Alicelindstrom

Middag

 
Åt en helt ok middag idag. Grillspätten köpte vi i tyskland, melonen köpte vi idag. Måste vara bland de godaste vattenmelonerna jag har ätit. ca 15 kr för 3,4 KILO vattenmelon, och den var sååå god! Sen köpte vi även efterrätt, vanilj pudding antar jag jag att det är. 

Berlin

Lite sent, men här kommer ett inlägg med bilder från Berlin där vi var i två dagar.
 
Första dagen, regn. Vi kollade på Checkpoint Charlie och åkte sightseeingbuss. 
 
Andra dagen var det bättre väder. Då kollade vi på brandenburger tor ↑
Ett monument och lite annat som delar av muren och "turistiga saker"
Fikade gjorde vi på Starbucks, och jag råkade köpa mig en kaffemugg, jag som inte ens dricker kaffe...

I Kroatien

Äntligen i Kroatien. Imorse åkte vi från Munchen vid halv 9, det regnade och var typ 14 grader. Några timmar senare är jag här i Kroatien med 27 grader varmt. Äntligen en camping med wifi, så nu kan kag äntliiiigen köra med datorn och visa "riktiga" bilder.
Men nu är det ännu en mobil blogg, tältet ska upp och sen mat.

Munchen och shopping

Nu är jag i Munchen. Idag gör vi något som jag tycker är roligt, nämligen shoppar. Vi i familjen fick komma med förslag på vad vi skulle göra och shopping var min idé. 
Råkade vara inne på Forever 21 i över en timme och galet mycket folk på både Hollister och Abercrombie. Men lite kläder har jag fått tag på så är nöjd. Nu ska vi hitta mat och man dör värmedöden ungefär, 27 grader och sol.
Imorgon åker vi vidare till Kroatien, wohoo

Kroatien 09

 
Sommaren 2009 var jag på en av de bästa resorna jag varit på. Iallafall med husvagnen för det går inte att jämnföra husvagnsemester med en charter till Mallis eller liknande.
2009 (jag var 11 år) åkte vi till Krotatien med husvagnen. Vi stannade på samma ställe i Kroatien i 2 veckor och sen på vägen hem blev det lite stopp i Schweiz och liknande.
 
I år kommer vi att göra samma resa, lite andra platser men vi kommer att stanna i Kroatien 10 dagar på samma camping som 09 (nästan samma plats). Kroatien måste vara ett av världens finaste länder. Jag hade intresse för foto 09, men gick runt med min digitalkamera och visste knappt vad jag gjorde. Nu, 5 år senare kan ni förvänta er bilder då jag har min bby Canon.

Andra dagen i Berlin

Ännu ett sånt här spontant mobilinlägg. Idag befinner jag mig på Starbucks. Vi fikar bara där dom har internet. Heheh
Andra och sista dagen i Berlin. Vädret är mycker bättre idag och vi har gått runt och kollat på saker. Måste hitta internet någon gång datorn är med så jag kan visa bilder. 
Imorgon åker vi iallafall vidare till Munchen. 

Men tills dess får det bli mobilbild.

Berlin och regn

Hej från Berlin. Idag ska vi åka runt inne i berlin och kolla på saker. Fast det regnar och är skit väder. Just nu är vi på donken, äter lunch men mest för internetet typ. Känner mig nästan tvungen att skriva hej även fast jag inte har något vettigt att säga.
Hur har ni det?

Någon bild har jag inte heller, så får bli en på min glass jag köpte igår på en mack efter autoban. Såå good! Önskar den fanns i Sverige!

Germanica

Befinner mig just nu på båten. Vi har ätit en jätte god buffé, handlat godis i taxfreen och just nu sitter vi bara och vilar. Imorgon väntar båtfrukost (typ som  hotellfrukost) och vid 9 kommer vi iland i Kiel. Sen ska vi köra från Kiel till Berlin där vi blir 3 nätter.

Mobilbild på det, från instagram @ alicelindstroom

Blush

 
The Balm - Frat Boy
Jag köpte den i Göteborg när jag var på klassresa, och har faktiskt inte visat den. Jag har varit sugen på Frat Boy ett tag efter att ha sett den överallt på internet. Jag passade på att köpa den för den går inte att köpa här där jag bor (vad jag vet).
Min favorit blush, dock även min ända "riktiga". Färgen är bara helt underbar, korallig och fin.

Två över åtta

Två minuter över åtta imorse rullade bilen. Och strax innan fyra kom vi fram till Riddarhyttan. Säkert femte gången jag är här. Vi sover här en natt och imorgon fortsätter vi mot Göteborg, därifrån båten går. 
Den klassiska "första middagen i husvagnen" maten är rostbiff med potatissallad, och i år är inget undantag.

Gossip girl

 
Gossip Girl, världen bästa serie om du frågar mig. I vintras började jag fundera på att se om serien, men bestämde mig för att spara det till sommaren. Och nu har jag köpt hela serien och den kommer helt klart följa med på resan! 115 avsnitt, 4898 minuter. Nu vet ni vad jag kommer att underhålla mig med. Vilken är din favoritserie ever?
XOXO Gossip Girl ♥

"Stora packardagen"

Idag är det den stora packardagen här hemma. Alla kläder och tekniksaker ska med. Ska även hinna med mycket mer som att tömma kameran och fylla på min spotify med mängder av låtar (tipsa mig pls) för imorgon åker vi!! 
En fördel med att åka på husvagnsemester är att man inte behöver packa i små resväskor, man hänger in allt i garderoben på engång så när man kommer fram behöver man inte packa upp. Och man rymmer så mycket mer... 
 
Där är bara kläderna, behöver skor, halva badrummet ungefär och datorn, kamera + allt sånt tillbehör...

Glad midsommar

Midsommar, bara allmänt dålig väder och kallt. Men jag ska iallafall träffa lite släkt, äta mat och jordgubbar. Glad midsommar på er! 
 

Bloggen framöver

Jag åker bort på söndag och jag blir borta nästan 4 veckor. Jag kommer kör på som vanligt med bloggningen, kanske inte bloggar lika mycket bara. Jag har med mig datorn och jag kommer att blogga när jag har tid och möjlighet. Kanske blir många mobilbloggar men det kommer säkert bli bättre/roligare inägg, för jag kommer göra saker hela tiden, nya länder, nya ställen, mycket bilder och jag är verkligen taggad.
Verkar som att vi kommer ha internet i Kroatien, där vi kommer vara mest. Så den delen verkar lösa sig. 
 
 
Man jag har tänkt förbereda lite tidsinställda inlägg som kommer upp automatiskt. Men tänkte fråga er om det är några speciella inlägg ni vill ha?

Midsommar 2013

 
Midsommar 2013.
Fett stolt över att jag lyckades göra en sån fin krans! Får se om jag orkar göra någon i år. Midsommar imorgon, gashh redan?

Äventyr, eller nä

Idag är min pappa ledig så vi ska ut på äventyr. Det var en liten överdrift, vi ska egentligen bara på några affärer och fixa lite småsaker inför resan. Sen har jag börjat göra om min design lite. Jag har redan tröttnat på den och den känns lite för vårig. Och bakgrunden, som bara var tillfällig, har jag inte bytt än. Jag har tänkt köra på samma grund och bara ändra färger, bilder, bakgrund och liknande. Kommer säkert bli jätte bra, förutom att jag inte vet vilken färg den ska gå i, eller bakgrund! Och jag har på mig till på lördag...
 

Mina sommarplaner

Här kommer ett efterfrågat inlägg. Mina planer i sommar.
Redan på söndag åker jag till Kroatien. Vi bilar ner och det kommer att bli en del stopp i bland annat Tyskland några dagar. Men vi kommer att vara på samma ställe i Kroatien i 10 dagar. Campa på medelhavets strand ungefär. Vi blir borta 3,5 veckor, nästan 4 och jag är såå taggad!
 
Någon gång i augusti innan skolan börjar ska jag åka ner till Stockholm. Bo hos min moster och shoppa och göra roliga saker. Fick det i "slutanianpresent" av mina föräldrar och det kommer bli såååå roligt!
 
Den tid som jag inte reser kommer jag att njuta av sommaren! Hänga med kompisar, äta glass, bada, köra moppe, sova och bara ha det allmänt bra!
 
Vad har du för planer för sommaren?

Smink

Verkar som att några av er är intresserade i mitt smink. Vad jag använder, favoriter och mer. Jag har tänkt att fixa ett gäng tidsintällda inlägg som kommer upp medans jag är borta i sommar. Lämna gärna en kommentar på vad du vill se så ska jag försöka fixa det!
 

Putsa fönster

Nu ska jag putsa lite fönster. Hjälper till hemma + får lite betalt. Och pengar är fina. Jaha, vad roligt kanske ni tänker och då får ni tänka det. 
Det är så kallt ute. 9 grader!!??? ingen idé att gå ut då. Ännu en anledning att bo i soffan hela dagen..
 

Har man sommarlov så..

Jag har spenderar ungefär halva dagen i sängen med datorn i knäet. Fram till att några kompisar ringde, var med dom några timmar. Men nu är jag tillbaka i sängen och ska se klart avsnittet jag var på och sen ska jag kanske gå ut en stund. Har man sommarlov så har man!

Havet

bilder från weheartit

Senaste på instagram

 
Här ser ni mina senaste 9 bilder på instagram. 
Jag skulle inte säga att jag är speciellt bra på att uppdatera på instagram. Men jag lägger faktiskt upp bilder då och då så ni får gärna kolla in min instagram och börja följa med, heter "alicelindstroom"
Skriv gärna vad du heter i en kommentar så kanske jag kollar in din, för behvöer förnya mitt flöde.

Flowers

Summer inspo

bilder från weheartit

#KoSelfie

Jag har haft två helmysiga kvällar med kompisar i rad. I förrgår var vi hos en kompis, några badade, vi snackade och fotade selfies med kossor.
Igår var vi ett gäng som såg på film. Var 4 grader när jag skulle köra hem, vad hände med sommarn? Fast nu är det varmt igen, men lite paff man blev.
 
But first, let me take a selfie with a cow

Sheinside

Sidan sheinside har blivit riktigt populär på den senaste tiden. Och inte så konstigt då varenda plagg där är så sjukt fina! På bilden här ovanför hittar du några av mina favoriter jag plockade ihop lite fort! 
Vilket plagg på bilden är din favorit? Min är nog kanske jeans shortsen.

Avslutningen

 
En bättre bild på hur jag såg ut på avslutningen.
Klänningen köpte jag i USA på JCpenny. Den kostade knappt något och jag vet att det är riktigt svårt att hitta fina vita klänningar hemma, så passade på att köpa den när jag var där. På mina fötter hade jag mina dunkisar. Håret lockade jag, det tog typ bara en evighet...

I DID IT

 
Helt konstigt, jag har gått ut nian. 
Efter avslutningen i kyrkan togs det kort med klassen, sen fikade vi och hade kramkalas. Efter det åkte jag hem där lite släkt väntade, god mat och tårta och jag fick jätte fina presenter. 
Det kändes så tråkigt att säga hejdå, även fast jag kommer att träffa många i sommar ändå. Kommer även träffa en hel del människor ikväll då vi ska hem till en i min parallellklass.

IDAG

Idag får jag sommarlov, heelt sickt. Men ännu sjukare är att jag går ut nian! Känns så konstigt att jag inte kommer gå tillbaka till samma skola som jag gått på i 10 år. Kommer inte sitta i ett klassrum med samma klass som jag gjort i 6 år. Jag har gått med 2 i min klass sen dagis, och jag har flera andra som jag gått i samma klass som sen miniettan. 

Åker nu typ, så får bli en snabb selfiee

Avslutningsmiddagen

Avslutningmiddan igår var verkligen mysig och rolig. Alla var så sjukt fina och åtterna hade fixat det riktigt bra! 
När vi kom dit tog vi lite kort ute sen fick man fördrink. Vi åt mat, fläskfilé och potatisgratäng. Medans vi åt fick vi se en film som lärarna hade gjort med typiska "oss" saker. Man satt och ba, "men åhh typiskt dom" eller "det är typ jag". hhaha till efterrätt fick vi kladdkaka och sen var det premieutdelning. Jag fick en, i matte. Trodde det inte men blev riktigt glad. :D
 
Dålig som jag är på att planera så hann jag inte fota mig själv innan då jag hade lovat visa bild på klänningen, håret och sminket. Men när jag kom hem var solen påväg ner så får bli bilder efter en hel kväll och efter att ha gått hem ( var riktigt härligt, av med klackarna så gick vi hem barfota)
 
 
Min klänning köpte jag i USA. Jag visste att jag inte skulle hitta någon så köpte en där och den funkar ju helt ok. Håret lockade jag (dock är det mycket mindre lockigt på bilderna). Sminket körde jag silver, svart sotning och massa glitter. Mina skor syns inte men hade svarta klackar på typ 10/11 cm. 

Pretty Little Liars

Jag tror inte att någon PLL fan har missat att säsong 5 ÄNTLIGEN började inatt. Jag har tänkt se det ikväll och är riktigt taggad, min kväll är räddad! Säsong 4 avslutades med världen cliffhanger, VEM? VAD? HUR? VARFÖR? så många frågor och hoppas verkligen få svar! 
 
Alla bilderna kommer från weheartit.
Ser du PLL? vart i serien är du isåfall?

Avslutningsmiddag

Hemma nu, slutade vid lunch efter lite städning och övning inför avslutningen. Ikväll klockan 6 börjar avslutningsmiddagen för oss nior. Det känns som det var nyss jag var där som en åtta och "arbetade" (jag fotade) det årets nior. Och nu är det min tur!
 
Det får bli en liten sneakpeak på min klänning. Ska se om jag hinner fota mig själv innan, annars blir det efter eller ingenting alls.

Sista måndagen

Sista måndagen i skolan, verkligen så skönt att veta att nästa måndag kommer jag vara hemma och njuta av sommarlov. Hyffsat lugn dag då vi hade tema dag om Global Friens. Före lunch ritade vi hur vi tror/hoppas framtiden kommer se ut. Tycker min grupp var riktigt smarta som gjorde disney karaktärer, för Disney är ju odödligt. haha Olaf, Minions, Ior, Musse Pigg osvosv. Sen efter lunch såg vi på film. 
 
Bild? jo de spöregnar ute och den första jag gjorde när jag kom hem var att byta om från min kofta och shorts... såå no pic, istället blir det på mitt nya armband som jag hittade på Ur&Penn för 20 spänn. 

Veckans planer

Såhär ser min vecka ut, bara roliga saker! Vad ska du hitta på i veckan?

New in

Tog moppen in till stan, skulle egentligen bara byta ett par shorts. Men hade ändå inget annat att göra så gick runt en stund. Blev bland annat den hära jumpsuiten/playsuiten (vad man nu ska kalla den) från BikBok. 99 jäkla kronor och jag ba MIIIN! Så skönt och enkel, perfekt en varm dag!
Den är helsvart, den ända färgen som fortfarande hade XS, men tror nog jag ändå skulle tagit den svarta.

Svar - Smink & Skönhet

 
Vad är ditt bästa tips för håret? Jag är nog inte rätt person att fråga om det. Jag gör inget speciellt med mitt hår förutom att tvätta det (men det gör väl alla?) jag har iallafall gjort ett inlägg om vilja produkter jag använder som du kan hitta här. Inlägget är dock väldigt gammalt men använder fortfarande nästan samma produkter. Fast använder ingen styling längre. Kör bara på shampoo, balsam, hårolja och torrshampoo oftast.
Vet du nån riktigt bra foundation som räcker ganska mycket? Hur menar du med "räcker ganska mycket"?? Menar du den flaska med mycket produkt i eller som sitter i ansiktet i länge? eller något helt annat? Skriva gärna i en kommentar så kan jag svara på din fråga igen!
Hur sminkar du dig? Det är ganska olika från dag till dag. Men mascara och concealer kan ni alltid hitta mitt face. Men basen varieras av olika saker (ibland ingen) och eyeliner, kajal, ögonskuggor är olika från dag till dag beroende på vad jag känner och hinner med på morgonen.
Vilken är den bästa bb-cream du testat? Jag har bara testat en, jag köpte en från Garnier och den är jag riktigt nöjd med så jag har inte köpt någon annan.
Vad kostar Glossybox? Är det värt att köpa? Varje box kostar 139:- och jag tycker verkligen att det är värt pengarna! Du får produkter för mycket mer än vad du betalar för boxen! Här är min senaste box:
 
Topp 5 mascaror du testat? Sjukt svårt! Men kan kanske fixa ett separat inlägg med mina favoritmascarar om någon vill? Säg till då. Men på top fem hittar du Maybellines Mega Plush Volume, Cateye, The Rocket, Isadoras Precision Mascara och Clumb Crusher från Cover Girl. Dom är dock inte i någon ordning och lite osäker på om det verkligen är min topp fem. Men somsagt, säg till om ni vill ha ett inlägg om det.
Vad använder du för sminkborttagning, ansiktsrengöring osv? Jag använder olika beroende på sminket, vart jag är och om jag står i duschen. Men oftaste blir det någon av: Garnier visibly clear pink grapefruit cream wash för att tvätta mitt ansikte. Make up wipes ibland, en cleansing milk från Garnie, en washgeal från Nivea eller en Eye-makeup remover från Nivea.
 
- Här var sista delen i min frågestund, tack för frågorna -

Bikini

Jag föll för den här bikiniöverdelen direkt! 79 kronor på Cubus. Köpte en svart underdel då vita underdelar inte är det bästa alla gånger.. Riktigt fin och kommer vara perfekt när jag åker utomlands om ungefär 2 veckor, crazyness. Invigde den även på nationaldagen då jag gjorde årets första dopp.

Svar - Blogg & Foto

 
Har du något favorit objektiv till kameran? Mitt favorit objektiv är nog Canon EFS 17.85mm. Det är iallafall det objektivet jag använder mest då den går att zooma "lagomt" med, bra vidvinkel, skärpedjup och macron är helt ok. Det objektivet är dock trasigt just nu, så den senaste tiden har jag använt mitt 50mm väääldigt mycket. 
Vad är det roligaste med att blogga? Alla fina kommentarer, att folk uppskattar det man gör!
Tjänar du pengar på att blogga? Jag har ingen fast lön, alltså att jag får en viss summa varje månad. Men ibland blir jag kontaktad av olika företag för att skriva ett inlägg om dom eller liknande. För det brukar jag få några hundra. Jag är även medlem på någon sida där man bli kontaktad och får "uppdrag". Och det händer ju även att jag får hem produkter från företag gratis för att skriva om dom och tipsa er. 
Hur länge har du bloggat?
 På den här bloggen sen januari 2011, men min första blogg gjorde jag nog sommaren 2010.
Hur gjorde du din design? Den har jag kodat och alla bilder (bakgrund, header, texten) har jag gjort i photoshop. Sugen på en ny design? Du hittar all info här
Vad har du för bredd? Min content (inläggen) är 735 px bred.
 
Min header at the moment. 

Zalando

Jag älskar verklign att handla sommarkläder. Det finns så mycket att välja på och kläderna är såå fina. På Zalando.se hittar du skor, kläder, accessoarer och mycket mer.
Här är en outfit med kläder jag hittade:
 
Zalando
 Brukar du handla på Zalando?

Klassresan

Klassresan, hade så sjukt kul i Göteborg med klassen. Här kommer ett snabbt inlägg om det med mobilbilder...
 
På torsdag natt åkte vi nattåg ner till stockholm. Våra 2 timmar på centralen blev 20 minuter för att vi fick åka via Västerås. Då fick vi fixa mat och sen var det bara att hoppa på nästa tåg. Men där saknades hela våran vagn, dom hade lyckats glömma vagn 5. Vi fick sitta på golvet och i trappor. OCH vi åkte tillbaka upp till Västerås för att sedan åka till göteborg...
Jag hade tråkigt och redigerade bilder.
 
Väl framme i Göteborg packade vi in oss på skolan i Majorna sen drog vi på Liseberg! Jag åkte ingenting då. köpte bara BJ glass.
Noom så gott
 
På fredan körde vi liseberg från elva till elva. Hade så roligt med klassen. En stor nackdel var att det var sjukt mycket folk och köerna var lååååånga.
Jag åkte det mesta, helix, atmosfear, kanonen, uppsvinget. Alldelles innan dom stängde åkte jag och några till kållerado, var ingen kö så blev två gånger i rad. Jag är stolt vinnare av att bli blötast.

 
Lördag förmiddag var det valfritt, shopping eller universeum. Jag valde att inte gå på universeum och senare mötte jag upp dom som var där och gick och käkade lunch. Men var inte ens roligt att shoppa för var sån kö överallt. Summerburst, storhelg, klasser, pride och någon cup är ingen bra kombo. 
Jag och en kompis tog en paus och köpte frozen yoghurt, noom
 
På lördagkväll körde vi Laserdome och sen blev det fotboll utanför skolan. Jag och några till bestämde oss för att vara vakna till 4, för att kunna sova på vägen hem. 
 
På söndag morgon packade vi ihop, duschade och sen åkte vi till stationen. Vi fick sitta på tåget iallafall, MEN när vi hade passerat Västerås och kört en bit fick köra tillbaka till Västerås och sen stå där en lååång stund. Våran 1.5 timme (?) på centralen i Stockholm blev kutaalltvadnihartillbussen. Dom höll bussen för oss 15 minuter vi skulle hinna med. Sen var det bara en 7 timmar lång bussresa kvar och jag lyckades inte sova. yeyy
 
Har du varit på klassresa någon gång? berätta gärna om den.

Nationaldag

Den två senaste åren har jag och ett gäng människor åkt till en sjö och badat på nationaldagen. I år är inget undantag. Bad och sen blir det picknickfestivalen. Vädret är på topp, sol och varmt!
Vad hittar du på idag?

Skriver från mobilen nu, har jag någon bild? Nej. #atthemoment

Avslutningskonsert & ballerina

Avslutningskonserten idag, bara flumm typ men det gick väl helt ok ändå. Just nu ser det ut som att jag ska hitta på något med lite folk ikväll. Har så många inlägg jag vill göra (typ om klassresan?) men hinner inte.
 
Iallafall så är det där en av köpen jag gjorde igår. Sökt efter de perfekta ballerina. Vill ju att dom ska sitta bra, vara sköna, snygga och inte världens dyraste. Domhär fanns på Din Sko är är helt OK.

Hej å hå

Mycket som hänt idag. Började vid 10 och då åkte vi hem till en av mina klasslärare. Där lekte vi några lekar och åt en riktig god lunch bestående av fläskfile, pastasallad, pajer, melon och glass till efterrätt. Sen var vi tillbaka på skolan vid 2 och då stannade jag och ett gäng till och jobbade med avslutningskonseren inför imorgon. Kom hem 5 och käkade sen drog jag på stan med Tova. Hittade en del av det jag behövde.
 
tooclose, iknow 
 
Nu ska jag sätta mig och klippa lite låtar till imorgons avslutningskonser. Vadå sent ute?

Svar - Personligt & Övrigt

 
Vad är ditt drömyrke? Jag har inget riktigt dröm yrke. Vill jobba med något som jag tycker är roligt men vet inte vad det skulle kunna vara än.
Vars skulle du vilja bo om du inte bodde där du bor nu? Jag skulle riktigt mycket vilja bo i USA. Vart i USA vet jag inte, men kanske LA, New York eller York (looove). Men om det inte är utomlands så skulle jag nog vilja bo i Stockholm.
New York i sommras
 
Vem är din idol/förebild? Jag har nog inte riktigt någon idol eller förebild. Mina föräldrar typ isåfall.
Vad vill du blir när du blir stor?
Som jag svarade på frågan om drömyrke så vet jag inte. Vill vara glad, tjäna så jag kan leva och sånt där. Men något som jag vill bli vet jag inte än. Ska gå klart skolan så får jag väl se vad som händer efter det.
Vad lyssnar du på för musik? Jag lyssnar på en massa olika musik. Blandade stilar men här är några favvisar at the moment
 
Vilken linje ska du gå på gymnasiet? Man vet ju inte om man kommer in. Men jag har iallafall sökt teknik... 
Hur många syskon har du? Äldre/Yngre? Bror/Syster?
Jag har en lillebror, han är två år yngre än mig.
Hur länge har du spelar innebandy?
Jag har spelat sen jag fick i trean, hur gammal är man då? 9/10 år. Så har alltså spelat i 6 år ungefär?
Vilken position spelar du?
Jag spelar back, oftast höger.
Ska du i sommar göra något du längtar extra mycket till? YES! Längtar så jag spricker. Jag ska utomlands i fyra veckor något sånt med husvagnen. Så det blir en roadtrip i Europa med sikte mot solen ungefär, fast en heel del stopp på vägen. Kommer skriva mycket mer om det senare!
 
Ett av ställena vi ska besöka ♥
 
- Det här är del 1 av 3. Resta kommer upp under veckan - 

Ray-Ban

 
Hela våren har jag vela ha ett par Ray-Bans. Jag har spanat på olika sidor och velat fram och tillbaka. Över 1000kr är mycket pengar att lägga på ett par solglasögon. Men dom skyddar riktigt bra, jag kommer kunna ha dom flera år, om dom går sönder finns reservdelar. osv
Men så såg jag att i appen Rabble får alla 30% rabatt på valfria solglasögon på Lensway. Jag gick in och yess, dom hade Ray-Bans. När det var 30% rabatt kunde jag verkligen inte låta bli. Och nu är dom mina, mina Ray-Ban Aviator. 
 
Ladda ner appen Rabble för att få rabatter. Du hittar erbjudandet här

Chill i skolan

Skolan är helt okej nu på slutet. Vi skrev klart våran lärar låt, gick och köpte glass på spanskan, utvärderade lärare på SOn och hela eftermiddan tränade vi på avslutningskonseren. Jag och några till stannade kvar till fyra och fortsatte lite. Fortfarande trött idag, men imorgon har jag iallafall sovmorgon.
 
 
Shorts - Hollister  //  Linne - HM  //  Kofta - HM
Får bli en liten OOTD (outfit of the day)

Påminnelse

Ville bara påminna er om att frågestunden. Har tänkt att svara på frågorna imorgon för jag orkar verkligen inte nu. Så checka in den här och fråga något LÄNK
 
Dethär med bild, får bli en helt random för nu ska jag lägga mig i sängen och se på något sen sova TIDIGT!

Trötter

I natt vid halv 2 var jag hemma. Natten till igår gick jag och la mig 4 för att jag skulle kunna sova på antingen den 5 timmar långa tågresan eller under den 7 timmar långa bussresan. Men nope jag somnade inte och när jag kom hem var jag såå trött. Fick sova 5 timmar i natt sen åkte jag till skolan i mjukis kläder och kaos hår. Halva klassen var hemma, men vi som var där gjorde knappt något. Skrev en låt och käkade glass ungefär.
 
 
Har en del kommentarer och mejl att fixa och även se och läsa ikapp på youtube och bloggar. Packa upp får jag ta senare. Kanske kommer ännu ett inlägg om resan, vad vi gjorde osv. Bloggningen var ju lite sådär, men hoppas ni fattar.

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin