Alicelindstrom

Veckans bloggdesign

 
Denna vecka är det jag som är veckans bloggdesign hos designa din blogg. Det är alltid roligt när någon gillar ens bloggdesign! Ni som själva gör egna bloggdesigner vet nog hur mycket tid man lägger ner. Extra roligt är det också då det är på DDB.se, en sida som jag brukar läsa mycket på. Ni kan läsa intervjun med mig här ifall någon är intresserad.

Flowers

Augusti boxen

 
Snart är denna månad slut, vilket betyder GLOSSYBOX!! Min innehöll detta:
 
ACO - BB Cream - En 5i1 kräm som ger matt finish och lämnar huden återfuktad och mjuk. Det är en kombinerad dagkräm och färgad makeupkräm. Tycker sånt är roligt att testa för har ännu inte hittat någon som är den "perfekta" för mig. 
 
Emité Make Up - Eye Shadow Brush E144 - En ögonskuggborste. Man kan inte ha för många ögonskuggborstar så denna kommer jag absolut ha användning för!
 
Manna Kadar Cosmetis - Lash Primer - Jag har faktiskt aldrig testat en lash primer så det kommer bli spännande att se hur denna funkar. Den ska bygga upp och framhäva fransarna samtigit som den ger näring. På natten kan man använda den som ett vårdande och återfuktande balsam och på dagen som en bas för mascaran.
 
Kueshi - Anti Cellulite Booster - En lotion som återfuktar och bevarar hurdens elasticitet samtiden som den ska ha en uppstamande effekt. Kanske inget som jag behöver just nu, menmen.
 
Hot Makeup i sammarbete med Glossybox - Lip Balm - Ett läppbalsam som kom i en söt lila förpackning. Den luktar riktigt gott och jag tycker den återfuktar läpparna helt okej.
 
Jag är nöjd med boxen. Kommer nog ha mycket användning av fyra av produkterna (om dom uppfyller mina förväntningar). Vad fick du i din box?

Fredaaaaag

 
FREDAAAAG!!! jag har nu gått i tvåan i en vecka, men det känns som en evighet. Mina fredagar är ganska jobbiga med långa lektioner och jag slutar halv fyra, vilket är lite segt. Lite plugg att göra men annars är det lugnt i helgen.

r.i.p iPad

Idag hade jag nästan fyra timmars hål mitt på dagen. Så jag och några andra från min klass gick runt i stan, åt glass, mat och gjorde typ inget. Vid ett skulle vi vara på skolan och byta in våra iPad´s som vi fick i ettan mot datorer. Jag tycker det är sååå hemsk! Datorn växer X antal gånger mer än en iPad och once a Mac you never go back. Jag som har MacBook hemma och är en apple människa hataaaar den nya datorn. Tung, ful, klumpig och det känns bara jobbigt att bära med sig den till skolan och till alla lektioner!!!
 
alla bilder är från weheartit

Before / After

 
Jag har ändrat:
- Kurvor
- Kontrast
- Färgbalans
- Målat med "skärpa" verktyget där jag ville ha extra skärpa

Berries


Jag har haft en riktigt chill dag. Började 09.50 och slutade 13.45. Det verkar som att mina onsdagar kommer se ut såhär. Ska egentligen ha en lektion till på slutet av dagen, men det finns ingen lärare. Så tills vidare får vi gå hem och det bli så att jag får läsa den kursen nästa år. I brist på annat har jag precis sprungit en sväng och väntar på mat. Hoppas ni haft en bra onsdag!

Peach punch

Blir så less på att det är sol och 25 grader ute och jag sitter inne i en skola hela dagarna!! Dock verkar det som att regnet kommer hit imorgon, men ändååå. Efter skolan medan jag väntade på bussen gick jag en sväng på stan. Köpte två saker, en av dom är en Babylips i en ny färg som jag inte hade och sökt efter men inte hittat! 
 

En måndag

Croptop - Forever21 , jaa jag står mitt inne i ett körsbärsträd.
 
Min morgon började med kondition på idrotten. Om det var jobbigt? JAA. Resten av dagen var som bara allmänt seg. Jag hade min första lektionen i en ny kurs och fortsatte på två som jag gick i våras också. Sitter och redigerar lite bilder jag fotade igår kväll. Hur var din måndag?

Summer 2015

Här kommer min årliga sammanfattning av min sommar. Ni hittar tidigare år här: 2013 & 2014.
 
Jag började sommaren med att gå ut första året på gymnasiet. Tre dagar senare började jag mitt första sommarjobb så det hände egentligen inte så mycket. Jag jobbade på dagarna och chilla på kvällarna typ.
 
Bakade lite och chillade när det kom lite värme och sol några dagar.
 
Efter tre jobbveckor gick jag på ledighet i fyra veckor. Dom två första spenderade jag i england. Käkade på lounge på arlanda (haha älskar sånt löjligt mycket) och hade himla tur och flög in över London med fin väder!
 
Vi landade i London där vi hyrde en bil och körde till Salisbury. Så de första nätterna spenderade vi i Salisbury, en medelstor stad. Jag hängde lite på Starbucks och fotade en del.
 
Från Salisbury åkte vi på dagsutflykter till bland annat Stonehenge, kusten, slott, småbyar med mer. Engelska "landsbyggden" är riktigt fin och mysig. De flesta som åker till England åker till London, men ni missar sååå mycket!!
 
Påväg till London stannade vi till på Highclere Castle aka Downton Abbey. Om man följer serien kanske det är lite coolare, men det var helt klart det finaste slottet jag såg/besökte i England. Vi avslutade resan med några dagar i London.
 
Vi var allmänt turistiga och kollade på turistiga saker och jag gjorde en del shopping. Himla nöjd! Upp och ner för Oxford street.
 
När vi kom hem från England var jag ledig två veckor till innan jag jobbade yttligare två och sen började i princip skolan. Jag testade NuMe och sista dagen innan sommarlovet kom denna sköning hem till mig, Rebecca Minkoff. 
 
Sammanfattnings vid så blev det 5 veckor jobb och 5 veckor ledigt. Nöjd med allt cash jag dragit in och att jag fick en himla bra resa. Chillat mycket (speciellt inne då vädret inte varit på topp) och hängt med vänner. Vad har du gjort i sommar?

Drops

 
Tre av bilderna som jag fotade i torsdagsmorse, min favorit av dom tre är den första. Det är verkligen sällan jag fotar macro, måste försöka göra det oftare!

Rebecca Minkoff

 
Min nya babe som kom i förrgår! SÅÅÅ FIN!!!! Jag köpte den från Shopbop (ni hittar deras Rebecca väskor här). Beställde den vid 22 på tisdag kvällen och klockan 14 på torsdagen var den hemma hos mig från usa!? Valde dock express frakt men den kostade lika mycket som vanlig frakt (0kr om man handlar över $100). Perfekta skolväskan då den rymmer mycket.

First day

Första skoldagen och fredag!! Ingen mjukstart här inte. Vi fick lite information fram till tio och sen körde vi fullt ös, eller njaa ganska lugnt men vi jobbade. Halva min klass är ny och andra halvan är samma som ifjol, pga att vi valt inriktning. Kommer säkert bli bra och hoppas på att det här året går fort! Nu är jag en tvåa? 
 
bilder från weheartit

Produktiv dag

Ni ska bara veta vad jag har hunnit med idag, även fast jag spenderade någon timme ute bara för att det var så varmt. Jag har städat mitt badrum och storstädat mitt rum, till och med moppat. Jag har plockat fram mina skolsaker som legat gömda i ett förråd och jag har fixat lite inlägg till bloggen. Just det ja, jag sprang ju imorse, var ute och fotade dagg halv åtta och har redigerade bilder. Men det känns som evigheter sedan!
 
 
Jag fick hem en hyffsat stor låda idag, vad den innehöll får ni se imorgon. Jag tänker faktikskt kolla på något och äta glass, inte redigera bilder. Kramis

Last day

God morgon på er. Idag är det min sista sommarlovs dag och imorgon är det tillbaka till skolan som gäller för mig. Imorse var jag uppe vid sju, både för att jag håller på att vänja mig med "skoltider" och för att jag skulle ut och fota dagg i gräser. Jag har bara hunnit redigera en bild men nu ska jag ut och springa innan det blir för varmt. Planer för resten av dagen är att städa mitt rum, även lådor och garderob. Sen sätter jag mig nog ute om det blir finväder. När börjar/började du skolan?
 

Paper Towns

Igår kväll var jag och såg Paper Towns på bio. Vet inte vad som hände men glömde helt bort att se den? När jag såg att den snart skulle sluta gå här där jag bor passade jag på. Tyckte den var bra men boken var nog bättre. Allt blev så kortfattat i filmen och satt och små störde mig på att "sådär var det ju inte i boken".
Idag ser det ut att bli fint väder ännu en dag, vart har det här vädret varit hela sommaren? Kanske sätter mig ute i solen och bara njuter av näst sista dagen. 
Har du sett Paper Towns? Vad tyckte du isåfall?
 

20% OFF CLASSIC BAGS

Från den 18 Augusti (idag) 7 AM (US Eastern time) och fram till den tjugonde har Shopbop fetaste rean på märkesväskor! Om ni anger koden "INTHEBAG" när ni checkar ut får ni 20%. Ni hittar väskorna här och dom rear faktiskt några av mina favorit märken som Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, Rebecca Minkoff, Herschel Supply Co., Loeffler Randall och fler. Du hittar "terms and conditions" här och även andra kupong koder.
Jag slängde ihop ett collage med bilder på några av mina favoriter, alla på rea!
 
Det här inlägget är i samarbete med ett företag, men alla åsikter är mina egna!

Favorit: Ögonskugga

 
Ett av mina inköp från England som har blivit en av mina favoriter. Paletten heter Essential Mattes 2 och har 12 matta bruna färger. Bra pigmenterade och jag gillar kombinationen av färger. 

Kusinkalas

Jag har haft en riktigt chill dag. Gått en sväng i skogen, suttit i solen och mest chillat. Kom precis hem från mina kusiner där jag var och firade en kusin som fyllt år.
Som alltid glömde jag att fota hår/outfit innan jag åkte. Men här är två bilder från när vi var hemma igen.

Blåbär sorbet

Uppdateringen här har varit ganska dålig de senaste dagarna, so sorry for that! Idag har vädret varit på topp och jag har suttit ute mest hela dagen och kollat på youtube klipp och serier. Jag börjar bli lite hungrig men vi ska vänta på pappa, som är påväg hem från att ha köpt en ny Porsche (!!), innan vi gör mat. Har precis ätit lite blåbär sorbet med blåbärs crunch. Jag äääälskar sorbet och min favorit smak just nu är blåbär!
 

Sista dagen

Jobbade min sista dag idag och tog ut all flex, så jag gick hem vid lunch. Har jobbat det fem veckor i sommar och lärt mig såå mycket. Sen jag kom hem har jag suttit i solen och kollat ikapp på lite youtube och även en del på shopbop. Heartade tidigare typ allt fint jag såg men insåg att det är det mesta så gjorde precis en liten rensning.
 
bilderna är från shopbop

Essential Mattes 2

 
Ett av mina inköp från england är denna ögonskuggpalett från Make Up Revolution. Paletten heter Essential Mattes 2 och består av 12 matta färger. Den kostar knappt något och ändå är färgerna helt okej pigmenterade. Så jag är himla nöjd med mitt köp!

Game over, Charles

Har väntat på den här dagen i flera år. Mid season final av Pretty Little Liars och man ska äntligen få veta vem som är A. Avsnittet sändes i natt i USA och jag har försökt hålla mig borta från instagram och andra sociala medier hela dagen. Tänkte ta en sväng på affären och köpa lite naturgodis innan jag kollar. Fler som ska se 6x10 idag?
 

Regn och läppstift

Regnar för fullt ute och jag har lite beslutsångest över vad jag ska hitta på ikväll. Beror helt enkelt på vädret.
 
Den här sminkhållaren (eller vad det nu kallas) landade i lådan idag. Har en mindre som inte rymmer mina favoriter så köpte en större. Jag ska ha de i badrumsskåpet så att de läppstift och concealer som jag använder mest slipper ligga i en röra. Himla nöjd!
 

Sista veckan

Ny vecka och det är faktiskt min sista jobbarvecka. Tänkte ta några dagar ledigt innan skolan börjar igen, så min sista dag blir på fredag. Jag sitter just nu och fixar smink inlägg, om ni har missat det så visare jag lite smink i olika kategorier. Är det något speciellt ni vill se? Let me know. Fast nu tänker jag gå ut en sväng i skogen, så chaooo
 

Favorit: Puder

 
Fortsätter på min lilla "favorit smink serie". Detta avsnitt handlar om ett av mina favorit puder. Det kommer från Make Up Store och är deras Translucent powder. Jag har ojlig hy och det här pudret tycker jag hjälper hyffsat mot det. Det är nog det enda pudret jag använder för att sätta min concealer men jag brukar även använda det för att sätta min övriga bas.

This summer

 

2 vanliga frågor

Vad sommarjobbar du med? Jag har valt att inte skriva ut det på bloggen då det känns enklast så. Jag får säga vart jag jobbar, men inte så mycket mer än så. Och om jag berättar är jag 99% säker på att jag får fler frågor om vad det är för företag, vad jag gör osv. 
 
Vad har du för kamera? Jag vet inte hur många gånger jag fått den frågan eller hur många gånger jag har svarat på den heller. Än en gång säger jag att hela min utrustning finns i min meny under länkar. HÄR hittar du det inlägget, som dock skulle behöva lite uppdatering.
 

Flexar ut

Idag skuttade jag hem från jobbet några timmar tidigare, hurra för flex! Vädret idag är himla fint så passade på. Har suttit ute en stund i solen och kollat lite på youtube. När mamma kom hem åt vi sushi, såå gott och länge sedan jag åt det. 
 
 
Den här bilden är några månader gammal, från när jag gjorde egen sushi för första gången. Egentligen kunde jag att skitit i att skriva det här och ni skulle inte veta att det är reprisbild. Men nu gjorde jag inte det, sååå.

4 dagar

Jag känner hur uppdateringen här kanske inte är den bästa. Men jag jobbar ju som sagt på dagarna och när jag kommer hem gör jag knappt något intressant. Därav har jag inget att skriva om alls. Fjärde arbetsdagen sedan semestern är nu arbetad och det känns himla bra + att jag fick lön idag, wohoo. 
 

Abercrombie & Fitch

 
När jag var i england sökte jag efter en ny kofta, men hittade ingen. Så när jag kom hem beställde jag den här,  en svart från Abercrombie & Fitch. Det står London, New York, Paris på den, tyckte det var lite extra kul då jag varit i dom städerna. Himla mysig är det också och kommer bli perfa till hösten och vintern.

Milavue

 
Även fast sommaren kanske inte bjudet på så speciellt många varma dagar och att den dessutom snart är över, tycker jag att man ändå kan köpa nya sommarkläder. För det kommer ju en ny sommar nästa år! Jag hittade en del snygga kläder på Milavue's sommar rea, skynd er att spana in den. Bilderna här över är bara några av alla snygga plagg! Tipsar även er om deras instagram, milavue_official.
Om ni anger koden "alicelindstrom10%" i kassan när ni betalar från ni 10% rabatt!

Stonehenge

 

Back to work

Imorgon är det back to work som gäller för mig. Det har alltså redan gått 4 veckor? Jag är lite osäker på hur länge till jag ska jobba. Antingen 2 veckor så jag kan få några dagar ledigt innan skolan börjar igen. Jag gör knappt något på dagarna, hjälpt till att gräva hål, fylla hål och annat sånt. Men mest chillat och kollat serier typ. Så lite skönt är det väl kanske att komma tillbaka till några rutiner.
 
bilder från weheartit
 

Favorit: Concealer

 
Benefit's Fake Up concealer. Jag köpte den för att jag var väldigt torr under mina ögon och andra concealers såg "kakiga ut". Den här är en återfuktande och en crease-control concealer. Runt om är det som ett vax som återfuktar medans själva färgen är i mitten. Jag använder den både under mina ögon och på annat som jag vill täcka.

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin