Alicelindstrom

Konsigt

Det är en ganska knäpp känsla när man vet att varje ord man skriver läser fler människor. Inte bara tio eller tjugo som när jag startade bloggen och inte bara mina kompisar. Utan av fler än så. Det är knäppt. Att det är så många människor som varje dag går in på min blogg, läser mina inlägg, kollar på mina bilder och ibland kommenterar. Tack alla ni som gör det. Jag trodde verkligen aldrig när jag startade min blogg att jag skulle sitta här med det läsar antalet som jag har nu. Alla kommentarer ni skriver betyder så mycket för mig! Ni är bäst ♥
 

Tråkigt liv

Fått bort en jobbig redovisning idag, känns skönt. Spanska prov imorgon, inte det svåraste men ska ändå plugga så jag förhoppningsvis klarar det! Det är väl allt jag gör, plugga, glor på serier eller tränar. Vilket jag ska göra ikväll. Därför blir det ganska tråkig uppdatering här på bloggen, pga tråkigt liv. 
Fredag imorgon och helg, då händer inte så mycket roligt, men ändåå.
 
Tänkt avsluta tävlingen i helgen [klicka] kommer även upp en ny kanske i början på veckan. 

Glossybox - Fresh start

Igår kom min glossybox, ovanligt tidigt? eller? Tycker iallafall att den innehöll riktigt bra saker! Kända och bra märken och roliga produkter som ska bli roliga att testa!
 
I min box fanns:
Mastey - Color protecting leave-in oil treatment with argan oil § olive oil
Sumita - Browset. En genomskinlig ögonbrynspenna som fixerar ögonbryn. Har en vaxformula och den ska ge ett naturligt och hållbart resultat. Testade den imorse och den var grym, hållt hela dagen!
Benefit Cosmetics - The POREfessional. En mirakelprimer som minskar synligheten av porer och gör att sminket håller längre. Riktigt spänd på att testa den!
Oral-B - 3D withe luxe glamorus shine. En tandkräm, lite förvånade med himlarns smart grej. Tydligen en nyhet som ska ta bort missfärgningar, göra tänderna vitare och stärka emaljen.
Yves Rocher - Elixir 7.9 youth energy day care. Återaktiverar hudens energi och ger den en ungdomlig lyster. För normal/combination skin.

Express paket

Strax efter att jag kom hem plingade det på dörren, var en människa från posten med ett paket till mig. Bara jag som h.a.t.a.r att skriva på sånadära små maskiner? Ser ut som en treårings handstil ungefär. Iallafall var det ett grymt bra paket som jag ska visa er imorgon, ska fota det men behöver lite ljus.
 

Film&serie kvällen

Tisdagar är min tadetlugntochsepåfilmochseriekväll, och lite skolplugg ska inte få förstöra den! Ska göra bort det värsta nu och sen titta på någon film eller serie, beroende på vad jag hittar.
 
 

Magic Mouse

 
När jag fyllde år i lördags låg det en lapp i ett av paketen. Var nämligen min Magic Mouse som inte hade hunnit kommit. Men igår kom den och vi var iväg och hämtade denn! Kommer säkert bli grymt när jag blivit bättre på att använda den, lite ovan just nu. 

Ny design?

Såg att länkarna i menyn länkade till fel sida, det är fixat nu och vill bara passa på att tipsa er om att jag gör designer till andra! Får ofta frågor om sånt. Du hittar min sida med mer info här

Flera alternativ

Söndag igen, det känns som att man vaknar upp och det är söndag mycket oftare än lördag?
Funderar på att dra till backen men ingen att åka med. Får se om det löser sig annars kanske jag åker in till stan en snabbis, har lite små saker att köpa. Eller så sitter jag bara hemma, också ett alternativ.
 

Tårta

 
Tack för alla gratulerationer, ni är så söta ♥
Min tårta höhö, lite ego att skriva sitt egna namn på sin tårta, höhö men den var god ändå! Körde lite specal med daim i den, rekomenderas!!

Sweet Sixteen

Idag fyller jag 16, grattis till mig. wihoo. Låtsades sova när familjen kom in och sjöng med paket imorse. Har inte önskat mig något speciellt, men jag är jätte nöjd över det ja fick! Maybe visar sen? 
Nu ska jag baka tårta, älskar att dekorera tårtor och cupcakes. Sen äta tårta och sen händer inte så mycket. Vi hade tänkt gå på restaurang ikväll men är hockey så ingen bra idé, så det blir imorgon istället. Blir hemma och äter något gott kött och ser på film. Kommer blir jätte bra!

ä n t l i g e n

Äntligen är det fredag! Och äntligen får jag se det senaste pll som jag inte hunnit se än OCH tvd avsnittet som sändes inatt! Taggad!
Satte ihop ett collage med citat från både TVD och PLL från weheartit. Ser du någon av dom serierna? Eller kanske båda? Eller kanske ingen av dom?
Btw så är det min sista dag som 15 år, swag på det.

Leka i ps

Torsdagar är bland de segaste dagarna. Långa lektioner och en lång rast mitt på förmiddan. Vandrat hem i minus grader och sitter nu och käkar frysta blåbär. Bra kombo det där. Har inget plugg eller något som "måste" göras, så ska leka lite i photoshop nu fram tills jag ska äta och dra på träningen.
 
yestardayy,

Gymnasium

Hela förmiddan var jag på en gymnasieskola och kikade på två program. Vet inte vad jag ska välja, och helt ärlig blev det inte så mycket lättare efter den här dagen heller. Jaja får fortsätta fundera.
Efter det blev vi upplockade av en buss och åkte tillbaka till skolan för lunch och sen 15 minuter svenska och sen språk. På kvällens träning ska vi utvärdera säsongen hittills, så då blir det ingen riktig träning. Chill hela dagen med andra ord. haha
 
Haha njaa inte mitt bästa smile. 
Tröja från Gina Tricot och jeans från Hollister.

Frozen

Ska sätta på Frozen nu i brist på annat att se. Hahha läst på flera bloggar att den går att se och jag som älskaaaar disney filmer och har kass humor. Så nu kör vi. Och snögubben verkar ju vara världens roligaste, skönaste och swagigaste snubbe. Kikade på trailern här, bra att det finns trailers jue.

Tisdagen

Jag hade idrott sista lektionen idag. Jag var så sjukt dålig men skrattade sååå mycket så det blev roligt. Och typ viktigast av allt, vi vann innebandy turneringen. hahah. Kom hem, dushat och nu ska jag göra lite läxor. Har både svenska och engelska förhör på torsdag, och jag vill inte sitta och plugga sönder imorgon, då jag även har träning.
 
Sen blir det fiiiilm! Behöver det såhär andra dagen den är veckan. Lämna gärna lite förslag i en kommentar!

Highfive

Hemma från min första innebandy träningen på 1000 år, aka i år. Det har varit ganska dött här idag. Måndag igen, allt är bara segt, u know. Tänkt köra lite spanska plugg nu då vi har glosförhör imorgon. *highfive* på det. Kan gör en lååång lista med saker jag hellre skulle göra. Typ sova, eller äta. haha
 
Liten såndär bild från min instagram, kika in där för fler bilder.

Fin färg


Mina naglar just nu. Fick det där magiskt fina nagellacket av tova i julklapp. Bilden gör inte färgen rättvis, var riktigt svårt att få en någorlunda liknande färg! Grått, skimmrigt med lite rosa, lila, grönt eller blått. Verkligen svårt att beskriva färgen. Så säger bara att den är sjukt fin!

Gina Tricot

Gina Tricot
Klicka på bilden så ser du pris osv.

Snabbis på stan

Det blev en snabb sväng på stan, mest bara för att fika. Köpte två saker (det på bilden). Sen har jag hunnit med att baka bullar och håller på att laga mat just nu och flytta över bilderna från min förra dator till min nya. 
 
Ljus vårig tshirt och en vanlig kam.

Queen B

 

Fredag

Nu är det fredag och jag är glad, tjalalalala. Inga speciella planer i helgen, så får ta det lugnt och sikta på att bli av med min förkylning ungefär. YEES var väl allt, klart slut.
 
Glöm inte tävlingen

Plugget

Förlåt för kass uppdatering igår. Hade en prov och ett förhör idag som jag behöde plugga till. Men blev inte så mycket pluggning, såg en film istället. Men hoppas det gick någolunda ändå.
Segaste förkylningen någonsin. Vet inte hur många träningar jag missat, men det är ingen idé att börja träna även fast jag har ont i halsen och snuvig. Så ikväll ska jag se senaste PLL avsnittet. Iiii hört att det är bra!
 
Äntligen har det kommit lite snö också. Älskar fluff snö och jag skulle mycket hellre vilja gå runt i skogen med kameran än att sitta i skolan och komma hem när det redan är mörkt ute.

Tävling - halvt kilo Jelly Belly

 
Nu startar jag är super rolig tävling, ni kan nämligen vinna ett halvt KILO Jelly Belly i en presentask. Asken innehåller 40 olika smaker.
 
För att vara med ska du:
Skriva i en kommentar där det står hur många olika smaker den största asken med Jelly Belly innehåller. Svaret hittar du här
 
För större chans att vinna:
Följ roligaprylar.se på instagram @ roligaprylar
Skriv ett inlägg på din blogg där du länkar till alicelindstrom.se/tävlingen. Här finns en bild du gärna kan låna och använda i ditt blogginlägg.
Skriv vad du har gjort och glöm inte din mejladress så jag lätt kan kontakta dig ifall du vinner.
 
Lycka till!

Macis

Jag är en ganska ny, men stolt, MacBook användare. Jag och min Macis har varit kompisar i snart två veckor. Men eftersom jag är ny med Mac så får ni jätte gärna tipsa mig om bra, roliga och praktiska saker. Är det någon skojig app som man kan ladda ner? eller något annat som är roligt att veta? För och nackdelar? osv? Let´s bomba kommentarsfältet!

Kallt

Gassh vad det är kallt ute? Är det där du bor också? Inge roligt att gå hem när det är typ -15. Men att snön har kommit tycker jag är super! Så fort jag hittat någon som vill hänga med till backe och åka bräda sticker jag typ. haha
 
Ska sätta på en film jag började se igår, sen blir det kanske lite plugg. Min hals, hosta och snuva är inte bra ÄN, så ingen träning idag heller :(

Frost

Canon eos 600d // Canon 50mm 1.8  // fotad för någon vecka sen

Hallon & Blåbär

Frusit och kännt mig helt seg hela dagen. Nu har jag precis gjort någon typ av smoothie, men en "lättare" variant då den innehåller mest bär och vatten. Tänkt ta ett bad för det var verkligen länge sen. 
Vad hittar ni på en söndag som den här?
 

Svar på frågestunden

Valde ut de frågor som jag inte har svarat på 100 gånger innan. Om du skrev en fråga som du inte fick svar på kan du kika i min Frågor&Svar kategori.
 
Har du något husdjur? Nope
Har du något intresse/hobby? Fota, blogga (noo shiiiit), kompisar och lite sånt
Varför har du just vargar och renar som header? Har ingen aning, vet inte riktigt varför det blev så. Minns iallafall att jag gjorde headern en mörk novermberkväll, var nog kanske till och med allhelgona. Ville göra en swag header typ. Hahha så blev renar, varg, måne och skog, lite vintertema.
 
 
Din absoluta favorit mascara samt ditt favorit läppstift? Favorit mascaran är nog Maybellines The Mega Plush Volum Express mascara och favorit läppstift är nog mitt från NYX i färgen Pale Pink.
Vad kostade dina Dr Martens skor? Och har du med eller utan foder? Jag har foder i mina, perfekt på vintern! Tror dom kostade något krin 1500:-
 

Vilken hemsida att beställa kläder/smink på tycker du om mest?
Jag brukar faktiskt inte beställa så speciellt mycket smink och kläder från nätet. Smink vill jag hellre se in real life, se färgerna på riktigt istället för på en skärm där det ofta kan variera. Kläder köper jag helst på stan. Köper knappt kläder från nätet, men isåfall så gillar jag junkyard. Både min sommar och höst jacka kommer där ifrån.
Dina favoritfärger på tröjor?
Grå, haha vet inte varför men jag har riktigt många gråa tröjor. Grå passar till alla färger på jeans och även svarta byxor. haha tråkigt men sant
 
Lite tröjor jag köpte i USA, nästan alla är ju grå. haha
 
Vilka appar använder du mest? Instagram, varje dag
Favorit serie? Gossip Girl
Vad heter du i mellan namn? 
Det säger jag inte, thih
Vad längtar du mest efter just nu? Min födelsedag, men det händer väl inget speciellt då. Så säger sportlovet!
Kan du visa hur du sminkar dig i en video? Det skulle jag kanske kunna. Kika in min Get ready with me video . Visar väl inte HUR jag sminkar mig, men det är det närmaste man kan komma.
 
 
Kan du göra morgon/kvälls rutiner i en video? som linn ahlborg har gjort? Maybe
Favorit bloggar? Det varierar väldigt mycket. Men just nu har jag ingen riktigt "favorit"
Kan du berätta skillnader och för och nackdelar med din nya dator? Skulle kanske kunna fixa ett inlägg om det, ifall någon vill? Men en fördel är väl att den har mycket bättre skräm. En nackdel är att man inte behöver ladda den lika mycket. haha det är ju en fördel men jag kommer inte på någon nackdel! 

Bye julen

Städat bort julen nu på förmiddan. Jag brukar alltid "gömma" knäck och godis i granen, och sen när vi tar bort den så är jag den ända med julgodis kvar. hahaha
Vet inte vad jag ska hitta på idag, fortfarande förkyld med ont i halsen och massa hosta! Så less på det, vill ju kunna träna och slippa ligga vaken halva natten för att jag hostar och är tät i näsan. 
 
Byebye julgranen. 

Fredag

 
FREDAAAG! Känns som onsdag. Men fredag är grymt! Hände inte så mycket idag, ganska lugnt faktiskt. Började innan tio som vanligt, men vaknade ganska tidigt. Så blev att jag lockade mitt hår i morse. Bilden är fotade nu, efter att ha gått till och från skolan i blåsten och efter en hel dag, så inte lika fint, mer kaos nu kan man kanske säga.

10 000

Såg precis att min "Shopping från USA" video nått 10 000 visningar. T I O T U S E N.
Hallå? jag har inte så speciellt många följar på youtube? lägger sällan upp videos? de jag lägger upp suger? och ändå är det folk som följer mig där OCH kollar på mina videos? aww blir så glad! ♥
 
Min kanal hittar ni här, ifall ni vill in och kika.

Vinnaren i lucka 4

Vinnaren i lucka 4 blev en tjej som heter Agnes. Om Agnes är ditt namn så tycker jag du ska kolla din mejl, du ska få/har fått ett mejl från beccadesign!
 
Jag vill även passa på att tack er alla läsare för iår, tyckte att det löste sig riktigt bra med julkalendern och jag hoppas att ni är nöjda med den! Och stort tack till alla företagen som ställt upp!
 
Jag veet att julen är över, men blir en julig bild ändå.

Almanacka

 
Man kanska såg på loggan på paketet, men iallafall så var det min personliga almanacka från personligalmanacka.se som hade kommit. Jag hade en väldans beslutsångest vad jag skulle ha för bilder. Först tänkte jag mig ett collage med flera bilder, men det slutade med en på en fjäril som jag fotade när vi var i USA i sommras. Insidan blev väldigt rosa och baksidan en lila blomma.
Har du någon almanacka? eller funkar ditt huvud ändå? haha

Första

Första dagen på sista terminen i nian är nu avklarad. Det var ingen mjukstart precis. Det var ganska mycket prat om vad som väntar oss den kommande terminen. Ser absolut inte fram emot de nationellaproven, men saker som skolavslutning och annat roligt ser jag fram emot!
 
 
Iallafall så när jag kom hem idag låg ett grönt litet paket i brevlådan, blev genast mycket gladare. Visar innehållet lite senare.
 
Jag är fortfarande förkyld, min hals imorse, ajaj. Gick ändå till skolan, kunde ju hänt något roligt idag? Iallafall blir det ingen träning men istället det nya avsnittet av PLL som gick inatt, hade helt glömt bort att 4B började igår! Who´s in the box?

She´s the man

Nu blir det film kväll, för att lätta upp skolångesten ungefär. She´s the man, måste vara en av de bästa filmerna någonsin lugnt!! Sätt den förr men man kan se den hur många gånger som helst! Tror jag typ sätt alla filmer med Amanda Bynes, haha nästan då.
 
Postar trailern för er som inte sätt den, sjukt dålig kvalite på den dock.

Tvätta borstar

Imorgon börjar jag skolan, när börjar du? Sista dagen lov idag alltså. Idag ska jag städa och göra såna saker som man inte riktigt orkar och hinner när det är skola. Men jag vaknade super tidigt, så jag är snart klar. Har städat mitt rum, mitt badrum och nu ska jag tvätta mina sminkborstar, sen är jag klar! Kanske ska göra lite granola, det är ju alltid bra att ha. 
 

Dumma förkylning

Blir verkligen så sjukt irriterad på min förkylning! Varit hes och haft ont i halsen i snart en vecka. Även huvudvärken och frossan hänger kvar, fast betydligt mindre än i torsdags. Vill göra massa saker nu när det är lov, men istället sitter jag hemma och segar. Fast jag blev föresten klar med min rensning av bilder på min gamla dator, så nu ska dom bilderna som är kvar få komma till min nya. Trångt på skrivbordet med två datorer, men ser ju proffsigt ut iallafall.
 
Nu blir det fiiiilm. 
Frågestund, ska försöka svara på frågorna imorgon.

Hundraåringen

Kom precis hem från bio, såg Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Har läst mycket bra om den filmen på bloggar, och min är inte annorlunda. Den var faktiskt bra. haha
 
Postar trailern, för den är rolig den med.

Flower nails

Mina naglar för tillfället. Fick bli en ganska vårig design. Baby rosa med mini blommor. 

Forever pink

Jag fick ju en VS i julklapp, men det var en som jag redan hade. Men den kan ju inte vara så svårt att bli av med? Iallafall fick jag helt spontant denhär av mamma. Foreverpink. Måste vara en av dom snyggaste flaskorna och den luktar väldigt fräsht! Den gillas! Vilken är din favorit vs body mist?
 
Här är iallafall en video med mina body mists, inspelad för några veckor sen, så dom nya är inte med.

Åker nu

Nu åker jag till farmor och farfar. Hann inte ta några bilder så får bli en mobil. Kanske var så att jag spelade in en get ready with me video, efter mycket önskemål på fler videos. Men bara kanske..

Typiskt mig

Har inga speciella planer idag fram till ikväll då jag ska på middag hos min farmor och farfar. Kom precis på att jag heelt har glömt bort lucka 4 i julkalendern. Typiskt mig. Men man kan fortfarande tävla om ett present kort på beccadesign så ska jag avsluta tävlingen imorgon! klicka här för att komma dit!
 

Segt

Fortfarande lite sådär små krasslig, därför är det ganska dålig uppdatering. Jag gör knappt något, ligger i sängen och ser på film. Men nu ska jag måla mina naglar, sen göra några färdiga inlägg. Alltid bra att ha.
Weheartit, bästa stället om man behöver inspo till något eller om man bara vi fördriva tiden..

MacBook Pro

Ni som följer mig på instagram kanske har sätt det, men igår kom den, min nya dator. Den är såå fin min MacBook Pro. Hoppas att vi kommer bra överrens, iii såå glad!

Frågestund

 
Det var faktiskt ett tag sen nu, så nu kör vi! F R Å G E S T U N D

Rensar

Jag håller på att rensa bland mina bilder i datorn. Har så sjukt mycket som bara är skit! Har precis rensat klart fram till 2011. Betyder då att jag har 2012 och 2013 kvar. Tar sin tid men lika bra att göra det!
 
Jag hittade iallafall den här bilden från 2011 tror jag. Vet inte om jag lagt upp den innan men tycktde den var lite sådär små fin med Bella.

Raketer

 
Här kommer ett gäng bilder på raketer, vilken är din favorit?

Redigera rakter

Jag mår mycket bättre idag, kan sitta upp utan att känna att allt snurrar. Och har knappt någon feber, men har ingen röst. Ska hänga i soffan idag och dricka mycket. 
Men först ska jag redigera raket bilder från nyår. Den här ↑ och den i två inlägg under ↓ trodde jag ett tag var de bästa raketbilderna jag skulle kunna fota iår, men nejdå, sen blev klockan 00.00 och då blev det fina bilder.

Sämst start

Jag har fått en sämst start på det nya året, är sjuk. Firade nyår hemma med familjen igår med trerätters och planka till varmrätt. Sen blev det film och jag fotade en hel del raketer. Tror att många av bilderna blev jätte bra. Kände mig inge pigg under hela dagen igår, slängde på ett lager smink men såg fortfarande sjuk och trött ut.
 
 
Knappt sovit något i natt och har spenderat dagen i sängen och i soffan. Hoppas jag blir bättre, för jag orkar inte vara sjuk.

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin