Alicelindstrom

Happy halloween



Svårt att baka

Mitt uppe i värsta bake moment. Bakar troligen det svåraste jag någonsin har gjort, men vem har sagt att allt ska vara enkelt? Hoppas att dom blir hyffsat fina, eller iallafall goda! Vad tror ni att det är jag bakar? Ledtråd: ni som såg "Hela Sverige bakar" förra veckan kanske vet..

Motljus

Igår fotade jag och Tova motljus bilder och dom blev ju bara för fina! Älskar verkligen motljus! Dom är knappt redigerade tack vare refläxskärm!

För ett år sedan

 
Mitt höstlov var allt annat än tråkigt. Spenderade hela veckan på Kanarieöarna med familjen. Badade, åt glass och bara hade det bra! Längtar verkligen tillbaka!!! 

Med tova

Vad hände med bloggningen idag? Filmade in en video imorse, hade tänkt att jag skulle blogga. Men fick lite brottom sen att hämta tova, så hann inte blogga. Nu är jag med tovis och vi har haft värtsta fotograferingen till nya header bilder!

Från instagram @ alicelindstroom

Första lov dagen

Flofffs så har snart första lov dagen gått. Knappt gjort något idag känns det som. Haft en riktig vilo dag skulle kan kunna säga. Fortsätter med det ikväll med några avsnitt av någon serie och kanske något gott att äta. Är det något önske inlägg ni skulle vilja ha nu när det är lov? = mycket tid
 
Jag i fredags, that hair alltså!!! det var såå fluffigt! Ville inte duscha bort allt. Volymtångat HELA håret.

Halloween naglar

 
Satt och pillrade med de här naglarna imorse. Inte hel nöjd men det får duga. Lite halloween tema. Vill ni ha en tutorial? Något som många önskar, nagel tutorials...
 
Bilderna gör dom inte rättvisa, dom blänker och är inte sådär "kladdiga" irl.

Cozy

Dessertmästarna nästan

 
Jag känner att jag har sätt liiite för mycket på Halv åtta hos mig, dessertmästarna, hela sverige bakar osv. För igår spenderade jag en "lång stund" med att fixa denna efterrätt. En chokladkaka med vit chokladmoss, hallonsås, hallonspegel och chokladsås på det. Mumms vad gott det blev.

Video?

 
Såg att 2 videos jag lagt upp på youtube har över 1000 visningar. Det är knäppt, varför skulle någon vilja kolla på mina videos? Så jag funderar på att börja lägga upp videos eftersom ni verkar gilla det. Men har ingen aning om vad för videos. Så kom med massa förslag!
 

Halloween

 
Sällan jag gör något speciellt på halloween, ifjol var jag tex utomlands så missade allt. 
Brukar du göra något speciellt under halloween?

Höstlov bucketlista

Nu har jag gått på lov och har gjort en bucketlista med saker jag vill göra under lovet! Skriv gärna saker du vill göra under lovet, kanske jag kan fylla på min mer!
 
- Fota stjärnor
- Photoshoot
- Spela in en video
- Fota och/eller redigera något med halloween tema
- Göra en pumpa till halloween pumpa
- Baka något amerikanskt
 
Höstlov, high five

Tinky Winky

Idag var det maskerad tävling på skolan. Jag har knappt något hemma att klä ut mig till, så körde på Tinky Winky. Ni vet han. Onepiece och fluffhår fick det bli, skulle egentligen ha "antennen" på huvudet, men det sket sig typ. Men bättre än något iallafall, mest för att ha en anledning att gå runt i onepiece en hel dag också.
 
 
BTW så har jag HÖST LOV NU!!!

Budapest

Idag var faktiskt en bra dag! På hemkunskapen bakade vi olika typer av tårtor. Min grupp gjorde Budapestrulle. Och man skulle ju kunna säga att den inte precis vad äcklig. Sen hade vi redovisning, inte så roligt, men är så skönt att ha den bortgjord. Och sen efter lunch var det FN-dagen arbete. Nu ska jag strax käka och sen åka på träning. Hörs

Taggad på lov

Förlåt för min inte-så-speciellt-bra-bloggning de senaste dagarna. Har mycket i skolan nu innan lovet. Imorgon har jag en NO redovisning på engelska som jag bara vi få gjort. ussha Sen är det lugnt för mig innan lovet. När får du lov? Jag får på fredag!!
 

Pretty Little Liars

Inatt sänds årets Pretty Little Liars halloween avsnitt. Så spännd på att få veta vad som händer! Får se om jag kolla på det imorgon eller någon dag efter. Ska du se PLL och den nya serien Ravenswood?

Höst

Tre saker jag älskar med hösten: Fina färger, mörkt, mysigt. Skriv tre saker du gillar med hösten!

Halloween naglar

Alla bilder kommer från weheartit.
 
Jag är super pepp på att måla mina naglar i något "halloween-aktigt" men vet inte riktigt vad. Har sökt efter inspo och kan ju lugnt säga att jag hittat lite inspiration.
 

Solsidan

Har haft ungefär tusenmiljoner (liiite överdrivet kanske) saker att göra idag. Nu är jag klar med myckat av dom och det känns så skönt. Nu ska jag vila och bara vänta tills ikväll då säsong 4 av Solsidan börjar. Måste ju nästan varaden bästa svenska serien?

5 tips för rakt hår utan värme

1. När du dushar kan du avsluta med att skölja håret med kallt vatten. Det gör även att håret ser glasigare ut.
 
2. Borsta igenom håret hela tiden medans det är blött och håller på att torka. Jag tycker att en kam funkar bäst.
 
3. Jag brukar även använda mig av den här metoden. Super lätt och funkar faktiskt riktigt bra.
 
4. Sarai har gjort en tutorial på youtube som blivit sjukt populär. Jag har aldrig testat den då mitt hår i är så lockigt. Jag har bara vågigt hår. Men ni kan kolla in den här
 
5. Sen finns det ju även olika hårprodukter som ska göra håret platt. Jag har aldrig testat någon som funkar. Men det borde ju finnas någon som gör det.
 
Har du några tips hur man får platt hår? Dela gärna med dig av dom!

Room inspo

bilder från weheartit

Ikea shopping

 
Nu är jag hemma från IKEA där jag spenderade några timmar idag. Kom hem med det på bilderna. Lakan, örngott, påslakan, sängben, 2 skrivbordslampor, tvålpump, ljushållare, doftljus och även en ny säng och ny garderobsinredning. Så jag är helnöjd. Bilder kommer när jag fixat och möblerat klart.

IKEA

Fyndig bild, ikea bilden kommer från google, och jag får bloggn
Idag mina damer och herrar befinner jag mig på IKEA. Velat åka dit i ett antal månader och äntligen har någon annan i familjer en anledning att åka dit. Köpa skåpluckehandtag. Men jag ska köpa roligare saker som jag levt utan allt för länge. Skrivbordslampa, doftljus, garderobsinredning, saker till badrummet och massa mer står på listan.
 
Ett plus är IKEA maten, älskar den! Känns som att antingen ogillar man den eller älskar den, finns inget där i mellan, vad gör du? Älskar/ogillar?

Utbakad

Dagens frilla, utbakad fläta som avslutades med vanlig sidofläta.
 
Helt okej fredag. Spanska provet kan jag inte säga om det gick bra eller dåligt, men hoppas på det bästa såklart. Just nu sitter jag och uppdaterar min spellista, om någon har musiktips är dom välkomna! 

EcoTools

Idag fick jag hem ett paket med grejer från brallis.se. Paketet innehöll 2st smink tester. Sleek blush i färgen honour och en bronser borste från Ecotools, men den funkar mycket väl till att applicera puder.
Hört mycket bra om både borsten och bronsern så är riktigt spänd på att testa!

Vilket är ditt favorit sminkmärke?

Snö

Idag snöade det nästan halva dagen. Och det låg faktiskt kvar en stund. Men nu är det mesta borta. Men man fick värsta julkänslan. myys. Nu är det lite spanska plugg och sen har jag träning. Vill bara att det ska vara fredag eftermiddag nu.

Granola recept

Du behöver:
5dl havregryn
1dl kokosflingor
ca 1dl valfri nötter och fröer (jag är allergisk mot valnötter, hasselnötter, osv så jag brukar ha solrosfrön & pumpafrön (??) )
3 äggvitor
1,5msk rapsolja
2-3msk honung
Torkad frukt - tex aprikoser, plommon, russin
 
Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt.
Blanda de torra ingredienserna i en skål (havregryn, kokosflingor, nötter&fröer)
Blanda de blöta ingredienserna i en annan skål (äggvitor, rapsolja, houng)
Blanda ihop de två "smeterna" till en, och rör om noggrant. 
Fördela blandningen över bakplåtspappret och in i ugnen i 15 minuter. Rör om 2-3 gånger under tiden.
Hacka torkade frukter i små bitar
När du tagit ut den färdiga blandningen låt den svalna innan du häller på frukten.
Sen är det klart och går att äta med vad man vill, tex i yoghurt, kvarg, gröt osv.
 
Går ju självklart att variera på miljoner olika sätt, men såhär gör jag. 

Minus grader

Ganska mycket i skolan just nu. Spanskaprov, glosförhör och flera stora inlämningar. Måste fixa praoplats också. Men vill egenligen bara ha lov! Sju skoldagar kvar sen lov. 
 
Var riktigt kallt imorse, faktiskt några minusgrader. Så har på mig en stor och varm stickad tröja idag. Imorgon sägs det ska bli snö. Vill men ändå inte. Mysigt med snö men då måste man ställa undan moppen. Och börja cykla eller gå till skolan varje dag.

Granola

 
Tillverkat en ny satts Granola. Tredje gången jag gör det! Har det perfekta receptet, en sats räcker ungefär två veckor! Sugna på att jag lägger upp receptet åt er?

Youtube

Såg att en av mina videos har fått över 1500 views, följarna blir bara fler och fler och jag laddar inte ens upp videos? hmm kanske borde börja? Vad vill ni ha för videos? 
Kolla in min kanal iallafall, klicka här eller sök på "Alice Lindström" eller något sånt.
 
Mest visade video, hur kul är det ens att se vad jag köpte i USA? 

Fotat

Idag pressenterades vinnaren av World children's prize. Några från min klass höll i en presskonferans och jag fick hänga på som fotograf. Lite sådär små roligt så ska kolla igenom bilderna nu och välja de bästa.

Matcher och stan

Jag tyckte vi spelade bra igår. Vi är tjejer från 2 lag som har slagits tillsammans och inte riktigt lärt varandras spel än. Vi vann iallafall en och förlorade en.
 
Idag frågade Tova om jag skulle med på stan, så snabbt fixade jag mig och bytte om från mina "varahemmaåsepåserierochpluggaoutfit" till något bättre. Vi gick runt i sådär två timmar och jag hittade faktiskt lite saker. Kass bild, men ni kommer få bättre.
Riktigt sugen på att baka ikväll, men vet inte vad jag är sugen på. Vad brukar du baka?

Beställ design

Har du frågor kan du mejla [email protected] eller lämna en kommentar.

Kläder online

Söker du efter kläder online? På http://www.kladeronline.net hittar du inte bara mängder med kläder får olika märken, utan även skor och accesoarer. Det är lätt att se de olika prisena och gämnföra. Man kan lätt hitta vad man söker efter. 

Helgens planer

Så just nu är jag alltså i en buss eller i en annan stad för att spela innebandy matcher. Säsongs premiär och allt. Vet att ni alla önskar oss lycka till. Vi hörs när jag kommer hem eller imorgon.

True shit

weheartit u know.

Wings

To close 
Fredag, hur grymt är inte det? Birdys nya album spelas i mina lurar. Hur bra? Varför frågar jag så mycket? Wooppss en fråga igen.. Men ha det bäst.
 
Under a trillion stars
We danced on top of cars
Took pictures of the state
So far from where we are
They made me think of you
They made me think of you

Oh lights go down
In the moment we're lost and found
I just wanna be by your side
If these wings could fly
For the rest of our lives
 

Back

Tillbaka i skolan idag, mår mycket bättre och det är ju bra. Träning ikväll, annars händer inget speciellt. Har knappt inga läxor, klagar absolut inte, så skönt. Fredag imorgon, varför går skoldagarna så segt?
 
Minion tröja ♥

Visste du att...

...Min favorit "typ" av videos är olika tags. Älskar tags!
 
...Smått beroände av doftljus, luktar så gott och är riktigt mysigt!
 
...Knappt någon aning vilka som läser min blogg av dom jag känner. Fast spelar inte mig någon roll så länge dom inte pratar om det. Men lite läskigt ändå..
 
...Jag tycker att det är roligt att baka och laga mat. Roligast är att baka, för det blir godast.
 
...Hatar korv och köttbullar 
 
...Första jag gör när jag kommer hem från skolan är att tvätta mina händer
 
...Jag har 36 inlägg i utkast atm
 

sjukis

Hemma och sjuk idag, tråkigt. Suttit hela dagen i soffan och halv sovigt och kollat på tv. Hoppas att jag känner mig bättre imorgon. 
 
We give you Quotes, Live Life Quote, Best Life Quotes, Sad Life Quote and Free Quotes from Curiano Quotes Life
källa

Okänd terräng

Orientering i okänd terräng var det som gällde efter lunch. Och såklart skulle det små regna så allt vad blött. 
Hyffsat lugnt på pluggsida så kör på en serie/film kväll. Inte varit så pigg idag så behöver det.




Fågel

 
Tror faktiskt jag inte visat den bilden som jag fotade i början av Augusti. Tror jag bara hann ta två bilder eller något sånt innan den flög iväg. Älskar bakgrunden, grön och oskarp!

Ben&Jerry

Senaste Ben&Jerry smaken jag testade, ger den 3.5 av 5 glassar.
En av få BJn jag smakar som inte innehåller choklad, så om man inte gillar choklad är den ett bra alternativ. Smakar jordgubb med bitar av digestivekex. GOTT. Fast smakar nästan lite jordgubbsyoghurt.
 
Bestämmt mig för att göra ett inlägg om varje Ben & Jerry jag testar, för att sen i framtiden veta om dom är värda att köpa igen och för att tipsa er.

Slö dag

Haft en riktigt "ta det lugnt-dag". Såg på serier hela förmiddan sen gick jag och åt thai lunch med pappa. Sen dess har jag knappt gjort något. Tänkt fixa mina naglar (behövs x 10) och sen köra på serie kväll.
 
Älskar mitt skal som sitter på min mobil just nu, pastell lila och snygga detaljer. Super synd att två hörn har pajjat men det går ju att använda ändå!

Kompensationsledig

Idag är jag kompensationsledig för någon kväll andra eller tredje veckan i skolan som vi var och dansade. WIHOO Sov ut och har precis gjort en smoothie som jag ska äta/dricka till någon serie. 
Sen vet jag inte riktigt vad jag hittar på idag, får se.
 
Består av: Hallon, mjölk, kvarg (har ingen youghurt), lite havre (för att få den lite tjockare) iphon mixat. Toppad med hela hallon och lite kokos. Gott och enkelt

The magic of

 
En liten blandning av lite gammla och nya bilder jag redigerat i photoshop. Se det som inspiration eller något. Just nu är jag sjukt taggade på att göra en redigering, typ som den nedersta. Planera, skissa, fota och redigera. Men har ingen inspiration till vad jag ska göra!

Bangerz

I förrgår (4/10) släpptes Miley senaste album "Bangerz". Har längtat efter det ända sen juni då We can´t stop kom. Jag har lyssnat igenom låtarna lite snabbt, favoriter är Wrecking Balls (fast börjar bli riktigt less på den) Love Money Party, Maybe You´re right, FU och Drive Vilka är dina favoriter?
 
 

Äntligen klar

I flera dagar har jag jobbat med att ladda upp bilder igen som har försvunnit. Pga att jag bytte namn så finns inte bilderna i inläggen kvar före blogg.se uppdaterades ifjol. Och det tycker jag ser väldigt tråkigt ut att de flesta inläggen inte hade några bilder. Så jag laddade upp dom på nytt och passade på att raderade lite överdrivet pinsamma inlägg. 
 
En gammal bild från sommaren 2011. Nu är den uppladdad på nytt.
 
Jag gjorde detta i alla kategorier utom den som heter "Mitt liv" så om man går bak i arkivet kan bilder saknas, men inte om man går in i någon speciell kategori.

Fall Shoes

Fall shoes
 Du hittar vart allt kommer ifrån här som vanligt

Dålig dag

Så värdelös dag! Hade sovmorgon men vaknande ändå "vanlig" tid. Så hade tråkigt hela morgonen. Spanska förhöret var jätte konstigt och tror inte att det gick så speciellt bra för så många. Matteprovet var inte ett dugg kul. På idrotten hade vi orientering, gick ju allt annat än bra. HAHA, men nu är det helg och jag är glad!

Plugga och träna

 
Paus mitt i pluggandet, spanska förhör imorgon glosor och något annat och Mattprov. Ska strax iväg på träning. Fredag imorgon, YES. Och idag fick vi veta att vi är lediga på måndag! Vi hörs sen kompisar!

Dina baby lips..

 
Vart har du köpt dina babylips och vad kostade dom?
 
Jag har köpt alla mina (tre st) i USA. 1 på Walmart och två på Walgreens/duanereade på Manhattan. Wahlgreens eller duanereade är en "drogstore" kedja.

På apoteket kostade dom 33kr st. Och på Walmart tror jag dom kostade 20 kronor!!
Alltså hur billiga som helst! Skulle vilja ha alla!!
 
 

Anti-shine stick

 
Tror inte det är många smink intresserade som missat maybellines nya fondation stick i Fit me serien. Visas på reklamer och överallt på youtube och bloggar. Jag har läst och hört så mycket bra om den så var nästan tvungen att testa den. Och håller med alla som säger bra saker om den!
Lätt att applicera, täcker bra, känns inte att man har fondation på sig och sitter hela dagen.

Nya lurar

 
Idag kom mina nya hörlurar från In-Ears. Älskar dom sååå mycket! Jag valde den här i rosa. Sjukt snygga, sköna, passar mig perfekt, sitter grymt bra, paus knapp, cool sladd och sjukt bra ljud!! Kommer att användas mycket framöver. Lurarna kommer från inearlurar.se, checka den sidan för massa billiga lurar.

Första oktober

Första oktober idag, skulle nog inte ha märkt det om jag inte fått sms från Telia. Tycker oktober är en himla mysig månad, så mörkt ute. Idag hade vi matte hela eftermiddan. Haft en taskigt huvudvärk hela dagen, som inte blev bättre av det. Hemma en sväng nu, ska trax tillbaka till skolan på utvecklingssamtal. blö.
Älskar att löven börjar ändra färg. Vad tycker du det bästa är med hösten?

Photoshop tips - text effekter

Glitter penslar finns att ladda ner på brusheezy.com
 
En snabb tutorial på hur man ändrar texten i photoshop. Förstår du inte eller har frågor är det bara att kommentera! Vill ni ha fler photoshop tips? bara att säga till.

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin