Alicelindstrom

Keep Calm

bild från weheartit

11-23

Klockan är massor av natt och jag är massor av trött och har massor av ont i fötterna. Idag körde vi på liseberg 11-23. Fast dock en sväng på stan för att käka och sen hämta kläder. Himlarns roligt och bara gaaahhh kaos påvägen hem <3

Pic from my insta - @ alicelindstroom

Glossybox - Majboxen

 
Fått hem min majbox och den måste vara den bästa som jag fått. Säger det typ alltid men den innehöll två bra som slår mycket annat. Och resten var också bra saker som jag troligen kommer ha nytta av.
Den innehöll iallafall detta:
 
Hawaiin Tropic - Silky Hydration Lotion, SPF 15 - Jag ÄLSKAR Hawaiin tropic. Bästa solsyddsprodukterna enligt mig då dom luktar så gott. Det här är en lagomt stor flaska som återfuktar och har solskyddsfaktor 15. Kommer vara perfekt att ha i väskan eller liknande.
 
Be your MOOD - Colour Boost - En pigmenterad hårinpackning. Jag fick den för både brunt blont hår. Kommer blir riktigt roliga att testa och jag har faktiskt aldrig testat en silverinpakning. Bara silvershampoo.
 
 
Panos Emporio - Deospray "Coco Sun" - Jag fick en liknande för någon månad sen, men då var det i doften Gold Flower. Gillade den riktigt mycket då jag tycker den luktar gott, nästan lite parfym men lite väl mycket för att vara en deo. Denna luktar även gott men den andra luktar godare. 
 
Flormar - Long Wearing Lipgloss - En högpigmenterad läppglans som ska sitta extra länge. Jag älskar verkligen färgen! Helt underbar och den innehåller inget glitter vilket är ett plus. Underbar formula och fin glans. Kommer verkligen användas mycket då jag är svag för läpprodukter.
 
Humble Brush - Bambu-tandborste - Miljövänlig tandborste med ett naturligt och nedbrytande handtag i bambu. När man fick Oral-B tandkrämen i januariboxen tyckte jag att det var riktigt skummt, men detta är tar nog priset. Himla praktisk grej egentligen. Och att den är bra för miljön är ett +.
 
Prenumererar du på glossybox? Vad fick du i din box isåfall?

Nike Air Max 90

ÄNTLIGEN ÄR DOM MINA!
Hade en himlarns beslutsångest om vilken färg. Frågade er läsare och sen kände jag för en mint/grön. Då finns den i både 90 och 1 (olika färger men ganska lika). Det var iallafall 90n som jag hittade och slog till på och är sååå nöjd! Riktigt glad att dom kom idag, perfekta skorna att ha i göteborg där vi kommer gå mycket.
Vilka är dina favoritskor för tillfället?

Idag eller imorgon

LOV! WOHOO och idag åker vi. Eller egentligen är det imorgon som vi åker då tåget går 01.00. Fram tills dess ska jag packa (inte ens börjat) dusha, mina naglar, musik (musik tips tack), filmer och fixa lite sånt. Försöka att inte sova för då blir det bara svårare att somna på tåget!
Jag håller just nu på med massa roliga inlägg, bland annat mitt senste köp, glossybox osv. Så uppdateringen kommer inte bli dålig även fast jag inte bloggar som vanligt. Ha ett bra lov allihopa ♥
 
Jag älskar verkligen bokeh effekten som blir genom löven.
 

Sista plugget

Jag tar en paus från den sista pluggningen i nian. Sista provet imorgon och ska även skriva lite på en so-grej som ska in imorgon. En dag i skolan sen lov, det klarar jag nog.
 
Då jag inte riktigt orkar fixa någon bild (har inte heller tid) får ni en bild från 27 maj 2013. Lite tb såhär på en tisdag. Vill ni veta en rolig sak? Jag hade dom där byxorna idag. höhöhö

Sommar

Hallå? vad hände med värmen? poff så var det sju grader och regn. Inte alls avis på er i Stockholm, buhuu. Men värmen kommer förhoppningsvis tillbaka, annars sticker jag ju söder ut på torsdag..
 
 
Vilken är din favorit årstid?  min är sommar, alla dagar i veckan!

Promenad med slush och tova

Tog en riktig mysig och välbehövlig promenad med Tova. Blev först en sväng på macken för att köpa slush och lite godis och sen gick vi runt sjön. Mysigmysigt.


Två bilder som beskriver min kväll.

Morsdag med paj

morsdag today, grattis mamma, älskar dig mamma. Säger man grattis på morsdag ens? nä? eller? isåfall grattis mammor. Haft en hellugn dag med datorn, fixat tidsinställda inför veckan, chillat på weheartit och youtube och har även ätit årets första rabarberpaj.
 

Frågestund

Klassiker i maj, de senaste 3 (kan det vara så många) åren har jag haft en frågestund i slutet av maj. Och den traditionen kan jag inte bryta! Så nu kör vi, FRÅGESTUND. ni frågar jag svarar!
Tänkt att dela upp frågorna i olika kategorier, foto/blogg, personligt osvosv
 

Grill och chill

Jag drog sväng på stan, köpte inget speciellt. Blev bara torrshampoo och ett par örhängen då jag hade en rabattkod. Annars har jag bara chillat idag. Ikväll ska vi grilla oxfilé, OMG, älskar grillat och oxfilé. Och vädret idag är bara perfekt, 22 grader men dock ganska molnigt. Men det är skönt ändå. SOMMAR ♥ 
 
NOOM såg en bild på weheartit på den här "drycken" var lite yolo och testade det igår och NOOM gott och kallt!

Göteborg

Om mindre än en vecka åker jag till Göteborg med klassen på klassresa. Vi ska på liseberg och annat skoj med klassen! Det ser även ut att bli lite shopping, så jag skulle behöva tips på affärer, gallerior osv.  Iiii sååå taggad på klassresa!
 
alla bilder är från weheartit

Varmt jagvetintevad

Underbara fredag, eller egentligen är det inte fredan jag gillar utan helgen. Fast fredag är faktiskt en riktigt bra dag ändå! Hade min sista fredagsovmorgon i nian, lite synd ändå. 2 fredagar kvar till lov och båda dom är man lediga. Fast hellre ledig en sovmorgon. Sista lektionen hade vi gympa, brännboll i stekande sol, såå varmt! Bilden är från igår, just nu är jag en svettig jagvetintevad och ska in i duschen!

Polaroid och ointressant liv

Mitt liv är så jäkla ointressant, fattar inte varför folk ens går in här och läser varje dag? Plugget har faktiskt börjat lugna ner sig lite. Jag har en inlämning som jag inte lämnat in, men den jobbar jag med i skola och ett prov kvar nästa vecka. Så nu när jag inte behöver plugga hela tiden har jag massa tid över, och vad gör jag med den då? jooo jag spenderar den framför serier. åhhh värdelöst egentligen men såå underhållande.
 
Polaroidkameror och bilder är så jäkla coolt!! Skulle så gärna vilja ha en men jag vet bara inte när jag kommer att använda den! Hittade en rammall som jag laddade ner och ba wooow blev ju lite ok, men sen så ser jag nu när jag laddar upp den att skuggningen blev helt fukktup, men ni får se den ändå. Sen så redigeringen är något heelt annat, hej vad hände där lixom?

Värme

Det är så underbart med värme! Skulle kunna vara ute hur mycket som helst om det inte vore för min pollenallergi. Ikväll ska jag stanna inne och ser på serier. Mina ögon vill inte sluta kliaaaaa!! Bara ett prov kvar (+ ett muntligt nationella), men ingen ide att börja plugga nu, det tar jag till helgen...
 
 
Hur varmt har du det där du bor?

Avslutningsklänningars

Avslutningsklänningar
Nu är det inte länge kvar till skolavslutning och kanske dax att hitta kläder? Jag är verkligen glad att jag köpte min avslutningsklänning i USA i sommras. Den är vit och kostade knappt 150:- om jag minns rätt. Jag tyckte den var riktigt fin och jag skulle aldrig hitta en lika fin för samma pengar hemma i Sverige! 
 
Iallafall på bilden här uppe ser ni 4 klänningar som jag tycker är fina. Klicka på bilden för att se pris och vart dom finns att köpa. Har du bestämt vad du ska ha på din avslutning?

Sista hela veckan

Måndag igen då, faktiskt sista hela veckan (tror jag). Jag hade min redovisning på engelska, gick skit för inget ville funkar. Men det är gjort och nu kan jag börja fokusera på spanskan. Jag har den skriftliga nationella imorgon och muntlig på onsdag. Har du gjort dom?
 
facelook,

PINK

pics från weheartit

Sommarkläder

Klockan är inte ens 12 och jag har redan hunnit med en sväng på stan. Följde bara med pappa en snabbis i brist på annat att göra. Det är verkligen varmt idag och det fick mig att inse att jag inte ens har tagit fram mina sommarkläder än. Min garderob är för liten, så under vintern bor mina sommarkläder i ett fråd och under sommarn bor mina vinterkläder där. Så idag ska mina shorts och sommarkläder fram och vinterkläderna ska bort, ska även passa på att städa och kanske rensa garderoben också.
 
Vad hittar du på idag?

27 dagar

Riktigt skönt och välbehövligt med helg. Få vila sig från alla prov två dagar. Till veckan har jag mina sista nationella som jag borde plugga till och även en redovisning på måndag. Så lite plugg blir det i helgen, annars ser det ganska lugnt ut. 27 dagar till sommarlov! 
 
Har ni btw hört Zaras senaste låt? Jag tycker hon är riktigt duktig och att låten är såå bra! Postar den här uppe i brist på annat.

Drömma kan man alltid

Uppdateringen har varit ganska dålig den senaste tiden. Skolan går före och det är ganska mycket nu sista  innan sommarlov. Sista inlämningsdatumet närmar sig och det är nationella hela tiden. Har dock bara 4 kvar eller något. 
Iallafall så hoppas jag ni förstår varför det inte uppdateringen är på topp och massor av bilder hela tiden. Jag har ännu ett nationella i SO imorgon. Så ska försöka plugga lite ikväll..
 
Man kan ju iallafall drömma om sommar...

Jätte roligt

Vill ni veta något jätte roligt? jag gick 2 km hem från skolan med 6,6 cm klackar idag. Vill ni veta något ännu roligare? Jag har nationella imorgon. Min skola har Historia. Vad har du? om du ska göra provet alltså.
 
Istället för att plugga, har jag lekt i photoshop för att det är mycket tråkigare. 
Tvärtomdagen idag gurrlzz ;)

I want

Världens bästa

 
Seriöst världen mysigaste byxor! Så mjuka, sköna och snygga! Dom landade i min brevlåda idag och kommer från Hollister (som ni kanske ser?). Älskar dom sååå mycket!!
Vart nästan en mini julafton idag, förutom byxorna kom även "hårsmycken" som jag beställt och jag fick även en sminkspegel av mamma. Thihi väntar på fler paket som jag hoppas kommer snart!
 
 
 Jag ska bo i mina byxor hela kvällen. Hörs sen. 

Strawberry Margarita

Bilderna på lacket gör inte färgen rättvis.
 
Efter att ha spanat på det lacket i över ett år, och tyckt att det är den finaste färgen från OPI köpte jag äntligen det. Strawbeery Margarita ♥. Köpte även 2 Babylips idag när jag var inne i stan.
Kom bara hem sen åkte jag på rusta med mamma. Där köpte jag shampoo, balsam, make up wipes, cleanser milk, tvål och sånt som inte är så roligt att se på bild så sket i att fota det. 
 
Sitter just nu med nymålade naglar i den underbaraste färgen och ska strax bada, taggar för en ny vecka med 2 nationella. Men önskar att det vore sommarlov.

POLYVORE

 
Jag har börjat använda appen Polyvore mer. Tycker det är riktigt roligt att klicka runt och skapa sets eller att få inspiration på kläder, smink, hår, inredning osv. Här ovan ser ni mina fyra senaste "sets". Följ mig gärna "alicelindstrom" och skriv super gärna ditt namn i en kommentar, för jag behöver verkligen folk att börja följa!
 
Klicka på bilden eller här för att komma till min profil. 

ESC

Jag höll nästan på att missa att det är idag som det är Eurovision. Läste det på någon blogg för någon dag sen. Har inte sett någon semi final och jag planerar inte att se finalen heller. Men jag sitter för tillfället och lyssnar igenom alla bidragen. Brukar vara några som hamnar i min lista, eller någon man känner igen och ba "ofta den är med i eurovision" efter att ha hört den ett antal gånger redan. Ex Danmnark´s bidrag, den har spelats ganska mycket, men jag visste inte att det var doms bidrag! haha
Ska du se finalen idag? Vem hejar du på isåfall?

Summer

Dom skorna ba, "HEY KÖP MIG! vi kan bli bff for life!"

Mina crushes

Ibland när jag har film eller serier kväll brukar jag göra någon liten kaka eller något som jag "fikar". Händer också att jag gör det till mellanmål, kvällsfika eller frukost då ingen av dom är speciellt onyttig. Jag har olika crushes på vad det är jag gör, som vindruvsglasschoklad dipp, äppelkaka, kladdkaka och nu senast bärkaka. Typ en deg med olika bär på. Men min absoluta favorit är äppelkakan!
Har du något recept på något snabbt och enkelt att dela med dig av?

Nya godingar

När jag var i USA köpte jag en eyeliner, den kostade 20 kr så den fick vara hur bra den ville tänkte jag. Och det visade sig att den blev min favorit eyeliner även fast den var fel färg (svar med glitter). Den tog slut för ett tag sen och i helgen tog jag tag i det och beställde en nya då jag inte hittat den på stan.
Hittade den på eleven.se och passade även på att beställa 2 till produkter som jag velat ha ett tag.
 
Maybellines Color tattoo - den finns att köpa lite över allt, men sist jag skulle köpa den var den slut i färgen jag ville ha, Rose GoldEyeliner i svart den här gången! och en lip plumper från NYX som jag varit spännd på att testa ett tag. Köpte den i en genomskinlig färg vilket man kan mixa med olika läppstift under för att få den färgen man vill ha!
 
Vilken är fin favorit eyeliner?

Feathers

 
Tröja - Fick nyligen av mamma
Jeans - Levi's
Halsband - treasureisland.se
Armband - alexinn.se
Ringar - HM & "hemmagjord"
 
Mer än halva veckan har gått. Idag var det matte nationella, osäker på hur det gick för mig! huhh ännu ett på fredag så är bara att ladda om. Men idag tänker jag skita helt i allt som heter plugg och göra annat. Gjorde du mattenationella idag?

Blogresponse

Ingen använder blogrespone längre. Minns förut när det hette bloggsvar på den gamla goda tiden! Då man behövde bli inbjuden för att kunna göra en användare. 
Iallafall så hittar ni min blogresponse ruta lääängst ner på bloggen, eller här. Fråga mig gärna något om du undrar något. Eller skriv bara något roligt :D

Måndag

Idag är en sån där dag när inget vill fungera. Håret, huvudet, rubrik på inlägget och inte ens att fota en bild. Blir en ganska lugn kväll då det enda skolgrejerna i veckan är nationella (onsdag & fredag) ushhaa men det går som det går. Ska repetera lite men det är en dag imorgon också.
 

Sämst

Det här "minilovet" har sugit för min del. Okej, det var bättre än skola men jag har legat sjuk hela lovet. Igår kom jag ut en sväng men är fortfarande lite hängig idag. 
 
Idag gjorde jag iallafall en satts granola, då har jag ju något positivt att se fram emot imorgon. Testade göra med lite smak av kanel, blev riktigt bra. Ett recept jag unefär går efter hittar ni här. Jag har förklarat att Frozen är en underbar film för mamma så vi ska se den ikväll. Haha hyffsad söndag ändå!

Svar på kommentarer

Lite frågor jag fått den senaste tiden från personer utan blogg eller bara vanliga frågor.
 
Vad har du för storlek på din Hollister jacka? Har tänkt att beställa en själv men vill veta hur dom är i storleken.
Min är i xs. Passar bra för mig. Om man vill ha kofta eller liknande under skulle jag kanske ha tagit s. Men fanns bara xs och jag visste inte om dom skulle få in fler. Så körde på xs. Men hollister är ju kända för att vara lite små i storlekarna. På bilden har jag en kofta under, det funkar jue!
 
 
Vart har du köpt din l'oreal magic liquid powder foundation någonstans?
Jag skickade efter min från internet. Men jag fick lite kommentarer att den finns på L'orérals butik i Täby? Ingen aning om det stämmer men tror inte att den finns på HM och andra ställen som säljer L'oréals produkter.
 
 
Vart har du köpt dina låga turkos/gröna converse? Hittar dom ingenstans.
Jag köpte mina på en marknade i Normandie (Frankrike) i en stad som heter Caen. Om jag minns rätt så betalade jag 340:- för dom. Har faktiskt aldrig sätt den färgen någon annanstans.
 
 
Vad använder du för sminkborstar?
Jag använder mest mina från Real Techniques. Jag har ett "startkit" som innehåller borstar för det mesta. Jag tycker det märket är riktigt bra, så det är ofta dom jag använder. Annars har jag lite andra från typ EcoTools och lite annat. 
 
 
Har du fler frågor är det bara att fråga på så ska jag försöka svara!

Bästa som finns, ungefär

alla pics kommer från weheartit

Korall och glitter

Naglarna ser orangea ut på bilden, men nope det är dom inte. Dom är faktiskt mer korallfärgade, färgen stämmer bättre på denhär bilden. Med mängder av glitter, älskar glitter, mycket glitter ska det vara!
 
Mådde riktigt dåligt igår. Frossa, ont i hela kroppen, galet ont i halsen och mina ögon ville inte sluta klia eller rinna. Vet inte om det var feber eller något allergireaktion. Men idag är det bättre, men fortfarande lite hängig så vi får se hur det blir med uppdatering.

Muffins med klet

 
Jag älskar cupcakes! Mina blev inte dom finaste, men riktigt goda! Vanliga chokladmuffins med cream cheese frosting. Gjorde dom rosa, blå och vita med blommor och andra små krumelurer! 

MAJ

(alla bilder fotade jag i maj ifjol)
 Första maj idag, redan? whut? 
Jag tror att maj kommer bli en riktigt grym månad. Det blir varmare, jag skriver de sista proven, sista nationella, det är närmare till skolavslutning, klassresa med klassen i slutet av maj, blommor kommer och allt är bara allmänt bra. Förutom allt pollen, man jajajjaja Vad ser du fram emot mest med maj?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin