Alicelindstrom

Kanin rumpa

En rump bild, men ändå tycker jag så mycket om den. Varför då? det är himlarns svårt att förklara. Älskar hennes lilla svans, söta tassar, bokeh effekten, ljuset, hur skärpan lagt sig osvosv
Men egentligen är den ingen speciell, bara en kanin rumpa som jag fotade för snart ett år sedan. ♥

Härlig dag

Var har jag varit idag? joo jag vaknade, helt förvirrad över tiden. Åt en super frukost, satt vid datorn i en timme (glömde blogga då?) sen gick jag ut och tog mig runt sjön, kom hem, duschade sen hängde jag med mamma på lite ställen. Nu sitter jag här och redigerar lite bilder och äter lite godis som mamma och jag köpte som jag fyllde mitt ägg med! yeyy

Vad vill ni att jag ska visa?

Funderar på att göra en i en video, kanske är lättast så?

Ni är bäst

Tack till Anonym, MeiaCarolinaLisa, KevalinKarolinaInga-Lill och självklart alla er andra också, valde bara ut några slumpmässigt!
 
Jag skriver det sällan, men ni är bäst hela högen! När jag började blogga trodde jag inte att jag dagligen skulle få så fina och snälla kommentarer!! ♥
 
Jag fick även mig första idolbild igår, awwww
Tack till Emma
|| vill du också skickat något till mig kan du göra det på [email protected] ||
↑ Där lät man plötsligt nästan liite "känd"

Frukost - recept

Hallonen går ju att byta ut mot andra bär eller frukter. Tänk till sommaren med färska hallon! yummy

Middag

Är hos mormor och morfar och har nyss ätit middag med lite släkt. Har inte gjort så mycket idag, påskfikat, som egentligen var julfika och jag var ut en sväng!

Todays facelook , kör på min OBEY tröja och mittbena.

Glad Påsk

Glad Påsk på er fina läsare. Har inga speciella påskbilder från iår, så får bli en super fin från ifjol ♥
egentligen vet jag inte vilken dag man säger glad påsk på, men vi kör på det idag.

Bra morgon

Vaknade med peppen på topp, och ingen huvudvärk och super taggad på dagen. Åt min favoritfrukost nyss och om någon timme hade jag tänkt gå ut sen sväng, behöver lite luft efter att ha legat inne i en och en halv dag.

Ny målade

Mina naglar har varit kaos de senaste veckorna, filade ner dom ganska korta, smörjde in dom och nagelbanden med fuktningskräm. Målade dom super påskiga i super härliga färger. Tycker iallfall tanken var söt.
Älskar att ha massa färger och glitter på naglarna, mest glitter!!
Vad tycks?

Inspiration

alla bilder kommer från weheartit.com
 
Jag älskar påsken, även fast jag inte firar den ett dugg. Men allt är så sött, alla färger osvosv!
Hur firar du påsk?

Bara för mig det knappt går att kommentera blogg.se bloggar?? så irreterande!!!

Soffhäng

Hemma idag, sjuuuk.
Har bara legat i soffan och tittat på massa tv. Fixade mina naglar, behövdes verkligen! Har ett awesome nagelkit!
Fortsätter med mitt soffhäng resten av dagen, så hörs vi sen.
Får lov idag, wihooooo

Mobilbild?

Ibland har man ju inte tid att starta datorn, eller man kanske har lust att live uppdatera när man inte är hemma. Men vad tycker du om mobilinlägg, mobilbilder och webcam bilder?
Jag tycker att det är super smidigt, och egentligen inte så speciellt fult. Det är ju klart, om man tar en suddig och ful mobilbild så. Men jag brukar försöka redigera mina mobilbilder så dom blir så hyffsade som bara går.
Men jag vill höra era åsikter! tycker du att jag ska lägga upp inlägg på min blogg med mobilbiler eller webbcam bilder?
 
dåligt exempel på bilder, men ni fattar.
 

Glöm inte att anmäla er i min tävling länk till tävlingen

hemma nu

Kännde mig inge bra, så gick hem. Kom nyss hem, har bytt till myskläder och ska försöka sova och vila.
Fast först måste jag försöka äta något, fast känner mig inge sugen.
 
bilden är inte från idag, den är från i måndags

Tisdag

På tisdagar har vi super långa lektioner, det är sååå drygt! Väntar just nu på att pappa ska komma hem så ska vi fara iväg på lite ärenden. Sen ska jag plugga engelska, har redovisning om en engelsk högtid imorgon. Sen har jag NO prov på torsdag, som jag måste plugga till också. Men sen så är det lov. 
 
Todays face and hairlook, såg väl förhoppningsvis bättre ut imorse.
Somnade igår med nyduschat hår och vaknade med världens kaos hår! Blev en vågrät fläta. Sällen jag har uppsatt eller något annat än vanligt utsläppt hår.
 

Var gult

Vad har du för armband på armen? Vart har du varit? Frågor som ni frågar ibland när mitt armband syns på bilder. Ni kanske minns i höstas när jag var i Kanarieöarna? Det var då jag fick det. Jag och lillebror tävlar om vem som kan ha det längst. När jag säger det är det folk som frågar "Men vad vinner man då" ÄRAN. Den är stor, och viktig. Så jag måste vinna. Från början var det neongult, nu är det vitt.
 
Ni hejar på mig va?? :D

söka jobb?

Har du funderat på att skaffa jobb? eller ifallfall sommarjobb? hur ska jag gå till väga? hur gör man? vad ska man göra? och så vidare. Det är något jag inte är ett dugg bra på, har egentligen ingen aning hur man ska göra då jag aldrig har sökt jobb eller något sommarjobb. Jag tjänar ju en liten slant på bloggen, och det räcker för mig för tillfället.
Men för alla er som funderar på att söka jobb så tipsar jag om metrojobb. Där kan man söka jobb och finns en massa viktiga och intressanta texter ni kan läsa. Det finns även sommarjobb man kan söka där för er som är sugen på det.
Några tips när man ska skriva ett brev är att man ska vara lagom personlig, man ska tänka som en journalist, alltså ska du inte börja brevet med något som ”Tja, jag heter..” Det är också viktigt att motivera sig. Och förklara bra vad man menar.
Och om jag skulle fota en CV bild, då skulle jag tänk på många saker, inte bara hur jag ser ut. Bakgrunden, den vill man gärna ha oskarp eftersom det är en porträtt bild. Ljuset, kameran blixt är inte alltid den bäst. Det gör ofta att ansiktet ser fett ut osv. Om man inte äger en extern blixt, refläxskärmar osvosv så funkar det super bra att ta bilden ute. Fast in te i direkt sol, så syns skuggor som man inte vill ska synas och man kisar lätt med ögonen.
 

Hej måndag

Fastnade med lite bloggdesigns fix (inte till mig) bildredigering och lite plugg så glömde helt bort att skriva något. Fast finns egentligen inget att skriva, har haft en vanlig ovanligt tråkig måndag ungefär.
Nu är det ju bara fyra dagar tills lov, det är ju hur bra som helst!
 
Sådär såg jag ut idag, tröjan är mammas som jag har fått. 

Chokladdipp

Har fixat lite frukt och världens godaste och enklaste choklad dipp. Ska sätta på en film nu och bädda ner mig i soffan med massa kuddar! yeyy

mobilbild

Instagram widget i din meny

Efterrätts fixaren

Hängde med mamma på soptippen och slängde hur mycket som helst. Sen hade vi gäster här, så agerade (heter det ens så??) efterrätts ansvarig. Blev en super god och lätt, som farmor lärde mig när jag var där sist. 
Håret har jag haft i en slarvig men inte allt för ful "knut". Som en liten detalj har jag en fläta runt. 
Nu ikväll har jag tänkt att se på film med familjen, om vi hittar någon bra. Vad ska ni göra ikväll?
 
 

Bättre idag

Idag är jag mycket bättre, kan göra saker utan problem. Men fortfarande ont i huvudet så ska mest vila.
Måste plugga lite, kanske fotar lite för verkar vara bra väder idag också.
Ska hålla mig borta från datorn så mycket jag kan. Hörssen
 
 

Sjuk

Hur har ni det? Jag ligger nerbäddad i soffan, vilket jag gjort hela dagen. Hemma och sjuk. Inte ens orkat se på tv. Hoppas jag mår bättre imorgon, annars blir det ju ingen riktig helg. Vill ju passa på att göra saker när man är ledig.

Hörs när jag mår bättre.

Q/A

Vart har du köpt din tröja i headern? Den har min pappa köpt i USA.
Gör du designer? Jaa och länk till mer info om det finns i min meny
Vad har du för objektiv? I min meny finns det en ikon med en kamera på, klicka där så kommer du till ett inlägg med bara min kamera utrustning.
Vart är din lila batman tröja ifrån? Fick av pappa när han var i USA nu sist
Vars finns Skittles att köpa? Jag vet inte, mina köper pappa i usa.
Hur många år är du? 15 år och ca 2 månader, hööhöh
Har du ask.fm? Sii http://ask.fm/alicelindstrom
 
frågor som kommer oftaaaa.

Friluftsdag

 
Hade en super rolig dag. Samlades på skolan vid kvart över 8, då hoppade vi in i bussen och begav oss mot backen. Åkte hela dagen, fikade och käkade hamburgare. Jag satt och redigerade massa bilder jag fotade med mobilen i liften. Ny pistad backe och bara folk från min skola. YEYY
Kom hem vid tre, tog en dusch för var kall som en isbit och bäddade ner mig i sängen och såg på tv och fikade upp fikat jag fick över från dagen.
Varför har man inte friluftsdag varje dag?

Snowboard hela dagen

Idag har jag friluftsdag, super sent jooo jag vet. Jag ska till backen. Kommer säkert bli super. Jag åker bräda och mina kompisar åker slalom, men det funkar ju ändå. Astaggad!! Hörs när jag kommer hem.
 

Tigriga muffins

Blev så sugen på muffins, choklad och tigrar så bakade tigermuffins. Hittade ett nytt recept som jag aldrig hade gjort. Det stod att det skulle bli 15 stora muffins, jahapp tänkt jag, blir väl 20 "normala" men nejdå, blev 35 styckna. Men det gör ju inget? Dom blev iallfall super goda, inte så fina men man äter väl inte med ögonen?

Bra kväll

Dagen blev ganska bra. Stekte biff och kokade potatis som smakade sockervadd på hk´n, hade engelska, spanska och skrev matte prov på matten. Nu är jag helt slut. Söker efter massa goda recept jag kan fixa ikväll, ska se på finalavsnittet av pll och någon film, och inte tänka ett dugg på skolan eller plugg. Så ska det vara.
 

Ingen bra dag

Idag är det ingen bra dag för mig, prov och biptest. Ingen favorit precis. Ni som inte vet vad det är så ska man springa fram och tillbaka till man inte orkar mer. måste vara det jobbigaste som finns nästan? 
Men med rätt inställning så går det nog bra! Har Inge plugg ikväll, det kan man ju se som en belöning..  Och jag slutar tio över två. Det är ju bra.
 
Ha en bra dag, och det är ju onsdag idag = snart helg WIHOOOOOO

Såå spännande

 
Inatt vid 02 är säsongs finalen av Pretty Little Liars. Jag tycker den serien är så galet bra, helt fast i den. Man har så många frågor som man hoppas få svar på. I klippet är trailern för nattens avsnitt som jag ska se imorgon! Vill inte att det ska vara slut, för då måste man ju vänta till juni innan den börjar igen :(
 
Följer du någon serie som du tycker är BRA?

Hejhej plugg

Helt vanlig seg dag, mycket diskussioner och sånt i grupper. Inte så speciellt jobbig. Nu har jag en hög med saker som jag måste plugga mig igenom, spanska och hade tänkt göra matteprov imorgon. Sen om jag orkar så fortsätter jag kanske med lite moppe plugg eller så sätter jag på en film. 

Tävling - vinn valfria varor

 
För att vara med:
1. Gilla Erikas GarderobRunns & HilmasPyssel på facebook
2. Gå in på www.erikasgarderob.serunns.se & hilmaspyssel.se och välj vad du vill vinna för max 150kr.
3. Gilla varan/varorna på facebook
4. Lämna en kommentar i det här inlägget att du är med + varan/varorna du vill vinna. Glöm inte din mejl
 
För större chans att vinna:
Skriv ett inlägg på facebook/din blogg och länka till http://bilderbyalice.se och varan du vill vinna.
 
Lycka till. Tävlingen avslutas 5 April. På bilden där uppe är några av mina favoriter från de olika sidorna.
Kommentarer som inte har med inlägget att göras skrivs i inlägget under!

Varför måndag

Hoppas ni haft en så bra måndag som bara går!! Min har väl varit sådär. Nu ska jag försöka få in i huvudet vad dom sär gubbarna heter och vilket parti dom tillhör. Jag tycker det är så tråkigt, så har verkligen ingen lust. Ingen idé att lära sig dom när dom ändå byts ut om några år?
Sen vid 6 ska jag på innebandyavslutning. 
 
Kommer upp en tävling snart, taggade??

Skoter

Canon EOS 600D | Canon EFS 17-85mm | Fotad av mig, pappis på skotern
 
Var sjukt kul, men galet svårt att fota en skoter som rör sig. Några biler blev helt okej. Här har ni en av dom.

Perfa dag

Helt perfekt dag, nollgradigt, sol, lite vind. u n d e r b a r t
Kom ganska nyss hem från skoterturen. Pappa och jag åkte upp till Milleniumstugan, fikade lite där, fotade, snackade med skotergubbar och sen åkte vi hem. Vi stannade och fotade lite på vägen. Några av bilder blev grymma, dom jag ska redigera nu. Visar sen.
 
En av bilderna ↑

Zookeeper

Igår såg jag en film men familjen som gick på tv. Zookeeper. Hade ingen aning om vad det var, vad den skulle handla om eller något. Men den var faktiskt inte såå dålig, och den var långt ifrån vad jag trodde från början. Sjukt kul iallfall. Så om ni har en tokigt seg kväll, sätt på den.

skoter

webcam bilder
Idag ska jag och pappa iväg på en skotertur. AWESOME. Super fint väder så har packat med mig kameran i pappas kameraväska. Så hoppas på at vi hamnar på en fint ställe. 
Vi hörs sen, vad ska ni hitta på idag?

Skittles

Hejhopp, haft en bra kväll? det har jag. Vi hade gäster här på middag. Sen har jag sätt en film och käkat skittles, världens godaste godis jue! Nu är jag så sjukt trött, var ju upp så tidigt, så funderar på att sova snart. Ny dag imorgon ju, inga speciella planer, tror jag ska fota om det blir väder.

vi kör på en instagram bild, ha det bäst

Lights

 
 
Två bilder jag fotat inne i hamnen. Vad tycker ni? 
synd att blogg.se gör så att kvallan blir sämre :/

Sista

bilden är gammal, men det kan ni leva med
 
Spelade nyss säsongens sista match, lite tråkigt. Nu ska jag redigera lite bilder jag fotade i torsdags och sen käka, börjar bli hungrig. Var ju uppe och käkade frukost vid sju och sen spelat match. Sen har jag ju hela dagen ledig, fördel med morgonmatch..

batman

Tröja - USA
Byxor - Gina Tricot
 
Nu ska jag kika på det senaste pll avsnittet, wiiiee och sen sätter jag nog på en film.
Bara min blogg som verkligen är kaos? kika in imorse och hade en hel massa kommentarer, nu är alla dom borta. Har bara tolv olästa?? 

Med dunk

 
- dagens outfit kommer senare - 
YEYY så underbart. Behöver det verkligen. Förmiddan idag gick så segt, men efter lunch bara svichade tiden förbi. På gympan hade vi lekar - kurragömma med dunk. Mörkt och massa madrasser och sargbitar att gömma sig bakom. Det var faktiskt fett kul. Förutom att jag blev en gång, var så läskigt för folk bara hoppade fram och sa BÖÖH.
Jag som lagar mat ikväll, det är bra. Då blir det något gott! hihihi

Saknar

IIIIIIII vad jag saknar Kanarieöarna där jag var i höstas! Vill ha värme, och sol NU. 
Kikade igenom massa härliga undervattens bilder vi fotade med GoPro kameran. Blev inte de bästa, men nu har vi införskaffat en undervattenslins.
 
Saknar du något speciellt ställe du rest till/besökt?

Bra dag

Var en bra förmiddag, vi såg på en teater och sen pratade vi om den. Såå mycket bättre än att jobba. 
Ska kika på lite bloggar och sånt nu sen får jag se vad jag hittar på. Inga speciella planer ikväll. Fredag imorgon, WIHOO
 

Presenter

Idag kom min pappa hem från USA, vilket denna gång betyder massa presenter för det är sista gången på ett tag han reser.
Jag fick nya jogging skor, dom förövrig är galet snygga. Var så emot svarta joggingskor, fram tills han skickade bilden på dom jag ba YES. 
Två tshirts, en rosa pantern och en batman
GL. Gjorde ju saken massa bättre att det var Shay Mitchell (från PLL) så nu ska den läsas.
Och en rosa fliströja. Den var super mysig och passar perfa en myskväll. 
Han köpte även skittles, glassås och annat, fast det är ju till hela familjen..

Frukost

Imorse vaknade jag super tidigt, lyckades inte somna om så gick upp och gjorde en super frukost.
Har bara mobil bilder på den, det är synd. 
 
Den bestog av: Krossade flingor, frysta hallon, lite kvarg, hallon yoghurt, krossade flingor och VARMA hallon. SÅÅ SJUKT GÖTT. Säkert det godaste jag ätit till frukost iår. Jag som annars äter en macka.
 
Nu ska jag bara göra inget, inga speciella läxor som måste göras idag. Senare ikväll har jag säsongen sista innebandy träning.

Dagens citat

weheartit.com

Frukt

Nu orkar jag inte med mer engelska och allt annat jag hållit på med nu ikväll. Nyss tagit en dusch och har tänkt att kika någon serier och äta massa god frukt innan jag somnar. Så trött. 

Engelska plugg

Kom nyss hem från en allmänt dryg dag i skolan och nu blir det att plugga en massa engelska hela kvällen eftersom jag har engelska prov imorgon. Ångrar lite nu att jag inte sträck pluggade hela lovet. Nu vet ni vad jag har för mig, så vi hörs väl sen.
 
Vad ska ni hitta på ikväll?

Plattis

siiickt vilken yolo dag idag. Hade heelt ofixat hår. Alltså ingen volym. Inte haft det i skolan på hur länge som helst! Men funderar faktiskt på att sluta. Trivs bättre med min volym, men förstör håret så galet mycket. ajja testar en vecka så får jag se.
 
Sticker på träning, näst sista för den här säsongen. Sen blir det engelska plugg, prov på onsdag.

Pancakes

Idag slutade jag innan lunch, så underbart! Förmiddan gick fort, räkna lite matte, skriva lite på svenska och översätta lite spanska sen gick jag hem och lagade mat. Blev pannkaka. Ända jag var sugen på. Blev amerikanska idag med hallonsylt och en liten klick glass. yummy inte dom finaste men ajja

sant jue

We give you Quotes, Live Life Quote, Best Life Quotes, Sad Life Quote and Free Quotes from Curiano Quotes Life
källa

Hur gjorde jag?

klicka på bilden eller häär
 
något som många undrat över, och som har blivit super poppis nu på slutet. Hur lätt som helst. men instället för att jag ska sitta och förklara kan ni kolla på moderskeppets video!

Vem tror du?

Jag har bara sätt två deltävlingar, men kommer nog se finalen ikväll. Har ändå inget annat att se eller göra. Vem tror du vinner iår?

Tråk dag

Vad har ni för er? Jag gör verkligen ingenting. Inget att skriva heller, är depp för att lovet är slut imorgon.
 

Pannkakor

Idag tog jag ansvaret att fixa lunch till Erik och mamma som är lediga. Det blev pannkakor, super gott! Jag älskar pannkakor!!
Vad brukar du ha på dina pannkakor? Jag har glass, sylt och lönnsirap ♥

Vad ska man hitta på

Hej kompisar, idag är det ju min sista lov dag. Är ju ledig på helgen också, men det räknas inte som lov.
Det är sol idag med, fast kallt, min mobil säger det, inte kännt själv. Får se vad jag hittar på idag.
 
Tråkigt collage med bilder som man hittar om man söker på "boring" på weheartit. Nu blev det väl rolig?

I only miss you when I'm breathing

NEEJ

Börjar inse nu att lovet snart är slut, idag och en dag till. Känns ju inge bra. Jag vill typ åka bräda, men har ingen att åka med. Det är depp. Men får hitta på något annat super kul idag. Det är ju soligt, så kanske går ut och fotar lite. 
Vi hörs sen när jag har något vettigt att skriva.
 

Trött

Hej och hopp, har väl haft det helt ok dom här två dagarna. Men är så sjukt trött. Ska nog sätta på någon film eller serie och bara vila hela dagen, orkar inte riktigt något annat och jag har ju lov.
 
Sen så har jag redigerat klart en video som skulle ha kommit upp för ungefär fem månader sen som jag kommer lägga upp idag för ni tjatar sönder mig. haha näråå det är bra att ni säger till när ni vill se något speciellt.
 

Citat

weheartit.com

NY DESIGN

WIHOO, nu är min design här. Mycket ljusare, nya färger, bättre meny, ingen meny längst ner, fortfarande rymdig bakgrund, dropdownmenyn är på rätt ställe och andra bra och dåliga saker.
 
VAD TYCKER NI? något som är knasigt?? säg till!
 
- sticker snart på träning, vi tränar med 99/00 idag och på torsdag för är så många borta. hihi -

Helt ok

Var helt okej, vi satt mest bara och lyssnade och diskuterade. Typ som i skolan. Fotat lite sen jag kom hem, ego pics och snö bilder. Kan inte fatta att ni i södra sverige knappt har någon snö, och här går man ut i mammas trädgårdstövlar och kommer in med snö hela benen. 
Kanske sätter på någon serie och tar det bara lugnt fram till träningen ikväll någon gång. Myskläder nästa
 
 
Kul att så många är taggade på den nya designen! men har liite små saker att fixa, sen så. Jag tror det kommer bli super bra.

Ingen sovmorgon

Godmorgon, vad gör Alice uppe såhär tidigt när hon har lov kanske ni tänker? eller inte. Men det är så att jag ska på moppeutbildning (eller kanske heter kurs?) 8-12 idag och imorgon, så blir ingen sovmorgon idag inte. Men vi hörs sen när jag kommer hem och då kommer jag även att lägga upp den nya designen för hann inte igår.
 
Inteidagbild
Ha en bra 

Har ni glömt?

 
Minns ni när jag skrev det där inlägget? måste ha varit någon gång i augusti. Har jag bytt namn? nejdå.
Har fortfarande inte kommit på DET. Så behöver fortfarande bombas med förslag!
Vad tycker du min blogg ska heta? Jag byter namn eftersom att jag inte längre vill ha ett namn med foto av flera anledningar, så behöver inga förslag som har med foto att göra ;)
 
xoxo

Ny design på G

Började på en ny design för länge sen, men hade ingen aning hur den skulle se ut eller något. Fick ett ryck för några dagar sedan och gjorde bakgrunden, headern och valde färger. Idag har jag kodat och nu äntligen är den klar. Ljusare än den jag har nu, kanske mer praktisk för alla och stilrenare. 
 
Vill ni se den irl?

Nu börjar mitt lov

Man kan ju typ säga att lovet börjar nu. 
Inte lika fint väder idag, synd det för jag vill fota. Det spösnöar. Men har annat jag får hitta på istället. Måste nog städa lite, skura golvet för har hur mycket hårspray på golvet. Sen så har jag fått mobilen uppdaterad, så har lite att pyssla med det också.
 
 
hörssen

Kung dag

instagram bild - @bilderbyalice
Haft en super bra dag. Var sol, blåste nästan inget och -7 grader. Var typ snöstorm igår så var fluff snö överallt. Var sååå kul! Kändes rejält i låren och knänen sista åket.
Sen jag kom hem har jag bastat och lång duschat med hårinpackning osv. Nu ska jag bo i onepiecen resten av dagen. 
Vad har ni gjort idag?

Vår

Har börjat älska ljusa bileder, kanske för att man börja få lite vårkännsla. Men här uppe i norrland är det massa snö och minusgrader..

Bräda

 
Har inte åkt snowboard något iår, men idag ska vi iväg. yeyy alltid varit massa annat som måste göras osv. Bilderna är från sportlovet ifjol när vi var i Bydalen. Blir inget sånt iår, men finns ju backar nära som man kan åka i. Bara inte lika stora och många..
 
Vad hittar ni på idag?

Flätat

Tog en dusch och efter det ville mitt hår inte sammarbeta. Gjorde en vågrät fläta, tycker att det är så galet snyggt, men har aldrig testat men idag gjorde jag det. Var inte det lättaste.
Ska äta kött och potatis idag, yummy sen ska jag se någon film med familjen. Bra kväll.
Vad ska ni hitta på?

snö

Det har varit plusgrader här hela veckan, men idag har det snöat hela dagen. 
Har inte gjort något speciellt idag, gått runt och slöat, grejat på datorn, lyssnat igenom alla låtar i Mellon iår. Ingen som var så speciellt bra och jag har börja skrivit Svenska. Nu ska jag skriva en lista på allt jag måste hinna göra under lovet, sen ska jag nog städa mitt rum, ser ut som ett bombnerslag. 
 
Varit lite off på bloggen idag, och senaste veckan. Men ska bättra mig kompisar.

hiding my heart

LOV

YESS, nu har även jag lov. Typ sist men spela roll. Känns så skönt och har inte riktigt inte fått in det i huvudet.
När hade du lov/har/ska ha?
Dagen idag gick segt, men det var ganska kul ändå. På gympan var vi ute och "pratade" om hur man "räddar folk som rammlat ner i isen" man blev ju bara liiiiiiiite blöt..
 
Ska bara ta det chill hela kvällen, har ingen träning. Så ska käka pizza och bara dega framför tv.

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin