Alicelindstrom

En dag med shopping

Igår morse åkte pappa och jag iväg redan vid åtta till en närliggande stad för en hel dag med shopping! Jag hittade en del kläder, på ikea blev det en del köp till mamma och även lunch där jag åt en poke bowl. Det blev ännu mer shopping på skillda håll och vi avslutade med en fika, kaffe och bulle, tillsammans på Biltema för 5 kr innan vi rullade hemmåt. 
 

Som jag har längtat

Idag har jag haft fullt av planer mest hela dagen. Jag har hunnit med att handla mat och en sväng på stan för att köpa medicin, naturgodis och chai latte. Jag har varit så galet sugen på de två sistnämnda ett bra tag nu så jag kände att det var dags! Ikväll blir det tacos till middag, något annat som jag ser fram emot. MUMMS
 

Sushi och en ny jacka

Idag var jag en sväng till stan. Jag har varit så galet sugen på sushi de senaste dagarna så jag köpte det till mig och mamma. Det blev även en body, den gröna i inlägget under (hur snygg???). Och en jacka som var nedsatt för knappen hade lossnat. Jag är väldigt nöjd med mina köp och kommer bo i den jackan framöver. 
 

Höstplagg

(adlinks) 1. Blouse  /  2. Singoalla Top  /  3. Coat  /  4. Pants  /  5. Jumpsuit  /  6. Bodysuit  /  7. Bodysuit  /  8. Jeans
 
Jag är väldigt sugen på att fylla på min garderob med lite nya höstiga plagg och här ovan ser ni några av mina favoriter. Snyggtsnyggt! Jag är väldigt sugen på en bodysuit, grön eller röd. Jag tycker även att byxorna var riktigt snygga och även dom fanns i flera färger som jag gillar!

Massage hemma

Jag har upptäckt något som jag tror skulle passa mig som handen i handsken och det är detta med massage hemma. Det är alltså en massageterapeut som kommer hem dit man bor och ger massage. Jag läste om detta för första gången förra veckan. Det är då en person som kom på massage hembesök och har med sig en massagebänk samt även flera olika massageoljor. Du kan själv förbereda med lite avslappnade musik, om du  föredrar att ha sådant på när jag får massage. Att kunna få massage hemma är ju inte fel. Jag tänkte att jag ska rekommendera den till er som bor i Stockholm och som är i stort behov av att få massage.

 

 

Det som är så bra med massage tycker jag är att det fungerar för de flesta. Det är något man kan njuta av bara för att få slappna av och relaxa men det är även bra om man har ont någonstans eller har svårt att röra sig. Det går att få massage hemma i form av terapeutisk behandling som anpassas utifrån vad man behöver och vad man vill ha. Något jag inte visste innan, det var att även gravida kan få massage hemma. Jag har ju tänkt att det kan vara svårt att få, med tanke på att magen är i vägen. Men jag har läst att det går att få massagen liggandes på rygg eller på sidan. Det gör ju att man inte behöver lägga sig på magen. Det är ju bra att veta om jag skulle bli gravid och vill ha gravidmassage.

inlägget är ett samarbete

För fyra år sedan

Jag och mina tillbakablickar i arkivet. Denna bild här under är från ganska precis fyra år sedan. Jag gick då i första året på gymnasiet. Bilden är tagen den 25 september 2014, jag var då 16 år gammal. Ojoj vad tiden har gått fort och den tröjan hade jag faktiskt på mig i förrgår. haha litet fun fact sådär.
 
 

20 lära känna frågor

1. Vad är ditt fullständiga namn? Alice (något) Lindström

 

2. Hur gammal är du? 20 år

 

3. Bor du ensam eller med någon/några andra? Jag bor hemma med min familj.

 

4. Hårfärg? Blond

 

5. Ögonfärg? Blå

 

6. Hur lång är du? 162cm

 

7. Singel eller i förhållande? Singel

 

8. Vad spenderar du mest pengar på? Kläder eller mat

 

9. Hur många syskon har du? Ett

 

10. Favoritfärg? Rosa, blå och grå

 

 

11. Vart handlar du ditt smink? Internet eller utomlands. 

 

12. Bor du i hus/radhus/lägenhet? Jag bor i ett hus.

 

13. Vad gör du varje dag? Vaknar, äter, borstar tänder, kollar mobilen.

 

14. Favoritmat? Tacos, hemmagjord pizza, grillat.

 

15. Vad ser du fram emot till hösten? Att löven ska ändra färg.

 

16. Vem litar du på? Min familj.

 

17. Favorit på Youtube? Jon Olsson och Aspyn Ovard kanske.

 

18. Vad har du alltid i kylen? Havredryck, smör och saladsdressing.

 

19. Är du en morgon- eller kvällsmänniska? Båda

 

20. Varför bloggar just du? Jag tycker det är roligt att skriva, koda bloggdesign och jag vill ha ett ställe att publicera mina bilder.

 

Don't be nakd

 
one  /  two  /  three  /  four  /  five  /  six  /  seven  /  eight  

Hitta din resekompis

Det här är nog en av de frågor som jag fått flest av, både av mina vänner och även av mina läsare. Hur jag hittade mina resekompisar när jag var och backpackade. Jag hittade dom via en sida som heter reseguiden. Där finns ett "hitta resekompisar-forum" LÄNK och det var där jag skapade min profil, läste andras människors "annonser" och slutligen kontaktade en tjej. Hon hade redan ett gäng på 2-3 personer som vi alla ville göra en liknande resa. Vi pratade på gruppsamtal på facebook, bokade de första biljetterna och möttes sedan för första gången på Kastrup när vi skulle resa. 
 
Är du sugen på att resa så tycker jag verkligen inte att hitta en resekompis ska vara ett problem. Här kommer mina top 5 tips för att hitta en resekompis:
 
- Se till så ni vill samma sak med resan. Vill du bara festa medan dina resekompisar hellre hänger i mindre städer och lägger pengarna på utflykter, eller kanske vill den bara ta det lugnt och du vill resa runt eller liknande kan det bli en krock. 
 
- Ha en liknande budget. Du vill inte vara den som måste skippa alla aktiviteter i slutet för att inte riskera att pengarna har slut. Rör ni er på lika mycket pengar borde alla kunna göra allt och vara med lika länge på resan.
 
- Åk med någon/några som vill vara borta lika länge, eller lös det på annat sätt. Jag och mina resekompisar var i början 4 st. Den ena åkte hem efter fyra veckor pga jobb (det visste vi om sedan innan). Sedan var vi tre i ytterligare kanske 1.5 månad, sedan åkte jag och en annan vidare och slutligen var jag själv nästan två veckor. Det på slutet var inte planerat så i början, men det löste sig bra för alla.
 
- Lek stalker. Det gjorde jag innan jag kontaktade den första tjejen och såg då att hon, precis som jag, har ett intresse för foto. Det blev roligare då när jag inte var den enda som bad om att någon skulle ta en bild på mig. Jag ville väl mest kolla om de andra var legita människor och hur dom verkade vara som personer, det är smart så man inte står där på flygplatsen med ett gäng gubbar i 60+.
 
- Planerare eller spontan? När vi fyra tjejer började skriva skrev vi alla en presentation av oss själva. Där fick jag uppfattningen att vi alla var planerare, vilket underlättar. Vill din resekompis leva spontant och inte ha någon rutt alls, medans du vill ha det kanske ni bör tänka om. 
  

Prylar

Lagerhaus är en sida och butik som jag verkligen gillar. Sist jag klickade mig in där hittade jag en hel del fina prylar. Jag hittade både höstigare saker och även lite jul hade börjat smyga sig in, äntligen!!
-innehåller adlinks-
1. Kudde  /  2. Mugg  /  3. Ljus  /  4. Ljus  /  5. Pumpaljus  /  6. Granljus  /  7. Kapsylöppnare

Måndag och pumpamästerskapet

God morgon på er och happy måndag. Jag vaknade idag några timmar tidigare än vad jag behövde, vilket har resulterat i lite slösurfning nu på morgonen. Jag vaknade iallafall relativt pigg så klagar egentligen inte. Jag ville mest bara kika in och önska er en fin måndag.
 
Igår hölls den årliga pumpafinalen. Tyvärr kunde jag inte närvara, men jag fick bilder skickade till mig och vi hamnde på en delad fjärdeplats med våran på 26,2 kg. Inget rekord för oss då vi 2016 hade en på 27,2 kg. Vinnarpumpan i år vägde rekordmycket, 44,8kg.
 
Pumpan med namnen Alice & Erik är min lilla älskling som jag vattnat och mätt hela sommaren.

Before and After

Before / After
 

100 dagar

Några av er kanske minns att jag förra året då och då postade lite på en annan blogg, min julblogg. Idag är det precis 100 dagar till julafton vilket betyder att portarna till julbloggen öppnas och säsongens första inlägg har publicerats. Är du sugen på lite jul så hittar du bloggen HÄR.
 

Dagens lista

Dagens humör: Glad, helgen närmar sig

 

Dagens frisyr: Just nu den inbakta flätan jag sov i.

 

Dagens klädval: Mjukisbyxor, tshirt och en kofta.

 

Dagens längtan: Helg.

 

Dagens smink: Ingenting.

 

Dagens att göra: Inget speciellt.

 

Dagens vill ha: En flygbiljett.

 

Dagens tråkiga: Vädret, det är grått.

 

Dagens vill göra: Festa, shoppa eller resa.

 

Höstlista

Vad är det bästa med hösten? Att det är så mysigt. Jag tycker det är så fint när löven blir gula och jag älskar mysiga höstkvällar med en kopp te och något bra på Netflix.
 
Vad kommer du äta i höst? Äppelpaj. Hittills har jag ätit en i år men fler kommer det att bli!
 
Vad kommer du dricka i höst? Chai te. Det är allt jag dricker på cafe och jag gör det även gärna hemma med chai te på påse och skummad sojadryck med kanel och kardemumma. 
 
Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst? Oj vad svårt. Kanske mina sneakers eller någon av mina höstigare jackor. Jag är väldigt sugen på att införskaffa några mysiga stickade tröjor. Eller kanske min mössa jag fyndade i Australien för 13 kronor förra året.
 
 
Vad gör du om dagarna egentligen? Bra fråga hörreduu
 
Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan? Vid den här tiden hade jag precis kommit hem från Australien. Jag var at this moment ifjol i Luleå. Annars hände det inte så mycket under hösten.
 
Favorit höstmånad? September för då blir löven gula eller november, då kan man lite smått tjuvstarta med julen. hihih
 
Vad kommer du lyssna på? Jag har inga typiska höstlåtar, utan kommer att lyssna på det jag lyssnar på året runt.
 
 
Vad läser du? Just nu ingenting. Borde egentligen ta och läsa en bok!
 
Vad tittar du på? En hel del netflix meeen just nu har jag ingen serie som jag följer. Jag har sett klart allt. Såklart tittar jag även på Idol, det hör ju som till hösten.
 
Vad var bäst med sommaren? Att det var så varmt och soligt. 
 
Vad har du för höstplaner? Just nu har jag verkligen inget planerat. Ett besök på ikea är väl allt. 
 

Australien inläggen

Som ni kanske vet så var jag i Australien för ganska precis ett år sedan. Efter resan samlade jag ihop ett gäng reseinlägg med tips på allt från mat och sevärdheter. Jag var i staden Melbourne som ligger i Victoria längst ner i Australien, typ så långt från Sverige du kan komma. En stad jag verkligen fastnade för som hade mycket att erbjuda. Missade du mina australieninlägg kommer dom allihopa länkade här nedan. 
 
Animals & Nature near Melbourne
 
Things to do for free in Melbourne
 
Eat in Melbourne
 
Bonus, mina instagrambilder från resan.

Hudvård och skönhet inför hösten

Kyla, regn och vind eller som det mer kallas hösten. Det var kanske en negativ beskrivning, jag gillar verkligen hösten även om mitt smink inte gör det. Här nedan tipsar jag om lite produkter som jag vill och kanske borde införskaffa nu till hösten. En bra dagkräm som återfuktar huden, en vattenfast mascara för att inte se ut som en panda när det regna och lite snygga höstiga färger på både ögonsugga och läppar. 
 
- inlägget innehåller adlinks - 
 
Jag har plockat ut tre ögonskuggspaletter som jag spanat på ett bra tag. Den från Smashbox i färgen Ablaze är jag extremt sugen på. När jag var i Australien för ett år sedan ville jag köpa den men den var slut i HELA staden. Läppstiftet från MAC i färgen Velvet Teddy har jag suktat efter mååånga år. Ser du någon produkt här ovan som du är extra sugen på?

Sommarmåsten 2018 - utvärdering

Nu kan man nog säga att sommaren är över och här kommer min utvärdering på mina sommarmåsten för sommaren 2018. Listan publicerade jag i början av sommaren och du hittar det inlägget här. Jag gjorden även en utvärdering på min sommar 2016, den hittar du här och 2017 härHade du några sommarmåsten i sommar?
 
Sova i husvagn Ja! Jag bodde några nätter i husvagn då jag hängde med familjen på en liten husvagnssemester. Det var riktigt mysigt!
Fota snygga mobilbilder Mobilbilder har jag fotat men om dom är snygga är en annan fråga. Det har blivit en del mobilbilder på bloggen och det har även dykt upp några på instagram.
Bra utgångar Det kan man nog säga. Jag har nog aldrig festat så mycket som jag gjort de tre senaste månaderna. Jag skulle nästan kunna säga att det varit något varje helg. 
Bada i havet Ja! Tack vare denna dundersommar har jag doppat mig väldigt många gånger i havet. Och inte bara doppat mig, jag har även stannat i en längre stund. Nästan som i Vietnam.
 
 
Sola utan att bränna mig JA! för första gången i mitt liv har jag kunnat sola utan att bränna mig efter 10 minuter, allt tack vare min grund från Asien. Jag brände mig ganska fint i ansiktet en gång men utom det så nope.
Åka på festival Rekord! 3 festivaler har jag hunnit med. NÖJD
 
Sensommar var en av de bästa helgerna på hela sommaren
 
Köpa glass vid en strand Det har inte hänt. Varför? alla gånger jag varit på en strand och varit sugen på glass har det funnit typ tre sorter kvar och såklart de minst godaste. 
Äta grillat Väldigt många gånger.
Baka somriga pajer Jag har faktiskt inte bakat någon paj än, men det blir nog ett gäng äppelpajer inom den närmaste tiden. Jag har bakat en krusbärskaka faktiskt. 
Plocka jordgubbar och hallon Vi måste ha haft rekordår i jordgubbar. Jag plockade 5 liter varannan dag när det fanns som mest.
Fota mycket Nej. Jag har nog aldrig rört kameran så lite som under den här sommaren. Och de få gånger jag gjort det har det varit för att fota ett samarbete eller liknande. 
Köpa fika på fabriksutförsäljning Jag har varit där en gång och det är jag nöjd med!
 
 
 
Mysa hos farmor och farfar Ja. Jag har varit där ganska så mycket under sommaren, mer än vanligt. Det har varit en jobbig sommar för oss alla men glad jag träffat så ofta ♥
Spendera en regnig dag framför serier Det har inte varit så mycket regniga dagar i sommar men absolut har jag spenderat en dag framför serier.
Härliga grillkvällar Jaa. Det har varit några riktigt bra grillkvällar med kompisar som slutat med fest.
Skratta Jorå det har jag.
Äta massor utav frukt och bär Yaas.
Äta pannkaks brunch Det har inte hänt men kommer absolut att hända nu i höst. 
Umgås med min familj Det tycker jag att jag har gjort. Speciellt de dagar vi var iväg med husvagnen. 
Göra ingenting en hel dag Har haft en hel del såna dagar. 
Blogga massor Senaste tiden har bloggen inte varit på topp, men i början av sommaren skulle jag säga att det var betydligt bättre. Kanske nästan så att det väger upp.
 
 
Besöka nya platser Jag var till Almelo och Amsterdam i augusti, där har jag inte varit tidigare. Jag har även besökt andra platser för första gången men dom är mindre spännande. 
Lyssna på somriga låtar JA! Är det bara jag eller har det släppts riktigt bra låtar i sommar? I mean ↓

Höstig lista

Beskriv din höst i tre ord. Oklar. Tråkig. Inga förväntningar.

 

Vad är det bästa/sämsta med hösten? Bästa är nog de fina färgerna. Sämsta är att sommaren är över och att det är kallt.

 

Hur höstmyser du? Med tända ljus (doftljus såklart), en kopp te, i min säng under en mysig filt med något mysigt på Netflix. Gärna en bra serie eller en mysig film.

 

Dina 3 bästa hösttips - alla kategorier? Gör saker som gör dig glad. Fokusera på det positiva. Ät äppelpaj.

 

Hur ser din höstoutfit ut? Jeans, sneakers och en tshirt. Möjligen mina over the knees som jag borde leta reda på.

 

 

Vad har du på TO-DO listan just nu? Förbereda lite höstiga inlägg. 

 

Bästa musiken för regniga dagar? Jag har en spellista med lite med chill och härliga låtar, typ lounge låtar. Den heter faktiskt in the SAS lounge. 

 

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film? Två av mina favoriter är Gilmore Girls och Gossip Girl. Dom är lite mysiga på hösten. Annars rekommenderar jag La casa de papel om du inte sett den. En sevärd film, hmmmm. Kollade igenom mina senaste sedda filmer på Netflix och tipsar om Till alla killar jag har gillat.

 

Vad är den höstigaste maträtten? Jag kan inte komma på något speciellt höstigt som jag brukar äta, förutom äppelpaj då.

 

 

Var hänger du helst under helgen? Hemma och gärna lite festande.

 

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden? Jag håller på att tänka för fullt på en resa. Det blir ev något nu i höst eller något nästa år. Får se vart jag vill åka, det finns så många ställen.

 

Hur förbereder du dig för vintern? Spanar på lite vinterskor. Annars inget speciellt.

Senaste 9 från instagram

 
Mine senaste nio bilder från instagram. Är du sugen på att börja följa mig hittar du mig @alicelindstroom. Jag postar en riktigt blandning av resor, selfies, växter, mat och annat som är fint. Det blir en hel del resebilder faktiskt, men det är så fint utomlands så jag har fortfarande bilder i mängder från mina senaste resor!
Vad heter du på instagram?

Höstjackor

- inlägget innehåller adlinks -
one  /  two  /  three  /  four  /  five  /  six  /  seven  /  eight
 
Nu kan man väl ändå säga att hösten är här, vi är ju ändå inne i september månad. Jag har i behov av en ny höstjacka. Min favorit, en svart bomber, går inte längre att stänga dragkedjan på. Tråkigt då jag gillar den men vill gärna kunna stänga jackan om det behövs. Här ovan är några av mina favoriter. Jag är lite inne på en beige eller något fluffigt, kanske i rosa eller svart.

11 random things

 
- Jag tycker att de filmer som utspelar sig på flygplan jag sett är otroligt bra. Vet inte varför men det är dom filmerna jag minns.
 
- Jag har alltid minst 10 färdiga inlägg i utkast. Praktiskt om man spontant blir upptagen eller om inspirationen sviker.
 
- Jag har typ gått och blivit beroende av chai te. Dricker det varje dag med skummad sojadryck med kanel och kardemumma.
 
- Äter jag själv så äter jag i sängen, alltid.
 
- Jag lyssnar alltid på musik i bilen och sjunger med. Åker du med mig är det allsång som gäller.
 
- Förut (många år sen) tyckte jag människor som kramades när dom hälsade var konstiga, nu är jag en sån som alltid kramas. 
 
- Naturgodis, MMMMMMM vad det är gott.
 
- Jag byter gärna samtalsämne om folk frågar vad jag gjort sedan studenten. 
 
- En av mina närmaste kompisar back in the days träffade jag via internet.
 
- Mina backpackingkompisar träffade jag via internet.
 
- Jag gillar internet.

Snacks-listan

Hur bra lista hittade inte jag på blogglistor? En lista om bland det bästa i världen, snacks!!
 

1. Topp 3 smågodis? Krokant, daim och twix (dom där man köper som plockgodis)

 

2. Popcorn eller godis på bio? Popcorn, såklart!

 

3. Bästa chokladen? Marabou. Mina favoriter är daim, mint och fudge havsalt.

 

4. Ostbågar eller chips? Chips

 

5. Favoritchips? Linschips från Estrella eller dill från OLW. 

 

6. Bästa mellanmålet? Soygurt med Start Naturell. mmmm

 

7. Favoritbakelse? Jag äääälskar dammsugare eller chokladbollar, om det räknas som bakelse? Annars har jag nog ingen favorit.

 

8. Godaste pajen? Äpple eller blåbär. 

 

9. Godaste småkakan? Det är kanska här jag ska svara damsugare och chokladboll. Eller vanliga kanelbullar.

 

 

 

10. Bästa läsken? Jag slutade dricka läsk 2013 och dricker idag endast i drinkar/groggar så jag har ingen favorit. Men back in the days var det trocadero tror jag.

 

11. Glass eller tårta? Glass. Fast tårta är gott någon gång i bland i liten mängd.

 

12. Favoritfrukt? Mango

 

 

 

13. Bästa glassmak/glassen? Ben&Jerrys. Mina favoriter är Half Baked, Cookie Dough och Blondie Brownie.

 

14. Favorit i Gott och Blandat? Jag slutade äta godis för några år sedan och äter idag endast choklad (därav mina svar på fråga 1). Så jag har ingen favorit i gott och blandat.

 

15. Surt, sött eller salt? Surt och sött.

Augusti 2018

Betyg på månaden? 1/5

Hur summerar du augusti? Extremt dålig. Jag vill inte gå in så mycket på detalj då jag vill försöka hålla min blogg positiv. Jag kanske inte svarar fullt ärligt på frågorna denna gång men det kan vara bra att ha kvar svaren för min egen skull för att jag kan se att jag mår bättre senare. Jag går ofta tillbaka och minns vad jag gjort under de senaste månaderna, därför gillar jag dessa månadslistor.

 

Månadens höjdpunkt? Det är resan jag gjorde till Nederländerna.

 

Månadens bottennapp? Allt negativt som hänt. 

 

Månadens resa? Jag var till Nederländerna några dagar i början på månaden. Det var sååå fint! Jag har varit i Nederländerna en gång tidigare, men denna gång fick jag se Almelo och Amsterdam. Bilden här nedan är från Amsterdam.

 

 

 

Månadens upptäckt? Hur billig alkohol är i Nederländerna och hur mycket spännande drycker dom har på en vanlig matbutik.

 

Vad har gjort dig glad den här månaden? Resan till Nederländerna. Den var väldigt spontan och bokades två dagar innan avresa men det var kul, speciellt den dagen jag spenderade i Amsterdam.

 

Månadens inköp? Lite shopping blev det i Amsterdam, inte mycket men jag är riktigt nöjd över allt!

 

Hur såg förra årets augusti ut för dig? Då reste jag till Australien!!! Ungefär halva augusti spenderade jag i Australien och det var verkligen en av de bättre resor jag gjort!

 
 
Me and my bestiiiee i Australien. 
 
  

Hur tror du nästa års augusti ser ut? Ingen aning faktiskt men förmodligen bättre.

 

Blev augusti som du tänkt dig? Nej verkligen inte. Det hände flera väldigt tråkiga saker som jag inte trodde skulle hända.

 

Månadens bästa beslut? Att åka med till Nederländerna. Det var vääääldigt fram och tillbaka ett tag.

 

Månadens sämsta beslut? De negativa sakerna som hänt är inget som jag har kunnat påverka, så jag kommer inte på några dålig beslut som jag aktiv tagit.

 

Månadens bild? 

 
 
Amsterdam ♥
 
 

Favoritserie denna månad? Jag har sett både Jane the Virgin och serien Insatiable. Den var bra men aningen konstig. På jakt efter nya serier att se så alla tips uppskattas!!

 

Favoritbok denna månad? Jag har inte läst ut någon bok den här månaden heller. hehe

 

4 favoritlåt denna månad? 

 

Vad ser du fram emot i september? Att hösten börjar smyga sig på och gärna lite fina soliga kvällar. 

 

Hur har det gått med målet från juli? Målet var att tänka positivt och det skulle jag väl säga att jag har gjort. Det har varit den jobbigaste tiden för mig, kanske någonsin, men jag har verkligen försökt. 

Mål för September månad? Lämna allt dåligt bakom mig.


Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin