Alicelindstrom

Hemmadag

Idag har jag varit som ledig, eller hade egentligen idrott på morgonen men vi har just nu träning period och då får man träna på eget håll om man vill. Efter lunch var det utvecklingssamtal eftermiddag och jag har mitt en annan dag så ingen skola. Nu är iallafall träningen gjord, jag är nyduschad och har precis landat i sängen för att äta mat och kolla lite youtube. Tänkte plugga lite senare och får även sällskap så det blir nog nice. 
 
Dagens lunch bestod av frysta wook grönsaker, falafel och quorn som jag stekte ihop tillsammans med körsbärstomater och lite soya på det. Till det åt jag avocado och drack te, omnooom.

28.02.2012

 
Ni som har läst min blog ett tag vet att jag tycker det är riktigt roligt att kolla tillbaka i mina mappar i datorn x antal år. Idag kikade jag tillbaka ända till 2012, alltså 4 år. För precis 4 år sedan tog jag dom här bilderna, whuuuuut? Det kan ju inte bara vara jag som tycker att jag har förändrats ganska mycket? Håret var kortare, större och lila. Mina ögonbryn, whuuut? och hade dessutom en fin fläskläpp från innebandyn. Även är min söta kanin Bella är med, som jag inte längre har kvar.

Önskeinlägg?

Hoppas ni haft en bra helg, hatar att dom alltid ska gå så fort! Idag står lite plugg på schemat och tänkte även gå ut och gå en sväng då jag är lite halvförkyld. Skulle annars ha sprungit men vet att det blir värre om jag springer. Så den nyaste James Bond igår, bra som alltid. Slänger in trailern här nedan för ifall ni vill kika in den. Tänkte fixa ihop några tidinställda inlägg nu, alltid bra att ha. Är det något speciellt inläg ni önskar?
 

Glossybox: Februari

 
Dream up! Jag är väldigt nöjd med månadens box! Först och främst boxens utseende, såååå fint. Alla hjärtansdag tema med rosa och bara fin, skulle lugnt kunna använda den som prydnad! Innehållet var dessutom riktigt bra, flera bra märken och tror jag kommer få användning av allt. Min box innehöll detta:
 
Gliss - Total Repair Balsamspray + Bonus: Sensational Strength Serum - Balsamet reparerar och återuppbygger torrt och skadat hår. Man fick även en test på ett serum som ska förstärka hårets struktur. Kommer nog få användning av båda produkterna och ett spraybalsam kommer nog extra mycket till användning. 
 
Oral-B - 3D White Luxe Perfection Toothpaste - En tandkräm som har Oral-B:s mest avancerade whiteningteknologi någonsin. Brukar inte tro på sånt att man får vitare tänder bara för att tandkrämen säger så. Men ska bli roligt att testa och tandkräm har man alltid nytta av.
 
The Body Shop - Oils of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream - En helt ny produkt från serien Oils of Life. Man ska applicera på kvällen och vakna på morgonen med härligt återfuktad och len hy. Min nattkräm från TBS så är passande att få testa en annan av deras.
 
Benefit - They're Real Tinted Lash Primer - Ther're real mascaran är nog min absoluta favorit så riktigt glad att få testa ännu en produkt från den serien. Det är en tinted primer som ska boosta frabsarbas volym och den kan användas som primer under mascara eller själv för en naturlig look. 
 
Elizabeth Mott - Queen of the Fill - En ögonbrynsgel som formar och fyller i för en naturlig look. På jakt efter det perfekta ögonbrynsgelet. Hade föredragit ett clear men ska testa det här och för en gångs skull är det inte för mörkt för mina bryn.

Nu äre helg

Fredag och helg, yaaaas. Skrev ett svenska prov sista lektionen idag om medeltidens litteratur. Inget som jag tycker är speciellt intressant men tror nog att det gick hyffsat ok. Känns skönt att ha det gjort och nu har jag bara en vecka kvar till lov och dessutom bara ett prov. Så det blir nog lite plugg inför det i helgen men mycket chill och mys också. Vill ha lov nununuuuuu, men får nöja mig med helg så länge.
 

Tory Burch

Tory Burch York Small Buckle Tote, ungefär världens finaste. Igår kom min Tory Burch, himla snabb frakt då jag beställde den i måndagskväll från shopbop, USA. Jag valde att köpa den i den mindre storleken då min nuvarande väska är väldigt stor. Var lite osäker på om skolmappar och skoldatorn skylle rymmas, men det går dock sticker dom upp lite. Perfekta väskan med många fack och iiiii är sååå glad! Ni hittar just den väskan jag köpte här.
 
inlägget är i samarbete med shopbop

3 paket

När jag kom hem idag hade jag tre paket. Glossybox, beställning från shopbop och en "tuss" (den på bilden). Tussen var det första jag köpte på ebay när jag fick mitt paypal, bara för att köpa något. Hade tänkt ha den på nyckelknippan man den var så söt så vill även ha den på väskan också. Kommer nog köpa en ny, hihihi. Den är oäkta päls, ifall någon skulle undra! Annars var min dag bara vanlig och seg, hade dessutom en extra lektion. Fast det gör inte så mycket för vi är istället ledig någon annan dag.
 

Inspiration

pics from weheartit

Måndagsmys

Hoppas eran måndag varit bra, min var väl helt okej. Startade dagen med idrott, sen åkte jag hem och åt lunch innan jag åkte tillbaka till skolan för 2 lektioner till. Gjorde pannkaka, med päron, vindruvor, lite sorbet och drack te. Himla mysigt och lyxigt att inte sitta i skolan och ha hål i flera timmar och äta köttbullar till lunch. 
 

Happy sunday

Glad söndag på er, hatar att helgerna alltid går så fort!! Jag har två veckor till lov och är något avis på er som har lov till veckan. Har precis sprungit en sväng på 7.5 km, nöjd och trött. Ska duscha och sen käka sushi som blev över från igår då jag gjorde egen till lunch. Det är såååå gott och äter det verkligen för sällan. 
 

Svar del 2

Har du några syskon? Jag har en lillebror som heter Erik och han är två år yngre än mig.
Vad gör du en regnig dag? Kollar serier och dricker te, myspyys
 
 
Dina planer efter gymnasiet? Antagligen plugga vidare. Till vad vet jag inte men skulle gärna vilja ta ett år eller liknade "ledigt" och jobba eller resa eller något.
Favorit låt? Har ingen super favorit just nu, men gillar Swimming Pools med DEMAR, Pillowtalk med Zayn, Die a happy man med Nelly och Love on the brain med Rihanna.  
Bästa/sämsta med att blogga? Bästa är helt klart alla fina kommentarer. Även att få göra något som jag älskar, som andra dessutom verkar uppskatta. Det sämsta är väl att det tar lite tid, men det går alltid att lösa. Det finns mycket som går före bloggen, prioriterar den inte högst upp men älskar att blogga ändå. 
Vart ser du dig själv om 10 år? Jag har förhoppningsvis pluggat klart och börjat jobba. Flyttat hemifrån och bor antingen i en större stad eller utomlands. Inga riktigta planer än men vi ser väl. 
Tre favoritminnen från 2015? Oj, verkligen en svår fråga! Jag har många bra minnen och kommer inte riktigt på några som sticker ut nå speciellt mycket. Resan till England var ju himla bra så säger bara den. heheheh men det hände mycket annat roligt också!
 
 
Någonting du ser fram emot 2016? Förhoppningsvis en resa, men iallafall ett bra sommarlov med mycket sol och värme.
Några serier du följer? YAAS. Gjort flera inlägg om serier jag ser/har sett. Men just nu som det sänds nya avsnitt av varje vecka är Pretty Little Liars, Vampire Diaries och ser även om Modern Family. Väntar på att några serier ska börja igen efter uppehåll som Empire och Devious Housemaids. 
Vilken serie är din favorit? Om jag ska välja en serie av dom jag sett så är det Gossip girl alla dagar i veckan! Verkligen bästa någonsin!

Fredagsmys

Det känns skönt att ha provet gjort, även fast det kanske inte gick sådär super bra. Jag har iallafall nyss käkat tacomiddag och ska kolla på Pretty Little Liars, fredagsmys. Jag svarade precis på lite kommentarer och har fått lite önskemål om att skriva ihop ett inlägg hur det var att ta körkort. Så ifall ni har något frågor kan ni ju ställa dom så ska jag försöka få ihop ett inlägg i helgen.
 
bilden är från för några månader sen, men hade faktiskt samma outfit idag. Då var det grönt och fint, idag är det snö och fint.

Fysikplugg och hårfärg

Jag längtar verkligen tills jag kommer hem från skolan imorgon! Jag har ett fysikprov, första i Fysik 2 kursen och jag ser inte fram emot det. Så som ni kanske kan gissa så blir det fysikplugg ikväll. Åkte in på coop efter skolan och köpte lite naturgodis att ha som pluggsnacks. omnooom. Köpte lite annat och kollade på toningsfärg. Är pepp på att färga men lite beslutsångest över vilken färg. Antigen ljusare och kallare eller lite mörkare eller lite rödblond som jag haft någon gång förut. Vad tycker ni?
 

Svar del 1

Hur länge har du bloggat och varför började du blogga? Jag började bloggar blogga sommaren 2010 och har bloggat på min nuvarande blogg sedan slutet på januari 2011. Alltså över 5 år, sjukt att det gått så lång tid!
Vad vill du jobba med när du blir stor? Har aldrig något svar på den frågan när jag får den. Jag går teknik, alltså en bred linje. Kanske något inom det eller något helt annat, inga planer nu iallafall.
Vad är du mest rädd för? Att förlora mina nära och kära.
Vilket är ditt drömresemål? USA, favorit landet. Men skulle även vilja åka till typ Bora Bora eller Maldiverna eller någon annan paradis ö. Men USA är drömmen! Typ Hawaii hade ju varit trevligt.
 
 
Vad är dina mål med bloggen? Jag har inga specifika mål med min blogg. Tycker det är riktigt roligt och uppskattar verkligen alla ni som läser den. Men om jag skulle ha ett mål så är det väl att bli "större" eller nää eller vene. 
Har du något motto/citat som du lever efter eller så? Nä faktiskt inte. Älskar citat men har inget favorit eller någon som jag brukar tänka på. 
Vad är det bästa/sämsta du vet? Bästa jag vet är att vara glad och sämsta att vara ledsen. Nää men jag vet inte.
Har du någon fobi? Har rädslor men skulle inte säga att jag har någon fobi.
Har du någon favorit-syssla? Gillar att hålla på med bloggen, annars syssla? Räknas typ kolla på serier och mysa?
 
 
Hollister eller H&M? Hollister!! Älskar typ allt i deras butik. Men handlar mer på HM, dom har billiga och fina kläder dom med och har en sån butik i stan såå. 
Är du singel? Nej
Favoritfärg? Rosaaaaaaa
Vad föredrar du, fisk eller kyckling? Fisk. Är allergisk eller något mot kyckling, bli iallafall dålig när jag äter det så inte ätit det på väldigt länge. Så därav föredrar jag fisk. 
Har du någon favorit artist? Vilken i så fall? Jag lyssnar på det mesta som ligger på topplistan och har ingen riktgt favorit. Men måste jag välja en så är det nog Beyonce. 

Nytt smink

 
Jag gjorde ju en sminkbeställning för ganska precis en vecka sedan från en engelska sida. Ville köpa lite smink som är inte det lättaste att hitta i Sverige. Paketet kom iallafall igår och innehöll det ni ser på bilderna,
 
Sigma E40 Tapered blending brush
Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation
Rimmel Match Perfection Concealer
Rimmel Stay Matte Pressed Powder
Tweeserman BrowMousse
Kardashian Beauty En-Joystick
 
Jag köpte en del produkter från Rimmel London. När jag var i London köpte deras puder  och gillade det verkligen så det blev en påfyllning och även lite annat. Borsten från Sigma har jag velat ha riktigt länge så äntligen köpte jag den. Ville även testa någon från Kardashian Beauty så passade på. Säg bara till om ni vill ha en recension eller liknande på någon viss produkt.

Badrummet

Badrummet är en väldigt användbart rum. Där tvättar vi oss och går på toa, två väldigt viktiga saker. Det är ju en fördel om man har ett badrum som man trivs med och som uppfyller det krav som man har. I mitt drömbadrum skulle det finnas en toa (noshiiit) en dusch och ett gärna ett bubbelbadkar! Jag skulle nog vilja ha ett vitt badrum, riktigt fräscht. Eller ett mörkare i typ svart eller grått eller liknande. Hittade lite inspo på dusch.nu. Även bra och praktiska förvaringar har varit riktigt bra! Mycket bra skåp och lådor för mitt smink och andra skönhetsprodukter. 
 
Jag sprenderar ganska mycket tid i mitt badrum då jag jag tycker om att fixa mig och sminka mig och det är något som jag gör i badrummet. Vi fixade ett badrum i källaren för några år sedan och när jag sedan bytte rum blev det badrummet som mitt. Det är iallafall jag som använder det mest och städar det. Tycker det är himla bra, speciellt när det kanske ibland tar lite längre tid för mig på morgonen. Föredrar du att duscha eller bada? jag är en duscharmänniska (?). Tycker att bada badkar är riktigt mysigt men det tar längre tid. Badar vääldigt sällan, borde ta och göra det oftare!
sponsrat inlägg

Säkerhet

Hur har du det med säkerheten hemma? G-Tre Säkerhetsteknik är ett företag som arbetar med bland annat brand-, inbrotts- och överfallslarm, lås i privata bostäder och även offentliga platser som exempel banker, sjukvård kollektivtrafik. Företaget gör bland annat installerationer, säkerhetsanalyser och driftsätter säkerhetslösningar. Jag tycker att det är viktigt att känna sig säker, både hemma och även på offentliga platser. Då menar jag både brandlarm (mest på offentliga platser) och säkerthetslarm och brandlarm hemma. Man vill ju inte att någon ovälkommen ska kunna komma in i sitt hus.
 
bilden är från g-tre's hemsida
Dom har även kameraövervakning. Tycker själv att det både finns för och nackdelar med det. Det var väl bara något år sedan det blev stora diskussioner om det? Vad tycker ni om det? Känner du dig säkrare när du blir filmad på offentliga platser? Jag tycker själv att det är helt okej, känner mig kanske inte säkrare men jag vet att om det skulle hända något så går det nog lättare att få tag på brottslingarna. Förstår ni hur jag menar? Känner att det blev ganska så rörigt det här. Det vore roligt om ni berättade om någon egen erfarenhet eller liknande i en kommentar under det här inlägger, alltid roligt att läsa era historier.  
inlägget är sponsrat

Ny vecka

Alltid segt när en ny vecka startar efter en myshelg. Började dagen med idrott där jag sprang intervaller, väääldigt jobbigt! Känns skönt att ha dagens träningspass gjort så jag kan kolla pll ikväll istället, hihihi. Efter idrotten hade jag några timmars hål och lunch och sedan matte hela eftermiddagen. Längtar till helg.
 
Lite bildbrist så det får bli min senaste bild från instagram, heter alicelindstroom som ni vill följa mig.  

Rent vatten

Vi lever i en värld men stora skillnader. För mig är det självklart att jag har rent vatten att dricka som kommer ut ur en kran, i valfri temperatur. Medan andra måste gå långa sträckor för att hitta vatten, och när dom väl hittar är det långt ifrån lika rent som vårat här i norden. Jag har nog inte upplevt dåligt vatten, kanske utomlands men då har jag och min familj utan problem kunna köpt vatten på flaska. Det är inget jag har upplevt hemma i Sverige, dock har jag läst och hört om att det varit det på andra ställen i Sverige pga av läckage eller liknande. Men hallå? om det händer i Sverige står det på nyheterna och blir värsta grejen men i många länder är det vardag!!
 
Jag tror att det är många som vet att det krävs avancerade reningsprocesser, vattenfilter och vattenrenare för att få vattnet drickbart. Det gäller på alla ställen i hela världen, även i Sverige. Vårat vatten behöver även renas, det är inte rent när det tas från sjöar. Men det är nog inget som vi tänker på hela tiden, vi förväntar oss att det är så. På sidan som jag skriver den här texten med www.bravavattenrening.se hittar du information om vattenfilter och hur du kan analysera ditt vatten.

Valentines day

bilderna är från weheartit

En dag i backen

Hej finisar! Hoppas eran lördag varit toppen, det har iallafall min. Jag var och åkte bräda i backen, första gången för i den här vintern. Längtat efter att åka bräda så det var riktigt nice att jag äntligen fick göra det. Hade iallafall en jätte rolig och mysig dag, bjussar på lite mobilbilder från dagen.
 


Helg

 
Äntligen fredaaaag! Min helg kommer bli toppen och kommer bli asskönt utan skola 2 dagar iallafall. Ni får höra lite senare om mina planer och hoppas ni får en toppenhelg! 
Lite bildbrist och har inte riktigt haft tid att fixa så fick bli en gamling från usa sommaren 2013, men det duger.

Randooooom

 bilder från weheartit
Haft en ganska händelselös torsdag. Var på ica och hämtade ut mitt körkort efter skolan, wohooo. Missnöjd med både namntäckningen och bilden, men jajajaja så är det typ alltid. Fast bilden vart ändå inte heeeeelt kaos. Köpte även lite naturgodis bara för att den ica'n har det bästa och är där så sällan. Ska snart iväg på dagens springtur och hoppas det är plogat för det har snöat nästan hela dagen. 

Släktkalas

Äntligen hemma efter en lektion extra idag, slutar egentligen kvart i två men vi blev kvar till halv fyra. Segt men istället kommer vi ha hål någon annan gång. Ikväll kommer lite släkt hit och firar min lillebror som fyllde sexton för någon dag sedan. Så det blir fika och tårta, wohooo. Hade på mig min nya tröja som kom förra veckan som jag lovade att visa.
 

Fettisdag

bilder får weheartit
Lite inspo såhär en vanlig tisdag sitter nog inte fel. Eller det är egentligen inte en vanlig tisdag, det är ju fettisdag. Och det är inte vanlig inspo, utan semelinspo. Jag har faktiskt inte ätit någon semla i år än, men ska äta min första lite senare ikväll. Ska träna lite och plugga innan, men sen så. Har du ätit någon idag?

Frågestund

 
Kom precis på att det var ett tag sedan jag svarade på era frågor. Eller jag är ganska bra på att svara på era kommentarer, men menar sedan jag hade en frågestund. Så ställ era frågor i det här inlägget så ska jag försöka svara på dom om någora dagar.

Halkbana

Jag tog ju nyligen körkortet, i torsdags för att vara exakt. Som många av er kanske vet så är riskutbildningarna obligatoriska för att ta ett körkort. Både Risk ettan som är teori och Risk tvåan, eller halkbanan som den också ibland kallas. På Risk tvåan får du testa på att köra på vinterväglag. Jag tog ju mitt kort under vintern, alltså var det ganska halt ibland. Men ni som tar under sommaren kommer ju inte få testa på så mycket halt, bara vanlig asfalt. Det är säkert olika på olika halkbanor med olika körskolor vad man får göra. Men vi fick iallafall testa bromsa i olika hastigheter på halt och på "vanligt" väglag. Dock var mitt vanliga snöigt och isigt för det var vinter, men inte lika halt som det hala. Sen fick vi köra i en superisig kurva. Driving Ranch är en halkbana i Stockholm, som har Europas mest realistiska halkbana med vägar, kurvor och backkrön. Dom är godkända av vägverket sedan 1985.
Jag var ganska nervös inför min halkbana, men det var egentligen bara roligt. Det fanns inga krav att du måste kunna det här blabla, utan det var mer att man skulle testa på så man har upplevt att kört på halt väglag någon gång. 
 
bilden kommer från deras hemsida, inlägget är sponsrat

Kokompisar

 
Satt igår och kollade igenom lite bilder från sommaren 2015 och 2014 som ligger på en server här hemma. Hittade den här på mig och mina kokompisar som pappa fotade i Österrikter 2014, sååååå söta juee!! Idag har jag tänkt plugga lite och sen efter lunch ska jag köra till farmor och farfar på fika mys. När jag tog moppekortet körde jag dit och nu när jag har tagit bil ska jag dit, bra träning.

Shoes wanties

Shoe wanties
 
Jag är väääldigt sugen på att köpa ett par nya skor men jag har lite beslutsångest. Antingen ett par Adidas, Stan Smith eller Superstar. Eller Nike Air Max 90. Osäker på färg på alla modellerna, men adidas, både Stan och Superstar lutar mot gröna, vet inte varför men tycker dom är såååå snygga! Vilken är din favorit här ovan?

God morgon lördag

 
Lite sent godmorgon kanske, men god morgon på er ändå. Jag vaknade efter nio och satte mig vid datorn med en kopp te och en macka. Har faktiskt suttit här sedan dess, kollat youtube, webbshoppar och fixa lite bilder. Riktigt pepp på att internet shoppa, gärna smink, men hittar ingen webbshop med alla märken som jag vill köpa ifrån. Helst Benefit men verkar svårt att hitta någon som skickar till Sverige? Har ni tips?? Har iallafall haft en mys lördagsmorgon, det snöar för fullt ute och hoppas på att det kommer mycket snö idag. 

Fredag

 
Körde till skolan idag och himla nice det var att slippa vänta på en buss. Direkt när jag kom hem gick jag ut och sprang en sväng. Duschade och sen käkade jag pannkakor, känns som det var evigheter sedan jag ät det. Ikväll ska jag se PLL och äta godiset som blev kvar från igår när jag "firade". Hurra för fredag och för helg!

KÖRKORT

Crazyyy att jag äntligen från skriva den rubriken, men idag mina kära läsare körde jag upp! Teorin grejade jag i måndags och är såååååååå glad!!!!! Körde en lite premiertur ikväll till ÖoB (av alla ställen?) och köpte choklad och godis, ska fira ikväll hade jag tänkt! Inte sagt till till någon förutom mina föräldrar att det var idag, så ska bli skönt att slippa hitta på massa när folk frågar när jag ska köra upp osv. ÅHHH är såååå glad!
 

Redan onsdag

 
Jag har verkligen noll koll på dagarna den här veckan, men tydligen är det onsdag idag. Halva veckan har gått och snart är det heeeelg! Pluggat lite och mest tagit det lugnt och sett en film ikväll. Ska sova tidigt för har fått en jobbig huvudvärk!! 

Vetevärmare

 
1 av mina presenter jag fick när jag fyllde år var väääldens sötaste vetevärmare. Jag tror det är ett får och jag är helt kär i den! Passar mig perfekt då jag ofta fryser. Brukar värma han och lägga han under täcket innan jag kryper ner. 

Kortis dag

 
Idag var jag hemma redan innan tio. Jag har halvstudie dag men min lektion innan lunch kunde man arbeta hemma istället. Himla skönt, äääälskar korta dagar! Har hunnit med att dricka lite te, sprungit en sväng, ätit lunch och kom precis hem från en körlektion. Jag fick hem mitt nya kortidag , så jag har precis kopplat det med paypal osv och la precis en beställning på Nelly och eBay. Första gången jag kan göra det själv, nu känn man sig vuxen!

Hälsobox

Det är inte alltid man hittar motivationen till att träna, iallafall är det så för mig. Jag har läst lite om The Fitness Box. Det är en box man får hem en gång i månaden med fitnessprodukter och hälsokost. Det är inte alltid rätt och veta eller vad man ska testa, men i boxen får du hem produkter så du slipper gå runt i olika affärer. Du får som prenumerant även chansen att testa produkter och smaker som inte har kommit ut på marknaden. Jag prenumererar ju på glossybox, en box då man får hem 5 skönhetsprodukter i månade. Tycker det är riktigt roligt, typ som julafton en gång i månaden. Är man intresserad av hälsokost och att testa nya saker så tror jag att det är den perfekt boxen för dig! Varje box kostar 199 kronor, men värdet på produkterna i boxen är ofta mycket högre. På deras hemsida kan du se vad tidigare boxar har innehållit. Blandning av barer, drycker, träningstillbehör, protein pulver med mer. Jag som inte är suuuper intresserad av sånt hittade många produkter som jag gärna skulle vilja testa eller har testat. Varorna i boxen kommer från flera av de stora företagen som Njie, gainomax och celcius. Jag tror nog att boxen skulle kunna hjälpa vissa människor att hålla igång motivationen till att träna!
 
inlägget är sponsrat

February

bilder från weheartit
 
Tusen tack sötisar för alla fina kommentarer om min uppdatering av designen, det värmer. Ny veckan och även ny månad, crazyy att januari redan gått, 11 månader kvar till 2017. Min dag har varit hyffsat lugn och även min kväll. Ska ta en dusch och sen dricka te och se youtube eller kanske någon film eller något, bara mysa.

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin