Alicelindstrom

Städ lördag

Jag har haft en riktigt städhelg. Eller egentligen så var det igår, idag vet jag knappt vad jag har gjort. Men igår städade jag i mina skrivbordslådor och jag bytte ut mina sommarkläder mot mina vinterkläder och städade hela min garderob. Idag har jag jobbat lite på en ny design, men allt kaosade så gav upp och såg Gossip Girl istället. 
 

Lavendel

Canon EOS 600D // Canon EFS 17-85mm

Augustiboxen

I min box hittade jag:
 
Makiash - Waterproof Eye Pen - En mjuk ögonpenna som ger ett hållfast resultat. Den kommer jag säkert få användning för då jag fick den i grå. Då kan man enkelt göra mjukar och "snällare" sotningar.
 
The Body Shop - Body butter "Wild Argan Oil" - Så pepp på att testa den. The body shop´s´produkter är verkligen bra och luktar gott. Den här är inget undantag. Även fast man inte fick fullsize så kommer den räcka länge.
 
Anatomicals - Mattifying face mask, Grease (isn't the word) tell me more, tell me more, tell me more - En djuprengörande ansiktsmask som har en nedmattande och uppfräschande effekt. Jag älskar ansiksmasker så den ska bli rolig att testa.
 
Model Co - Pressed Bronzing Powder - ett solpuder med en hint av skimmer. Jag tycker att färgen var riktigt fin och jag kommer nog använda den som både solpuder och till contouring.
 
Jelly Pong Pong - Fairy Lashes Curl Mascara - Den har jag hunnit testa och jag gillar den verkligen! Den ger längd och volym, samt separerar fransarna riktigt bra. Enligt glossybox ska den ge volym, längd och böj, vilket jag tycker den gör.
 
Bonus - Thierry Mugler - Eau de Parfume, "Angel" - En doft som innehåller utsökta doftnoter av choklad, vanilj, mandarin och honung. Jag tycker inte att den luktar så jätte gott. Eller den luktar gott men inte min "smak".
 
Bonus - Fleur de Santé - Precious Skin Boost Anti-Aging Day Cream - En test på en dagkräm som är lugnande och renande för hyn. Den ger näring och bevarar hudens fruktbalans.
 
Vad fick du i din box?

Sovmorgon

Det ser ut att bli en hyffsat bra fredag. Min första lektion är inställd, så jag börjar 10.10. Då har jag fysik, sen lunch och sen 2 timmar iPad utbildning tillsammans med alla ettor. Undrar lite vad vi kommer lära oss. Efter det slutar jag och då är det äntligen helg och första veckan är avklarad!
 
Det är muppigt att dom satt en ful lappgrej över appleloggan. 

iPad Air

Idag fick äntligen min klass hämta ut våra iPads. En iPad Air medans de äldre har 2or. Så glad att vi får bra grejer och inte något som bara kommer jäklas! Vi kommer även få ett tangentbord som kommer om någon vecka. Men jag funderar på att köpa ett skal eller liknande, kikar runt lite just nu men vet inte vad jag är ute efter riktigt. Har ni på din skola någon dator/ipad/liknande?
 

Spontanfika

Fler lektioner idag, fast egentligen inte så mycket jobb. Mest info och liknande. Efter skolan, i väntan på att min buss skulle gå, tog jag en fika med 2 kompisar. Jag köpte även några skrivblock, börjar behövas. 
När jag kom hem väntade augustiboxen i postlådan. Och jag är riktigt nöjd, kommer som vanligt en "i min box inlägg".
 

Tjugosjätte augusti

Tröja - Brandy Melville (världens skönaste typ) byxor - Cheap Monday
 
Dag två √. Idag var det mer seriöst, vi fick lite info en sen hade jag 3 lektioner. Kan knappt halva klassens namn men det lär jag man väl förhoppningsvis någon gång. Jag drog en sväng på stan i väntan på bussen och köpte lite nödvändigt skolgrejs och jaa det var väl mig dag.

I scream

pics från weheartit

Första dagen

Wohoo då är första dagen gjord. Den var faktiskt ganska chill och inte så hemsk som jag trodde. Först var det upprop och sen fick vi lite info i klasserna. Min klass verkar bra, egentligen svårt att säga efter en dag, men kunde ha varit värre. Sen körde vi åttkamp och efter det var det slut. Var det fler som började skolan idag?
 
Målade mina naglar i helgen, matta grå sen visste jag inte vad jag skulle göra med ringfingrarna så dom blev vita med orangea blommor.

Back to reality

Imorgon är det back to reality som gäller för mig. Önskar att sommarlovet vore oändligt långt men nope.
Idag har jag ätit blåbärspaj som blev över från igår, kollat film, gossip girl och sen var jag på min första träning för säsongen. Ska sova snart och hoppas på att jag kommer upp imorgon. Jag hoppppaas jag jag får bra klass, bra schema, bra lärare och allt sånt. Och jag skulle väl ljuga om jag säger att jag inte är nervös...
 
Tänker tillbaka på Kroatien, där var det chill

Sommar 2014

Jag började sommaren med att gå ut nian. WOHOO Men två dagar innan det var det avslutningsmiddag (bilden till vänster). Efter avslutningen åt och fikade jag med lite släkt sen hängde jag med kompisar.
 
22 juni, tio dagar senare, rullade husvagnen och familjen neråt mot göteborg. 23 juni körde vi ombord på båten (Bilden till vänster är precis när vi kör ombord på båten) och dagen efter vaknade vi upp i Kiel, Tyskland. 
 
Vi körde neråt och stannade i Berlin två dagar. Där kollade vi på monument, museem och var allmänt turistiga.
 
Sen fortsatte vi igenom/över/förbi Alperna och kom tillslut fram till Kroatien, vår "slutstation". 
 
Där campade vi i 10 dagar på Medelhavets strand ungefär. Det var såå underbart! Det blev även en del utflykter till bland annat Motovun (bilden till höger).
 
Och även Novigrad, favvo byn som har den bästa glassen. Jag fotade lite blandat, vatten....
 
...solnedgång. Förutom att äta glass och fota flöt jag runt i vattnet.
 
Sen efter tio dagar började vi åka uppåt igen och vi stannade mitt bland Alperna och campade på 800 meters höjd. Vi åkte upp på ett berg där jag fick en kokompis. 
 
Sen åkte vi vidare och nästa stopp blev i Heidelberg. En mysig liten stad. Där gick vi en dag i staden och kollade på olika saker och nästan dag besökte vi ett fordons och teknikmuseum. Dom hade flygplan på taket, höhö
 
Sen kom vi hem efter att hade varit borta nästan 4 veckor. Chillade med kompisar och sen tog jag en sväng till Stockholm. Jag bodde hos min moster och shoppade och bara hade det helnice.
 
Sen har jag hängt en hel del i min säng och kollat på serier och bara njutit av sommaren.
 
Sådär, en sammanfattning av min sommar 2014 i bilder och text. Gjorde ett liknande inlägg ifjol som du hittar här. Jag har gjort såå mycket mer men har varit ganska dålig på att fota. Vad har du gjort i sommar?

Polaroid

 
18 polaroid bilder från min instagram. 
Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska göra med dom, antingen sätta fast på väggen/en dörr eller hänga upp på ett snöre med klädnypor som på alla tumblr och weheartit bilder.
Bilderna är framkallade från printasquare. Det är verkligen lätt att beställa bilder, du loggar in med ditt instagram konto och väljer vilka bilder du vill ha. Det gick riktigt fort, jag beställde på torsdagmorgon och fick det i lådan igår.

VS i Stockholm

Fler som sätt att Victorias Secret öppnar i Stockholm? YEYY. Dom öppnar på Hamngatan 31, redan i slutet av september. Vad jag har förstått så är det ingen fullsize butik, dom kommer bara sälja skönhet och underkläder. Inte hela klädsortementet. Jag älskar VS så jag tycker att det är bra, men jag antar att priserna inte kommer vara som i USA...
Victorias Secret
Några Wanties från Victoria´s Secret. Det skulle ju vara asnice som PINK också kom, dom har de finaste och skönaste kläderna ever tyyyp.

En sån där dag

Vissa dagar är bara helt regninga, kalla, tråkiga. Idag var en sån dag, det har småregnat hela dagen. Så jag bestämde mig för att baka bullar. Jag tycker det är lite sådär småroligt och bara för mysigt när dom är klara och man kan äta en varm bulle. mmmmm
 

Favorit mascaror

 
Mina 4 favorit mascaror för tillfället.
 
Cover Girl - Clump crusher
En water resistant mascare som ger både volym och längd. Jag brukar avsluta med ett lager av den på mina ögonfransar så att mascaran håller längre och för att den separerar fransarna riktigt bra.
 
Isadora - Precison mascrara
Den ända mascaran jag använder på mina nedrefransar (dock ett lager av clump cruscher ovan på). Borsten är jätte liten och smidig att komma åt att fransar med.
 
Maybelline - Mega Plush volum express
Mascaran ger ett naturlig resultat, mega volym och inga klumpar. Min är nästan slut och den är inte den lättaste att få tag på i Sverige. :(
 
Maybelline - Rocket volum express
Ger grym volym som håller hela dagen. Ger även helt okej längd och fyllnad. Ganska svår att få bort för att vara en "intevattenfastmascara". Kan ju även vara en fördel.
 
Vilken/vilka är din favorit mascara?

Hart of Dixie

 
Jag hade crazy tråkigt i någon dag i början på sommaren och jag behövde en ny serie att kolla på. Frågade er och någon tipsade om Hart of Dixie. Jag gav den en chans och den är faktiskt helt ok. Ingen favorit, den har ganska seg handling men den duger! Kan typ inte sluta kolla, man blir som fast efter ett tag! Jag har bara några avsnitt kvar av det som finns ute. Har ni tips på någon annan serie jag kan börja kolla på?

Summer clothes

bilder från weheartit

Smoke

 
Jag riggade upp en minihemmastudio och fotade dom här bilderna tidigare idag. Sen blev det en stund i photoshop och voilá. Första gången jag fotar rök, tycker händå det gick hyffsat.

F.r.i.e.n.d.s

 
Några av alla underbara quotes från vänner. Under våren såg jag Vänner och jag såg klart serien för några veckor sen. Den är verkligen sååå bra! Önskar att den aldrig tog slut! Underbar serie med helhärliga karaktärer och härliga skämt! Vet inte ens hur jag ska beskriva den. 
Har du sätt friends?

Regn

Jag hade bytt om och satt och knöt mina skor då det började spöregna och hagla! Får väl tänka positivt att jag inte var ute och sprang iallafall. Så jag fick byta om igen och får ta det någon annan gång istället. Åhh jag som tänkte vara duktig!! Men istället ska jag göra något mycket roligare, vi hörs senare. kramis
 

En vecka kvar

Om en vecka börjar jag skolan, gymnasium. Sommarlovet har verkligen gått hur fort som helst och det känns som det var nyss vi sa hejdå i klassen. Men tänkt ändå vad mycket man hunnit göra i sommar. 
Jag har fortfarande en vecka kvar att njuta. Idag har jag inga planer, och det spöregnar ute så ser ut att bli en varainneochmysa-dag. Ska kolla serier kanske någon film och bara ha en seg dag.
När börjar du skolan?
 

Uppdaterat

Jag är verkligen dålig på att fylla på min "design portfolio" när jag gör nya designer! Nu har jag uppdaterat den med mina två senaste, saknas fler men det är bättre än inget!
Det är lite småkul att kolla igenom mina gammla designer, jag kan se hur jag har utvecklats och även en stor variation bland alla designer jag gjort. Du hittar min design sida här och "portfolion" här.

Drömfångare

 
Jag la upp en bild för några dagar sen när jag målade mina naglar. På bilden såg man mängder av färger, men ändå slutade det med helvita naglar. Fast jag kladdade ihop en drömfångare på ena ringfingret. Lite små taskiga bilder, men naglarna är inte så mycket att se.

Kina och sushi

 
Jag träffade mamma inne i stan för lunch på en restaurang som hade både kinamat och sushi buffé! + glass till efterrätt. Efter det gick jag en sväng inne i stan, hittade det jag sökte, springshorts och sockar. Det blev även lite smycken, bara för att det var rea. Allt på den undre bilden gick på 42 (!!!) spänn!
Och för att jag hade så mycket tid gick jag båda vägarna, ungefär 5km en väg så jag är riktigt nöjd. Nu ska jag duscha och ikväll ska vi till min kusin som fyller 18!

Hollister body mist

 
Jag köpte min första Hollister body mist när jag var i Stockholm. Jag har ett antal från Victoria´s Secret, men den luktade så gott så den fick följa med mig hem!
Vilken är din favorit body mist? Någon från VS eller Hollister?

Lunch och mini golf

Jag plockade upp tova och sen åkte vi in till stan för lunch dejt. Våran klassiska med plocksallad som vi äter i en park. Sen träffade vi ett gäng och spelade mini golf. Det är roligt hur dålig jag är! Hahha men det var riktigt roligt och vi skrattade i mängder! Kvällens planer är för tillfället oklara.

Lunch och minigolf

Black window

 
Jag tycker att både Iggy och Rita är riktigt bra sångare. Fastnade för Iggy´s röst i våras när jag lyssnade sönder Fancy! Eller var det kanske från Ariana´s Problem? Jag vet inte, tycker bara hon är duktig! Vad tycker du om deras nya låt?
 
Idag har jag lite planer, kanske slänger upp något inlägg senare, vi får se. Hörs

Naglar och lack

 
Det var riktigt länge sen jag hade lack på mina naglar. Brukar nästan alltid ha det, så nu kännde jag att det var dax! Vet inte vad det blir, men har laddat upp med massa färger så får se. Kanske bara blir enfärgade, lite dåligt med inspiration för tillfället...
Resultatet kommer kanske sen?

Cuponation

Om jag ska köpa något från internet då kollar jag gärna efter rabattkoder innan. Ibland kan man ha himla tur och kanske tjäna några procent eller kanske får man gratis frakt. Sidan Nelly.com som jag skrivit om flera gånger förut,  jag gillar för den har där kan man hitta många fina kläder och helt okej priser. Dom har iallafall ofta många olika rabatter som man kan använda för att spara lite pengar. När man ska köpa något kanske man inte orkar sitta och googla efter rabatter och man vet inte ens om dom funkar eller är aktuella. Men för att inte missa någon aktuell så tipsar jag er om sidan cuponnation . Här hittar du mängder av koder till nelly och många andra vanliga sidor. Du hittar både koder och kampanjer. På den sidan kan du ange din mejl adress så du inte missar de nya erbjudanden och rabattkoderna som kommer upp. Du kan till exempel se top 20 lista, inom en viss kategori (som mode, fordorn, elektornik eller ex barn) eller bara allmänt. Då ser du dom bästa rabatterna för tillfället och kanske hittar någon som är värt att använda. Eller kan du söka efter en butik/hemsida om du vet att du tänkt köpa något från ex cdon.com, eleven eller brandos.

Du kan även enkelt se de nyaste rabatterna eller en lista från A till Ö på alla butiker som finns. Du hittar över 800 butiker, så det är en låååång lista!
Cuponation har även en partner sida som heter Aftonbladet rabattkoder, den rekommenderar jag er också att spana in för mängder av rabattkoder och erbjudanden. Nelly.com Här är några fina saker som jag hittade på Nelly.com, blev en hel outfit.

They´re real push-up liner

 
Jag hade inga planer på att köpa den när jag gick in på Sephora. Den är verkligen omtalad på youtube och bloggar då den är ny, så jag vissta vad den är och vad den gör. Men när en tjej som jobbade där visade den för mig kunde jag inte riktigt motstå! Den är sååå bra och enkel att använda!

Farmor & farfar dag

Idag har jag varit hos min farmor och farfar. Alltid så mysigt där och det har nästan blivit en tradition att jag och min lillebror åker dit någon gång på sommarlovet. Vi äter lunch, spelar kort, fikar och pratar. 
 
Nu tänker jag hänga i min säng, kolla någon film, serie eller något. Kom gärna med määängder av filmtips!

Benefit - Fake up

 
Inne på Sephora köpte jag en concealer från Benefit. Jag blir lätt torr under ögonen och den här återfuktar och jag har hört att den inte creasear så mycket. Och den täcker faktiskt bättre än vad jag trodde. 

Hollister och TCA

Jag köpte typ världens skönaste och finaste mjukisshorts på REA på Hollister. Dom hade kostat över 200 men var nedsatta till 99:- , så kunde inte motstå dom + att dom hade i min storlek, wohooo
 
 
Jag har tänkt bo i dom idag, gärna föralltid. Planer för idag? Tänkte söka rätt på TCA som sändes inatt/igår, vet inte vilka som vann i alla kategorier än, sååå jaaaaa...

Bye Stockholm

 
Nu sitter jag på tågen påväg hem. Har laddat upp med det på bilderna + plocksallad från coop till lunch. Även lite godis, så jag tror ju at jag överlever. Har även Gossip Girl och photoshop för underhållning. Beräknas vara framme vid 6, om man ska tro på det vet jag inte..
Verkligen haft helt underbara dagar i Stockholm med min moster! Blev en del shopping, mycket fika, mat, mys och jag fick även träffa min andra moster, vilket var trevligt.

Ännu en dag i huvudstan

Idag blev det en sväng till skärholmengalleria, vi gick runt där en stund sen åkte vi hem för lunch. Sen blev det frozen yoghurt i gallerien och sen åkte vi till min andra moster. Hon bor lite utanför centrum, där lagade vi mat, pratade och kikade med hennes söta kattungar. Nu sitter vi på bussen påväg tillbaka. Det börjar kännas i benen hur mycket man går!
 

Två snabba från idag, frozen yoghurt // kissemissar

Shopping och Vapiano

Idag har det blivit lite shopping, helt nöjd men hoppas på att hitta lite mer. Vi  har mest gått runt i affärer, suttit vid vattnet och fikat och ätit. Middag åt vi på Vapiano, orkar inte med att det är så gott där! Jag tog en pasta carbonara då jag hört att deras är väldigt bra, och det var den!


Imorgon får vi se lite vad vi hittar på, vi har lite planer.

Stockholm

Blev en halv timme sen, men det får man nästan räkna med om man åker tåg känns det som. 
Sen jag kom hit har jag och min moster (hon jag bor hos) har ätit mat sen åkte vi in och såg film, The fault in our stars. Velat se den så länge och den var såå bra! Sen gick vi tillbaka till söder, helmysig kvällspromenad. Stockholm är verkligen en vacker stad.

Bild från instagram, följ mig folket @ alicelindstroom
Nu ska jag sussa och imorgon väntas shopping, yeyy

På tåget

Sitter på tåget nu och beräknas vara framme vid fyra. Så har alltså ett antal timmar kvar men försöker underhålla mig med gossip girl och mat. Vi hörs väl senare någon gång.

Många mil

Nu är jag hemma igen. Vi hade det helmysigt, vi gjort egentligen inget speciellt, badade, chillade, sov, åt, körde moppe typ. Jag for några timmar före de andra för att jag har en del saker att göra. Jag åker ju imorgon, iii vad jag är tagg! Måste handla, packa och vill även hinna med se det senaste PLL.

Tre bilder från senaste dygnet. 
När vi kom fram igår efter drygt en timmes körande rodde vi ut på sjön och snackade // ett stopp eftervägen för att man fick såå ont i rumpan // idag när vi badade och solade

Roadtrip

Det är ju hur jäkla kul som helst att ha roliga kompisar! Vi köpte kladdkaka idag och åkte till en sjö och badade och nu ikväll ska vi på "roadtrip" till en kompis stuga och sova där i natt. Hur mysigt? Jag har typ velat fara på "roadtrip" med moppen hela sommaren! Typ lite längre, idag blir det 5 mil på moppe... Kommer ju ta hur länge som helst men jajaja

Mer grillning

Igår kväll blev det ännu mer häng med kompisar. Vi åkte till en sjö där vi grillade marshmallows och spelade volleyboll. Sen åkte vi hem till en och såg på film. 
Sommar är för himla bra, köra hem halv 2 på natten och det är 20 grader, det är mys men ganska mörkt..
 
Himlen var bara sååå fiiin 
Idag tror jag vi ska fara och bada, igen. Man måste verkligen passa på när det är varmt!

Coachella dreams

 
Den här helsnygga tröjan, och mysig, kom till min brevlåda förra veckan. Från sidan sassysunday.se. Sassysunday har just nu en helnice rea (exempelvis så ligger den tröjan på 50%). Tycker ni kan kika in deras sida, himlarns smidig och enkel och fylld med snygga kläder. Kanske faller ni också för något fint?

Roliga människor

Vi hade det hel roligt igår. Himlar roligt gäng från klasserna (båda). Vi åkte och handlade mat, sen grillade vi och tyckte faktiskt att vi lyckades. Sen blev det kubbspel och fotboll. Och sen film och gassh vad vi skrek! Idag ska vi bada. Det är så roligt med människor som vill göra saker! Och desto fler man är desto roligare blir det (oftast)
 
Att man aldrig lär sig att klicka en bild med mobilen så man har något att visa? Tomt inlägg utan bilder! Men det får bli en helt random bild. Måste verkligen bli bättre! Desto randomare destor roligare, right?
Blommor är alltid fina..

Grillmys

För första gången på evigheter har jag sminkat mig. Behövde foxa några bilder, ni får se sen...
Men ska strax träffa några kompisar och grilla och se på film, helmyys

Crazy blekt mitt hår ser ut! 

Mat

När man inte har något att blogga om, vad ska man blogga om då? Joo mat! hahaha åt blåbärspaj igår till efterrätt och noom så gott det var! 
Den undre bilden är min dricka jag drack igår. Drack den spontant i Munchen, fattade knappt vad jag drack då det stod på tyska. Den hade ett annat namn och allt. Sen såg jag den på coop och ba YEYY.
 

Ett år sen

 
För lite över ett år sen befann jag mig i USA. Verkligen en underbar resa och skulle inte tveka en sekund på att göra om den!! Här ovan är lite bilder från resan, några från bloggen och några aldrig-tidigare-visade. 
 
Till mina resor brukar jag fixa en kategori på bloggen, där alla inlägg hamnar under och om resan. Himla smart nu i efterhand då ja vet exakt vad jag gjorde ex den 21 juli 2013. Den dagen bytte vi hotell från York till Aberdeen och efter vägen stannade vi på Aroundel Mills mall, troligen den största gallerian jag besökt och därifrån är bilden 4 från toppen längst till höger...
 
Och vad skulle man gjort utan bilder? en bild säger mer än 1000 ord och gahh jag vill tillbaka till USA ♥

Badabadabada

 
Nu är jag hemma igen och har ätit och duschat. Vi hade riktigt roligt, pratade, badade, åt popcorn och glass. Det var bara folk från min gamla klass och några från parallellklassen. Känns så konstigt att vi inte kommer gå i samma klass till hösten! 
Jag hade iallafall med mig GoPro kameran, jag lånade ut den och nu har jag mängder med bilder och filmer. Vill inte lägga ut bilder på folk som inte vill synas på min blogg. Men den här ser man bara ryggar så heheheh

Kompis häng

Lite små stressad. Sitter och äter nu och kvart i ska jag träffa några kompisar så ska vi åka till en kompis och bada. Kommer bli jätte roligt och träffa folk, flera av dom har jag inte sätt sen skolavslutningen. 
Men på den kvarten måste jag hinna äta klart, packa och åka och tanka. Hmmpph 
 
en random sommar bild.

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin