Alicelindstrom

Q/A

 
Det var ett tag sedan vi körde på en frågestund (hatar det ordet mer och mer för varje gång jag har det) och nu tycker jag att det är dags. Fråga dina frågor i en kommentar så kommer jag att göra ett eller flera svarsinlägg.

Bloggen fyller åtta år

 
Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min blogg 8 år (inte 21 på bilden, den är från i Fredags när JAG fyllde 21). Jag skapade alltså den här bloggen den trettionde januari 2011. Jag hade då redan bloggat några månader på andra bloggar och portaler men på denna har jag stannat länge nu. Att döma från mina första inlägg så var det här en fotoblogg jag skapade mest på test. Fotointresset har dött aningen och bloggen har gått från bilderbyalice.blogg.se till bilderbyalice.se till alicelindstrom.se. Har jag någon läsare som hängt kvar sedan starten? ojoj vilken resa det varit iallafall! Jag har lärt mig så mycket, haft kontakt med fina människor och jag älskar att jag kan gå tillbaka i arkivet och läsa vad jag gjorde när jag var 13 år.

Vilken helg!

Vilken helg jag haft!!! Först och främst, tack för alla fina grattishälsningar jag fått. Nu kör vi en recap av min helg med mobilbilder.
 
 
Vi börjar i torsdags. Klockan 9.00 befann jag mig hos min frisör för att bleka slingor samt klippa kanske 15 centimeter. Det tog sin tid men jag är sååå nöjd! Bilden i mitten är alltså en efterbild. I fredags fyllde jag år, 21. Jag blev sjungen för på morgonen och sen började jag med mitt "schema" för dagen. Först upp var blåsa upp ballonger och fota bday bilder, dom ni ser två inlägg ner.
 
 
När jag var klar med det blev det lunch på Max och sen kladdkakabak och Strawberry Daiquiri. Lägg gärna märket till mina fina ljus i kladdkakan, dock lutade dom för kakan var aningen kladdig såååå den blev lite stearining. Efter det fixade jag mig och vid sju kom lite kompisar hit på förfest, inte födelsedagsfest, tror det var tre som visste att jag fyllde år. Det var så roligt och vi blev nog närmare 20 personer. Vid elva drog vi vidare in till stan och krogen där det denna kväll vad just Hitz for Kidz-tema, hur roligt??? Jag vann VIP såå sista bilden är jag och DJn. Jaa, jag har en elefantgnuggis i min panna. Jag hade ett antal på armarna också.

Look Fantastic Januari

 
inlägget är ett samarbete
Look Fantastic, speciellt deras box, måste vara en av de bästa uppfinningarna. Januari är snart över och årets första box landade nyligen i min brevlåda. Detta var innehållet:
 
Dr. PawPaw - Original Clear Balm - En balm som kan användas på de flera torra områden, såsom naglar, läppar eller armbågar.
 
Popband - Active Hair Ties - En hårsnodd som inte bara är fin i håret utan även runt handleden. Jag tyckte dom var riktigt snygga och jag föredrar dessa framför "vanliga snoddar".
 
Swell - Ultimate Protect And Renew Serium - Jag älskar att testa nya produkter för håret, mitt blir alltid så torrt och frissigt under vinterhalvåret. Detta är ett serum som ska ta bort friss och ge glans bland annat.
 
Vitamasques - Gold Dust Sheet Mask - Jag gillar verkligen ansiktsmasker av alla olika slag och just denna innehåller guld dust och ska återfukta och lämna huden glansig. Den ska bli spännande att testa!
 
BelláPierre - Banana Setting Powder - Ett loose puder, alltså dom ett pulver, i en gul färg som ska vara perfekt för att sätta sminket. Jag har faktiskt testat den här förut men ger den gärna en ny chans.
 
First Aid Beauty - Coconut Skin Smoothie Priming Moisturiser - En ansiktskräm som samtidigt som den återfuktar huden även "smooths" (kommer inte på något bättre). Hur bra? Den går att använda både under smink och som den är.

21

 
Idag fyller jag 21, grattis till mig!! Jag har hela dagen fullt planerad och jag har bockat av min b-dayphotoshoot, blåsa upp ballonger och bus. Samt lunch. Nästa på tur är baka kladdkaka, fixa mig och äta pizza till middag. Ikväll kommer lite kompisar på förfest!

Min födelsedag 2018

Förra året på min födelsedan, vilket är imorgon den 25 januari, hade jag ganska precis börjat min tre månader långa backpackingresa i Asien. Min födelsedag firades inte ett dugg och det var mest en resedag, aningen speciell och vääääldigt rolig. Vi flög från Singapore till Thailand och när klockan slog 00.00 åkte vi i en rulltrappa på flygplatsen i Bangkok och tjejerna sjöng för mig.
 
 
Sedan försökte vi få tag på en taxi som kunde köra oss till Lomprayah. Alla taxichafförer skrattade åt oss och tog bilder "i smyg" med sina mobiler. Vi fick tillslut en taxi vid 03 på natten och det visade sig att taxiresan tog sju timmar.... men vi hade kul ändå och körde drickeslek, utan dryck, hela natten. Chaffören måste trott vi varit höga när vi skrattade konstant och körde sten sax påse med honom, utan att han var med. Jag kände inte tjejerna jag reste med men efter de här sju timmarna i taxin visste vi en hel del om varandra.
 
 
Väl framme i Lomprayah fick vi ÄNTLIGEN lite mat och jag lyxade till det med pannkaka. I Lomprayah var vi bara någon timme då vi väntade på en båt som skulle ta oss till ön Koh Tao. Väl där checkade vi in på vårat hotell som var riktigt fint och sen gick vi ut för en middag. Jag åt pizza. Med frysgrönsaker från ICA. Mumms. Not. Sen fick jag äntligen sova efter att ha varit vaken forever.

#tenyearchallenge

 
Ni är nog många som sett Ten Year Challenge som cirkulerat på instagram den senaste tiden. Det är en utmaning som går ut på att man lägger ut en tio år gammal bild på sig själv, från 2009, samt en tagen i år, 2019. Här ovan är mitt bidrag som jag postat. Till vänster är jag 11 år och är i Pula i Kroatien. Bilden till höger är tagen nyligen. Och ehh jaa jag har iallafall skaffat mig några ögonbryn de senaste tio åren.

70% på allt

Min Åhlens butik stängde igen i lördags, tråkigt men ska man se något bra med det så var det rean! Jag var dit förra veckan och då var det 70% på ALLT! Jag fastnade lite för länge bland smink och skönhet och jag plockade på mig detta på bilderna som egentligen skulle kostat drygt 1290kr men jag betalade endast 380kr!! Jag var där några dagar innan butiken skulle stänga så jag var lite förvånad att det var så mycket bra kvar. Jag köpte bland annat påfyllning av min ögonbrynspenna från Anastasia och min concealer från Maybelline.
 

Bullbak

Idag har termometern visat kring -20 grader hela dagen och någon motivation till att gå ut har inte existerat. Med undantag för att gå till bilen och från bilen in på affären för att handla. Istället har jag bakat bullar då de jag bakade i höstas är slut och även lussekatterna från jul. Så nu har vi frysen full med nybakta bullar, mumms!!
 

Söndagslista

Bäst i veckan? Helgen. Jag har haft några mysiga dagar som bestått av tävling i ihopskruvning av bord vs stolar, skridskoåkning inklusive försök till att lära mig skjuta, mys och filmtittning.

Sämst i veckan? Att det har varit så kallt!! Är det kallare än -15 känner jag inte riktigt för att gå ut på en prommenad.

Veckans citat? Jag har inget citat för veckan. Möjligen Somethin'g bout you som jag hade som caption på en bild på instagram.

Veckans godaste måltid? Fredags då jag åt Sushi.

Nästa vecka ser jag fram emot? Nästa vecka har jag fullt upp och några riktigt roliga saker inplanerade. På torsdag ska jag klippa mig, vilket jag inte gjort sedan jag var på Bali i april. Jag ska då även färga mitt hår, sååå taggad!!! På fredag fyller jag år och då har jag planer hela dagen, ser egentligen inte fram emot att fylla år utan att göra roliga saker. Jag ska äta kladdkaka och dricka sprit, typ. På kvällen ska jag festa och sen ut på korgen där det är Hits For Kidz tema!!

Nästa vecka ser jag inte fram emot? Städa, handla, laga mat och sånt vardagligt. Jag behöver även gå och ta ett IDkort, hur tråkigt?

Måndagens planer? Imorgon måndag är planerna att handla och kanske träna. Jag håller just nu på med en designbeställning som förhoppningsvis blir klar för leverans imorgon. Vill du också ha en design? Mer info finns HÄÄÄÄÄR.

det går bra med att ta bilder på saker jag gör, not. Har en bild från helgen. 

Annat typsnitt i inläggen blogg.se

Ni är några som har märkt att jag använder mig utav andra typsnitt i mina inlägg. Exempelvis i detta inlägg. Det är super enkelt och tar ditt inlägg till nästa steg samtidigt som det ger en bra struktur. Därför tänkte jag i det här inlägget lite snabbt gå igenom hur du gör.
 
1. Gå in i din stilmall och lägg in en ny rad som du kallar etc h5 (om du inte redan använder det). h3 är oftast rubrikerna i inlägget och jag har valt att kalla min specialtext för h5, så det är det jag kommer använda mig av i detta inlägg.
 
2. Där under mellan { } lägger du in det du vill styra. I detta fall skulle font-family, font-size och color vara de tre viktigaste att använda. Såhär ser min kod ut:
 
 
Som du ser använder jag ett typsnitt som heter Yellowtail och det är inte ett standardtypsnitt. Utan då behöver du lägga in det typsnittet, något jag har gjort ett inlägg om HÄR.
 
3. För att använda typsnittet i dina inlägg skriver du dina inlägg som vanligt. Klicka sedan på "ändra redigerare" (under rutan du skriver inläggen till höger). Då för du upp där du kan skriva html-kod. Omringa orden du vill ha "speciella" med <h5> ... </h5>. 

8 nya inlägg

No joke, igår gjorde jag åtta inlägg som ligger färdiga i utkast med tips på både kodning och redigering men även en rolig historia från min backpackingresa, mina favorit fonts och mer. Så ni kan vänta er åtta spännande inlägg inom den närmaste tiden! Har du önskemål på ett inlägg? Kanske fototips? redigeringstips eller något heeeelt annat? Skriv det i en kommentar så ska jag se vad jag kan göra.

Ikväll ska jag på sleepover, älskar det ordet även om det inte riktigt är en sleepover som back in the days jag ska på. Ska sova hos min kille, myys. Vi får se vad vi hittar på i helgen, det har varit en jäkla tjat om att åka skridskor....

(null)

Alice vegotisdag #10

Kanske är ni några som minns "Alice Vegotisdag" (VARFÖR det namnet??) som är en inläggsserie jag startade för över ett år sedan men har haft ett uppehåll sedan våras. Jag postade det senaste inlägget i juni. Det går väl iallafall ut på att jag tipsar er om goda och enkla vegetariska recept då jag varje tisdag ansvarar för att laga maten hemma och då jag inte äter kött blir det vegetariskt!
 
 
Igår tisdag lagade jag något med böner som påminner väldigt mycket om tacos. Receptet hittade jag på Ica [LÄNK] och räcker till fem portioner hemma hos oss. Kika in receptet eller läs min "twist" på det här under.
 
Ingredienser:
2 förp svarta bönor (à 390 g)
2 små burkar majs
1 gul lök
2 tomater
8 fullkorntortillabröd (medium)
2 dl lätt crème fraiche
Tacosås
1 tsk spiskummin
1 tsk paprikapulver
1/2 dl chilisås
1 dl vatten
salt
peppar
 
Gör såhär:
1. Hacka löken och fräs den mjuk i en stekpanna.
2. Skär tometer i bitar, häll av majsen och skölj bönorna.
3. Rör ner bönorna, spiskummin, paprikapulver, chilisås, vatten, salt och peppar i löken och värm.
4. Servera med creme fraiche, majs, tomat och tortillabröd, tacosalsa. Och ev tacochips för att det är gottiiii!

Matmatmat

Jag har haft en riktigt mathelg med mycket go-mat. I fredags åt jag middag ute, såklart glömde jag fota det. Det var iallafall väldigt gott och mysigt. I lördags blev det pizzamiddag och igår söndag pannkaksbrunch. Gottiiiii. Idag är det måndag igen och jag har spenderat dagen med att handla, städa och gått en långpromenad.
 

I mina julkalendrar

Jag hade under december hela två kalendrar innehållande skönhet. Den ena från LookFantastic och den andra från Lyko. Vilket resulterade i att jag den 25 december stod där med mängder av nya produkter! Jag tror faktiskt att jag kommer använda alla, många av sakerna var bra att ha saker som tandkräm, bodylotion, ansiktstvätt och sminkborttagning. Aka sånt som används dagligen. Jag har inte hunnit testa allt ännu men jag känner på mig att jag kommer få några nya favoritmärken.
 
Jag slänger in två lite överblickande bilder.
 

Bilder som betyder lite extra - iPhone edition pt. 3

 
Bild 1. 22 januari 2018, klockan är på bilden kring sju på morgonen och jag är så galet nervös! Jag och mina två ryggsäckar ska lämna sverige och den enorma plogkanten för 3 månader i Asien med tre tjejer jag träffat över internet.
Bild 2. Full Moon Party i Thailand. Jag har postat en del bilder från den natten men inte den här.
Bild 3. Magiskt vatten i Phi Phi. De bilder jag postade är mestadels bilder från systemkameran men även mobilbilder därifrån blir magisk fina. 
Bild 4. En Alice på båttur under fruktstunden.
 
 
 
Bild 1. En random bild från Thailand när vi åkte taxi och körde om en pickup med apor fastkedjade (???)
Bild 2. I slutet av min Asienresa när jag var i Macau och shoppade en del. Bland annat från Victorias Secret PINK som är en av mina favoritbutiker.
Bild 3. Glass en varm dag i början av sommaren.
Bild 4. En bild från i början av sommaren som egentligen inte visar något speciellt men det var verkligen en av mina bästa dagar det året. Den dagen betydde så otroligt mycket och jag var väldigt glad. De som vet de vet.
 
 
 
Bild 1. En glad Alice på en festival i somras.
Bild 2. En av de bästa nätterna i år!! Sensommar♥
Bild 3. Det blev under augusti 2018 en spontan tripp till Nederländerna med min pappa som skulle dit på jobb. 
Bild 4. Min hemstad från luften. 

Mina svagheter

Jag har två märken när det kommer till hår, kropp och hudvård som jag är extra svag för och det är typ det enda jag använder idag. Lyckat nog fick jag en del produkter från dessa två märken i julklapp så nu är jag fit for fight. Märkena jag snackar om är Lush och The Body Shop. Ingen av dom finns tyvärr i min stad, så jag får passa på att beställa eller köpa när jag är på resande fot.
 
 
Jag har använt shampoo och balsam från LUSH i minst två år. Mina favoriter är Rehab och American Cream, dom luktar sååååå gott!! Jag fick även en tvål som doftar päron. Från TBS fick jag en bodybutter i en av årets juldofter, Berry Bonbon samt en ny nattkräm då min nya är påväg att ta slut. Jag använder deras Aloe Vera och gillar den verkligen!

I did it!!

Du kanske läste mitt inlägg några inlägg där jag skrev om mina mål inför 2018. Ena punkten var att jag ville ta fler hål i öronen, något jag funderat på att göra i flera år. Idag tog jag tag i det och gjorde det när jag och mamma var på stan för att fika och kolla i några butiker. Jag tog ett till bredvid mitt redan befintliga hål samt ett längre upp. Jag är riktigt nöjd och faktiskt sugen på att ta minst ett till!!
 

Serier #24

De tidigare inläggen hittar du här: Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6Del 7, Del 8Del 9Del 10Del 11Del 12 Del 13Del 14Del 15 Del 16Del 17Del 18 Del 19Del 20Del 21Del 22, Del 23.
 
 
Atypical
En väldigt rolig serie där man får följa Sam som har autism. Han har bestämt sig för att hitta en flickvän, såå gulligt! Man får även följa hans familj. Serien innehåller mycket humor samtidigt som den är känslosam. Hittills finns det två säsonger, så har du inte sett den serien har du 18 avsnitt att kika på. Och som jag har förstått det så kommer det även en säsong tre. 3/5
 

Sunset

 
En bild från när jag var i Luleå, bara för att jag saknar solen! När det väl är sol är jag fullt upptagen med annat och hinner inte ut för att fota. Jag har haft en bra helg, utan sol, med bra sällskap. Igår var jag en sväng med pappa till Umeå. Han skulle på Biltema så jag hängde med dit. Vi lunchade på IKEA och sen gick jag runt i butiker, gjorde världens fynd på BikBok så jag är nöjd. Igår även "firade" jag och familjen trettondagen genom att äta plankstek (quornfile för min del) och blåbärspaj till efterrätt. Mumms!! Inte för att jag tycker att det är något att fira, I just came for the food.

Mina mål 2019

Ett nytt år är på ingång och det är dags för mig att publicera inlägg med mina mål för året. Vill du läsa mina tidigare mål hittar du dom här: 2017 och 2018. Du får gärna dela med dig av några av dina mål i en kommentar så kan vi peppas tillsammans!
 
Dricka mer vatten.
Jag är dålig på det och även om det var ett av mina mål under 2018 så har jag inte blivit bättre. Det finns så många positiva saker med att dricka vatten så förstår inte varför jag ibland dricker dagens första glas klockan fem.
 
Fortsätta att inte äta chips och godis eller att dricka läsk.
Jag har ingen anledning ät äta och dricka det och klara mig bra utan. Så det är något jag vill fortsätta med. Jag är ju som ni inte vet stenhårdast utan jag äter chips utomlands ibland, dricker läsk i drinkar, äter choklad och popcorn.
 
Resa någonstans.
Resa är bland det bästa jag vet och jag skulle såååå gärna vilja åka på en resa i år. Jag var ju och backpackade tre månader under 2018, kanske något sånt igen?? Drömma kan man alltid.
 
 
Fota mer.
Jag har varit så dålig på att fota. Det är mest samarbetsbilder till bloggen. Saknar att ta med kameran ut, som förr så det är något jag ska försöka tänka på mer under det kommande året.
 
Köra skoter.
Jag tog ju skoterkortet nyligen som ni kanske vet. Så i år ska jag försöka köra en hel del. Dels för att jag vill kunna köra utan typ tro var sjunde sekund att jag ska köra in i ett träd och dö (övning ger färdighet) och för att det är kul.
 
Fortsätta som pescetarian
Jag trivs väldigt bra med att inte äta kött. Det enda som är jobbigt när man är bortbjuden och måsta dubbelkolla vad det är för mat ifall jag behöver ta med något eget. Jag är lite sugen på att bli vegetarian (i mitt fall även sluta med fisk) men jag är inte säker på att det kommer hända i år. Men fortsätter jag som pescetarian är jag nöjd!
 
Åka snowboard minst 3 gånger, och i fjälls räknas inte.
Jag tycker att det är kul men det är lite småjobbigt att ta sig iväg och att hitta folk att åka med. Men jag kan ju åka själv, I mean jag är vuxen (ish), kan köra bild och skulle säkert överleva själv i backen en hel dag.
 
Ta fler hål i öronen
Det här är något jag velat göra i flera i år men inte tagit tag i för att det känns läskigt. Jag har sedan jag var kanske tio år tre hål men jag är sugen på att ta 1-2 till.
 
 
Inte bry sig om vad andra tycker
Jag är ibland (inte alltid) så jäkla rädd för andras åsikter. Jag vågar inte ha på allt, följa med på vissa saker och annat för att jag kommer med upp massa konstiga anledningar i huvudet. Jag vill bli modigare och bjuda in mig själv mer, ha på mig det jag vill och skita i om andra har en åsikt över något jag gör.
 
Läsa mer böcker
En punkt jag tar med mig från 2018. Jag hade faktiskt det som mål förra året men misslyckades. Jag förstår inte varför jag inte läser mer. När jag hittar en bra bok blir jag verkligen fast!

Ett nytt år

Jag har haft så många nyårsinlägg i utkast som ploppat upp de senaste dagarna så jag har inte suttit och skrivit ett inlägg i realtid på några dagar. Hoppas ni hade en fin nyår och gott nytt år på er. Jag började kvällen med middag hos min morfar som min moster från Stockholm hade lagat coh sen hamnade jag på en fest där jag inte kännde supermånga men hade verkligen en rolig kväll och natt. Klockan var gaaaanska så mycket när jag kom i säng. Det nya året har börjat bra förutom en förkylning som inte vill ge sig. Ni kan vänta er minst ett nyårsrelaterat inlägg, håller nämligen på med mitt årliga "nyårsmål" inlägg.
 
Vad passar bättre än en bild från nyår? denna är dock från nyår 11-12.

Tack för i år

 
Årets julkalender är tråkigt nog över och jag vill passa på att tacka alla ni som varit med och tävlat samt företagen som sponsrat med priser!
 
 
Vinnaren i den sista luckan är Felicia B. Jag har kontaktat dig via mejl.

Nyårslistan 2018

Den här lista postade jag för ett år sedan, varför inte köra på samma lista för att utvärdera de gångna året? Vill du läsa mina svar från ett år sedan hittar du det inlägget här!

 

Gjorde du någonting 2018 som du aldrig gjort förut? 

Jag backpackade, det har jag aldrig gjort tidigare och det var riktigt roligt! 

 

Genomdrev du någon stor förändring?

Nej det tycker jag inte. 

 

Vilka datum från 2018 kommer du att minnas?

22/1, den dagen åkte jag till Asien och jag var riktigt nervös. Både för att det var första gången jag skulle träffa mina resekompisar och för att det var första gången jag skulle vara borta så länge och så långt utan föräldrar.

 

 

Har något hänt som du önskat aldrig hade hänt?

Att min farfar gick bort.

 

Dog någon som stod dig nära? 

Min farfar gick bort i augusti.

 

Det bästa du gjort under 2018?

Rest!!!!

 

  

Vilka länder besökte du i år?

Singapore, Thailand, Kambodja, Vietnam, Filippinerna, Indonesien, Hong Kong, Nederländerna och Sverige. Jag har aldrig varit i så många länder under samma år.

 

Hur firade du jul 2018?

Tillsammans med min familj och släkt. Först kom farmor på fika och sen på kvällen kom min morfar, moster och hennes man.

 

Bästa köpet? 

Min nya mobil!

 

Blev du kär år 2018?

JA.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Att resa, det gör mig alltid glad!

 

 

 

Har du skadat dig eller varit allvarligt sjuk? 

Nej. Det sjukaste jag varit var matförgiftning x2 men förutom det har jag varit väldigt frisk.

 

Saknar du något 2018 som du vill ha 2019?

Jag kommer inte på något nu.

 

Har du varit full år 2018?

Ja det kan ha hänt.

 

 

Vad önskar du att du hade gjort mer? 

Tagit vara på de roliga stunderna.

 

Vad önskar du att du hade gjort mindre? 

Varit ledsen.

 

Favoritserier i år? 

Ojoj vad svårt! Kanske Modern Family.

 

Bästa boken du läste i år?

Jag kommer hem till jul.

 

Sämsta boken du läste i år? 

Jag har bara läst ut en bok i år så jag har inget svar på den frågan.

 

Största musikaliska upptäckten? 

Jag har verkligen fått upp ögonen för Khalid, Bazzi och Post Malone under de senaste 12 månaderna. 

 

Vad var din största framgång på jobbet år 2018? 

Nää

 

Din största framgång på det privata planet?

Oj jag vet faktiskt inte. Att jag accepterat mig själv mer.

 

 

Största misstaget? 

Jag har säkert gjort mängder av misstag men just nu kommer jag inte på något. 

 

Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?

Tråkigt nog ledsnare.

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Att resa.

 

Något du önskade dig och fick?

En bra resa.

 

Något du önskade dig och inte fick?

Kommer inte på något bra på den.

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2018?

Jag landade i Bangkok på min födelsedag mitt i natten. Först satt vi några timmar på flygplatsen och sen fick vi tag på en taxi som körde oss i 7 timmar från klockan tre på natten. Sen åt jag pannkaksfrukost och väntade på en båt och sen åkte jag båt till Koh Tao och sen var dagen mer eller mindre över.

 

Finns det något som hade kunnat göra 2018 ännu bättre?

Nej

 

Vad får dig att må bra?

Roliga människor och att resa

 

Vem saknade du? 

Mormor och farfar

 

De bästa nya människorna du träffade? 

Dom jag backpackade med och lite roliga människor att festa med.

 

Mest stolt över? 

Att jag har backpackat i SE Asien.

 

Högsta önskan just nu? 

Oj vad svårt, kanske att 2019 blir ett toppenår!

 

 

 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

Fokusera mer på det positiva.

 

Vad ser du fram emot 2019?

Kanske någon resa. hahha märks det att jag gillar att resa eller??

 

Årets största överraskning?

Ojoj svår fråga

 

Då höll jag på att kissa ner mig av skratt?

Det finns ett antal gånger men inget jag kommer på som går att förmedla i text hur kul det var.

 

Det här ögonblicket fick mig att börja gråta?

Jag har säkert gråtit på någon flygplats för att jag är trött eller på någon fest för att jag är full. Men jag kommer inte på något som sticker ut eller som ens är intressant att veta.

 

Årets största besvikelse?

Att det inte är varmt länge. Vilket jag vet men det hade gärna fått vara dundervarmt lääääänge.

 

Det kommer jag aldrig glömma från 2018?

Min backpackingresa.

 

 

Det här hoppas jag händer 2019:

- Besöka någon rolig festival

- Kanske bli kär, sånt är ju myys

- Resa, gärna ett land jag inte besökt


Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin