Alicelindstrom

Rensa förråd

Vi närmar oss september vilket i mitt fall innebär att jag ska flytta hemifrån. Jag har planerat att ta de sista dagarna på semestern till att rensa lite i förråden hemma. Slänga det jag inte längre vill ha och sortera ut vad som ska följa till lägeneheten och vad som ska stanna hos mina föräldrar. Kommer ni ihåg sedan tidigare att jag har en bloppis? Den kommer att uppdateras allt eftersom men det finns redan en stor mängd saker till salu. Allt från kläder, smink, parfym, skor, hudvård och tillbehör till mobilen. Kika in min bloppis HÄR.
 

LILO ♥

 
Hur fin kan man vara??

Värmen

Äntligen bjuder den här sommaren på lite värme och sol. Jag har försökt njuta till max och spederat dagarna i solen, på stranden och i vattnet. Även idag är det varmt och jag håller tummarna att det blir bad. Förutom det har det inte hänt så mycket sedan sist. Jag umgås och passar Lilo, jobbar lite i datorn och tar det mest lugnt. I onsdags hängde jag och Lilo med min kille och hans familj på Äventyrsgolf och middag. Lilo var hur duktig som helst!
 

Torrfoder till hundvalpar

 
Lilla Lilo har fått sitt första paket hemskickat och det innehöll 2kg valpmat från Buddy. 2kg räcker länge för en liten valp som knappt väger ett kilo. Just denna påse riktar sig till valpar och innehåller bland annat kalkon, sötpotatis och annat som är bra för små valpar. Lilo knaprar för fullt när hon får dom, just nu äter hon en fryst mat som är lik en falukorv. Sakta men säkert går vi över till torrfoder och denna älskar hon!

2 dagar i Uppsala

Idag är det vår sista dag på vår snabba Uppsalatrip. Som jag skrev i det senaste inlägget så är jag och min kille i Uppsala och vaktar och vattnar i en lägenhet. Igår spenderade vi dagen med shopping på Täby Centrum och även i centrala Uppsala. Middag åt vi på en mysig restaurang med god mat och goda drinkar och vi avslutade kvällen med att se Lejonkungen i 3D. En riktig mysig dag som dessutom var våran månadsdag!
 
 
Idag åkte vi ner till Stockholm och Gröna Lund för en heldag med karuseller, sockervadd och remmar. Väldigt mysigt men dock lite för varmt. Nu är vi tillbaka i lägenheten och planen är att ikväll äta plocksallad och jordgubbar framför en film, packa ihop och mysa. Imorgon rullar vi hem och jag saknar Lilo sååå mycket! Hon kommer få fina presenter från Grönan.
 

Valpbubbla

Som ni kanske förstå har jag varit helt fast i valpbubblan sedan vi hämtade hem Lilo. Mycket lek, gos och sömn från henne sida. Medan jag ligger lite efter på den fronten då det blivit flera nätter nu med väldigt hackig sömn då Lilo vill kissa, leka eller vill ha sällskap.
 
Faktiskt så är jag i Uppsala nu utan Lilo. Jag som haft henne vid min sida varje dag sedan i fredags. Jag och min kille är lägenhetsvakt och mina föräldrar tar hand om lilla Lilo. Säkert väldigt nyttigt för oss båda.
 

LILO

Igår hämtade vi äntligen vår lilla Cavapoovalp Lilo!! Cavapoo är en korsning mellan Cavalier King Charles Spaniel och Pudel, googla för det är den sötaste rasen som finns!!
Resan hem gick bra med matstopp, gos och en hel del sömn. Natten gick även den bra och nu har vi testat gå i sele och skuttat på baksida. Hon verkar trivas bra och jag är världens lyckligaste!
 
 
Vill du följa henne på instagram så finns hon @ lilothepoo

Örebroooo

Min dag har spenderats till större delen med att åka bil. Och äta mat. Vi startade strax innan nio hemifrån och befinner oss nu i Örebro. Sedan vi kom hit har vi hunnit med en promenad runt och tittat lite på staden och en middag på Texas Longhorn. Imorgon blir det hotellfrukost, eventuellt lite shopping på någon affär i utkanten av Örebro, lunch och sen åker vi de sista få milen till vår vovvis. Hämtar henne och sen vänder vi hemåt. Håller tummarna att hemresan går bra för båda mig, Z och vår lilla bebis. 
 

Det närmar sig

Mina dagar rullar på i lungt tempo, precis som det ska när man är ledig. Vädret är inte det bästa men jag håller tummarna för lite värme. Jag har mest fixat inför vår lilla hund som vi hämtar på fredag. Vi åker ner redan på torsdag och sover en natt på hotell, mysigtmysigt. Det kommer bli en himla tjat om den där hunden inser jag redan nu, men hon är ju sååååå fiiiiiin!
 
Hittade den här bilden från precis fem år sedan i Österriket.

Sensommar 2019

 
Ojoj vilken helg! Att stå i publikhavet och skriksjunga till Hov1, Zara Larsson, Peg Parnevik, Martin Garrix, Vigiland och mååånga fler!! Jag har iallafall haft en toppenhelg med härlig sällskap, god mat och härligt häng. Jag ser framför mig en vecka med förkylning och håller tummarna att min röst kommer tillbaka helst igår. Men det är lugnt för jag har ju nu mera semester och på torsdag åker jag söderut för att hämta vovvisen, ojoj vad jag längtar!!!

Fredag + semester + festival

Glad fredag! Jag är lite extra glad att denna vecka är slut för nu går jag på fyra veckors semester!! Det låter riktigt bra just nu och jag håller tummarna för fint väder iallafall några dagar. Idag åker jag även till Sundsvall för att gå på Sensommar, wohooo! Bo på hotell, härligt häng, donken, festival och bra artister. Inget jag klagar på direkt. Nu tänkte jag packa det sista, få i mig lite lunch och sen bege mig mot tåget.
 
Jag slänger in några bilder från sensommar förra året. ↓

7 saker om mig

- Min mormor och morfar hade en Cavalier King Charles Spaniel ett kort tag när jag var ung. Det har alltid varit min favoritras, vinthint på min valpis ras. (Dock inte CKCS)

- Är jag ledig äter jag ALLTID lunch i min säng.

- Jag är extremt less på att få frågan "vad pluggar du?". Som att jag BORDE plugga enligt samhället. Fråga nästa gång "vad gör du nu för tiden?" Tack

- Jag tror helt klart att jag är bloggskadad. Att i 11 års tid skrivit mer eller mindre varje dag vad man gör eller tänker tror jag gör att jag 

- Pastasallad måste vara bland det godaste!

- Det dyraste jag köpt i hela mitt liv är min hundvalp. Jag äger ingen bil och hyr lägenhet (jag ska).

- När jag var yngre var en gris allt jag ville ha typ. På baksidan i lekstugan. 

(null)


Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin