Alicelindstrom

Thomas Sabo

 
En av mina presenter som jag fick när jag fyllde arton förra veckan var ett Thomas Sabo Charm Club. Det var en av få saker jag faktiskt önskade mig och är riktigt nöjd! Till det gick jag två berlocker och fler kommer det bli i framtiden! Ett flygplan för att jag älskar att flyga och resa och en krona. Jag är dålig på att bära smycken men det kommer nog bli ändrig på nu!

Vinter 2016

 
Ni kanske ser en liten skillnad i designen? Jag har nu äntligen bytt ifrån min höstdesign till en lite mer vintrig. Det mesta är likt förutom färger, bilder och bakgrunden. Hoppas ni gillar den och den tidigare hittar ni här ifall ni vill kolla in den.

LUSH

 
Ni har frågat efter att se mina presenter, får se hur jag gör med det. Men jag fick iallafall några produkter från LUSH. Älskar det märket och ville testa lite nya. Fick en shampookaka, duschjelly och deras populära balsam "American Cream". Har bara hunnit testat balsamet och shampoot en gång, men dom var helt okej. Duschjellyn har jag testat mer och gillar den verkligen! Den luktar galet gott, citron, och är rolig!

Januariboxen

 
Äntligen har jag även fått min box, känns som att jag fick min sent den här månaden. Den innehöll iallafall detta:
 
Cetaphil - Moistruzing Lotion - En återfuktande lotion som ska göra ansiktet mjukt och lent. Den kan även användas på kroppen. Alltid roligt att testa nya produkter, och på jakt efter en ny så kanske hittar en ny favorit.
 
Nicka K - FX Airbrush Beauty Sponge - Makeupsvamp med ergonomiskt grepp för en perfekt basmakeup. Jag har de senaste månaderna nästan bara använt sponge för att applicera foundation och concealer, så att testa en ny är toppen!
 
Mememe Cosmetics - Lip Glide, Playful Peach - Ett läppstift och läppenna i ett med en superpigmenterad formula och matt finish. Färgen är kanske inte min färg men ska testa den ändå.
 
Royal Apothic - Holland Park Cream Crème Body Moisturizer - En återfuktande bodylotion som gör huden len och smidig samtidigt som den mjukgör och reparerar. Äääälskar verkligen förpackningen! Både lådan och själva tuben. 
 
Glazel Visage - Pressed Rouge Mini - En rouge i en rosaaprikos färg. Jag är dåligt på att använda rouge men ska försöka bli bättre, har så många fina nu. 
 
Toms - Nellie Dellies Mörk Choklad - BONUS - älskar verkligen när man får något ätbart i glossyboxen. Den här gången var det en mörk choklad som är sötad med stevia. Alltså utan tillsatt socker. Jag är inget fan av mörk choklad men har tryckt i mig hela. 

Full dag

Jag ogillar att komma hem sent efter skolan, tycker det är tråkigt och man hinner inte göra lika mycket på kvällen. När jag slutade gick jag till banken där jag fyllde i lite papper och sånt, hade ingen koll på att jag behövde fixa nytt kort osv när jag blev arton. Men det är gjort och efter det hade jag körlektion, missade bussen så gick på stan en stund och väntade. Äntligen hemma och har ätit och ska plugga lite nu, vääldigt tagg på helg!
 

Wednesday

 
Hoppas ni alla haft en toppen onsdag. Min har gått riktigt fort känns det som, kanske för att det är min kortaste dag. Har hunnit med lite av varje sedan jag kom hem och nu tänkte jag plugga lite spanska inför imorgon. Ha en fin kväll alla!

Taaack

 
Tusen biljoner för alla gratulationer igår, ni är bara såååå gulliga! Jag hade en toppen dag! När jag kom hem gjorde jag tårta och sen kom släkt. Fick verkligen så fina presenter, är verkligen tacksam!!! Tack igen, första inlägget som myndig wopowooop

mera.se

Mera.se hittar du mängder av olika plagg, saker, klistermärken med mer du kan få tryckt på. Dom trycker på textilier, vinyl, papper så dom kan trycka på det mesta. Perfekt om du ex ska beställa klasströja, lagtröja eller bara någon rolig tröja med personligt tryck. Eller varför inte en keps med egen logga, en handduk med ditt namn eller logga, eller varför inte post it lappar eller en affisch eller penna eller mapp eller vadsomhelst? Jag gillar verkligen att dom har så många olika färger på tröjor, kepsar, handdukarna och jaa typ allt. Perfekt!
Det är svårt att hitta något dom inte trycker på, det står även att dom kan trycka på det mesta. Dom har en kategori i menyn som heter billigt, då hittar du enkelt de billigast kläder då det finns flera olika varianter. Exempel så finns en av deras tshirt i 27 olika färger i storlekarna XS-4XL även i barnstorlekar. Om jag skulle tryckt en tröja, bara sådär utan anledning, skulle jag nog tryckt en roligt text eller något och haft den som myströja eller kanske träningströja. Men annars är det perfekt för en möhippa, inför någon typ av lagtävling, klasströja eller något annat.

 

inlägget är i sammarbete med mera.se 

18

 
Grattis till mig själv, 18 år. Nu är jag myndig, vuxen. Jag får ta körkort, rösta, köpa nässpay, trisslotter, gå på krog OSV. Vill typ köpa en nässpray bara för att jag kan! haha Kommer ha en vanlig dag i skolan och ikväll kommer lite släkt och äter tårtaa. WOHOOO 

Senaste från instagram

 
Följ gärna mig @alicelindstroom. Lämna gärna ditt instagramnamn i en kommentar så kanske jag kikar in din profil, på jakt efter nya konton att följa!

Tidig B-day dinner

 
Hunnit med att plugga, städa och även en sväng ut i skogen för att fota en ny headerbild. Hösten är ju över för länge sedan och behöver uppdatera min design lite. Suttit och redigerat lite bilder och senare ikväll ska jag på min kanske favorit restaurang och äta "födelsedagsmiddag" i förskott med familjen. Fyller ju 18 på måndag, woopwoooop

Friyay

 
Glad fredag på er kompisar!! Men dag har gått supersegt och jag har bara längtat hem, vilket jag äntligen här. Jag tänker spendera min kväll med min filt, glass och senaste avsnittet av PLL. Vilket är precis vad jag behöver.  Inte så mycket planerat i helgen, lite plugg, teori, städning och mängder av chill. 

Let it snow

 
 Det har snöat i flera dagar nu och det börjar bli några decimeter på marken. Just nu har kylan kommit tillbaka, nere på -25. Brrrrr. Redan fredag imorgon, tycker den här veckan har gått riktigt fort. Har körlektion och lungt på pluggsidan så kommer ha en chill kväll känner jag. Helgen ser nog också ganska pluggfri ut just nu, det behöver jag!

Risnudlar

 
Som jag nämde igår hade jag bara en lektion idag då vi under förmiddan såg teater. Jag var hemma innan tre och har hunnit med att träna lite och laga mat. Jag drömde om risnudlar för några nätter sedan så har varit sugen på det. Jag gjorde en supergod wook med quorn, risnudlar och wookgrönsaker med soja på. SÅÅÅÅ GOTT! 

Segistisdag

 
Nu när jag ska skriva det här inlägget och tänkter igenom vad som hänt idag inser jag att det har varit en väääldigt tråkig dag. Kallt och snöigt och halvsega lektioner. Tänkte ta en lugn kväll, lite plugg kanske och sen serie Funderar på att börja se The O.C efter lite tips från er läsare. Imorgon har jag lite sovmorgon och sen går hela förmiddan åt att se en teater. Så har bara en lektion imorgon, wohooo och slutar kvart i två så gladis. 

Winter

bilder från weheartit

Måndag


En ny vecka rullar igång, är glad att den här inte är lika full som den förra. Inga prov så det känns riktigt skönt! Hoppas ni alla får en toppen måndag, själv vill jag bara sitta hemma å mysa. Har toksnöat hela natten, myyys

Lush

Jag älskar alla produkter jag har testat från lush och funderar nu på att göra en beställning därifrån. Jag har hittat några produkter på bloggar som verkar vara bra. Men jag vill ändå kolla med er om ni har tips på något bra som ni har testat. Det är ju lite svårt att luka och känna på saker när man beställer, men ni brukar ha bra tips!

Serier

 
Jag är en seriemänniska, äääälskar att kolla på serier och vill alltid ha en att "se när jag vill" och inte bara när den sänds 1 gång i veckan. Jag såg nyligen ikapp OITNB och är på jakt efter en ny. Kollar på PLL, TVD, Modern Family osv som sänds/har uppehåll just nu. Men skulle vilja hitta någon ny, såå bomba kommentarerna med serier!!!! På bilderna ser ni några av dom jag sett, tipsar om alla dom iallafall.

God morgon lördag

 
God morgon på er! Lördag och jag ska försöka ta det lugnt hela dagen och vila. Har lite plugg jag behöver göra, både skola och körkort men ska inte stressa. Det blir även en sväng för att kolla på en ny jacka till mig, fryser mycket i min gamla så skulle vara nice om vi hittar någon.

Äntligen helg

 
Det känns såååå skönt att det är fredag. Som jag har skrivit så har min vecka varit full med grejer. Idag är första dagen jag inte kommer hem sent och ska bli så skönt att slippa plugga. Även väldigt skönt att matteprovet som jag hade idag är gjort. Ska bara kolla på Pretty Little Liars avsnittet som sändes i veckan som jag inte hunnit se, dunder glad att det börjat igen!

Pop Danthology

 
Nu var det ju några månaders sedan den släpptes, men om någon missat 2015 Pop Danthology sååå postar jag den. Eller näää vene egentligen inte men jajaja

Full vecka

Jag har just nu en vecka med vääldigt mycket att göra vilket gör att bloggen får stå hyffsat tom. Försöker klicka upp färdiga inlägg eller gamla bilder, men det känns liksom så tråkigt. Jag har ett matteprov på fredag och det råkade även bli så att jag kör två körlektioner + risk 1 & risk 2 den här veckan. Dålig planering men jajaj.

Det här hade inte varit helt fel just nu, Kroatien 2014 
 

Sunset

 
Oldie som legat i arkivet ett tag nu

Aquarium

 
Baltimore aquarium 2013

Randomness

 Bilder från weheartit

Summer

 
Saknar sommaren och värmen!!

weheartit

bilder från weheartit

Back 2 school

 
Idag är det back to school som gäller för mig. Känns väääldigt segt att vara tillbaka till skolan, men skönt att det bara är en fredag och sen helg igen. Kylan är kvar och ligger närmare -20, bbrrrrrrr. Hade mycket hellret spenderat än en dag i sägen, med te, filt och en bra serie eller film. Bilden är från någon dag sedan då det snöade. När börjar du skolan igen?

2015ninebest

 
Dom här typen av bilder/kollage har setts på instagram och bloggar de senaste 2 veckorna. 2015bestnine på instagram. Inte varit superbra på att lägga ut bilder i år, men bryr mig mer om hur bilderna ser ut nu. Jag har mitt "feed" som jag vill följa. Det är inte supertydligt kanske, men bytt till det för några månader från att ha haft något med "mattare" bilder tidigare. Nää jag var inte vad jag snackar om, men här är iallafall mina nio mest likeade bilder under 2015. Heter alicelindstroom på instagram, ifall ni vill kolla in mitt konto alltså.

-20

Har du också fått superkallt? Vi har kring -20 och jag har 0 planer på att gå ut idag! Tänkt börja springa igen men nope, inte om det är så här kallt! Haft mysdag i sängen även fast jag vet att jag borde plugga. Ska duscha och sen försöka ta tag i det innan jag ska iväg på middag hos min farmor och farfar ikväll. Alltid myyys. 
 
Bilden är från någon dag sedan då det äntligen kom lite mer snö. Nu är marken vit iallafall! 

Chill down

bilder från weheartit

New Years eve

 
Såhär så jag ut på nyår. Inte flyttat över bilder från kameran till datorn på flera dagar och såg att jag hade bilder enda bak till julafton som jag inte kikat på. Vart lite små nöjd med lockarna, det där var innan jag borstade igenom dom så dom blev lite bättre. Idag då, var på promenad till coop och köpte en avokado. hahah insåg att det lät lite roligt men var sugen och skulle faktiskt köpa en lipsyl. Annars har jag tagit det lugnt och sett klart Orange is the new black, så i stort behov av ny serie!!!!!

Harman Kardon Nova

Jag fyndade på mellanrean ifjol, ett par högtalare från Harman Kardon. Hade funderat på att köpa ett par nya och när jag kände mig rik av alla julklappspengar och att priset var så bra passade jag på. Dom hade kostat 3600 och jag köpte dom för 1400 så är riktigt nöjd! Dom är mycket bättre och snyggare än mina tidigare och ljudet är verkligen grymt! 
 

4 bilder

Inser att uppdateringen kanske inte varit den bästan senaste dagarna. Gör knappt något på dagarna, vilket innebär inte så mycket bilder. Men har 4 mobilbilder från senaste dagarna. Varit på bio och sett En man som heter Ove, riktigt rolig film. Firat nyår, myst och idag var jag en sväng och åkte skridskor på en sjö. Vill inte att lovet ska vara över!!!

Tack för årets julkalender

 
Stort tack till alla företag samt ni, mina läsare, som deltagit i mina 4 luckor! Några dagar för sent tänkte jag pressentera vinnaren i lucka 4. Stort grattis till: Moa! Jag har mejlat dig så kolla din inkorg!
 
Stort tack till:

TVÅTUSENSEXTON

Gott nytt år! mitt första inlägg 2016, gäll att komma ihåg att skriva 2016 nu också. Hoppas ni hade en bra kväll och natt, min var riktigt bra! Var med några kompisar och hade det jätte roligt med skratt, prat och spel. Vi skålade vid tolvslaget och kikade lite på raketerna. Bilderna är från något tidigare år, men dom är fina ändå. Haft en chill dag, blev nog lite för lista sömn i natt.
 

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin