Alicelindstrom

Avslutad tävling

Grattis, jag har mejlat dig så kolla din mejl!

Trött

Fortfarande trött. Ska försöka göra saker idag ändå! Behöver svara på kommentarer, läsa mejl, avsluta tävling (är du inte med så anmäl dig) städa bort lite kläder från mitt golv och flera saker till!
 
bild från Baltimore, jag ska redigera lite nya bilder, men det tar jag när jag orkar.

Hemma från USA

HEMMA!!
Börjat packa upp så mitt golv är fullt med nya saker. Kläder, smink, skor. Fått så många kommentarer att jag ska visa allt jag köpt. Vill ni de? Jag funderar på att göra en video för kommer ta sån lång tid att fota och redigera bilder. 
 
bild från min instagram - alicelindstroom
 
Förövrigt så gick flygningen bra, lyckades sova en timme ungefär. Det blev ingen natt, eller den timmen!
Vill bara börja redigera bilder och sånt, men är för trött idag! Men det kommer.

I min mobil

 
Här har ni det, några av mina favoritappar/de som används mest.
Har massa fler, men valde ut några denhär gången. Speciellt fler foto appar, har nog närmare 10 redigeringsappa, kanske ska visa dom i ett inlägg?
 
Följ/adda mig
Instagram - alicelindstroom
Kik - alicelindstroom
Snapchat - alicelindstrom
Vine - Alice Lindstrom
Videofyme - sök på typ alicelindstrom

Snacka om turdag

Vi beställde en taxi från hotellet till flyget, men när vi satt i taxin och skulle åka frågade han om vi kunde byta till en limousin istället! Så vi åkte en vit lång limousin från Manhattan till Newark flygplats. Man kände sig bara liiiite som Chuck Bass.
Sitter på sas lounge nu och väntar, blir här typ 2 timmar till. Tur att det finns internet!

Snart till flyget

Nu är allt packar och klart! Jag fick med familjen på en liten sminkshopping på ett apotek runt hörnet. Saker jag kommit på nu i efterhand.
Vi ska snart åka till flyget, är såå glad! Vi blev uppgraderade igen från ekonomi till business. En sån biljett går ju på 40000kr. Massage stol, varma handdukar, hur mycket godis, chips, frukt jag vill, HÄR KOMMER JAG! Man måste försöka sova så mycket som möjligt under resan hem så man får tiden rätt.

fotad med mobilen och redigerad i någon foto app.

Åker hem

Idag är sista dagen i USA. Kännde jätte tråkigt! Jag älskar USA så mycket. Men efter 2 veckor borta känns det skönt att få komma hem till sin egna säng och slippa dela rum med tre andra.
Haft en grym resa!
Tänk göra ett "utvärderings inlägg" är det något speciellt ni vill att jag ska berätta om?
shopping ställen? mat? utflykter?
 
 
Planet går vi 17 imorgon kväll i Amerikans tid. Vi flyger hela natten och landar 7 på morgonen Svensk tid. Då ska vi åka bil ca 5 timmar hem. 

Ground Zero

Idag var vi till Ground Zero. Kollade på monumenten och på den nya galet höga byggnaden som dom håller på att bygga. Sen gick vi och kollade på Frihetsgudinnan, vi åkte inte ut utan bara stod på land. Sen gick vi en bit på Brooklyn Bridge. Var inte det bästa vädret idag, mulet och lite små regn, men varmt ändå.
 
sååå hög, 541 meter! Empire State Building är ju 443 och den tycker jag här hög!
 
Och frihetsgudinnan. 

Chuck Bass

 
Var bara tvungen att kolla på Hotel Empire. Ni vet där Chuck Bass bor i Gossip Girl. 

Rockefeller center

I förrgår besökte vi även Rockefeller center. Ni som ser/sätt 30Rock vet vad jag snackar om! Kollade runt lite sen fikade vi på Starbucks under huset på bilden. Inget mer speciellt egentligen.

Central Park

Idag var det Central Park som stod på schemat. Innan vi gick in där var jag på Abercrombie & Fitch och Nike Town. Nike town/world var nog en av dom häftigaste affärerna jag har besökt! Så stor, cool, massa lampor och grym personal. Köpte att par skor, sökt efter dom på typ alla sko affärer, antingen har dom inte dom eller fel färg. Nu tog jag bara den finaste, eftersom de jag sätt inte finns. Drömskorna är nu mina ♥
 
I Central park köpte jag och lillebror varsinn Svampbob glass, inte den godaste men såå fin!

Central park

Jag bloggade från Empire State igår så jag är ju nästan tvungen att blogga från Central Park.
Idag blev det lite shopping, fina saker som inte funnits på andra ställen. Kändes så häftigt att gå där bland alla Gucci, Luise Vuitton osv affärer!
Just nu sitter vi mitt i Central park, såååå stor park!

Empire State Building

OMG! Bilden är fotad på 86 vångingen med ett vidvinkelsobjektiv.
 
Nu när jag sitter och kollar på bilderna inser jag hur häfftigt det var där uppe! Jag har någon lite crush på höga hus, jag har en fototapet med Empire state building och känns super coolt att ha varit där uppe!
Ni ser det högsta huset långt bort? det är det huset dom byggt vid ground zero. Trooor vi ska kolla lite närmare på det.

Times Square

Igår kväll gick vi till Times Square. Så sjukt coolt med alla neonskyltar och allt folk! Vi har gång avstånd till Times Square, Broadway och Empire State Building. 
 
 
En liten film jag klippte ihop snabbt i ett program jag aldrig använt.

Empire state building

Uppe på 102 våningen just nu. Bilden fotade jag på 86. Sjukt fint här uppe! Kännde att jag bara var tvungen att blogga!

New York

Nu är jag i New York. Sjukt stor stad och alla husen är så höga. När vi kom fram gick vi ut och gick. Kikade lite på Broadway sen hittade vi en Restaurange där vi åt lunch/middag. Nu sitter vi bara på rummet och ser på tv. Imorgon ska vi upp tidigt och ut på äventyr! Ni kan räkna med bilder!
 

Flyttdag

Idag har vi förflyttningsdag. Precis lämnat hotellet i Aberdeen och är påväg till Newark (flygplatsen) och ska lämna GMCn sen tar vi tåg in till Manhattan där vi ska bo. iiiii jag ska till NewYork!!

Jag igår utanför Lincoln memorial

Igår i Washington

 
Linne - HM
Shorts - Ginatricot
Skor - asics
Glasögon - Lindex tror jag
 
Många nyhetssändningar i Sverige från usa filmas framför Capitol Hill. Så jag bestämde mig för att fota gårdagens outfit därframför. Fint och stort hus.

Washington

Idag blev det än sväng till Washington. Vi gick en sväng i washington monument mall. Kollade på Capitol Hill, obelisken, spegeldammen, lincoln memorial, korea och vietnamn memorial och Vita huset.
 
tre bilder från dagen
 
Obelisken är inklädd i en ställning, den håller på att repareras då den sprack under en jordbävning.

Tävlingen med e.l.f

När avslutas elf tävlingen? bra fråga! Jag tror att jag tänkte avsluta den innan jag åkte til usa. Men det glömde jag helt! Och jag har inte riktigt tid för tillfället att avsluta den. Så antar att den kommer att avslutas i augusti.
 
Är du sugen på att vinna ALLT på bilden? klicka här eller på bilden 

Ekorrar

Blev inte så mycket shopping idag. Åt världens godaste hallon sorbet glass!!! Efter det åkte vi till havet och gick efter vattnet. Fotade ekorrar och fjärillar. 
Har massa mer bilder att redigera och visa, men dom kommer sen när jag kommer hem till sverige och har photoshop.
 

Cotton Candy

Jag testade en ny Ben&Jerry smak igår. Cotton Candy, den var jätte god!!!
Aldrig sätt den i Sverige, synd.
 

Aberdeen

Här befinner vi oss nu. Lite utanför Aberdeen som är en liten stad.
Idag blir det mer shopping, White Mars Mall denhär gången. Inte lika stor som förra gången men det räcker! Idag ska jag besöka butiker som Victoria´s Secret (IGEN) Hollister, Forever21 och lite andra. Snart kommit igenom hela min lista!

Dagens

 
Kjol - gammal från HM
Linne - vanligt basic
Skor - Asics som pappa köpt i USA i vintras. Behövs verkligen sköna skor när man går mycket.
 
Var länge sen jag la upp outfits, bilderna är fotade i Baltimore inner harbor. 

Baltimore

Idag var vi in till Baltimore, en hamnstad. Där besökte vi ett akvarium och en ubåt och en båt. Sen gick vi bara runt lite.
 
Akvariumet var bara WOW. Vi såg en kort delfinshow...
 
Hängde i regnskogen där vi såg bland annat pappegojor, en apa, sengångare, sköldpaddor och massa andra coola djur.
 
Och vi kollade på maneter, hajar, fiskar i mängder. Maneterna var sjukt coola att fota, har fler bilder att visa.
 
Vi tog en fika på Chesecake Factory. Den chesecaken på bilden var enorm! Mamma och jag delade på den och åt inte ens upp hela! Men den var sååå god!

Cottoncandy

Sitter i bilen påväg in till Baltimore hamn. Idag blir det lite vandring i hamnen och kanske något akvarium eller museum.

Igår åt vi middag på Golden Corall. Man betalar och sen får man äta och dricka hur mycket man vill. Det bästa var att de fanns mjukglassmaskin, chokladfontän och sockervaddsmaskin!!

VANS

Jag ska visa den mesta när jag kommer hem. Men måste bara visa mina nya VANS skor ♥
Vans kostar väl kring 700kr, dom kostade typ hälften! 

Aroundel mills mall

Nu har vi bytt hotell så nu befinner vi oss lite utanför Aberdeen som ligger utan för Baltimore. Påväg hit stannade vi på Aroundel Mills Mall. Den är nästan dubbelt så stor som Nordstan i Göteborg. Släpade runt min familj där i fem timmar, dom blev påsbärare. Den har över 200 butiker, blandannat flera outlets.
 
Shopping påsar, hittade bland annat Levi´s jeans på Levi's outlet, pink kläder på PINK, snyggaste Vansskorna ever, massor från Rue21. Jag är glad!

Mall

Vi har nu lämnat hotellet i York och är påväg mot nästa ställe, aberdeen. Men vi tar en liten omväg till Aroundel Mills mall. En sjukt stor galleria med över 200 butiker. Så jag ska på Pink och Vans outlets blandannat.

Bilden är på våran hyrbil vi hyrde i New York. Vi hade en större och bad om en mindre, den här var den ända mindre. Biffbil

Choklad värld

Hade en super bra dag igår! Vi var i Hershey. Ni vet Hershey chokladen? Den görs på fabriken där, och bredvid den är det en suuuper stor nöjespark, 11 bergochdalbanor och 41 andra! Bara parkeringen är typ som 4 grönalund! Så ni fattar hur stort och mycket folk? Och när det är 30 grader så orkar man inte så mycket. Det fanns en vattendel, men dit kom vi aldrig.
Vi åkte även en kort tur inne i chokladfabriken och såg hur dom gjorde choklad, sen fick man gratis choklad!

Bilderna fotade vi med mammas digitalkamera, oredigerade

Instagram

 
Nu när jag är i USA kanske jag inte alltid har tid att blogga, men kommer uppdaterna min instagram hela tiden. Följ mig gärna, @ alicelindstroom (2st o)
Lämna en kommentar vad du heter på instagram så kanske jag kikar på din och maybe börjar följa dig när jag kommer hem.

Dagen igår

Igår var vi i Gettysburg, det var där det Amerikanska inbördeskriget vände. Vi åkte en två timmar lång guidad busstur, lyssnade väl kanska inte så mycker, men allt var såå fint!
Sen på kvällen var vi hemma hos pappas kompis Jeff och hans familj och åt middag, hur många som besöker USA får chansen att åka hem till en äkta amerikansk familj och få äta hemlagad amerikansk mat??? 
 
Jag har fått flera frågor vart i usa jag är, för tillfället är jag i York. Det ligger i Pennsylvania.
Idag ska vi göra något som nästan är lika kul som shopping, berättar ikväll för blir sånt långt inlägg.

Nike Dunk Sky High

Är verkligen sugen på att köpa ett par Nike dunk sky hi, men har verkligen ingen aning om färg!! Dom på de två översta raderna tycker jag mest om! Det är inte alla färger, men nästan tror jag ^^
 

Gettysburg

godmorgon på er, klockan är 20 över 7 här borta. Fortfarande jobbigt med tiden. Vi ska snart äta frukost och idag ska vi åka till Gettysburg, åka någon rundtur och kolla på krigssaker. 
Ikväll ska vi till pappas amerikanska kompis Jeff och hälsa på hans familj! 
 
Vi köpte en pringles smak som jag aldrig testat, den var faktiskt ganska god. Smakat pizza.

Svaren från mini frågestunden - del 2

Var får du din inspiration ifrån? Från weheartit, andra bloggar, youtube, vardagen osv
Vad för slags bloggar gillar du? Jag gillar fotobloggar och vardags bloggar. Aldrig fastnat för en häst eller mammablogg, eller musik eller bak heller för den delen. Gillar blandade!
Varför ville inte du heta bilderbyalice? Tror jag redan svarat på det i ett inlägg, men lite kort var det för att jag längre inte vill ha ett namn med foto/bilder.
 
Tycker fortfarande att det är lika roligt att fota, och delar ju fortfarande med mig av bilder.
 
Bästa och sämsta med att blogga? Bästa är självklart alla läsare, sämsta är hat och skit. Jag har tur som inte får så speciellt mycket av sånt. Men det är verkligen inte kul.
kan du göra en video hur du sminkar dig? Jag har funderat på ett börja göra fler videos. Vad vill ni ha för videos?
Kostar Photoshop i så fall hur mycket per bild? Ja photoshop kostar, men man betalar inte per bild. Man köper det och får redigera hur många bilder man vill. När man köpt det behöver man inte betala något mer.
 
redigerad av mig i photoshop - världens bästa redigeringsprogram
 
Vad kostar photoshop? Sånt har jag ingen koll på, priserna ändras ju säkert och det beror på vilket ps du vill ha. Kolla in Adobe.com så kanske du hittar något. 
När startade du blogg?
30 januari 2011
Hur har du gjort din meny? 
Min meny har jag gjort med hjälp av koder. Jag lyckades aldrig hitta en tutorial för blogg.se som visade hur man gör. Jag tog koder från tumblr och gjorde om dom lite. 
Hur bytte du bloggnamn samtidigt som domän och hur mycket kostar ett domän med .se? Jag bytte aldrig namn, jag bytte bara min domän. Min blogg heter påsättochvis fortfarande bilderbyalice.blogg.se, namnet som jag skapade den som. Men det syns inte, man ser bara min domän.
Hur byter man bloggen till .se? Man köper en domän med .se. Pris har jag ingen aning om då min pappa fixade det åt mig. Googla så hittar du säkert massa olika erbjudanden.
Hur kunde du ladda upp en video på videofyme? Jag har gjort ett inlägg om det här.

Shopping dag

 
Idag hade vi en liten shopping dag, vi började på lågpris affärer som Walmart, Khol's och Macy's. Sen åkte vi till en galleria i andra sidan stan där dom hade bland annat Hollister och Victoris´s Secret. Blev några saker och jag är nöjd. Vi ska väl snart gå och äta middag.

Tipsa mig

Jag har aldrig varit i USA, men ändå är typ halva min garderob köpt där, tröjmässigt.
Så det ska bli jätte roligt att åka dit, men jag skulle behöva tips på affärer som är värt att besöka!
 

Mot shopping

Har nyss ätit frukost, jag tog pannkaka med bacon. Blev så mätt! Nu ska vi ut och kolla lite i affärer och kanske åka till en galleria. Igår vid 2 på natten svensk tid vad vi på walmart. Var så trött men köpte faktiskt två saker, galet billigt! Visar sen!

Body Mist

Nu när jag är i USA har jag tänkt att köpa ett gäng, men vet inte vilka. Vilken/vilka är din favorit?
 

Business

Det var något sjukt magiskt som hände. Vi hade köpt vanliga ekonomi biljetter. Och idag blev vi uppgraderade till business! Den finaste och dyraste. Stolarna var magiska, hur mycket jag än sträckte på benen nådde jag inte stolen framför mig, den hade massage och man kunde ligga ner. Det fanns massa filmer, spel, musik. Man fick en varm handduk? Och maten, istället för köttbullar och mos som det brukar vara åt vi tournedos och potatis. Man fick även förrätt och efterrätt. Och hur mycket godis, chips, dricka och frukt man vill. Detta händer bara en gång i livet, för jag skulle nog aldrig betala typ 4 gånger mer för en biljett. Helt magisk och jag är så glad, den 8 timmar långa flygresan blev magisk!!

Bilden fotade jag i luften över grönland, så vackert! Nu är vi framme på hotellet i York, klockan är 18.13 och 34 grader ute.

Resan

Vi kommer att landa i New York, där hyr vi en bil och kör några timmar till York. Ingen speciellt stor stad. Där kommer vi vara några dagar och åka på utflykter, hälsa på pappas kompis Jeff, shoppa, shoppa, och fota. Sen åker vi vidare till Aberdeen. Det ligger nära Baltimore. Där blir det mer shopping och andra utflykter. Sen kör vi tillbaka till New York och blir där några dagar. Vi kommer att bo på ett hotell på Manhattan. 
 
bild från midsommar
 
Min pappa har jobbat mycket i usa vet han många saker som vi kan besöka, affärer osv. Vi ska bo på samma hotell som han brukat bo på. Vi valde att göra all shopping medans vi bor i York och Aberdeen. Det finns super stora malls med typ alla affärer jag vill på. Bara jobbigt med sånt i New York. 
Förlåt för långt inlägg.
 
Har jag någon läsare som varit i USA och kan tipsa mig om massa affärer?

På hotellet

 
Hej sötisar, på arlanda just nu. Sitter på hotellet och har ganska nyligen ätit en kebbabtallrik sen gick vi runt lite på flygplatsen.
Jag testar Macbooken lite, själv har jag ju en HP med photoshop, så en helt ny dator + nya redigeringsprogram, men det funkar ju super ändå. Riktigt trött, klev upp vid sju imorse och imorgon blir det upp vid sju igen och HOTELLFRUKOST.

Hur blir det med bloggen

Nu sitter jag förmodligen våran bil påväg ner till Stockholm. 
Jag fick lite frågor hur jag ska göra med bloggningen när jag är borta. Vi tar med en Mac och det finns internet på alla hotell, så jag kommer kunna blogga, beroände på hur mycket tid jag har. Och jag har haft en hel del långtråkiga dagar nu på sommarlovet så det ligger över 30 färdiga inlägg i utkast färdiga att läggas upp! 
 
random bild
 
Men ni kan helt klart räkna med minst 1-2 inlägg om dagen! Följ mig på instagram där jag kanske uppdaterar oftare. "alicelindstroom" på instagram

Packat

Nu har jag packat klart, bara mobilen och lite sånt som jag behöver imorgon. Astaggad på att åka.
Hunnit med att måla naglar, joggat en sväng en sväng och nu ska jag se på tv. Ska sova tidigt ikväll för ska upp tidigt imorgon så vi kommer ner till Stockholm någon gång, tar väl typ 6 timmar? ingen aning.

Kan knappt fatta det

Imorgon åker jag, åker bil till stockholm för att sova en natt på arlanda för att sedan på onsdag förmiddag flyga till New York, USA. Kan knappt fatta det! 
Den här resan var tänkt att vi skulle åka på under påsklovet. Men vi fick lov att avboka den, jag blev helt förstörd men är jätte glad att vi gjorde det. Så det känns extra roligt att få komma iväg nu.
 
New York, det är en av flera ställen vi ska till.
 
Jag kan berätta i ett annat inlägg vart i USA vi sak, hur länge vi blir borta, vad vi ska göra osv. Nu måste jag fortsätta med att packa.

Svaren från mini frågestunden - del 1

Här kommer del 1 av 2 från min mini frågestund jag hade. Det var tänkt att det skulle komma en till del på förra frågestunden jag hade, men glömde helt bort det.
 
Favorit affärer? New Yorker, Hollister, Gina Tricot, HM, BikBok dom "vanliga" typ
Var köper du dina flesta kläder ifrån? Dom kommer från blandade ställe, men det mesta kommer från dom affärerna som jag nämnde här över. Men har en hel del tröjor från usa som pappa köpt där.
Hur lång är du? 158cm 
Vad gör dig glad? När någon är snäll, jag får som jag vill, sommaren, solen, glass. Många saker
Planer för det som är kvar av sommaren? Jag ska faktiskt resa bort, super snart. Det kommer ett inlägg ikväll om det!
 
Två från förra sommarden då jag var i frankrike. Bilderna är från Normandie
 
dricker du kaffe? Usshh nej. 
Bloggar du läser? Jag läser många bloggar, eftersom många undrar funderar jag på att göra ett inlägg med min favorit bloggar?
Favorit färg? Lila, rosa, och pastell färger.
Favorit artis/band? Just nu är Ellie och Nicki Minja mina favorit artister, favorit band är The Pretty Reckless.
 
Mina favorit artister/band + 3 av mina favoritlåtar just nu
 
Favorit låt? Svårt, gillar många låtar. Men kanske Ellie Gouldings nya Burn. Gillar dom där uppe ↑ men dom är ganska gamla nu.
Favorit film och serie? Favorit film har jag ingen aning om, sätt så många bra. Favorit serie är GossipGirl och Pretty Little Liars ♥
Favorit skådespelare? Älskar verkligen Leighton Meester. Tycker även om Hillary Duff, Jennifer Lawrence och Liam Hemsworth ♥
Förebild? Har ingen riktig förebild.
Snyggaste personen kille och tjej? Sjukt svårt men dom kanske ↓
Skådisar typ alla 

Vinnaren av veckans blogg

Grattis Ellen
 
Det kommer INTE komma en ny chans imorgon, jag åker bort på tisdag. Men vi kör nog igen sen när jag kommer hem igen.

Frågestund

 
Det är bara några veckor sen jag sist hade frågestund, men det var tänkt att komma en till del och det har det ju inte gjort. Så jag har ett gäng frågor jag inte svarat på. Men känns knäppt att gå tillbaka till dom. Kör en ny istället, så skriv era frågor så kommer svaren snart. 

Städat

Idag har jag gjort något som jag verkligen måste göra oftare! Jag städade mitt badrumsskåp, där jag har det mesta sminket jag använder. Blir fort stökigt där när man har bråttom på morgonen.
När jag ändå höll på städade jag i mina skrivbordslådor. Efter det tränade jag lite och nu har jag duschat med hårinpackning och allt och ska snart äta grillat med blåbärspaj till efterrätt. YEYY

Musik

På tisdag kommer jag sitta i en bild i flera timmar, och även onsdag. Så behöver verkligen uppdaterna min spotifylista! Tänkte att världens bästa läsare kanske vill hjälpa mig??
 
Glöm inte tävling om en goodiebag från elfFrågestund & Veckans blogg

Sol & Ipad

Vad har jag gjort idag? egentligen ingeting. Fixat lite tidsinställda inlägg inför de kommande veckorna. Varmt ute så ska gå ut en sväng med ipaden och sola mina ben.
Varit ganska kass bloggning den senaste veckan, men gör knappt något så finns inget att skriva om, men det ska det bli ändring!
 
Favoritappen Weheartit

Vans

Just nu ligger dom på delad första plats på min "drömskolista" 
alla bilder är från weheartit

Ladda upp videos från datorn till videofyme

 
Ladda ner "Any Video Converter" i din dator. här ifrån
Ladda upp din film i det programmet och välj vilken mobil du har, klicka sen "konvertera"
Ladda ner "SimplTransfer" i din mobil
Skriv in koden som kommer upp i appen i din dator
Klicka på "Upload Photos/videos" och ladda upp din video som du nyss konverterade i "Any Video Converter"
Då har du filmen i din mobil, och sen är det bara att ladda upp den på videofyme som vanligt.
 
Fattade du något?
Jag lärde mig på Josefines blogg hur man gör

Hur jag redigerar

 
 
 

Gossip Girl

Facebook
ATM känns mitt liv över. Så precis det sista GossipGirl avsnittet. Så hemskt!!
Varje avsnitt är ca 40 minuter, 121 avsnitt vilket är 4840 minuter som är över 80 timmar. Så jag har alltså slösat 80 timmar av mitt liv på en av världens bästa serie, sååå värt!!

Iste

Haft en bra dag, stekte pannkakor till lunch, sprang en sväng (låång sväng) och nu har jag ätit lite mat och ska ha myskväll. Dricka hemmagjort iste och se på det senaste PLL avsnittet. 
Vad ska du göra ikväll?

Burn

 
Älskar låten, älskar videon. ♥

Tävling - vinn smink från E.L.F

En person vinner allt smink på bilden. Det kommer från märket elf
 
För att vara med:
Gillar E.L.F på facebook [länk]
Kommentera dethär inlägget att du är med (glöm inte din mejl så jag kan kontakta dig)
 
För större chans att vinna:
Kopiera den här bilden och lägg upp den på din blogg, facebook, instagram eller annan social media och länka till eyeslipsface.se och alicelindstrom.se (om du lägger upp den på instagram, tagga mig "alicelindstroom")
Följ mig på bloglovin [länk]
 
Lycka till (:

Jag vill även tipsa om e.l.f´s Beauty Klubb där dom har giveaways varje månad, släpper specialla rabattkoder för medlemmar mm, registrera dig här (gratis)

En vecka kvar

 
Suttit framför datorn hela morgonen. Kollat youtube, weheartit, bloggar. Nu måste jag hitta på något! Planer för idag? inga speciella, har tio naglar som behöver fixas, funderar på att börja göra tidsinställda inlägg då jag ska bort nästa vecka. Vad vill ni ha för inlägg?
 
Förövrigt så kommer en ASFET tävling upp idag. kika in lite senare

Want

Fler som vill ha eller?

Veckans blogg

•   FACEBOOK   •   BLOGLOVIN   •
 
Avslutas på söndag.
För större chans kan man gilla min blogg på facebook, bloglovin, kommentera massa inlägg och du får självklart låna bilden och lägga upp den på din blogg/facebook/instagram. här kan du kopiera bilden
//man får anmäla sig hur många gånger man vill, större chans att vinna då//

Farmor och farfar

Idag är jag hos min farmor och farfar, får se lite vad vi hittar på. Men vi hörs sen.

 Instagram, follow me @ alicelindstrom

Lite spontant

Ska snart in till stan på en gratis konsert. Petra Marklund skulle iallafall spela. Vet inte vilka vi blir eller något dom bara ringde och frågade om jag skulle med. Roligare det än att sitta och kolla weheartit och youtube som jag gjort hela eftermiddan.
 
Bild från igår när jag följde med mamma för att fota. 

Vinnaren av veckans blogg

Grattis Maria
 
Ny chans kommer imorgon klockan 12.00

OnePiece

 
För några dagar sen var jag på ica och hämtade ut min onepiece, i en sommrig variant. Så skön och fin. Linne och shorts som sitter ihop. Den var lite stor på mig så funderar lite på att korta axelbanden. Får se.

Nöjd och glad

Verkligen glad att jag hittade en ny necessär, behövs verkligen så jag kan slänga min highschoolmusical som jag fick när jag typ var 6. Och äntligen ett rosa nagellack! Nöjd och glad.

Dag med Svea

 
Om ni enbart kollar på bilderna tror ni nog att vi BARA åt. Haha det gjorde vi verkligen inte. Vi började med att äta subway. Sen gick vi runtrunt upp&ner och kollade i massa affärer, sen köpte vi glass. TRE kulor. Ser ut som typ 5!! Gott vart det iallafall, sen gick vi runt ännu mer och sen köpte vi munkar för 4 (!!!!) kr styck. Billigt juee. 
Jag hade kul, vet inte vad Svea tyckte men hon satt inte och grät för att jag var så tråkig iallafall.

Lunch i stan

lånade bilden på Svea av Svea.
 
Nu ska jag strax in till stan och träffa Svea. Vi har aldrig riktigt "träffats på riktigt" så det kommer nog blir roligt. Får se vad vi hittar på, vi ska äta lunch iallafall. Och jag har lite saker jag skulle behöva köpa eftersom jag snart åker bort. 
Kameran hänger med så kommer förhoppningsvis lite bilder sen.
Hörssen

Tråk dag

Haft såå tråkigt idag, nu ska jag sätta på senaste PLL avsnittet som jag inte hunnit se. Regnar idag, har lite saker att fota ute, men får ta det en annan dag.
 
En bild maja fotade på min igår, var tänkt att jag skulle fota maja, så jag hade inte fixat mig något speciellt, iallafall inte håret! usshha

Maja

Idag fyller min kompis Maja 15 år, grattis till hon!! Här är två bilder jag fotade på hon igår ↓

Sommaren 2012

alla bilder är fotade med min mammas digitalkamera. Ville få med massa söta bilder på mig jue. Hon har fotat alla bilder men hon tömde över sin kamera till min dator i Paris.
 
Åh saknar frankrike. Stå på deck på båten när vi åker in i Kiel sen ner och sätta sig i bilen och ut på Autoban. Stanna efter vägen och äta lunch. Stå i bilköer. Kolla på bilköer (HAHA) Punka på husvagnen så vi fick lämna den efter vägen och köra runt och leta deck och ingen snackar engelska. Campa mitt i Saine och se båtar åka förbi. Massa utflykter till saker som Versailles, louvren, eiffel tornet, triumfbågen, sacre coeur OSV. Äta baguetter som är sååå goda och bara mysa i husvagnen.
 
Perfekt sommar och denhär sommaren kommer bli grym, minne för livet!! 

Hängt med maja

Bloggen har stått helt tom idag. Beror på att jag var med maja. Igår efter bion åkte vi hem till mig och såg på film och sen sov vi i husvagnen. Idag har vi fotat lite, bilder kommer. Jag åt lunch på pappas jobb och nu har maja åkt hem. Ska redigera lite bilder och sen får jag se. 
 
En bild från där vi fotade idag, så fint jue.
 
Glöm inte veckans blogg

Bio

Hade det super hos farmor och farfar, åt vofflor och spelade kort, pratade fixade lite med doms ipad. Ikväll ska jag på bio med maja. Sen åker vi kanske hem till mig och ser film ? och sover i min husvagn där jag sovit den senaste veckan.
 
lite ont om bilder, kameran är på laddning för behöver den imorgon och ska strax fara. Fixar bilder imorgon

Changed plans

Dagens planer blev ändrade, var tänkt att jag och tre tjejkompisar skulle iväg och tälta ikväll. Men det regnar och det hotas med åska så får vi ta det en annan dag.
Snart kommer min farmor och farfar hit och då ska jag hem till dom och äta lunch och ha det bra!
 
random bild från igår, då vädret var hur bra som helst!

Bra dag

Blev sjukt stressad imorse så hann inte blogga. Några kompisar ringde å frågade om jag skulle med och bada. Så vi körde moppar till en strand. Var sjukt varmt i vattnet. Hade det bra, vi badade och sen åkte vi hem. Spelade kort och snackade. Ikväll ska jag inte göra något speciellt. Ska sova tidigt för är såå trött och imorgon ska jag ut på äventyr, berättar imorgon.
 

Veckans blogg

•   FACEBOOK   •   BLOGLOVIN   •
 
Avslutas på söndag.
För större chans kan man gilla min blogg på facebook, bloglovin, kommentera massa inlägg och du får självklart låna bilden och lägga upp den på din blogg/facebook/instagram. här kan du kopiera bilden
//man får anmäla sig hur många gånger man vill, större chans att vinna då//

Pastell

Såg precis på HM´s hemsida att dom har pastell mascara! AHH såå snyggt! jag älskar pastellfärger och mascara. Skulle vara sjukt kul att ha, men kommer aldrig använda det. Så köper det inte, men sjukt coolt iallafall!!!!

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin