Alicelindstrom

Februariboxen 2015

 
Tycker månadens box är riktigt snygg, och jag är nöjd med produkterna.
 
The Body Shop - Body Butter, Fuji Green Tea - The Body Shop's body butters måste vara de bästa som finns. Och just denna är från deras nya serie som alla glossies har fått testa. Den luktar fräscht men kanske liiite mycket tea.
 
Royal Apothic - Tinties Lip Butter - Ett läppbalsam i en rosa färg som återfuktar läpparna och gör dem mjuka. Förpackningen var grymt söt och färgen var riktigt fin den med.
 
Nicka K - Colorluxe Powder Blush - Ett rouge i löspuderform med en inbyggd powder puff applikator och en liten spegel. Färgen var riktigt fin och förpackningen var smart, dock är jag inte en blush människa. Men kommer nog ha användning för den ändå.
 
Plackers - Plackers Grip - "Visa kärlek mot dig själv och din omgivning med ett vackert leende! Med denna tandtrådsbygel rengör du enkelt och bekvämt mellan tänderna och får en extra pussvänlig mun.
 
Marsk - Mineral Eye Shadow - En högpigmenterad 100% naturlig mineralögonskugga i en grå nyans. Jag föredrar inte mineralskuggor, men färgen var riktigt fint och funkar säkert perfa till en sotning.
 
Vad fick du i din box?

SPORT LOV

Nu har jag ÄNTLIGEN lov! det känns så skönt att få vila en vecka och slippa all stress. Jag har knappt något plugg att göra så ska bara njuta! Just nu regnar det och jag hoppas verkligen att snön inte försvinner! Funderar på att dra till backen någon dag, därav snowboard collaget! Har du lov? eller har du redan haft ditt?

Wanties

bilder från weheartit

Matte hela dagen

Idag hade jag nationella i matte 1c hela dagen. Jag kan ju säga att det blev liiite drygt i slutet! Vi satt totalt fyra timmar, jag hoppas att det gick bra iallafall!!
Jag är blivit ännu mer förkyld så jag vilar träningen idag och tänker passa på att plugga lite kemi inför mitt prov på fredag. Två dagar kvar till lov YAYY!
 
Bild från instagram @ alicelindstroom

Random inspo

bilder från weheartit

Bättre än förväntat

Jag som trodde att idag skulle vara riktigt jobbit men det blev den faktiskt inte. Jag trodde jag skulle ha historia "svarapåfrågorinlämningsak" men det blev inget. Engelska förhöret gick snabbt och var inte så svårt och spanska läs- och hörförståelse tog 25 minuter och det kändes riktigt bra. Efter skolan var jag en hos tandläkaren, inget speciellt. Och nu ska jag plugga matte heeeela kvällen då jag har kursprov/nationellt imorgon. usshhaa vill bara att imorgon ska vara över!!
 
Med mysbyxor blir allt såå mycket bättre.

Beauty

bilder från weheartit

Pannkis lunch

Idag gick vi bara halvdag då det är "utvecklingssamtaleftermiddag". Jag har mitt samtal 15.15 så jag tog bussen hem när jag slutade och åt pannkakor. Jag ska strax åka tillbaka in till stan. Men det kändes så mycket mer värt att vara hemma i nästan 3 timmar istället för att stanna kvar på skolan. Önska mig lycka till!
 

#repost

 
En 1,5 år gamal video. Men såg att den har en del visningar på youtube så tänkte reposta den, höhöhö vill tillbaka till usa, nuuu

Plugg

Jag har en riktig plugg helg i helgen. Har en del prov i veckan och en av dom är ett kursprov. Men jag gör en del annat också, men det är inte så intressant. Så jag har verkligen ingenting att skriva om. Jag funderar iallafall på att värma ett äpple och se något avsnitt av någon serie, lite kul borde man ju få ha.
 
 
Jag är verkligen så avis på alla er som har lov just nu. Det här är min sista vecka innan lovet och det är något varje dag! Imorgon har jag "historia svara på frågor grej", jobbigt många engelska glosor och spanska läs och hörförståelse. Spanskan och historian går väl kanske inte direkt att träna på, men det är jobbigt ändå. 
På onsdag har jag mitt första kurs prov under gymnasiet som jag verkligen inte ser fram emot!! Och på fredag har jag ett kemiprov. Jag har någon plan att börja med kemin efter provet på onsdag. Så puggar matte för fullt just nu!
Men jag vill verkligen ha lov nu och jag ser fram emot lov såå mycket. Jag har inga planer, vilket känns både skönt och tråkigt. Men jag läs ju hitta på lite saker eftersom. Kanske åker till backen någon dag och jag kommer ha massa tid att fixa saker till bloggen! Bildelar, klicka här.
 
Nää så mycket i huvudet så jag tänker ta det lite lugnt och kolla på något på youtube innan jag börjar med allt. Har du något tips på någon bra youtuber? Funderar faktiskt på att göra ett inlägg med några av mina favoriter :)

Random inspo

bilder från weheartit

Fredag igen

Idag har jag bockat av två prov av fem innan jag får lov. Jag började morgonen med ett spanska prov som kändes helt okej. Sedan hade jag muntligt matte kursprov, vilket jag inte har någon aning om hur det gick!! Men jag är såå glad att det är helg och jag tänker ha en riktig myskväll ikväll. Jag ska äta tacos till middag, semla och se TVD och PLL. 
 

A bit true


Bild från tumblr

Dumma förkylning

Mitt lag har match ikväll istället för träning och jag ska inte spela, så jag är ledig ikväll. Kvällen kommer spenderas med lite matte och spanska plugg. Den slutar nog med sänghäng och serier då jag har galet ont i huvudet och halsen! Vill bara bli av med förkylningen och ha helg.
 
Liiiiite mys det ser ut.

Semlor

Fettisdag

Glad semeldag på er! Jag kommer faktiskt inte att äta någon semla idag då jag ska ha släktkalas ikväll och äta tårta istället. Ja, jag fyllde år för snart en månad sen men det har inte varit någon dag som passat. När jag kom hem från skolan fixade jag ihop tårtan och sen har jag kollat serier. Har du ätit någon idag?
 
bilder från weheartit

The best of me

Hoppas ni haft en bra start på veckan. Själv mår jag bättre men har så ont i halsen att jag vet inte vad. Jag såg nyss en film och kände bara att jag behövde tipsa er om den. Eller egentligen ville jag uppdatera men har inget att skriva om.
Iallafall, filmen. Den heter The best of me och rekomenderas starkt om du gillar "The last song", "Dear John" eller "The Notebok" då alla de filmerna är basserade på noveller från en och samma författare. 
 
 

Fuzzy socks

Jag blev hemma idag. Så jag myser i mina rosa fuzzy socks, kollar pinterest och just nu Honey Boo Boo. Funderar på att se någon film istället för det måste vara bland de knäppaste man kan titta på. 
 

Sänghäng

När jag vaknade imorse mådde jag piss.  Jag sov jätte dåligt i natt då jag mådde dåligt och det har hållt i sig hela dagen. Det ända jag fått i mig är någon tunnbrödmacka och en kvicklunch. Jag som hade tänkt plugga idag men det får bli en annan gång. Istället kommer jag nog hänga i min säng. Hoppas det går över fort!!!



Spring, summer whatever

bilder från weheartit

Happy Vday

När jag vaknade imorse snabb fixade jag mig och tog bussen in till stan. Blev lite kläder + en sallad. Nu har jag kommit hem, duschat och ätit min sallad. Sitter just nu och klickar runt på weheartit på mat och insåg just hur tragiskt det låter. hahah men klippte ihop ett litet kollage. Tänker fortsätta med att kolla på Vday mat och godis en stund till innan jag börjar plugga...
 
 

Fredag den trettonde

Det har inte hänt något speciellt dåligt idag, fast jag är inte så vidskeplig. Tror du att fredagen den trettonde är en oturs dag? har det hänt något "otur" idag eller någon annan fredag den 13onde? Berätta gärna i en kommentar för tycker det alltid är så roligt att läsa vad ni har att säga!
Jag är iallafall glad för att det är fredag och ser fram emot helg. Dock har jag blivit lite förkyld oc hoppas det går över FORT! 
 
Fastnade för den här låten när den kom och gillar musikvideon som släpptes idag!

150212

Dagen har svischat förbi och har knappt haft några jobbiga lektioner. Imorgon ser också ut att bli en ganska lugn dag då vi börjar med en föreläsning (?) och sen har jag 3 korta lektioner.
 
 
Tänkte även fråga er om ni har något tips på en bra bok? Vi ska läsa en roman på svenskan och jag vill läsa en bra bok, det är ju mycket roligare att läsa en bra bok. Så jag uppskattar förslag!

Where I want to be #11

bilder från wehearitit

Tree house

bilder från weheartit

Instagram funderingar

Är det bara jag som är grymt taggad på helg eller? Jag har knappt några planer, kanske ska spela en match, släktmiddag och en hel del plugg inför mitt första kursprov som är om någon vecka. Det ska iallafall bli riktigt skönt, som alltid. 
Jag kom att tänka på instagram. Hur ofta tycker ni är "lagomt" många gånger att uppdatera i veckan? Förut var jag mycket bättre på att lägga ut bilder. Jag la kanske ut 3-4 i veckan, om det nu räknas som bra? Men nu blir det kanske bara 1 i veckan. Men vad är lagomt? själv gillar jag folk som uppdaterar mycket, men inte för mycket. Men vad är då för mycket? Kanske 10 om dagen? nej jag vene! Men det beror väl på kvaliten på bilden. Men vad är då en bra bild? Himla mycket frågor!!!
 
 
Jag har även funderat en del över min instagram, vad är mitt "tema" på bilder? För om man kolla min "redigering av bilder" för snart två år sedan såg den ut på ett sätt jämnfört med nu. Då var mina bilder väldigt ljusa och nu är dom lite mer "när man ändrar exponeringen". Jag gillar konton med en typ av bilder/redigering. Kanske ljusa, svartvita, smala, fyrkantiga osvosv. Men jag har lite ångest över hur jag ska redigera mina bilder. Jag älskar att klicka runt i olika appar. Men tycker ni att man ska hålla sig till ett visst tema? eller ska man blanda bilder fritt?
Btw, så tipsar jag er att klicka in på Bildelar24.com/BMW och även att följa mig på instagram där jag heter alicelindstroom. höhöhööh
Nej nu blev det himla mycket babbel så ska nog sluta nu, byee.

49 spänn

När jag slutade hade jag 30 minuter tills bussen skulle gå. Så jag gick en sväng på stan och hamnade på Cubus där dom hade rea på byxor. 49 spänn för ett par (!!??) Jag kände mig nästan tvungen att köpa och gick där ifrån med ett par gråa. Himla nöjd och dagen blev genast bättre.
 

Skapa en ruta med text/koder

Jag ha fått ett gäng frågor hur jag gör för att få en ruta där jag skriver koder. Det är super enkelt.
 
 
 
1. Skriv ett inlägg, markera där du vill ha rutan genom att skriva ex HEEEJ
2. När du är klar med ditt inlägg klickar du "ändra redigerare" (längst ner till höger)
3. Där det står HEEEJ klistarar du in koden som står här under.
4. Där det står "DIN TEXT" skriver du din text som ska stå i rutan.
 
<textarea readonly=”readonly” onclick=”this.select();” onfocus=”this.select();” wrap=”soft” cols=”40″ rows=”1″>DIN TEXT</textarea> 
 
Hoppas ni hängde med, annars är det bara att slänga iväg en kommentar.

Do you want to meet you?

 
bild från weheartit

FourFiveSeconds

Den låten, YAAS säger jag bara.
 
Planer för idag. Jag har tänkt börja plugga lite matte inför kursprovet som är om 2,5 vecka. Kanske göra bort ett kapitel eller något sånt. Min bror fyller år så ska äta tårta och jaoo det var väl det. Antar att det även blir några avsnitt av någon serie...

Svar på frågor - Personligt/övrigt

Nämn tre saker du helst äter till frukost? Jag är ingen riktigt frukost människa. Jag äter helst inte på morgonen om jag får välja själv. Men brukar äta tråkiga vanliga saker. Om jag får välja heeelt fritt vad jag vill äta, ha all tid osv då säger jag nog pannkaka, smoothie och massa frukt!

 

 Annars är väl hemmagjord granola en frukostfavvo, men jag kan inte är youghurt längre?
 

Favoritmat? Tacos och planka tror jag.

Favorit klädaffär? Har såååå många! Men Hollister, Victoria´s secret, Kohl's, HM och Gina Tricot tycker jag om.

Bästa tipset till någon med lågt självförtroende? Det säkert är olika från person till person vad man kan göra för att förbättra det. Och jag är absolut inte rätt person att fråga!
Hur sminkar du dig till vardags och vilka produkter använder du då? Det är olika beroende vad jag känner för. Men har för det mesta iallafall mascara, concealer, puder för att sätta concealern och kanske lite färg på ögonbrynen. Sen kan jag har BBcream, foundation, bronzer, blush, eyeliner, ögonskugga eller nått beroende på vad jag känner för.

Några av mina favorit sminkborstar.

Hur lång är du? 160 centimeter.1,60 meter
Vilken är din största dröm? Leva ett lyckligt liv. Och vad det innebär för mig får vi se i framtiden.
Vad är dina planer efter gymnasiet? Ingen aning. Fast då jag läser ett studieförberedande program kommer jag plugga vidare. Men till vad har jag ingen aning om. Och jag tar helst ett år ledigt och reser eller jobbar emellan.

Hade ju inte varit helt fel att bara resa iväg.
 
Bästa serierna? Jag har tänkt göra ett inlägg om det. Men om jag ska säga de 5 bästa (utan ordning för det måste jag klura mer på isåfall) så säger jag nog: Pretty Little Liars, Vampire Diaries, Modern Family, Gossip Girl och Friends.
Brukar du se oscarsgalan? Nej, men såg faktiskt liite av det i år.
Vart ser du dig själv om 10 år? Kanske utomlands, pluggat klar och har förhoppningsvis ett jobb.

Chillpill dag

Fredag, YAAS! Dagen har gått riktigt fort med inte så jobbiga lektioner. Ikväll tänker jag se senaste PLL och TVD och äta tacochips Guacamole. Bara för att jag är så grymt sugen på det!!!
I helgen har jag knappt några planer. Jag ska spela match imorgon kväll och min lillebror fyller år på söndag. Annars har jag lite plugg som ska göras men ska mest ta det lugnt. 

Vad tycker du om avokado? Yay or nay? Det känns som något man antingen hatar eller älskar tyyp. Jag äääääälskar avocado och guacamole!

Alla hjärtans dag tips

Alla hjärtandag närmar sig med stormsteg. En speciell dag för vissa, för andra inte. Även fast jag inte har någon att fira dagen med, men jag "firar troligen framför någon film eller serie. haha låter tragiskt men det behöver det absolut inte vara. Om du är som jag, forever alone på alla hjärtansdag, så kommer här ett inlägg till dig. Nämligen: Tips på filmer och serier att se på Alla hjärtansdag. Antingen själv, men kompisar eller med din <3.
 
 
Alla de filmer och serie som jag tipsar om här över finns på rabattkod HBO. Och jag kan även tipsa er om en HBO Nordic rabattkod som ger dig HBO rabattkod, perfekt för 14/2. Eller alla andra dagar på året.

Stay Cozy

Stay #cozy
  Klicka på bilden så hittar du vart plaggen kommer från.

Märkeskläder

Någon som kan hålla med mig om att det är ett himla prat om märkeskläder just nu? Vilka märken man "ska" ha, vilka som är dyrast osv? Jag har själv ingenting emot märkeskläder! Äger väl själv några men även mängder "vanliga" från HM, Gina Tricot osv. Men jag stör mig verkligen på dom som tycker att, "utan märkeskläder är man ingen". Alla får väl självklart ha sin egna åsikt och även jag min. Men tycker att alla får ha på sig vad dom vill. Varesig det är från ett dyrt märke eller inte.
Nog med konstigt babbel. Märkeskläder då, vart brukar du köpa dina? Har du något favoritmärke? Jag tycker mycket om Marc By Marc Jacobs klockor, Micheale Kors väskor och även deras börsar. Jag gillar även Marc jacobs parfymerna och såg nu även att Polo Ralph Lauren har hemskt fina kläder. 
Jag klickade ihop det här kollaget i höstas, grymt snygga kläder, både "märken" och "vanliga".
 
Autumn 2014
 

Posters från Desenio

Jag har fått hem fyra riktigt snygga posters från desenio.se. Dom har grymt snygga tavlorposters, kuddfodral mm. Jag har inte hunnit fixa ramar eller hängt upp dom, men det kommer.
Det är riktigt svårt att välja en favorit av dom fyra, vilken tycker du var snyggast?
Bilderna till höger är från deras hemsida, men det är dom fyra jag har. 
 
Kika in här i framtiden, kanske kommer en tävling upp någongång...

150203

Dagen var inte så dunder hemsk förutom provet. Min första lektion blev typ inställd. Tack till lärare som inte kan meddela om ni inte ens tänker komma så man kunde haft sovmorgon istället. Sen hade jag fysikprovet, lunch och på engelskan fick man jobba vart man ville. Jag valde hemma då jag ändå inte hade någon spanska idag. Hemma några timmar tidigare och provet är gjort. 
 
Tänkte fota några bilder, men gav upp då jag sjönk ner med snö över knäna.

Japp

Imorgon har jag fysikprov och just nu vill jag bara ha det gjort! Jag skippar träningen ikväll och tänker plugga det sista och sen är det bara att hålla tummarna. 
Efter skolan idag gick jag på hemmakväll och köpte den nya Marabou smaken som jag velat testa flera veckor. Den är verkligen såååå god, noomnoom. Har du testat den?
 

Januariboxen

 
Denna gången var inte ingen produkt som stack ut. Men boxen var riktigt bra ändå. Kommer ha användning av alla utom en. Vad fick du i din box? Jag fick iallafall detta:
 
Kueshi - Revitalizinf Face Toner - En vitaliserande toner som ska hjälpa till att motverka glansig hy omt mjukgöra torra områden. Den balanserar och återfuktar. Inte hunnit testa den så mycket, men den känns fräsch och är himla fin.
 
Dove - Pure Care Dry Oil Shampoo & Balsam - En ny serie med oljor som tränger in i håret och ger näring. Mitt hår blev riktigt mjukt efteråt, så den gillar jag och kommer kanske köpa sen.
 
Fruit Gorilla & Friends - Caring Lip Balm - Ett vårdande, ecocertifierat läppbalsam. Den funkar helt ok men den luktar kanske inte så jätte gott. Men jag gillar den skarpt! + för var 1000 som säljs adoperas en gorilla.
 
Make Up Store - Microshadow - Jag gillar verkligen Make Up Stores ögonskuggor, men denna gång fick jag en i ljusgrön? Jag kommer nog inte använda den färgen.
 
Absolute New York - Garlic Nail Treatment - Den här produkten var jag mest spänd på att testa. Det är ett närande nagelbehandling med naturligt vitlöksextrakt som ska ge liv i svaga och sköra naglar. När det är kallt går mina naglar av hur lätt som helst om jag inte smörjer in dom 10000 gånger om dagen. Så jag hoppas verkligen att den här funkar.

Where I want to be #10

bilder från wehearitit

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin