Alicelindstrom

Ben&Jerry

Spenderade halva skoldagen på ett ställe som inte var skolan. Kan berätta mer om det senare. Får inte träna idag så istället gör jag raka motsattsen. Ben&Jerry och film. Måndagen blev genast mycket bättre. 
 
Någon som smakat den smaken? Jag har aldrig gjort det, det var den ända som fanns som jag inte smakat och som inte innehöll massa saker jag är allerginsk mot. 

Hitta rätt smink på nätet – 5 tips

Numera så behöver man alls inte acceptera det utbud och de priser som finns i en lokal sminkbutik. I och med att man kan handla smink på nätet så finns allting som man kan drömma om inom några klick med datormusen. Nu kan man dock uppleva att det är svårt att hitta rätt online.

 

Följande tips är smarta att tänka på då du ska handla smink online:

1.     Handla från en svensk sminkbutik online

2.     Se till att sminkprodukterna håller hög kvalitet

3.     Dra nytta av kampanjer och rea på smink online

4.     Se till att få nyhetsbrev från en webbutik med smink

5.     Bli medlem i sminkbutiken för fler erbjudanden

 

Med hjälp av dessa tips så kan du handla smink på nätet och få rätt produkter till rätt priser. Ovanliga färgtoner, unika produkter och de redskap som du behöver finns nämligen online i sminkbutiker som är öppnadygnet runt och som är lätta och säkra att handla i. Har ni några andra tips på vad man ska tänka på när man handlar smink på nätet?

Älskar baby lips!!!!

Recension av Maybellines nya anti-shine stick kommer senare idag, eller imorgon.

Chill söndag

Idag har varit en riktig vilo dag, inte gjort något vettigt på hela dagen och varför börja nu? Tänk köra på en slapp kväll med någon film (FILM TIPS NÅGON??) men först har jag tänkt ta en lång dusch med hårinpackning och allt. Och sen fixa mina naglar som är så galet torra så dom håller på att spricka allihopa! Så kallt ute. Speciellt på morgonen när man kör till skolan.
 

Wanties

Här är några saker jag vill ha lite extra mycket just nu. Får se vad nästa inköp blir. Riktigt sugen på ett lack från O.P.I´s San Francisco serie eller ett stadigt stativ eftersom jag använder mitt så mycket och mitt är väldigt kort och rangligt.
 
Vad vill du ha "lite extra mycket" just nu?

The world is small

Canon EOS 600d - Canon EFS 17-85mm 

Identity thief

Såg precis filmen "Identity thief" riktigt rolig! Handlar om en kille som får sin identiet stulen. Så roligt, passar perfekt för långtråkiga kvällar. Fler som sätt den? Jag tycker att den var snäppet lite för lång, 20 minuter kortare skulle ha varit bra. Men helt okej film ändå.
 


Polyvore

 
Jag har börjat använda sidan och appen Polyvore. Det går ut på att man gör collage med saker (kläder, smink, inredning osv) man tycker om. Tycker det är sjukt kul att klicka runt och inspireras.
Ni hittar mig här. Följfölj. Kommentera vad du heter så kanske jag kika in dig.

Shopping

Kom ganska nyss in genom dörren. Varit en sväng på stan. Gick för med mamma en stund och fikade, sen åkte hon hem och jag stannade en stund. Kom faktiskt hem med det jag tänkt. 
 
Blev ett nackellack från HM, stor mysig svart stickad tröja från Gina Tricot. Och Maybellines Fit me anti-shine stick som jag hört sååå mycket bra om. Ska bli roligt att testa.
Köpte även lite mer, men det är inte så kul att se.

Photoshop tips?

Funderar på att börja lägga upp mer photoshop tips. Vad vill DU ha för tips?
Tipsen kommer antingen i video eller i en steg för steg guide!

Hår babbel

Fredag, kung, världsbäst, grymt, awesome. Går att beskriva med många ord! 
 
För övrigt så färgade jag mitt hår med färgbomb igår. För er som inte vet vad en färgbomb är så skulle man snabbt kunna säga att det är en hårinpackning med färgpigment. Min har lila, när jag hade lila hår så använde jag den istället för att färga om en gång i veckan. Att färga sliter, men inte bomben.
 
Färgen kommer försvinna om någon tvätt. Jag funderar faktiskt på att färga mitt underhår lila igen. Eller någon annan färg, har rosa, lila och blå hemma. Vad tycker du?
 
Här hittar du inlägg jag skrivit om färgbomb, lila underhår när jag färgade hos frisören

Inspo

weheartit bild

Sopptävling

Idag hade vi sopptävling på hemkunskapen, film hela NOn och sen var det mest som vanligt. Träning ikväll och efter det har jag bara tänkt ta det lugnt. Fredag i morgon vilket är grymt.
 
Det har börjat bli kallt, frost på morgonen och har läst att det snöade någonstans idag (??) redan börjat sakna sommaren, men vill ändå på något sätt ha snö. Vad gillar du mest? Somma eller vinter?

Fall outfit

 Skulle lugnt vilja ha allt på bilden! Om jag ska välja en sak blir det nog skorna, eller Lipbalmet. Vad väljer du om du bara får välja en sak?

Good to bad

Engelska plugg och innebandy träning är planerna för resten av dagen.
Vaknade med såndär perfekt hår, good hair day. Beach curl/waves. Var glad hela morgonen men när jag kom till skolan var allt bara kaos. Nu är det ännu mer kaos och det mesta är bara platt. Ni kan ju tänkt på hur det såg ut imorse. Gått får good to bad hair day.

faith

bild från wehartit

Thai lunch

Hela dagen var faktiskt okej. Kollade på utställning på morgonen, men var så galet kallt nere i hamnen där det blåser. Sen gick jag på stan en sväng med några tjejer från klassen och sen käkade jag och tre till thai resten någon annanstans. Kännde mig som en bloggare som fotade maten. Eller inte.
 
Ris och säsongsgrönsaker aka vegetarisk.
Sen körde vi tillbaka till skolan, hade matte. Och gympan blev inställd för att vi inte hade någon lärare, då var det bara att byta om igen och åka hem. Men jag klagar inte.

Mini sovmorgon

Idag börjar vi skoldagen inne i hamnen och ska kolla på någon båt. Vilket leder till några minuters sovmorgon. Men absolut bättre än inget! När det är slut börjar nästa lektion efter lunch, så blir kanske en sväng på stan + lunch. Inte helt fel.
 

Jag idag. Tröjan är iallafall från HM, så ni slipper fråga.
Ha en bra dag allihopa.

Hallonjuice

 
Igår var jag sugen på något smoothie aktigt, men något lättare som man inte blir lika mätt av. Så jag gjorde "Hallon Juice" som man skulle man kunna kalla det. Receptet ser ni på bilden. Super lätt och väldigt gott. Jag hade "Wild strawberry and melon" smak på min saft. Så det är bara att ta det man har. 

Minion

Älskar min minion tröja, den är så söt! Det står "I got mad ninja skills" kommer från Rue21. Till det hade jag vanliga svarta jeans från Gina Tricot.
 
Ikväll är säsongen första innebandy träning. Ska blir kul att träffa alla, men min kondis är verkligen inte bra. Lite nya spelar från andra lag, och ny tränare annars är det mesta lika. Varit osäker på om jag ska fortsätta, men jag kör några gånger och känner efter. Vad hittar da på ikväll?

One life

 
This for the people living with a stressful life 
This for me this for you this for everyone alive 
If you believe that this is true then maybe we can all decide to come together just tonight and put everything to the side 
Open your eyes one life and were living it right 
And I think tonight we gone loose are minds 
It's the perfects signs ya the perfect times 
And yea sometimes my life gets to crazy for me to try 
But not tonight because u only got one life
 

Granola

Haft lite granola tillverkning nu på eftermiddan. Jag har aldrig gjort egen förut men oj så gott det blev! Kommer självklar ätas till frukost imorgon.


Vad brukar du äta till frukost?

Ylvis

Tror inte någon har missat Ylvis låt "The Fox". En såndär låt som verkligen fastnar på hjärnan. Och musikvideon är bara för rolig! Kollade om killarna hade gjort någon mer låt eftersom jag aldrig hört om dom innan. Och hittade några låtar ↓
 

Middag + outfit

 
Just nu är jag och äter middag med några från släkten. Tänkte vara snäll, så här har ni kvällens outfit.
Tröja - HM, Jeans - Levi´s, Armband - Treasure Island, Halsband - minns inte :(
 
Ha en bra kväll allihopa!

Instagram

 
Vilken är din favorit app? Min är nog instagram.

Dator morgon

God morgon på er. Har spenderat ungefär hela morgonen framför datorn med youtube, weheartit och bloggar på skärmen. Nu hade jag tänkt att städa lite och senare idag kommer lite släkt hit på fika. Vi hörs senare under dagen för är super pepp på att blogga!
 
Bild från i måndags

Bäst som finns

Äppelkaka för 1 person. Mängden varor kan man variera stort beroende på formen. Men skriver på ett ungefär.
1. Sätt ugnen på 250 grader
2. Smöra en form
3. Täck botten med havregryn (ca 1,5 msk för mig)
4. Skala och skär ett äpple (jag brukar ha 2/3 av äpplet)
5. Lägg äpplet på havregrynet och strö på lite kanel
6. Häll på havregryn så det täcker äppelbitarna (kanske 2-3 msk behövs)
7. Skriva så tunna skivor margarin du kan och täck hela kakan.
8. In i ugnen i ca 15 minuter
 
Jag tycker det är super gott att äta med en liten klick vaniljglass eller vaniljkvarg/kesella.
En favorit för den perfekta film/mys kvällen! Inte så speciellt onyttigt, lätt och så otroligt gott!

Perfect

Just nu känns allt sådär bra. Klar med allt plugg (2 förhör imorgon) , precis tagit ut mitt nya beroende ur ugnen och ska äta upp det samtidigt som jag ser på vd. Fredag imorgon, sista dagen innan helg. Och inte nog med det sovmorgon. Regnar utanför och i mitt rum luktar mitt favoritdoftljus. AHH bra kväll!
 
Äppelkakan, skulle lugnt kunna leva på den föralltid. Vill ni ha receptet på den är det bara att säga till!
 
Just nu är Blog Awards i full gång, flera av de bloggarna jag läser är nomenerade, verkligen jätte roligt. Ska bli kul att få veta vem som vinner, fast att bara vara nomenerad är grymt!

Top 3

Det här är mina favorit serie, någon "sammanfattning" vad dom handlar om behöver jag nog inte skriva. Tror det flesta vet annars är det bara att googla.
 
Gossip Girl, ahh såå bäst! Världens sämsta är att det är slut! Skulle kunna fortsätta i oändligheten. Helt okej för mig liksom.
 
Grym serie det här med! Längtar verkligen till Halloween avsnittet senare i höst. Vill få svar på så mycket, varför, vem, hur. Klurig serie det där.
 
Nyss börjat kolla på den, men ändå hamnar den med i min topp tre! 
 
Vilka serie är dina favoriter topp tre? 

Love PINK

Idag hade jag på mig min Love Pink tröja från PINK. Jag älskar den verkligen, en ny favorit i garderoben. Så varm och mysig. Till det hade jag vanliga ljusa jeans.

Regn dag

Idag har det regnat hela dagen. Vilket resulterat till vattenskada på skolan och att man blir lite extra glad att man har moppe och slipper cykla hem! Och det verkar som att regnet ska fortsätta hela kvällen. Hur mycket regn kan det komma egentligen? Lite läxor att ta itu med, men sen får jag se vad jag hittar på. Om jag plugga bra ska jag belöna mig med en film eller serie.

Förändring

Igår kväll, lite så där spontant, möblerade jag om i mitt rum. Kändes att det behövdes en förändring nu när hösten börjar komma. Så rummet fick det bli. Riktigt nöjd. Här hittar ni före bilder. Och efter bilder ser ni här under. Skulle ni vilja ha en roomtour kanske?
 
Inte riktigt klar, lite osäker på hur jag ska ha det och funderar på att köpa lite nya detaljer. Men på god väg.
Vad tycker ni? blev det bättre eller sämre?

Svar på hår frågor

 
Hur många gånger har du färgat ditt hår? Jag har blekt slingor 1 gång, tonat kanske 4 gånger, haft lila och blått underhår, färgat både lila och blått hemma, men en gång färgade jag lila hos frisören.
Är ditt hår färgat nu eller är det din naturliga? Blekte slingor för något år sen som fortfarande är kvar. Annars är det nog mitt naturliga.
Hur får du det så långt? Jag vet egentligen inte. Jag är inte speciellt snäll mot mitt hår. Men antar att det är något jag ärvt, från farmor :)
Vad använder du för produkter? När jag dushar har jag shampoo och balsam. Ibland hårinpackning. Använder alltid hårolja efter jag har dushat. Ibland har jag hårspray men försöker använda det minre. Och använder torrshampoo, om det nu räknas? Jag använder olika shampoon och balsam, mina favoriter har jag inte hemma just nu, men dom är från Loreal i Elvital serien. Här är ett inlägg med hårprodukter jag anväder, och där finns mina shampoon och balsam med. Dom på bilden har jag just nu. Hårinpackningen använder jag 1-3 gånger i veckan. Mitt volympulver, volym creme, volym spray pulver, hår mouse, värmeskydd och hårsprayAnvänder det inte vardagligt längre. Men händer ibland. Salt Spray, inte använt den så mycket än. Men gillar den. Torr shampoon från Batiste, alltid bra att ha, använder när det behövs.  Hår olja, den är så bra, älskar den. Skrev ett inlägg om den här 
Är ditt hår slitet efter att du tupperade det? Om nej, hur gjorde du för att det inte skulle bli det? Jodå, det är nog ganska slitet. Slutade med att använda volymtång och tuppera det varje dag för att det blev så slitet, och för att det tog tid. Just nu tupperar jag det lite. Det är klart att det sliter, men tror det funkar bra på mitt hår. 
Vad är ditt naturliga hår? lockingt? rakt? Mitt naturliga hår är lite vårigt.
plattar/lockar du ditt hår? 
Plattar det inte så ofta, jag har lite andra knep för att få det hyffsat platt. Och lockar gör jag nästan aldrig. Sover i flätor.
Hurr lång tid tar det för dig att fixa ditt hår på morgonen i genomsnitt? Det beror på om jag gör något med det, typ flätor eller något. Men om man bara tuperar lite och sätter upp luggen så kanske 2/3 minuter.Om jag gör en fläta eller något så tar det längre tid.
Använder du löshår? Nej jag använder inte löshår, allt är äkta.
Brukar ditt hår lätt bli fett? Om du inte har det så hur gör du för att inte få fett hår? Det är ganska svårt att säga. Men tror jag ligger lite mittemellan. Vissa får fettigt hår på engång och andra behöver bara tvätta håret en gång i veckan. Jag klarar mig tre dagar utan att tvätta håret och att det inte ser eller känns fettigt. Att använda torrshampoo är ett super bra tips mot fettigt hår.
 
 
 Roligt att ni ställde så många frågor, men som sagt, jag är inte proffs det jag kanske sagt nu är helt fel. Men såhär gör jag och dethär använder jag. Har du något tips på en bra produkt så är det bara att säga till!

Måndag igen

Finns inget att skriva om idag, helt vanlig dag. Alla läxor jag har är till i slutet av veckan, så antar att jag tar en kväll framför en grym serie med fryst frukt. MUMMS
Vad hittar du på ikväll?

Känns riktigt höstigt ute, förutom löven som fortfarande är gröna. Men blåser, regnar och är kallt.

Shoes

Pic from weheartit

Mys dag

Idag har jag haft en riktig slapp dag, ni vet en sån dag man bor i mjukiskläder och tjocksockar under en filt, med ljus tända och tittar på serie och filmer. Helt okej dag, för orkar inget annat.
 
 
Ikväll ska jag på pumpatävling final. Våran pumpa är verkligen liten iår! Så vi kommer nog väldigt långt bak. För två år sen kom vi faktiskt trea, då vägde våran nästan 12 kilo. Ifjol vägde den 3,7.

Vampire Diaries

Vampire Diareies, gassh vad det är bra! Mitt nya serie beroände ungefär.
Jag har alltid varit super anitVampire Diaries. En person "tvingade" mig att se två avsnitt i sommras, fattade inte ett skit så gav upp. Sen när jag läste era kommentarer om serie tips så skrev de flesta VD och två av mina andra favorit serier. Så gav det en chans och nu är jag fast! 
Började för någon vecka sen, är på säsong 1 episod 18 maybe.
 
Vilken är din favorit serie?

Autumn

bilder från weheartit

Caviar nails

 
Testade mitt kaviar nagel "kit" igår i märket Ciaté. Ni vet det här. Målade alla naglar i guld och ringfingrarna blev kaviariga. Nu har jag småpärlor lite överallt. Svårt att få dom att sitta fast, men annars funkar det bra!
 
Hiss/Diss?

Dimma

Hade en bra kväll igår, även fast det var fredan den trettonde. Var med ett gäng kompisar. Det var så galet mycket dimma när vi skulle köra hem, ibland såg man ingenting. 
Nu hade jag tänkt att fota och fixa med ett önske inlägg och sen fortsätta se på ett vd avsnitt som jag inte hann se klart igår. Planer för helgen är oklara, men skönt det med.
 
Misslyckad "slängamedhåretbild"

Dagens

hmm, hur bra outfit bild blev det egentligen inser jag nu? Man ser knappt halva tröjan och bara av byxorna. Man kan nog kalla det "dagens hår/ansikte"
 
Tröjan kommer från PINK (Victoria´s Secret) älskar ryggen (som jag då såklart glömde fota) i det här inlägget ser man ryggen lite mer // byxorna är vanliga svarta från Levi´s // till det hade jag mina Dunkisar ni vet domhär

Seg morgon

Första gången jag mobilbloggar sen dom uppdaterade appen. 
Dagens sovmorgon blev vara vaken morgon. Vaknade nästan 2 timmar tidigare än vad jag tänkte. Låg vaken en stund tills jag kom på allt kul man kan göra. Hunnit med massa saker, lång frukost, fotat lite löv, läst bloggar och bara segat på.



Ser ut sådär idag, tröja från PINK byxor från Levi's 
Bättre bilder kommer kanske senare

911

Igår var det 911 (tänkt lägga upp inlägget igår) tycker att det som hände för 12 år sen och en dag verkligen är hemskt! I sommras när jag var i usa var vi på Ground Zero. Då tyckte jag det var ganska tråkigt, men nu inser jag hur stort det är att varit där!
 
Från Ground Zero
Såklart såg man ju det nya huset som byggs där i närheten som är tokigt högt.

Skolfoto

Idag var det skolfoto som gällde. Inget stort fan av det, men vem är? Jag har aldrig lyckats bli bra, men man fortsätter ju hoppas. Har du haft skolfoto än?
 
Såg ut sådär, men andra ord som vanligt. Vans tröja och svarta jeans. Enkelt
 
Har SO förhör imorgon på Första Världskriget som jag tänkt plugga nu, ikväll får jag se vad som händer. Siktar på serie kväll + börjar tio imorgon.

Svaren på alla era frågor om hår kommer, har inte haft tid under veckan, massa plugga. Men det kommer till helgen.

Pod

Podcast´s, hjälp vad det  har blivit populärt. Man ser en nästan varje dag, på youtube, bloggar och lite överallt. Jag kan tycka att det är segt att lyssna på en pod. Många är ganska röriga och ointressanta. Men jag hittade en som JAG tyckte var bra. Nämligen Chloe Schuterman och Nicole Falciani Grängshem. Jag brukar kika in på båda tjejernas bloggar ibland, mest Chloe´s. här hittar du den.
 
Har du någon Podcast du vill tipsa om?

Skoljoggen

Idag hade vi skoljoggen efter lunch. Det ända som är bra med det är att man får sluta tidigare. Annars tycker jag det är skit. Ska plugga engelska nu, och ikväll ska jag på bio. Dagen är räddad ungefär.
 
Ser ut som en mosat murmeldjur just nu, ny dushad och allt. Så bilden är från igår.

Vart är skorna köpta?

Vart är skorna på bilden köpta? ↓
 
Jag köpte dom på Nike Town i New York. Älskar dom ♥
Döpt dom till dunkisar, mina Nike Dunk Sky High. (dom kan inte flyga, om ni nu skulle tro det)

Sötaste


Jag har verkligen världens sötaste läsare! Den här bilden har super snälla ida skickat till mig, besök hennes blogg zooapa.blogg.se
 
Jag vill även passa på att tacka er alla för alla söta och fina kommentarer ni skriver varje dag! Ni är bäst!

Tröttis

Mitt hår idag, lockigt.
 
Inte hänt något speciellt idag, vanlig måndag. Slutade två och sen hjälpte jag en kompis med hennes blogg design. Har varit trött hela dagen så skiter i att plugga och ska ta en serie kväll, igen.

Blogg.se appen

Imorse uppdaterade jag blogg.se appen. Jag älskar den. Flera nya bra funktioner, snygg, lätt att hitta och flera andra posetiva saker. Man kan nu bland annat svara kommentarer, tidsinställa inlägg, kolla vilka inlägg man har i utkast och massa annat, direkt i mobilen.
Det ända jag saknar är att dom har tagit bort där man hade sina favorit bloggar. Super synd, det anväder jag varje dag. Men man får hoppas på att det kommer tillbaka.
 
Vad tycker du om den nya uppdateringen? Man får verkligen hoppas att inget börjar krångla nu!

Favorit

Jag har hittat min allra favorit mascara någonsin! Maybellines The Mega Plush Volum Express mascara.
Borsten är böjbar, den klumpar inte, super bra mascara, lätt att tvätta bort, ger volym. Älskar den!
Borsten är stor, vilket kan vara en nackdel på de undre fransarna, så på dom använder jag ibland Cat Eye.
Jag köpte min i USA och jag har aldrig sätt den i sverige, så när min är slut är jag körd
Har du någon favorit mascara?

Serie tittning

Inte gjort så speciellt mycket idag, tränat lite, städat och lite sånt. Hade inte tänkt göra något ikväll heller. Hittat en ny serie jag börjat följa, så blir antagligen några avsnitt av den tillsammans med äppelkaka som blev över från igår. Mys kväll såhär i slutet av veckan. 
 

Höst

 

Cosy

Bild från weheartit

Rödavinbär och sommar

Hade riktigt tråkigt så blev att jag bakade. Hittade ett recept på en blogg som jag testade. Och mmuumss vad gott det blev. Ville baka något med rödvinbär, så blev en rödvinbärskaka med mandelmassa.
 
hann inte ta någon bild på kakan innan den började bli uppäten..
 
Varit sommar varmt idag, sol och 23 grader. För övrigt så fotade jag årets första höstbilder, visar sen. 

Hår inlägg

Love autumn

Fall is here <3

Mycket folk

Igår var det dans. Så mycket folk, litet rum, varm, trångt. Haha jobbigt.men var faktiskt lite kul, ibland. Även fast jag knappt kan dansa.
Sovmorgon idag vilket alltid är bra! Ska snart köra iväg på de fyra lektionerna vi har idag, sen är det helg!

Snabb iPadbild

Weightless

 
Lite såndär tidsfördriv.

Ciaté

I fredags låg det ett paket i min brevlåda. Det innehöll ett grått nagellack från Ciaté (längst till höger) och ett kit med Caviar pärlor och ett guld nagellack. Så spänd att äntligen få testa det. Visar resultatet sen.

Dans

 
Idag var det vanlig dag på förmiddan, efter lunch hade vi dans "träning". Det kom en tjej för att lära oss hur man dansar ungefär. Och på torsdag kväll är den dans för alla nior i hela kommunen. Jag är så dålig på att dansa. haha. Man trodde det skulle vara hemsk, men det var faktiskt ganska roligt att dansa.. även fast jag är så dålig...

"Frilla"

 
Kan man ens kalla det så? Dagens frilla? Här har ni iallafall en bild på mitt hår idag. Gjorde två snabba "snake braids" för att hade fått "fjång" som vi säger i skolan.  Bilden är efter en hel dag i skolan och efter att ha tagit av och på moppehjälpen. 
 

Hurra för moppe

Då var det måndag igen. Vad hände med helgen liksom? Hade en helt vanlig tråkig dag i skolan. Slutade vid tre, hemma sju minuter över (hurra för moppe) och har gjort inget sen dess.
Ikväll ska jag ta en göra ingenting kväll, så trött.

Sleep over

Hade jätte kul igår/natt/idag, Vi käkade mat sen åkte vi på barnensdag. Det var ganska värdelöst där så vi körde hem och såg film. Sinster och Vampyrer Suger. Sen blev det att nästan alla stannade och sov över. Fast det blev ju inte så många timmars sömn. Hemma nu och har inga planer fram till ikväll då jag ska på något med innebandyn.
 
Smart nog har jag inga bilder, så tack weheartit. September nu, vem tog sommaren?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin