Alicelindstrom

Ge bort en upplevelse i julklapp

- inlägget är ett samarbete -
Vad ska man ge den som har allt och önskar sig inget? Julafton närmar sig och julklappsstressen ökar men du kan vara lugn, här kommer ett inlägg på den P E R F E K T A julklappen till den som har allt. Den passar till vem som helst i alla åldrar. Nämligen en upplevelse från Happy Day. Varför inte ge pappa en ölprovning, flickvännen en dag på ett privat spa, fallskärmshoppning till kompisen, chokladprovning till farmor och mamma en provtur i en Porsche 911 Turbo. Det finns något i alla prisklasser och du får hem presenten i en fin presentbox (tar 1-3 dagar) eller på mejl, perfekt för dig som är ute i sista minuten då du får värdebeviset inom fem minuter. Kan du inte bestämma dig, köp ett presentkort istället!
 
Glöm inte vilken dag det är idag, Black Friday! Även Happy Day har fullt med erbjudanden så varför inte passa på att köpa din upplevelse idag?

UNPOPULAR OPINIONS

- Singoalla är inte gott. Aldrig gillat kommer aldrig gilla.
 
- Väldigt långa lösnaglar, nej det är inte snyggt. Jag anser att det är snyggt med långa naglar, men det finns en gräns där det blir fult. De extremt långa naglarna ser läskiga ut, opraktiska och inte ett dugg snygga. 
 
- Ananas på pizza är sjukt gott och ett måste! Likaså majs. En diskusstion jag är villig att ta alla dagar i veckan men som egentligen inte har någon betydelse. Så länge du inte påpekar mitt gula på pizzan, majs och ananas, påpekar jag inte att du saknar gult.
 
- Emojis är bara bra. Sluta säg att dom är fjantiga. Det är så mycket lättare att få fram sina känslor i ett meddelande. Istället för att skriva massa ord kan man skicka en kräkemoji, en skrattande eller en gråtande.
 
- Ost på pizza, nej. Jag vet inte hur många gånger jag har hört "va??!! äter du inte ost?!?!". OCh nej. Jag gillar inte ost och jag tycker att pizza blir såååå mycket godare utan den kletiga och feta osten. När vi ändå pratar om ost. Ost i soppa. Det var en grej när jag gick i grundskolan. varför?
 
- Jag förstår inte grejen med Harry Potter. Det är okej, men jag förstår inte hypen för så bra är det inte.
 
- Mjölk är inte gott. Behöver inte säga mer.
 
 

Kosttillskott till din valp och hund

- inlägget är ett samarbete -
Jag, eller egentligen Lilo, har fått hem ett paket från Hundtillhund. Paketet innehåller Nutrolin Skin & Coat som är ett kosttillskott för hundens hud och päls, Nutrolin Puppy & Mom som är ett tillskott till valpar upp till 8 månader som även går bra att ge till dräktiga tikar. Vi fick även en borsthandske och en tuggben. Nu har vi verkligen gott om kosttillskott, både nu och när hon blir äldre! Sugen på att beställa något till din vovve? kika in Hundtillhund.se

En ny vegobox

Senaste Vegoboxen är här och jag är nöjd som vanligt! Många spännande barer denna gång, tortilla chips och godis. Mumms! Sugen på din egen box? eller kanske ge bort i julklapp? Beställ din egna prenumeration hos Vegobox här.

Julig mat till hund och katt

- inlägget är ett samarbete - 
 
Såklart ska även Lilo få något gott och juligt nu till jul. Snälla gärnet på Doggy och Mjau skickade hem några tetror med mat för både hund och katt!

Träklinker

Detta inlägget är i samarbete med Golvshop
 
Jag skulle väldigt gärna någon gång i mitt liv renovera och göra om ett rum. Att själv få välja färger, väggar, golv, inredning osv. Golv är nog den del som jag är minst insatt i. Vilket golv är bäst i vilket rum? Vilka är fördelarna med trägolv, klinker, laminat eller heltäckningsmatta? Eller någon av de andra alternativen som finns på dagens marknad.
 
Jag har nyligen fått upp ögonen för en variant som jag inte tidigare kände till, nämligen Träklinker. Det är precis vad det låter som, ett klinker som ser ut som trä. Klinker är väldigt hållbart, tåligt och passar bra i våta utrymmen. Klinker klarar även kyla och värme utan problem, alltså passar det bra om du vill ha golvvärme. Medan trägolv är väldigt fint och ger en mysig känsla. Om du​ letar efter träklinker ​så vill jag tipsa om utbudet på Golvshop! Tänk att kunna ha golv som ser ut som trägolv i till exempel badrummet, utan att du behöver bry dig om att det kommer vatten på det samtidigt som du kan ha golvvärme!
 
 
Här ovan ser du två av mina favoriter på träklinker i två olika rum. Ett ljusare träklinker i badrum och ett tåligt träklinker i sovrummet! 

Min helg

 
Här är fem bilder som beskriver min alla helgona helg riktigt bra. Lördagen började med att jag och min kille åkte runt till våra nära som gått bort för att tända ljus. Sedan åkte vi på en julmarknad en kort stund och vi åkte därifrån med tunnbröd och munkar. Sedan satte vi oss i bilen och körde till Umeå för en halloweenfest. En väldigt rolig helg med andra ord!

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin