Alicelindstrom

Fettisdag

... aka en av de bättre dagarna på året, för idag är det nästan ett måste att äta en semla. Min skoldag segade sig fram men jag fick iallafall sluta två timmar tidigare, skönt. Ikväll står, förutom semelätning, plugg på schemat. Snön fortsätter att falla här, tar det aldrig slut? Jag vill ha snö men jag har börjat tröttna på plogkanten som kommer tillbaka varje dag!
 
Vad passar bättre just idag än bilder på semlor? Har du ätit någon semla idag?
bilder från weheartit

Min balklänning

Idag kom min balklänning och jag blev nästan lite förvånad när DHL killen kom med paketet och jag insåg vad det innehöll. Här nedan får ni en lite sneak på klänningen, hela får ni se i juni när det är dax för min bal. Jag måttbeställde min klänning och den sitter riktigtriktigt bra förutom på längden som vi beställde lite extra lång! Min snälla faster ska hjälpa mig att sy upp den när jag valt vilka skor jag ska ha, så det kommer lösa sig! Nu ska jag åka och veckohandla, ha en fin måndagkväll, tacohej.
 
 
Pearl pink är färgen, inte riktigt som på bilden. Fin är den iallafall.

Shopping från Stockholm

 
2 butiker hann jag med att besöka i Stockholm, Brandy Melville och Sephora. På Brandy hittade jag lite myskläder och på Sephora plockade jag på mig två sminkprodukter. Benefit Hoola har jag tänkt testa i fleraflera år men aldrig kommit på att köpa den när jag haft chansen utomlands. Benefit säljs bara på Sephora i Norden och hur ofta är jag i en stad med den butiken? typ aldrig. Nöjd men dom och jag hade gärna hunnit med att besöka typ tio butiker till.

Gold

lite detaljer på mitt skrivbord
 
Tiden går verkligen så fort på helger och snart är även denna över. Jag har en vecka kvar till sportlov, bara något avis på er som har lov till veckan! Jag hoppas iallafall på att veckan kommer gå snabbt och jag har två dagar med endast en lektion vilket kan få veckan att skynda på lite. Min söndag idag har hittills bestått av en promenad i solen, städning och nu tänkte jag ta tag i lite plugg. Vad gör ni idag?

Glossybox - Februari 2017

 
 Ett förvånaden bra innehåll tycker jag att februari månads box innehöll. Alla produkter kommer jag få användning av och många av dom dagligen. Gladast blev jag nog över parfymen, ögonfransböjaren och mascaran. Och dom andra två. haha
 
Maybelline - The Falsies Push Up Angel Mascara - En mascara som ska ge volym, längd och sepparera fransarna. Precis som jag ville ha det! Jag har aldrig varit besviken på en mascara från Maybelline så det ska bli roligt att testa den här.
 
Mudmasky - Facial Detox Purifying Recovery Mask - En mask med bland annat marockansk lera som sa rengöra, återfukta och balansera pH-värdet. Jag älskar masker och har redan hunnit testa den här, gillar den verkligen.
 
Beauty Made Easy - Lip Balm - Jag är en läppbalsam människa och har med mig ett överallt! Den här ska ge extra skydd mot kyliga temperaturer, prefekt under vintern alltså! Förpackningen var fin, inte så alla andra lipsyler.
 
Pick And Pinch - Eye Lash Curler Rose Copper - Först, färgen. Hur fin? För det andra borde jag inteförskaffat mig en ny för länge sedan. Den jag har nu köpte jag på HM för 49kr för måånga år sedan. Den här är betydligt dyrare och med säkerhet bättre!
 
Jeanne Arthes - L'Eau de Rose - Jag har aldrig, under de år jag haft Glossybox, fått hem en parfym!! Den här doften är feminin, fräsch och jag tycker den lyktar fruktigt och blommigt. Vilkete är i precis min smak. Jag älskar att testa nya parfymer och kanske har jag hitta ett nyttmärke att dofta på i butiker?

19 timmar i Stockholm

Igår 22.30 kom jag hem från våran 40 timmarsresa till Stockholm, där endast 19 timmar spenderades i staden. Det har varit roligt, intensivt, tröttsamt och delvis intressant. Igår började min klass med att besöka Slussens utställningsmuseum. Det var inte riktigt riktat mot min inriktning (IT) det heller men vissa delar var intressanta. Efter det gick vi till Riksdagen där vi fick en guidad rundtur samt ett snabbstop inne i kammaren och ett möte med en politiker. Jag är fortfarande lite fundersam över variför vi åkte dit, jag valde att inte gå Samhälls av en anledning. Men efter det hade vi fritt i två timmar och då passade jag på att shoppa. 15.00 rullade bussen och resan hem började. Idag tog jag en lååång sovmorgon och tänkte nu ta tag i lite saker i datorn innan jag skottat ut bilen och åker och handlar. Ha en fin lördag.

 

Sneakers season

(adlinks)  one  //  two  //  three  //  four  //  five  //  six  //  seven  //  eight  //  nine
 
The season of sneakers, aka de varmare månaderna, börjar närma sig och jag känner mig riktigt pepp på att införskaffa mig ett par nya snyggingar. Ifjol köpte jag ett par gröna Stan Smith (nr2) som jag har använt väääldigt mycket sedan dess. I år är jag sugen på ett par grå eller rosa. Jag funderar på nr 8 men i en rosa färg eller nr 7. Svårt! Vilken var din favorit av dom här ovan?

Omw to Stockholm

Klockan 06.00 imorse hade vi samling, vilket resulterade till att jag var uppe vid fem för att bland annat skotta ut bilen. Efter några timmar i buss var vi framme i Sandviken där vi åt mat, lyssnade på en presentation och kollade på diverse prylar. Nu är vi i bussen igen och resan mot Stockholm fortsätter. Vi beräknas att vara där vid 7 ikväll. Då blir det mat och vad som händer sen får vi se. Imorgon blir det 2 till studiebesök, sen rullar vi hem igen.

 

Ja alltså, jag har inte så roliga bilder från idag. Alla är tagna från bussen, haha.

Jewelry

 
Lite detaljbilder från här om dagen. Jag är ingen super användare av smycken, de gånger jag tidigare har jag mest bara använt silver. Nyligen har jag börjat snöa in mig på guld, vet inte varför ens. Örhängena fick jag i födelsedagspresent, eller egentligen kallas dom väl för earcrawlers. Jag tycker iallafall att dom är såå söta. Halsbandet köpte jag på Gina Tricot, eller choker är det men jag bär det oftare som ett halsband.

1 lektionsdag

 
Idag hade jag endast en lektion som bestod av oponering av en engelska rapport vi jobbat på sedan innan jul. Jag fick höra åsikter på min och jag pratade även om en jag läste. Vi slutade innan lunch och har sedan dess mest tagit det lugnt samt gjort lite skolgrejer. Snart ska jag åka tillbaka till skolan för mitt utvecklingssamtal, mitt sista någonsin! Ikväll blir det Parneviks och ehh jaa serier. 

Secret mission

 
Måndag och ny vecka, den här veckan kommer nog att bli en bra vecka. Imorgon har jag halvdag och sovmorgon, vilket alltid gör en dag bättre. Jag går bara i skola till på onsdag för på torsdagmorgon, 06.00,  åker jag med klassen till Stockholm för studebesök. Alltid roligt att slippa gå till skolan. Efter en skoldag som bland annat innehöll engelska, secret tårtmission under hålet, tårta på svenska lektionen och några timmar gymnasiearbete tänkte jag spändera kvällen med serier. Jag har precis veckohandlat då mamma inte var så pigg. Jag passade även på att köpa lite sorbet och kitkat, bara för att liksom.

Tidsfördriv

Vad skulle du aldrig... 

 

Äta? - Blodpudding. Och nöt, haha tönt jag vet.

Dricka? - Någon äcklig konstig ihopmix.

Skoja om? - Krig, psykisk ohälsa, sjukdommar.

Ha på kroppen? - Blodigel. Inte frivilligt alltså. Jag hade inte velat ha något kryp på kroppen.

Vilja uppleva?- Förlora de som betyder mycket för mig.

Kunna arbeta med? - Läkare, sjuksköterska, tandläkare. Guess whyyyy.

Säga nej till? - En utomlandsresa.

Googla? - Googlar typ allt. Men skulle aldrig googla något jag redan vet, tror jag.

Göra offentligt? - Kissa, popa.

Blogga om? - Saker jag inte trivs att blogga om.

 

 
Vad hittar man alltid/ofta...
 

På ditt skrivbord? - Min dator och min kamera.

Under din säng? - Dammråttor. Och gamla böcker, kläder, alla mina objektiv och andra prylar. Alltså, dom ska vara där. Jag har inte bara slängt dit dom, allt där under ligger förvarade i "undersängenlådor".

I din jackficka? -  Lipsyl och tuggummi.

Bakom din kylskåpsdörr? - Havremjölk, smör och frukt.

Vid sidan av ditt handfat? - Min tandborste och tvål.

Högst upp i din bokhylla? - Jag har ingen bokhylla.

Längst ner i din tvättkorg? - Träningskläder typ.

Framför näsan på dig? - Luft. Och min telefon. Eller nä. Bara luft.

I dina tankar? - "Vad ska jag göra ikväll/imorgon/i helgen?", "Är det något jag glömt?", "Vad ska jag ta hem från skolan/tillbaka till skolan?", "Undra vad det är för mat".

Fifty shades darker

Jag hade en jätte mysig kväll igår. Efter mamma och jag hade ätit gratängen jag skrev om igår, som för övrigt var riktigt god, plockade min kille upp mig och vi åkte in till stan för att gå på bio. Vi såg Fifthy shades darker och den var riktigt bra, bättre än ettan. Jag fick mina biopopcorn och även choklad så jag var nöjd och glad. Efter filmen åkte vi hem till han och min söndag har bestått av serietittning. När jag kom hem lagade mamma och jag en sallad till middag och jag tänkte nu fixa lite saker inför veckan innan jag ska försöka hitta någon film eller serie att se.
 

El saturday

Mysigaste dagen på länge! Jag startade den med en sovmorgon och mys. Jag satt med datorn en stund och bara klickade runt. Strax innan elva åkte jag och mamma in till stan för att kolla lite i butiker innan vi åt lunch på Waynes. Ikväll ska jag och mamma laga en vegetarisk gnocchi gratäng, spännandespännande. Som jag nämde tidigare är det bara vi hemma då de andra två i familjen befinner sig på helt andra kontinenter, olika dessutom. Därför passar jag på att bestämma maten och då blir det vego varje dag! Senare ikväll blir det dessutom bio, saknar biopopcorn!!
 

Müsli

God morgon på er och glad lördag! Jag hade hoppats på en dag med sol så jag kunde få lite bilder tagna, men det får bli en annan dag. Jag startade iallafall dagen med en skål soygurt och min nya muesli från svensktkosttillskott.se. Den innehåller bland annat dadel och kokos, två saker jag gillar och den passar riktigt bra med vaniljyoghurt, den från Alpro är en av mina favoriter. Du hittar urtekram produkterna här. Vad hittar ni på idag? Det kommer upp ett inlägg senare ikväll med vad jag har haft för mig.
inlägget är ett samarbete

Fridayaya

Min dag har endast bestått av en Utbildnings- och yrkesmässa. Dagen börjades med två föreläsningar av SYV och Arbetsförmedlingen innan vi fick gå runt själva och prata med företag och skolor eller lyssna på olika föreläsningar. Jag känner inte att jag lärde mig speciellt nytt eller att jag vet något mer vad jag vill göra. Det bästa med dagen var väl att jag slutade lite tidigare, haha. 
 

Fotbollsintresserad? jag? näää

Jag skulle verkligen inte kalla mig själv för fotbollsintresserad, inte ens sportintresserad av någon annan typ av sport. Det enda som intresserar, eller intresserade, var att själv delta i en sport som fotboll och innebandy. Jag har nog aldrig gillat att hitta på sport på TV eller live, men det har väl hänt några gånger. Fotboll är väl en av de vanligare sporterna som jag har sämst koll på. Är du fotbollsintresserad? Har du en favoritspelare eller lag? Jag förstår att det inte alltid är det lättaste att hålla koll på alla resultat, därför finns det sidor som Fotbollsresultat.com för att hjälpa dig. På sidan hittar du resultat från Premier League resultat, Serie A, La liga, Allsvenskan och Superettan.

Mitt något kortare hår

 
Jag vet att jag lovade bild på mitt hår sedan jag klippte mig och jag vet att det var ett tag sedan jag la ut en "ny" bild på mig själv. Jag skyller på vädret. Allt är så grått och tråkigt och jag hittar aldrig några fina bakgrundet. Förut var det alltid kolsvart när jag när jag kom hem från skolan men nu är allt grått och blaskigt ute.
 
På bilden är håret inte ens rakt, utan lockigt (inte naturligt). Jag vet inte vad ni tänkte er men som ni ser är det lite kortare. Jag brukar alltid få ett gäng frågor om mitt hår när jag lägger ut en liknande bild, så har du frågor får du gärna ställa dom så svarar jag i ett inlägg.

Smile - alldayeveryday

Vad är eran relation till tandläkare? Jag har faktiskt inga problem med att gå dit och har aldrig heller haft det. Visst, jag njuter inte direkt när jag ligger där i stolen och har fingrar och verktyg i munnen. Men jag har inga problem att gå dit. Jag är väldigt glad att dom började dra tänder ur min mun redan som sex åring då jag på senare år fått "problem" (eller hur man nu ska uttrycka sig) med blod, sprutor och liknande. Hade jag behövt dra en tand idag vet jag inte om jag hade klarat av att gå dit när jag vet vad som väntar. Jag tror att mycket hänger på tandläkaren och tandläkarkliniken. En trevlig och förstående tandläkar är väldigt viktigt, speciellt om man är rädd eller ogillar att gå dit. Det är viktigt att man kan lita på dom och att man känner sig trygg.

15/2

 
Dagarna rullar på ganska så bra. Två dagar kvar i veckan och för mig är det bara en dag med lektioner. På fredag ska vi på en typ av mässa där vi kommer lyssna på på information om olika högskolor och universitet. Jag insåg när låste mitt skåp och gick hem att jag har noll plugg, jag ligger till och med bra till i gymnasiearbetet om jag kollar min tidsplan. Jag har gjort bort dagens träning och tänkte spendera kvällen med att se gårdagens Parneviks och lite andra serier. 

Happy Valentine's Day

bilder från weheartit
Glad alla hjärtans dag! Hoppas du har en fin tisdag och att du spenderar den med någon speciell, eller något gott. Det ska jag göra, båda alltså! Jag och min kille tänkte baka kladdkaka och se film, gahh vad jag är sugen på kladdkaka!!

Jag vill flyga iväg

Jag skulle verkligen inte tacka nej till en flygresa just nu, nästan vart som helst går bra. Jag är verkligen inte heller ett dugg avis på min pappa som befinner sig på andra sidan jordklotet och har över 30 grader och sol. Eller min brorsa som imorgon flyger till New York. Jag har verkligen börjat tröttna på det här kalla och gråa vädret i Sverige.

 

Bokar man en flygbiljett är det alltid trevligt om man hittar ett sådant billigt erbjudande som möjligt. Sidan flyg.nu jämför flygresor från ett stor antal flygbolag och resebyråer. På det sättet hittar du enkelt billiga flygresor både inom och utanför Europa. Du klickar i/väljer vart ifrån du vill resa, vart du vill resa, när och hur många du vill resa med. På sidan kan du även läsa om försäkringar eller olika artiklar om att resa till olika platser i världen.

 

En bild ifrån sist jag flög, det var till Turkiet i somras. 

Studentklänningar #2

(adlinks) ett  /  två  /  tre  /  fyra  /  fem  /  sex  /  sju
 
Det finns så crazy många vita klänningar (yes jag vill ha en vit) så det fick bli ett inlägg nr 2 också. Du hittar det första här. Jag har fortfarande inte hittat the one, men det känner jag ingen stress för. Jag har ju faktiskt över 100 dagar kvar. 

Myssöndag

 
Min söndag har varit en såndär riktigt myssöndag! Jag vaknade vi halv nio och låg och drog mig en stund innan jag gick upp och satte på mig träningskläde. Jag gick en promenad på kanske 7 km och faktiskt sken solen lite, skönt att veta att den fortfarande existerar. När jag kom hem och tog ett långt rosa bad innan jag värmde lite rester från igår till lunch. Jag har förutom det ovannämnda sett lite serie, youtube och fixat lite i datorn. Myssöndag med andra ord. 

Valentine's Day Gifts For You

 
(adlinks)   ETT  /  TVÅ  /  TRE  /  FYRA  /  FEM  /  SEX  /  SJU  /  ÅTTA  /  NIO  /  TIO  /  ELVA  /  TOLV  /  TRETTON
Varför inte skämma bort sig själv lite extra på tisdag? Spela roll om du har någon att fira den dagen med, köp dig något fint istället ;)

"Vad ska du göra till hösten då?"

Jag ta, som ni kanske vet, studenten till våren och jag har verkligen börjat tröttna på frågan "Vad ska du göra till hösten?". Jag vet inte hur många gånger jag har fått den frågan och jag vet inte hur mycket tid jag har lagt ner på att komma på vad jag ska göra. Jag är inte 100% sugen på att plugga, dessutom vet jag inte till vad. Det är alltså ett litet problem för jag vill inte ta något bara för att.
 
Då jag vet att många av mina läsare är lite äldre än mig skulle gärna vilja veta hur ni gjorde. Pluggade du vidare direkt, isåfall till vad? Reste du, isåfall vart, hur när, med? Det skulle verkligen uppskattas om ni med lite mer erfarenhet vill dela med er, + att jag är väldigt nyfiken. 
 

Thursday

Torsdagar som i vanliga fall är min hatdag på veckan, iallafall den dag jag ogillar mest. Men idag var det helt okej. Mina torsdagar består till den största delen av kodning. Först tre timmar java och sen 90 minuter gymnasiearbete där jag också jobbar med koder, dock andra programmeringsspråk. Långa lektioner och går det dåligt blir allt genast tråkigt! Idag gick det bra på båda lektionerna och sista lektionen var väldigt lugn. Det är inte länge -15, så jag ska faktiskt ut och springa. Verkligen så tagg på helg, men lite depp över att jag verkligen har noll planer i helgen! Ska försöka hitta på något roligt iallafall.
 
Jag måste bara tipsa om den senaste filmen jag såg, Sully. Den var verkligen mycke bättre än vad jag trodde, dessutom är det based on a true story. Postar trailern här nedan, tipstips.
 

Studentklänningar

(adlinks) Ett  /  Två  /  Tre  /  Fyra  /  Fem  /  Sex  /  Sju
 
Jag, som många av mina läsare, tar studenten i juni därför tänkte jag passa på att tipsa om lite snygga klänningar. Jag har som mål att hitta allt inför studenten i tid för att slippa stressköpa några dagar innan. Balklänningen är snart beställd, har sån beslutsångest. Jag har börjat spana på vita klänningar, men det finns så sjukt många! Här ovan är några snygga jag plockat ihop. Vilken är din favorit?

Några cm kortare

Idag efter skolan var jag och klippte mig, äntligen! Jag klipper mig inte hos frisören speciellt ofta men det är verkligen skönt när det är gjort! Hon klippte nästan en decimeter men det blev riktigt bra! Jag ska försöka få till en bild till er som är nyfikna ;) Efter klippningen sprang jag även några ärenden. Behövde nya stift till pennorna i skolan och påfyllning av min nattkräm. Jag köpte min tredje eller fjärde burk av den här från The Body Shop, gillar den verkligen!
 

Violet Toning shampoo

Fudge Clean Blonde Shampoo har jag sett på många bloggar den senaste tiden. Alla har låtit positiva och jag kände att det är precis det jag söker efter. Jag har på många olika sett försökt få bort de gula tonerna i mitt hår. Jag har tonat hos frisör, använt platinablond inpackning, svart inpackning för att göra det grått, silver toning hemma och även silvershampoo. Inget har funkat speciellt bra så hade höga förhoppningar på denna. 
 
Jag har använt den två gånger och låtit den sitta i fem minuter, som det står på förpackningen. Jag ser skillnad, mest i längderna. Det blev grönt. Inte supergrönt men jag ser att det är grönt med lite grått/silver. Det är ingen super stor skillnad och jag tror inte att någon förutom jag själv ser att det är lite mindre gult. Kanske hade jag i den för länge eller så är det inget för mitt hår? 

Vecka 6

En ny vecka har rullat igång, vi är redan på vecka 6! Jag har inget speciellt inplanerat förutom ett besök till frisören på tisdag. Äntligen! Min brorsa fyller år på onsdag, vilket betyder fika och det är väl också något att se fram emot. Förutom det så är veckan helt vanlig, inte ens ett prov eller inlämning. hmmm jag lovar jag har missat något superviktigt! haha
 

Rabattkoder

Jag älskar rabatter och jag söker nästan alltid runt på internet efter en innan jag beställer från en sida online. Är du som jag? Eller tar du bara första bästa sidan? Jag måste alltid kolla typ 2-3 olika sidor vilken som är billigast eller har gratis frakt. Sen söker jag efter en rabatt. Haha. Det är inte alltid jag tjänar stora summor. Men lägger jag ihop allt blir det en större mängd jag tjänat in genom åren. Nyligen hittade jag den relativt nya sidan rabattkod.club. Den sidan erbjuder mängder utav rabatter i alla kategorier du kan tänka dig. Som jag nämnde är sidan ny och därav inte har alla butiker, men fler kommer. 

 

Jag funderar på att göra en beställning på hudvårdsprodukter. Min nattkräm är snart slut och även min ögonkräm. Dock fick jag en ny ögonkräm i den senaste glossyboxen, men har inte riktigt bestämt mig än om jag gillar den. Jag kommer iallafall helt klart att använda mig av rabattkoder, som alltid. Jag såg bland annat att dom har koder som 25% på hudvård från Yves Rocher, 100kr rabatt på köp över 500kr på bangerhead och mycket mer. Nu gäller det bara för mig att bestämma vad jag ska köpa och från vilken sida. 

Inlägget är sponsrat

Glossybox: Januari

 
Åh vad jag älskar utssendet på den här boxen, kommer helt klart att få stå framme i mitt rum ett tag.
 
Oral-B 3D - White Luxe Whitening Accelator - Ett serum som ska appliceras på tänderna efter man borstat dom som sedan ska sköljas av. Syftet med det är att boosta reduceringen av missfärgningar, ge vitare tänder och skydda emaljen. Jag kommer testa den men det är nog inget jag kommer använda varje dag, orkar knappt borsta tänderna vanligt typ.
 
Spa To You - Face Brush - En ansiktsborste som ska rengöra och massera huden för att förbättra blodcirkulerationen. Samma med den, kanske lite för lat för att använda den varje dag. Men den kommer helt klart att användas.
 
Oolution - Eye Love - YAAS! En ögonkräm, perfekt då mina är påväg att ta slut. Denna är helt naturlig och motverkar mörka ringar, påsar, rynkor samt mjukgör. Hoppas verkligen på att den är grym!
 
Hot Makeup - Mono Due Cracked Baked Eye Shadow - En skimmrande ögonskugga. Jag älskar färgen och den kommer helt klart piffa upp många ögonsminkningar. Gillar dessutom att den var så liten och söt.
 
Rihanna - Crush EdP - En sensuell träig ton som tillsammans med röda frukter och rosa mysk skapar en doft med rolig och kvinnlig twist, iallafall så den beskrivs. Jag älskar att testa nya parfymer men den här var nog kanske lite för söt för mig.

Produktiva lördagen

Hej produktiv lördag. Jag har haft lite brist på inlägg i veckan, men idag har jag klickat ihop sex stycken. Jag tror verkligen ni kommer gilla dom. Det blev en bra blandning av tips, tankar, frågor till er, en lista och två inlägg med studentklänningar. Dom kommer upp på bloggen de kommande veckorna, så ni har saker att se fram emot. Ikväll tänkte jag äta ica´s pulled vego till middag för första gången och jag kan erkänna att jag kanske har lite för höga förväntningar. Jag hoppas iallafall att det är gott, för jag är hungrig. haha
 
I brist på annat får det bli en bild från förra lördagen när min promenad slutade på isen. Fint var det iallafall!
 

Favoriter under januari

innehåller adlinks 
NYX Mechanical Lip Pencil i färgen neutral. Jag har den här lipplinern sedan tidigare men i en annan färg. Jag köpte den här för några veckor sedan och har använt den flitigt sedan dess. Perfekta nudefärgen!
 
Smashbox photo finish primer water. Den här fick jag när jag fyllde år, vilket är i den andra delen av januari. Jag gillar den verkligen sedan dag ett så kände att jag måste ha med den under mina favoriter den här månaden!
 
The Body Shop Body Butter. En julklapp som verkligen har varit en räddare i nöden under månaden. Den luktar verkligen så gott, vanilj och chai. Dessutom är den åt det fetare hållet, vilket jag behöver på mina ben och armbågar bland annat.
 
NYX Matte Bronzer. Den här har legat i mitt skåp länge men jag har knappt använt den då den är för röd för min smak att contoura med. Men jag fick den lysande idéen att använda den som ett solpuder. Det kanske är det den är tillför? Perfekt för det och under mina käkben lägger jag sedan som vanligt min contour.

pinkpinkpinkpink

bilder från weheartit
 
Precis som alltid känns det bra med helg. Jag var verkligen såå trött när jag vaknade imorse, även fast jag hade sovmorgon. Kanske ett tecken på att jag inte sovit så bra i vecka? Efter skolan svängde jag in på ica och köpte lite mat och naturgodis. Ikväll har jag tänkt ha en myskväll bara för mig själv, något jag inte haft på länge. Naturgodis är verkligne en måste för mig, speciellt torkade frukten. mmmm. Vad gör ni ikväll?

9 senaste

 
Mina nio senaste bilder jag har lagt ut på instagram, följer du mig inte där heter jag alicelindstroom. Som typ alltid är jag på jakt efter nya konton att följa. Tipsa mig gärna om dina favoriter, eller varför inte ditt egna, i en kommentar här nedan. Vilken är din favoritbild av de senaste jag lagt ut? Min är nog den på julgranen, verkligen så mysig bil, saknar julen!

Släktkalas

Idag har jag och min bror haft släktkalas. Jag fyllde år förra onsdagen och han fyllar på onsdag, så precis som alltid har vi ett gemensamt kalas för släkten. När jag kom hem från skolan bakade jag ihop en tårta och sen vid sex kom folket. Jag fick jätte fina paket och gillar alla anledningar att äta tårta och fika. Nu känner jag att jag börjar bli trött så det är nog dax för mig att tvätta bort sminket och stänga av datorn för att krypa ner i sängen.
 
Förutom tårta fikade vi bland annat bullarna som jag bakade i måndag, mmmmuuummss vad det är gott!

Bye januari

Månadens färg: Vitt och grått. Beskriver marken och himlen ganska bra. Saknar sommaren och alla färger.

 

Månadens favorithändelse: Typ jullovet. Det pågick nu faktiskt några dagar in i januari, även fast det känns som att det är mångamånga veckor sedan. Räknas ett lov ens som en händelse? jaja

 

Månadens dryck: Te. Jag vet inte hur mycket te jag har druckit under januari, men mycket är det iallafall. Min favorit just nu är chai, vilken är din?

 

 

Månadens detalj: Doftljus? Räknas det som detalj? Jag har ett gäng som inredningsdetaljer i mitt rum. Bästa kombinationen med te, jag älskar när mit rum luktar gott!

 

Månadens accessoar: Mitt Thomas Sabo berlockarmband är faktiskt den enda accessoar jag använder dagligen. Dessutom firar vi (HAHAHA) ett år tillsammans i januari.

 

 

Månadens middag: Helt klart middagen i lördags när jag och min kille firade ett år. Jag åt verkligen en supergod Linguini med lax, mmmmmmm.

 

Månadens bästa inköp: Jag har inte gjort några speciella inköp under månaden, istället försökt spara pengar typ. Jag kommer helt seriöst inte på något jag har köpt förutom mat och naturgodis. Ovanligt.

 

Månadens upptäckt: The OC. Eller nu blir jag lite osäker om jag började kolla i januari eller december, men nu låtsas vi att det var under januari. En helbra serier som jag inte fattar varför jag inte börjat se tidigare.

 

Månadens projekt: Jag kan verkligen inte komma på något. Jag har knappt haft för mig något under januari känns det som, förutom skolan då. 

 


Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin