Alicelindstrom

Scroll down

Starbucks

 
Min nya favorit mugg som jag köpte i Munchen. Jag dricker inte kaffe, oboy eller liknande. Men ibland tea på "mitt sätt". Muggen var verkligen så fin och behövde en till, så den fick hänga med hem.
Tyckte jag var kreativ som satte ett Empire State Building i bakgrunden (amerikanskt jue) fast det blev ganska blurrigt. 

Lillördag

JAG fixade en sommarpaj till middag. Insåg för typ två månader sen att jag även gillar matpaj.
Fick även något ryck tidigare idag och plockade 2 liter hallon medan jag lyssnade på Divergent soundtracket. Så det blev också hallon och glass till efterrätt. Och för att toppa det har jag tänkt se PLL avsnittet och äta det naturgodis (såå länge sen) som jag köpte tidigare idag när jag var på ICA och hämtade ut ett paket. LILLÖRDAG ALL THE WAY.
 
 Pajen INNAN den åkte in i ugnen, borde egentligen ha fotat den efter men då var jag och familjen hungriga och åt upp den... höhöhö

Något speciellt?

Funderar på att fixa något blogg.se design tips eller redigerings tips då jag vet att många uppskattar det. Är det något speciellt ni vill att jag ska visa?
 
 
Hittade en gamal video, snart ett år se på hur jag brukar fixa texten.

Juli boxen

 
Bellapierre Cosmetics - Mineral Lipstick - Ett mineral läppstift gjort av naturliga vaxer, mineralpigment och innehåller skyddande antioxidanter. Jag fick i en väldigt mörk färg. Jag äger faktiskt inte något riktigt mörkt läppstift, så det var ju nicelinice.
 
Seche Vite - Dry Fast Top Coat - Ett prisat topplack som ska göra att nagellacket torkar snabbare, håller längre och får en glansig finish. Det ska appliceras på vått nagellack, ohh, aldrig ägt ett toplack som ska appliceras på vått lack så det blir något nytt.
 
Teeez Trend Cosmetics - Beautiful Flat Stiff Brush - En smink pensel som verkar riktigt bra. En bra att ha grej som alltid behövs (om man är jag) och den kommer att bli perfa till creme ögonskuggor då jag föredrar att använda en platt borste för applicering istället för en rund. 
 
Elizabeth Mott - Smooth Shadow Creamy Eye Pencil - En krämig ögonskuggspenna i geléform som ska sitta hela dagen och är vattenfast. Färgen var fin, men den var riktigt glittrig, vilket jag inte alltid föredrar. 
 
Claudia Cosmetics - Color Nails - Ett snabbtorkande, hållbart och högglansigt nagellack. Alltid roligt att få nagellack men jag diggar inte färgen jag fick så mycket. Någon rosa-lila-brun-grå blandning. Hoppas på att det är bra pigmenterat, då kanske det är snyggare..
 
Jag måste faktiskt säga att jag är ganska missnöjd över den här boxen. Eller nej inte missnöjd, men jag hade högre förväntningar. USA-smink är ju verkligen omtalat. Då tänker jag på det smink som alla på youtubers använder, men ingen av dom här märkerna hade jag hört om tidigare. Är nöjd för kommer få användning för produkterna, men hade typ hoppats på andra.
Vad fick du i din box?

Rosa Sommar

Det kom en regnskur (stor) med åska och allt. Då kurade jag ner mig i sängen med datorn och tände mitt faktiskt ända sommarljus. Troligen för att det inte är mysigt på samma sätt med ljus på sommaren mitt på dan. Nu har regnet försvunnit och solen är framme igen. 
 

Vem orkar?

Det har blivit en hel del tidsinställda den senaste tiden. Men vem orkar blogga, eller läsa bloggar, när det är så varmt ute? Nu verkar det iallafall bli lite svalare till veckan. Fast jag gör egentligen ingenting så finns inget att skriva. Vad gör ni på dagarna? Några tips på vad man kan göra, eller blogga om?
 
en liten random arkivis

Mint inspo

pics från weheartit

Stockholm

 
7 augusti åker jag till Stockholm. Jag kommer tar tåget dit (själv) och ska bo hos min moster. Så tipsa mig gärna om affärer, cafeér gallerior, platser, restauranger osv som är värt att besöka. 

Beach day

Idag har jag hängt på standen i fler timmar. Där fläktade det faktiskt riktigt skönt. Vi hade med fika och frukt, noom

Här har ni 6 bilder som sammanfattar min dag riktigt bra.
 
OOTD // påväg dit // boken jag läser just nu, vet inte riktigt vad jag tycker om den // jordgubbar och vindruvor <3 // supergod macka med salami, sallad och tomat // havet

Bra, bättre, bäst

Fredag kväll, fast kunde lika gärna vara måndag eller onsdag. Hade inte spelat någon roll.
Halva familjen är "bort rest" så är bara mamma och jag hemma. Vi tog ett kvällsdopp i det 26 grader varma havet. Och sen supermys med jordgubbar, melon, vindruvor, choklad och loka crush till det. Och filmen Divergent rullar på duken. 

Har varit lite emot att se den. Många säger att den liknar Hunger Games, mina typ favorit filmer. Och vet egentligen inte varför jag inte ville se Divergent. Bara för att den kanske skulle vara lite like Hunger Games? Om den kanske är lik, då kanske jag skulle gilla den lika mycket som HG? Nu blev det rörigt. Konstiga tankar jag har haft.
Men gav den en chans iallafall och är en bit in i filmen nu, pausade för "snacks hämtning". 
Har du sätt den? Vad tycker du om den isåfall?

Charlie St. Cloud

I min källare är det riktigt svalt och skönt, så jag drog ner rullgardinerna och satte på en film. Efter lite klickande runt efter tips så blev det Charlie St. Cloud. Med Zac Efron, och varför har jag inte sett den tidigare är en bra fråga! Har inte gjort så mycket mer idag, för varmt ute i solen så har haft en riktigt mys dag.
Ikväll händer inte så mycket, lite småplaner sådär tyyyp.
 
Tipsa gärna om filmer att se en seg sommarlovsdag.

Purple inspo

pics från weheartit

Värmen hänger kvar

Det ser ut att bli ännu en dag med super värmen. Man ska ju inte klaga! Som det ser ut just nu ska jag iväg och bada med ett gäng kompisar efter lunch och fram tills dess hänger jag nog med min dator. Väljer ut lite bilder till en fotobok jag/vi ska göra...
Lite vatten/sommar inspo som jag hittade på weheartit.

Pretty Little Liars

I natt sändes avsnitt 7 av säsong 5 och jag är riktigt pepp på att se det! Ska strax kolla på det, ska bara hämta glass, höhö. Tittar du på Pretty Little Liars?

Orange inspo

pics från weheartit

Havet och värme

Var och badade med två kompisar och kom hem för en stund sen. Det var verkligen varmt i havet! Hur skönt som helst och att det är 26 grader halv nio är ju helmys! Behöver egentligen inte vara varmare än så.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med mitt nytvättade hår och äta melon.

Värme varning

Värme varning? heter det så? Hög-tempratur-varning i norrland. Redan nio var det 26 grader hemma hos mig och engligt mina appar ska det bli över 30 idag. 
Passar på att sitta ute i solen innan det blir för varmt, har läst glossymag och nu kollar jag lite youtube. Har du varmt idag?
 

Chibird

På chibird.com  hittar du ungefär världens sötaste bilder och man kan verkligen relatera till dom! Älskar att klicka runt det och kommer alltid på mig själv med att småle. 
 

Naked Lips

 
Fick hem ett helt magiskt paket medans jag var borta. Nämligen 13 st (!!!!) Lip balms från Nakedlips.se
Alla innehåller 100% naturliga ingredienser och mellan 72-99% organiska ämnen. Förpackningen är tillverkad av 40% återvunnet material. Vissa är "tinted", vilket innebär att dom ger läpparna lite färg. Du kan hitta dom på Life, Häls Kraft, andra hälsobutiker men även på ex eleven.se och shopping4net.se.

Söndag

Jag ska strax iväg på restaurang, fira min morfar som fyller år. Så grattis till morfar och nu måste jag gå. Alltid lika dålig på att planera tiden! Och min rubrik? HAHAH
 
Såhär ser jag ut iallafall, kramis

New in: Bälte

Medans jag var borta fick jag hem ett snyggt och skilrent skärp/bälte från balteochskarp.se. Tycker verkligen om färgen och den går att matcha till de flesta färger på byxor. 
 
Produkten ovan kommer från webbutiken Bälte&Skärp och är tillverkad av äkta läder. I butikens utbud hittar man ett brett utbud av damskärp. Bälten tillverkade i läder håller sig snygga år efter år om man följer några enkla skötselråd och ser till att förvara skärpet rätt när man inte använder det. De bästa sättet att hålla produkten snygg är att någon gång ibland torka bort smuts från ytan med en lätt fuktad trasa och därefter återfukta det med ett speciellt fett för läderaccessoarer. Förvara bältet i en garderob så att det inte utsetts för solljus och uttorkning när du inte använder det. Klassiska skärp tillverkade i läder kan man i princip ha glädje av livet ut, speciellt de klassiska stilrena modellerna som inte går ur modet.

Vågor

 
Havet är bara för fint. 
De här två bilderna fotade jag en eftermiddag i Kroatien då vädret gick från sol till regn och blåst på bara några minuter. Lite sådär småkul att fota vågorna när dom slår emot stenarna. Jag tycker btw att stenarna är fina, men lite små läskiga att bada med.

Milka

 
Jag Ä L S K A R verkligen Milka choklad. Typ som Marabo och finns i flera olika smaker. Mina favoriter är Oreo och Bubbly white. Köpte ett litet fråd i Tyskland.
Vilken är din favorit choklad? Och btw, någon som vet vart man kan hitta dom i Sverige?

Smink och kläder

Jag älskar kläder och smink, och tycker det är riktigt roligt att shoppa. Jag köper faktiskt sällan från nätet och föredrar att gå i affärer och kika på kläder och prova dom innan jag köper dom. Men det händer ibland att jag beställer från nätet, om jag vill ha någon speciellt eller bara känner för det. En sida jag då gillar Nelly.com, där hittar jag ofta fina saker och bara en mysigt sida att klicka runt på. På nelly har dom riktigt fina plagg och ofta kan man fynda till sjuka priser!
Vart jag köper smink är lite olika, köper nog det mest i fysiska butiker då man kan se färger och testa. Men händer ibland att jag skickar efter produkter om det inte finns i butiker. Eller om man får det till ett bättre pris. En favorit bland skönhetsprodukter är eleven.se. Där hittar du smink, parfym, hårprodukter, skönhet och även manliga produkter. Frakten är crazy snabb och det är verkligen ett plus! Jag prenumerear även på Glossybox. Då får man regelbundet hem en box, det blir som en mini julafton en gång i månaden. I boxen hittar du alltid minst 5 smink- och sköhets produkter, fullsize eller test.
Här hittar du mängder av rabatter. Där hittar du rabatter på både nelly och eleven. 
Du får jätte gärna tipsa mig i en kommentar om dina favorit webbshoppar med kläder eller skönhet/smink. Alltid roligt att hitta nya favoriter eller bara klicka runt. 
 
Senaste gången jag beställde från eleven.se köpte jag detta smink ↑

Bag power

Även fast det inte riktigt var någon "shoppingresa" vi var på, så blev det lite shopping ändå. Fick 2 timmar i Munchen där dom hade Hollister, Abercrombie och Forever21. Blev även några påsar i Kiel. Vill ni se innehållet? Kanske inte visar allt jag köpt, men säg gärna från någon speciell affär.
 

Juniboxen

Snart får man ju juliboxen, men här är iallafall innehållet i min junibox. 
 
Naked Lips - Organic Lip balm, Sea Buckthorn - Jag är något av ett Läppbalsam freak, har dom överallt. Vid soffan, hallen, väskor, badrummet, skrivbordet, vid sängen osvosv. Och att få en i glossyboxen är ju bara nice! Och att den är 100% naturlig och 99% ekologisk är ju bara ett plus!
 
Benefit cosmetics - They´re Real! Mascara - När jag fick vet att man skulle få den mascaran i denna boxen blev jag sååå glad. Den är väldigt omtalad, mest bland amerikanska youtubers och jag velat testa den såå länge! Jag har gett mig själv köpaflermascarorförbud, då jag har fler än vad jag behöver, så en test på den är perfa, innan jag kanske köper en fullsize?
 
Naobay - Protective Shampoo & Shower Gel - En kombo av båda shampoo och duschkräm, riktigt praktiskt. Och den luktar så gott. Kommer verkligen att användas.
 
Färg - Kajal/inliner (jag fick den i vit) - En kajal/inliner som man ex kan lägga på vattenlinjen för större och piggare ögon. Spänd på att testa den då jag hört mycket bra om märket färg. 
 
Nivea - In-Shower Body milk - Jag har absolut inte missat reklamen om denna produkt. Rullar på TV jämt, men det är iallafall en lotion man applicerar i duschen och sköljer av. Ska bli spännande att testa om den funkar. 
 
Schwarzkopf pro - BC Oil Miracle Finishing Treatment - En vårdande hårolja som ger glans och motverkar frissighet och den innehåller äver värmeskydd. Håroljor är alltid bra att ha, kanske hittar en ny favvo?
 
Vad fick du i din box?

Borta bra hemma bäst

Nu är jag hemma, hemma i mitt hus där mitt badrum, säng, dusch och inte minst snabbt internet finns. Det ligger klädhögar överallt och kylskåpet är tomttomtomt. Husvagnen är tömd och jag är klar med "inpackningen".
 
 
Jag har fått tre paket när jag var borta. Varav en vad Glossybox. Men dom andra paketen är bloggrejer, så innehållet kommer. Påtala om bloggstuff så har jag en del bloggjobb att fixa och jag är verkligen riktigt taggad på bloggen. 
 
Nästan 4 veckor borta, yees jag har saknat hemma. Borta bra men hemma är ändå bäst.

Plugga körkortsteori enkelt

För några månader sen gick jag utbildningen man måste gå innan man börjar övningsköra och har faktiskt kört en gång. Jag är verkligen inte bra på att köra, men får öva och har ju 1,5 år kvar. Men man ska jag inte bara kunna köra, man ska även kunna teorin, något jag inte ser fram emot. Men sidan www.korkortskolan.se kommer säkert göra det mycket roligare. Där finns över 1000 körkortsfrågor som du kan göra innan du gör det riktiga provet! Då slipper man sitta och bläddra i böcker och hoppas att man kan allt!
 

I sverige

Inne på svenskt område så har 3G. Har saknat det, att ha internet överallt och hela tiden. Wifi'n på campingar eller McDonalds är inte den snabbaste.
Nu väntar 2 dagars körande innan vi är hemma. Dom jobbigaste milen på hela resan.
 
Frukost utsikt, helt okej!

Kiel

Idag är en bra dag, Kiel-dagen. Går runt lite i en galleria vi ska snart in på Citti, älskar den affären! Sjukt stor och dom har ALLT! 
Sen åker vi till båten, buffe middag. Helt OK dag! 


Äter just nu lunch, smet in på donken bredvid och köpte en smoothie! Så goood! Någon som vet om dom har smaken "wild berry" i Sverige? Har bara sätt dom två andra.

66 mil

Nu rullar vi, tuffdag då vi ska åka 66 mil. Bye Heidelberg och hello Kiel! 
Inatt sover vi sista natten i tyskland.

Heaidelberg

Befinner mig i Heidelberg, tyskland. Kanske inte ens sagt det? Vi kom hit i förrgår och igår var vi och kollade på en gamalt slott. Idag ska vi på ett teknikmuseeum med massa bilar, tåg, flygplan osvosv. Kanske inte min favorit dag på resan, men biter ihop, kanske till och med är skoj?

Vi ska fara nununu så får bli en från instagram

Kokompis

 
3 bilder från Alperna när vi var där för några dagar sen. Vi åkte upp på 1800 meters höjd men det var riktigt molnigt så blev inte så mycket fotat. Tråkigttråkigt men fotade kossor istället..
Kon på första bilden, måste vara den sötaste ever!! Ville bara ta med han hem!

Förr eller senare exploderar jag

Jag har fastnat för en bok. Händer väl inte sådär jätte ofta då jag sälla läser. Fick den i julklapp och har började inte läsa den för än nu. Då som jag sa, jag bara läser i order av skolan eller när jag är utomlands och solar.
The fault in our stars, eller som den heter på svenska "Förr eller senare exploderar jag". 
Velat läsa "the fault in our stars" ett tag, och sen visade det sig att det var den som låg i min byrå.
 
Tyckte den verkade överhypad, man gör skal och kläder om/av en BOK? Men nu efteråt kan jag knappt förstå att man kan skriva en sån bok. Hemsk, men ändå underbar!

Fler som läst den? Eller sätt filmen?

Mitt bland alperna

Igår åkte vi på sicksackvägar upp och ner för berg. Ganska märkligt att det ens går att ta sig igenom Alperna, vi har ju inte precis minsta husvagnen heller.
Befinner mig mitt bland alperna på en camping 800 m.ö.h. Idag åkte vi kabinbana upp på ett berg. Ganska molnigt så man såg knappt något, men jag fick en ko-kompis.
Ganska stor skillnad mot Kroatien. Där var det 30 grader varmt, här är det 10. Där var det sol och här regnar det. 

Jag har jätte mycket bilder i datorn, men kan bara använda mobilen, så dom kommer senare.

Imorgon åker vi till Tyskland, Heidelberg, där vi blir 3 nätter.

Solnedgång

Sista dagen

 
Ikväll är sista kvällen i Kroatien och imorgon åker vi hem. Fast vi kommer inte hem förrän om över en vecka. Hur vi ska åka på vägen hem har varit lite oklart, men nu ser det ut som att vi åker till Österriket och campar två nätter bland Alperna innan vi åker vidare till Tyskalnd. Hur det blir med internet framöver är lite oklart. Vi får väl se, men fixar några tidsinställda om dagen.

Yesterdays

 
Yesterday´s outfit.
Jumpsuit - HM
Ballerina - DinSko
Glasögon - Ray Ban

Glass i Novigrad

 
Idag var vi en sväng till Novigrad (staden med det bästa caféet med den bästa glassen). På bilden ser ni vad jag köpte, älskar verkligen glassen där! Och med massa frukt och grädde blev den inte sämre.

Bad och glass

 
Idag har jag legat och flytit i havet. Varit crazyness varmt och soligt och jag ser verkligen fram emot kvällen. Jag har inte bara badat idag, har även ätit glass. Två gånger.  Nu ska vi iväg på restaurang, funderar på pizza, noom... 

Apfelstrudel

Precis käkat apfelstrudel frukost. Det ser ut att bli en stranddag idag igen. Jag brände mig jätte fint på rumpen igår, så jag kan knappr sitta ner. haha men jag är glad ändå.
 
Fota solnedgången igår, fler bilder kommer
 
Och mitt internet tar slut idag klockan 12!! När vi kom hit köpte vi en vecka, men då man bara kan vara en person inne samtidigt så köpte jag en egen vecka med internet efter någon dag. Men nu tar det slut och jag måste nästan köpa mer...

2 veckor


Sitter i husvagnen och chillar, så varmt ute och i husvagnen är det iallafall lite svalare.
Händer egentligen inte så mycket här, jag hänger vid havet eller poolen eller husvagnen.

För två veckor sen åkte vi hemifrån. Känns som evigheter sen, har hänt så mycket sen dess. Berlin känns som månader sen fast det bara var för 1,5 vecka vi var där. Och igår var vi borta halva tiden, crazyy! Ett tag kvar tills man ser Sverige igen.
 

Camping Park Umag

Som jag lovade, här kommer lite bilder från campingen. Satte på ett Sigma vidvinkelobjektiv och gick en sväng när solen var påväg ner för några dagar sen.
 
Vi bor på en av Europas största campingar, med över 2000 platser och Campingen är 138 hektar stor, ungefär 197 fotbollsplaner!! Så den är alltså crazy stor!  Det finns affärer, brödbutik, glasskiosker, pannkakshus, sockervadd och allt möjligt ätbart.
 
Min favorit av de tre poolerna, mest för att den är störst och djupast // delfinbuske
För övrigt så är campingen verkligen ren och fräsh, stora grönområden, dagliga aktiviteter... Antagligen därför vi bestämde oss för att bo på samma camping igen, skulle tro att det är min favvo camping av ALLA jag bott på.
 
Och slutligen våran husvagn. Vi bor 2a från havet, så vi kan sitta inne i husvagnen och kika på havet och vi har inte många meter ner dit, mys

Mramornica grottan

 
Idag åkte vi och kollade på en grotta. Man klättrade ner genom ett hål i marken och där nere var det svalt och skönt och verkligen coolt. Grottan heter Mramorica och är vit, ovanligt för att vara just här. Det var ganska svårt att fota då det var mörkt och man inte fick använda blixt, men fick några hyffsade bilder ändå.

Medelhavet

Hej utsikten

Gårdagens outfit då vi var på utflykt.
Solglasögon - Rayban // Linne - Forever21 (inköpt i Munchen) // Shorts - Hollister // Skor - Converse

Novigrad

 
Idag åkte vi till min favorit by/stad i Kroatien, Novigrad. Älskar den bara för att där finns världens bästa glass. Vi var på samma café som för fem år sen och glassen var minst lika god som jag minns den!
 
Jag tog smakerna Cookie och Körsbär. Den glassen slår alla glasser jag någonsin smakat. 

Ice cream

alla bilder kommer från weheartit

By på en kulle

Idag tog vi bilen en bit in i landet för att kolla på en stad som låg på ett berg. Vägen upp var riktigt slingrig och utsikten därifrån var helt okej. Alla husen var så söta och gamla.
 

Ögonskuggspalett

 
Smoky Eye Kit
9 lite metallica färger som funkar jätte bra till sotning. Både svart/grå sotning och brun. Färgerna innehåller lite skimmer, men lagomt mycket i min smak.
Jag fick paletten genom bloggen, men jag tror den går att köpa på nelly.com

Somrigare

Innan jag åkte gjorde jag om min nuvarande "vårdesign" mer sommrig. Meen smart som man är hann jag inte byta ut koderna. Så nu, äntligen, är den på plats. Det är mycket som är lika, största skillnade är väl headern (som typ är lite tillfällig), rosa istället för blå och en annan bakgrund. Vad tycker ni?

Underbar himmel

 
Gick en sväng igårkväll med kameran, mest för att himlen var så fin. Bor på en fin camping kan man väl säga. Jäkligt stor också, en av Europas största. Ska fixa fler bilder så ni andra får se.
Idag gick jag upp innan åtta för att springa, men springa innan frukost är inte min grej.. Badade i havet efter det sen jag jag hunnit med fler dopp i havet och poolen. 

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin