Alicelindstrom

Jobbar på fotobok

Idag har jag jobbat lite med en fotobok från England. Tycker det är roligt att pyssla med, lite som scrapbooking online. Jag gjorde en ifjol om Kroatien resan och vi har även flera andra från andra resor. Bilder här under är från Waymouth, mysig och fin stad.
Förutom det har jag skottat lite jord. Dom har grävt upp gatan utanför vårat hus för att byta vattenledningar och avlopps grejs. Men nu tänker jag se film, hoppas på jag hittar en bra!
 
 
 

Rainy days

Rainy days
Ray-Ban solglasögon, Hunter stövlar, Skal från Monika Strigel, Jeans från Blank Denim , Väska - Rebecca Minkoff , Rebecca taylor linne.
 
Alla plagge (utom jackan) hittade jag på shopbop och som vanligt är collaget är gjort i Polyvore (följ alicelindstrom), ifall någon skulle undra.

Belletto airbrush

 
Jag har fått testa en airbrush från Belletto och den var så mycket bättre och enklare att använda än vad jag trodde. I mitt kit följde det med en masknin och själva air brushern, samt flera olika färger. Det blev då enkelt att blanda färgerna för att få den som passar mig bäst. Jag fastnade för en som heter Pearl, den innehöll lite skimmer vilket gjorde att jag fick ett fint glow i mitt ansikte. 
 
Jag har tidigare varit lite skeptisk mot liknande maskiner, hur kan det vara enklare att sminka sig med en sån? Det kommer ju bara bli fläckigt? Men så var det inte för mig, eller jo lite fläckigt men det var första gången jag använde den. På den första bilden ser ni mig, men air brush grund som foundation, concealer, rouge och highlighter. Sedan använde jag mitt vanliga smink till ögonbryn, mascara, ögonskugga, läppar och lite bronzer.
 

Jag har även fixar en kod till er om ni köpa det kit som jag har! Ni får alltså "Ultimate Air Brush Kit" (länk) för endast $78 om ni anger koden "FLAWLESSFACE" !!!

Ni kan även köpa en airbrush flaska och få den andra gratis med koden "MYSUNSET". Ni hittar dom här.

Yesterday and today



Två bilder från igår.
Idag har jag mest chillat, fixat bloggrejs, kollat serier och fikat. Ganska ointressant dag med dåligt väder (spöregn då och då) men det är mys det med.

19 avsnitt senare

Regnet som alla pratar om kom hit i söndags, så söndag och måndag blev inne dagar för mig. Jag har sett 19 avsnitt PLL (WTF?) då jag ser om serien igen. I förrgår såg jag även The longest ride. Måste bara säga att han är ett geni, Nicolas Sparks alltså. Tyckte, precis som alla hans filmer, att den var riktigt bra. Så den rekomenderar jag till er som gillar hans andra filmer. Idag har vädret varit betydligt bättre och jag var varit iväg en sväng. Lämnat sängen och datorn, haha. Kvällen planer är liite oklara, men blir nog bra.
 

NuMe

 
Det är nog inte bara jag som har sett NuMe överallt på internet den senaste tiden och för någon vecka sedan kom det faktiskt hem ett paket till mig!
Mitt set heter Curl Jam och består av en plattång och en 3in1 wand. Min favoriter av "pinnarna" är den största och den mellanstora. Jag ääälskar stora, mer åt det naturliga hållet, lockar. Vilken jag enkelt kan få till med den största. Med den mellanstora blir lockarna lite tightare, det är den jag har lockat mitt hår med på alla bilder i det här inlägget. Plattången slår alla andra jag har testat och kommer nog inte använda någon annan. Haha inser själv hur jag låter, men är så nöjd med det!!
 
Bara för att jag är så nöjd har jag fixat 2 rabattkoder till er!
Ni får $100 rabatt på valfritt curling set med koden "SIZZLINGSUMMER".
 
40% på värmeverktyg (inte haircair, accessories and seasonal catalog) + $12 frakt till Sverige med koden "ALICEINWONDERLAND".
 

Glossbox juli

 
Jag säger nog det här om alla designboxar, men det här var nog den snyggaste!! Frankrike är ett riktigt fint land och boxen i sig är riktigt snygg! Min innehöll iallafall detta:
 
Noxidoxi - Base Serum Enhancer - En vitaminberikande och fuktgivande serum som ska vårda, minska porer och jämna ut hudtonen. Alltid roligt att testa nya märke, för det här hade jag aldrig hört talas om.
 
Glazel Visage - Lip Pencil - En läppenna i en krämig konsistens. Jag gillar färgen jag fick och en läppenna har man alltid användning av.
 
Yves Rocher - Liner Brush for Nails - Alltså en nagellackspensel som ska göra den enklare att måla små detaljer. Jag tycker det är riktigt roligt att måla mina naglar så den här kommer nog underlätta.
 
Lollipops Paris - Lip Balm, Délicieuse - Hela glossyboxen doftade vanilj när jag öppnade den och jag tror att det är denna produkt som doftar. Det är en läppbalsam som ska göra läpparna lena och mjuka, vilket jag tycker den gör! Och doften är bara mmmmm
 
Hot Makeup - Loose Powder Eyeshadow - Som jag skrivit förut är jag inget duper fan av lösa ögonskuggor, något som jag sällan använder. Men det kanske jag får ändra på, denna färgen var riktigt bronsig och snygg!

4 köp från England

Jag valde att visa alla mina skönhetsinköp i en videon (här) och en liten del av kläder i detta inlägg.
 
Från vänste: tshirt från PINK, Yoga Pants från PINK, tshirt från Hollister och tshirt från Brandy Melville. 4 av köpen som jag är lite extra nöjd med från England. Victoria's Secret PINK är nog mitt favoritmärke på kläder då deras kläder är såå snygga och sköna. Jag ville verkligen ha ett par yoga pants, men det var ganska så slut. Det där var dom ända i min storlek, tröjan fastnade jag för och materialet är bara såå skönt. Samma sak men tröjorna från Hollister och Brandy. Snygga och sköna!

Travel the world

Jag måste bara visa mitt nya skal som kom i förrgår. Jag vann en tävling på en blogg och priset var att designa sitt egna skal. Jag ville göra ett personligt, men kom inte på vad. Tillslut blev det ett med bilder från de flesta länder jag varit i. 16 olika platser (både Mallorca och Kanarieöarna, Paris och Normandie) så inte alla länder jag varit i, men många av dom. Så skalet känns väldigt personligt, för varje resa och varje land jag har besökt har betydelse för mig. Att resa är bland det bästa som finns ♥
 

En dag med sol

Jag åkte en super snabbis med mamma in till stan imorse. Jag behövde köpa lite nya hudvårdsprodukter på The Body Shop. När jag kom hem la jag mig i solen som äntligan kikade fram efter flera mulna dagar. Nu har det blivit mulet igen så jag har gått in och håller på att fixa lite saker med bloggen. hihi. Tänker snart hoppa in i duschen och ikväll äter vi grillat ♥
 
Lite random bild, men jaa. Ett av mina inköp från England.

Paper Towns

 
Jag läser sällan böcker, men det brukar alltid bli någon när jag är utomlands eller under sommaren. Ett måste för mig när jag är på stranden, flyger flygplan eller liknande. Under min Englandsresa läste jag Pappersstäder eller Paper Towns av John Green. Det var verkligen den bästa boken jag läst på LÄNGE och jag är riktigt pepp på att se filmen! har du läst den boken?

England from insta

 
follow me @ alicelindstroom

Boho och blommor

Att jag gillar att klicka runt bland kläder på nätet är väl ingen nyhet precis. Det är faktiskt inte så ofta jag köper, med tanke på hur mycket jag klickar runt, av någon anledning. Men jag gillar att bara klicka och kolla. OKEJ?
 
Jag har tidigare skrivit ett inlägg om Esprit. Ett märke som jag tidigare sätt som väldigt "tantigt" och inte i min stil alls. Men efter att jag hamnade på deras sida i våras eller vintras (eller när det nu var) så har jag kikat in där lite då och då. Och jag har faktiskt ändrat min uppfattning. Nyligen såg jag att de har riktigt snygga boho-inspirerade plagg. Snygga tunikor, blusar och ankelhöga mocka skor. Tycker det är så snyggt och önskar att min garderob bestod av fler såna plagg!
 
Under deras trender hittar ni en rubrik som heter "Blommor & Rutor". Där finns ännu fler snygga plagg. Många fina thsirts med blommor, klänningar, kjolar och snygga mönstrade byxor. mmm. Som jag har sagt förut så gillar jag verkligen deras kuddar. Just nu har dom en Öken/Ödemark "trend" och allt där är verkligen såå snyggt! Hade varit värsta drömmen att få inreda kanske ett vardagsrum eller balkong eller liknande med inredning från deras sida. Jag gillar även Coastline och Lakeside, såå mycket snyggt. Om jag har haft ett lakehouse eller beachhouse eller något sånt hade det helt klart funnits kuddar, filtar och gardiner får esprit. Jag fastnade för kudden med krabban, tror det skulle passa himla bra i mitt rum som går i grått, vitt och rosa/lila!
 

Skönhet inköp | England 2015

 
Hoppas ni gillar den lilla videon. Och ifall ni har frågor om affär eller priser eller något så är det bara att ni frågar i en kommentar. Antigen i det här inlägget eller på youtube (troligen större chans att få svar som du ser på youtube)

Klippt film

Idag har jag klippt klart videon med mina beauty inköp från England. Tycker det är såå roligt att klippa film och hoppas att ni kommer gilla den! Tänker strax se PLL och kanske äta något gott. Men första ska jag fixa en thumbnail och ladda upp klippet! yeyy
 
 
Ett av inköpen var denna necessär, eller smink borstväska eller vad man nu vill kalla den. Jag sökte på de flesta affärer och sen hittade jag en på Forever21 som vart helt perfekt storlek!

Favorit: Concealer

 
Make Up Store's Cover All Mix Concealer. Jag använder den mest under ögonen för att täck mörka ringar. Då använder jag den rödtonade och brukar ibland lägga ett lager av den beiga då den ljusar upp väldigt mycket. Den gula använder jag ofta kring näsvingarna och andra ställen där jag är röd.

Hejåhå

Min förmiddag spenderade jag med att fota allt smink och en liten del av de kläder jag köpte i England. Samt "flytta in" det i garderoben och mina sminkskåp. Jag bestämde mig för att visa 4-5 plagg jag köpte och klippa ihop en liten film med skönhetsprodukterna, precis som USA sminket. 
Efter lunch hängde jag med pappa på lite affärer. Vi var på Hägges outlet, färgaffär, Kjell & Company där jag fick en ny musmatta för 5 spänn och slutligen mataffären. Känner att jag hunnit med mycket idag!
 
Mitt rum atm, den stora kanske är lite för stor för att ha framme.

Födelsedagsmiddag

 
Idag fyller min morfar år, grattis moffa, och jag befinner mig just nu på middag. Vi ska äta indiskt och sen tårta. 
Såhär ser jag ut, dock viste jag inte vad jag skulle ha på nederdelen när bilden togs. Men det slutade iallafall med en grå maxikjol.
 

Extra Dessert Delights

 
Det absolut sista jag köpte i England, ett paket tuggummi. Ända sedan jag såg att Extra hade dessert tuggummin ha jag velat testa någon smak. Så när jag såg att det fanns på flygplatsen i England slog jag till. Dom smakar mint med lite choklad, inte så äckligt som det kanske låter. Jag vill även testa Raspberry Vanilla Cupcake, Apple pie, Cinnamon Roll och Rainbow Sherbet. Hahha har snart rablatt upp alla men dom verkar mest spännande!

Vanilla frappe fail

När man druckigt halva och ba, neej jag måste ju fota den så jag har något att blogga om.
 
Jag har precis gjort mig en misslyckad frappe. Jag drack vanilj frappuccino i england några gånger. Dom hade inte det på menyn så "gjorde en egen" eller hur man ska säga, ungefär som secret menu. Så där kom jag och ba "Hey, can I have a Lemon Vanilla creme frappuccino without lemon, so just vanilla, with soy milk and no cream?" Iallafall så försökte jag göra en egen, men blev ju ba blajj. God men konsistensen vet jag inte riktigt vad det blev av den, gjorde bara något men ska nog försöka hitta ett recept.

Favorit: Mascara

 
En mascara som jag använder varje dag som även är en av mina favoriter är Covergirls Clump Crusher. Jag brukar avsluta med den då den sepparerar fransarna riktigt bra och är vattefast, så det blir som ett "skyddande lager". Den säljs inte på vanliga affärer i Sverige vad jag vet. Så om någon vet där man kan hitta den, säg till!

Kolla ikapp

God morgon på er. Det verkar som att det ska regna här idag så jag kommer nog hänga en del i sängen med datorn. Jag har flera avsnitt från olika serier och säkert någon timma youtube att kolla i kapp. Det finns alltså någon bra med att komma hem efter en resa. Jag funderar även på hur jag ska göra med mina inköp, vill ni se de kläder och smink som jag köpte? När jag var i USA gjorde jag en video med sminket (länk) och inlägg med en DEL av kläderna (länk). Vad tycker ni? 
 
 
Just nu ligger alla påsar på golvet och alla inköp på en fotölj, kaooooos.

Sista dagen

Nu funkar min dator igen så i det här inlägget kommer bilderna från sista dagen i London och England. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så började vi dagen på British Museum. Jag har inget jag ville kolla på så gick mest runt och fördrev tiden. Efter ett tag gick brandlarmet och alla skulle ut, vilket jag tyckte var himla kul. 
 
 
Nu är det back to real life som gäller, men som tur är har jag semester 2 veckor till! 

Hemma

Nuuu är jag hemma. Hemma i Sverige, mitt hus och kommer få sova i min säng i natt. Känns som evigheter vi åkte och verkligen så glad och nöjd över resan!


Min dator lever just nu, så förhoppningsvis kan jag fixa resten av bilderna snart.

Frukost i loungen

Morning guys. Vid sju lämnade vi hotellet och vi sitter just nu på loungen på Heathrow och har precis ätit frukost. Snart flyger vi till arlanda där vi kommer vänta några timmar innan vi flyger vidare hem. Ska bli skönt att komma hem efter att ha varit borta ganska länge, men har det himla bra här i england!

Debenhams & Selfridges

Idag började vi på British museum. Jag hade inget jag ville kolla på så gick mest runt eller satt och väntade. Efter ett tag gick brandalarmet och alla skulle ut, vilket var en liten upplevelse. Efter det åkte pappa och Erik till ett krigsmuseum, mamma någonstans och jag gick några timmar på Oxford street. Inne på Debenhams fick jag en full sminkning med theBalm smink, ett märke som jag ääälskar. Jätte gullig tjej och himla roligt att få testa på nytt smink. Haha och i förrgår blev jag stoppad inne på Selfridge av en tjej som undrade om jag ville bli hårmodell. Då fick jag sitta mitt i en gång medan hon lockade mitt hår med ett coolt lockverktyg medans folk stannade för att titta.
Sista dagen i London och jag är himla nöjd med shoppingen och att jag nu faktiskt har kommit igenom min lista!

Just det ja, min dator dog igår. Helt död och har ingen aning vad som hände. Har inte hunnit deppa över det, så därav ingen bilder från kameran. 

Shoe Wanties

Shoe wanties
 

Turistar i London

 
Idag har vi varit riktiga turister och sett det mesta. Vi har sett Piccadilly circus, Buckingham palace, Tower bridge, Towern, London eye, Big Ben och säkert mer. När vi kom tillbaka till hotellet gick jag de 166 meterna (enligt google maps) till Starbucks och har nu suttit och redigerat den här bilderna med min chai tea latte. 

Londons gator

Idag var det shopping dag. Från halv tio till kvart i sex har jag vandrat runt på Londons gator. Jag är himla nöjd med mina inköp och galet trött i ben och fötter. Lunch åt jag på Starbucks och jaa det var väl min dag det.



Highclere castle

 
Nu befinner jag mig i London. Men påvägen hit stannade vi till på Highclere castle aka Downton Abbey. Vi kikade både inne och ute i trädgården Riktigt coolt ställe, eller kanske speciellt då om man följer serien. Vi lämnade hyrbilen på flygplatsen och tog oss in till stan och har precis ätit Indisk mat som var helt galet bra! Imorgon väntas shopping...

3 bilder

 
Tre bilder från gårdagens lilla promenad. Katedralen som syns överallt i stan, några blommor i en park och en av alla gatorna. 
Idag är det flyttardag, nästa gång jag skriver befinner jag mig i LONDON. Vi ska stanna till på ett slott och kanske ett museum på väg dit. Sitter just nu på donken och äter frukost, tydligen ingen affär som är öppen 8 på en söndag. 

Starbucks x2

Idag är det våran sista dag i Salisbury. Vi har haft ganska fritt, jag fick mig en frappe så hängde jag med mamma och pappa på en promenad i staden. Efter det käkade vi "lunch" på starbucks. Eller lunch och lunch, jag åt en kanelbulle och en chai tea latte. Känner mig helt hög på allt socker. Tänkte gå ännu en sväng i några affärer, inte för att det finns någon bra shopping här men det duger.

Stonehenge

 
Sådärja, nu har jag sett dom där stenarna. Dom var större än vad jag trodde och gasshh vad mycket folk det var där! Efter vi kollat klart på stenarna åkte vi till en pubb och käkade lunch innan vi åkte till hotellet. Sen gick jag runt i några affärer, som jag skrev tidigare.

Tillbaka på hotellet

Jag har precis kommit tillbaka till hotellet efter dagens utflykt till Stonehenge. Men jag tänkte gå ut nu på engång igen och gå i några affärer innan de stänger. Så bilderna kommer om en stund, tillsvidare har jag två att visa. Den första är bara utanför hotellet med min frappe i morse och den andra är påväg till stenarna.
 

Weymouth

Idag åkte vi ner till kusten igen, till staden Weymouth. Där gick vi runt på stranden, åt fish and chips och jag badade fötterna men vattnet var iskallt! När vi var klara där åkte vi till ett berg där vi åt glass på en pubb innan vi åkte tillbaka till hotellet.
 

MAC vs UD

 
Jag har ett bra tag funderat på att införskaffa mig en settingspray, en bra en. Just nu står det mellan MAC's Fix+ och Urban Decays. Jag har oljig hy och ingen aning om vilken av dom som är bäst. Priset är väldigt likt på dom (iallafall där jag kollat). Har du testat någon av dom? vilken är din favorit?
Om du har andra tips på affärer/restauranger/cafeer att besöka i england/london så uppskattas det. Även tips på bra sminkmärken och produkter! 

Dag 2

Imorse tog vi bilen ner till kusten. Där kollade vi på ett slott och var lite snabbt på stranden. Vädret idag var inte så bra och vi åkte vidare till en "park". Där fanns ett slott, stor trädgård, en gamal kyrka, bilmuseeum och mer. Vi gick runt där i några timmar innan vi åkte tillbaka till hotellet. Vi vilar just nu på rummen och vi ska iväg och käka om en stund.
 

Salisbury Cathedral

Idag har vi mest tagit det lugnt. Efter frukost, som vi åt på ett mysigt ställe, gick vill till Salisbury Cathedral. Den har englands högsta torn med 123 meter och var helt galet stor. Vi gick runt där en sväng innan vi åt lunch och sen gick jag runt i lite affärer. Det finns inte så mycket här, men det duger väl. Jag köpte lite smink på boots och superdrug men hoppas på att hittar mer i någon annan stad. 
 

Salisbury

Nu har vi precis kommit fram till hotellet i Salisbury. När vi landade hyrde vi en bil och körde hit. Vi bor på ett litet mysigt hotell med mycket fawlty towers känsla. Trappor och heltäckningsmattor.

Några snapshoots från idag: Vi hade himla tur med både väder och sida och att vi ens flög in över london under landningen // engelska bilar fukkar upp mitt huvud // loungen // lämnade ett regnigt stockholm // trerätters på flygplanet.

Arlanda

Vi har varit på arlanda sen elva och nästa plan går vid fyra. Jag har gått runt i lite butiker och sitter just nu i loungen och har precis ätit lite plockmat och ska väl bara vänta. Klagar absolut inte, himla nöjd med internet, chips och rea på Victoria's Secret.

Packat klart

Bloggen har ekat tom idag och jag har haft annat för mig. Tränat, målat naglar, packat och fixat inför imorgon då vi åker, wihoo. Vi åker hemifrån vid halv åtta till flygplatsen för att flyga till Arlanda. Där blir vi några timmar innan vi flyger vidare. Jag har med mig datorn (nähää) och ska försöka uppdatera när jag har möjlighet. Annars kan ni följa mig på instagram (alicelindstroom) där jag ska försöka uppdatera mycket mer än vad jag brukar. 
 
 
Naglarna blev matta ljusrosa med glitter på ringfingrarna och jaa, jag äter Ben&Jerry. 

4th of July

bilderna från weheartit
 

Lite inspo bilder på 4th of July. Bara jag som skulle vilja vara i USA den dagen??
Hoppas ni haft en bra dag med sol. Jag har suttit ute en stund och även börjat fixa inför resan. Ska packa imorgon men har tvättat borstar och skor, även tömmt kamera och fixat lite musik idag. Ikväll ska vi käka grillat och sen får jag se lite vad jag hittar på.

Musik tips

 
Ja, precis som bilden säger så skulle jag behöva lite musiktips. Smak eller stil? Lyssnar på det mesta så bomba kommentarerna med låtar, artister eller spellistor! 

LEDIG

NUU har jag semester. På halv-tio rasten satt vi ute i solen och åt glass, redan då var det föööör varmt! Jag gick vid ett idag och har sedan dess suttit ute, i skuggan.  Termometern visar över 30 grader och solen brassar på. Tänkte kolla på Devious Maids ikväll, bara jag som känner att dom verkligen har "stept up the game" i säsong tre? Varje avsnitt är mer spännande och mer WHAATT? än tidigare säsonger. 
 
en från instagram @alicelindstroom

Jobba på Malta

Någon gång i mitt liv vill jag bo utomlands. Det kanske ändras, vem vet. Men just nu så skulle det vara himla roligt och då helst i ett varmt land. Om ja tänkt bo där så är det kanske en bra idé att ha ett jobb, så jag kan få tak över huvudet och mat i magen. Ett land som skulle vara himla coolt att bo i är Malta. Jag har aldrig varit där men sett mängder av bilder. Tänk att bo och jobbad vid medelhavet och få 300 soldagar om året? Är du intresserad av att jobba på malta så så hittar du här lediga jobb på just Malta.
 
 

Cashflow

Man blir lite depp av att sitta inne på ett kontor när det är stråland sol och varmt ute! Imorgon funderar jag faktiskt på att flexa ut tidig, får passa på när det är finväder och är även min sista dag innan ledigt. Just det ja, jag fick min första lön idag #cashflow. Dock bara för 8 dagar men nöjd å gla' ändå. Såklart har det blivit mulet bara för att jag slutat jobba och tänker spendera kvällen i våran svala källare med senaste PLL på filmduk, wohoo
 
 
Jag och mina "för exakt ett år sedan bilder". Haha 2 juli 2014, vi befann oss i Kroatien och åkte denna dag till denna stad, Motovun. Lägger nog mest ut dom typerna av bilder pga av bildbrist. xoxo

Senaste från instagram

 
Följ mig gärna, heter alicelindstroom. Lämna ett kommentar med ditt namn på insta så kanske jag kollar in din profil, på jakt efter nya personer att följa!

Utemöbler

På sidan AZ Design hittar du mängder av utemöbler till offentliga miljöer. Till kontor eller restauranger och cafeer! Stolar, bord, soffor, fåtöljer och stolar. Men du hittar även utemöbler från azdesign. Snygga möbelgrupper, stolar, bord, hängmattor, sittsäcker med mer! Jag har klickat runt lite på deras hemsida och drömt mig bort bland deras utomhusmöbler. När jag flyttar hemifrån och någon gång i framtiden vill jag bo i ett hus med stoooor altan eller gräsmatta där jag kan ha massor av mysiga sittgrupper, stooora bord och kanske en hängmatta och andra utemöbler. Fastnade lite extra för hängmattan och sittpuffen från fatboy. SÅÅÅÅ snygga, praktiska och dom ser riktigt sköna ut! 
 
 
Möbelgruppen på bilden här under var riktigt i min smak. Snygga färger på både dynorna och träet. Jag hittade även ett praktis klaffbord som var riktigt snyggt. Himla smart att det går att göra större om man vill umgås med ett större gäng under sommaren. Om du skulle få önska något till din balkon/uteplats eller något, vad skulle du önska dig då? Jag har lite svårt att välja efter att ha klickat runt på deras sida. Men kanske hängmattan. Den ser såå skön ut. Tänk er att ligga i den en varm sommardag och bara chilla.

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin