Alicelindstrom

Dag 1 i Lule

Första dagen i Luleå är snart över och jag är verkligen helt slut. Bussen rullade från hotellet halv åtta imorse och innan det skulle vi ha hunnit äta frukost och fixat sig. Dagen innehöll en rundtur på universitet och diverse föreläsningar. Vi avslutade med en snabbis på teknikens hus innan vi åkte in till stan för lite shopping och middag. Jag passade på att gå på Lush då jag har väldigt långt till närmaste, hittade även lite annat också. Just nu sitter jag på rummet med ont i ben och fötter men vi ska nog ut och grilla och hitta på något senare. Har endast mobilbilder från dagen, men det är bättre än inget. 
 
 

Glossybox: Maj

Maj är redan slut och min majbox innehöll detta:
 
Madlady.se - Hårband - Perfekt till midsommar eller festivaler, tycker såna är riktigt söta och passa till mycket så kommer helt klart få användning för den.
 
Studio 10 - Brow Lift Perfecting Liner - En krämig dubbeländig penna som har på ena sidan en brun färg och på den andra en highlighter. Precis som jag gissade är färgen för mörk för mig, men kan säkert få användning för den om jag målar svagt. 
 
Trind - Cuticle Balsam - Perfekta produkten för mig så mina nagelband alltid är torra. Detta är alltså ett balsam som ska återställa och förebygga torra och spruckna nagelband. Mina nagelband har varit jobbigt torra senaste veckorna då det varit för varmt för vantar men tydligen inte varmt nog för att jag ska slippa bli torr.
 
Glam of Sweden - Lösögonfransar - Jag använder väldigt sällan lösögonfransar då mina naturliga är ganska långa men tycker dom här var ganska snygga. Inte dom naturligaste jag äger men jag skulle helt klart kunna bära dom.
 
Renlive - Derma Feed Intensive Care - En vitaminboost som ger omedelbar effekt på trött och gråmig hud. Serumet ska passa på alla hudtyper och innehåller mycket bra. Som jag nämt förut så tycker jag det är roligt att testa olika hudprodukter så även denna ska bli spännande.

Last Monday

 
Näst sista veckan i skolan, iallafall sista måndagen som en tvåa. Min måndag kommer att vara liiite annorlunda. Börjar dagen med min sista idrottslektion NÅGONSIN, sedan har jag matte 3c muntliga, lunch och prov i programmeringskursen. Det är det sista vi gör och man skulle nog kunna säga att det är ett kursprov. 15.30 rullar bussen från skolan mot Luleå. Hoppas på att dagen går bra och ett bussresan går galant även fast det är jobbigt många timmar lång. Största pluset med idag är att det blir middag på IKEA.

Chasing the sky

Ärenden hit och dit

Idag har jag fått en del ärenden gjort. Var en sväng på ÖoB för skulle köpa lite smått, en snabbis in till stan för att köpa en sak och avslutade med att köpa två paket isglass på lidl. Hittade det jag skulle så är nöjd + lite annat men så blir det typ alltid. Vädret har varit på topp idag, även fast jag kanske inte njutit av det till fullo så uppskattas det ändå. Ikväll ska vi grilla och äta årets första rabarberpaj, vilket ska bli mysigt. 
 

3 favoriter

 

Nu vare helg

Jag var hemma några timmar på lunch då jag hade hål och passade då på att fota lite outfitbilder, då jag insett att det var ett tag sedan. Skulle egentligen fota körsbärsträdet men det har inte slagit ut helt än, får vänta någon dag. Hade iallafall en ganska så chill dag i skolan, fysik, hål, svenska och engelska. Skönt att inte behöva gå till skolan några dagar. Jag åker faktiskt på skolresa nästa vecka två nätter, woopwoop. Mer om det senare, ha en fin kväll finisar. 
 
Kimono - HM  //  Linne - BikBok  //  Jeans - Cheap Monday

Produkter jag använder i mitt hår

En av de vanligaste frågorna jag får är vad jag använder för produkter till mitt hår. Så här kommet ett inlägg med vilka produkter jag använder i och efter jag tvättar mitt hår. Jag har så länge jag kan minnas använt shampo och balsam från LÓréals Elvital serie. Min favorit har tidigare varit den rosa och till den har jag använt samma olja på bilden. För inte så länge sedan kom dom med inpackning, shampo och balsam i samma serier som oljan och nu är det jag kör på oftast. Ibland använder jag något annat shampo och balsam från Lóréal eller mitt senaste favorit som ett ett balsam från lush. Har ni fler frågor om hur jag tar han om mitt hår är det bara att lämna en kommentar. Så kan jag försöka svara på dom i samband med frågestunden.

Svullna ögon

Jag vaknade imorse med båda mina ögon svullna, det ena så svullet så det var svårt att ens kunna öppna det. Ingen aning varför och som tur är har det lagt sig lite. Hade bara en lektion idag i en timme där vi hade redovisning, vi visade våra sidor vi gjort. Sen jag kom hem vid tolv har jag bara suttit i sängen och ätit, kollat youtube, druckigt chai tea och jobba lite med en redovisning i svenska vi skulle jobba med på valfri plats, aka hemma. Kändes skönt att få det gjort även fast det är över en vecka till redovisningen. 
 

Summer

bilder från weheartit

Prep + Prime

WOHOOO, provet är gjort och även fast det inte kändes speciellt bra så är jag glad att det är över. Ännu ett prov avbockat på listan och 2 kvar + 2 redovisningar. Jag har en tyyyp redovisning imorgon, annars har jag inget mer den här veckan. Efter provet idag, som var fyra timmar, gick jag på stan för att hämta ett packet på kicks och linser. Köpte lite småsaker men inget speciellt så ni får bara se det nya sminket. höhöö
 
Mitt absoluta favorit puder hade tagit slut så köpte påfyllning och även en settingspray som jag velat testa. Bästa med att beställa från Kicks är att man får tre tester, hihihi.

The day before domedagen

Ja jag vet, rubriken kanske är lite överdriven. Ni som inte hänger med så skriver jag matte 3c nationella imorgon och vill bara ha det gjort. Kommer kännas så skönt imorgon när det är över, även fast jag har flera prov + redovisning kvar. Men matten är det jag har pluggat mest till och det jag sett fram emot minst. Ikväll tänkte jag iallafall plugga det sista och försöka sova tidigt. 
 
För att förvirra er ännu mer gällade rubriker så blir det en helt opassande bild som jag hittade på weheartit. xoxo

Frågestundis

 
Varje år sedan jag skaffade den här bloggen 2011 har jag haft en frågestund i maj. Och varje år tycker jag att frågestund låter töntigare och töntigare. Men jag vet inte vad jag ska säga annars? "inläggdärnifårfrågavadnivillsåsvararjagsenareomnågradagar". Ni fattar grejen, fråga det ni funderar på så kommer ett eller flera svarsinlägg om några dagar.
 

Produktiv söndag

Jag känner att jag haft en väldigt produktiv dag. Hunnit med mycket matte plugg då det varit prio ett idag. Fast man orkar inte sitta med det en hel dag så har även städat mitt rum och mitt badrum. Samt bytt ut mina vinterkläder mot mina sommarkläder och slängt alla mina glossyboxs. Av någon anledning har jag sparat varje box, alltså var det väääldigt många, i min garderob. Dom tog bara plats och var helt onödiga så plattade ihop dom och ska fara på sopsorteringen med dom någon dag. Tänkte iallafall avsluta dagen med en spakväll. Ansiktsmask, badskum, ordentlig skrubb, inpackning och min favorit lotion från tbs.
 

Senaste 9

 
Mina 9 senaste bilder på instagram. Heter alicelindstroom så feel free to follow. Nää men skriv gärna ditt konto så kollar jag inte dig :)

Having a blast

 
Ni kanske inte vet det här om mig men jag äääälskar LUSH produkter. Så när jag fick ett mejl ifrån att jag hade en paket på ICA från ju LUSH blev jag extra glad. Jag hade faktiskt ingen aning vad som låg i paketet men blev glatt överraskad då det var 2 produkter som verkar riktigt bra. Den ena, ett bubbelbit på en pinne. Jag har aldrig testat deras badskum och det här verkar spännande, den ska tydligen lukta fruktig cocktail. Den andra kroppssrubb som luktar riktigt gott den med!
 

Dangerous Woman

 
 
Mina tre favoriter, just nu iallafall, från Arianas nya album som släpptes idag. Lyssnade igenom det idag under lektionerna, men vill göra det lite mer noggrant. Vilka låtar är dina favoriter?
Fredag idag och jag har en plugghelg framför mig då jag matten np på tisdag. Men ska försöka hitta på lite roligare saker också, tänkt ta fram mina sommarkläder och lägga bort vinterkläderna bland annat. Känner jag mig rätt blir det serie eller film också. Men jag har alltså inga större planer. 

Pineapple

bilder från weheartit
 

RMP

RMP, eller Restaurand Maskin Poolen är ett företag som säljer storköksutrustning. Företaget har funnits i fem år och har då antagligen gjort ett antal jobb. Deras personal har arbetat med liknande jobb i braschen där dom har mycket erfarenhet. Dom arbetar i hela Sverige, så det spelar alltså ingen roll vart du och ditt företag eller restaurang befinner sig. Dom jobbar med nya och begagnade produkter, helhetslösningar, rithjälp och styckeförsäljning. När dom säljer dig en ny produkt har du alltid fulla garantier, vilket är alltid är bra och användbart. Om du skulle köpa begagnade produkter är dom alltid helrenoverade.
2av deras produkter, bilder är inte mina. 
På deras sida hittar du information om de olika produkterna som dom säljer, både de begagnade och även de nya varorna. Di kanske bland annat läsa pris, storlek och en produktbeskrivning. Sidan är enkel att navigera på och du kan enkelt välja från vilja olika märken du vill köpa ifrån. Vilka verksamheter leverarar dom till då? De flesta storkök egentligen. Exempel cafeér, restauranger, hotell, cateringkök, skolkök osvosvosv. Jag är väl kanske inte direkt intresserad av att köpa utrsutning till ett storkök, jag äget inte ens ett vanligt kök. Men det finns kanske andra där ute så det är er jag tipsar, typ.
sponsrat inlägg

Äntligen över

Idag skrev jag mitt sista spanska prov. någonsin. Det kändes så skönt, inte själva provet som jag tror gick väldigt dåligt då hör inte är min grej. Utan att jag är klar med spanskan då jag valt något annat nästa år. Läst spanska som inviduellt val i två år endast för meritpoängen, alltså inte för jag tror att jag kommer ha super nytta av det. Har precis pluggat klart matten för ikväll och tänkte chilla resten av kvällen, för det tycker jag att jag förtjänar. 
 
Insåg att det var ett tag sedan jag uppdaterade er med någon frisyr, inte för att jag gör det speciellt ofta jämfört med förut. Men idag hade jag iallafall en så kallad pull through braid.

Spring edition

Nu så  ä n t l i g e n  är min nya design här. Egentligen är den väldigt lik min förra men det är ändå skillnad, iallafall kodmässigt det som ni inte ser. Jag har lagt ner väldigt mycket tid på den här som inte syns. Mest för att jag ville att den skulle gå snabbare att ladda vilket har varit ett litet problem, iallafall enligt mig. Så nu hoppas jag det går bättre och har även fixa en mobilanpassad version, så kika in den från din mobil. Hoppas iallafall den funkar, annars är det bara att lämna en kommentar.

The Choice

Jag vet inte hur jag har lyckats missa att det har kommit ännu en film baserad på en Nicholas Sparks bok. Såg den i fredags och tycker den var riktigt bra. Tycker alla filmer som är baserad på någon av hans noveller är bra och denna gjorde mig inte besviken. Ni som gillar romantiska filmer tycker jag ska se den, postar trailern för jag tänker inte ens försöka mig på att beskriva vad den handlar om.
 

Idag var det visst tisdag

Jag trodde helt seriöst att det var onsdag idag, men nää det är tisdag. Sitter just nu i skolan, slutade strax efter ett då min sista lektion blev inställd. Blir kvar här till halv tre ungefär hade jag tänkt så ska försöka få lite matte gjort och även lite kodning. Blev nyss klar med en programmeringsuppgift och även fixat det kanske sista på bloggdesignen. Bara bakgrunden och någon färg kvar, så håller tummar för att den kommer upp imorgon.
 
 
En vecka gamal bild, men den låg i utkastet såååå när jag inte har tillgång till bättre blir det som det blir.

Är det inte längre?

Om jag inte sett helt fel så är det 3 och en halv vecka kvar till sommarlov, alltså whuuut? Har ganska fullt ös i skolan just nu. Idag har jag en redovisning om en friluftsaktivitet, jag pratade lite om Geocaching. Imorgon och på torsdag har jag läs och hör nationella i spanska och pluggar för fullt inför matte nationella som är i början på nästa vecka. Vill bara ha allt gjort så jag slipper spedera tid med att plugga när jag har 100 saker jag hellre skulle ha gjort. Har jobbat lite på designen och förhoppningsvis kommer den upp imorgon. Nu ska jag ta tag i lite plugg innan jag belönar mig med ansiktsmask, lemmonpie och någon mysigt på tv. 
 

2 inköp

 
2 av mina inköp från i lördags. Har fastnat för kläder med blad mönster så köpte den här bikinin från cubus med blad. Även fastnat för rosa/nude naglar så blev ett nytt nagellack från HM. Blev faktiskt positivt överraskad av deras nagellack när jag köpte mitt förra som även vad mitt första. Så jag köpte ett till från deras, gillar deras färger och helt ok för priset.

Sväng till stan


Sååå härligt med helg! Hittills har jag hunnit med lite plugg och även en sväng på stan. Köpte en bikini som jag spanat på och lite påfyllning av allergimedicin. Befinner mig just nu hos killen så vi kommer spendera kvällen och morgondagen här, myys. Annars har det inte hänt så mycket mer idag eller igår, hoppas ni får en bra helg allihopa så hörs vi senare. Bilden btw, den är från för någon dag sedan då jag var uppe på berget och fotade.

Travel

bilder från weheartit

Sunshine

 
Jag gjorde ett inlägg för någon vecka sedan där jag visade mina nya glasögon från Nividas (inlägget hittar du här). Som jag skrev då skulle jag fixa bättre bilder när jag hade dom på mig, vilket var vad jag passade på att göra igår när jag var ute och fotade. Så här ovan ser ni första omgången från gårdagens bilder och även glasögonen. 
 
Sedan jag kom hem har jag suttit och fixa med bilderna i inlägget, får fortsätta senare. Behöver ta tag i lite plugg och även klura ut vad jag vill prata om för friluftsaktivitet på idrotten. Hade ju nationella i engelska hör och läs idag. Ni andra som gjorde det idag, vad tyckte ni?

Perfekta ljuset !!

Äntligen fick jag en kväll med sol så passade på och tog med mig kameran ut för att fota lite motljusbilder i skogen. Förhoppningsvis blir det en header, skulle behöva byta ut min väldigt vintriga. Fotade i skogen på mitt favoritställe som är uppe på ett berg, men hittade även ett annat fint ställe. Ser fram emot att koller igenom och redigera bilderna. Jag kunde inte hålla mig så när jag flyttade över dom till datorn valde jag ut en och testade redigera, ljuset var verkligen sååå fint!
 

65 minuters dag

Idag har hade jag den värdelösaste dagen på länge. Jag hade en lektion i 65 minuter, började 10.40 och slutade 11.45. Klagar absolut inte men det kändes lite segt att åka iväg. Stannade på ICA på vägen hem för att köpa en sötpotatis, ansiktsmask och lite smått. Gjorde söspotatis pommes till lunch och har bara suttit i sängen och kollat på youtube och druckit te sedan jag kom hem. Ska ta tag i lite plugg och håller tummar för att det är sol ikväll, vill verkligen fota i solnedgången!!
 

Last year

För ungefär ganska precis ett år sedan var jag uppe på ett berg och fotade motljusbilder. Jag är verkligen sugen på att göra det igen och väntar på en kväll med sol. Behöver en ny header och även fota lite andra bilder. Vill göra om min design, eller jag har faktiskt börjat lite smått men ingen aning om färg eller liknande. Vill försöka fixa en headerbilder innan jag fortsätter med färger och sånt. 

av-utrustning

Hålla du på att planera ett event? eller inreda en loka med teknisk utrustning? utrustning som AV-utrustning, ljudutrustning eller projektor. Då kanske du skulle vilja att din utrustning är bra. Beroende på vad du ska ha din utrusning till kan du antingen hyra eller köpa den. Ska du inreda en lokal så kanske du köper den och ifall du ska anordna ett event är det billigare att hyra. 
 
 
Om jag skulle anordna någon typ av event så skulle jag tycka att det var jätte viktigt att utrustningen var bra och fungerade. Tror nog ni håller med mig om att det är vääääldigt jobbigt när den tekniska utrustningen krånglar. Typ att tvn inte startar eller att ljudet inte vill funka som jag vill. Sidan avhuset.se är en sida där du kan köpa och hyra teknisk utrustning. Planerar du ett företagsevent kan dom ordna tekniska lösningar till mässor, fester, konferenser, invigningar och mycket mer. Eller fundarar du/ditt företag på att installera nya tekniska prylar, då tar avhuset hand om hela AV-projektet. Dom har koll på bland annat informationssystem, digital skyltning, inredning av stora lokaler och mycket mer. Deras installatörer hjälper dig med montering av skärmar och projektorer, även programmering. 
inlägget är sponsrat

Mango Pannacotta

Loka har släppt 3 nya "Likes too much" smaker, såna dom släpper varje år. Ifjol var det godis, tyckte faktiskt alla var goda. I år är det mer åt efterrättshållet, Mango Pannacotta, frozen yoghurt hallon och chokladboll. Jag har bara hunnit testa Mango Pannacotta, tycker den lät godast. Det låter lite undligt med dricka som smakar pannacotta men tycker att den mest smakade mango och lite vanlij kanske. Har du smakat någon av dom tre nya och vad tyckte du?

32 dagar

Vädret idag var verkligen perfekt! Sol och 25 grader, för första gången på länge klagade man på värmen och inte på kylan. Känns tråkigt att det är tillbaka till skolan imorgon men det är inte farligt länge till sommarlov, 32 dagar för att vara exakt. Veckan kommer bestå av 3 nationella och 1 inlämning men det känns ganska lugnt. Flera korta dagar så det känns bra.
 
Insåg btw att jag var på bio i lördags och inte nämnt det i bloggen. Jag såg Bad neighbors 2. Den var rolig och faktiskt bättre än vad jag trodde. Den hade även flera bra skådisar (zac) och snygga (zac). 
 

Color inspo: Pink

bilder från weheartit
 

Grill och byllapommes

Långledigt måste ju vara bland det bästa! Alla helger borde vara så här långa, och ha så här bra väder! Som jag nämde i inlägget här under så blev det grillning igår med ett gäng från klassen vid en sjö. Jag och killen va på sibylla innan och köpte med strips till våra hamburgare. Jag åt vegetarisk som typ alltid, var länge sedan jag åt en vanlig för tycker veggo är godare. Grillat i skogen blev den ännuännu godare. Efter grillningen såg vi film innan vi åkte på bergtour, eller något. Vi var iallafall upp på två berg innan vi åkte hem. Planerna för idag är att laga pannkakslunch och sen kanske åka in till hamnen och köpa glass.
 
 

Våren är här

Hej finisar, hoppas ni har lika bra väder som jag. Sol och över 15 grader, äntligen! Igår gjorde jag inget speciellt under dagen, gick en promenad i skogen och chillade ute. På kvällen åkte jag upp på ett berg och kollade på solnedgången, hur fint? Finvädret fortsätter och jag har inge planer idag heller, förutom grillning ikväll med lite folk. 

April favorites

 
Precis som tidigare månader är jag någon dag sen, men här är dom iallafall, mina favoriter under april månad:
 
MAC Prep+Prime Transparent powder. Mitt absoluta favoritpuder. Det är snart slut och jag kommer definitivt köpa ett nytt likadant. Jag använder det alltid för att sätta min concealer under ögonen och även ofta i hela ansiktet. 
 
Real Techniques Setting Brush. Min favorit borst, eller iallafall den som jag använder så mycket att jag blev tvungen att köpa en till så jag har två likadana. Brukar använda den för att sätta concealer, contouring och även nu på slutet till highlighter.
 
Butter gloss i färgen Vanilla cream pie från NYX. Den här har jag använt mycket på mina läppar under april. Perfekta ljusrosa färgen och den återfuktar läpparna helt okej för att vara ett läppglans.
 
Anastasia Brow Wiz. Jag fattar inte att jag inte har visat den här någon annan månad men det är verkligen min absoluta favorit produkt just nu. Jag använder den varje gång jag sminkar mig och är inne på min tredje penna. Jag har färgen Taupe vilket är den ljusaste. Fattar inte vad jag gjorde innan jag började använda den här pennan.
 
Glazel rouge. En produkt jag fick i min glossybox för någon månad sedan och var lite osäker ifall jag skulle få användning för den. Men det visade sig att jag fastnade för den och använder den väldigt ofta. Jag har färgen 15 om någon skulle undra.
 

Bockar två prov

 
Jag är nu ett prov närmare sommarlov då jag igår kunde bocka av engelska skriftliga. Idag har jag ännu ett prov i fysik, hoppas verkligen det går bra för det är inte mitt lättaste ämne. Vill bara att provet är slut för då går jag på långledigt vilket kommer bli riktigt sköt efter två ganska pressade veckor. Ska bara sova, mysa, vila och hitta på annat skoj. Men ska bara klara av den här onsdagen som består av sovmorgon, två lektioner och prov.

Kurser inom IT

Som jag nämt flera gånger förut så går vi emot ett samhälle med mer och mer teknik. Det mesta är snart tekniskt och det utbildas fler och fler inom olika tekniska områden. Jag går ju själv teknik med inriktning mot information och media. Eller informartions och medie teknik som det heter, eller något sånt. Okej, nog om mig. Det här inlägget skulle egentligen handla om ett företag som utbildar andra förtag eller personer inom IT. Hur bra? Dom erbjuder kurser inom bland annat Word, Excel WordPress. Dom bygger även hemsidor till företag som är anpassade efter dagens olika skärmar. Datorer, iPads och mobilder. Dom håller kurserna på orterna Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Fredreco, som företaget heter grundades 1994. Alltså har dom varit med ett tag och hängt med under teknikens utveckling de senaste åren. 
 
På deras hemsida hittar du inte bara vilka kurser och tjänster dom erbjuder, utan även exempelvis fördelen med wordpress och vad de olika kurserna innehåller. Det står vilka kunskaper du behöver ha innan du går kursen och hur lång den är. Excel är ett av dom program som dom håller kurser i, ett himla bra program tycker jag. Vi lärde oss lite grunder i ettan och det kommer jag nog ha bra användning för, det verkar vara ett program som man kan göra mycket i. 
inlägget är sponsrat

New in: Solglasögon

 
Har äntligen fått hem mina solglasögon från Nividas, perfekt då jag varit på jakt efter ett par nya. Glajjorna har synts på många stora bloggar så roligt att jag äntligen har ett eget par. Jag vill fixa bättre bilder när jag har på mig dom, men jag väntar på mer tid och bra väder. Men den kommer! Jag har iallafall modellen Vienna i svart, snyggtsnyggt. Man fick dom i ett smart fodral och även en glasögonpåse, perfa då jag brukat slänga ner dom i väskan helt utan skydd. 

Glossybox: April

April månads glossybox, Face On. Tror jag kommer använda alla fem produkter, vissa mer än andra men är helt klart nöjd! Favoriten är ny lanceringen Dew the Hoola som jag varit sugen på att testa. Boxen innehöll:
 
Blowpro - Heat Is On, Protective Daily Primer - En stärkande primer som ska förbereda håret för styling. Den skyddar håret mot slitage. Jag använder sällan hårfön eller värmeverktyg i mitt hår, men ska bli roligt att testa den ändå.
 
Unani - Dermo Defense Face Mask - "En ansiktsmask som förser huden med extra näring samtidigt som huden rensas från orenheter." Jag använder sällan ansiktsmasker, något som jag borde bli bättre på. Den här ska bli spännande att testa.
 
Benefit - Dew The Hoola - Som jag nämde längre upp var det den här produkten jag sett fram emot mest att testa. Benefit är ett av mina favoritsminkmärken och inte det lättaste att få tag på i Sverige. Det här är en flytande bronzer som ska smälta in i huden och ge en naturlig look.
 
Hey Honey - Good Morgnin: Honey Silk Facial Serum - Ett serum som ska förnya huden med vårdande ingredienser. Älskar att testa olika ansiksprodukter så det ser fram emot att testa den här.
 
Beauty Formulas - Australian Tea Tree Spot & Blemish Patches - Rund små plåster som appliceras direkt på blemman och lämnas på under natten. Ska bli roligt att testa den och hoppas att den funkar, tror inte det är världens mirakelprodukt. Fast vem vet?

May First

 
Crazy att det redan är första maj. Maj är nog den månad som går fortast enligt mig, iallafall av skolmånaderna. Om fyra veckor är det juni och då är det sommarlov. Är nog inte ensam om att tyckera maj är en av de jobbigaste månaderna, mycket prov, nationella och inlämningar. Ser iallafall fram emot en månad med mycket sol och värme!

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin