Alicelindstrom

Back to december

När jag vaknade imorse blev jag, som många andra, något förvånad. Kunde lika gärna ha varit december men nu är det sista mars? Mitt historiaprov gick riktigt bra idag (han "snabb rättade") och annars har det inte hänt någonting alls. Efter skolan köpte jag en bikini, i mitt huvud är det vår... Nej men hade sett en fin som jag passade på att köpa nu när den fanns i storlek. Har det kommit någon snö hos dig?
 

Black & White

Black & white
 
Klicka på bilden för att veta vart allt kommer ifrån.
 
Måndag igen då. Men det känns inte som jordens undergång då jag bara har tre skoldagar kvar till lov. Imorgon har jag mitt sista prov och läxförhör innan lovet, sen är jag nääästan pluggfri i någon vecka.

Room Tour 2015

 
En liten uppdaterad version. Den förra som är från hösten 2013 hittar ni här.

Sko-jakt

Som jag nämt förut är jag riktigt pepp på att köpa ett par nya skor. Klickar runt lite för att hitta de perfe skorna då jag har lite beslutsångest över modell, färg och märke. Jag hamnade iallafall på en sida som har riktigt snygga barnskor och damskor.
 
Alla bilderna kommer från stooks.se
 
Mina favoriter är nog dom vita och dom låga bruna Johnny Bulls! Fastnar verkligen för alla vita skor jag ser just nu, så kanske lutar åt det hållet. Vilka tycker du är snyggast?

Cinnamon Buns

 
Förra helgen testade jag den nya Ben&Jerry smaken Cinnamon Buns. Och OMG den är sååå god!! Kanelbulle glass kanske inte låter så gott egentligen, men jag blev verkligen överraskad och gillar den!!! Den får faktiskt 5/5 och är faktiskt inte långt ifrån första platsen.
 
Ni som hängt här ett tag kanske minns att jag brukade skriva om de olika BJ smakerna jag testar. Mest för att i framtiden kunna gå tillbaka och se vilka som är goda? Bestämt mig för att börja igen, någon dag.
Här hittar ni några tidigare inlägg: Cotton Candy, Dough-ble whammy, Strawberry Cheesecake.

The big A-day

Jag har sätt fram emot idag såå mycket. Nej, jag får inte lov, jag har en vecka kvar. Jag ska se säsongsfinalen av PLL. gaah. Den sändes natten till onsdag men jag har haft mycket i skolan att jag bestämde för att se det idag. 
Innan jag gick hem idag lämnade vi in våran stirling rapport. Det är ett projekt som vi arbetat med sedan 26 januari. Lite fort så gick projektet ut på att göra ritningar i CAD, bygga en stirling motor, skriva histora, användningsområden, byggprocesses, diskussion, redovisa på engelska MEDMER! 
 
Fixade lite snabba outfitbilder. nja vene

Where I want to be #15

bilder från weheartit
 
Jag har haft en rolig med små dryg dag! Vi hade fysik en timme imorse sen har vi haft kemi hela dagen fram till halv 4. Vi gjorde ett tidningsuppslag 2 och 2. Jag som tycker sånt är lite småkul med typsnitt och shit.
Nä nu ska jag faktiskt ut och springa. Varit himla mycket velande, men verkar ska komma snö till helgen så får väl passa på. Borde plugga på glosor, både spanska och engelska imorgon men jajajaja
 

Marsboxen 2015

 
Marsboxen, redan? jag är iallafall väldigt nöjd med produkterna och alla märken har jag fått i tidigare boxar så känner till dom och gillade alla 5 sedan tidigare. Iallafall så hittade jag detta i min box:
 
Elizabeth Mott - You're so FINE Liquid Eyeliner - En eyeliner med tunn borste för att kunna skapa snygga linjer för dramatiska kattögon. Den är vattenfast och lite glittrig. Alltid kul att testa nya eyeliners!
 
Oral-B - 3D White Luxe Pearl Shine - Andra gången jag får en tandkräm i en box och även denna gång från Oral-B. Denna ska ta bort 90% ytlig missfärgning på en vecka. Vet inte om jag tror på det men alltid roligt att få en tandkräm, då det faktiskt används dagligen.
 
LDB - Hydrating Agua & Sea Pearls Deo - En effektiv och mild deo som håller hela dagen. Tycker den luktar riktigt gott och kommer helt klart få användning för den.
 
Make Up Store - Lipstick - Det är ett märke som är bland de roligaste att få i sin box då jag aldrig varit missnöjd med deras produkter. Denna gång fick jag ett krämigt läppstift i en underbar rosa färg! LOVE
 
Naobay Natural & Organic - Moisturizing Peeling - En peeling med 98,8% naturliga ingredienser. Tycker det är himla mysigt med peelings och Naobay's produkter passar mig riktigt bra!
 
Vad fick du i din Marsbox? Måste även säga att jag verkligen gillar månadens design, mycket färger!

Igår kväll

Glömde att skriva igår kväll, både innan jag for och när jag kom hem. Men jag var iallafall på innebandyavslutning. Vi åt mat, körde laserdome, air hockey och sköt. Sen var det "pris/present" utdelning och dom hade skrivit något om alla, gulliiit.
Jag fick ett ljus som jag tände när jag kom hem från skolan (två timmar tidigare) medan jag åt naturgodiset jag köpte efter skolan och såg senaste THD. En bättre tisdag.
 

Vinn valfri produkt

 
Nu är det dax för en tävling. Denna gång är det i samarbete med billigamobilskydd.se.
 
För att vara med:
Gå in på billigamobilskydd.se (länk), välja vad du vill vinna och länka det i en kommentar.
 
Lycka till och glöm inte din mejl så jag kan kontakta dig om du vinner!

Studiedag

 
Idag har jag studiedag. Får se lite vad jag hittar på, kanske tränare lite glosor till slutet av veckan. Bara för att jag vet att jag kommer tacka mig själv då. Jag ska även fixa lite inlägg till bloggen. Men först, te och serietittning. Har en kärlek för riskaka med äppelmos och kanel, det är alltså vad det är på bilden.

Nytt skal

I veckan fick jag hem ett nytt skal. Det blev ett genomskinligt för visste inte riktigt vad jag ville ha och tänkte att jag kunde skriva ut olika bilder och variera. Skalen kommer från billigamobilskydd.se och gillar det starkt. Det är i silikonmodell vilket jag ofta föredrar framför hårda plastskal. Här är direktlänk till mitt skal.
 
Att fota ett transparent skal måste vara bland det svårtaste. Man ser det knappt men jaa, det finns där. Jag fick även hem 4 st touch pennor.  Psst, kolla in imorgon, kanske kommer en tävling...
 

Sista matchen

Idag har jag spelat min sista match för den här säsongen. Vi hade två matcher direkt efter varandra och det gick helt ok bra i båda. Efter matchen åkte jag hem och duschade innan jag åkte iväg och firade min kusin som fyller år idag. Hoppas ni haft en bra lördag.
 
Bilden är jätte gamal, tror inte ens det är det matchstället vi har i år, menmen 

Holes in the sky

Vet inte vad som hände, men veckan bara flög iväg! Fredag igen och klagar absolut inte. Dagen var helt ok med inte ett dugg jobbiga lektioner. Ikväll har jag tänkt se PLL, sparar det alltid till fredagar. 
Föresten, såg ni solförmörkelsen idag? Vi gick ut på fysiklektionen och kollade igenom något, inte så crazy coolt men jao.
 
 

Vinst och stirling

Vi vann matchen igår och den kändes så dunder skönt då vi mötte serieledarena!! Idag fick jag äntligen min Stirling redovisningen gjord. Det är ett projekt som vi jobbat med i 7 (?) veckor, det ända vi har kvar nu är lite i rapporten. Nu måste jag plugga spanska glosor innan jag åker på säsongens sista innebandy träning.
 
Något random bild, men så får det bli när jag inte har tid.

Tredje sista

Var hemma från skolan innan två då min sista lektion blev inställd. Passar himla bra idag då jag har match ikväll och behöver träna lite inför en redovisning imorgon! Säsongens tredje sista match, whuuut??? Ska iallafall ta tag i att träna in mitt manus nu innan jag ska käka och åka.
 
En annan sak jag köpte igår, en ny dagkräm då nästan alla mina är slut. Inte hunnit testa de men skulle kunna återkomma när jag använt den några dagar.

Tea Tree

Dagen gick ganska snabbt med inga världsjobbiga lektionen. Medan jag väntade på bussen passade jag på att gå på The Body Shop och köpa en ny facial wash. Har en från deras Tea Tree serie som snart är slut så köpte en ny. Ikväll blir det lite plugg, men ska skynda mig så jag hinner se något serieavsnitt...
 

Where I want to be #14

bilder från weheartit

Salty Caramel

 
Jag äääälskar Läkerols nya smak Salty Caramel.  Den smakar typ godis, vilken är din favorit Läkerol?

Sista sekund

Vi vann matchen igår och det kändes så skönt att komma hem med tre poäng! Vi satte 4-3 med en sekund kvar och en spelare utvisad. Idag har jag lite plugg att ta tag i, men annars blir det en lugn dag. Tänkte kolla på något innan jag börjar.
 

3.1415

Glad Pi dag, om man kan säga så? Jag har iallafall precis ätit lunch och ska strax åka iväg på samling. Vi ska åka buss 10 mil (?), spela en match och sen åker vi hem. Det känns liiite drygt med det är sista borta matchen den här säsongen.
 
Ända "passande" bliden är min laxpytt jag käkade, noomnoom

Fredag den trettonde

Glad fredag den trettonde på er. Som jag skrev för en månad sedan så tar jag den dagen inte seriöst. Men dunder glad att det är fredag och jag har knappt något plugg i helgen. Lite grejs till ett projekt som ska redovisas till veckan, samt en borta match imorgon.
 
 
Jag spenderade de senaste halv timmen med att sortera bilder i mappar. Såg den här bilden mitt i gröten så den fick hamna i detta inlägg. Nu är iallafall det riktigt sorterat. Speciellt blogg bilder och "delar" till designer som bakgrunder, headers osv.

#today

Idag hann jag bara hem och äta innan det var dax att åka på träning. Jämnför med igår då jag satt hemma i timmar innan jag behövde åka. Vi hade ioförsig klassens dag och fick sluta halv ett. Men då bloggade jag inte heller, när jag för en gång skull hade tid. 
Tagg på helg, bara gått en vecka i skolan sen lov. Känns som en eeeeevighet. Nää tänkt nog svara på lite kommentarer sen ta en kopp te och maybe kolla serie #ovanligt
 

Where I want to be #13

bilder från weheartit

En lektion

Idag har jag halvdag då det är "utvecklingssamtalseftermiddag". Men min lektion innan lunch blev inställd och slutade halv tio istället. Klagar absolut inte. Dock har jag nyss haft en veckas ledigt som spenderades i sängen. Så jag är inte i världsbehov efter en ledig dag. Men som sagt, klagar inte!
 

Esprit

Nu när snön börjar smälta även här upp i norrland där jag bor så börjar jag få lite vårkänslor. Jag spenderat tid de senaste dagarna med att klicka klickat runt på olika sidor på både vårkläder och vårinredning till mitt rum. Jag är verkligen så pepp på att köpa nya kläder till min garderob och kanske några nya fina saker till mitt rum. Vill ha lite nytt och fräscht liksom! Skulle inte säga nej till ett para nya skor. Jag har redan så jag klarar mig, men vill ha fler! Jag är riktigt sugen på ett par Nike. Har ett par Nike Air Max 90 som jag köpte i fjol vår och jag vill ha ett par till. Jag har hittat de perfekta från en collection som kom ifjol, meeeen såklart så har jag inte hittat en sida som skickar till Sverige.
Men jag hamnade inne på Esprit.se, en märke som jag vanligtvis inte brukar kolla på. Men dom hade riktigt fina kläder och kuddar. Haha kolla bara in kudden i kollaget här nedanför, såå söt. Jag hittade även några skor som jag gillar, speciellt de båda vita skorna. Och deras vita blusar är verkligen så fina och våriga!
 
Om du skulle välja något från collaget här nedan för, var skulle du välja då? Jag gillar nog den översta blusen och de vita sneakersen med orm print mest. Så snyggt och fräscht att matcha med svart eller blå jeans. Och som sagt, även kudden. Den är ju bara föööör gulli.

Modern family

bilder från google
 

Where I want to be #12

bilder från weheartit

Sista dagen

bilder från weheartit
 
Imorgon är det back to school som gäller, alltså min sista dag hemma idag. Känns väldigt tråkigt men ändå lite skönt att komma tillbaka till rutinerna. Det känns väl inte som jordens undergång då det bara är tre och en halv vecka till påsklov. woohoo Planer för idag är nada. Så lär spendera dagen framför datorn eller någon serie... Vad hittar du på idag?

Hairburst: Före & Efter

Jag skrev ett inlägg (länk) om att jag tänkt testa Hairburst under 30 dagar. Jag fotade före bilder innan jag började. Det har nu gått en månad och bruken är slut så idag fotade jag efter bilder.
Båda bilderna är fotade på halvblött hår, då mitt hår är minst lockigt. Ljusen är lite olika, har alltså inte färgat håret eller någonting.
 
 
Jag drog ett streck vid längden för 30 dagar sedan på båda bilderna. Och jorå, det har vuxit en hel del. Jag har ingen aning om hur mycket mitt hår växer på en månad om jag inte äter hairburst. Men tycker det har vuxit himla bra ändå!

Salty or Sweet

 
Köpte Marabou's nya choklader i mini storlekar på pressbyrån. Noomnoom vad goda dom var! Vet inte vilken jag gillar mest, kanske den salta, eller den söta eller jag vet inte. Tycker det egentligen inte var så speciell stor skillnad på dom två. Men goda var dom. Har du testat någon av dom? 

En dag i backen

Imorse åkte pappa och jag iväg till en slalombacke där vi spenderade några timmar. Väderet och backen var helt perfekt! Sol och lagom varmt.
3 bilder som beskriver min dag.


Mega kebabtallrik till lunch // backen // renar

På äventyr




POLYVORE

 

Sushi

Jag vaknade halv åtta men klev upp vid åtta. Så jag borde ha hunnit en hel del idag, men nej då. Jag var en sväng på stan med mamma och vi köpte med oss sushi hem. Ätit det, kollat serier och hängt vid datorn. Faktiskt filmat en video som varit riktigt efterfrågad... kan ni gissa vad?
 

Onsdag

Min blogg har legat nere hela dagen. Lite domän problem, men nu rullar det igen!
Idag har jag varit hos min farmor och farfar. Ätit, spelat kort, fikat och surrat. Älskar att vara där och det var himla mysigt! Kvällen spenderas med te och Glee. Började se där jag slutade för något år sedan och snart sätt en säsong. wooppsii
  
Bild som jag tänkte lägga upp igår, men kände att det inte var någon ide då ingen ens kunde komma in på min blogg. Men iallafall, kladdkakemuffinsarna jag bakade.

Travel around the world

bilder från weheartit
Vart i världen vill du resa just nu?

Photoshop tips - action

Här kommer ett litet photoshop tips då jag har insätt att den kategorien är lite tom.
Actions eller funktionsmakron. En av mina favorit funktioner i photoshop. Vad gör en action? Det är som "är en förinspelad serie av kommandon i Photoshop". Tycker det är himla smidigt och går fort. Man kan ladda ner färdiga eller skapa egna. Och i det här inlägget tänker jag visa hur jag laddar ner. 
 
1. Jag börjar med att hitta en action att ladda ner. Exempelvis från deviantart.com eller googla. 
2. Öppna sedan photoshop och action/funktionsmakro menyn (1). Om du inte har den öppen eller inte använt den tidigare hittar du åt den under Fönster/Window - Funktionsmakron/Actions. 
2. För att öppna din action i photoshop klickar du på den rullgardninsmenyn (2) och välj Load actions eller Läs in makron. Du väljer den action du vill ha och poff så har du det i till PS.
3. För att använda din action klickar du bara på play knappen (3) så är det klart. Värderna kan ändras för att passa just den bilden du vill redigera. Men här under ser ni för och efter bilder med bara några klicka.
 

Svar på frågor

Vart köper du dina svarta jeans? Dom är skitfina, hittar aldrig några bra. Mina favoriter just nu är mina från Cheap Monday, Spray on. Dom är lite kortare i modellen vilket jag tycker är bra då de flesta andra jeans är för långa för mig. Dom är super stretchiga och färgen håller faktiskt helt ok.
 
 
Några frågor angående glossybox:
Vad kostar boxen? En box kostar 139:-
 
Får man inte samma? Du fyller i en "profil" om dig själv. Hudtyp, hårfärg osv. Så det är inte säkert du får samma som alla andra. Det brukar vara några produkter alla får samma i varje box, men annars är det olika. Ibland blir man kanske liiite avis på andra som får bättre saker. Men ofta kan du få den saken längre fram.
 
Hur ofta kommer den? En gång i månaden. Januariboxen kommer i slutet av januari, februariboxen kommer i slutet av feb osv.
 
Är det värt det? Jag tycker helt klart att det är värt det. Om du tycker det är roligt att testa olika smink- och skönhetsprodukter från olika märken så tror jag det passar dig. Vissa saker har jag använt slut på och andra har jag knappt rört. 

Ny design?

Under de senaste månaderna har jag tackat nej till de design beställningar jag fått. Jag har inte haft tid. Men nu när jag har lov och knappt har något inplanerat har jag "öppnat" min designsida igen. Så ifall du är sugen på en ny vårig design hittar du alla priser, portfolio och info genom att klicka på bilden eller länken i menyn.
 
 
Första mars idag? Det har alltså gått två månader av 2015! Idag har jag knappt gjort något. Tänker fortsätta med det resten av dagen, typ kolla lite serier som jag ligger efter i.

#travel

bilder från weheartit

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin