Alicelindstrom

Frågor till Lilo

Nu har jag haft min (och min killes) hund Lilo i ca 7 veckor och hon växer så det knakar. Under hela tiden om har synts på min blogg så har det rullat in frågor om det ena och det andra. Därför är nu planen att göra ett inlägg där jag svarar på alla era frågor! Har du en fråga om Lilo?? ställ den här under så kommer svaren i ett inlägg.
 

Kräftskiva

Hur har din helg varit? Min har varit bra och gått riktigt fort! I fredags efter jobbet åkte jag hem, duschade och hämtade Lilo och åkte på en kräftskiva. Jag är ingen kräftätare men det fanns annat gott. Det slutade med en väldigt spontan utgång och jag hade en riktigt rolig kväll från start till slut vid sådär 05 på morgonen. Lördagen spenderades med att packa ner de mesta av mina kläder i flyttkartonger. Nu är det bara några hyllor kvar med kläder men en hel annat som ska ner i lådor.
 
Hur söt är inte Lilo??? 

Utvärdering av Summer Bucketlist 2019

 
Summer Bucketlist:
» Sova i husvagnen. Det blev inte av då jag jobbade när mina föräldrar var iväg med den och sen såldes den ganska plötsligt.
 
» Bada i havet. Nej det har jag faktiskt inte gjort i år.
 
» Sola utan att bränna mig. Jorå
 
» Åka på festival. Två festivaler har det blivit i sommar så det är jag nöjd med.
 
Jag och min fina kompis Emelie på Sensommar i början av juli.
 
» Sova en natt i tält. Jaa! på midsommar tältade jag och det var såååå mysigt! Jag hade bunkrat upp med en vintersovsäck men tack vare alkoholen var det inte så farligt kallt.
 
» Köpa glass vid vatten. En simpel punkt som inte blivit av. Jag har ätit glass vid minigolfbanan två gånger.
 
» Äta grillat. Måååånga gånger.
 
» Baka somriga pajer. Jajjemän
 
» Plocka jordgubbar och hallon. Väldigt bra år när det kommer till jordgubbar och hallon.
 
» Spendera en regnig dag framför serier. Yes.
 
» Ha en mysig grillkväll. Ja.
 
» Äta massor utav frukt och bär. Mumms jaa! Kommer verkligen sakna vattenmelon, persika och nektarin nu när hösten är påväg.
 
» Äta pannkaks brunch. Check.
 
» Spela kubb. Nej, men det hinner jag fortfarande göra!
 
» Besöka minst en ny plats. Ja! Jag var till Örebro.
 
Örebro. En stad jag inte besökt tidigare som jag spenderade ett dygn i.
 
» Lyssna på somriga låtar. Ja.
 
» Åka på en resa. Behöver inte vara stort, kanske en trip till en annan stad. Det har blivit två mindre resor. Den ena för att hämta hem Lilo en timme söder om Örebro och sen några dagar i Uppsala som lägenhetsvakt.
 
» Hänga en dag på en strand. Ja! 
 
» Köra gokart. Nej men det finns ännu en chans. Har det faktiskt inplanerat till veckan.
 
» Läsa en bok. Jag håller på...
 
» Spela minigolf. Två gånger faktiskt! Eller äventyrsgolf om man ska vara petig. 
 
 
» Göra något jag aldrig gjort innan. Äga en hund.
 

14 dagar kvar

Dagarna räknas ner för fullt och idag är det precis två veckor tills jag och min kille får nyckeln till vår lägenhet. Det betyder alltså att jag ska flytta hemifrån för första gången i mitt liv och att jag ska bo med någon som inte är min familj. Lite läskigt att flytta men jag ser samtidigt fram emot det! Att bilda våra egna rutiner, traditioner och att inreda som vi (jag vill).
 
Du som har flyttat hemifrån har du några tips? Snygga möbler? saker att tänka på? tips för samboliv??
 

Några febriga dagar

- inlägget är ett samarbete -
Vilken jobbig och seg vecka jag har haft! i tisdags gick jag hem efter lunch, eller ja fick skjuts då jag kände att balansen, hjärnan eller benen inte riktigt var med mig. När jag kom hem visade termometern på 39grader så jag var även hemma igår onsdag. Idag däremot var jag tillbaka på jobbet, vi hade en lite extra rolig dag framför oss och det har gått hur bra som helst, febern var borta redan igår morse. Att Vegoboxen kom idag var väldigt behövligt. Ikväll ska jag ladda om för en sista dag innan helgen!
 
 
Sugen på att få hem din egna box med veganska godsaker? kika in här: Vegobox

Serier #30

De tidigare inläggen hittar du här: Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6Del 7, Del 8Del 9Del 10Del 11Del 12 Del 13Del 14Del 15,  Del 16Del 17Del 18,  Del 19Del 20Del 21Del 22, Del 23Del 24Del 25Del 26Del 27Del 28, Del 29.
 
 
The Society.
Hur kan jag har glömt att skriva om den här serien??? När jag såg den blev jag helt fast och såg klart den på väääldigt kort tid. Serien handlar om ett gäng ungdommar som ska försöka klara sig själva när de vuxna försvinner. En spännande, mysig och väldigt intressant serie. Jag hoppas på många fler säsonger!! 5/5

12 veckor

 (Jaa, jag återanvände mina 21 ballonger till hennes 12 veckor! Ibland är man smart!!)

Idag fyller min lilla hjärtis 12 veckor och imorgon har jag haft henne i fyra, tiden har gått så galet fort men samtidigt känns det som att hon alltid varit en del av mitt liv. Att fylla 12 veckor är stort för lilla Lilo, idag ska hon ta sitt sista grundvaccin och jag har tänkt fira hennes 12 vecka på jorden med något gott till henne. Hon ääääälskar jordgubbar!

Min klänning från Hoi An

 
Minns ni denna klänning? Den som jag designade tillsammans med en sömmerska och fick uppsydd i Hoi An, Vietnam. Gillar den verkligen och den passar mig perfekt, då den är sydd efter mina önskemål och mått. Det är tråkigt nog sällan jag får tillfällen att bära den klänning men jag hade den sista kvällen i Myanmar i våras, vilket bilden är fotad ifrån. Annars har jag endast använt den på min morfars kalas.

Ansiktsprodukter jag gillar

 
Jag älskar att testa nya hudvårdsprodukter men produkterna här ovan är mina nuvarande favoriter. Dom som jag helst använder. Jag får då och då frågor om vad jag använder och därför tänkte jag dela med mig av det i det här inlägget.
 
- Indy Beauty Face mouse. För att tvätta mitt ansikte morgon och kväll. 
 
- Sephora Micellar Cleansing Milk. Perfekt för att ta bort smink och jag har den i två varianter/dofter. Ros är min favorit!
 
- Nivea Essentials 24H Moisture Boost. Dagkräm för att återfukta min hud efter att jag tvättat den på morgonen. 
 
- The Ordinary Salcyid Acid 2%. Mirakelprodukt! Som jag har förstått det är det en syra som peelar huden och för mig funkar den toppen att ta bort småprickar i pannan men även att få finnar att försvinna snabbare.
 
- Indy Beauty Night Creme. En av 2 nattkrämer jag använder. Denna luktar såå gott och återfuktar huden riktigt bra!
 
- The Body Shop Rosé Dewy Glow. Ett nytillskott som jag tycker luktar riktigt gott samtidigt som den gör huden fräsch.
 
- The Body Shop Aloe Vera Night Creme. En favorit som funnits i mitt badrumsskåp i snart fem år. En trogen favorit som passar mig perfekt! 

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin