Alicelindstrom

Tomorrow

bild från weheartit

Lucka 1

 
Gå in här och välj ut en gåva du skulle vilja ge bort i julklapp. Kopiera länken och klista in (ctrl+v) i en kommentar i det här inlägg tillsammans med en motivering varför just den personen borde få den grejen.
Glöm inte din mejladress så jag kan kontakta dig om du vinner!
 
Tävlingen avslutas om en vecka i nästa lucka. Lycka till!

Tidigare luckor

När jag väl kom på hur jag vill att luckorna skulle se ut gick det fort, nu är jag klar med den första lucka och det kommer upp vid ett idag. Ni som har missat det, varje advent kommer en ny tävling upp på min blogg. Jag är riktigt taggad och hoppas att ni kommer gilla tävlingarna!
 
Jag är faktiskt helt okej nöjd med årets. Gillade fjolårets mycket, men ville inte ha en liknande. Tänk att för fyra år sedan hade jag min första julkalender? Tiden går himla fort! Är ni taggade på fyra tävlingar fram till jul?

En riktigt bra kväll

Jag säger nog som de flesta andra som sätt Mockingjay, slutet!!! Gahh, ett år innan man får se hur det slutar!
Jag hade iallafall en helbra kväll. Först tacomiddag och sen bio. Idag har jag match 12 så jah ska strax åka på samling. Efter det ska jag ta tag i julkalendern, har inte ens börjat på luckorna...
 
Jag bjuder på två mobilbilder från igår som beskriver min kväll riktigt bra.

Hurra för fredag!

Hurra för idag! Inte bara för att det är fredag, utan även för att jag bara har två lektioner idag och slutar elva. Efter det har jag planer för resten av dagen. Jag och några tjejkompisar ska fixa middag (senare ikväll då) och sen ska vi träffa nästan halva klassen och se Hunger Games!

Bilder från weheart it

En dag närmare fredag

Äntligen är skoldagen över och nu är det snart fredag. Hela helgen + fredagen är ganska packad för mig. Mycket att göra och plugga, det mest är roliga saker (förutom plugget då).
 
Idag hade jag ett annat plagg som jag beställde från dresslink, en fuskpälsväst. Hur mysig och fluffigt som helst.

Winter fashion

bilder från weheartit

Fluffy hair

Jag vet knappt vad jag ska skriva i det här inlägget. För tillfället är mitt liv riktigt tråkigt. Är i skolan, tränar eller pluggar ungefär. Ikväll har jag träning och innan det ska jag försöka göra lite kemi, en historia inlämning och kanske lite spanska. Lever för helgen ungefär, bara 2 dagar kvar nu!
 

Hej datorn

Jag har inte suttit vid datorn sen i fredags. Igår efter skolan stannade jag kvar inne i stan och pluggade och sen hade vi innebandy "möte" där vi utvärderade helgen. Men idag har jag äntligen tid att kolla ikapp youtube, svara på kommentarer och mejl. 
 
I helgen hade vi lite extra tid då en av matcherna blev inställda. Då passade jag på att gå på ikea då det inte finns här där jag bor. Jag hittade två 2 doftljus i smakerna vanilj och pepparkaka. Det blev även en guldig ljushållare som jag tror kommer passa perfekt i mitt rum!

Ännu en vecka

Jag var riktigt trött igår när jag kom hem. Jag har haft en riktigt mysig och rolig helg med laget. Inte ett dugg taggad på ännu en skolvecka men har inte så mycket val.

Hotellmys

Idag skulle vi ha spelat två matcher men den ena (den som jag skulle spelat) blev inställd. Så istället blev det några timmar på stan och ikea... 
Den första matchen vann vi iallafall med 10-3.
Vi har checkat in på hotellet, ätit middag och kollat runt i allas hotellrum. Imorgon ska vi upp tidigt och då är det hotellfrukost sen matcher.

Ikea bulle för 5kr

Roadtrip

Den här veckan har gått riktigt fort men ändå är det skönt att det är fredag! Ikväll har jag en del saker att göra, egentligen inte så mycket men jag vill inne se det nya Vampire Diaries avsnittet. Imorgon halv åtta åker jag nämligen på roadtrip/team building/4 matcher på två dagar/vad man nu ska kalla det med laget. Så jag behöver packa, fixa lunch och lite sånt.
 
Här är en lite bättre bild på en av tröjorna som jag fick hem igår.

5 nya tröjor

Igår hade vi styrka på idrotten, det känns rejält idag. Speciellt i låren, så trappor är inte roliga. Jag har match senare ikväll och fram tills dess hade jag tänkt träna lite spanska glosor och sånt.
Jag fick även hem mitt paket med 5 tröjor från dresslink som jag beställde för någon vecka sen. Ni får en sneakpeak, bättre bilder kommer senare om ni vill?
 

Mina favoriter

 
På idiwa.se hittar du mängder av snygga Iphone 6 skal (även till andra modeller). Här åvan ser ni mina 6 favoriter av deras designskal. Vilken tycker du är finast? Du hittar alla deras iphone 6 skal här, kanske den perfekta julklappen till någon?

Julkalender och mockinjay

Jag har lite matte att plugga idag, annar är det en ganska lugn kväll. Tog tag i julkalendern efter skolan och mejlade med lite företag. Jag vill försöka ha en blandning av priser, alltså inte bara skal eller bara smink. Just nu ser det ut som att det kommer bli jätte bra!
 
 
 
I natt har Mockingjay biopremiär. Jag vill verkligen se den filmen men det ser ut att bli nästa vecka jag går. Har lyssnat på soundtracket ett antal gånger, vissa låtar är verkligen bra! Ska du se filmen?

Love Pink

Ny vecka, ny möjligheter. Eller en vecka närmare jullovet...
Den här veckan är faktiskt ganska lugn skolmässigt, vilket är tur då den är full av annat. Bland annat helgen som jag inte kommer vara hemma någonting under. Hoppas ni haft en bra måndag iallafall.
 
Jag hade min supermysiga tröjan från PINK (Vicotria´s secret) idag. Varenda gång jag har den är det någon som måste fråga "Varför älskar du rosa med du har en svart tröja på dig?". hahahah
 

Inget vill funka

Idag har jag jobbat en hel del med min kommande juldesign, men jag har inte kommit någonstans! Jag vet inte hur jag vill att den ska se ut, färger och header har jag absolut no idea om. Jag har lite ideér men inget blir bra och blir bara irreterad.
Farmor och farfar var här tidigare idag och firade pappa. Men nu tänker jag låta designandet vara för resten av dagen och kolla någon serie istället.
 
Mina juldesigner slutar ofta med för lite tid och jag bara slänger ihop något. Var verkligen inte nöjd med fjolårets  header!

White christmas

Bild från weheatit

En sväng på stan

Jag ska strax åka en sväng in till stan med mamma. Jag behöver nya skor och blir kanske något mer. Min pappa fyller även år idag, Grattis pappa ♥. Vi har tänkt fira honom imorgon då det passar bättre då.
 
Den här låter går på repeat just nu, tycker även musikvideon är riktigt grym. Tycker det är tråkigt att hon tagit bort sina låtar från spotify nu när jag fått upp ögonen för henne efter 1989.
 
vad är din favoritlåt just nu?

För lite tid

Det körde ihop sig lite igår. Jag slutade lite tidigare för jag skulle till tandläkaren. Sen behövde jag plugga och sen var det träning, så bloggen hammnade lite efter. 
Idag är det iallafall fredag och jag är riktigt pepp på att få sova. Dagen gick helt ok fort och efter det gick jag en sväng på stan med några kompisar.
 
Dagens outfit, tröjan kommer från BikBok, byxorna är Cheap Monday och lockade hela håret imorse, men knappt något kvar nu!

Teddybear

bild från weheartit

Halvdag

Morgonens första lektion blev så gott som inställd. Sen har jag haft lite svenska och matte innan vi slutade strax efter 11. Jag och några från klassen åt sushi, kina, thai, pizza och glass buffé. Efter det tog jag bussen hem men jag ska snart ta bussen tillbaka till skolan för utvecklingssamtal. Känndes mer värt att åka hem än att gå runt på stan i 2,5 timmar. 
 

11/11

Dagen kändes oändligt lång. Ett oförberett prov, fast det gjorde i och för sig att vi fick slutade den lektionen tidigare. Och även ett gäng andra sega lektioner. Jag har ingen träning idag så ska försöka få llite plugg gjort, men tänker även fixa mina naglar och se en film eller göra något "roligt"
 
Min tröja som jag hade idag kommer från Black Book. Dålig bild men ni hittar bättre här.

LOL

Cozy room

bilder från weheartit
 

Fars dag

Firat pappa idag med tårta och paket. Älskar dig pappii. Annars har jag pluggat lite och tagit det lugnt. Även det jag tänkt fortsätta med, ta det lugnt alltså, inte plugga.
 

Kalender

Julen och december närmar sig och jag har redan börjat fundera på julkalendern på bloggen. Jag har två förslag och jag har tänkt fråga er vad ni tycker. Fast jag är ganska säker på vad jag vill.
 
1. En lucka varje dag med blandat tips, önskeinlägg, tävlingar med vinster. Som 2012.
2. Ett inlägg varje advent (fyra luckor fram till jul) med BARA roliga tävlingar. Som 2013.
Kommentera vad du tycker, alternativ 1 eller 2.
 
Jag tror ändå att det blir nr 2, precis som jag hade ifjol. Men jag vill även kolla lite med er. Det tar mycket tid och som jag hade ifjol tycker jag var helt okej. 
Fjolårets "design" på luckorna.

Borta match

Idag har hela dagen gått åt innebandy. Vi spelade en match och är helt slut i kroppen efter från matchen och även några timmar i en buss. Blir något Gossip girl avsnit nu. Började precis på säsong 6 (igen), den och säsong 5 måste vara mina favoriter!! Vill bara se mer men vill inte att det ska ta slut. Har du sätt Gossip Girl?
 

När man klara det

  Nivet när något bara krånglar och man verkligen vill klara det, och sen gör man det? Vi har jobbat med Lego mindstorms på tekniken. Vi skulle bygga en robot och sedan programera den så att den klarar olika nivåer. 
Jag stannade en stund efter skolan för att försöka få till A-nivån, och tillslut grejde vi det! Hur glad blir man inte då? + att det är helg, så är bara helglad!
 
 

Let it snow

bilder från weheartit

Halvdag

Hur underbart är det inte att sluta 11? Jag åt lunch på skolan (tacos) innan jag åkte hem. Jag har hunnit gjorde en del plugg, har både engelska prov och kemi förhör imorgon... Ikväll har jag match så ska försöka få så mycket gjort som möjligt! Men tar en paus för lite gossip girl och mitt favorit tea just nu:
 

Amerikanska pannkakor

Det var en riktigt bra dag idag! Både svenskan och engelskan blev inställd. Vilket ledde till ett hål och lunch i tre timmar. På lunchen gjorde jag och några kompisar amerikanska pannkakor. Det var sååå mycket godare än fisken. På idrotten hade vi innebandy, roligtroligt. Och nu ska jag strax på innebandy träning.

Blev riktigt förvånad imorse att snön var kvar! Tycker det är sååå mysigt med snö.

iPad air fodral

 
Ända sen vi fick våra iPads i skolan har jag tänkt köpa ett fodral. Sökte runt lite och hittade det perfekta ceriserosa fodralet för någon vecka sen. Jag köpte det i iPad 2 storlek för att jag ska kunna ha min iPad air med tangentbordet i samma fodral och det funkade prima! Nu slipper min lilla padda bli repig när det är i väskan.

34 skoldagar

Det värsta med lov är när dom tar slut. Försov mig imorse men det var för att väckaren inte ringde! Förutom min morgon dom blev väldigt stressig så har dagen varit helt ok. Ikväll väntas träning och lite plugg. Jag längtar iallafall till jullovet, bara 34 skoldagar...
 

Back to school

Imorgon är det tilbaka till skolan som gäller. Lite små depp över att lovet är över, men det är faktiskt "bara" 7 veckor=35 skoldagar kvar till jullov. Ikväll ska jag se någon film, tror det blir 22 jump street som jag inte sätt än, med frukt med chokladdipp eller något liknande till. Bara för att jag är sugen. Får försöka glömma allt som har med skolan att göra. Vad gör ni ikväll?
 
Jag har bott i mina myskläder heeeela dagen idag.

Oktoberboxen

 
Oktobers glossybox har landat i min brevlåda och den innehöll det här:
 
Christina Aguilera - Body Lotion + Eau de Parfum "woman" - En återfuktade bodylotion som luktar riktigt gott. Man fick även en test på parfymen med samma doft. 
 
Broadway - Impress Manicure - Lösnaglar som man inte behöver använda lim till. Man får en perfekt manikyr på bara några minuter. Jag tycker det var en stor nackdel att alla naglar var kortare än mina riktigt. Så jag skulle alltså måste fila ner mina riktigt innan jag använder lösnaglarna.
 
Me Me Me Cosmetics - Cheek and Lip Tint "Coral Blossom" - Helt underbar korallfärg som jag tror kommer bli perfekt på kinderna nu i vinter och höst för att få lite färg. Även en fin läppfärg. 
 
Make Up Store - Cybershadow - Månadens fullsize produkt frpn make up store är för mig en ögonskugga. Dock är den gul? Men jag tror att om man blandar den med en brun skugga kan man få till en underbar guldfärg. Tur för mig då som precis köpte två bruna skuggor från Make up store. 
 
So Susan - Universal Blush - En rouge som ska ge en färg som anpassar sig efter sin hudton. Den är även återfuktande och vara näringsgivande. Riktigt fin färg men dock väldigt glittrig och skimmrig då jag föredrar matta produkter.
 
Jag tycker inte att den här boxen stack ut något speciellt, men flera produkter som jag tror jag kan ha nytta av, speciellt nu på höst/vintern. Jag ser verkligen fram emot nästa box som ska vara "Christmas in Pink". Två av de bästa sakerna jag vet! Vad fick du i din box?

Höstväder och mys

 
Jag har haft en småmysig dag även fast det regnat hela dagen. Mamma och jag åkte på en julmarknan, kollade lite och köpte lovikavantar, julgodis och munkar (typ därför jag följde med). Annars har ju pluggat lite och bakade nyss efterrätt, äppelpaj. Har landat i sängen och kollar på Gossip Girl, myys

Hello November

Bilderna kommer från weheartit

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin