Alicelindstrom

Semster och sista avsnittet ever

SEMESTER!! Äntligen mina kära läsare har jag semester!!! 4 veckor dessutom, wohoo. När studenten var över kändes det inget speciellt då jag inte ens fick vara ledig, men nu så! Jag flexade ut vid två och har sedan dess hämtat ut ett paket och suttit en stund i solen som äntligen visar sig. Jag har duschat och ätit vegoburgare till middag och ikväll ska jag se det sista avsnittet av Pretty Little Liars, jag kan knappt fatta att det är slut!! Serien har pågått i 7 år och jag kanske började se den för 5 år sedan, kommer kännas tomt men det är nog på tiden att den rundas av.

en liten bild från förra fredagen som var midsommar 

Glossybox

 
Snyggaste boxen och bästa innehållet på länge, en väldigt nöjd Alice helt enkelt!
 
The Body Shop - Amazonian Saviour Multi-Purpose Balm - Jag äääälskar TBS och jag älskar att testa deras produkter, just denna passar perfekt på torr hud men även för att vårda tatueringar och hudmärken. Kommer helt klart att användas mycket, speciellt på mina armbågar som alltid ska vara så torra!
 
Maria Nila - Style & Finish: Dry Shampoo - Ett torrshampoo som skyddar mot UV-strålning, parabenfritt, sulfatfritt och även är veganskt. Hur bra? Ska bli spännande att testa den här då jag hört mycket bra om den.
 
Bellapierre - Banana Setting Powder - Även om jag inte är en loose powder människa så hoppas jag att den här är bra, det kanske egentligen är min grej bara det att jag inte testat en som är bra?
 
The Beauty Crop - Glow Milk Illuminating Milk - En highlighter som ska ge en fuktig, fräsch och hälsosam glow. Jag älskar färgen och när jag går "lätt sminkad" föredrar jag flytande highlighter och jag äger ingen som är lite varmare i tonen, perfa!
 
Monu Professional Skincare - Soothing After Sun Lotion - En svalkande och återfuktande lotion som ska lugna och vårda huden samt minska rödhet (behöver jag) .
 

Tipsa mig om böcker

Jag läser väldigt sällan böcker, det händer nog faktiskt bara på sommaren eller när jag är utomlands (förutom i skolsammanhang). Jag har tänkt köpa lite pocketböcker att ha under sommaren MEN jag vet inte vad jag ska läsa! Därför frågar jag er, om ni har tips på böcker. Jag är öppen för alla förslag i alla genere, såå bomba med kommentarer! Dom här böckerna här nedan läste jag under sommarens förra två resor, båda var riktigt bra så ett tips från mig till er är dom!
 

Most wanted

(adlinks)  shirt  /  shorts  /  dress  /  long dress  /  dress  /  singlet  /  sunnies  /  shirt
 
Några av mina favoriter från NAKD´s most wanted categori. Förutom kläderna så är min most wanted lite semester just nu! Dagarna rullar på och jag räknar ner tills jag går på semester. Det börjar bli lite småsegt att jobba nu, lite slut på jobb och jag vill hellre vara ute än att sitta i ett kontor hela dagarna. Igår kom min kille hit, vi var och fikade på Espresso House, såg sista avsnittet Skam och hade det allmänt bra. Precis en sån kväll jag behövde.

#TB

Vet ni vad jag kom att tänka på? Hur mycket jag saknar hur jag gjorde mina inlägg för några år sedan. Jag la ofta på text, färg och massor av glitter på bilderna, sjukt kul och jag har ingen aning om varför jag slutade. Kanske för att alla andra slutade eller för att det känns mer clean utan text, ramar och glitter. Jag postar några gamla bilder här under, #TB
 

Utefix

Nu när det är sommar är det många som spenderar mer tid ute med allt från sola, bada till att hålla på i trädgården eller andra hemmaprojekt. Har du något på gång i sommar? Någon ombyggnation? DIY projekt eller kanske bara lite ogräsrensning i trädgårdslandet? Oavsett vad man gör ute är rätt utrustning och skydd alltid en bra idé, speciellt om man som jag inte vill skada sig. Företager Engelbert Strauss, har ett stort utbud av allt man kan tänka sig och dom specialiserar sig på arbetskläder skulle man kort kunna säga. 

 

 

När jag var yngre gillade jag verkligen att hålla på i trädgården här hemma. Jag hade egna krukor med blommor jag själv fick välja och jag hade även en egen plätt i trädgårdslandet där jag odlade morötter, sallad, blommor med mer. Jag rensade sådde, ogräs, vattnade och jag minns hur kul jag tyckte det var att besöka granngården för att köpa frön. Idag tycker jag inte att det är lika roligt och det enda i "trädgårdsväg" jag håller på med är pumpaodlingen. Vi är sedan flera år tillbaka med i en pumpatävling och det är jag i min familj som tar hand om våran lilla pumpis. Egentligen är det inte speciellt mycket jag gör, vattnar plantan och pollinerar för att hjälpa den lite på traven. Man kan väl säga att jag har hittat andra intressen än att gräva i jorden, jag kollar idag hellre på kläder och smink online.

detta inlägg är ett samarbete

Juni

 
Testagram, testagram, testagram oj vad jag älskar den boxen! Juni lider mot sitt slut och här om dagen damp boxen ner i blevlådan. Den innehöll mest grejer jag gav till mamma så som rosepeppar, ris och köksrengörings servetter. Jag är iallafall spänd på att testa riset och även vattnet från evian!! 

Matmat och mat

I lördags hade jag en liten midsommar nummer två tillsammans med mamma, min bror och min kille. Jag fixa ihop all mat utom det grillade och det blev en lite buffe med grillat, potatissalled, laxsnittar, melonsallad och diverse annat. Super gott och vi fick lov att äta det inne med bransan tänd då det regnade och inte var speciellt varmt ute, inte speciellt midsommrigt men mysigt! Till efterrätt gjorde jag en rabarb- och jordgubbs pavlova, godaste på länge!!
 
 
En ny vecka är igång och det här är min sista jobbarvecka innan jag går på fyra veckors semester!!! 

Levi's 501

Säger jag Levi's 501 shorts tror jag att ni är väldigt många som vet vad jag snackar om. Dom shortsen har blivit crazy populära och jag vill typ äga ett par i varje färg och modell. Dom är inte världens lättaste att få tag på då dom säljer slut typ på direkten. Jag såg iallafall nyligen att NAKD har fått in dom i alla tre längder i olika färger. Jag valde iallafall ut några av mina favoriter, min absoluta favorit är nog 3, 6 eller 7.
 
(adlinks)  one  /  two  /  three  /  four  /  five  /  six  /  seven  /  Du hittar ännu fler HÄR

Min midsommar

tur man har snälla kompisar som vill fota ens outfitbilder, hahaha 
Krans  -  Supergamal (barnstorlek)  /  Klänning - Forever21  /  Ballerina  -  HM
 
Jag hade en helbra dag, kväll och natt igår. Precis som jag skrev träffades vi ett gäng i en stuga någon räknade till att vi till slut var upp emot 25 personer innan kvällen var slut. Vi i "huvudgänget" kom dit strax efter ett, då spelade vi lekar, pratade och några badade och bastade. Senare mot kvällen grillade vi och sen blev det mer åt festhållet. Det var 2/3 från min förra klass och ett stooort gäng nya människor som kom och gick som alla var heltrevliga. Vi somnade någon gång väldigt sent och även fast jag inte fick speciellt många timmar sömn på min luftmadrass var det en sjukt bra midsommar!

Glad midsommar

Glad midsommar på er finisar!! Jag ska alldeles strax åka iväg till ica för att möta upp ett gäng från min förra klass (inte sett dom sedan studenten, buhuu) och lite nytt folk jag inte känner. Väl på ica ska vi handla innan vi åker vidare till en killes stuga. Där är planen att vi ska leka lekar, grilla och ha det allmänt roligt hela natten lång. Jag hoppas på inget regn och gärna värme, för jag ska ha klänning och blomkrans i håret!!! Jag är hemma igen imorgon och då tänker jag gå all in på midsommar med tårta, snittar, lax och diverse annat smått och gott.
 
Jag slänger in lite bilder från min midsommar ifjol, hur "firar" du midsommar?
 

Summer feelings

(adlinks)  Dress  /  Shirt  /  Swimsuit  /  Case
 
Jag älskar BikBoks utbud av kläder just nu, såå somriga och fina och jag önskar att allt bodde i min garderob. Min lediga torsdag börjar lida mot sitt slut och jag har verkligen hunnit med mycket idag! Då jag varit sjuk och innan dess hade fullt upp med studenten har jag legat lite efter med allt möjligt. Bland annat bloggen, jag hade 4 inlägg i utkast och jag har gärna minst 15. Nu är jag snart uppe på 15 igen, så ni kan väntar er mycket roligt de kommande dagarna. Jag har även putsat fönster, gått en sväng, fixat naglar och käkat hemmagjort pizza till middag. MUMSSII

Morgonrutin - ansikte

Jag använder inte speciellt mycket produkter för att rengöra mitt ansikte och preppa inför en dag, varesig och det är med eller utan smink. I det här inlägget tänkte jag iallafall skriva om de få produkter jag använder, håll utkik efter ett kommande inlägg där jag visar min rengöringsrutin på kvällen/hur jag tar bort smink.
 
 
Jag använder Neutrogenas Visibly Clear pore & shine daily wash för att tvätta mitt ansikte. Sedan baddar jag ansiktet tort med en handuk innan jag återfuktar. Till det använder jag L'oréal Skin Perfection Day Cream, en favorit sedan flera år tillbaka. Jag gör inte mer än såhär faktiskt, använder jag smink så lägger jag det ovan på när hudkrämen sjunkigt in annars är jag sminklös så är det här allt.
 

Glorious

 
LÅNGHELG!! Det firade jag med att gå hem liiite tidigare och jag tänkte mest bara ta det lugnt ikväll kanske äta något gott, hihi. Jag slänger in några av mina favoritlåtar/låtar från mina spellistor. Gillar ni det? Jag tycker att det är superkul att få musiktips, men det kanske bara är jag?
 

Två jobbdagar kvar

Idag jobbar jag min näst sista dag för veckan då företaget jag jobbar på alltid är lediga torsdagen innan midsommar. En gammal tradition som de övriga anställda arbetet in, tror jag, men då ingen är där är jag också ledig. Det går bra nu, frisk och det rullar på på jobbet och att jag bara har idag och imorgon kvar inna långhelg gör det lite lättare att cykla iväg!
 
(inlägget innehållad adlinks)  ett  /  två  /  tre  /  fyra  /  fem  /  sex  /  sju  /  åtta
 
Gina Tricot har verkligen steppat up their game senaste tiden. Jag var inne och klickade runt på deras sida igår och jag hittade verkligen så mycket fint! Några av plaggen ser ni här ovan, ska jag välja ett plagg så väljer jag nog nummer fem, vilken väljer du?

Macro

Canon EOS 60D + Canon EF 38-80mm f/5.6
 
Jag har i ett tidigare inlägg nämnt att min pappa pillrat lite med ett gammalt objektiv han köpte begagnat för väldigt lite och gjort om det till en grymt macroobjectiv. Bilderna här ovan är fotade med det och woooow, jag har helt glömt hur kul det är att fota macro!

De senaste filmerna jag sett #3

 
I love you Beth Cooper
En slötittarchickflick jag hittade på Netflix som jag tydligen inte sett innan. Den handlar om Dennis, en nörd, som håller ett graduationtal där han förklarar sin kärlek till skolans snyggaste tjej. En rolig, konstig men ändå mysig film, perfa för en seg kväll. Jag såg den förra veckan när jag var sjuk och den fick mig att sakna alla chickflicks, måste ta och kolla igenom dom bästa i sommar!
 
 
Why him?
En komedi som verkligen var en komedi! Den handlar om en familj som besöker deras dotter och hennes miljonär till pojkvän. Den var rolig, lite språad ibland eller nej, det kanske den inte ens var. Jag vill inte berätta för mycket, men den passar verkligen en slö tisdag.
 
Har du tips på någon film får du gärna lämna dom i kommentarsfältet!

Senaste 6 från instagram

alicelindstroom heter jag där, brukar alltid få någon kommentar om det ^^
 
Jag mår för övrigt så mycket bättre idag, knappt någon hosta heller!! Jag har mest tagit det lugnt idag och jag har precis baka en rabarberpaj som vi ska äta till efterrätt, extra gott och sommrigt efter en middag med grillat. Gottiiii. Vad jag hittar på sen får vi se, kanske bara är hemma vilket nog är det bästa med tanke på min förkylning.

Apple Blossom

För en veckan sedan

Jag blev hemma idag också, hostan vill verkligen inte ge sig och jag önskar att jag hade fått sova lite mer i natt än vad jag gjorde. Jag mår för övrigt bättre och har nog mindre feber idag än igår, men det ser ut att bli en heldag i sängen framför serier och filmer. Vilket känns synd när det är så fint väder ute. Jag insåg även att om några minuter är det precis en vecka sedan jag sprang ut från skolan och därför tänkte jag posta lite fler studentbilder, tro mig, jag har många!
 

Somriga plagg

Jag är super pepp på att göra en beställning på nakd, speciellt sedan jag vann ett presentkort på 1000kr (!!!) meeen allt jag vill ha är typ slutsålt i min storlek så i väntan på att dom ska få in så har jag satt ihop ett kollage med lite snygga plagg. Några av dom är planen att jag ska klicka hem...
 
(Inlägget innehåller adlinks)  one  /  two  /  three  /  four  /  five  /  six  /  seven

Sjuk.

Jag blev hemma idag alltså, jag kände att det skulle inte gå att jobba med den här hostan och febern. Så jag ska vila hela dagen i sängen med glass, frukt och bubbelvatten, vilket är de få saker jag kan få i mig. Tur att jag inte sett klart oitnb, så något har jag att underhålla mig med. Jag har suttit en stund nu och redigerat gamla bilder, kanske gör jag något med dom eller inte. Hoppas ni gör något roligt denna fina dag!
 

Förkyldis

Jag har lyckats blir förkyld igen, det känns typ som att jag har 40 graders feber. Jag har inte kollar än fast nä, det har jag nog inte och jag brukar överdriva. Jag kämpade mig igenom en jobbdag med hosta och det blev bara värre, stämplade ut en stund tidigare och jag blir nog sängliggande resten av dagen. Som det känns nu blir jag hemma imorgon, men vi ser väl.
 
Jag har verkligen 0 bilder, så en gammal från Norge ifjol får duga

It feels like summer

 

Första dagen

Min första sommarjobbsdag är avklarad. Jag jobbar på samma företag som de två senaste somrarna men på en nya avdelning i år. Det är ju roligt med nytt ett kontor, människor och uppgifter och jag hoppas på att jag kommer trivas och ha något att göra de 5 veckor jag planeras ska jobba! Det har regnat seriöst hela dagen så jag tänker jag en varm dusch nu och sen ska jag se oitnb och äta glass för min småhesa hals.
 

Sommarlista

Diverse olika sommarlistor snurrar runt på många bloggar just nu och just denna lista har jag lånat från Julia, och den är tydligen ursprungligen skapad av Anna María.

 

Vad har du för planer i sommar? 
Det enda jag har 100% planerat är att jag ska sommarjobba, samma företag som de två senaste somrarna så inget märkvärdigt med det.

 

Vad ska du göra på midsommar? 

Jag har för typ första gången planer i tid!! Jag ska umgås med lite folk från min klass (ex klass) i en killes stuga, det kommer säkert bli såååå roligt! Jag insåg nyss att det är ungefär två veckor dit, whuut?

 

Jag förra midsommar 

 

Vilken är din bästa sommarfrukost?

Vanilj soygurt med granola och jordgubbar, muuummssss.

 

Hur länge ska du vara ledig? 

Jag TROR att jag ska jobba i juni och sen är jag ledig i juli då företaget till största del är stängt. Sedan jobbar jag några veckor i augusti också.

 

Bästa badstället?

Jag har verkligen ingen favorit i Sverige, så jag säger valfritt utomlands. Fast då jag inte är en hav eller sjömänniska så säger jag nog en pool i ett varmt land. haha

 

Vackra Kroatien 


Bästa sommarlåten?

Svååårt! Jag har faktiskt ingen som sticker ut.

 

Vad kommer du ha på dig i sommar?

Gärna mycket shorts och klänningar om vädret tillåter! Inser att jag inte ens invigt mina kortare plagg för i år än. Vart är värmen?

 

Bästa sommarstället?

Jag gillar ju att resa, så mitt favoritställe att befinna mig på är nog utomlands, haha.

 

Vad kommer du äta i sommar?

Massor av jordgubbar, grillat och färskpotatis. Och glass såklart!!

 

Vad kommer du dricka?

Bubbelvatten, mummsiiii

 

Vad ska du läsa i sommar?

Jag har ingen koll på det, men jag borde ta och söka upp lite boktips. Har du något får du gärna lämna några bra titlar i kommentarsfältet.

 

Vad ser du fram emot?

Värme, vara ledig och mysiga sommarkvällar. Förhoppningsvis en resa!!

 

En bild från Turkiet ifjol 

 

Hur vill du minnas sommaren?

Som en varm sommar med mycket sol hade ju varit väldigt trevligt. Även en rolig sommar då jag gjorde något roligt eller reste till ett fint ställe!

En lugn dag med serier

Igår var jag äntligen ut och fotade lite körsbärsblommor!! 
 
Jag börjar nu äntligen kommer tillbaka till det normala efter flera dagar med väldigt dålig sömn och konstig/oregelbunden mat. Igår var vi till min morfar för mat tillsammans med mina mostarar som kommit hit enda från Stockholm, alltid roligt att träffa dom! Planerna för idag är noll, ska nog mest bara vila, prata lite och hoppas på att sluta vara hes tills imorgon då jag börjar jobba. Det blir nog serie tittning, jag ser verkligen fram emot att börja se den nya säsongen av Orange is the new black!!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

Ett gäng bilder från min studentdag igår. Vi i min klass började dagen klockan 07.00 med champagnefrukost, sedan åkte vi till skolan för häng med mentor, fotografering och betygsutdelning. Efter det samlades skolans alla treor i aulan för utdelning av stipendium, sång och babbel och vid 12.30 var det äntligen dags att springa ut.
 
 
Jag träffade då min familj och släkt innan och fick mängder av blommor och mjukisdjur runt halsen! Efter lite småprat med dom hoppade jag upp på flaket tillsammans med min klass.
 
 
Flaket var nog bland det bästa på hela dagen och vi hade verkligen tur med vädret! Jag var rädd att jag skulle frysa i min lilla klänning men svetten rann istället! Men lika glad var jag för det ändå, I mean ni ser ju bilderna.
 
 
Sedan åkte jag hem där alla väntade och jag hade min motagning med massor av mat och tårta. Jag fick jätte fina presenter och jag är så tacksam över allt och att folk kom! Jag tog det lugnt några timmar innan jag åkte vidare för lite fest. Vi hade nog kanske den roligaste förfesten inför en studentfest för året och träffade så många roliga människor såå jaaa ÄVEN kvällen var lyckad!
 
Hade en såå bra dag och kan knappt fatta att jag nu är klar med gymnasiet!! Jag kommer sakna min fina klass såååå mycket, trodde verkligen inte att jag skulle trivas så bra med alla boysen och de få tjejerna i början. Tack till pappa som fotat alla bilder på mig i det här inlägget, jag gav han hedersuppdraget att fotograftera ALLT!

FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!!

 
JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!!! Den här dagen är så jäkla bra!! Jag har haft det så roligt och jag snart åka vidare på lite mer festligheter, jag är hemma och tar det lite lugnt en stund bara. Tack till alla gratulationer!

För idag tar jag studenten !!

 

Det här inlägget är tidsinställt, jag vill ju inte att bloggen ska stå dom heeeela dagen! Idag är det iallafall äntligen min tur att springa ut ur skolan, dansa på ett flak och äntligen vara klar med gymnasiet!! Tiden har gått fort och när jag tänker tillbaka, enda till ettan, så inser jag hur mycket jag lärt mig och utvecklats som person. Jag är så glad över att jag har en sån fin klass där alla är snälla och roliga, jag är nöjd med mitt val av linje samt inriktning, Teknik med inriktningen informations- och medieteknik. Jag vet inte vart jag vill komma med det här inlägget, jag skriver det dagen innan och jag vill just nu bara att dagen ska vara här!

En dag kvar

Jag hade sååå roligt igår, extra roligt var det att så många var utklädda. haha ser fram emot att se alla bilder!! Imorgon smäller det, jag tar studenten, vilket betyder att jag har lite småfix idag att göra. Vid två (tror jag) ska klassen träffas och skriva på lakan, montera högtalare mm till flaket. Jag vill även hinna handla lite, ta bort min spraytan och måla på lite ny egen. Samt tvätta skor, måla naglar, hitta allt inför imorgon, berätta för mina föräldrar att dom ska fota alltalltallt helahelahela tiden osvosv.
 

Onsdag

Hejhopp, hoppas ni hade en bra Nationaldag igår. Jag har varit lite halvhängig de senaste dagarna men förutom hostan idag känner jag mig helt okej. Jag har precis varit en sväng med pappa och hämtat lite möbler på Mio och planen är just nu att greja lite i datorn innan jag hittar på något till lunch. Efter det tänkte jag städa lite inför fredag och ikväll är det studentfest med toga tema. Vad gör ni idag?
 
Stort tack för alla fina kommentarer på mina balbilder, ni är såå snälla ♥
 
Körsbärsträdet är påväg, men inte riktigt än. Så postar istället en gamal bild, hihi

Bal tredje juni

 
Fortsättningen på mina bilder från balen i lördags, de som pappa fotade. (Första delen hittar du här). Det känns så tråkigt att balen är öven, hur ofta händer det att man får håret fixat i två timmar och att man orkar sminka sig så mycket? Och när, förutom på bal, får man ens ha en sån fin klänning? Jag var verkligen nöjd och glad att jag fått uppleva en bal. På bilderna ser ni mig, min baldejt och såklart slängde jag med en bild på pappas bil som vi åkte dit med. Även om det inte var en bal på slottet, så var det är himla bra bal i ishallen.

Serier #17

 De tidigare inläggen hittar du här: Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6Del 7, Del 8Del 9Del 10Del 11Del 12Del 13Del 14Del 15, Del 16
 
Jane the virgin
En helrolig serie som jag sett och läst väldigt mycket om men aldrig gett den en chans. Men den var verkligen så mycket bättre än vad jag trodde! Den handla om Jane, en oskuld, som av misstag blir gravid efter att ha blivit  inseminerad av misstag. Karaktärerna är verkligen roliga och jag älskar berättarrösten. Tipstips! 5/5

Bal 2017

 
Jag har så mycket bilder från balkvällen och för att inlägget inte ska bli oändligt långt så kommer dom i två delar. De här bilderna ovan fotade jag själv med stativ, nästa inlägg är de bilder som min pappa tog med sin kamera på mig och min baldejt. Så fortsättning följer. Precis som jag skrev i det här inlägget hade jag en underbar kväll, mycket skratt och dans och jag kände mig verkligen så fin i min rosa klänning!

För jag har ingen röst

Det blev ändrade planer för mig. Jag har varit lite småförkyld de sneaste dagarna och det i kombination med pollenallergi är inte det roligast. Så igår när några tänkte åka in till stan igen hängde jag med, vilket tror jag var ett bra beslut. Jag har lite röst idag men ska bara vila, kolla serier, dricka te och redigera balbilder hela dagen. Det regnar ju endå så en innedag är inga problem, det har ju varit fullrulle senaste tiden!

 

En bra kväll

Balen igår var verkligen så roligt och jag älskade att känna mig så fin! Jag var hos frisören i två timmar och sminket som jag gjorde själv tog nästan lika lång tid, som jag även faktiskt blev nöjd med. Jag har en rolig kväll med ok mat, mycket dansande och skratt. Jag har flyttat över bilder från min kamera, och oj vad det fotades! Först tog jag några bilder själv, sen kom mamma och pappa och fotade med deras kameror, sen kom faster och farbror, farmor och farmor och slutligen även min baldejt med hans föräldrar. Jag har inte tid att redigera några bilder idag för att om en stund ska jag iväg till en tjej i klassen för grillning och diverse annat, så jag är hemma imorgon igen!
 
Men såklart får ni en sneakpeak...

Norge 2016

 
Det här blir mitt sista inlägg i min "tillbakablick på resor serie" då det här var den senaste resan jag var på. Några timmar efter jag kom hem från Turkiet hängde jag med familjen på husvagnssemester till Norge. Vi kollad på Atlandhavsvägen, Geiranger, floder och mycket annat fint. Väldigt fotovänligt ställe alltså, allt var verkligen så fint!

Min tur att gå på bal

Idag är det äntligen min tur på att få gå på bal! Det här inlägget är tidsinställt då jag är ganska säker på att jag har fullt upp idag. Klockan tio har jag frisörtid, i vanliga fall gör dom uppsättningar på 1.5 timme, men för mig bokade vi in 2.5 för säkerhets skull. När jag är klar där tänkte jag sminka mig, vilket jag kommer göra själv då jag aldrig blivit 100% nöjd när någon annan gjort det. Vid fem är planen att lite folk kommer hit för att fota och efter det åker jag och min baldejt/pojkvän i Porschen mot arenan. Jag hoppas på att få en toppenkväll och jag kan inte vänta på att få ta på mig min prinsessklänning! Ni får en liten sneak på den här under, men vänta er mängder av bilder imorgon!
 

Balfix

Idag har jag småfixat lite inför balen imorgon, tur att mina lektioner idag blev inställda! Jag var in till stan för att köpa en ny foundation då jag spraytanade mig i onsdags. När jag testade med min nuvarande foundation såg det seriöst ut som att jag smort i mig med solskydd, ni vet en såndär fet som gör huden vit. Jag köpte även hem sushi som jag precis ätit och jag tänkte nu måla mina naglar, ska först bara klura ut om jag vill ha rosa, grå eller vita nagar. OCH om dom ska vara matta, blanka eller skimriga. 
 

Byebye may

Månadens färg: Grönt! Jag har väntat och väntat på att det kan bli lite grönt ute så jag gå och fota. Äntligen är bladen utslagna, nu väntar jag bara på körsbär- och äppelträden!

 

Numera är det grönt i bakgrunden och inte grått, yeyy 

 

Månadens favorithändelse: Ojoj, det har hänt så mycket roligt under maj. Fester, middagar och annat kul men ska jag välja en sak så var det att bli helt klar med skolan!

 

Månadens dryck: Bubbelvatten, lööööv.

 

Månadens klädesplagg: Mina flarebyxor. Jag orkar verkligen inte ha på mig jeans efter att spenderat halva dagen i sängen med pyjamas. Då jag inte haft speciellt mycket skola nu på slutet har det blivit mycket yogapants och mjuka byxor.

 

Månadens middag: Grillat!!!

 

Månadens bästa inköp: Jag skulle nog säga att det kan vara min studentklänning, jag vet inte svårt att välja en sak. Jag har inte köpt något specillt, utan mer smink och lite plagg här och där. Eller nej, min studentpresent till mig själv, mina Lily and Rose örhängen! Jag skulle nog inte köpa dom om det inte vore för studenten, jag är inte riktigt en örhängesmänniska.

 

 

Månadens bästa beslut: Har jag ens tagit några beslut under maj?

 

Månadens upptäckt: Alex & Sierre, dom spelas på repeat hur mina högtalare typ.

 

Månadens projekt: Gymnasiearbetet som jag slutförde och lämnade in i maj. 

 

Månadens längtan: STUDENTEN!!! (och sommarlov)

 

 

Månadens uppfyllda mål: Klara gymnasiet. Betygen sattes 30 maj, så även om det är en vecka kvar tills jag springer ut så var det igår jag blev klar med ALLT!

Första juni

 
Den här bilden fotade jag tredje juni 2014, i år ser det ut som att jag får vänta någon vecka till innan äppelträdet blommar. Min skoldag idag bestod av redovisning av en programmeringsuppgift som vi gjort i samarbete med två kurser. Jag hade pratade även betyg på religionen, städade mitt skåp och lämnade tillbaka min skoldator!! ÄNTLIGEN! Ogillar den så oändligt mycket! Det känns så konstigt att det är juni?!? Imorgon är jag helt ledig och det ser ut som att jag inte har någon lektion alls nästa vecka. Så har jag tur blir det långhelg enda fram till studenten nästa fredag! Alla uppgifter i skolan är nu avslutade och jag behöver inte längre tänka på sånt!

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin