Alicelindstrom

Snart sommarlov

 
Det känns helt sjukt, om 5 dagar får jag sommarlov, 2 skoldagar kvar. I klassrummet har vi räknat ner från 120 dagar och ungefär 60 skoldagar. Det känndes så lite då, men nu är det inget kvar! 
När får du sommarlov? jag får 5 juni, på onsdag.

Galet varmt

Idag känns det ännu varmare än igår, gympan var hemsk! ute på en elvamanna plan i sol.
Ska ungefär bo i min källare resten av dagen! Hur varmt har du?
Och det är fredag, sista fredagen som kommer att kännas "speciell" på länge, sen kommer alla dagar kännas som helg.
Gammal bild som fått sig en liten redigering.
 
btw så passerade jag 1k followers på instagram i tisdags, helt galet! 1000 pers som följer mig!
Gör det ni med! @bilderbyalice
Jag ska byta namn på min instagram nu när jag bytt på min blogg, någon med förslag? bästa förslaget shoutoutar jag på instagram.

Svaren på frågestund - Foto & Blogg

jag är total nybörjare på att ta kort med en digital kamera... kan du ge några tips till nybörjar? Ett tips är att läsa sig sin kamera, inställningar som iso, bländare och slutare kan vara bra att veta. Bara öva och öva.

varför är du bäst och äger i att göra så sjukt fina designers? tack sötis, jag har ingen aning. Lärt mig allt jag kan själv eller från google.

Vilket redigerings program använder du? Photoshop CS6

Varför började du blogga? Tyckte det verkade kul, läste ett gäng bloggar så gjorde en blogg och är typ fast nu.
Vad har du för kamera? En Canon EOS 600d, hela min kamerautrustning hittar ni här

Visa hur du knäppte och redigerade bilden du har som header. När jag knäppte den bilden använde jag mig av stativ och fjärrutlösare och fotade i motljus. Sen redigerade jag den i photoshop, då satte jag ihop fyra bilder, ändrade lite färg och sånt. Orginalbilden, helt utan redigering ser ut såhär↓


Tips på att fota mer intressanta bilder? Testa nya saker, tänk inte att det där kommer inte bli bra på bild, vem vet, det kanske blir en super fin bild!
Kan du börja göra fler videobloggar? Vet inte hur många gånger jag sagt det, men jaa. Kom med förslag på vad jag ska videoblogga om.

Kan du börja lägga upp fler photoshop tips? Javisst, något speciellt du vill se? Jag har faktiskt ett tips i utkastet som snart kommer på bloggen.

Hur många unika besökare har du om dagen? Det väljer jag att hålla för mig själv.


tappade inte du många läsare när du bytte namn? ja, men jag känner ändå att det var värt det!
hur gjorde du din header du har nu och din förra? Båda har jag fotat och redigerat själv, den som jag har nu står en liten snabbis beskrivning lite längre upp och den andra hmm jaa man skulle kunna säga att det är en hemlis.

Varm dag

Det är sååå varmt! 26 grader, blåser knappt något och stekande sol. Kändes ungefär lika varmt i skolan. 
Vi hade "åttor mot framtiden" hela förmiddan, vi satt bara och lyssnade om gymnasieval, efterlunch debatterade vi om abort. Ikväll blir det en göra inget kväll, det behövs.
 
Bilden fotades nyss, ska ut senare ikväll och fota när solen gått ner.

Those moments

Super kväll

Haft en super mysig kväll, tova och jag gick och köpte snowsluch och gick och satte oss på några klippor vid vattnet, satt där i några timmar och bara snackade. Magiskt väder, kunna gå runt i shorts och linne nio på kvällen, och typ södra sverige har regn gör ju saken lite bättre.

Instagram bild från ikväll, @ bilderbyalice

VARMT

Idag hade vi klassensdag. Då blev det klasskamp mot 8a. Och såklart vann vi. Efter lunch såg vi på niornas avslutningskonser, bra dag med glass och fika.
Nu sitter jag faktiskt ute, galet varm så man måste sitta i skuggan. 
bjuder 
Grym juee, någon som har musiktips?

Sista chansen att fråga

Avslutar frågestunden imorgon, och svaren kommer imorgon eller i övermorgon. Så sista chansen att fråga nu.
Klicka här för att komma dit

Sticker och handlar

Nu sticker jag och handlar lite saker sen ska jag fixa hemmagjord glass! Det blir vindruvsglass för den är så god. Bilder + recept finns i min baka, mat & recept" kategori.

Bästa lektionen

Idag hade jag typ årets bästa spanska lektion. Vi gick på willys och köpte glass. Men jag var inge glassugen så köpte en låda frystfrukt. noomnoom
Ikväll har jag verkligen inget att göra, så ska köra på ett riktigt seriemarathon. Har jag sagt att jag gillar serier?
 
Idag var jag batman.
 

Byta?

Jag har länge funderat på att byta bloggplattform, då blogg.se väljer att sattsa på vissa bloggar (skiter typ i resten) man hamnar aldrig på förstasidan osv. Det krånglar sjukt mycket, man kan inte kommentera andras bloggar osv. Men problemet har bara varit, vad jag ska byta till.
Häromdagen fick jag ett mejl från nattstad som undrade om jag hade lust att börja blogga där. Dom skulle hjälpa mig öka min statistik osv. Sidan verkar funka osv, designen går att fixa, det är inte apa mycket reklam, lätt att kommentera osv. Jag skulle bli en utvald bloggare, ta min blogg ett steg högre!
Vad säger ni? ska jag byta?

Namnbyte

yees, äntligen byter jag namn. Allt kommer att funka på samma sätt, bara att när du ska komma till min blogg måste du skriva in alicelindstrom.se istället för bilderbyalice.se
 
Om man skriver bilderbyalice.se kommer man till en sida som länkar vidare till min blogg.

Vinnaren av veckans blogg

Stort grattis till Malva
 
Jag skulle ju testa att ha veckans blogg under hela maj, snart är maj slut. Vad tycker ni, ska jag fortsätta med det?

Överraskade

Igår kväll hade jag himlarns roligt. Jag har en kompis som fyllde år som vi överraskade. Vi åt tårtade, spelade "med andra ord" (galet roligt spel) och såg en film som var fett bra, och vi skrattade såå mycket!
Bra kväll med bra människor!

Ny design

Ny och förhoppningvis fin design. Sommrig med ljusa färger! Ny meny istället för dropdown.
Vad tycker du?
 
Är det något som ser konstigt ut så säg till! Funkar inte att kommentera för tillfället (blogg.se´s fel) skicka gärna ett mejl till [email protected] eller kommentera på instagram "bilderbyalice"

Hemligthemligt

Har svarat på lite mejl på morgonen, 2 ganska stora saker som ska hända. hhihihi hemligthemligt. En sak kommer föhoppningsvis upp i helgen och den andra är inte riktigt säker än. Ni får snart veta vad det är, och jag är så glad!
Idag har jag inga planer alls, lite blogggrejs som måste fixas, tänkt gå ut en stund. 
 
Instagram från igår. Satt ute med skumtomtar, yees en hel påse kvar som bara gick ut för typ en månad sen.

Sommar inspiration

 
Åhh vad jag vill ha sommar, bara gå runt i linne och shorts. Slippa alla tjocka kläder. Har ju varit grymt väder några dagar :D

The impossible

Fredag, fredag FREDAG. Sol och varmt idag med, har varit det hela veckan. Man får bara och väntar på allt regn, men verkar inte komma i helgen heller. 
Var en rätt så bra dag, på SOn började vi se the Impossible, så bra och hemsk film! På idrotten körde vi körragömma i mörkret med maddrasser att gömma sig bakom. Jag hade mitt sista läxförhör på matten (fast var NO förhör) och nu har jag helg!
 
bild från google
DEN ↑ ser vi på SOn
 
Har du varmt ute?
 

Frågestund

Frågestund hejhej. Kötta på med frågor nu sötisar.
 
Kommentarer som inte har med inlägget att göra kan ni skriva i inlägget under.

Inge pigg

Jag har inte kännt mig ett dugg bra under hela dagen. Ont i kroppen, frossa, huvudvärk, kli i ögonen osv allt beror nog på min allergi. Men jag bestämde iallafall efter lunch att åka hem. Inget skulle ju bli bättre av att vara kvar. Nu tänker jag inte gå ut något mer idag, det blir lite plugg (sista i åttan) och massa serie resten av dagen. Ska försöka sova lite nu.
 
Bilden är från igååår

Dagens frissa

Sådär såg mitt hår ut idag, fortfarande osäker om jag gillar den. Vad tycker du?
 

Nya shorts

Blev några timmar på stan med två kompisar. Lunch käkades på Subway. Jag kom hem med det jag var ute efter. Blev ett par shorts, en bikini och lite annat.
Shortsen var helt perfa, precis såna jag sökte efter och nitarna var bara ett +. Kanske lite dyra men kommer användas som sjutton i sommar. Från GinaTricot.
 

Halvdag

Hej sötisar, ska snart fara iväg till skolan. Halvdag, så slutar vid 11.25. Då ska Maja och jag dra in till stan, typ kanske käka och köpa lite saker.

Sådär ser jag ut idag, har en helknäpp fläta, ni får se den sen, om den överlever moppehjämen. Varmt ute är det också idag! Nej nu måste jag sluta, hörs sen

Kliiögonendöden

 
Idag var en såndär helt vanlig dag, riktigt varmt ute idag igen. Och jag tror att jag dör kliiögonendöden. Allt slår ut just nu och det är såå jobbigt att vara ute. När alla är ute och får lite färg får jag sitta inne. Lovelife
Idag har jag iallfall inge plugg, så kör på en serie kväll.
 
Glöm inte veckans blogg [länk]

Parfym

Åhh är det bara jag som älskar parfym eller? Jag använder det sällan, isåfall i mindre mängder. Och när jag är på stan med kompisar så händer det ju såklart att man luktar på sina favoriter.
Jag älskar kändis parfymer, justin bieber är riktigt bra, även fast jag inte är en beliber. Och jag gillar Lady Gaga, Nicki Minaj och Christina Aguilera.
På eleven.se hittar du mängder av parfymer. I de flesta märkerna. Alla parfymer hittar du här.
Det är lätt att hitta vad man söker och de parfymer som jag jämnfört med andra affärer (som Åhlens och kicks) så är dom på eleven.se snäppet billigare. Sjukt bra.
 
 Alla bilder är från eleven.se
Vilken är din favoriparfym?

Pluggkväll

 
Riktig stressdag idag, hann bara komma innanför dörren innan jag behövde åka igen. Skulle på sjukhuset och göra lite blåtester och babbel. Inget viktigt med det.
Nu har jag en massa plugg som väntar. Har SO prov imorgon om hur Sverige styrs typ. Inte ett dugg taggad på att plocka fram allt och behöva få in det i huvudet!
 
Såg förövrigt ut sådär idag, nähä.
Innan någon frågar så kan jag säga att tröjan är från Monki och byxorna HM.
KRAM

Veckans blogg

•   FACEBOOK   •   BLOGLOVIN   •
 
 
Avslutas på söndag.
För större chans kan man gilla min blogg på facebook, bloglovin, kommentera massa inlägg och du får självklart låna bilden och lägga upp den på din blogg/facebook/instagram. här kan du kopiera bilden
//man får anmäla sig hur många gånger man vill, större chans att vinna då//

Vinnaren av veckans blogg

Grattis Shems

Tjuvkik

Älskar verkligen färgerna! Det blir en rosa/orange vårig/sommrig design! Känns så skönt att snart byta ifrån min vintrigt gråa. Vad tror ni om den?
 
Dagens planer då? har inga alls, ska försöka hålla mig inne så mycket som det bara går. Så galet mycket pollen ute!

Efterrätt

 
Jag fixade en av mina favorit efterrätter idag, frukt med vitchokladsås. Vill ni ha recept?
Ska ni se ESC ikväll? jag får se, kanske ser det om jag inte hittar någon film.

Lite nytt

Kom hem med 1par byxor, 2 tubtoppar (svart och rosa) från HM och ankelsockar från Lindex.
Bara saker jag behöver, så är nöjd!
 
Bara för mig det inte funkar att kommentera bloggar?? SÅ IRRETERANDE!

I stan

Halloj, är inne i stan just nu, vandrar runt i massa affärer! skriver sen när jag kommer hem!
Älskar vädret!

11 Bekännelser

 
» Jag ville/tänkte först inte ta moppekortet, men pappa anmälde mig, köpte moppe osv. Och det är typ något av det bästa jag gjort. Fattar inte vad jag tänkte med?
» Jag ÄLSKAR att kolla på serier.
» Längtar till sommaren så galet mycket. Inge skola, plugg, krav. Bara varmt, sol, resa.
» Mina vänner vet ganska lite om mig, bara vissa saker
» Jag älskar att redigera småfilmer och bilder. Men många av dom visar jag aldrig
» Jag har haft min mobil i 1.5 år, skärmen sprack för fösta gången igår.
» Jag har ganska lätt för matte, värsta flowet
» Mina bloggläsare är gryma
» Jag ska byta namn på bloggen, vet till vad, behöver bara hjälp av pappa.
» Jag har 28 färdiga inlägg i utkast, så behöver egentligen inte skriva ett inlägg på 3 veckor om jag lägger upp ett om dagen.

Cupcakes


Idag blev det cupcakes bak med sommar tema! 
Choklad muffins med cream chees frosting, mmmmm min favvo!
Till lunch blev det hittepålunch, blandade en gegga som jag låtsades vara protein pannkakssmet, stekte det och åt det ute på altan där det minst var 30 grader! Måste vara varmaste dagen här iår, 23°C. Shorts premier iallafall. 

Operation Syskonskola

Idag har vi syskonskola på min skola, det är himlarns bra! Då får man vara hemma och göra något. Jag ska baka hade jag tänkt + att jag måste iväg och handla lite saker.
Sen har jag även tänkt att jobba på min nya design lite och kanske fota. Det verkar som att det ska bli varmt idag. Har du varmt?
 

Längesen

 
Älskar vädret! fotade dom tre bilderna igår kväll, solen var perfekt då!
Jag har typ helg nu, imorgon är vi lediga för att vara hemma och "jobba" , berättar mer om det senare.

Glad cheey

Tröja - Shock
Byxor - GinaTricot
 
Idag var nog en av de bästa onsdagseftermiddan på lääänge! På spanskan såg vi film och den var inte precis dålig och på hemkunskapen bakade vi chokladmuffins. Inte till oss, men man fick ändå smaka.
Sol, varmt, inga läxor, bara ett prov kvar som är på tisdag. JAG ÄR GLAD

Pluggkväll

Ikväll kör jag på en plugg kväll. Inte precis vad jag hade valt om jag skulle bestämt helt själv. Men jag har engelska prov imorgon och ifall jag har tänkt att lyckas någolunda är det ju bäst att plugga!
Fast när ja är klar ska jag nörda serier, något att se fram emot iallafall, gäller bara att stå emot så det blir något gjort och inte bara serie tittande hela kvällen.
Vad gör ni ikväll? 

Vilket namn? -rösta-

Rösta i frågelådan. Pepp på att byta nu, men till vad? övriga förslag kan ni bomba i kommentarsfältet!!

Knotted Headband

Kommit in i någon "fixa håret" period. Tidigare hade jag bara uppsatt hår hemma. Men de senaste dagarna har jag kört på ett gäng olika frillor i skolan. Idag hade jag en som kallas knotted headband.
Inte ett dugg proffs, men jag tränar! Och dom blir inte så speciellt fina efter att ha åkt moppe till och från skolan (hjälm)
 
Vill ni att jag lägger upp bilder på mitt hår? och är det någon ni vill att jag ska visa hur man gör?
 

Veckans blogg

•   FACEBOOK   •   BLOGLOVIN   •
 
Avslutas på söndag, ny chans på måndag.
För större chans kan man gilla min blogg på facebook, bloglovin, kommentera massa inlägg och du får självklart låna bilden och lägga upp den på din blogg/facebook/instagram. här kan du kopiera bilden
//man får anmäla sig hur många gånger man vill, större chans att vinna då//

Fotat i skogen

Idag hängde jag med mamma i skogen för att fota lite. Pluggat lite har jag också gjort.
Och imorgon är det skola igen, jag har bara skola fyra dagar den här veckan, på fredag har jag syskonskola. Yeyy inte länge kvar till sommar nu.
 
 
mer bilder kommer.

Vinnaren av veckans blogg

 
Grattis Carolinany chans kommer imorgon!

Klänningar

Dom har sååå fina klänningar på miinto.se. Du hittar alla deras klänningar här. jag har någon typ crush på alla dry lake klänningar, sök på dom. SÅÅ FINA!
 
du hittar miinto här: www.miinto.se, www.miinto.no och www.miinto.dk.

Princess and the dragon

 
Började på bilden för flera månader sen, men visst inte vad jag skulle göra med den. Men lyckades bli klar med den idag.
här kan du se bilderna jag använde. Den på tova i rödklänning har jag fotoat. Slottet och draken äger jag inte, dom hittade jag på deviantart.
 
Tycks?

Kung dag

 
Haft en asfet dag med bruden i bakgrunden på bilden ovanför. Hämtade somsagt upp henne sen svängde vi in på willys och handlade. Vi höll nästan inte på att få plats med allt. Sen hängde vi vid en sjö hela dagen. Lite kallt var det faktiskt. 
Jag filmade faktiskt mer än vad jag fotade, ovnaligt för att vara jag! ska se om jag kan klippa ihop något.

Götta

Hejhopp har det super ute med tova. Jag hämtade upp hon med moppen sen åkte vi på willys och köpte bara det nödvändigaste, alltså tortilla bröd, un primiento (paprika) pepino (gurka),(spanska glosor tills på måndag)  dricka, majs, melon, vaniljbulle å godis. Sen gasade vi till en sjö och sitter och chillar.

Some drops

Canon EOS 600D | EFS 17-85mm | Inläggsringar

American cookies

Jag har bokstavligt legat ute regnet och fotat. Känns så värt nu efteråt när jag ser bilderna, visar sen.
Innan det tog moppen och handlade lite saker och en bakade jag kakor från en amerikans kakbok. Det är egentligen julkakor, meen om man rullar dom i strössel istället för polkagris så blir det åretrunt kakor. Ni hittar bild på julkakorna som jag bakade vid jul här
 
 
instagram bild på kakorna

Regn

Jag hade ungefär det fetaste planerna för idag, men nehepp. Allt bara sket sig pågrundav regnet. Så vi flyttar det till imorgon istället och hoppas på bättre väder. 
Vad ska man då göra inne en hel dag när det regnar? Ge mig förslag nu sötisar!
 
Large
weheartit & tumblr saves my life sometimes

Skönhetsprodukter - tips

Jag har hittat en sida med gryma hudvårdsprodukter som jag vill tipsa er om. Dom har allt från lotions till solskydd, rengöring till ansiksmasker. Kanske är dax att fylla på förådet inför sommaren?
Dom har den vanliga märkerna som "Clinique", "OLAY", "Loreal" osv. Priserna är grymma och frakten är gratis! vad mer kan man önska?
Dom har även super snygga nagellack där (jag som är en liten nagellacks nörd) i dom vanliga märkerna OPI, Maybeline, China Glaze, Essie osv. Jag har varit sugen på OPI´s Strawberry Margarita såå länge, dom har den här, att den är sååå snygg!!
 
Sidan heter www.bangerhead.se och dom har inte bara hudvårdsprodukter, utan även andra skönhetsprodukter också!

Jag idag

Sådär såg jag ut idag ↑
Mina ny jeans från HM
Tröjan från Monkey
Och testade en ny frilla, fått flera kommentarer om den! Vad tycker ni? hiss/diss?
 
Idag hade jag tema dag i skolan, då gjorde vi mest grupparbeten två och två typ. Chill och bra omväxling, dagen handlade om World´s Children´s Price.
Så bra med mini lov nu! ska använda det till max! Vad hittar ni på?
 

Mina nya nagelsaker

Vad är det för något? Vad har man det till osvosv.
Akrylnaglarna
1. Instruktionsbok
2. Instruktions DVD, med beskrivning moment för moment
3. Lådan
4. Sandfil & 3-stegs bufferfilar
5. Extra hartspensalr, Nagelbandssticka, 2-i-1 topplack, harts, akrylpulver, nagellim, akriveringssprej & nagelförlängning
Nail Art
6. Låda
7. Instruktionsbok med instruktioner hur penslarna funkar och "hur" man målar olika saker
8. 8 olika nagellack. 2-i-1 både penna och super tunn borste (för detaljer)
9. Bergskristaller
10. Glitter
11. Tips på asfräna nageldesigner man kan göra med detaljpennorna
12. Fullstor borste

Slapp kväll

Idag körde jag på samma frilla som igår, mitt hår blev så lockigt sen flätorna jag hade igår och ända lösningen jag kom på var fläta det igen.
Har inget jag måste plugga till ikväll, och eftersom jag är förkyld eller allergisk eller vad jag nu är så kan jag inte träna, så blir en riktigt slapp kväll med film och BJ
Skulle ni vilja att jag visar hur man gör?

Busy

Värsta busy människan idag. Kom nyss hem, efter skolan drog jag och maja och cyklade, blev en till snowslush idag iegn.
Ska strax käka och sen ska jag iväg och hämta en sak på posten, måste ända in till stan då. 
Sen har jag svenska prov att plugga till, så busybusy. Snabb bloggning med webbcam bild, så hörs vi sen när jag har tid!
Fick massa snälla kommentarer om min fläta idag, nu är den typ mos av hjälmen, vi lovar att visa en bättre bild på den an annan dag!

Veckans blogg

•   FACEBOOK   •   BLOGLOVIN   •
 
Avslutas på söndag, ny chans på måndag.
För större chans kan man gilla min blogg på facebook, bloglovin, kommentera massa inlägg och du får självklart låna bilden och lägga upp den på din blogg/facebook/instagram. här kan du kopiera bilden
//man får anmäla sig hur många gånger man vill, större chans att vinna då//

Glasshäng

Haft en super nice kväll med Tova. Vi gick till frendo och köpte snowslash och glass, sen gick vi runt sjön och frös fingrarna av oss. Stannade vid någon fågelskådnings plats och snackade lite.
Ska ta en dusch nu och sen sova, ny vecka imorgon. Känns som en bra vecka, förutom svenskaprovet då. Men gillar att det är bara två "riktiga" dagar sen temadag och sen ledigt!

Vårstädat

Idag har jag tagit mig tid att städa min garderob. Såg ut som ett bombnedslag. Jag har även bytt ut mina vinterkläder mot mina sommarkläder. Och hängt undan kläder jag knappt använder, men som jag inte kan slänga ifall jag någon gång vill ha dom igen! hahah åhh typsikt jag, sparar allt.
Vad har ni gjort hittills idag?

Resten av dagen har jag tänkt att plugga lite, har prov på onsdag och läxförhör imorgon. Sen får jag se vad jag gör.

Vinnaren av veckans blogg

Grattis Lisa
 
Ny chans kommer imorgon! missa inte det!

Allt från HM

Maja och jag gick runt på stan en stund. Jag kom hem med tre saker, alla från HM faktiskt!(bild längre ner↓↓)
När stan stängde åkte vi ner till CandyCorner och satt där och käkade mjukglass. noomnoooom Faktiskt min första iår, har du ätit någon än?
Basic Kofta, alltid bra att ha        -        Jeans, assköna        -        Spettsklänning, bara älskar färgen 

Min moppe

Kom nyss hem från en sväng till affären. Köpte korvbröd. Älskar att köra, så självklart när mamma ber mig köpa något så sticker jag på engång!
Ska på stan senare med maja, då tar vi moppen. Jag kör, hon åker. Har inga andra planer idag. Vad ska ni hitta på?
 
instagram bild till er som undrar hur hen ser ut. Peugeot Speedfight 2. 
heter som alltid bilderbyalice på instagram
 

Blondie Brownie

Testade den smaken i måndags. Varit sugen på Blondie Brownie hur länge som helst för alla säger den är så god. Och jag blev inte besviken! Den slår inte min favorit "Half Baked" men inte långt ifrån! Den tar andra platsen.
Älskar att ena halvan är som halfbaked nästan och den mörka är bara mmmmm. Rekomenderas

En dag till

Bra dag!! Fredag och sol. Vet inte vad som hände, blev klar tidigare idag. Men ska snart åka till skolan. Tar moppen idag, huhh
Händer inget roligt idag i skolan, vanlig dag med spanska förhör och massa andra lektioner.

Fredagmorgonnöje

Snabbis på stan

Maja frågade mig om ja ville hänga med till stan, javisst. Vi tänkte cykla men blev typ hagelstorm så vi tog bussen. Gick runt på stan en snabbis och sen när vill skulle åka hem missade vi ju såklart bussen! typiskt oss. 
Jag kom iallfall hem med ett smidigt och praktisk solglasögon fodral (är så trött på att dom går sönder och repas i väskan) och en maskara.
Nu måste jag lära mig ett gäng spanska glosor till imorgon. xoxo

Charter

Köpte polly charter för några dagar sedan, varit sugen på den länge men aldrig blivit att jag köpt den! Lite för feg antagligen. Jag älskar polly rockets (inte den svarta så mycket) I charter tycker jag smakerna var lite underliga men goda. Min favorit i charter är den röda och vita. Den bruna smakar kokos, inget super fan av det.
 
Jag ger den fyra av fem pollys.

En sväng hos farmor och farfar

Tog moppen till min farmor och farfar, typ 1.5 mil dit eller nått. Gick galant, var där i flera timmar och fikade, pratade, spelade kort och pratade. Sen körde jag hem, så blev en sväng idag. 
Nu har jag lite kommentarer att svara på och läsa sen får jag se vad jag hittar på. Super awesome med lediga dagar mitt i veckan såhär!
 
- mobilbild -

Veckans blogg

•   FACEBOOK   •   BLOGLOVIN   •
 
 
 
Under hela maj månad kommer jag att ha veckans blogg. Den avslutas på söndagar och en ny chans att anmäla sig kommer på måndagar. Man kan anmäla sig hela veckan, hur många gånger man vill.
För större chans kan man gilla min blogg på facebook, bloglovin, kommentera massa inlägg och du får självklart låna bilden och lägga upp den på din blogg/facebook/instagram. här kan du kopiera bilden
Jag testar det här i maj, så får jag se om jag fortsätter!

Första maj

Jag hade en bra kväll igår. Vi var några som åkte till en brasa, kanske inte det roligaste. Sen hamnade vi hos en kompis på slutet. När jag kom hem var jag kall och trött, så blev ingen bloggning då.
Ledig dag, mitt i veckan, är ju aldrig fel! Ska se till att hitta på något vettigt.
 
kass mobil bild på nerbränd brasa typ.

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin