Alicelindstrom

Min helg

Jag har haft en helbra helg och finvädret har hängt kvar. Min pojkvän kom hit i fredags efter han slutade jobba och han åkte hem för en stund sedan. Vi har badat kvällsdopp i fredag, en snabbis i lördags och även idag söndag blev det ett topp i havet samt en tur in till stan. Jag skulle byta ett plagg och sen fikade vi, saknat chai latte såååå mycket! Ikväll har jag tänkt se ikapp lite youtube. Imorgon börjar min sista semestervecka, vilket känns tråkit. Och just ja, jag bokade precis in mig på bankörning till helgen, whuuut??? 
 

30 sommarmåsten

Sova i husvagn
Fota snygga mobilbilder
Resa utomlands
Bada i havet
Cykla runt utan mål en sen sommarkväll
Grilla vid en sjö
Bada i pool
Kör bil till mysiga platser med picknick
Spela kort i solen
Sola utan att bränna mig
 
 
Köpa glass vid en strand
Bada i regn
Äta grillat
Baka somriga pajer
Plocka jordgubbar och hallon
Fota mycket
Köpa fika på fabriksutförsäljning
Mysa hos farmor och farfar
Spendera en regnig dag framför serier
Ha en underbar sommar
 
 
Skratta
Äta massor utav frukt och bär
Få fräknar
Kasta dart
Äta pannkaks brunch
Göra ingenting en hel dag
Blogga massor
Besöka nya platser
Spela kubb
Lyssna på somriga låtar
 
 
En lista jag började på innan sommarlovet och äntligen fått färdig. Hunnit bocka av en del redan, kanske kommer ett utvärdernade inlägg till hösten. Vad vill du göra i sommar?

Gold, gold and more gold

 
Jag beställde fyra nya inredningsprylar till mitt rum här om dagen som idag kom. Mitt rum som ni kanske vet är väldigt grått då jag har 3 grå väggar samt en svartvit fototapet över New York [mina senaste bilder på rummet]. Jag har valt att detaljerna ska gå i vitt, guld och rosa. Så jag har lite rosa smågrejer som kuddar, musunderlägg, blommor, ljus och sånt. Även guld men kände att jag behöver mer guld, så det blev så att jag beställde 4 guld saker. Ett kuddfodral till min tidigare vita kudde i guld, doftljus som luktar fräscht och citronigt samt två ljusstakar. Jag är lite osäker på vart jag ska placera dom, just nu står dom på mitt skrivbord men dom är fina överallt. 

Juliboxen

 
Juli månad har blåst förbi och boxen är här. Jag är riktigt nöjd med produkterna och älskar temat "travel on", dock hade jag uppskattat om det här kanske var juniboxen instället då den innehåller bra "rese" och sommarprodukter. Det känns nästan som att sommaren är slut och jag har redan gjort mina resor. Den innehöll iallafall detta:
 
Nomnom - Hair Rings - Telefonsladdsliknande snoddar som inte ska lämna märken i håret. Jag har funderat på att skaffa såna här snoddar med varit lite tvek på hur dom skulle fungera i mitt hyffsat långa och tjocka hår. Jag har testat en och det funkar helt okej, iallafall om jag gör en bulle. Dock hade jag nog velat ha en annan färg en knallgul...
 
Rodial - Smokey Eye Pen - En geléliknande eyelinerpenna som man enkelt ska kunna få till en sotad look med. Den kommer jag verkligen ha användning för, inte bara till sotning utan även som eyeliner.
 
Maybelline - Vivid Matte Liquid Lipstick - Jag blev riktigt glad när jag läste att en av produkterna den här månaden är just detta liquid lipstick. Dock blev jag inte riktigt lika glad över färgen då jag aldrig använder rött på mina läppar. Hade hoppats på någon av de rosa istället, menmen. 
 
De Bruyere - After Sun Lotion Monoi - En after sun som innehåller e-vitamin som hjälper till att skydda huden så den hinner återhämta sig. Den här hade varit perfa att ha med i Turkiet, inte för att jag brände mig super mycket men jag märkte att min hud inte var tiptop.
 
Elizabeth Mott - Sherbet Cleanser - Ett rengöringsbalsam/makeupremover som smälter mot huden när man tar bort smuts och smink. En praktiskt söt liten förpackning som funkar perfa i necessären!

3 favs atm

 

Årets första hallon

Hejhejhej. Jag sitter just nu och väntar på middag. Vi ska äta grillat och potatis, lite sådär spontant på en tisdag. Jag bakade en hallonkaka tidigare idag till efterrätt med de få hallon jag lyckades hitta i busken. Nu börjar jag nästan tröttna lite på den här värmen. Jag gör knappt något på dagarna, sitter ute i solen eller inne på mitt svala rum. Jag vill kunna åka in till stan eller hitta på något utan att svettas i den stekheta solen. Imorgon verkar det bli lite molnigt så tänkte träna på morgonen och sen kanske åka iväg och på lite ärenden.
 

Senaste från Instagram

 
Lämna gärna ditt namn i en kommentar så kan jag kolla in ditt konto. Jag heter alicelindstroom

1 mil

Sen jag skrev sist har jag ätit lunch, suttit en sväng i solen och gått upp i skogen och badat i en sjö. Det var förvånande varmt i vattnet, 22 grader enligt termometern. Förutom det har jag suttit lite mer i solen, ätit middag och tänker nu spendera min kväll i sängen och kolla på youtube och serier. Efter att ha gått och sprungit nästan 1 mil känner jag att det är just vad jag behöver ikväll.
 
 
 

Uppe med tuppen

 
Jag kom hem i morse strax efter sju, suuuper tidigt. Orkade inte åka hem igår kväll så jag sov en natt till och klev upp när min kille skulle iväg och jobba. Egentligen väldigt smart att kliva upp så tidigt när man är ledig. Klockan är inte ens tolv och jag har hunnit med att svara mejl, kommentarer, förbereda inlägg, springa några km, duschat och nu ska jag börja fixa mat. Jag håller på med ett inlägg med lite foto tips och svar på frågor, har du några frågor kan du gärna lämna dom i det här inlägget. 

3 saker

3 saker jag ser fram emot
-Äta glass
-Fortsatt härligt sommarlov
-Värme
 
3 saker jag gillar
-Sommar
-Sol
-Sommarlov 
 
3 saker jag inte gillar
-Ha tråkigt
-Taskiga människor
-Folk som är sena/sega
 
3 saker jag vill
-Resa
-Äta glass
-Hitta på något med kompisar 
 
 
 
3 saker jag borde
-Skicka iväg några mejl
-Städa
-Sova 
 
3 saker jag kan
-Prata
-Andas
-Vara glad 
 
3 saker jag inte kan
-Stå på händer
-Sova mitt på dagen
-Bestämma mig ibland
 
3 saker jag ofta pratar om
-Att jag vill resa
-Vädret
-Saker jag ser fram emot 
 
3 saker jag har på hjärnan
-Någon konstig låt
-ehhhh idk 
 
3 saker jag önskar mig
-En toppen sommar 
-Ett bra framtid
-Sommarväder (fast det fick jag)
 
 
 
3 saker jag blir lugn av
-Kolla på serier
-Sova
-Springa 
 
3 saker jag blir stressad av
-När jag är försenad
-När andra är försenade/sega
-Jobbigt mycket i skolan 
 
3 saker jag ska göra i veckan
-Sola
-Sova
-Hitta på roliga saker 

Summerday

bilder från weheartit
 
Lite somrig inspiration på en somrig dag. Vad har ni haft för väder? Här har det varit 25 grader om inte mer och vi har spenderat dagen på standen. Det blev några dopp men det var inte så där super varmt i vattnet, inte Turkiet varmt direkt. Vi kom tillbaka till min pojkvän för en stund sedan och ikväll blir det nog en lugn filmkväll. 

Födelsedagsmiddag

Värmen fortsätter men idag har det varit lite mulet. Jag började dagen med en joggingtur innan jag duschade och åt lunch. Har spenderat en del tid i sängen i mitt svala rum och kollat på serier och jag blev precis klar och ska snart fara till min morfar. Ikväll ska vi fira han tillsammans med mina mostrar, vilket kommer bli mys. Efter det åker jag hem och byter om innan jag åker till ♥ där jag kommer spendera helgen. Fotade snabbaste outfitbilderna. Håret fick bli i en fläta och det fick bli rompern ni såg för några veckor sedan i Turkiet.
 
 
 

Sunset

Swim with me in the ocean

 bilder från weheartit
 
Hela veckan har det varit sol över 20 grader på termometern. Jag har försökt sitta ute en stund varje dag men det är så varmt och har böjat trötta. Men man kan ju inte sitta inne när det är fin väder? Just nu skulle jag inte tacka nej till en pool eller hav. Får se om jag får ut något mer idag eller om jag stannar inne, funderar på att åka en snabbis in till stan annars. hmm vad hittar ni på i värmen?

Hotellrummet

 
Både jag och min pojkvän var väldigt nöjda med rummet vi hade i Turkiet, fräscht och lyxigt, precis som hela hotellet. Bara jag som älskar när dom gör såna där djur eller blommor av täcket eller handdukar? blir alltid så glad, haha. Vi valde balkong mot annan byggnad då vi inte har något behov att betala ganska mycker mer bara för att se på havet. Vi spenderade ingen tid alls på balkongen egentligen. Jag tycker ändå utsikten var helt okej, till vänster byggs ett nytt hotell men man ser ändå långt. Åhhh saknar det såå mycket! Maten, vädret, hotellet, ALLT!

Smart på tivoli

Vem vill inte spara pengar samtidigt som man unnar sig själv det man vill? Jag är verkligen en sån person, jag googla gärna en stund för att hitta den billigaste av det jag söker. Eller klickar runt på olika sidor om det finns någon rabattkod som gör köpet några procent billigare eller kanske ger gratis frakt. Vi vill väl alla spara pengar och tid. Kanske speciellt nu under sommaren. Jag vet inte men det känns som man har fler möjligheter under sommaren, möjligheter att spendera pengar och hitta på roliga saker. Troligen för att man är ledig. Jag sommarjobbar även under sommaren, vilket får mig att känna mig extra rik och att jag förtjänar den där tröjan eller pudret. Men vem vill egentligen spendera överdrivet mycket på en semester när man har andra viktiga utgifter? Det gäller att hålla sig inom en gräns och vi ungdomar måste inse att alla i vår krets kanske inte har lika mycket pengar att spendera på roliga aktiviteter.
 
Jag trillade nyligen in på en himla smart sida där du enkelt kan jämföra olika tjänster, lån, platser osv för att spara pengar. Zmarta är en tjänst med olika barrometrar beroende på vad det är du vill jämföra. Till exempel billån, försäkring, semester, jul, utbildning osv. Jag hittade till och med ett tivoli-index. Där ser du vilket tivoli som är billigast per åk och även annat som kan vara roligt att veta. Du kan även svara på några frågor för att ta reda på vilket tivoli som passar dig bäst. Jag fick Skara Sommarland, vilket jag vet är en av mina favoriter. Gör testet du med här. Skara är faktiskt bara 1 krona dyrarer per åk jämfört med ettan, vilket inte är dåligt! Kommer du besöka någon nöjesfält i sommar? Isåfall vilket?
 
Vad passar bättre än lite tivoliinspo?
bilder från weheartit // inlägget är sponsrat

Geiranger

 
En dag i Norge besökte vi Geiranger fjorden. Några av er kanska har sett filmen "The Wave" som handlar om vad som händer om/när en klippa ramla ner i fjorden (film tips!!), det är iallafall den fjorden. Vi kom ner i dalen från ett håll sen stannade vi i byn en stund och åt våfflor innan vi åkte upp en bit på andra sidan. Det var svårt att fånga vattnets färg på bild, men det var en sån där turkosfärg som känns så ovärklig. Det var lite tråkigt att det var så molnigt, hade säkert varit ännu finare med lite sol. 

2 böcker

Idag verkar det som att det ska bli sol så jag har tänkt passa på att sitta ute en stund och läsa. Jag läser sällan böcker, bara när jag solar och reser faktiskt (och i skolan). Tänkte tipsa er om vilka två böcker jag läst/läser i sommar. 
 
 
Under veckan i Turkiet läste jag Efter Alaska av John Green. Jag har tänkt läsa alla hans böcker då jag tycker dom jag läst är bra, så den här köpte jag på Arlanda och läste under veckan vid poolen. 
Livet efter dig av Jojo Moyes läser jag just nu och började med den under Norgeresan. Hörde att filmen är bra så jag tänkte att jag skulle läsa boken innan, så jag lånade den av min mamma. Jag har läst ungefär halva och hittills tycker jag den är bra och det är den jag kommer läsa idag.

Sportfiske

Håller ni på med fiske? sportfiske eller bara "vanligt" hobby fiske? Det är något som jag inte håller på med alls. Jag har pimplat när vi var i fjälls, som vi var ganska mycket förut. Det hörde liksom till fjällresan. Åka skoter ut på en sjö, pimpla och äta grillade mackor och korv till lunch och dricka varma koppen. Jag har metat någon gång och även provat på kastspö men det var länge sedan. En sak som jag inte riktigt hade koll på var hur mycket utrustning man behöver och hur mycket som finns. På sida el-ge, som är en sida som säljer tillbehör till sportfiske, finns det nog det mesta man kan behöva. Och kanske lite till. Dom har fiskespö, fiskelinor, förvaring, bete och även saker för vinterfiske, tropisktfiske, havsfiske och flugfiske.
 
bild från deras hemsida
 
Butiken finns i Skövde, Göteborg och du hittar den även online på internet. Dom har det senaste inom sportfiske, outdoor och äventyr. Deras första butik öppnade redan 1969 i Göteborg och dom har alltså varit med länge och skaffat sig mycket kunskap inom området. Dom arrangerar även kastkurser, flugbindningskurser, havsfiskeresor, föreläsningar och andra fiskeresor. Är det något som intresserar dig kanske du borde kolla in sidan.
inlägget är sponsrat

3 veckor hemma

Måndag och jag har nu tre lediga veckor HEMMA kvar innan jag börjar jobba. Det känns som att jag knappt haft någon ledig tid hemma under sommarlovet. De tre första veckorna jobbade jag och dom två senaste har jag varit utomlands. Har faktiskt längtat lite efter att bara gå hemma och göra ingenting, kolla serier, baka, träna. Just ja, jag har bestämt mig för att ta tag i springningen igen. Ni som hängt här ett tag vet att jag sprang ganska mycket under vintern, 3 gånger i veckan och en mil då och då. Men sen kom pollensäsongen och jag har haft ett uppehåll i snart tre månader, sprang iallafall mitt första pass idag. Förutom det har jag handlat, suttit en stund ute (även fast det var mulet) och kollat serier.
 

3 shorts

 

Shorts är ju ett typiskt sommarplagg och jag är glad att det blivit varmare så jag kan börja använda mina. I det här inlägget har jag valt ut tre av mina favoriter. 
Dom översta är köpte på Gina för tre år sedan kanske. Tycker fortfarande väldigt mycket om dom, älskar slitningen. En nackdel med dom är att dom inte är så super sköna att ha på sig + att dom är liiiite för stora på mig.
Dom i mitten är från Hollister. Precis som deras jeans så älskar jag deras jeansshorts. Just den här modellen har jag i ytligare en färg men tror att jag föredrar den här.
Dom längst ner köpte jag fjol i London på Forever21. Perfekta mysshortsen och går gärna runt i dom en hemma dag. Mysiga och helt okey snygga.

 
 

Myspys

Hej finisar! Igår strax efter att vi kom hem och efter att jag packat ut mina saker ur husvagnen åkte jag och hämtade min kille. Även fast det bara var 6 dagar sedan vi sågs så kändes det länge. Vi hade en myskväll igår med popcorn och film, Paper Towns. Idag har det regnat så vi stekte lite pannkakor till lunch. Annars har vi typ bara kollat serie och en film. Nu har han iallafall åkt hem och jag kommer nog ha en fortsatt mysig kväll och kolla ikapp youtube och alla serier jag ligger efter i, det ser jag fram emot.
 

Trollstigen

 
Tre bilder från i förrgår då vi åkte trollstigen. Det var ganska molnigt, vilket var lite tråkigt. Jag tycker iallfall det var en häfftig upplevelse och det var himla fint ändå! Nu är jag iallafall hemma i Sverige i mitt hus vilket det känns som evigheter sedan jag var. Fler bilder från Norge kommer, vänta bara.

I'm back!

 
Hello from Sweden!! I'm back. Idag lämnade vi Norge och jag befinner mig just nu i Sverige. Det känns faktiskt skönt att vi är påväg hem även fast vi inte ens varit borta en vecka. Jag saknar mitt rum och snabbt wifi. Jag har precis redigerat bilder från gårdagen men då campingen inte verkar ha öppet wifi får jag vänta tills imorgon för att publicera dom. Imorgon kör vi den sista biten hem, med ett lunch stop på IKEA. Så som jag har förstått det kommer vi hem på eftermiddan. Som jag nämde har jag inte wifi så det får bli en bild från Turkiet för typ en vecka sedan.

Atlanthavsvägen

 
Igåe förflyttade vi oss yttligare några mil och hamnade på en camping i Åndalsnäs. Påväg hit åkte vi atlanthavsvägen som är en sträcka som går ute vid havet. Vi åkte över en del broar och öar och stannade för att fota. Men som ni ser så var vädret inte det bästa, tråkigt. Jag tycker iallafall att det var fint, även fast det inte framgår i bilderna. Idag är vi på äventyr...

The last night

 
Fredag, som var våran sista heldag passade jag på att sminka mig. Det var faktiskt första gången jag använda smink under veckan och det blev även lite outfitsbilder fotade, cred till min pojkvänis. På fredagen hade jag på en en romper från boohoo. Den är verkligen så mysig och samtidigt snygg, älskar ryggen.

Pool

Ända sedan jag var liten har jag velat ha en pool på baksidan. Hur coolt och roligt skulle inte det vara? Jag är extremt avis på alla er som har det!! Jag älskar att bada och har gjort det sedan jag var liten, så en pool är något jag tjatat på mina föräldrar om. För massa år sedan köpte vi en sån där ganska stor som man har ovan mark, vattnet gick kanske till naveln eller något (jag var liten då). Men en nergrävd hade ju varit ännu roligare. Poolbyggarna.se är en sida som installerar pooler, spa och bubbelpooler både för inomhus och utomhus på gården. Dom har arbetat inom branchen i snart 40 år, alltså har dom erfarenhet. Dom fixar poolen och även det "osynliga" som cirkulationspumpar och stommar.
 
bilder från weheartit
 
På sidan hittar du även tips om du funderar på att skaffa en pool. Vart den ska placeras, storlek, drift och rengöring medmer. Dom är även olika kampanjer igång så kika in där så kan du spara en slant. Idag är jag kanske inte lika intresserad av en pool som jag kan hoppa i och plaska, det skulle inte vara helt fel. Men en spapool låter ju inte heller så tokigt...
inlägget är sponsrat

Land nummer 18

Hej från Norge och nu mera land nummer arton. Det artonde landet jag besöker i mitt liv. Dagen har bestått av bilåkande och för en timme sedan kom vi fram i Kristansund. Vägen har varit riktigt dryg, mycket upp och ner, svängar, tunnlar både genom berg och under vatten, broar och även en färja. Nu sitter jag allafall på campingen och äter körsbär och chips medan jag väntar på att maten ska bli klar. Idag blir det grillat, klassisk husvagnsmat. Imorgon rullar vi vidare söderut, vi ska åka Atlantvägen om jag förstått allt rätt.
 
bilden är från färjan vi åkte, typ enda bilden jag har från idag.

Mitt i skogen

Hejsan, vet ni vart jag befinner mig?? Mitt ute i skogen i en husvagn några km från Norska gränsen. Igår packade jag de sista kläderna som torkat under natten och vid tio rullade vi iväg. Så gårdagen spenderade jag i en bil. Natten sov vi mitt ute i skogen, hur mysigt? Idag ska vi åka mot Trondheim och sen vidare mot kusten. Vi hörs senare kompisar.
 
Lite snapahoots från gårdagen. Hade en ganska händelselös dag som ni ser.

Victoria's Secret

 
Påväg till Turkiet var jag några timmar på Arlanda och då passade jag såklart på att shoppa på Victorias Secret. Först i skycity köpte jag en necesär (bild på den kommer senare) och när vi kommit in på terminal 5 kikade jag in på VS för att köpa en rollerparfym. Fick hjälp av en tjej att hitta vilken jag ville ha, hon tipsade även mig om att dom hade ett set på rea. En roller kostar 270 och i det är settet fick jag rollern + parfym + badsalt + skimmerpulver för två extra hundralappar. Som några av er kanske vet så kostar en VS parfym kring 700, alltså kändes det som världens fynd! Jag är verkligen nöjd, crazy att det var nedsatt så mycket bara på grund av att förpackningen skulle bytas ut.
 

Hemma

 
Nu är jag hemma efter en fantastiskt vecka i Turkiet. Här över är lite blandade bilder, fler kommer ni antagligen få se. Men nu har jag mycket att fixa, ska tvätta och packa för imorgon åker jag nämligen på ännu en resa. Jag har kanske inte nämnt det så mycket men imorgon åker jag till Norge med familjen och husvagnen, kommer bli så mysigt!! Men nu vill jag bara få packningen gjord så jag kan sova, för som jag skrev i inlägget under sov jag inte många minuter i natt.

Påväg hem

Dagen igår gick så fort! Vi åt frukost innan vi packade det sists och checkade ut. Vi chillade vid poolen hela dagen fram till halv 6 då vi hade hyrt dusch. Det var verkligen skönt att duscha av kloret och solkrämen. Sedan åt vi lite mat och sen kom bussen 19.50. Efter köande i över en timme på vissa ställen fick vi äntligen gå ombord på planet. Vi landade på arlanda halv fyra i morse och ni kan gissa hur trött jag är. Jag är inte den personen som kan sova på plan eller en bänk. Halv 9 eller något sånt går tåget så vi har några timmar kvar här på arlanda. Vi ska försöka få i oss frukost och köpa med någon lunch iallafall. Jag beräknas vara hemma vid fyra på eftermiddagen så vi hörs kanske då.
 
Tre mobilbilder som beskriver mina senaste timmar. Bad i poolen, flygplansfrulle som var grymt god och försök till att sova på arlanda.
 

Juni favoriter

 

Juni är slut och som de senaste månaderna kommer här ett inlägg med de produkter jag använt extra mycket under den senaste månaden. Många av produkterna är nya som jag köpte i början av månaden, iallafall här är mina fem.

 

Mac Fix+ Prep & Prime setting spray. Jag har tidigare använt en från Urban Decay men valde att testa Macs då jag har deras puder och concealer. Skulle nog nästan säga att den här är bättre. Dock blöter den upp min mascara och får den att rinna ??. Den har jag iallafall använt mycket under junis varma dagar.

 

The Balm Put A Lid On It. Jag behövde en ny primer och att det skulle bli en från The Balm var inget tvek då jag gillar alla andra av deras produkter jag testat. Den här håller bra och är enkel att blanda ut.

 

NYX Liquid Illuminator. En creme highlighter? kan man beskriva den så? Iallafall så är den hyfsat nyinköpt och gillar den då den ger ett naturligt resultat och tror nästan den håller bättre än puder highlights. 

 

NYX Lip Liner. Jag använder inte lip liner sådär super ofta, men den här var riktigt bra och den passar till flera av mina läppstift.

 

Emite Mascara. Den här mascaran är vattenfast och jag har fått den genom glossybox. Den har använts under de regniga dagar jag cyklat till jobbet under juni. Och den funkar bra emot regn, slipper komma fram som en panda.

At the beach

Kjol - Boohoo  //  Croptop - BikBok  //  Ballerina - DinSko
 
Jag känner att jag verkligen har steppat up my outfit game. Kanske för att jag gillar mina outfits, har så mycket somriga plagg som jag sällan kan använda. Dagen har sett ut precis som alla andra dagar, förutom att vi åt lunch på restaurangen istället för poolbaren. Något vi ångrar att vi inte gjort tidigare för där fanns det mycket mer att välja på. Idag var dessutom våran sista dag här, dock har vi hela dagen imorgon också då bussen lämnar hotellet 19.50. Jag har precis redigerat klart bilderna på gårdagens outfit och vi ska snart ut och fota lite innan maten som idag är Asiatisk. mummaaa

Waves on the ocean

Croptop - Forever21  //  Kjol - Nelly
 
Dagarna går så jäkla fort här!! Poff så är snart den här dagen slut, även fast vi knappt gjort något. Det har mest varit poolhäng och förvånande nog så klev vi upp vid åtta tredje dagen i rad för att träna, det kunde jag aldrig tro. Imorgon är våran sista heldag, vilket känns tråkigt. Ska njuta till fullo, vilket är svårt att inte göra då allt är så bra här. Bilderna här över fotade vi i solnedgången igår, blev riktigt nöjd och ljuset var perfekt. Nu tror jag vi kanske ska ut och fota lite till innan vi äter, idag är det Turkiskt vilket jag tycker är spännande. 

Sunset on the beach

 
Igår fotade vi i solnedgången, eller egentligen hade solen nog gått ner. Himlen var iallafall sådär sockervaddsrosa och fin. Det var verkligen så varmt och det kändes nästan som att det blev varmare när vi kom ner till havet och klättrade runt på lavastenarna ute i vattnet. Oufiten jag har på mig en en playsuit och kommer från boohoo. Till den hade jag bara ett par svarta ballerina. Nu ska vi snart och och käka, ikväll är det internationellt som står på menyn. Det kommer bli spännande att se vad det är, hoppas på mycket gott iallafall! Kramis

Glossbox juni

 

Det känns konstigt att juni redan är över? Känns som det var nyss men ändå jätte länge sedan jag satt i aulan och väntade på att få gå på sommarlov. Juniboxen damp ner i brevlådan innan resan så hann fota den. Denna box var ett samarbete och jag tycker att boxens rymdtema är grymt snyggt. Iallafall så innehöll min box det här:

 

Elizabeth Mott - Thank Me Later Eyeshadow Primer - En primer som ska gör att ögonskuggan håller längre och den ska även ge en intensivare färg. Den var väldigt liten, vilket är praktiskt under sommaren då man kanske reser mycket. Köpte nyss en primer, lite synd men alltid roligt att testa något nytt.

 

Icona Milano - Emotion Allowed Volume Waterproof Mascara - Jag använder sällan vattenfasta mascaror och när jag väl gör det så har jag reda tre som jag brukar använda. Så jag hade hellre önskat en vanlig. Den här ska klara bad och den ska ge volym, vilket jag kanske inte riktigt håller med om.

 

Rihanna - RiRi EdP Spray - Ääääälskar parfym och klagar inte på att man fick Rihannas senaste. Den beskrivs som en flirtig doft med passionsfrukt, kaprifol och fresia. Den passar både på dag och kväll. 

 

The Beauty Crop - PBJ Smoothie Stick - En läppstiftpenna som ska vårda och återfukta läpparna. Jag fick min i en fin mörk färg, en färg som jag aldrig skulle ha köpte om jag inte fått det. Faktiskt såg den inte så tokig ut på som jag trodde. 

 

Glam of Sweden - Matte Top Coat - Matta naglar är ju sååå snyggt! Så jag klagar inte på att jag fick en flaska. Den kommer jag verkligen att ha användning för både under sommaren och senare fram i höst.

43 grader

På bild, utsikten från våran balkong och min outift till frukosten imorse. 
 
Idag var det nog varmaste dagen, termometern vid poolen visade 43 grader som mest, så jag har spenderat dagen i skuggan eller i poolen. Nu är jag nyduschad och vi ska nog snart gå och äta middag. Ikväll är det Barbecue buffe, kanske inte min favorit då jag inte äter nöt och dom verkar inte servera så mycket annat kött. Kanske av religösa skäl? Men kommer säkert hitta mycket gott ändå, det finns så mycket att välja på!

The sun is shining

 
Bilderna är från första kvällen här, nyduschad och allt. Vill fota mer motljus i solnedgången. Igår kväll fotade jag lite när det var mörkt vid poolen.
 
Vi har precis landat vid poolen efter både träning och frukost. Vi gick faktiskt upp vid åtta för att springa lite och köra crosstrainer innan frukost. Verkligen en härlig start på dagen! Annars händer ingenting, känns som att det kommer bli en varm dag idag. Hur är det med er? och hur är vädret i Sverige?

Pooldag

Idag har vi hängt vi poolen typ hela dagen. Vi tog en sovmorgon då vi fortfarande låg lite efter med sovtimmarna. Kanske vid elva var vi ute vid poolen och vi har chillat där hela dagen förutom lunch vid poolbaren och en snabb tur i havet. Både jag och min pojkvän är poolmänniskor, vilket underlättar för mig. Idag blåste det och vart lite mulet på eftermiddan, men det var ändå över 30 så det vart aldrig kallt. Nu har vi iallafall precis duschat och ligger på rummet och chillar innan vi ska gå ner och äta. Idag är det Italiensk mat, jag hoppas på pizza och kanske någon god pasta? 
 
Vi tog med GoPro till poolen så här kommer tre bilder. 

Första dagen

 
Vi har haft en helchill dag vid poolen och även ett dopp i havet. Både poolen och havet känns nästan ljummet, skönt att det inte är iskallt iallafall. Vi har gått runt lite och kollat läget, bilderna fotade jag för en liten stund sedan. Vi ska snart gå och äta, buffee, taggatagga. Vädret har varit sol och lite över 30, svettats som en gris men tror jag vänjer mig om någon dag. Kramis

Framme

Hej hunns. Tänkte bara slänga in ett inlägg och berätta att vi är framme. Flyrresan gick bra och flyplatsen var väldigt seg med mycket köer. Efter 2 eller något sånt var vi framme på hotellet, då var jag lagomt trött efter 36 timmar med väldigt lite sömn. Idag startade vi dagen med frukost innan vi smorde in oss, fyllde i något papper och gick ut på gatan för att köpa solglasögon och flippflopps. Nu ligger vi vid poolen och ska snart kolla vad poolbaren har att erbjuda.
Det får bli mobilbilder precis som igår, men ska fota bättre idag.

Tågresa och lång väntan

Efter jobbigt många timmar på ett tåg, som för övrig gick 02.42 eller något sånt i natt, är vi äntigen på Arlanda. Jag fick min efterlängtade Frozen strawberry lemonade på donken innan vi fixade tre av mina inköp här på arlanda. Hittade en necesär på Victorias Secret som jag är himla nöjd med, även en semester bok så jag har något att läsa på stranden och nässpray för jag får alltid lock i öronen. Planer går inte förän om 5 timmar, alltså har vi många timmar kvar. Vi ska äta och sen hoppas jag vi får komma in på femman tidigt så kan jag kan gå runt där. Just nu har vi hittat ett bord där man kan ladda så det är jag nöjd med iallafall. 
 
Mobilbilder men hoppas ni inser varför, har bestämt mig att fota galet mycket under resan så tagga för fina bloggbilder. 

Semester !!!

 
Nu har jag äntligen semester!!! 5 veckor av resor och inga riktiga måsten. Direkt när skolan slutade började jag jobba så ska äntliga bli skönt med lite ledigt. Och inte nog med det så åker jag till Turkiet imorgon, börjar åka ner mot Stockholm i natt. Om jag är taggad? JAAA! Idag ska jag bara fixa det sista, uppdatera spotifylistorna (MUSIK TIPS ???), tömma kameran, ladda kameran, packa sista hygienprodukterna, handla inför tågresan, skrubba, färga fransar och bryn osv. Ja som ni hör har jag en del att göra idag. Ska även strax åka och hämta pojkvännen så ska vi tagga tillsammans. 

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin