Alicelindstrom

Våfflor

 
Idag blev det våffellunch, gott det med och väldigt länge sedan jag åt det. Har varit med bf hela dagen, precis som alla andra dagar typ. Vi har knappt gjort något, kollat tvd och snart ska vi fara hem till han. Jag behövde bara fixa några tidsinställda inlägg åt er och det kanske blir ett avsnitt till innan vi åker. Hoppas ni har en bra dag, jag är lite depp för att lovet snart är slut!
 
 

Pannkaksbrunch

 
Varit med bf två dagar nu och vi har knappt gjort något alls. Kollat väldigt många avsnitt av TVD och igår såg vi även The Martian, väldigt bra film som jag tipsar om. Jag har varit väldigt sugen på amerikanska pannkakor senaste dagarna. Så idag blev det amerikanska pannkakor till brunch. Väääääääldigt gott och mysigt! Vad har ni till era? Jag gillar att ha sylt, glass och lönnsirap. 

Översättare

När du skriver en text, dokument, instruktion osv som du vill ha på ett annat språk än svenska är det verkligen en fördel om texten är korrekt översatt. Stavfel, grammatiska fel och andra fel kan gör lätt att personen som läser texten tappar förtroendet för innehållet, eller inte orkar att läsa vidare. Det är kanske inte det enklaste at översätta till ett annat språk ifall du själv inte är jätte bra på det språket du vill skriva på. Men då finns översättningsbyråer som kan hjälpa dig. Alphaspråk.se är en av dom. Dom erbjuder auktoriserade översättningar till och från väldigt många språk. Exempel kinesiska, ryska, arabiska, spanska, engelska, franska och tyska. 
Att dom är autoriserade innebär att deras översättare klarat Kollegiets translatorprov. Det är omkring 10% av kandidanterna som klar klarar provet, alltså måste dom vara väldigt duktiga. Dom har även tystnadsplikt, vilket innebär att dom inte får berätta om texten dom översatt. Dom erbjuder även granskning och redigering av redan befintlig text, vilket kan vara bra så du är helt säker på att allt är rätt. Innan dom skickar tillbaka texten granskas och korrekturläses den igenom. Fel som böjningsfel, komma, punk och syftningsfel rättas till så att texten ska vara korrekt.
 
sponsrat inlägg

Fruit

bilder från weheartit
Jag ääääääälskar frukt och hur fina färger är det inte i det här collaget? Vilken frukt är dina favorit? Min är nog mango, melon, granatäpple, aprikos, annanas ehhh och typ 100 till :))

Tevefabriken

bild från google 
Har ni sett på Bornebusch i tevefabriken? En serie på ettan som går på onsdagar klockan nio. Där får man följa Josephine Bornebusch när hon kikar "behind the scenes" på olika serier. Första avsnittet var det Orange Is The New Black och senaste var hon i High Clear Castle (Downton Abbey). Tycker det är ett roligt program, kanske för att jag sett båda dom serierna. Men tycker det är intressant att se intervjuer och klipp från när serierna spelades in. Tipsar er seriegalna att kika in den serien.

Summer

bilder från weheartit
Fler är jag som är taggad på sommar???? Värme, sommarlov, sol, bada. YAAAAS. Inte länge kvar nu, 73 dagar till sommarlov, whuuut? känns som att det nyss var 200. 

Påskdagen

Hi huns, hoppas ni haft en bra påsk hitills. Påsken är ingen högtid jag firar, ända bra är typ att det är så mycket god mat och godis. Igår hade vi morfar här på middag och jag ansvarade för förrätten och efterrätten, även att köra hem han. Ikväll ska vi till min farmor och farfar på middag, myyyyys. Har fått lite plugg gjort idag vilket känns skönt och har även bytt i sängen och det har såklart blivit en del dator och tv.
 
 

7.5 km senare

Jag gjorde verkligen noll saker igår, satt mest i sängen hela dagen och kollade serier och youtubeklipp. Idag startade jag iallafall dagen med en 7.5 km promenad. Super härligt med sol och allt. Har precis duschat och resten av dagen har jag knapp några planer, vi ska äta påskmiddag men annars blir det nog lite jobb och hel del chill. Glad påsk på er förresten!
 
Klickar upp mina tre senaste bilder från instagram, alicelindstroom heter jag där.

Happy Easter

bilder från weheartit

Påsklov

Nu har jag lov, YAAAS! Hade bara en lektion idag som slutade halv tio då vi flyttat om lite så vi skulle få halvdag. Ska mysa lite framför youtube med en kopp te innan jag tar tag i lite arbete. Ska svara på mejl och har även en designbeställning att pyssla med. Kommer bli sååå skönt med lov, även fast jag nyss hade lov. Men det är inget jag klagar på!
 
 
Min söta chokladkanin som jag fick av mammiiii, vill nästan inte äta upp den för den är så fin. 

Visste ni att jag...

- kan vara väldigt blyg ibland, speciellt när jag inte känner personerna. 
- gillar inte ost. Tror inte jag gjorde det när jag var liten heller.
- har så alltså inte ost på min pizza, något som ALLTID ska kommenteras.
- blir lätt irreterad när folk frågar mig om min blogg.
- dricker inte läsk och har inte gjort det på över 2 år (med undantag för julmust vid jul).
- inte dricker juice heller, slutade med det för 3 år sedan (finns undantag ex utomlands)
 

Spring shoes

Spring Shoes
Jag ser fram emot vår och att kunna använda sneackers. Köpte nyligen ett par nya vita och fräsha som jag tänkte vänta med tills det är lite mindre slaskigt ute. Här ovan är några av min favoriter i vår, ni kanske märker att jag gillar vita? Vilken är din favorit på bilden?  

Snart lov igen

En ny vecka som dessutom är påskveckan och jag går på lov på torsdag. Har egentligen en väldigt lugn vecka framför mig med ett php prov imorgon som inte är det lättaste att träna till samt spanska glosor på torsdag men utom det så är det nog chill. Startade min dag med idrott där det var ganska fritt så jag valde att göra bort dagens pass och springa 5km på löpband. Nu har jag kvällen fri så hamnar nog i sängen framför någon serie. Alla jag följer är mellan säsonger eller har uppehåll, så tipsa gärna om några bra som jag kan kolla in. 
 
lite bildbrist på blir en inspocollage, men det är mys det med :))
bilder från weheartit

Favorite fonts #2

Spring outfit

Spring 2016
En enkel men ändå snygg outfit inför våren. Gjorde kollaget för flera veckor sedan med saker jag ville ha inför våren. Nu sitter jag här med en bomberjacka (dock svart) skorna och väskan. Har en liknande tuss också, hehehe. Väntar bara på våren nu!

Adidas Stan Smith

 
Mitt senaste inköp, Adidas Stan Smith i grön. Vit och fräsha vårskor som jag spanat på ett tag nu som kommer användas flitigt i vår. Enkla skor som passar till det mesta. Ska bara vänta på att det torkar upp lite mer ute, bara slask just nu. Vad har du för skor i vår?

Vårjacka

 
Fredaaaaaag! Idag hade jag på mig det ni ser på bilden + mina over the knee boots. Jackan är min nya som jag fick hem förra veckan, vårig, svart och enkel. Känts som vår hela veckan så har börjat använda den, även fast det är snö kvar. Komiskt nog så snöade det när jag fotade bilden. Tröjan är från PINK, byxor från Cheap Monday och jacka från Boohoo. Slutade lite tidigare idag, åkte då till ica och hämtade ut mina nya skor och köpte lite naturgodis inför ikväll, säsongsfinal av pll u know ;))

Yesterdays eyeshadow

 
Efter lite önskemål kommer här en närmare bild på min sminkning igår, eller ögonskugga dåe. Jag använde: 
- Maybelline color tattoo i färgen Gold Pink.
- 3 skuggor från Makeup Revolution Essential Mattes 2 paletten. En rosa/brun att bland i globlinjen och sedan en brun för att mörka upp och även i yttre delen av ögonlocket. Även en vit matt skugga på brynbenet samt i inre ögonvrån. 
- Emite makeup ögonskugga i färgen Dams som eyeliner för en mjukare linje.
- Mascara: Rimmel London Kate Moss & Revlon clump crusher
 
Rekomenderar maybellines color tattos, billiga och dom sitter hela dagen. Sminkade mig på morgonen och bilderna är fotade en skoldag senare och det ser inte farligt hemskt ut. 

En vanlig torsdag

Hej finisar, nu är det bara en dag kvar till helg och om en vecka har jag lov. Känns som jag nyss hade lov men klagar inte! Dagen var precis som alla andra torsdagar, spanska, några timmars hål, matte och fysik. Ska fixa några inlägg innan jag käkar. Kvällen planer är kanske lite plugg och mycket chill, älskar att inte ha några prov eller liknande att plugga inför!
 
woopssssaaaan, close up. Fotade faktisk min sminkning idag så kanske kommer upp ett inlägg senare ikväll på min ögonskugga, burkar få lite frågor om det så. 

2 timmars dag

Idag började jag tio och slutade innan tolv, hur skönt? Jag hade dock utvecklingssamtal klockan tolv, men nu är det gjort och det gick bra. Fick med mig sällskap hem och vi kollade mest bara på vampire diaries och fikade. Jag har blivit förkyld igen, wtf? Blir nog tvungen att hoppa över löpturen ikväll och istället ta en seriekväll. Klagar inte men är så less på att vara förkyld.
 
bilder från weheartit

3 saker

3 saker jag ser fram emot
→  Påsklov
→ Sommarlov
→ Vår

3 saker jag gillar
→ Kolla serier och dricka te
→ Mysa med ♥
→ Solen

3 saker jag inte gillar
→ Vakna tidigt
→ Saker som inte fungerar som jag vill
→ Vara förkyld

3 saker jag vill
→ Resa
→ Dricka chai tea latte
→ Färga/tona mitt hår

 

3 saker jag borde
→ Tänka positivare gällande vissa saker
→ Ta tag i saker jag skjutit upp
→ Stressa mindre

3 saker jag kan
→ Få andra att skratta
→ Planera
→ Baka bullar

3 saker jag inte kan
→ Knäppa med fingrarna
→ sjunga
→ Somna i tid

3 saker jag pratar om ofta
→ Resor jag gjort
→ Resor jag vill göra
→ Min framtid

3 saker jag önskar mig
→ Cool bil
→ Flygbiljett
→ Nya sneakers

3 saker jag blir lugn av

→ Springa, iaf tankemässigt
→ Kolla på serier och film
→ Mysa

 

3 saker jag blir stressad av
→ När jag är sen
→ Folk som är sena och sega
→ När jag glömt något

3 saker jag ska göra i helgen
→ Plugga
→ Mysa
→ Äta sushi

3 saker jag gjort den senaste veckan
→ Haft lov
→ Myst
→ Varit på ikea

3 favs just nu

Första dagen tillbaka till skolan efter en veckas lov, väääldigt segt. Dagen var kanske inte den värsta och innehöll idrott, programmering och matte. Får tänka på att det snart är lov igen, det gör det lite lättare. För att piffa upp måndagens lite bjussar jag på tre av mina favoriter på spotify just nu. Peg's låt släpptes idag, hörde om den på radion och gillar den verkligen!! Tipsa gärna om dina favoriter just nu, skulle vilja uppdatera mina listor.
 

Favorite fonts

Sportlov snapshots

Imorgon är det back to school som gäller för mig efter en helnice lovvecka. Har mest bara chillat och skulle inte tacka nej till en vecka lov till. Men har 7 skoldagar kvar till påsklov så tror nog att jag ska lyckas överleva tills dess. Här kommer iallafall lite snapshoots från min vecka, alla är mobilbilder.

Söndagen gjorde jag knappt något, mycket dator och åt en god sallad till lunch.   //   På måndagen testade jag göra sweet potatofries med dipp, typ det godaste!   //   Ni kanske tror att jag bara äter då de tre första bilderna är på mat, men jaaoopp iallafall det ändå jag fotar tydligen. På tisdagen åt jag iallafall chips och kollade på The Vampire Diaries som jag börjat se om.
 
Onsdag var det roadtrip day. Körde 10 mil för att gå på ikea, kände mig cool för det var första gången jag körde så långt utan vuxen. Dessutom var det med en bil som jag endast kört en gång men överlevde.   //   Viktigaste på ikea är typ maten, jag åt grönsaksbullar med vetkornsallad. MUMMSSS  //  På torsdagen bakade jag bullar till mammiii, eller aa till mig också. :)))
 
Hämtade ett paket på fredagen efter att ha gruvat mig, men det var ju inga problem.   //  Lekt med snapchats filter   //   Spenderat väääldigt många timmar framför serier och youtube, men nya obsession är vloggar. Här kollar jag på mina favs Aspyn & Parker och dricker te ur min kossamugg. 

Ny mugg

 
Ett av mina köp på ikea är en genomskinlig temugg. Köpte även underlägg så jag inte förstör bord och för att dom var fina och billiga. Muggen då, hur snygg??? på bilden har jag en Chai tea latte i, hur gott som helst och det blev riktigt fint i muggen. Rekomenderar den verkligen, IKEA 365+ och kostar 19kr. 

Zucchini båtar

 
Idag plockade jag fram mina lagamat skills och gjorde Zucchinibåtar till lunch. Jag fyllde dom med quornfärs, majs, paprika, zucchini, körsbärstomater och tacokrydda innan jag körde dom i ugnen. Det var verkligen så gott och kommer definitivt att göra det fler gånger med andra fyllningar. Förutom att laga mat har jag hunnit med mycket annat. Startade morgonen med frukost innan jag gick ut och sprang, kom hem, duschade, lagade lunch, åt samtidigt som jag kollade youtube, hämtat paket på dhl, inte posten på ica utan dhl (??) och mest chillat hela kvällen.

Att ta körkort

Nu har jag haft mitt körkort i lite mer än fyra veckor och jag har fått lite frågor som jag samlat ihop så här kommer ett inlägg om min "upplevelse", tankar och hur det var för mig. 
 
Många av er har frågat vad som var svårast, uppkörningen eller teoriprovet. Jag var mycket mer nervös inför uppkörningen. Jag var kände mig säker på teorin och jag har dessutom tagit mopedkortet och då gör man ett liknande prov. Så jag visste ungefär hur det var och kunde delar sedan innan. Uppkörningen var ju något helt nytt och det var inför det jag var mest nervös och det jag också tyckte var svårast. Jag vet att det är många som tycker tvärt om, men jag har nog själv lättare att lära mig teori än att köra.
 
Vad det kostar att ta körkort är olika för alla. Det beror på vilken körskola och hur många lektioner man behöver. Ofta brukar det stå ett ungefär på körskolans hemsida, pris för startpaket med mer. Hur många körlektioner behöver man då? det är väldigt olika och det beror också på hur mycket man kör hemma. 
 

Mina tips
» Gör olika tester på datorn, jobba i boken, ladda ner en app. Olika körskolor har olika, där jag tog kunde man logga in på en sida och göra obegränsat med tester i olika faser och sedan svåraste frågor, vägmärken, repetitioner och sluttest. Det hjälpte mig mycket. Om du inte har så på din körskola finns det många appar att ladda ner där man kan göra olika tester.

» Jämför dig inte med andra. Vissa klarar sig på 10 lektioner och andra behöver 30.

» Kör hemma om du har möjlighet. Då behöver du inte lika många körlektioner och du kan träna på saker i lugn och ro. Jag körde hemma med min pappa och vi försökte köra 1 gång i veckan när jag körde som mest. Ibland blev det bara en lite sväng till Jula eller liknande.

» Träna på säkerhetskontrollen. Läst och hört många som säger den är oviktig, men det kommer på uppkörningen.

» Halkbanan eller risk tvåan är inte så hemsk som alla säger, så var det inte för mig iallafall. Jag tycker att själva halkkörningen var askul, men hade en bild av att det var läskigt och hemskt när jag åkte dit. Så tro inte på allt negativt som andra sagt!

 
Hur känns det att ha tagit körkort då? Hur bra som helst! Jag kan köra vart jag vill, kommer hem från skolan mycket snabbar och behöver inte be om skjuts hela tiden. Jag rekommenderar verkligen alla som har möjlighet att ta körkortet så tidigt som möjligt. För jag tror inte att det blir lättare eller att man har mer tid när man pluggar på högskola eller när man har en egen familj.

Bullbak

 
Idag har jag bakat bullar, huuuuur mysigt? Jag gör det sällan men det är verkligen så gott att ha i frysen och bara ta fram då och då. Förutom det har jag hängt i sängen och kollat youtube och fixat några färdiga inlägg, blivit riktigt tagg på att blogga. Det kanske ni har märkt? Många av era önskeinlägg har kommit upp och fler är påväg. Har du något du vill önska är det bara att lämna en kommentar!

Ultra contour palette

 
Ett av mina köp igår var den här countour paletten från Makeup Revolution. Kikat på den ett tag och tänk beställa den, men sen när vi var i samma stad som har en butik som säljer det märket passade jag på. Den är sååå fin och ser fram emot att använda den, speciellt highlightarna. Har hört mycket bra om den och har en ögonskuggspalett från samma märke som jag älskar. Den kostar 129 vilket är ett grymt pris jämfört med många andra.

IKEA

Jag har haft en helbra dag på ikea. Längsta jag kört utan pappa eller körlärare så det kändes bra. När vi kom fram gick vi runt lite innan vi åt lunch och fortsatte på nedervåningen. Jag hittade allt jag skulle ha. Inget speciellt, ba lite smågrejor som doftljus, kuddar, nya badrumsmattor, temugg, galgar och lite sånt. Det blev även en tur in till stan innan vi åkte hem. Hade en mysig dag så är nöjd och glad!
 

Molntjänster mm

Idag lever vi i ett samhälle där väääldigt mycket är datorbaserat. Information som tidigare skrevs på papper ligger nu lagrade på hårddiskar, viktiga företagsdokument, personliga bilder och filmer och ja allt. Det finns en risk med det, men det finns ju såklart en risk med det mesta. Utan säkerhetskopieringar så kan det sluta riktigt illa om datorn eller hårddisken skulle gå sönder. Jufcorp.com är ett IT konsult föreag inom backup, molntjänster, IT säkerhet och serverdrift. Dom vet då alltså hur företag och föreningar ska säkerthets spara för att inte förlora viktiga filer. Dom hjälper till med bland annat molntjänster, backup och IT säkerhet. Där kan du få svar på frågor om exempelvis förbindelser, nätverk, servern, brandväggar och konfiguration. Vilket är saker som alla kanske inte har full koll på. 
 
 bilden är inte min 
 
Skulle jag någon gång ha ansvar för något liknande skulle det nog vara skönt att få hjälp så allt går rätt till, om det blir fel så skulle det kunna vara mycket arbete som försvinner! Hemma säkerthetskopierar jag allt från min dator till en server här hemma, det sker automatiskt varje dag. Det var himla tur för att för några månader sedan gick min hårdisk sönder men alla filer, bilder och dokument fanns kvar utan problem. Så ett tips till er, säkerthetskopiera!!! Flytta över bilder till en externhårddisk då och då eller hitta ett annat sätt att spara på.
inlägget är sponsrat

Roadtrip day

Halva lovet har redan gott, whuuuut? vart tar alla dagar vägen? Idag ska jag faktiskt roadtripa på IKEA, utan vuxen = vuxenpoäng. Vi har tänk att käka där och sen har jag lite småsaker jag tänkt köpa, doftljus, kuddar och det vanliga typ. Hoppas ni får en bra onsdag så hörs vi senare när jag kommit hem. 
 
bilden är från i fredags, men bryr jag mig NOPPEEEEE

Favorit filmer

Mina favorittyper av filmer är nog Chickflicks, romantiska eller komedier. Här ovan är tre av mina favoriter i dom kategorierna. Easy A och She's the man är ju typiska chickflick filmer. Båda är roliga och riktiga mysfilmer. The best of me är baserad på Nicholas Sparks, tipsar verkligen om alla filmer som är baserad på hans noveller! The best of me är nog min favorit av dom och en riktig gråtfilm.
 
Ser även på lite spännande filmer. Minns inte vilka jag sett men här är tre som jag minns att jag sett och alltså måste jag ha gillat dom på något sätt. The Wave utspelar sig i Norge och handlar om vad som skulle hända ifall en klippa rasar ner i en fjord. ushush. Tycker den påminner ganska mycket om The impossible. Gone Girl, en film som inte slutade som jag trodde. Blev förvånad flera gånger när "handlingen vände". Trodde inte jag skulle gilla Interstellar, är inte så mycket för sciensfiction, men den var riktigt bra och en tänkar film. 
 
Ville försöka få med några actionfilmer också i det här inlägget. Men kommer knappt ihåg vilka jag ser. Men gillar verkligen alla Hunger Games, Divergent filmerna och har nog sett alla James Bond. Skyfall eller den nyaste, Spectre, är nog mina favoriter av dom.
 
Vi avslutar inlägget med 3 komedier. Alla Grown Ups tycker jag är bra, men favoriten är nog ettan. Måste bara ha med Frozen i det här inlägget. Typ bästa filmen, fast har sett den så många gånger så vill typ inte se den längre. haha men den är så mysig. We're the Millers, rolig film den med. Den var bättre än vad jag trodde den skulle vara, så det är ju positivt.
 
Tipsa gärna om dina favoritfilmer, alltid roligt att få tips på nya filmer att se.

Sweet potato fries

 
Jag har suttit på pinterest och sökt efter olika recept och hittade några på sötpotatis, något som jag inte ätit på länge. Så idag gjorde jag sweet potato fries eller sötpotatis pommes med två olika dipps till lunch. Blev överraskad av hur gott det var, har hittat en ny lunch!! Gjorde en dill dipp och en vitlöks, båda på havre fraiche. Det var verkligen såååå gott, rekomenderar verkligen. Har du tips på annat gott man kan göra med sötpotatis, lämna gärna en kommentar!

Before & After Photoshop

 
Som ni kanske vet så redigeras alla bilder som åker upp på min blogg. Tycker det är riktigt roligt att sitta och leka med färger, kontrast och allt vad det är. Jag redigerar i Photoshop, vilket enligt mig är det bästa programmet! Här ser ni tre före och efter bilder. Den som är före kommer direkt från kameran och efterbilden är precis samma bild som jag la upp på bloggen.

Dusty pink

weheartit pics
Jag har snöat in mig på dusty pink, bläddrat upp och ner på pinterest och weheartit. Tänkt köpa ett nytt bäddsett och vill ha ett i just dusty pink eller en väldigt ljus rosa. Ungefär som bilden längst upp till vänster. Vet ni någonstans där man hittar det? Eller bara kuddfodral? söktsöktochsökt utan reslutat.

Ommöblering

 
Gjorde en liten ommöblering i torsdags, här ser ni hur det såg ut innan (i videoformat). Egentligen har jag bara vridit på sängen i 90 grader, men det gör skillnad ändå. Nöjd iallafall, brukar variera mellan dom här två "varianterna" och det känns alltid lika ovan när man bytt. Får se hur länge det ser ut såhär, blev iallafall pepp på att köpa lite nytt till min rum. Funderar på att åka en trip till IKEA och köpte lite nya kuddar och påslakad.  

Travel the world

 
Jag är fetpepp på att resa i sommar, vill veeeeerkligen göra det! Hela mitt liv har jag åkt med familjen på husvagnssemester på sommaren (utom 2 sommrar då vi flyg till usa och england istället). Lite oklart hur det blir med familjen i sommar, men jag vill åka iväg på egna äventyr. USA lockar något enormt, men det är ju kanske liiiite svårt, så funderar på en charter inom Europa istället. Har ni några tips, tankar eller något?

Fav city

New York, sommaren 2013

LOV

 
YAAAS! Nu har äntligen jag lov också typ sist men jajaja. Ska bara njuta, mysa, dricka te, kolla serier och filmer hela lovet typ. Fast vill försöka hitta på massa roligt också, vi får se vad som händer. När hade du ditt lov? eller har du också fått lov idag? Idag var jag på en vägar vidare mässa hela dagen, ganska chill men fortfarande noll koll på vad jag vill bli. Köpt lite naturgodis som jag ska äta ikväll och kolla på serier, myyyyysss.

Skönhetsfavoriter i februari

 
Tänkte börja visa mina favoritprodukter/produkter som jag använt mycket under varje månad. Testar den här månaden och får se vad ni tycker om det så kanske jag fortsätter. Under februari har jag använt/gillat dom här 4 produkterna lite extra:
 
Rimmel London Stay Matte Foundation. Köpte den i början av månaden och har använt den flitigt sedan dess och den har blivit en favorit. Den är enkel att bland in och täckningen kan byggas på efter behov.
Make Up Store Concealer trio. Många som tycker bra om den och även jag. Slutade använda den av någon konstig anledning men börjat igen och använt den de flesta dagar i februari.
The Body Shop Aloe Smoothing Night Cream. Räddaren i nörden när man är torr. Smörjer in mig varje kväll med denna och slipper vara en torris.
The Balms Mary-Lou Manizer. Jag använde den inte så mycket i höstas men har börjat använda den mycket oftare i år. Jag använder den både på kindbenen, under ögonbrynen och i ögonvrån. Perfekta highlightern.

Matteprov och 2 dagar kvar

Byxor - BikBok  //  Croptop - Forever21   //   Kimono/kofta - HM
 
Nu har jag det dära matteprovet gjort, hur skönt? Väääldigt skönt! Känns nästan som att jag har lov nu, två dagar och ett spanska glosförhör imorgon kvar bara. Min kväll kommer ändå bli väldigt lugn, slipper sitta och plugga iallafall. På bilden här över ser ni vad jag hade på mig idag. Orkade inte ens ha jeans för hade bara engelska och sen matteprovet. 

Tjäna pengar på sin blogg

"Du lägger ju upp massa reklam" "Tjänar du pengar på din blogg" BLABLA här kommer ett inlägg om reklam på min blogg.
Yes, jag tjänar pengar på min blogg. Vissa kanske tycker att man utnytjar sina läsare, alla har ju sina egna åsikter, men det tycker inte jag! Jag tjänar ju pengar pågrund av siffran som varje dag besöker min blogg, vilket är ni läsare. Jag tycker själv inte att det är något fel med att tjäna pengar/få en saker som man recenserar. När jag recenserar saker så är det inte bara för min skull, det är även för att tipsa er om saker jag gillar. Jag skulle aldrig tipsa om något jag inte tycker om. Jag skriver dessutom alltid i inlägget om det är sponsrat, både om jag får pengar för att skriva ett inlägg eller om produkten jag skriver om är sponsrad. Men det betyder fortfarande att det är helt mina egna åsikter! Ville bara clear things up och dela gärna dina åsiker om sponsring, alltid roligt att veta hur andra ser på saker. 
 

Wanties

Spring wanties
Några wanties som står högt uppe på listan nu. Vill köpa ett par nya sneackers inför våren. Jag har föredragit Nike men fastnat för Adidas, just nu står det mellan Stan Smith i grön eller den klassiska Superstar. Är även sugen på att införskaffa lite smink, gärna från Benefit men har inte hittat någon bra sida som säljer så man slipper massa tull och sånt. Finns det något speciellt du vill köpa lite extra just nu?

Första mars

Redan ny månad? whuuut, känns som det var nyss det var februari och nu är det mars. Efter skolan idag ska jag en sväng till tandläkaren och sen blir det nog en del plugg för har matteprov imorgon. Klockan åtta är det Parneviks och sen ska jag sova tidigt, dock sovmorgon imorgon men ändååå. Bjussar på två före och efter bilder, redigerar allid i photoshop för er som ville veta.
 

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin