Alicelindstrom

Welcome 2015

 
Gott Nytt År sweeties, hoppas ni haft en bra kväll och år! Vi hörs igen 2015.

Mitt 2014

Jag fick hem min nya dator, en Mac Book Pro och vi fann varanndra på engång. Jag spelade innebandy matcher, tränade och fyllde även 16 år den 25e.
 
Ganska dålig på att fota under februari, fast det hände inte så mycket precis. Jag köpte lite smink, egentligen väldigt ointressant. Jag lekte med mitt hår och gjorde någon frissyr, ännu mer ointressant.
 
Mars var den svåraste månade att hitta bilder till. Jag hade iallafall sportlov och då åkte jag till fjällen. Där blev det skoteråkning, bräda och chill. Det var nog det ända intressanta som hände den månaden och där av endast bilder från veckan i fjälls.
 
April, då var det påsk och jag åt en kladdkaka med topping och marsipanfigurer. Träffade lite släkt under påsken och tydligen så åt jag jordgubbar med choklad. Verkar ha ätit mycket den månaden.
 
Maj var en bra månad. Det blev varmare, solen sken och jag köpte solglajjor och mina galet snygga Nike skor. I slutet av månaden åkte jag och klassen på klassresa till Göteborg. Några dagar med skratt, liseberg, shopping och tågkaos.
 
ÄNTLIGEN gick jag ut nian och grundskolan. Badade med kompisare, njöt av sommarlovet och 10 dagar efter avslutningen packade jag och familjen husvagnen full och åkte neråt. Det blev några dagar i Berlin innan vi fortsatte neråt i europa...
 
... sedan kom vi fram till Kroatien. Vi campade på medelhavets strand i nästan 2 veckor innan vi åkte uppåt igen och hamnade någon dag mitt bland alperna. Efter nästan 4 veckor utomlands kom vi hem i mitten av juli och jag fortsatte chilla. Det var även då det var dundervarmt så det blev en hel del häng på stranden.
 
Jag tog en sväng till huvudstaden och bodde hos min moster. Det blev en hel del shopping under några dagar. Annars hände inte så mycket, beställde hem några polaroidbilder och sen började jag gymnasiet...
 
Jag pluggade, pluggade, pluggade och åt äppelkaka typ. haha nä men en hel del plugg blev det och även en liten photoshoot med mig själv uppe på ett berg i skogen för att fixa några headerbilder.
 
Oktober var en ganska tråkig månad. Skolan rullade på, löven började falla och jag köpte de skönaste byxorna ever. Även tofflor, faktiskt så har jag på mig dom just nu... höhö
 
Jag fortsatte med skolan och träning på vardagarna och matcher och plugg på helgerna ungefär. Laget åkte på en roadtrip för att spela 4 matcher och bo på hotell under en helg. Det blev även en sväng på IKEA då jag köpte den snygga ljushållaren. Det var inte mycket sol och fotade väldigt lite.
 
Best time of the year. Jag ääääälskar tiden innan jul och wooow vad fort tiden har gått. Jag fick en vit jul och mängder av fina julklappar. Fram tills nu har jag knappt gjort något alls på mitt jullov. Och snart är det ett nytt år med nya möjligheter.
 
Det var mitt 2014 i bilder. Du hittar de tidigare åren här: 2011 del1, 2011 del2, 20122013 

2015

bilder från weheartit

Nästa sista dagen 2014

Jag jobbar för fullt på en ny design, julen är över och då ska juldesignen bort. Jag har även fått ihop min årliga årsume, både svårt och roligt. Tänkte lägga upp den imorgon, årets sista dag..
 
favskorna som jag bott i de senaste dagarna.
 
 

Pop Danthology

 Han är verkligen grym! Älskar dom här mashupsen!
 
Jag har knappt gjort något de senaste dagarna. Blev en sväng på mellandags rean, men ända jag köpte var ett par hörlurar då mina förra är sönder. Annars då? jag har hittat en ny serie att följa och igår var det för kallt (enligt mig) att gå ut. Även kring -20 idag så går nog inte ut. Ska hänga med pappa på några affärer kanske och sen ikväll har jag träning.

Då var det över


 
Vinnaren i en sista lucka för i år är Moa. Jag har skickat ett mejl till dig. Jag vill även tacka alla företag som varit med och sponsrat med pris i luckorna! Stort tack till er:
Roligaprylar.se  //  Coolstuff.se  //  Idiwa.se  //  Dermanord.se

Victoria´s Secret

Victorias Secret
 Bara jag som önskar att jag hade en Victoria´s secret butik i närheten?

Michael Kors

Jag är verkligen så nöjd över mina julklapparna i år. Jag hade inte önskat mig så jätte mycket, lite små grejer och sånt. Jag fick pengar och lite annatoch även denna, en Michael Kors börs. mmm 
 
 
Fick du något "extra fint" i år?

Glöm inte...

 
Kom på att den sista luckan fortfarande är igång. Den avslutas om någon dag och ni kan fortfarande vara med! Man tävlar om ett lyxig salt scrub och body lotion från Maria Åkerberg. Passar kanske perfekt för att varva ner efter julen? Lyxa till det lite extra. Ni hittar iallafall luckan här eller klicka på bilden.

New Year

bilder från weheartit

Senaste från insta

Följ mig gärna, heter alicelindstroom 
Och skriv gärna ditt instagram namn så kan jag kolla in dig (:

Nu är det över

Det känns lite segt och deppigt att julen är över. Bara själva tiden och december fram till julafton tycker jag är himla mysig. Men nu är det över och ett år till nästa jul. Men jag har iallafall ett jullov kvar, och många fina julklappar att leka med. Hoppas ni hade en mysig dag igår, ni som firade och inte firade.
 
Våran julgran i år. 

God Jul

 
Farmor och Farfar var här och fikade på förmiddan. Vi fick lite julklappar och när dom åkte vidare åt vi lunch. Nu går jag och väntar på mer fika, middag och sedan julklappsöppningen.
God Jul på er och ha en riktigt bra dag!

Nu då?

 
Granen är pyntad, mitt rum är städat, vad ska man göra resten av dagen? Jag har tänkt att måla mina naglar, vet inte färg eller vad än så får söka lite inspiration. Ikväll ska jag nog kolla lite på uppesittarkvällen, det var blivit som en tradition och har ändå inget annat för mig. Vad gör du idag? 

dan före dopparedan

Den 23/12 är alltid "den stora pyntar dagen" hemma hos mig. Vi tar alltid in granen och pyntar den dagen före julafton, så det är var jag ska göra idag, julpynta. Och äta godis och fika och mer godis och mer fika. När brukar du ta in granen och julpynta?
 
Våran över 2 meter höga tomte fick komma fram i lördags, tycker han är såå söt!

Snapshots

Pepparkakshus//mys framför youtube och bildredigering//brasa//marsipangrisar♥//snöat hela dagen//jultröjan som alllltid används vid jul.
 
6 snabba mobilbilder från idag. Vad har du gjort idag?

Gingerbread house

Nu på förmiddan har jag kletat lite glasyr på ett pepparkakshus, en tradition hemma hos mig. Jag känner mig faktiskt förberedd för julen. Bara städningen kvar...
Brukar du göra/pynta pepparkakshus?
 

Tjugoförsta december

Idag har jag:
Spelat match. Vi vann den med 6-2 och jag tycker vi spelade bra!
Kokat chokladkola för andra gången i mitt liv och för första gången det blev bra.
Haft lite DIY julklapp-tag produktion, pysslat typ.
"Julmustprovning". Vi blindtestade 4 olika och det var faktiskt inte så svårt som jag trodde att gissa vilken som var vilken.
 
Resten av dagen funderar jag att:
Städa. Ända sedan jag var lite har jag storstäda mitt rum innan jul. Men är ju en dag imorgon också.
Se film. Riktigt sugen på att se en julfilm och tror det isåfall blir The nightmare before christmas.
 

I'm dreaming of a white christmas

 
.... vilket det även ser ut att bli...

Lucka 4

 
För att vara med:
Gilla MariaÅkenberg.se på facebook [länk]
Skriv en kommentar i det här inlägget att du är med!
Har du inte fb kan du följa dom på instagram [länk]
 
För extra chans att vinna:
Skriv ett inlägg på din blogg/instagram att du är med och tävlar i min julkalender. Länka till alicelindstrom.se och dermanord.se. Du får gärna låna den här bilden. Länka ditt inlägg i din kommentar.
 
Glöm inte din mejladress så jag kan kontakta dig om du vinner!
 
Tävlingen avslutas om en vecka, 28/12. Lycka till!

Vinnaren i lucka 3 är Lisa P! GRATTIS! Jag tycker du ska kolla din mejl...

Fixat med julklappar

 
Idag har jag gjort både mycket och lite. Bland annat har jag slagit in alla julklappar och det känns riktigt skönt att ha det gjort!
Har du fixat alla julklappar än? Om inte så tipsar jag om min julkalender. I lucka 3 (avslutas imorgon) kan du vinna ett valfritt skal, vilket är en bra julklapptips. Om du vinner och jag får din adress imorgon hinner du få hem skalet innna jul! Här hittar du luckan

Decemberboxen

 
Jag är riktigt nöjd med decemberboxen. Min innehöll detta:
 
Bella Pierre Cosmetics - Cosmetics glitters - Ett glitter för kroppen och ansiktet. Jag vet inte riktigt när jag ska använda den och jag tycker det är lite småjobbigt med lösglitter. Men alltid kul att ha.
 
Burt's Bees - Lip Balm - Jag ääälskar Burt's Bees produkter och just denna luktar hur gott som helst! Det är 100% naturligt och kommer passa mig perfekt nu i vinter.
 
Make Up Store - Nailpolish - Ett nagellack i en riktigt snygg rödskimmrande färg. Hoppas att det är bra men jag gillar färgen och jag kanske bär det på julafton...
 
Sasco - Aloe Vera gel - En allt-i-allo-produkt att använda året om på nyrakad hud, skråmor eller eksem. Det är alltid bra att ha och jag tror att jag kommer få användning för den.
 
L'oréal Paris - Sublime Soft Pure Micellar Cleansing Water - Ett ansiktsvatten som effektivt avlägsnar alla spår av makeup och orenheter från ansiktet, ögon och läppar. Alltid bra att ha sminkborttagning och den här verkar helt okej.
 
BONUS - Anthon Berg - Dark Chocolate Stick with Chili, Honey & Almonds - Jag är inget speciellt stort fan av mörkchoklad. Men jag älskar när man får små bonusar i glossyboxen.

Jullov

 
Nu har jag JULLOV och på bilderna här över ser ni hur jag såg ut idag. 
Min klass fikade och körde en musiktävling, sen lyssnade vi på några som sjöng. Efter avslutningen hade jag 30 minuter innan min buss skulle gå så jag halvsprang runt på stan för att hitta de sista julklapparna. Jag hittade allt och jag hann med bussen. Sen dess har jag bakat mina favorit julkakor.
 

Christmas in NYC

bilder från weheartit
One day...

Äntligen snö

Det har snöat nästan hela dagen och nu är marken vit! Och som det ser ut nu kommer det vara minus fram till julafton, yeyy. Idag hade jag årets sista prov och lektioner, så just nu är det himla bra! Har endast en avslutning imorgon, börjar 10 slutar 12. Efter det tänker jag köpa de sista julklapparna. Har du snö?
 

Hiss & Diss

Hiss:
Snart jullov
Snart julafton
All julbelysning
Julfilmer
Hyffsat chill i skolan
 
Diss:
Det är så mörkt hela tiden.
Ingen snö, än
Jullovet är så kort
Jag har inte köpt alla julklappar
Min fantasi till såna här listor. Allt handlar om julen...
 

7 alice, 7 dagar

bjuuuder
För exakt 2 år sedan la jag upp den här bilden. Då var det 7 dagar kvar till julafton (där av 7 Alicesar i OnePiece och tomteluva). Och även idag är det 7 dagar kvar! Tiden bara flyger och jag har EN skoldag kvar! Förutom att jag har CAD prov imorgon tror jag det kommer bli en riktigt chill dag.
 

How the Grinch....

Om skolan alltid vore som den är nu skulle det nästan vara roligt att gå dit. Vi göra knappt något. Idag såg vi film, sjöng på spanskan och jobbade lite smått. Inte så ansträngande precis.
Ikväll kör jag på en riktig mys kväll. Ska se "How the Grinch stole christmas" och äta gosaker...
 
 
Glöm inte lucka 3, kanske perfekta julklappen? (Länk)

Dear Santa...

All I want for christmas #2
 Klicka på bilden för att veta vart allt kommer ifrån...

Christmas nails

bilder från weheartit
 
Lite inspo bilder, verkligen taggad på att måla lite juliga nagalar. Får se vad jag hittar på...

Fav candle

För någon vecka sen slog jag till och köpte det här ljuset från Yankee candle som jag spanat på sedan ifjol. Har tyckt det känns ovärt att lägga över 100 spänn på ett ljus. Men det luktar sååå gott och namnet "Christmas Eve" passar perfekt! Har du något favorit julljus? 
 

14 december

Idag har jag en match vid ett, fram tills dess ska jag käka och svara på kommentarer och lite sånt. Efter min match har jag inga planer, inget plugg och tänker bara göra INGENTING. Jag är verkligen sååå taggad på lov och jul. Funderar på att se en julfilm, tips på mysiga julfilmer??
 
 Jag hittade den här bilden på goole, lite tips till er! Vilken är din favorit julfilm?

Lucka 3

 
För att vara med:
Välj vilket mobilskal du vill vinna, du hittar alla modeller och designer här, och länka det i en kommentar.
 
För extra chans att vinna:
Länka skalet du vill vinna på facebook.
Skriv ett inlägg på din blogg/instagram att du är med och tävlar i min julkalender. Länka till alicelindstrom.se och idiwa.se. Du får gärna låna den här bilden. Länka ditt inlägg i din kommentar.
 
Glöm inte din mejladress så jag kan kontakta dig om du vinner!
 
Tävlingen avslutas om en vecka i nästa lucka. Lycka till!

Vinnaren i lucka 2 är Josephine! GRATTIS! Om du heter Josephine tycker jag du ska kolla din mejl!

Gingerbread house

bild från weheartit

Om en vecka...

Provet är nu gjort och även fast det kanske inte kommer gå så bra känns det riktigt skönt att ha det gjort! Dagen, utom provet då, har varit riktigt chill. Morgonen började med en sovmorgon sen fika och lucia. Sen lunch, chill engelska lektion och sist provet. 4 skoldagar kvar nu, om en vecka har jag lov...
 
Försökte få till några bilder imorse, men det är så mörkt så det är nästan omöjligt!
Glöm inte lucka 2 HÄÄÄÄR, avslutas på söndag i lucka 3!

Sista pluggkvällen

Ikväll är förhoppningsvis min sista plugg kväll för i år! Imorgon har jag kemiprov och nästa vecka har jag ett teknikprov som inte riktigt går att plugga till. Jaoopp det är väl vad som händer ikväll.
 
Mitt pepparkakeljus från IKEA, mmm

Multitasking

Det var så halt ute imorse så jag vet inte ens om min buss kom. Jag åkte iallfall med mamma och sen har det regnat och blåst hela dagen! Tänkt svara på lite kommenterar nu samtidigt som jag kolla på lite vloggmas. Tycker sånt är så mysigt att kolla på, vet inte ens varför.
 
 

Blir inte smartare

Jag ska strax sussa för är dunder trött. Efter att ha spenderat typ halva kvällen med näsan i kemiboken känner jag mig inte så mycket smartare. 
Jag tänkte bara passa på att kolla med er om ni har tips på ett ämne att hålla ett argumenterande tal om? Vi ska göra det på svenskan och det står helt still i mitt huvud...

 
 

15 dagar

Det är verkligen så sjukt mörkt både på morgonen och när jag kommer hem från skolan. Idag har jag skola fram till tre och sen ikväll har jag tänkt plugga kemi, har ett jobbigt prov på fredag och tänker börja pluggandet i tid.
 
Vi kör på lite jul och vinter inspirations bilder. Bara 15 dagar kvar till julafton, iiiii fler som längtar?
Glöm inte lucka 2 HÄÄÄÄR

Let it snow

 
Jag hoppashoppashoppas att det kommer lite snö så det blir en vit jul!
Vad tycker du, snö eller inte snö?

Christmastree

bidler från weheartit

Bag power

Bag power
 
I några månader har ju funderat på att köpa en ny väska. Jag vill ha en brun, svart eller något i det naturliga hållet. Klickade ihop det här collaget med några snygga väskor. Lite beslutsångst om färg och form...
Vilken är din favorit?

Lussekatter


Igår bakade mamma och jag lussekatter, jätte mysigt och gott.
Idag har jag inte gjort så mycket. Fått helgens plugg gjort, pluggat lite till kemiprovet på fredag och jag ska strax åka iväg och spela min andra match för helgen. 

Lucka 2

 
I årets andra lucka tävlar jag ut ett presentkort värt 200kr på coolstuff. För pengarna kan du till exempel köpa några coola julklappar att ge bort till släkt och vänner. 
 
För att vara med:
Skriv en kommentar i det här inlägget att du är med.
 
För exta chans att vinna:
Skriv ett inlägg på din blogg/instagram att du är med och tävlar i min julkalender. Länka till alicelindstrom.se och coolstuff.se. Du får gärna låna den här bilden. Länka ditt inlägg i din kommentar.
 
Glöm inte din mejladress så jag kan kontakta dig om du vinner!
 
Tävlingen avslutas om en vecka i nästa lucka. Lycka till!

Vinnaren i lucka 1 är Rebecka!! GRATTIS! Jag har skickat ett mejl till dig.

Juldesignen

Några dagar sent, men nu är det här! Tycker juldesigner är såå mysigt på bloggar, så jag ville få till en!

Julmusik

 
Jag håller på att försöka få ihop min julspellista, men det går inge vidare. Jag har samma låtar som ifjol och har bara hittat några få nya. Har ni några tips på bra jullåtar? covers? vadsomhelst?
 

Nytt från Lush

 
Jag fick hem ett smink-kit från Lush. Big love!
Från vänster: Charm - flytande läpstift, Kontroll - eyeliner, Intensiv - krämögonskugga, Dynamisk - eyeliner. Jag har hört mängder bra saker om Lush smink. Den gröna ögonskuggan kommer jag kanske inte använda, men jag älskar verkligen den orangea eyelinern som ser guldig när det torkat. Jag hade den idag och den sitter riktigt bra!

Vill ha fredagkväll

Fredag imorgon? Redan? Jag ser inte fram emot imorgon då jag har ett matteprov i två och en halv (!!!) timmar. Fast jag vill att det ska vara fredagkväll.
Ni kan nog räkna ut vad jag kommer göra ikväll, plugga matte. Jag har även spanska glosor till imorgon som jag tänker försöka få in i huvudet.
 
Idag hade jag min helmysig juliga tröja.

För mycket, för lite tid

Ni ska inte tro att jag bara skiter i juldesignen och ska ha min lövbakgrund ända till våren. Jag jobbar för fullt med en juligare design, men har så mycket för tillfället så det går lite segt! Jag funderar på att lägga upp den som den är nu och fixa klart den i helgen. Vad tror ni, funkar en halvklar design?
 
 Glöm inte  lucka 1, du hittar den här!

Pepparkakor

 
I söndags hade vi pepparkake bak här hemma. Tycker det är så mysigt och luktar så gott. + att äta deg, noomnoom. Bara jag som diggar julfika?
 
Glöm inte lucka 1, du hittar den här!

UF-mässa

UF-mässan är en tävling för 3:or som läser ekonomi. Dem har under hösten tillverkat en produkt som de ska visa upp tillsammans med många andra grupper. Tävlingen är den 12 december i Fjällräven Center mellan 10.00 - 14.00 och innehåller bara tävlande från Örnsköldsvik.
 
Jag tycker att man ska gå på mässan om man har möjlighet.  Kanske för att få inspiration, information eller bara kolla runt.
 

Christmas in pink

 
Novemberboxen har landat i min brevlåda. Helt okej saker. Vissa bättre än andra men kommer säkert få nytta av dom.
 
Model Co - More Brows, eyebrow thickning gel - En innovativ fiBergel som fäster på både hud och hår och ger dig fylligare och snyggare bryn på ett ögonblick. Jag har testat den lite fort, men jag tror att färgen är för mörk för mig.
 
Hot Make Up - Glitter Glam - Ett glitter som man kan använda på ögonen för att ge en julig touch. Den kan även användas på naglar. Kanske inget jag brukar använda då den är grön...
 
Make Up Store - Twin Gloss - Ett läppglans som ger dubbeleffekt. Det inre glanset har pigment och det yttre är högglansigt. Resultatet blir en blandning av färg och glans. Jag gillar att det känns fräscht på läpparna, nästan så att det sticks.
 
So Susan - Concealer Quad - En concealer i fyra olika nyanser. Hoppas att det täcker bra. Gillar att det är olika nyanser så att man kan blanda och hitta den perfekta!
 
L'occitane - Shea Butter Hand Cream - En storsäljande handkräm med ett högt koncentrat av sheasmör, honung och mandel. Alltid bra att ha, specellt nu när det börjar bli kallt.

December

 
Gahh, det är december. Min favorit månad bara för att allt är så mysigt! Igår adventpyntade jag lite i mitt rum, tog fram min julgran bara för att den är sååå söt! Och idag får jag öppna första lucka i man chokladkalender, yeyy. Inte många dagar kvar till jul nu, det kommer gå fort.

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin