Alicelindstrom

50% justin

Idag blir det jul och bloggfix, bland det bästa jag vet. Ska koda min juldesign så den förhoppningsvis blir klar imorgon och jag ska göra julkalendern. Just nu håller jag på att knåpa ihop min årliga jullista, men det går tungt. Har just nu 6 låtar och 50% av dom är Justin Bieber, huuumph Någon som kan komma med tips på bra och musiga jullåtar?
 

Nyckeln

Förra veckan fick jag hem den sista boken i Cirkeln triologin. Inte börjat läsa den än, men är såå spännd. Rekomenderar dom böckerna om ni har samma lässmak som mig, vad det nu är för smak.
 

3 favoriter från igår

 
Här ovan ser ni tre favoriter av alla bilder vi fotade igår. Så fina tjejer. Har en massa mer att redigera, men det får bli en annan dag. Nu har jag tänkt förflytta mig till TVn. Kramis ♥

Tuff vecka

Jag har haft riktigt mycket den här veckan. Gjorde precis klar det sista som ska lämnas in imorgon.
Jag har ingen aning om vad jag har gjort, men på något sätt är jag svullen och riktigt öm under min fot vid hälen, så vilar träningen. Istället stannar jag hemma och börjar koda på min juldesign, oj vad jag längtat!
Jag tycker att den nya "layouten" är helt värdelös! Man ser bara en liten bit av sin blogg i förhandsgranskningsrutan och allt är bara krångligare och jobbigare! Önskar att det gamla kommer tillbaka.

Photoshoot

Idag efter skolan (som vi förövrigt fick sluta över en halv timme tidigare) småsprang jag, Evve och Tova hem till Evve för att hinna fota så många bilder som möjligt ute innan det skulle bli på tok för mörkt. 
Gah så fina bilderna blev, riktigt fina tjejer och jag hade verkligen roligt. Vill bara sätta mig och redigera dom, men har alldelss för mycket i skolan just nu så det får vänta till helgen eller nästa vecka!

Ni kan iallafall få se en bild jag la ut på instagram
Alicelindstroom på insta, follow me friendos

Catching Fire

 
I look in the mirror

And I try to understand
And piece it together
Wash the blood from both my hands
I can't see the ending
There are people who know my every secret
I'm tired of pretending
You read my heart
You read my heart

Are we star crossed lovers?
Did I really want you gone?
If I'm really a winner
Where do these demons come from?
I was the girl who was on fire
I was the girl who was on fire
Only a bird could get much higher
'Cuz I was the girl who was on fire

 

Enligt mig är Ellie världsbäst, och det är ju hur grymt som helst att hon sjunger på sound tracket till Catching Fire. 

4 veckor

Fyra veckor kvar till julafton idag. F-Y-R-A veckor. På söndag är det första advent och december, då börjar årets kalender på min blogg. Samarbeten med företag är klara, vänta er grymma priser fram till jul. Försökt varierat mig så mycket som går. Tagga till på söndag, då börjar det. 

God mat

Jag och evve gick hem till Tova på lunchen och åt gomat. Fina mobilbilder ser ni här under
 
 
Ikväll måste jag baka till något med innebandyn och sen blir det pluggpluggPLUGG. Inte taggad alls, menmen. Bara att kämpa sista nu!

Information

Suttit och försökt med flera olika starter på det här inlägget, men inget duger. Så kör på ett klassiskt HEJ. Måndag idag. Ikväll ska jag iväg på informations kväll på en gymnasieskola. Kika runt på olika program och lite sånt.Men innan det blir det hårdplugg! 
 
Jag och Tova i lördags

Vecka

En vecka kvar till första december och första advent. GAHH idag har jag mest pluggat. Mycket den här veckan då allt ska lämnas in. En redovisning, spanska prov, förhör och flera stora inlämningar. Under veckan ska jag även försöka hinna med att fota till min juldesign, koda min design och göra layouten till min kalender. Ikväll har jag tänkt att kolla på lite serier och mest ta det lugnt. 
 
Hittade två juliga bilder från 23 december ifjol.

Bästa kvällen

Hade en jätte rolig kväll igår. Evelina lånade min kamera så jag en massa bilder. Tack ♥ Lägger inte ut så många på personerna, vet inte om ni vill synas på bilder när vi gör fina grimascher. 
 
Det började ialladall med att vi handlade, tog väl ungefär sådär en timme.. Sen åkte vi hem till mig och såg den första Hunger Games filmen, var länge sen man såg den. Till det var vi nyttiga och dippade grönsaker.
 
Sen var det dax för matlagning, blev vegetariskt med Quorn och pasta. Mäster kockarna.
 
Så gott och till efterrätt blev det chokladmouse med hallon och granatäpple. Till det dracks det julmust.
 
Sen åkte vi på bio och såg Catching Fire. Den var sååå bra!! Och vi fick bara något galet skrattanfall då någon några rader ovanför sa usch.

Helgens planer vecka 47

Lägerdygn

Klockan fem ska jag befinna mig på en restaurang med laget. Innan det ska jag hinna packa, torka mitt hår och förhoppningsvis fixa ett tidsinställt inlägg. Efter vi ätit mat ska vi iväg till en hembyggdsgård (tror jag) göra lite teambuilding, och grejs sen sover vi där och kommer hem vid ett imorgon. 
 

Solfångare

Idag på förmiddan var vi inne på sliperiet med våra solfångare som vi jobbat med i skolan. Vi var ett gäng (stort gäng) från klassen som käkade lunch på Subway innan vi tog bussen tillbaka till skolan och glosförhör och oförberätt prov. Nu måste jag träna på min redovisning jag har imorgon och sen träning.

Plugga, träna, musik

 
Borde träna på engelska glosor, men istället fastnade jag för soundtracket från Catching Fire ♥ Vill så gärna se den filmen men har fullt upp. Träningar och plugg hela tiden, men ska se till att få tid för det!
Därav även den kassa uppdateringen. skolan jue. 

1600 PENN

Här kommer ett tips på en sååå rolig serie! Såg klart första säsongen som gått på sexan nyligen. Försökt söka runt ifall det kommer en säsong två, men hittar inget, någon som vet?
Serien handlar om en familj som bor i vita huset. Presdenten, hans "trophy wife" och 4 barn. Smarta och lite skumma och så finns SKIP ♥ Jag tycker att serien är jätte rolig!
Har du någon serie du vill tipsa om?

Solfångar dag

Idag är det då måndag igen, vilket inte alls är ovanligt. Men idag var faktiskt en bra måndag då vi jobbade med våran solfångare. Alltså vi målade, limmade och sånt "ojobbigtskolarbetesommanmåstetänkai" förutom när vi hade musik och lucia träning. 
 
 
Nu måste jag skriva en filmrecension på Schindlers list, en 197 minuter lång svartvit film vi såg för ett tag sen. Senare ikväll ska jag på gymnasium öppethus, kika runt där lite.

Gårdagens outfit

 
Där har ni gårdagens outfit. Bilderna är verkligen helsämst, men bättre än inget får man väl tänka.
Jag har på mig en vinröd klänning från HM med en svart kjol från HM över. Halsbandet kommer från Gina Tricot. Och platt hår. Sällan jag har klänning eller kjol, så var lite yolo.

Julkalender?

De två senaste åren har jag haft en julkalender på min blogg med en lucka varje dag fram till december. I luckorna har man hittat saker som tävlingar med olika pris, designtips, andra tips, foto tips och lite sånt. Nu är det inte länge kvar till första december så jag har börjat fundera på hur jag ska göra i år. Jag har två ideér och jag har tänkt fråga er vad ni tycker.
 
1. En lucka varje dag med blandat tips, önskeinlägg, tävlingar med vinster.
2. Ett inlägg varje advent (fyra luckor fram till jul) med BARA roliga tävlingar.
 
fjolårets "layout" på luckorna
 
Skriv en kommentar med 1 eller 2.
Du hittar alla tidigare luckor från mina julkalendrar 2011 & 2012

Fest

Båda mina föräldrar har fyllt år, och idag ska vi "fira" dom. Några från släken kommer hit på middag. Mitt enda uppdrag inför festen var att vika servetter. Höhö, outfit bilder kommer senare.


Mycket att göra

Discot igår blev bra, kom nästan läskigt många! Vi hade köpt in 100 lysande band som dom fick i inträdet och nästan alla blev sålda. Planerna för idag är många, jag kan berätta mer om det lite senare.
Ska läsa lite bloggar nu och kolla lite på youtube och sen städa..

Disco

Vanlig dag i skolan. Sitter och kollar på en film jag började se för någon dag sen och sen ska jag käka och sedan tillbaka till skolan för min klass fixar ett disco för åk 3-6. Hoppas att många vill komma och att det blir lyckat. Vad hittar ni på ikväll?


Old pic, förlåt för det men mobilbloggning och är liiite stressad. Kramiss

Förövrigt fyller min pappa år idag, mega grattis till han <3

Catching Fire

En av mina favorit filmer ever är Hunger Games, tre av mina favorit böcker är Hunger Games trilogin. Och snart (22 november?) har den andra Hunger Games filmen premier, Catching Fire!! LÄNGTAR!

Vinterjacka

 
Min nya jacka. Mysig, fin och bara helt underbar! Kommer från Hollister så skickade efter den från utlandet. Älskar den! Hade tänkt att använda den som vinterjacka, inte världens varmaste, så de dagar det är riktigt kallt får jag bara ha en fleecekofta under. Så glad att jag äntligen hittade en fin som jag vill ha, hade värsta problemet där ett tag, hehe

Freebra

 
I mitt rosa paket jag fick hem igår låg en Freebra of Sweden från freebra.se. En freebra är en bandlös bh.
Den 25 oktober började dom sälja den nya "freebra S-style" och det var just en sån jag fick hem att testa. Den är tunnare och skönare än en "vanlig" freebra. Jag tycker att den sitter bra och var faktiskt lättare att använda än vad jag trodde! Kommer att användas till tubtoppar och ryggfria plagg!
 
På deras hemsida hittar du skötselråd hur du tar hand om den och även hur man sätter fast den! [länk]. 

VANS

Super snällt av Sofia och Tova att hänga med mig på stan igår. Hittade inte allt jag hade tänkt att köpa, men det viktigaste som tur va. Vi käkade på Wayne´s och hade det bra.
 
Idag hade jag på mig min VANS tröja, hittade den i garderoben imorse med alla lappar kvar? Köpte den i usa och inte använt den än? VARFÖR? enkel och så fin!
 
 
När jag kom hem från skolan gick jag bara in och hämtade kameran och sen ut igen för att fota min nya jacka som faktiskt kom i fredags. Ni var ju lite nyfikna på den, så håll utkik ikväll eller imorgon så kommer bilder! Nu måste jag plugga engelska glosor och sen är det träning.

Middags dejt

 
Lite små stressad just nu. Ska strax med bussen in till stan och käka med 2 kompisar och sen blir det stan en sväng. Har ett gäng saker jag måste köpa. Första dagen inom 2 veckor jag lyckas ta mig till stan.
 
När jag kom hem idag låg världens finaste rosa paket i lådan! Hinner inte öppna det nu. Men tror faktiskt jag vet vad det är. hihihi
 
 

Snart jul

bild från weheartit
 
Bara jag som längtar till julen eller?

Bling ring

Stannade kvar på skolan en stund och gjorde klart en hemmkunskapsuppgift. Värt nu efteråt! Ikväll hade jag tänkt se en film jag funderat på att se i flera veckor "The bling ring" någon som sätt den och vet om den är bra? Hört att den ska vara det. 
I lördags såg jag "The internship" hade faktiskt höga förväntningar på den filmen, både Owen Wilson Vince Vaughn är med! Men den var inte riktigt liiika bra som jag trott, men grym ändå! 

Vinnst

Matchen vann vi med 4-1, wihoo
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen, sen senaste tvd som jag inte hunnit se och sen får jag se vad jag hittar på. Har det ganska lugnt med läxor, vilket är grymt!

Bara jag som äääälskar satsumas?

Uppdatering

Nu på morgonen har jag jobbat lite med min "beställdesign sida" uppdaterat portfolionen, mejladresser och lite annat. Bytte även namnet från bilderbyalice.blogg.se/design till alicelindstrom.se/bestalldesign
 

2 matcher

Idag har jag spelar två matcher, lite småont är och där. Ikväll blir jag nog bara hemma och ser någon bra film!
MobilBild från i sommras, 

Words

We give you Quotes, Live Life Quote, Best Life Quotes, Sad Life Quote and Free Quotes from Curiano Quotes Life
 
källa

Äntligen fredag

Hur trött kan man vara? Bra fråga! Tur att det är fredag. I helgen har jag tre matcher, så får se hur det blir med uppdateringen. 
Ikväll stannar jag i min säng under en filt framför tv och massa bra serier och kanske någon film! Någon som har filmtips?

Lite sådär småmysigt 

Nailskins

Ni vet sidan caseapp där man kan designa egna skins till sin mobil? Dom har iallafall en annan sida där man kan designa egna nailskins, hur coolt? Det jag älskar mest med caseapp är att man kan göra helt unika skal till sin mobil och på sidan nailskins.se kan man skapa de mest unika och personliga naglarna i världen! LOVE IT! Du kan antingen ladda upp egna bilder och göra helt egna, eller välja bland färdiga.
 
TIPS! Om du anger rabattkoden "nailskins20" får du 20% rabatt på egendesignade nagelstickers.

Wienerbröd receptet

 
Sen jag la upp bilderna på mina wienerbröd har det trillat in lite kommentarer om recept, vilket jag använder osv. Och jag använde mig av Birgitta Rasmussons recept från Hela Sverige baka. Ni hittar receptet här. Lätt att förstå och bli riktigt gott!

Love pink

Så synd att det är så mörkt på morgonen nu så man måste brassa på blixten så mycket. 
Idag hade jag iallafall min älskade Love pink tröja från PINK, mysigaste i världen ungefär. Körde på en utbakad fläta till det och ljusa jeans.
Nu sticker jag snart på träning, på trägolv, önska mig lycka till!

Svartvit

Idag, om jag har förstått allting rätt ska vi se på film nästan hela dagen. En svartvit film som är jätte lång. Hoppas den är bra, annars kommer det bli segt. Ikväll har jag träning, inte tränat på super länge!!



Förlåt för kassa, mörka, suddiga mobilbilder. 

Cotton Candy

 
Försöker "recencera" alla Ben&Jerry smaker jag testar. Och en som jag smakat men inte skrivit om och som jag ofta får frågor hur den smakar är Cotton Candy som jag åt i USA.
 
Jag tycker den inte smakade så mycket sockervadd, eller vad smakar sockervadd ens? Den smakade sött med rosa och blå godisbitar i. Går inte att beskriva smaken! Jag tyckte den var god så den får 4/5 BJs.
Önskar, hoppas och vill att den och alla andra smakar som inte finns i Sverige ska komma hit!!!

VS wanties

 
Victoria´s Secret
 Ni hittar allt här

Café träning

YES, klarade det, wihooo 1 dag! bara 1, 2, 3.. många kvar till nästa lov. Okej det är faktiskt inte så långt kvar till jul, och det kommer säkert gå fort, mycket "roligt" inplanerat fram tills dess. 
Ikväll blir det träning på café, eller typ prat och grupparbete samtidigt som vi fikar. Sånt gillas.
 
Sämst att alla löv är borta, tyckte det vad så fint.

Serie dag

Kollat på serier, ut en sväng och nu är jag tillbaka i min säng framför tv och ska fortsätta mitt serie kollande. Bara väntar tills klockan ska bli åtta då solsidan börjar! Som ni då kanske förstår har jag inte ett dugg vettigt eller intressant att skriva, så vi får väl höras imorgon då det är skola, buhuu
 
super hurra för photo booth i macs! yeyy man känner sig bara föööör fin alltså.

Sista dagen

Morning gubbs! Sista dagen på lovet ohhnooo! Kanska åker en sväng på stan idag, annars ska jag bara stanna inne. Njuta av friheten ungefär!
 
Min nya header då, jo den har något höst/vinter tema med skog, måne, renar, varg och stjärnor. Alla bilder är mina förutom dom på djuren, dom kommer från deviantart.com (bra sida för stockbilder) jag brukar annars försöka använda mina egna bilder i redigeringar! Jag får köra på den headern i en månad nu innan min juldesign ska upp, därför jag inte ändra något annat i designen.

Planka och ny header

Nyss ätit planka. Måste vara en av de godaste maträtterna som finns, någon som håller med? Har spenderat en stund idag med en ny header. Hade ingen aning hur jag ville ha den, så har varit mycket fram och tillbaka. Men nu är den snart klar och kommer förhoppningsvis upp ikväll.
sneakyy
 
För övrig så har jag klickat hem en vinterjacka, behöver verkligen en och jag har väl ganska svårt att hitta en jag vill ha, men nu så! 

Halloween

bild från weheartit

Wienerbröd

 
Tidigare idag var jag en snabb sväng på stan och kollade lite. Följde med mamam och lillebror. Inte gjort så mycket mer sen dess.
Just det ja, var wienerbröd jag bakade igår. Så blev dom ↑ inte så fina med goda var dom!!! Himlarns lång tid tog det, men det var det värt!

November

Första november. Sjukt vad tiden går! En månad kvar tills december, jag har redan börjar längta till julen. Skissade klart årets juldesign för längesen men har "tvingat" mig själv att vänta med den. Börjat fundera på julkalender! Tror det kommer bli super. Men nu är det november, en ganska seg månad enligt mig, kallt och mörk, men det är ju mysigt! Vilken är din favorit månad?
 

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin