Alicelindstrom

Packapacka

Igår kom pappa hem från Schweiz (Schweiz choklad, choklad Schweiz, choklad..) med en chokladkaka till mig och även världens godaste TicTac. NOOOOOM
Packningen fortsätter, kaos på golvet! SNÄLLA TIPSA MIG OM MUSIK! måste fixa lite nya låtar i mina listor inför bilresan. 

Sportlov

bilden är från ifjol, fotad för nästan exakt ett år sen, men det skulle några av er inte ens veta om jag inte sagt något. Texten och allt passade ju perfekt för idag då jag inte orkar eller hinner fixa något.
 
NU HAR JAG LOV WIHOOO känns som att hela Sverige redan har haft sina lov? Ikväll ska jag iallafall packa, fixa naglar, tömma kameran, ladda kameran, fixa med datorn och massa mer. Ska även klämma in PLL för att annars kommer jag bli helt sönder spoilad om jag inte ser det nu. Imorgon åker vi, YES

Februaris

 
Älskar verkligen februariboxen! I min box hittade jag:
Karmameju - Natural Konjac Sponge
The body shop - Baked to last eyshadow
Anatomicals - Puffy the eyebag slayer wake up under eye patches
Hot make-up - Nail polish
Nougat London - Sparkling body shimmer
Läkerol - Raspberry Lemongrass
 
Riktigt spänd på att testa ögonskuggan, och under eye patcheserna ska också bli spännande att testa. En liten bonus den här månades är Läkerols senaste smak. Har smakat den förut och älskar den!
Vad fick du i din box om du också premenuerar på glossybox?

Snabb frakt

Lite jobbigt nästan att jag beställde det här i lördags och det kom idag (måndag). Behövde ju inte precis oroa mig för att det skulle hinna komma innan fredag! haha
Snowboard byxor från Billabong och stomp pad från Amplifi. Kommer säkert bli super. 
 
(piiiin, inlägget skulle läggas upp i tisdag, men glömde helt bort att klicka publicera)

Lotto

Hemma från träningen nu. Eller träningsmatch som det då faktiskt var, haha. Tror att jag sitter vid datorn en stund nu då jag har såå mycket att fixa inför den kommande veckan. Berättar mer om det imorgon eller på lördag! 
 
Btw, brukar du spela på lotto? Ni som är lite äldre kanske gör? Jag brukar själv inte spela på lotto. Tipsar iallafall om den här sidan: www.euro-millions.co/se [texten länkar] 
På deras hemsida skriver EuroMillions att deras sida är lätt tillgängligt för medborgare från flera olika europeiska länder och dom ger alla, oavsett deras nationalitet eller bakgrund, en lika stor och prisvärd chans att vinna jackpotten. Himlarns bra det där! Skulle vara helfränt att vinna en stor summa (även liten) med pengar! Men passa er allihopa, spela inte bort allt ni äger!!
 bilden kommer från google
Bara jag som när jag hör lotto tänker på lottobollar som är på TV? hhaha

Mitt hår

Träningsmatch ikväll och bara en dag kvar i skolan sen lov. Och nu ska jag äntligen få kolla ikapp på youtube som jag inte hunnit på hela veckan. 
 
 
Där har ni bild på mitt hår ni som ville se hur det blev när jag klippte det! Klippte lite mer uppklippt för att få mer volym och annars tog jag ett gäng cm på resten. Skönt med nyklippt hår men jag trivs bättre med liiiite slitet hår än perfekt nyklippt. Känns sååå mycket kortare men skönt det med! Växer ju ut igen!

Ship in a bottle

Bild från weheartit

Så var det med det

Imorgon har jag ett såntdär prov, IGEN. Sista innan lovet, åhh vill bara ha det gjort så jag slipper spendera mina kvällar med att plugga istället för att blogga och andra roliga saker som att se på film och inte göra ett skit! Kommer alltså plugga lite nu så jupp, dagens inlägg ungefär för sen har jag träning.
 
Februariboxen låg i brevlådan idag, kärlekstema och är älskar den! Typ bara bra saker, riktigt taggad på att testa alla! Visar er vad jag fick i min box imorgon!

Klippa mig

Börjar 9 idag med en typ föreläsning av en person som överlevde konsentrationsläger. Hoppas på att det blir intressant. Sen tillbaka till skola innan lunch. Efter skolan ska jag klippa mig, över ett år sen jag gjorde det hos frisör så kan vara dax nu. Sen blir det hem och plugga, soprov imorgon och jag är långt ifrån förberedd!

#selfie

Träning

Hela dagen har typ varit skit, började med att jag försov mig också! yeyy sticker iallafall på träning nu och hoppas att det går bättre. Kramis

Sunday

Haft en riktig slö dag idag. Var en sväng och hjälpte morfar lite med hans dator, har fixat mina naglar och fixat några färdiga inlägg inför veckan. Sista veckan i skolan innan lov, bara att köra på.
 
Och bilden? Jag vet inte, satt och klickade runt en stund i photoshop. Testade mina nya brushes och typsnitt. Den blev heelt olik originalbilden som ni hittar här. 

Vinnaren av ett USB

 
Linnea, STORT GRATTIS! Jag har skickat ett mejl till dig, så kolla din mejl ;)
 
Motivering: "Jag behöver ett USB till skolarbetet. Jag går i åttan och vi använder oss av PowerPoint till nästan alla skolarbeten och mitt gamla USB blev stulet i skolan. Jag skulle också gärna vilja ha ett sånt här USB för jag älskar att fota, så då har jag ett fin USB-minne att spara foton och videos på."

Paket påväg

Jag hittade den perfekta stomp paden, på junkyard dessutom vilket är bra. Dom har ju snabb frakt! Och när jag ändå var där inne och klickade så hittade jag mina typ dröm snowboardbyxor. Och bara rååååkade att klicka hem dom för att dom var på rea och 330:- billigare. Hoppashoppashoppas paketet kommer innan lördag!
 Tänker vara busig och censuera bilden, hihihi ni får se sen när dom kommer!

2-1

Hunnit med att spelat en match idag, som vi vann med 2-1. En mega snabb sväng på stan för jag behövde köpa en stomp pad (heter det ens så?) till brädan, men det fanns inga. Så måste lyckas lösa det till veckan. 
 

Inspiration - badrum

Något som jag längtar efter är att få inreda mitt egna hus/lägenhet när jag flytta hemifrån. Ett badrum är ett högst personligt rum. Hur kommer det sig då att så många badrum är opersonliga? På sidan inr.se hittar du massor av inspiration för ditt drömbadrum! Och du hittar även olika tips & tricks och produkter.
 
I mitt drömbadrum skulle det finnas en toa (noshiiit) en dusch och ett badkar! Vet inte riktigt vilka färger det skulle gå i, men antingen vitt och fräsht eller någon mörkare och varmare som brunt eller svart. Som tur är så har jag några år på mig att fundera.
Inlägget är sponsat av inr.se

Jordgubbsgegga och pll

Känner mig helt insnöad! Snöstorm ute och satelitkanalerna funkar knappt. Var så sugen på att gå på affärn och köpa något men det går ju inte! Hej tråkig fredag.
Hittade istället en påse jordgubbar i frysen som blev till både fake cheesecake (digestive, vatten, kvarg med vanilj och mosade jordgubbar på toppen) och en varm jordgubbsmos som jag ska äta med glass. Bara jag som känner mig överstolt då jag lyckas göra något gott?
Pll på det är väl faktiskt helt okej ändå!
 

Mellodifestivalfiserad skola

Hela skolan var idag helt Melodifestivalfiserad. Man skulle klä upp sig, vilket typ alla i min klass missat. Men lärare och elever gick runt med solglasögon, peruker, klänningar, glitter osv. Till lunch fick vi Gratäng med smak av glitter och även eftertätt, stjärnfrukt med smak av glamour eller något sånt hette det. Balonger och musik yeaah. Liite överdrivet kanske men roligt med något annorlunda än en vanlig tråkig dag!
 

Junkbusters

JunkBusters är ett förtag som hämtar nästan alla typ av avfall, såsom byggavfall, elektronik, trädgårdsavfall, småsaker och möbler för bortskaffande och miljöriktig återvinning.
Dom kan komma inom en avtalad tid och tar hand om ditt avfall på ett miljöriktigt sätt och dom kommer även att städa efter sig! Du hittar mer infomartion om vad dom kan erbjuda för tjänser och mer info på deras hemsida junkbusters.se
Tycker det är ett riktigt bra företag som gör något för miljö och hjälper andra genom att hjälpa dom med doms skräp! 

Nytt smink ♥

Loreal Paris Magic Nude Liquid Powder  ♥  Revlon Nearly Naked Pressed Powder
 
Jag vart så hyper glad när jag fick hem dom här två tidigare i veckan! Har hunnit testat dom och äääälskar verkligen båda!! Ingen av dom säljs/är inte speciellt lätt att få tag på i Sverige vilket är synd! 
 
Hade en liten sminkkris då nästan allt mitt smink höll på att ta slut samtidigt, fått skrapat ur burkar, men nu när jag fått dom här och väntar på mer paket så kommer det snart att lösas! Vilket är ditt absouluta favorit sminkmärke? ♥

BadASS

Världens badass som sitter här och äter Wienerbörd på en torsdag. Sitter och laddar ner lite brushes till photoshop. När jag bytte dator laddade jag lite fort ner några "vanliga" men har börjat sakna alla gamla jag hade, så söker runt efter några finisar. Behöver lite nya typsnitt också. 

Kvällen

Träningen blev inställd, man kunde istället komma och kika på en match men jag blir hemma då jag har NO prov imorgon så känns det bättre att slippa stressplugga. Ska plugga lite (paus just nu) och sen ta det lugnt! När imorgon är över så blir det chiiiiill, kan släppa plugget några dagar! Och då blir bloggningen bättre! Har så många inlägg jag vill göra, men lite tid!
 

Utvecklingssamtal

Jag har utvecklingssamtal direkt efter skolan. Segt men jaja, sen är det bara hem och plugga och sen träning. Tidsinställt just nu så ni får några fler Lol, thats me bilder idag igen. Älskar dom liiika mycket som igår!

http://25.media.tumblr.com/75e40d4520b768e7d22367c5aaf0fbdf/tumblr_mwudenMxfj1rrqglzo1_500.gifhttp://25.media.tumblr.com/0f0f35b7fbae2994b67d75db09c1652b/tumblr_mwu4uuYaNT1rrqglzo1_500.gif http://24.media.tumblr.com/1c929b64f2da037da5743598eb0c2685/tumblr_mvi9unygyI1rrqglzo1_500.gif

Lol that´s me

Har lite, ganska mycket, plugg att göra idag då jag inte kommer att ha tid imorgon. Vill hinna klart så fort som möjligt så jag ändå hinner ha min film kväll! Ja, jag måste ha min filmkvällstisdag. Så är det bara. PUNKT
 
Älskar verkligen Lol, that´s me posterna. Bjuder på några godingar.http://25.media.tumblr.com/584445786ec848088e6d23f1341164af/tumblr_n0k3k8Y3JD1rrqglzo1_500.gif  http://24.media.tumblr.com/162ccefccb23e76d78cb29a433209426/tumblr_n0pqf3xxqr1rrqglzo1_500.gif  http://24.media.tumblr.com/3f7a664383fad06a3da5fa507491e0dd/tumblr_n0prhrotnk1rrqglzo1_500.gif  

Magnum glass

Har ni hunnit testa den nya Magnumglassen? Jag gjorde det förrförra veckan och tycker den var helt okej! Vaniljglass med choklad bitar i. Noomnooom. Men jag tycker ändå att den känns lite wannabe Ben&Jerry med tanke på förpakningen och "typen" av glass. Men god var den iallafall ♥

Lite bättre måndag

Var tredje måndag är lite bättre än dom andra två. Och idag är en såndär lite bättre måndag, slutar innan två och dom två andra måndagarna slutar jag tre. Så jag har varit hemma en stund och lallat på. Ska laga middag idag och sen har jag träning. Sen var den måndan över och en dag närmare helg!
 

Glöm inte...

Glöm inte tävlingen om ett USB från SanDisk. Alltid bra att ha en jue!
Klicka här eller på bilden för att komma dit!

Face mask

Jag har fått hem ett testpaketet på Maybeauty´s The incrediable face mask. Paketet innhåller 2 masker, en hudguid och deras pensel som används för att applicera maskerna. Är verkligen super spännd på att testa den! Kommer självklart skriva om den igen när jag hunnit testa den.
Alla mina läsare får halva priset på testpaketet (innehåller 2 masker, hudguid och pensel) om ni uppger koden "lind50". Du hittar med om masken här, även före och efter bilder och videos.

Rosa och glitter

Det här inlägget kanske borde ha kommit upp för någon dag sen, men har inte hunnit. 
Iallafall så är det mina naglar just nu, lite sådär valentine´s day inspirerade ♥

NiceBeauty

På sidan NiceBeauty.com hittar du en massa olika smink, hudvård, hårvård, parfym, accessoarer och mycket mer! Du hittar mer än 200 märken och över 10 000 produkter! Galet mycket!
 
En av alla produkter som NiceBeauty har är EOS lip balms. Jag ällllssskkkaar verkligen dom, men tycker att det är synd att dom är så dyra! Dom kostar ju kring 100:- på stan, men på NiceBeauty kostar dom bara 62,40:- vilket är ett bra pris! Ni hittar allt från EOS här

Alla♥dag

Ikväll kommer jag inte sitta foreveralone inne på mitt rum, nejdå jag ska hänga med klassen som håller i ett disco för 3-6an. Så blir borta från ungefär 18-23? Awesome att det är helg iallafall!
 
Mitt hår idag, blev ett litet wooow moment imorse. Fatttade knappt att jag klarade av att göra det själv! Men sen gick jag till skolan = mos. Sen fick jag ta ut det för vi skulle klasskamp ute. Kommer definitivt göras fler gånger! Vad tycker ni? Hiss/Diss?

Happy Valentines day

alla bilder är från weheartit
Alla hjärtansdag är ingen dag jag brukar fira. Hela vanlig dag egentligen, men är liiiite inspirerad efter att ha kikat runt på weheartit och sätt massa youtube videos. Mysig dag ändå. 
Mina alla♥dag planer kommer i ett annat inlägg senare idag, jag kommer att vara allt annat än forever alone ikväll...

52 muffins

Hänt mycket idag. Först nationella i två timmar, sen NO debattprov om kärnkraftverk. Roligt att debattera i skolan, för det slutar ofta med att alla skriker. Sen hade jag engelska och sen svenska förhör. Efter skolan bakade jag och två kompisar 52 kladdkakemuffins till imorgon och nu ska jag repetera lite matte och sen se PLL.

Snart dax

Inte många dagar kvar nu tills gymnasievalet ska göras. Har jag några läsare som är född 98 som ska välja nu? Vad ska du gå för linje isåfall? eller har jag någon äldre läsare som vill berätta lite om hur du tänkte och om din linje? skulle uppskattas mycket!
Jag vet själv inte riktigt vad jag ska välja, hoppas verkligen jag lyckas bestämma mig innan lördag! Som tur är kan man ju välja om sen iallafall. 

Despicable Me

Hade lite tråkigt så såg båda Despicable me filmerna. Var länge sen jag såg den första så började se den, men blev att jag såg den andra också. Älskaaaar minionerna! Världens sötaste ♥
Har du inte sätt dom och har verkligen inget att göra? Se filmerna, haha
 

Apple

Ligger hemma i soffan med huvudvärk, hosta och 4 äpplen. Haha fattar ni? Ska bara sova och vila hela dagen. Kanske blir något film om jag orkar och har lite plugg som måste göras.
 
silver och freeeescht

Huvudvärk

Jag har haft en sån irriterande huvudvärk idag. Känns som att jag håller på att bli sjuk. Skulle helst av allt vilja sova nu men jag har ett jobbigt musikprov imorgon som jag verkligen måste plugga till. Musikhistoran från 50-nu ungefär. 
David Guettas nya Shot me down spelas i lurarna, faktiskt inte så bra som jag trodde den skulle vara. Eller vad tycker ni?
 
Kameran är upptagen med att flytta öven lite filmklipp som förhoppningsvis blir en video.. ser ändå inte så "pigg" ut. Kör istället på en från innan jul, jag och ny brädan som jag inte hunnit inviga än och snön håller ju på att försvinna..

Segdeg

Segdeg måndag. Allt har bara gått segt och varit tråkigt hela dagen. Deprimerande inlägg så borde egentligen inte skriva något alls. Fastnade framför datorn en stund efter skolan, nyss ätit och ska på träning om en liten stund. yees det är väl hela min dag det.
Har inte orkat ta fram kameran idag, så kör på två bilder från februari ifjol.

Slapp söndag

Ny duschad och ligger nerbäddad i min säng som är världens mysigaste med ljus tända och kikar på serier. Ligger gaanska efter i TO så har lite att se där. Klickat runt på weheartit efter massa härliga bilder. Kryllar av valentinesday bilder där för tillfället. Mysig och lugn kväll med andra ord.

Vaniljbullar

Idag blev det vaniljbulle bak! Jag ääääääälskar vaniljbullar så tänkte vara lite yolo och testa baka. Och mumms vad gott det blev.
Jag har länge undrat hur man får in vaniljkrämen i bullen, trodde det skulle vara jätte svårt, men det var det inte alls. 
Säger du Vaniljbullar eller Krämbullar?

Täcken och tårta

Hängde med mamma och pappa in till stan för att köpa täcken och kuddar till hela familjen. Längtar till att få krypa ner i sängen med mitt nya och fluffiga täcke och kudde.
 
 
Idag fyller min brorsa år, så grattis till honom. Bästa med att någon annan fyller år är ju såklart att man får äta tårta, vilket jag strax ska göra. noomnoom

Kladdkakan

Efter lite önskemål så kommer här receptet på ett ungefär! 
Jag brukar äta det med frysta eller varma bär och en liten klick glass ♥

Ännu bättre fredag

Jag hinner inte riktigt se på två av mina favorit serier under veckorna. Mycket plugg, träningar och annat kommer ivägen. Och jag har ingen lust att stress se, så jag sparar veckans PLL och TVD till fredagar. Vilket gör fredagar till en ännu bättre dag! Det är vad jag ska göra ikväll, kika på serier, kanske käka någon god mini kaka/choklad dipp/paj eller något sånt.
 
mysipys med brasa

Vilken?

Jag ska köpa en väska? mjukt skal? pouch? soft cover? sleeve? Ingen aning om vad det heter. Men ni ser på bilden vad det är. Super bra grej att ha om man ska ta med sig datorn någonstans, typ skolan, kompisar, fjälls osv. Jag har hittat några som jag gillar, men har svårt att välja vilken jag ska ta. Vilken tycker du?

Gick ju jätte bra

Jag kommer hem från skolan och bestämmer mig för att gå ut och fota outfitbilder. Jag tar på mig mammas foppatofflor och går ut på altan. Där sitter grannens katt, Mango. Jag bestämmer mig för att fota några bilder med honom först, bara för att han är så söt. Larvar mig en stund med han sen tröttnar han och går. Då börjar jag frysa och går in igen. När jag laddar över bilderna på datorn inser jag att jag bara ha suddiga bilder på mig och en kissekatt. Och inga bilder på min outfit. Inser då hur intressant mitt liv faktiskt är och kan inte fatta varför inte hela världen läser min blogg.
 

Ninja Skills

Jag har ett såntdära jobbigt prov imorgon. Om konsthistoria, så nu ska jag försöka lära mig konstnärers namn som inte ens går att utrala. Sen har jag träning. När imorgon är över då är det ganska lugnt på läx och prov fronten fram till mitten på nästa vecka, så ni kan räkna med många roliga inlägg!
 

Fullt ös dag

Halloj, tänkte bara kika in och säga att det här blir det ända inlägget idag. Är en sån dära fullt ös dag! Tog bussen innan lunch till stan och käkade med några kompisar innan vi såg en konser. När den var slut blev det en sväng på stan innan jag åkte hem och fixade en tårta. Snart (super snart) kommer släkt hit för att fira mig, som har fyllt år, och lille bror som ska fylla år. 

Mobilbloggning så ni får 2 bildet. Båda är på mat, haha

Bra kväll igår

Jag kände mig som en mästerkock igår en stund när jag exprementerade i köket. Gjorde bara något som jag siktade att få till en kladdkaka i en enportionsform. Och jag lyckades, körde bara den lite för länge i ugnen. Gjorde en lite nyttigare variant. 
Åt den med blåbär och hallon och såg "Greta". Varför har jag inte sätt den filmen förut? Älskar ju typ alla filmer Hilary Duff är med i och har lyckats missat den! Så fin film!

Match idag igen

Idag har jag också en match, gårdagens förlorade vi, men nu ska vi vinna! Spelar just nu, så tidsinställt inlägg. Har inte gjort ett skit innan matchen, pluggade lite smått. Ikväll ser det ut att bli film eller serie. Hittat en ny serie att följa som faktiskt är helt ok! Vad ska du hitta på idag?
 

Vinn en USB från SanDisk

Gillar du kvalitet och ordning men vill inte tumma på kreativitet och stil? Ta då chansen att vara medoch tävla omen Cruzer ® Facet ™ USB Flash Drive från SanDisk. Ett kompakt paket med 8 GB ren kreativitet. Med Cruzer Facet USB kan du lagra alla dina digitala filer som du vill spara – fotografier, musik, alla dina DIY-mappar m.m. Förutom funktion är Cruzer Facet USB en enhet som kommer i flera olika färger med rostfritt stålhölje, allt för att komplettera din stil.

 

För att vara med ska du svara på frågorna nedan samt lämna en kort motivering till varför just du behöver vinna en Cruzer Facet – USB 
1)      Vem grundade SanDisk?
2)      Vad heter SanDisk produkt som kan skydda dina filer med upp till 100 år?

 

Och glöm inte att fylla i vilka färger du skulle föredra (blå, röd, rosa, svart eller silver) och din mejl.

Sötaste människorna

Jag blev ganska lurad igår. Gick till en kompis för att se film. När jag kom dit var det fem? personer där, men en stund senare kom folk in med tårta och sjöng för mig och evve som fyllde år förra lördan. Alla ni är bara föööör gulliga!! <3

Ända bilden jag har från igår, snygg tårtan

Vinnaren av godiset

STORT GRATTIS TILL IDA. Kolla in mejl så ska du få hem ditt pris!
 
Ni som inte vann ska inte deppa ihop för det, kommer nämligen upp en superrolig tävling idag/imorgon med pris från ett stort kännt företag! Wihoo

Match

Idag har jag match, samling klockan halv 2. Det förstör typ hela dagen. Man kan inte göra något innan för det hinner man inte. Och sen när man kommer hem och har duschat är det typ kväll.
 
 
Jag har en video och ett gäng bilder som jag behöver fota och filma. Men det har små snöat i flera dagar nu! Skulle helst vilja ha lite sol, eller iallafall ljusar än vad det är nu!

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin