Alicelindstrom

Facelook och outfit

(inlägget innehåller adlinks)
En liten bild från min som pappa tog på bröllopet jag var på förrförra helgen. Länk till klänningen hittar du HÄR (just nu på 50% !!!!). Jag får även ofta frågor om vilken ögonskuggspalett jag använder och det är oftast, iallafall på bilden, DENNA. Här får ni även en bättre bild på mitt hår som jag blekte slingor i och nyanserade för någon vecka sedan.

Mat och bio

Igår hade vi VIP på jobbet där alla vi i personalen fick bjuda in två personer. Jag hade turen att vara ledig igår så jag bjöd in mig själv och min pojkvän. Hur lyxigt att få äta och dricka gratis på sin typ favoritrestaurang? Samtidigt som jag fick en inblick hur det gick för dom som jobbade smygpreimären. Jag åt även där i tisdag då vi fick testa på lite mat och vi fick även en del info. Efter maten gick vi på bio och såg Den blomstertid nu kommer och den var betydligt bättre än vad jag trodde. En riktigt myskväll med andra ord.
 

Noughty Shampoo & Balsam

 
Dessa två produkter från Noughty fick jag hem och har nu hunnit testa dom två gånger. Det är ett schampo och balsam som är helt veganska och innehåller 97% naturliga ingredienser. Inga parabener, silikoner eller sulfater med andra ord. Schampot och balsamet dofta underbart av citron, rabarber och kamomill, vilket bidrar till att håret gradvist ljusas upp och ger glans.
 
Just denna serie som jag fick hem är Blonde Enhancing, vilket betyder att det ska ljusa upp håret. Det passar perfekt för mig som nyligen blekte slingor och jag tycker faktiskt att dom funkar. Dom har bland annat även produkter som passar för tort hår, lockigt hår och ger volym. Dom säljs bland annat på Åhlens och Nelly.

Lizard

 
En liten bild som hamnat långt ner i arkivet pga jag inte kommit på en passande text. Den fotades i Februari då jag var i Thailand. Nu är det nog dags att posta den, även om jag inte kommit på en passande text.

Fullt upp

Livet har verkligen kommit ivägen de senaste dagarna och jag har haft fullt upp, därav har bloggen hamnat lite åt sidan men jag tycker ändå jag lyckats bra med att få upp inlägg. Som jag skrev tidigare befann jag mig i Umeå tis-tors med jobbet och kom hem vid midnatt natten till fredag. På fredagen var det bara att duscha, handla, fixa sig, packa och åka ut till den stuga vi skulle fira vid. På lördagen var jag hemma vid tre och resten av den dagen + söndagen spenderade jag med min kille och vi tog det bara lugnt och kollade på serier typ. Något som behövdes efter några dagar med lite sömn. Nu är en ny vecka igång men jag är ledig några dagar så det känns bra.
 
bildbristen lever kvar, bjussar istället på en bild från midsommar förra året.

Midsommar

 
Hoppas ni alla haft en fin midsommar, det har jag! Jag åkte igår vid tre ut till en kompis stuga där vi var ett ganska stort gäng som åt mat och festade. Hade det superkul och somnade fram emot sex imorse. Idag städade vi i stugan och ikväll blir en lugn kväll för mig efter några dagar med på tok för lite sömn. Tråkigt nog har jag verkligen noll (förutom den ovan) blogganpassade bilder från gårdagen.

Born To Be Yours

 
 

Travel Diary - Hong Kong

 
Äntligen är filmen från det sista landet jag besökte under mina tre månader som backpacker klar. Har du inte sett de sex tidigare klippen så hittar du dom här: Singapore, ThailandKambodjaVietnamFilippinerna och Bali. Hong Kong var en var en av mina favoritplatser under resan. Dels för att jag var själv, vilket var väldigt spännande, men även för att det är en sjukt cool stad där det finns mycket att se och göra. I Hong Kong shoppade jag en del, hängde i parker, promenerade, åkte på en dagstur till Macau och jag gjorde en hel del turistiga saker. Största upplevelsen var nog att vara själv i en sån stor stad och ha möjligheten att göra precis vad jag vill!

Nations League

Fotbolls VM är i full gång just nu i Ryssland. Vad tror ni om Sveriges chanser under detta VM? Att Sverige vann sin första match är nog svårt att missa. Även jag, den inte speciellt fotbollsintresserade, har koll på det. Ska jag vara ärlig så ser jag nästan fram emot att VM ska vara över för den här gången, mest för att alla ska börja prata om något annat än fotboll. Vem som spelar idag, vem som vann, nästa match, mål hit och dit och blabla. 
 
Redan nu till hösten drar nya fotbollsturneringen Nations League igång, där även Sverige kommer spela. Så efter VM är det bara för det svenska laget att ladda om. Nations League är en turnering som består av fyra divisioner som är uppdelade efter FIFA-ranking och lagen är sedan lottade i grupper. Varje grupp består av tre till fyra lag. Till exempel så spelar Sverige i Divison B. Matcherna spelas mellan september till november i år och finalen, mellan de fyra lag som vinner grupperna i division A spelas under juni 2019. Nations League är även ett sätt för lagen att ta sig vidare till EM. Kommer du att följa den nya turneringen? Och hur tror du att det kommer gå för Sverige i den nya turneringen??

Mot Umeå med jobbet

 
Goooood mooooorning! Alldelles strax åker jag till Umeå där jag kommer spendera de kommande tre dagarna med jobbet. Det ska bli spännande, lärorikt och säkert roligt. Vi bor på hotell och jag kommer förhoppningsvis hem natten till fredag, då är det ju midsommar!! Något jag är väldigt taggad på! Vad är dina planer för midsommar? Nu ska jag slänga i mig lite mat, stänga väskan och sen åker jag.

8 favoritprodukter jag alltid använder

Jag använder inte smink varje dag, det är mest när jag ska träffa folk, festa eller liknande. Jag har absolut inga problem med att handla eller gå på stan utan smink. Men när jag väl ska sminka mig, då går jag gärna all in. Här nedan har jag plockat ut åtta av mina absoluta favoriter som jag alltid använder mig när jag sminkar och fixar mig. Tipsa gärna om dina favoritprodukter i en kommentar, för det är alltid roligt att testa nytt!
 
-adlinks-
1. theBalm Put a Lid On It Eye Primer - min absoluta favorit och den enda jag använder.
2. NYX Lingerie Liquid Lipstick - jag har den i flera färgerna Corset och Baby Doll men min favorit är Corset.
3. Maria Nila Cream Heat Spray - används alltid när jag ska platta eller locka håret.
4. theBalm Mary-Lue Manizer - min absoluta favorithighlighter sedan flera år tillbaka och jag kommer inte testa någon annan.
5. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz - jag använder färgen taupe.
6. Mac Pro Longwear Concealer - en favorit sedan länge som jag har i färgerna NC20 och NC25.
7. Tangle Teezer - den hårborsten jag använt i mååååånga år (jaa jag rengör den) och jag gillar den verkligen.
8. NYX Soft Matte Lip Cream - jag har den i färgerna Tokyo, Cairo, Abu Dhabi och Athenes.

En helg med bröllop

Nu är jag hemma från en helhelg i Södertälje och det har varit sååå mysigt och roligt att få vara med på min moster och hennes numera man Kenths bröllop. Igår fixade jag och min familj oss på hotellet Södertälje innan vi åkte till en kyrka en bit utanför, där skedde vigseln och efter det åkte vi till Sund Nergård där vi alla skulle äta och sova. Det var ungefär den finaste platsen med fina rum och bra mat. Idag åt vi frukost innan vi åkte iväg för att titta på min mosters stuga dom nyligen köpt och sedan dess har jag åkt bil ungefär. För första gången har jag lyckats att fota en del under helgen, så här kommer en del mobilbilder som beskriver min helg ganska bra.
 

ask no questions and you'll get no lies


Hej från Södertälje

 
Hej från Södertälje, av alla ställen. Idag har jag spenderat större delen av dagen i en bil. Jag och familjen rullade hemifrån klockan åtta imorse och när vi kom fram gick jag en sväng i några butiker och vi har precis ätit middag på hotellet. Jag sitter nu med en chai latte från Espresso House och lite naturgodis och kollar på Easy A som går på trean, minnen! Vad gör jag i Södertälje? joo min moster gifter sig imorgon en bit utanför Södertälje så jag som min familj som bor i Norrland åkte ner redan idag. Imorgon blir det hotellfrukost, fix, vigsel, middag och sen sover vi över på den gård som middagen hålls på och på söndag åker vi hem. 

Testagrams VM-box

- inlägget är ett samarbete -
Igår började fotbolls VM och Testagram har lagomt till fotbolls VM lanserat en VM-box, THE VM-box skulle jag säga. Boxen är fylld med allt man kan tänka sig behövas framför TVn inför de kommande fotbollsmatcherna. Boxen innehöll bland annat chips, dipp, cola, öl, mjukost, sportbarer, ballonger och grillmarinad. Mina favoriter i boxen var Sport bollarna från Gilles, chipsen och Caliente drycken.
 
Tyvärr är VM-boxen slutsåld, men är du intresserad av att få hem en Testagram box så kan du börja din prenumeration här.

Min nya hårfärg

 
Idag har jag spenderat 2.5 timmar i en frisörstol. Vi blekte folieslingor och la in en kallare nyansering och jag är verkligen så nöjd! Jag ville främst göra håret ljusare, vilket det blev. Bilderna gör det inte riktigt rättvist, speciellt med tanke på att det regnade och blåste när jag tog dom. På den nedre bilden ser det nästan lila ut men håret är nog mest likt den översta bilden. 
 
Påtala om förändringar så minns ni kanske att jag förra veckan skrev att jag skulle till tandläkaren för att göra en liten förändring och jag lovade dessutom efterbilder på resultatet. Det jag var dit och gjorde var att jag fyllde min glugg mellan mina framtänder. Så på den mellersta bilden har ni resultatet och jag är riktigt nöjd men väldigt ovan. Jag hade ingen stor glugg, men det är något jag haft komplex för i MÅNGA år och jag blev så glad när dom äntligen gick med på att fixa det. Vill ni se hur det ser ut innan får ni leta, tror aldrig jag lagt ut en bild när jag ler med tänder. 

Sommarplaner 2018

 
Mitt årliga inlägg med sommarplaner är här. Är du nyfiken på vad jag hade för mig de tre senaste somrarna så hittar du dom inläggen här:  2015, 2016 & 2017. Till skillnad mot de tre senaste åren har jag inte fyra veckor semester i juli, utan i år jobbar jag heltid hela sommaren. Mitt schema är lite oklart så jag har inte kunnat planera in något. Min familj åker iväg med husvagnen och får jag någon dag ledig den vecka så hänger jag nog med dom. Det jag har inplanerat hittills är iallafall sensommar festival och ett bröllop nu i helgen. På mina lediga dagar kommer jag förmodligen chilla, bada, hänga med folk och jag hoppas på många mysiga grillkvällar.

Alice vegotisdag #9

 
Igår stod jag för maten och denna gång blev det vegobiffar med både sötpotatis och vanliga klyftisar. Jag ville ha sötpotatis men det vill inte alla andra, sååå det blev båda. Till det åt vi en sallad och tzatziki. MUMMS! Jag tipsar verkligen om anammas formbara färs och jag använde även deras recept till biffarna. Receptet hittar du här om du är intresserad. Jag använde basilika som ört och det blev riktigt gott!

Shoppa på rea

(inlägget innehåller adlinks) Blouse  /  Dress  /  Tights  /  Shoes  /  Watch  /  Top  /  Dress  /  Playsuit
 
Jag såg precis att Nelly har startat sin rea och såklart var jag tvungen att klicka hem några plagg. Två av dom finns med i kollaget här ovan, vilka får ni se när dom kommer! Jag hoppas dom kommer fort!! 
 
Idag står städning på schemat. Jag ska storstäda mitt badrum, rensa bland smink och jag vill även hinna med mina skrivbordslådor som blivit kaos. Det är även jag som står för maten idag och det blir vegobiffar med sötpotatis. mmm. Nu har jag lite mejl att svara på innan jag ska göra lunch. Ha en fin tisdag people!

Veckans planer

En ny vecka är igång och jag har faktiskt en hel del planerat fram till midsommar och från och med fredag är jag knappt hemma något. Mer om det senare. Planerna för vecka är att idag ska jag handla samt åka till farmor och farfar för surr och mys. Imorgon och på onsdag vill jag hinna med träning, storstädning av mitt badrum och gärna lite rensning i skrivbord mm i mitt rum, bakning och matlagning. På torsdag ska jag till frisören, vilket brukar ta någon extra timme än beräknat. Sen ska jag även packa för på fredag åker jag på bröllop och blir borta hela helgen. Vad har du för planer för veckan?
 
Jag hittade en gammal veckoplaneringsmall jag använde förr, som jag saknar det när jag använde photoshop mer till både bild och text!

Svar på frågor #2

Vad var det "galnaste" som hände under resan? Det hände så mycket konstiga saker. Allt som hände på Full Moon var väldigt konstigt och galet. Galna taxiresor och konstiga människor, det är alltså svårt att välja en galen grej. Men en av alla galna saker som hände, som är nog ett av mina favoritminnen, var när vi landade i Thailand klockan ett på natten och skulle ta oss ner till Koh Tao. Vid tre gick vi till en taxifirma och berättade vart vi ville åka. Dom skrattade och fotade oss med sina mobiler och vi förstod inte riktigt varför. Sen visade det sig att taxiresan skulle ta 7 sju timmar. Så från 3 på natten till 10 åkte vi taxi, utan att ha sovit något på hela natten. Vi var glada ändå och körde dryckeslekar utan dricka, han måste trott att vi var galna när vi spelade sten sax påse med honom, skrattade konstant eller när vi plötsligt var tysta 10 minuter och sen började prata igen.
 
Vilken skönhetsprodukt klarar du dig inte utan? Min hårolja och dagkräm. Jag använder sällan smink sedan jag slutade skolan, mest när jag ska på fest eller liknande. Så jag klarar mig bra utan smink.
 
Vad har du för sommarplaner? Jag ska jobba. Jag har inte fått något schema än men det ser ut att bli en hel del jobb. Förutom att jobba ska jag på bröllop, en festival och jag hoppas på många grillkvällar!
 
Vilken är den bästa resan du har upplevt? Asienresan helt klart. Dels för att den inte är som någon annan resa jag varit på och dels för att jag fick uppleva SÅÅÅÅ mycket. 
 
 
Skulle du kunna tänka dig att backpacka igen? Det tror jag. Men inte i Asien då det känns som att jag sett de mesta i varje land som jag vill se. Isåfall möjligen Sydamerika eller båtluffa, bara det att jag blir så illamående. 
 
Vad som fick dig att vilja spara ut håret så mycket? Jag har alltid haft långt hår och det är inget som jag riktigt tänkt på varför jag har. Jag måste ha varit ganska liten när jag bestämde mig för att spara ut det och under högstadiet hade jag kanske till armhålan men sedan dess har jag låtit det bli aningen längre. 
 
Dina bästa tips för långt hår? Jag är verkligen inte rätt person att fråga då jag inte gör något med mitt hår alls. Jag klipper 1dm+ varje år plus att jag toppar det hemma då och då. Jag använder inga speciella eller superbra produkter. Jag gjorde ett inlägg om min duschrutin som du hittar HÄR.
 
 
Vilka produkter du använder du? På länken ovan hittar du vilka produkter jag använder i duschen. Förutom det använder jag en hårolja efter jag duschat, torrschampo när håret känns smutsigt mellan tvättar och då och då hårspray för att jag har ganska mycket flyaways. Hårolja jag använder hittar du här (adlink), mina torrschampon jag varierar mellan är denna och denna (adlinks) och min hårspray hittar du här (adlink). Lockar eller plattar jag håret, vilket typ aldrig händer använder jag detta (adlink) värmeskydd från Maria Nila.
 
Vad jobbar du med? Jag har inte börjat jobba än då restaurangen inte öppnat än, meen jag har skrivit kontraktet så jag kan väl ändå säga att jag har ett jobb. Jag ska jobba på Pinchos.

Vad är det viktigaste du lärt dig när du var ute och reste? Att respektera andra. Respektera andra kulturer, dom du reser med och alla i din närhet. Inte ta för givet att andra har samma syn på saker som du har.
 

Var det svårt att resa med några som du aldrig träffat i verkligheten eller klickade ni med varandra direkt? Jag tyckte att vi klickade direkt. Egentligen så tyckte jag vi klickade ganska bra redan innan vi träffades första gången. Jag hade inte åkt med just dom om det inte kändes bra redan innan. Jag skulle inte säga att det var svårt men det var en spännande upplevelse som gick hur bra som helst. Det var roligt att träffa helt nya människor och vi pratade verkligen om allt. Dessutom var det extra kul då dom kom från Småland och Skåne och jag från Norrland, så jag lärde mig några nya ord. Efter tre veckor kom jag på mig själv med att tänka med skåns dialekt!

Look Fantastic Juni

 inlägget är ett samarbete
Maj gick så fort och juni är redan här, vilket även betyder en ny Look Fantastic box! Där här är min andra box men jag är minst lika nöjd med den, och att just denna innehåller sju produkter istället för sex är verkligen ingen nackdel! Denna box innehöll:
 
Mádra - SOS Hydra Moisture + Radient Mask - En mask som ska göra huden len, mjuk och ung (i guess återfuktad). 
 
Elemis - Superfood Facial Wash - Jag gillar att testa nya ansiktstvättar och denna låter riktigt bra med ingredienser som ska ta bort smuts samtidigt som den ger ett fräscht glow.
 
Christopher Robin - Cleansing Volumising Paste - Den produkt som jag ser mest fram emot att testa. En lera som ska göra håret rent samtidigt som det ger näring och volym.
 
Studio 10 - Liquid Foil 1-Radiance - En ögonskugga i en magisk guldfärg som jag kommer få mycket användning för i sommar. Den ska inte creasa vilket jag behöver för långa sommarnätter!
 
Vita Liberta - Fabolous Salf Tanning Tinted Lotion - En lotion som även ger en tan. Hur bra? Jag har sedan flera år tillbaka använt mig av lotions med tint och jag hoppas att jag har hittat en ny favorit!
 
Rituals - The Ritual of Dao Body Cream - En bodylotion som doftar magiskt gott av vit lotus och yi yi ren. Mmmm vad jag kommer doft gott i framtiden!

Studentfirande

Idag tog min kusin studenten, så jag har spenderat dagen med att fira henne. Imorse såg vi när hon sprang ut, en stund på flakåkning och sen åkte vi hem till dom för mottagning där jag åt mängder av god mat. Nu är jag mätt och det blir nog bara en macka till middag, om ens det. Då jag har noll bilder från dagen bjussar jag på en bild från min student för ett år sedan.
 

Idag var en produktiv dag

Veckorna går så jäkla fort, speciellt med en röd dag mitt i veckan! Jag spenderade nationaldagen med min pojkvän och även om vi inte gjorde så mycket så var det en mysig dag. Idag däremot har det varit fullt ös. Jag har handlat mat, gått en sväng på stan där jag bland annat köpte örhängen, två tröjor och sushi som mamma och jag åt till lunch. Efter det putsade jag de sista fönstren i huset och är nu klar med det, jag hann även klämma in en löptur. Ikväll känner jag att jag behöver en lugn kväll och har du tips på en bra serie får du gärna ge förslag!!
 
Jag hittade en bild från en fredag för sådär 2 veckor sedan som jag inte postat :)) då skulle jag festa och såg ut sådär tydligen.

Juni 2017

Juni är i ofta en väldigt bra månad, och juni 2017 var inget undantag. Därför tycker jag att vi kör på en throwback till några av de bättre dagarna under juni förra året, aka de få dagarna jag använde kameran och har bilder ifrån.
 
3 juni, min studentbal. Jag spenderade dagen med att gå mitt hår uppsatt, sminkade mig själv och tog sedan mängder av bilder innan jag åkte till balen. En bra kväll.
 
9 juni, min student. Jag låter väl bilden tala för sig men jag var så jäkla glad! och det var dessutom en riktigt bra dag med champagnefrukost, häng med klassen, utspring, flak, mottagning, förfest och slutligen utgång med alla andra studenter!
 
Midsommarafton. Jag skulle nog säga att det var min roligaste midsommar någonsin och jag såg ut sådär ↑ (håret var ofixat, passade på att fota medan det tortkade). Jag och ett stort gäng hängde i en kompis stuga och spelade kubb, grillade, dansade och diverse annat midsommrigt.
 
Midsommardagen. Dagen efter midsommarafton, alltså midsommardagen stod jag för maten hemma och till efterrätt blev det är galet god tårtliknande sak. mmm vad jag ska göra den igen i sommar!!

Nytt smink och ev något annat nytt

 
Min senaste beställning från internet. En ny foundation som passar min hudton aningen bättre. En ny beauty blender då det alltid behövs och det slank även ner en borste som jag spanat på ett tag. Sigma E44, använt den en gång och gillar den skarpt!
 
Mina planera för dagen är att springa, duscha, äta och sen ska jag till tandläkaren. Jag ska inte på en vanlig koll, det var jag på för ganska precis en månad sedan. Utan jag ska göra något annat och även om jag ser fram emot det är jag aningen nervös. Jag hoppas verkligen att det ska bli bra!! Ni får en uppdatering på hur det gick senare, om jag blir nöjd. Har ni märkt att jag gillar att teasa eller?

Svar på frågor #1

Drömresmål? Just nu är jag väldigt sugen på att resa till Mexico, Tulum för det ser sååå fint ut! Annars hade jag gärna åkt till typ Bora Bora, Bahamas eller liknande. Högt upp och lite mer realistiskt står en båtluffning i kanske Grekland.
 
Vad använder du för kamera? En Canon EOS 70D. Du hittar hela min kamerautrustning HÄR.
 
 
Vilka är dina bästa fototips? Lär dig din kamera. Att fota på kamerans automatläge funkar, meen ofta fälls blixten upp och det finns sååå många fler möjligheter. Speciellt om man lär sig sin kameras olika funktioner. Ett annat tips är att ta från olika vinklar och mitt tredje är att öva. Öva på att fota, öva på inställningar, öva på att redigera.
 
Hur länge har du bloggat? Sedan 2010, på den här bloggen har jag skrivit sedan januari 2011. Det börjar bli väldigt många år nu!
 
Vad är det som driver dej att fortsätta? Att jag fortfarande tycker det är roligt. Jag tycker om att fotografera bilder, redigera och visa upp dom här. Jag tycker om att skriva texter och jag tycker om att läsa era fina kommentarer!
 
 
Hur spenderar du helst en ledig dag? Med människor jag gillar, god mat och den får gärna avslutas framför någon bra serie eller fest är också nice.
 
Vad hände mellan ditt ex och dig (för visst har ni gjort slut??) och har du något ny? Ja vi gjorde slut i slutet av förra året och ja jag har en ny :)
 
Vad var det bästa/sämsta med din resa? Jag har gjort ett helt inlägg där jag svarar på era frågor från resan. Det är nog bättre att jag länkar det inlägget som svar på den här frågan, annars blir det nog lite tjatigt. Inlägget hittar du HÄR.
 

Lärde du dig någonting om dig själv under din resa? Jaa! Jag lärde mig många saker även om jag inte kommer på speciellt många just nu. Bland annat att jag är helt okej på att hålla tider, har kasst lokalsinne, förstår sällan vad människor säger, att jag stör mig på otacksamma människor, vi sa tack ÖVERDRIVET ofta ibland. Och säkert en miljon mer saker. 

Vad vill du göra precis i den här stunden/den här dagen nästa år? Då vill jag att umgås med fina människor, då jag svara på det här är det helg så jag hoppas det vankas en mysig grillning!
 
Har du någon kontakt med tjejerna från resan idag? Jag skulle inte säga att vi har kontakt. Vi har skrivit lite smått några gånger.
 
Del två kommer, har du något du undrar får du gärna ställa dina frågor i en kommentrar på det här inlägget!

Brännbollsyran

OJ vilken helg!! Jag drog väldens spontanare och åkte till Brännbollsyran och jag hade så roligt! Festat, dansat, lyssnat på musik, ätit mat och haft det allmänt chill. Jag ångrar inte alls att jag åkte men det är inte riktigt likt mig att vara så spontan att köpa biljett, åka och inte ens ha någonstans att bo. Men det löste sig och jag hade det hur kul som helst! Nu är jag trött och sliten, även fast jag tog det lugnt idag och är tacksam för sen utcheckning! Men det blir en tidigt kväll ändå.
 
Steve Angeloo avslutade yran  //  McDonalds i sängen klockan tre på natten, väldigt gott och behövligt. Fin utsikt var det också från hotellrummet  // Hotellfrukost ♥

Travel Diary - Bali

 
Det går frammåt nu och Indonesien var faktiskt det näst sista landet jag besökte under mina 11 veckor på resande fot. Det betyder alltså att det här är den näst sista videon. Har du inte sett de tidigare så hittar du dom här:   Singapore, ThailandKambodjaVietnam och Filippinerna.

Maj 2018

Min andra månad som jag kör på den här listan, vill du läsa min utvärdering av april hittar du den här. Nytt för den här gången är att jag valde att lägga till två punkter/frågor, dom hittar ni längst ner i listan.

 

Betyg på månaden? 5/5

Hur summerar du maj? Det har hänt en hel del i maj och många av dom sakerna har varit väldigt positiva. Det har varit min första hela månad hemma sedan december, vilket har varit väldigt skönt. Det har varit amazing väder hela maj och bara en sån sak ger pluspoäng!

 

Månadens höjdpunkt? Att jag skrev på anställningsavtal för en heltidstjänst eller att min pojkvän och jag blev officiellt (haha låter så töntigt) tillsammans. 

 

Månadens bottennapp? Pollenallergi. Usch fy och blä vad jobbigt det varit! Vissa kvällar har jag legat helt utslagen i frossa och jag är så trött hela tiden. Både av medicinerna och att det är jobbigt att vara allergisk! bläää jag hoppas nästan på en regnskur nu.

 

 

Månadens resa? Jag har knappt lämnat stan känns det som. Efter att ha varit och flängt runt så länge kändes det skönt att jag inte rest något alls under maj. Jag lämnade länet en gång och det räcker bra det. 

 

Månadens upptäckt? Hur gott Planti's Soygurt är!! Den i creamy vanilla är MMMMMM!!

 

Vad har gjort dig glad den här månaden? Värmen och solen ♥

 

Månadens inköp? Jag har gett mig själv lite köpstopp men för någon dag sedan kände jag att jag behövde verkligen nytt schampo, balsam och foundation. Så mitt bästa köp är nog min foundation, äntligen har jag en som inte är för ljus. Det trodde jag aldrig jag skulle skriva, brukar ha problem med att hitta en som är ljus nog. 

 

Hur såg förra årets maj ut för dig? Jag kämpade på det sista i gymnasiet. Minns jag inte helt fel så hade jag knappt några lektioner. Maj var väldigt bra ifjol med mösspåtagning, fester och skolan var snart slut.

 

Nej men titta vad jag hittade, en bild från maj förra året. Tagen alldelles innan min mösspåtagning! 

 

Hur tror du nästa års maj ser ut? Ingen aning!

 

Blev maj som du tänkt dig? Ja, om inte bättre. Det kändes lite segt då jag inte hade speciellt många planer för maj men jag har hittat på mycket roligt ändå. 

 

Månadens bästa beslut? Att gå på arbetsintervju, nää jag vet inte. Jag vet inte om jag gjort speciellt många bra beslut senaste månaden.

 

Månadens sämsta beslut? Jag kommer verkligen inte på något dåligt beslut (har säkert gjort 100 men alla platsar inte på bloggen). 

 

Månadens bild? 

Är det ego att välja en bild på sig själv? jag har varit så dålig på att fota i maj och att fota en ny headerbild var väldigt behövligt. Så säger denna eller någon annan av dom jag tog den här månaden. Alla andra bilder är mat eller produkter.
 

Favoritserie denna månad? 13 Reasons Why, säsong 2. 

 

Favoritbok denna månad? Boken jag svarade på den här frågan förra månaden har jag faktiskt läst ut nu. Jag hade med den till Asien men läste knappt halva och under maj är det den jag läst när jag solat. Det lilla bageriet på strandpromenaden heter den, den var väl helt okej.

 

4 favoritlåt denna månad? 

 

 

Vad ser du fram emot i juni? Midsommar!! Jag ska även på bröllop och jag ska iväg och träningsjobba tre dagar. Och sen börjar jag jobba, vilket är aningen nervöst men det ska bli kul.

 

Hur har det gått med målet från april? Ny punkt, alltså hade jag inget mål

Mål för Juni månad? Ha roligt. Både sista tiden som inteheltidsanställd och även när jag börjar på mitt nya jobb.


Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin