Alicelindstrom

Treasure Island

 
Det andra pakete jag fick i för några dagar sen var från Treasure Island. Det innehöll två super fina armband. Älskar dom verkligen. Så fina, passar till allt och storleken går att ändra. Tycker att sånadär enkla armband är så fina. Köp snygga armband här hos Treasure Island
Vilken tycker du är snyggast? den lila och guld eller den marinblå med fjäder?
 
Alla mina läsare från 15% rabatt när den handlar på treasureisland.se om ni anger koden "ALICE" hur grymt är inte det? 

Hot this week

Hej på er, hade en bra dag igår. Inga speciellt planer idag, men ikväll blir det troligen att jag äter med några kompisar och sen ska vi in till barnens dag (ni som inte vet vad det är så är det karuseller och sockervadd) kommer säkert bli jätte bra.
 
Suttit hela förmiddan och kika på youtube klipp. Förut såg jag aldrig något på youtube, men under sommaren började jag. Om jag ska tipsa om något så är det "Hot this week" 
 
Denhär veckans "Hot this week"
 
Glöm inte min tävling -

Partyy

Hejåhå med bloggning idag. Sovmorgon, vanlig dag i skolan med löpning på idrotten.. Och sen överraskningsparty för en klassis. Hängt med lite folk sen efter skolan. Dansat, käkat pizza, haft djupa diskussioner, ätit tårta, babblat, skrattat och sånt. Nu är jag hemma, trött och vill sova. Kramis

Galet god godis som jag bara sätt i usa. Bilden är från min instagram @ alicelindstroom

Seg dag

Tröja - Vans // Jeans - Levi´s
 
Var en riktigt seg dag idag, det ändra bra var att på hemkunskapen bakade vi äppelkaka. Vi åt inte upp allt så vi fick resten på svenskan när vi såg en kass film. Nu ska jag göra nians första läxa och sen se PLL som jag faktiskt inte såg igår. Fastnade framför en film då istället.

Hair chalks

 
I ett av paketen jag fick idag var det 3st Hair chalks/hår kritor. En lila, en blå och en rosa. Inte hunnit testat dom än men jag visar bilder när jag gjort det! Dom kommer iallafall från proudcollection.com

2 paket

 
Slutade vid två, sen hängde jag med ett gäng kompisar på stan. Köpte inget, gick mest bara runt. När jag kom hem låg två paket och väntade på mig. Visar sen vad det är. 
Ikväll har jag bara tänkt ta det lugnt, kanske ser en film eller något. Inga läxor än.

Pretty Little Liars

 
Jag har längat så länge, men ändå inte längtat till sommarfinalen som visas inatt. Vill få svara på frågor men vill inte att det ska bli uppehåll!! Vad ska jag göra då liksom? 
Någon som har förslag på en annan serie som jag kan börja följa?
Om du inte kollar på PLL så tipsar jag om den serien, så bra! Spännande, rolig, sorglig.
 

Design

Fråga: Gör du designer till andra?
 
Svar: jag får den fråga så ofta, och jaa det gör jag. Men dock kostar det. Jag gör den efter dina önskemål som du vill ha den. Mer info om priser, hur man beställer och min portfolio hittar ni här. Det finns även en länk i min meny.

Luffarshack

 
Jag målade mina naglar igår. Ena tummen blev en luffarshack bana och resten blev rosa med glitter på några. Tycker det blev sött och är värligt enkelt! Just det ja, blev ett hjärta på en nagel också.
Vad tycker ni?

Huvud och skor

Överlevt den tredje dagen i skolan. Måndag. I år är schemat på måndagar mycket bättre, men båda slöjd och musik. Börjar kännas som att man aldrig haft lov..
 
 
Jag har tänkt att börja lägga upp outfits oftare eftersom ni vill det. Men idag blir det en face och sko bilder. Skorna är Vans som jag köpte i usa. Färgglada och sköna. Håret flätade jag bara i två enkla flätor.

Wrecking Balls

 
Såg att Miley Cyrus senaste låt "Wrecking Balls" har släppts idag/igår. Älskar hennes röst och tycker låten faktiskt var bra! Vad tycker du?
Hon släpper väl sitt album med blandannat Wrecking balls och We can´t stop den 4 oktober väl? 

Ny design

Here we go! Nu är det nya designen på plats. Den är vekligen mycket gråare än min förra som gick i orange/aprikos. Grå och stilren med en färgglad header. Headern är tillfällig tills jag kommit på något annat, vilket kan ta ett tag. De två menyerna är ganska lika, lite annan ordning.
 
Vad tycker du? Hiss/Diss?

Ladda upp video på videofyme

Jag har en snabb fråga, vet du hur man laddar upp såkallade "datafiler" på videofyme?
 
Svar: Jag har fått flera liknande frågor, eftersom jag laddat upp filmer jag spelat in med min kamera på videofyme. Jag har gjort ett inlägg med en video som du hittar här
 
Video ↓
 
Jag funderar själv på att börja ladda upp på youtube istället för videofyme. Var tycker ni jag ska ladda upp? Videofyme eller Youtube?
 
Glöm inte min tävling där man vinner ett tandvårdskit [länk]

Cherry blossom

Vårig bild från i våras. 

Sneack peack

Jobbat med designen nu på morgonen, fixat en bakgrund. Till headern skulle jag behöva fota lite bilder, men vet inte när jag gör det. Så gjorde en tillfällig med lite blandade bilder. Den kommer kanske upp idag.
 
Planer för dagen är inga alls. Får se lite vad jag hittar på, men är troligen hemma för har fortfarande ont. Och jätte tack för alla fina kommentarer jag fick ♥

Älskar hanna

Har ont idag, men det funkar. Hoppas det går över fort.Sen jag kom hem har jag jobbat med min nya design. Har bara header och bakgrund kvar, och är riktigt taggad på att få visa er. Första veckan i skolan är avklarad, även fast den bara var två dagar.
 
Trött så har tänkt ta det lugnt ikväll, kanske se en film och sova tidigt.
 
Hittade denhär på tumblr, jag älskar verkligen Hanna´s personlighet i PLL. Har du någon favorit?

Akuten

Hade det jätte roligt ikväll, men när jag skulle köra hem hände en sån där sjukt onödig sak, som man ångrar att man inte tänkte sig för lite mer! Tippade med moppen.. Det var grus och massa stenar och jag skulle köra iväg, måste ha sladdat till och sen tippade jag och fick hela moppen över benet. Insåg att jag inte kunde köra hem så mamma fick hämta mig så åkte vill till akuten. Inget är brutet, knäet fick en smäll och foten är stukad. Så ska hoppa på kryckor idag och stödja så mycket som går. Hade super snälla kompisar som stannade och väntade med mig, och hjälpte mig. Tack ♥
 
Bild från igår
 
långt inlägg, förlååt.

Första dagen

Klarade det, första dagan. Samma skola, klassrum, klass och lärare. Var egentligen inget speciellt. Vi började med babbel och papper utdelning och sen klasskamp mot andra nian. Sen var det slut på mjukstart, då var det engelska och svenska.
Vi har faktiskt helt ok schema. Börjar 10 i 10 på fredagar!! Och inga överdrivet långa raster som ifjol. 
 
Idag körde jag på en tröja från Ambercrombie & Fitch
 
Ikväll är vi ett gäng (stort gäng) från klassen som ska köra moppe och bada. När man ändå börjar tio i tio imorgon kan man ju passa på!

Sommar 2013

I början av sommaren var det grymt väder så hänge med kompisar och badade. Fick äntligen hem min iphone 5 ♥. På midsommar hade jag en "photoshoot" med mig själv, sen spenderade jag låång tid med att redigera en bild, viste inte hur jag ville ha den. Hängde med kompisar, käkade glass och den 17 juli satte jag mig i ett plan och flög till USA, i business klass..
 
Shoppade massa på stora malls, som Aroundel Mills Mall och White Mars. Åkte runt på vägarna i usa med GMCn, bodde i York, Aberdeen och New York. Men gjorde dagsturer till Hershey, Washington, Gettysburg, Baltimore. Käkade Ben&Jerry. Och på slutet bodde vi i New York, på manhattan. Upp i Empire State Building, besökte Central Park, Rockerfeller, Ground cero, Brooklyn Bridget osv. På slutet av sommaren var jag med kompisar och fotade lite då och då.
 
ÅHH haft en så magisk sommar! USA resan var verkligen det bästa på hela sommaren!! Verkligen en upplevelse! Så glad att vi åkte dit. Haft grymt kul annars också även fast vissa dagar varit otroligt sega! Idag är det dan som man aldrig trodde skulle komma, skolan. Men det är bara att börja tagga och planera nästa sommarlov.
Har du någon upplevelse/resa från ditt sommarlov som du minns?

Sista dagen

Haft en riktigt bra avslut på mitt sommarlov. Igår var vi ett gäng som grillade och satt och pratade hur länge som helst. Idag var vi samma gäng minus typ hälften som körde ut på landet (egentligen ingen riktig kolla på vart vi var) och badade i en lite sjö.
 
Den vänstra bilder lånar jag från Maja´s instagram
 
Inte ett dugg sugen att börja skola, med alla måsten, tider, prov och läxor. Men det är väl bara att bita ihop och köra ett år till. Hoppas vi får grymt schema iallafall. Imorgon börjar jag nian.

Tips för vitare naglar

Hade högre förväntningar

Filmen igår var bra, men hade högre förväntningar på den. Minns ettan som mycket bättre. Får nog lov att se om den! Hela morgonen har jag suttit och laddat upp bilder som försvann när jag bytte namn. Några kategorier är klara! Får se hur länge jag fortsätter med det, näst sista dagen på sommarlovet, vill inte.
 
 
Glöm inte min tävling där man kan vinna "tandkit" från Brilliantsmile

Bio

 
 
Nu ska jag på bio med ett gäng kompisar och se Grown Ups 2. Var så länge sen jag såg ettan, så minns typ inget från den, bara att den var bra.
 
Har du sätt grown ups 2? är den bra?

Back to school tag

Den här listan har snurrat runt på youtube och bloggar i flera veckor nu. Jag älskar tags och inser nu att jag aldrig lagt upp en på bloggen. Here we go.
 
Vilken klass ska du börja?
9an, 9B
 
Vilken dag börjar du?
22 augusti, alltså på torsdag 
 
Hade du läxor över sommaren?
Nej
 
Vad ska du ha på dig första dan i skolan?
Inte bestämt det nu, men antar kläder. Tröja och jeans. 
 
Vad är stressigast med skolan?
Prov och läxor. 
 
Längtar du till skolan?
Njaaa lite osäker.
 
Vad längtar du mest efter?
Mina kompisar.
 
Vad är roligast att fixa inför skolstarten?
Fixa? jag ska inte fixa något tror jag.
 
I vilken klass började du sminka dig till skolan?
I sjuan/sexan tror jag.
 
Kommer du ha ryggsäck eller handväska?
Handväska
 
La upp den bilden precis när jag fått sommarlov, ser sur ut, men var glad.

Tjej kväll

Igår överraskade jag och några kompis vår kompis Maja. Hahah jaa vi har typ överraskningsfester för alla, men det börjar bli riktigt svårt nu. Vi var iallafall hemma hos mig, åt tårta och sen såg vi en film. Sen helt plöttsligt hade vi snackat i tre timmar. 

Fin tårta va? Den var såå god! 

3 från igår/förrgår

 
Mys.

Hemma

Hemma från Tovas torp nu, och vi hade det verkligen super mysigt! Vi snackade, badade, bakade, åt, såg en huggorm, snacka och hade det super!
Kameran var med, men har inte hunnit kollat på bilderna än. Leker nämligen kock justr nu och håller på att laga middag till familjen. Duktig jue!

Fin mobil bild, följ mig på vine, har blivit värsta vinaren helt plöttsligt,  "Alice Lindström"

Från en gammal photoshoot

Jag tycker att den bilden på Tova är så cool. Den är från en gamal photoshoot. Temat var zoombie. Älskar färgen på hennes hår, hur den passar in så bra i den kalla miljön.

I Tovas stuga

Idag är jag i Tova´s stuga. Kommer säkert att ha det super mysigt där. Dom plockar upp mig och sen åker vi dit, aldrig varit där så vet inte riktigt "vad man gör där". Kameran hänger på iallafall.
Sover där till imorgon, och vet inte riktigt när vi kommer hem då. Ni får ha det bäst så hörs vi! Kanske mobil bloggar annars finns det tidinställda inlägg som kommer upp.
 
Hittade den här bilden, den är från en av våra första photoshoots för flera år sen. Temat var färg, därför har vi färg i ansiktet och galna kläder. Nästan så att man inte vill lägga upp den..
 
-tidsinställt-

Party och äppelkaka

Igår hamnade jag på poolparty. Det var väl kul, träffade kompisar jag inte sätt på hela sommaren. Sen såg vi en film, den var ganska knäpp. 
 
Sitter och äter frukost just nu, äppelkaka. Till frukost? jo, blev så sugen på det så gjorde en enportionskaka. Har tidigare ätit den som mellanmål. Men när den är en "nyttig" kaka och bara innehåller havregryn, äpple, smör och lite socker så tyckte jag det var den perfekta frukosten.
Toppade med vanilj kesella, smakar ju som vaniljsås.
 
Idag ska jag ut på äventyr, ska fixa lite tidsinställda innan jag sticker. Kramis

Squirrels

 
Dom här tre bilderna fotade jag på en ekorre i Washingon. Tycker dom är så söta, och dom går att fota. Ekorrar i Sverige ser man ju knappt, dom här kunde man gå riktigt nära.
 
Vilken bild tycker du var finast?
 
Glöm inte att anmäla dig i min tävling där man kan vinna ett tandvårdskitklicka här

Cheesecake

Igår kväll drog jag hem till Tova, vi stack och handlade lite saker sen bakade vi Lime och Jordgubbs cheesecake. Så gott juee. När vi var klara satte vi på en film. Mys kväll, hejhej

 

Den ser ju bara för god ut!

Babbel

Haft en grym dag med Tova. Vi pratade typ konstant i flera timmar. Och vi åt typ hela tiden också. Först sallad och sen vaniljmunk och annat. Vi fick nya "kompisar" och satt under ett träd när det spöregnade. Mys dag. Insåg även att jag inte pratat med någon som inte är min familj eller amerikan på över en månad. Tova blev offret.
 
Känner mig som värsta bloggaren som tar med kameran på stan.. men vissa saker måste förevigas.

Tova häng

Idag ska jag hänga med Tova, vi har inte setts på 8 veckor eller något sånt. KAOS LÄNGE! Absolut fööör länge. Vi hade tänkt göra en repris, i början av sommarlovet köpte vi sallad och satt och i en park och snacka. Blir typ samma idag. Troligen har vi tusen saker att prata om..
 
Bilden är från förra gången.
Ska snart sticka och plocka upp hon, hörssen kompisar.

Tävling - vinn tandprodukter

 
För att vara med:
Skriv en kommentar på dethär inlägg att du är med
 
För större chans att vinna:
Följ min blogg på bloglovin [länk]
Gör ett inlägg på din blogg och länka till mig (alicelindstrom.se) och Brilliantsmile.se
 
Lycka till (:

Teen Choice

Halloj, knappt bloggat något de senaste dagarna. Men livet flyter på. Igår satt jag flera timmar med en ny design (wihooo äntligen) men kom aldrig på något bra så gav upp. Men nu har jag fetaste ideérna så vi bara sätta igång att koda.
 
Sitter och kikar på Teen Choice Awards. Nästan lite spännande även fast jag vet vilka som vinner. 
 

USA - mat

Hur gott ser det inte ut? Flygplans mat jue! Riktiga bestik, tallrikar, orrefors glas, duk. Business class.
 
På hotellet i York fick man beställa frukost från en meny på vardagar och på helger var det buffet. "Frukt/bär" tallrik var min favvo. Blåbären var så stora.
 
Logans hade så gott kött, och det roligaste var nästan att man bara slängde jordnöttsskalen på golvet..
 
 
Hur stor porttion? Åt inte ens upp hälften.
 
Såna där och Snow Slush brukar knappt smaka något, men den där smakade verkligen melon ♥
 
Grymt ställe, man betalar sen får man äta hur mycket man vill, buffet. Och efterrätterna var ju bara bäst. Sockervadd, chokladfontän och mjukglass. mmmm
 
Hotellfrukosten i Aberdeen var buffet, favvisen var voffla. Men dom var så stora så fick dela med någon..
 
Godaste cheesecaken jag någonsin ätit. Och den största, mamma och jag delade men åt inte upp hela..
 
Åt den godaste Hallonsorbet glassen jag någonsin ätit i Bel Air Mall. AHH SÅ GOD!!
 
Faktiskt den ända BJn vi köpte, synd för skulle vilja smaka alla smaker som inte finns i sverige.
 
Ruby Tuesday efterrätt, CUPCAKES! 
 
Hotellfrukosten i NewYork, favvisen var pannkaka. Den coolaste var att man klickade på en knapp på en maskin sen kom den ut.
 
Starbucks smoothie i Rockerfeller center. noomnoom
 
Inne i Mayc'c SJUKT STOR AFFÄR (världens största?) på våning 4 fanns iallafall en Ben&Jerry glassbar. Jag tog en i smaken Cherry Garcia, mummsii
Min och lillebrors glass i Central Park. Den var inte så god, skulle smaka sockervadd typ..
 
Thank god it's friday's i nyc. På bilden är min första köttbit, den var knäpp så jag fick en ny. Gottgott
 
Jag var super taggad på att gå till Taco Bell hela resan, men blev såå besviken. Var ju inte ens gott.
 
Sjukt god, älskar den, vill ha en NU. Varför finns den inte i sverige?
 
Åt riktigt bra mat på Newark (en flygplats i NewYork) medans vi väntade på planet.
 
Bästa flygplans maten ever!!
 
Ben and Jerry och frukt till efterrätt. Bästa flygplans efterrätten ever.
 
Var inte så hungrig, men det var gott ändå.
 
Värdelöst inlägg, men ändå lite roligt. Alla bilder är fotade med mobilen tror jag ^^

Baby Lips

 
Jag älskar verkligen Baby Lips! Luktar så gott, så fina och funkar bra. Aldrig sätt dom i Sverige vilket är synd. I USA kostade dom kring 35kr tror jag. Jag har en från den nya serien med Neonfärger (den längst till vänster) den i lila. Min favorit av dom jag har är nog Pink Punch (den rosa)
 
Tipsar verkligen om dom.
Har du någon Baby Lips? I vilken smak isåfall?

Look a like

Tänkt att köra igång med utmaningen "Look a like". Den går ut på att jag ska "härma" en bild från tex weheartit, tumblr, google eller något. Kan vara nageldesign, hår, en bild jaa typ ungefär vad som helst. 
Så har du en idé på en bild som man kan härma, skriv länken i en kommentar!

Lördag

Lördag idag, har ingen riktigt koll vad det är för dag. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, regnar ute just nu tror jag. 
 
Igår kväll hade jag inte så mycket för mig, så jag såg den ↑ filmen med familjen. Så roligt. Någon som sätt den? Tipsar om en iallafall, passa super en regnig dag! 

Bra dag

Var ute och sprang en sväng, kändes så himlarns bra då jag inte sprungit på 3 veckor. Blev 1 gång i usa på band, men var så trött i benen efter att ha gått så blev inte så långt.
Dushade med ansikts- och hårmask från Lush.
Ikväll ska vi äta kräftor, inte ätit det sen jag var liten så vet inte om jag gillar det.

Mobil blogg så bild från instagram. Men den ljuger, regnar jue

13 dagar

Igår var det precis två veckor kvar tills jag börjar skolan. Åhhnoo nu börjar ångesten komma!
Ska maxa sommarlovet det som är kvar, ska hinna med så mycket som möjligt! Så fort jag kommer på något att göra..
När börja du skolan? Jag börjar 22 augusti.
Taggad på att måla naglarna, just nu ser dom så tråkiga ut. Någon som har idé på vad jag kan måla?

Shopping USA - Smink & Skönhet

 
 
Kan kolla priser och affärer om det är någon som vill veta? Orkade inte skriva med det i videon.
Måste bara skriva att Victoria´s Secret Body Misten är jag så nöjd över, speciellt priset! Det var ett erbjudande att man fick ta 5 valfria VS produkter för 30 dollar, vilket är 200 kr. Och då kostar ju varje body mist 40 kr!! YEYY

Brilliantsmile

Jag har fått hem ett såkallat "Travel kit" för tandblekning från brilliantsmile.se
 
Necessären innehåller 1 Whitening boost tandkräm, 1 whitening evo tandkräm, 2 whitening evo munskölj, 1 tandborste och DentalCleanser. Det följer även med en instruktion på hur man ska använda produkterna. 
Spänd på att se om det funkar.
 
Jag har även fått chansen att tävla ut likadant kit (alltså inte mitt, ett annat) till en bloggläsare. Tävlingen kommer upp snart! missa den inte!

Usa bilder från instagram

 
Grönland i flyget påväg till usa // Första riktiga dagen åt vi på Logans. Då fick man en hink med jordnötter på bordet och ALLA slängde skalet på golvet // 37 grader, vaaarmt // En dag åkte vi till Hettysburh och kollade på saker om inbördeskriget // Hersheypark och chokladvärld, galet varmt och mycket folk, vi åkte lite karuseller och sen var vi in i chokladvärlden // egentligen en video, checka min instagram "alicelindstroom" och kolla när vi köper skittles // baltimore hamn // Ben&Jerry smak som var så god har aldrig sätt den i sverige // manet på akvariumet
Vita huset // outfit bild från bloggen framför Capitol hill // En video om våran resa vi gjorde idag, checka den HÄR // Times Square // Manhattan fotat från Empire State Building 86våningen // central park, sjukt stort // Kikade på Chuck Bass hotell, You know, Gossip Girl // Bild jag redigerade, fotad från empirestate // limon vi åkte med från hotellet på Manhattan till flygplatsen.
 
När jag var i usa bestämmde jag mig för att ladda upp minst 1 bild om dagen på instagram, då helst en mobilbild. Typ så man minns vad man gör.
Följ mig på instagram @alicelindstroom

Före/efter

I bilden har jag ändrat kontrast, kurvor och selektiv färgändring.
 
Vad tycker du?

Skogen

Idag har jag gått och gått och gått! Över 5 km för att kolla på vatten och sen 5km tillbaka. Och för att göra det extra jobbigt så är det i skogen, fullt med rötter, stenar, backar upp och ner. Men fint var det iallafall. Nu är jag trött och har ont i ben och fötter.
 
 

Shopping USA

Valde att visa vanliga fula bilder på det jag köpt. Smink/skönhet kommer i en annan del. Minns inte alla priser eller affärer, skriver det jag minns i huvudet, har kvar några kvitton, så är det något ni vill att jag ska visa igen/berätta mer om så säg till!
Svarta Levi´s från Levis Outlett i Arundel Mills Mall
Levi´s jeans från Khol´s i York
Hollister jeans från Hollister
 
Tshirt från Abercrombie & Fitch
Tshirt från Hollister
Shorts från hollister - 140kr
Skjorta - Khol´s
 
2 st Tshirts från VANS outlet i Arundel Mills Mall - 92 kr
Despicable me tshirt från Rue21 - 87 kr
Linne från Rue21 - 87 kr
 
Tshirt med spets rygg från PINK outlet (Victoria´s Secret pink) 
Myströjan från PINK outlet
 
Sneakers från Nike Town
Vans från Famous Footwear outlet, hade tänkt köpa dom på Vans men den var slut i min storlek, men butiken bredvid hade. kostade ca 300kr
 
Köpte även klänningar och någon till Tshirt men det är inte så kul. Allt är såå billigt i USA! och det finns mycket mer att välja på än i Sverige.
Vad tycker du var finast?

Sunlight

 
I förrgår var det sånt magiskt ljus. Tog med mig kameran ut och fotade, fast sen tog batteriet slut. 

Förlåt

Förlåt för den "knäppa" bloggningen. Bara snabba inlägg, svarar knappt på kommentarer osv. Men har varit så trött hela tiden ända sen vi kom hem. Nu har jag börjat känna mig som folk igen. Har ju även varit grymt väder, varmt (lagomt inte 36 som i usa) och sol så har inte haft lust att sitta inne.
Men nu ska det bli ändrig, nu kör vi. Fullt ös medvetslös. I'm back.
 
sparade inte alla påsar, men dethär är dom jag sparade
Fotade lite shopping idag. Det blir vanliga inlägg istället för video. Visar inte allt men video, nää. Kanske gör en på smink/skönhet men inte kläder. Ska fixa bilderna imorgon, nu ska jag se det senaste PLL avsnittet som jag inte hunnit se än.

National Aquarium

 
Baltimore akvarium, som heter National Aquarium tycker jag var riktigt häftigt. Mina favoriter var alla Jellies. COOLA JUE! Någon som varit på det akvariumet som ligger i Baltimore?

Lush

Dethär är det som fanns i paket från lush.se. Sjukt bra saker som ska bli riktigt spännande att testa! Jag har para hunnit testat 1 ansikts mask och "Breath of fresh air". Paketet innehöll 3 färska ansiktsmasker, "the hair doctor" (man hör väl på namnet) och ansiksvatten, i en stor flaska och en liten man kan ha med i väskan. Jag testade ansiksmasken i Cupcake, den luktar aftereight! Så fräsht och gott! Ansiksvattnet var så grym, det luktar så fräsht!
Kommer förhoppningsvis fler inlägg om produkterna senare när jag hunnit testat fler av dom.

Monte Carlo

 
I förrgår såg jag filmen Monte Carlo, igen. Jag såg den för över ett år sen men inget och när jag insåg att 2 Gossip Girl tjejer, Leighton Meester och Catie Cassidy, även Selena Gomez och Cody Monteith (RIP) är med så tänkte jag se den igen. Och den var faktiskt bra ändå. Typisk tjejfilm.
 
checka trailern ↓

Hämtat paket

Idag var jag på ica och hämtade ett paket! Det var så stort att det inte rymdesi låden i moppen. Det kommer från lush.se. Jag har hört så mycket bra om det märket och ska bli jätte roligt att testa allt! Kika in imorgon, då kommer det upp ett inlägg vad det var jag fick hem och kanske har hunnit testat något!

Walmart

 
Walmart har gått och blivit en av mina nya favorit butiker! Dom har allt, det är sjukt! Vapen, cyklar, soffor, mer TVs än elgiganten, kläder, smink, mat ALLT! 
Och smink är så billigt, dom har mer smink än tex HM. Och det finns märken som Maybeline och Loreál. På bilden är det 2 EOS lipbalm, dom kostade 21kr styck. Och Maybeline läppstifftet kostade 14kr. Vill ni se annat jag har köpt?

HEHE

Spelade in den i förrgår, vet inte varför jag inte lagt upp den på bloggen.

Hershey

 
 
 
Hershey park var bara WOW. Hittade två videoklipp från youtube med filmer från två av bergochdalbanorna jag åkte som hamnade på favorittopplistan!

Hittepårecept

 
Nu blir det PLL mys hela kvällen. Missat 3 avsnitt. Gjorde någon äppelkaka med hittepårecept! Den ser god ut och helt ärligt har jag inte smakat den än. Väntar på att den ska svalna! VI KAN VÄL LÅTSAS ATT DEN SMAKAR BRA! Jag brukar ju vara bra på att fantisera.. HAHA
 

Augusti

Idag är det Augusti, snart slut på sommaren och det känns ju inge bra!
Planerna för idag är inget, får se vad jag hittar på så hörs vi sen. Ska kika lite på PLL, har ju tre avsnitt att se, men om det är bra väder så gör jag det ikväll.
 
Det var så fint när vi flög över grönland påväg till USA. Vi hade tur med vädret!

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin