Alicelindstrom

Headers genom åren #2

Missade du min del ett med gamla headers så hittar du det inlägget HÄR.
 
Nu skuttar vi in i 2012. På den tiden hade jag lila underhår (lite urtvättat på bilderna) och lite väl mycket volym. Min fina kanin Bella fick såklart vara med på en bild. Denna headern var min första bildspel om jag inte minns helt fel. Vääääldigt coolt på den tiden och det var många som ville ha hjälp.
 
 
Den här var väl ändå aningen normal för att jag var 14 år? Vad mer ska jag säga?? Här hade jag iallafall upptäckt Photoshop!
Nytt år och under 2013 tar jag mina Photoshopskills till en ny nivå. Lägg gärna märket till mitt lila underhår samt min fina Mimmitröja som min pappa köpte till mig i Usa. Tycker fortfarande att den här designen jag hade till den här headern är fin!
 
 
Det här var min höst och vinterheader 2013. Jag vet inte om jag hade för mycket fritid eller om det faktiskt var så roligt att greja med bilder. Bilden på mig, träden och månen har jag fotat själv. Bilderna på djuren "lånade" jag på internet. Jag tycker fortfarande att den är lite småcool och fin, även om jag ser några saker jag vill ändra på nu på direkten!
 

Våren 2015. Här gick jag i nian och jag undrar fortfarande vad jag gjorde med mina ögonbryn???? Varför är dom så smala och kantiga?? Det blev till och med värre än såhär närmare sommaren. Men i övrigt så gillar jag headern. Fina färger och vårig.
 
 
Sist ut, som inte ens är speciellt rolig, är denna. Bilden fotade jag samma dag som min julavslutning i ettan på gymnasiet, alltså under 2015 men jag hade den som header den vintern. Sååå tyyyp 2016. Jag minns att jag tyckte den var så fin för att det snöade och ljuset var så bra.
 
Alla headers jag har haft sedan dess finns sparande i kategorin "design" så vill du se fler så är det bara att kika in där!

Alice vegotisdag #12

 
Jag fick världens sug efter en korvgryta. Jag har inte ätit det sedan jag slutade med kött och tog tag i det nyligen. Receptet hittade jag HÄR. Det står att det är för två personer men för mig räckte det minst fyra portioner. Här är min version:
 
Ingredienser:
olivolja

1/2 purjolök

1/2 chili

4 st vegetariska bratwurst

2 dl havregrädde

salt, peppar, oregano efter smar

ca 1 msk soja

 
Gör såhär:

1. Hacka purjolöken och chilin och ha i stekpannan och låt det från bryna i några minuter.

2. Koka spagetti eller annan pasta.

3. Skär sojakorven i skivor och tillsätt det i stekpannan. Krydda med salt, peppar och oregano och låt steka.

4. Tillsätt havregrädde, soja och blanda. Smaka av med kryddorna.

Min bloppis

Som jag tidigare nämn har jag väldigt mycket smink och skönhet och det allra mesta har jag fått via pressutskick, samarbeten eller liknande. Jag har väldigt många produkter som ALDRIG är använda, många som endast är swatchade samt ett fåtal som är testade. Istället för att alla produkter ska stå i mina badrumsskåp och bli gamla säljer jag dom på min nya BLOPPIS superduper BILLIGT! Minst halva priset!!
 
Produkterna ligger i "paket", tex sminkpaket, kroppsvård eller ansiktspaket. Antingen kan du köpa hela paketet (priset står i rubriken, klicka på bilden för mer info) men om du intresserad av en specifik produkt är det bara att du kontaktar mig via mejl: [email protected]. Vill du se fler bilder funkar det toppen att mejla!

Redigerade bilder

 
2012-2014 tyckte jag väldigt mycket om att sitta i photoshop och leka runt för att få till lite större redigeringar och inte bara ändra kontrast och färger. Här ovan är några av de bilder jag gjorde och min favorit är nog kanske katten längst upp till vänster. Bilden på katten fotade jag på baksidan på en katt som gick förbi och jag minns hur nöjd jag var med den back in 2012. Då var jag alltså 14 år! 
Vill du spana in fler av mina redigeringar så har jag en hel kategori om det HÄR.

Jag ska resa till...

I några inlägg längre ner släppte jag nyheten (oj vad stort och dramatiskt det lät) att jag ska åka på en resa i mars. Det är ingen Berlin-weeken precis utan lite längre än så. Jag och min kille ska åka till Myanmar (tidigare Burma). Jag vet inte hur många frågor jag fått om vart det ligger när jag berättat om att jag ska resa dit meeen det ligger i Asien. Söder om Kina, väster om Thailand och öster om Indien och Bangladesh. 
Vi åker den 29/3 och är borta två veckor. Bo kommer vi göra på ett helt ok hotell, postar lite bilder här under. (alla lånade från deras hemsida/booking).
 
Stället vi ska till heter Ngapali Beach och jag hittade det ungefär genom att googla "asia paradise beaches" typ. Många tror att den stranden om några år kommer bli som Phuket, Boracay eller Bali. Full av turister, nedskräpning och fullt med stora hotell som "förstör" naturen och området. Som jag har förstått så är de flesta hotellen nybyggda, stranden är ren och tom, lokalborna hjälper gärna till och är inte less på turismen. Samt att det är väldigt billigt och inte så "turistiga priser".
 
 
Jag ska alltså bo på ett hotell med fem stjärnor + tumme upp, 9.3 av 10 rating på booking. I en bungalow med fönster till väggar, på en strand, infinitypool, med egen utomhusdusch och badkar???? Det går nog inte att bli besviken. CRAZYYYY
Kanske har jag någon läsare som varit på Ngapali Beach och vill dela med sig av lite tips?

Redigeringsappar i mobilen

Jag gillar att redigera bilder, både i datorn och i mobilen. Som många av er kanske vet så använder jag Photoshop i datorn men i det här inlägget tänker jag visa er de sex apparna som är mina favoriter när det kommer till redigering i mobilen.
 
 
Lightroom
Först ut är Lightroom som det senaste halvåret blivit min absoluta favorit när det kommer till redigering av både systemkamerabilder och mobilbilder. Appen är gratis och väldigt enkel att använda. Du kan göra dina egna presets, vilket kort är som ett eget filter som du sedan kan använda på alla dina bilder för att få din stil. Det går även att köpa färdiga presets från ex influencers. Mina bilder på instagram är ljusa och färgglada, då har jag gjort presets som passar till det.
 
VSCO
Det här är den app som var min favorit innan och den har varit det i många år. Nu använder jag den för bloggbilder och mobilbilder som inte ska redigeras i samma "tema" som mina instagrambilder. Det finns mängder av filter och det går även att ändra väldigt mycket.
 
 
 
Afterlight
Förut var det här en app jag använde då och då för att redigera. Idag använder jag den endast för att den har väldigt fina lensflare och dust.
 
Facetune
Nej jag använder inte den här appen för att ändra storleken på min näsa eller för att se smal ut. Jag använder mest deras whitening-tool för att göra vita saker i bilden vitare. Inte bara tänder utan det kan vara sand eller bakgrunden. Även smooth är en favorit för jag gillar suddiga bakgrunder.
 
 
 
PhotoCollage
Det säger sig väl ganska naturligt vad den här appen gör, kollage. Jag använder den mest till mobilbilder som ska ut på bloggen. Det är enkelt att välja hur många bilder, vilken layout och lägga till ramar. 
 
Unum
Jag har använt Unum i snart två år tror jag och jag älskar den verkligen. Kanske väldigt överdrivet för vissa, men en stor hjälp för andra. Det är en app som används för att planera sitt instagramflöde så att bilderna man lägger ut passar ihop. Tidigare använde jag ett hemligt instagramkonto där jag publicerade bilder för att se hur det skulle se ut men i den här appen kan du dra runt och flytta bilderna. Vilket är mycket smidigare.
 
Vilka appar använder du för att redigera bilder? Berätta gärna i en kommentar!

Sömn är viktigt

Att sova bra är viktigt, både för att orka med vardagen och för att kroppen ska må bra. J Jag har hela mitt liv varit den som inte haft superlätt för att somna och jag kan inte förstå mig på de som somnar i klassrummet eller direkt när de lägger sig i sängen. Detta är ett av skälen till jag valt att göra texten ihop med sidan jag länkar till, så att det tydligt framgår. Har du också svårt att sova? det finns en del tips och annat att tänka på. Något som vi nog alla har hört är att man inte ska dricka koffein innan läggdags eller titta på skärmar. Med skärm menas bland annat dator, tv och mobil. 
 
Något annat som är viktigt, men som alla kanske inte tänker på är bra luft. Du behöver ren och frisk luft, även när du sover. Något som genast kan förbättra luften i ditt sovrum är bostadsventilation. Det är något du skulle kunna tänka på nästa gång du sovit dåligt eller haft svårt att somna, hur är luften i ditt sovrum? Rutiner är också bra. Själv ser mina kvällar ofta lika ut, serie tittande, frukt och sen sova. Vad är dina bäst tips för att sova bättre och somna snabbare? 
 

Fina fonts

Jag är en riktigt sucker för typsnitt och jag kan sitta i evigheter och leta efter the perfect one. Fonts eller typsnitt finns i mängder och jag laddar ner mina gratis till datorn från dafont.com. Här nedan tipsar jag om några av mina favoriter. Har du en favorit får du gärna slänga ivägen en kommentar, för jag kan somsagt inte få nog av typsnitt!!
 

Svar på frågor, del 2

Vart befinner du dig om 5 år? Förhoppningsvis har jag kommit på vad jag vill göra.

Vad är ditt drömyrke? Det är en svår fråga, jag önskar att jag visste.

Några bra serietips? JAAA!! Jag såg nyligen serien You på Netflix, fastnade totalt! Annars gillar jag Gossip Girl, Gilmore Girls, New Girl och Modern Family väldigt mycket. Har ni ett tips till mig??? känns som att jag konstant söker efter nya serier.
 
Ditt roligaste reseminne? Jag har rest en hel del om jag får säga det själv och jag har många riktigt bra och roliga minnen. Jag kan verkligen inte komma på ett som "sticker ut". Men det var väldigt roligt när jag var i USA med familjen och två damer frågade min pappa om vi är missionärer. Backpackingresan har jag såå många roliga minnen från. Från båtutflykterna, Full Moon Party eller när jag var själv i Hong Kong och levde på sushi och shoppade mest hela dagarna. 
 
bilder från Full Moon

Drömresmål just nu? Jag vill åka överallt!!!! Men just nu står USA, Qatar, Sri Lanka, Sydkorea och Myanmar högt upp på listan.

Ett resmål du gärna åker tillbaka till? USA har jag alltid velat åka tillbaka till, kanske inte just till samma ställen så vet inte om det räknas. Jag åker gärna tillbaka till Boracay i Filippinerna, Phu Quoc i Vietnam och Bali. Och Australien! Det är ett sånt stort land så jag såg bara en liten del när jag var där.
 
Ett resmål du absolut INTE åker tillbaka till? 
Kambodja. När jag backpackade spenderade vi två veckor i landet och det var absolut intressant och lärorikt då jag fick se så mycket. Vi besökte bland annat tortyrfängelset S-21 Toul Sleng som Pol Pot använde för att tortera sin egen befolkning samt en massgrav. Det var så hemskt att se hur fattigt landet fortfarande är, att människor än idag kliver på minor och oron av att jag själv skulle kliva på en mina fanns där. Även om chansen är liten. I Kambodja är 1 av 350 människor amputerade, hur sjukt? Jag är glad att jag åkte till Kambodja och såg det jag såg, men det var verkligen jobbigt och tårarna rann.
 
S-21 Toul Slein som tidigare var en skola men som Pol Pot och hans röda khmererna använde som tortyrfängelse från 1975-1979. det är 40 år sedan??!!??

Nya inköp

Jag har haft en del plagg hjärtade på både Nakd och Forever21 och jag tog nyligen tag i saken och beställde hem mina favoriter. Från Nakd blev det de populära Snake Leggingsen och en bikini med leo print. Väldigt nöjd med båda. På Forever21 fastnade jag för baddräkten i rosa och korall samt skorna. Jag är nog mest nöjd med skorna, dom är så snygga och utan äkta skinn! Jag åker ju utomlands snart och behöver lite nya badkläder :))
 

Mummsiii

 
Jag bjussar på en bild från min Alla hjärtans dag igår. Jag och min kille var och åt middag, mummsii! Sen svängde vi förbi Ica och köpte Ben&Jerry´s, meeen det slutade med att vi somnade av mättighet och sparade glassen till idag. Dagen har bestått av lite flygbokning, NHL-matcher på xbox (som jag såklart vann) och nu ikväll glass och HSM. 

Alla Hjärtans Dag

 
Glad Alla Hjärtans Dag på dig. Vare sig du firar den med någon speciell eller med dig själv. Jag har suttit och kikat tillbaka i mina mappar på datorn och hittade denna bild från alla hjärtans dag år 2013, alltså för sex år sedan!! En liten Alice med andra ord. Tyckte den var lite söt och passande just idag.
Hoppas du får en fortsatt fin torsdag. Själv ska jag ikväll på middag med min gosis och känner jag oss rätt blir det en myskväll framför en film efter det. 

Alice vegotisdag #11

 
Det här måste vara bland det enklaste man kan laga som är både gott och vegetariskt. Jag tycker verkligen att du ska testa det nästa gång du inte kommer på var du vill äta. Receptet hittade jag på Arla LÄNK men här ändrat den en aning så min variant kommer här under.
 
Ingredienser:
2 vitlöksklyftor
2 msk smör eller olja
300 g pasta penne, koktid 11 min
4½ dl vatten
3 dl matgrädde
1 burk krossade tomater à 400 g
1 tsk salt
½ tsk chiliflakes
1 dl strimlade soltorkade tomater i olja
1 burk vita bönor à 400 g
1 krm svartpeppar
 
Gör såhär:
1. Pressa vitlökarna och fräs dem mjuka i en stor kastrull.
2. Tillsätt pasta, vatten, matgrädde, krossade tomater, salt, chili och soltorkade tomater. Låt koka utan lock ca 10 min. Rör då och då så att pastan inte fastnar i botten.
3. Häll av vätskan från bönorna och rör ner. Låt koka ytterligare ca 2 min tills pastan är al dente.
4. Smaka av med salt och peppar. 
 
Hur enkelt? du slipper disk då allt som används är en kastrull, slev, mått och vitlöspress (eller skärbräda och kniv om du föredrar att hacka din vitlök).

En resa är bokad !!!

Jag har typ sedan jag landade i Sverige efter mina tre månader i Asien drömt om en resa utomlands till värmen. Jag har haft planer på att backpacka igen men en vanlig solsemester lockar även det. Nu är allt bestämt och i söndags bokade vi. Den 29onde mars (alltså om 1.5 månad!!!!) lyfter planet till Asien. Vilket land och plats kommer ett eget inlägg om. Någon som kan gissa? Hint: jag har aldrig varit där (haha bra hint Alice, det utesluter 8 länder i Asien.)
 
En bild från varje land jag besökte när jag backpackade för ett år sedan

Look Fantastic

- inlägget är ett samarbete -
 
 
Det känns som att det var nyss januariboxen kom men nu är årets andra box här. Först och främst, I LOVE färgen!! Den kommer helt klart bli en inredningsdetalj i mitt rum. Innehållet var även det bra.
 
Philip Kingsley - Maximizer - En spray för håret som her volym, håller håret på plats, ger glans samt minskar friss. Det låter perfekt och jag har testat den några gånger och gillar den.
 
Sleek - Face Form Palette - YAAS! Jag älskar att testa olika blushes, bronsers och highlighters. Sleek är ett märke jag använde en del förut men inte längre. Jag har absolut inget mot det och den här ska bli rolig att testa. Perfekt när man är på resande fot.
 
Lord & Berry - Matte Lipstick Pencil in Intimacy - Penna är den formula på läppstift som jag gillar minst. Kanske för att alla jag testat är hårda och torra. Den här var helt okej och färgen var riktigt fin!
 
Doucce - Punk Mascara - Något jag gillar att testa nytt mer än blush, bronser och highlight är mascaror. Denna är från ett märka jag aldrig hört talas om och jag har inte haft chansen att testa den ännu. Jag söker fortfarande efter the PERFECT one!
 
Emité - Rose Gold Eye Lash Curler - Jag är ganska säker på att jag har denna sedan innan. Jag fick hem den och testa den ett tag, tänkte att den skulle vara bra med tanke på det saftiga priset på över 200kr. Den visade sig inte uppfylla mina krav och jag gick fort tillbaka till min trogna från HM som kostade 39kr. 
 
Erno Laszlo - Deep Sea Mud Bar - Det här är nog det jag varit mest taggad på sen jag sett andras innehåll i boxen. Det är alltså en typ tvål som innehåller 26 mineraler som bland annat rengör och skyddar huden.
 
Pssst. Jag börjar få riktigt många skönhetsprodukter som inte ens är öppnade/endast testade. Eller dubletter som med ögonfransböjaren. Är du sugen på att köpa? slänge iväg ett mejl till [email protected]

Skotertur

Imorgon är det helg igen och jag har inte ens visat de bilder och berättat om min förra helg. Inte för att det kanske är världens mest intressanta meeen i söndags åkte jag, pappa och min kille iväg på en skotertur. Jag tänkte skriva "en liten skotertur" men det var den inte, jag orkade inte köra hela vägen hem för mina armar var sååsååsåååååå trötta. Vi åkte till ett berg några mil bort och då det snöade hela dagen så utsikten var inte den bästa. 
 

Födelsedagsfriande

 
Idag bakade jag ihop en tårta då jag och min bror hade gemensamt firande med lite släkt. Jag fyllde år för 2 veckor sedan och min bror imorgon så idag öppnade vi lite paket och fikade. Jag kände att jag bara måste visa er tårtan, för visst är den söt?!? Blommorna och bina har jag gjort i marsipan och jag tycker att den blev så söt! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen se sista avsnittet på You, ni vet den på Netflix. Helt fast.

Svar på frågor, del 1

Har du några nyårslöften detta år? Yes! Eller jag kallar det för mål. Iallafall så skrev jag ihop ett inlägg med mina mål för detta år som du hittar HÄR.
 
Vart ser du dig om 5 år? Förhoppningsvis har jag listat ut vad jag vill med livet, skaffat mig utbildning eller jobbar. Jag bor gärna med någon mys och inte hemma. Sorriii mammi å pappii.
 
Vem skulle du vilja äta lunch med? Beyonce. WOW! Eller kanske Obama, Ariana Grande eller varför inte en fotograf? Murad Osmann hade inte varit dumt, gumman pratade alltså om han i mitt nationella tal i ettan på gymnasiet. 
 

Vad inspirerar dig? Instagram, Pinterest, andras bloggar och lite allt möjligt beroende på vad det är. När det kommer till mat är ica en bra inspirationskälla.
 
Sminkrutin? Jag sminkar mig inte vardagligen. Meeen jag har 2 "varianter". Den ena är mer vardags och består av primer spray, concealer, puder, bronser, highlighter, ögonbryn, mascara och ev ögonskugga. Sen har jag min "fest look" som består av det jag nämnde men kanske lite mer och jag lägger till primer, foundations (gärna tre olika nyanser), solpuder, blush, settingspray, eyelid primer och mer ögonskugga.
 
Favoritplagg just nu? Min gröna tröja jag köpte i höstas på Monki. Den är perfekt när det är kallt och jag älskar den höga kragen.
 
 
Hur redigerar du dina bilder för instagram? Jag använder mig av Lightroom där jag har gjort en del olika presets. Bland annat en för selfies, strandbilder, inredning osv. Jag skulle kunna fixa ett inlägg med alla appar jag använder (hint, har redan ett som ligger i utkast). Skulle även kunna få ihop ett steg för steg hur jag gör om någon skulle vilja det.
 
Hur gör du för att få så vackert och långt hår? Jag fina du! Jag gör inget speciellt och har mina gener att tacka. Men detta gör jag, inte för att det är något speciellt.
- Jag använder sedan några år tillbaka endast schampo och balsam från Lush.
- Det händer att jag använder inpackning, sällan dock.
- Jag använder alltid hårolja innan jag borstar ut håret.
- Försöker duscha håret 1-2 gånger i veckan.
- Klipper mig hos frisör ca 1 gång per år. Då ryker 1-2 dm. Klipper annars topparna hemma då och då.
- Färgar sällan håret. Blekt slingor en gång per år senaste åren.
- Låter håret lufttorka och använder sällan värmeverktyg.
- Sover med fläta. Både för att slippa trassel och för att inte kvävas i sömnen.
 
 
Del två kommer snart, har du fler frågor är det bara att lämna en kommentar på det här inlägget!

Serier #25

De tidigare inläggen hittar du här: Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6Del 7, Del 8Del 9Del 10Del 11Del 12 Del 13Del 14Del 15 Del 16Del 17Del 18 Del 19Del 20Del 21Del 22, Del 23, Del 24.
 
 
New Girl
Det här är en serie jag såg två avsnitt på för flera år sedan men inte fastnade för. Jag har nu gett den en ny chans och jag är helt och hållet fast! Den handlar om Jess, som arbetar som lärare, som flyttar in med tre killar. Man får följa deras liv och även Cece, Jess bästa vän. En väldigt rolig serie med helknasiga karaktärer som finns i sju säsonger. 5/5

Januari 2019

Betyg på månaden? 4/5

 

Hur summerar du januari? En blandad månad med höga toppar och djupa dalar.

 

Månadens höjdpunkt? Kanske min födelsedag. Inte för att jag fyllde år utan för att jag hade en toppendag men bra mat, kladdkaka och en rolig festkväll! Jag träffade fler vänner jag inte sett sedan i somras.

 

Tre bilder från min födelsedag. Maxlunch, kladdkaka och drinkar och jag med en elefant i pannan och DJn.
 

Månadens bottennapp? Att det varit så jäkla kallt.  

 

Månadens resa? Det enda jag gjort är att åka till grannstaden över en dag med pappa för lite shopping.

  

Månadens upptäckt? Det är jäkligt enkelt att ta fel beslut.

  

Vad har gjort dig glad den här månaden? Min pojkvännis ♥

 

Månadens inköp? Förutom alkohol och ett par byxor har jag inte köpt något. Justjaaa, jag fyndade massa smink på Åhlens när dom skulle stänga. Fick en hel del med 70% rabatt.

 
 

 

Hur såg förra årets januari ut för dig? Den 22a januari förra året åkte jag iväg och backpackade. Så början av månaden bestod av packning och planering inför resan och slutet i Singapore och Thailand.

   

Hur tror du nästa års januari ser ut? Förhoppningvis bättre än denna.

 

Blev januari som du tänkt dig? Inte riktigt, jag hade väl högre krav på mig själv som jag inte riktigt levde upp till.

 

Månadens bästa beslut? Att bleka slingor. Jag är sååå nöjd och jag trivs så mycket bättre med ljusare hår. Att ta två till hål är också ett beslut jag är nöjd med att jag tog tag i.

 

Månadens sämsta beslut? Finns många på den.

 

Månadens bild? 

Jag har alltså fotat fyra gånger under januari, och denna är en av få som inte är på produkter. 
 

Favoritserie denna månad? New Girl!! Jag är på sista säsongen och drar nästan ut på det, vill inte att det ska vara slut!!

 

Favoritbok denna månad? Jag har inte läst något.

 

4 favoritlåtar denna månad? 


 

Vad ser du fram emot i februari? Jag har inget planerat. Både skönt men lite tråkigt. Får hoppas att något kul kommer upp.

 

Hur har det gått med målet från december? Jag gjorde ingen sån här lista för december, jag har istället fullt upp med utvärdering av året, mål och lite sånna inlägg.

 

Mål för februari månad? Leva

Gör en egen favicon

Jag skrev för några år sedan ett inlägg hur man lägger in sin egna favicon på sin blogg.se. Inlägget hittar du HÄR. I det här inlägget tänkte jag tipsa om hur jag har gjort min favicon och annat som är bra att tänka på.
 
För dig som undrar är en favicon den ikon som syns bredvid din webbadress. Jag har just nu ett A i svart. 
 
För att göra din egna favicon går du in i Photoshop eller det bildredigeringsprogram du använder. Skapa en ny bild som är 30x30px stor och sen är det fritt fram att göra vad du känner. Jag valde att ha en transparent bakgrund med ett svart A. Kanske vill du ha en cirkel? färg eller liknande är det bara att köra på och go crazy! Ett tips är att spara bilden i png, speciellt om du vill ha en transparent bakgrund.
 

Headers genom åren #1

Något som är lite småroligt med att ha bloggat i över nio år är att titta tillbaka, inte bara på bilder och inlägg utan även designen. Jag har faktiskt alla mina headers sparade och i det här inlägget tänkte jag börja längst bak och jobba mig uppåt. Kanske kommer det även en del 2.
 
Jag kan ju tillägga att min första blogg var bluekossa.blogg.se den är lösenordsskyddad. Sedan bytte jag till bilderbyalice.blogg.se vilket jag fortfarande bloggar på. Jag hade förut en domän, bilderbyalice.se, och idag har jag alicelindstrom.se. Alltså är ni många som inte vet att bilderbyalice.blogg.se fortfarande funkar/är denna blogg.
 
Min första header på min första blogg. I brist på inspiration, eller något, döpte jag bloggen till min favoritfärg (på engelska) och mitt favoritdjur (på svenska). Såklart skulle jag ha en matchande header som såklart är gjord i Paint. Detta är alltså 2010.
 
 
Samma blogg men här hade jag lämnat det blåa bakom mig och körde istället på en grå, svart och vit design. No joke, den bilden är nog tagen med min Xperia mobil. På den tiden fanns inte ens framkamera så jag gjorde det bra!
 
 
Vi är fortfarande kvar i 2010 och då hade jag denna header en kort period. På bilderna är det min kanin Bella, hur söt? Men man skulle nog kunna tro att bloggen är en blogg om en kanin som heter Alice Lindström...
 
 
I januari gav jag upp på min blåa kossa och skapade bloggen bilderbyalice, detta är min första header. Jag är alltså 13 år här och jag jag minns att jag tog den här bilden en dag när jag var hemma från skolan sjuk för att jag tyckte att mina ögon var så fina när dom var feberblanka. Lillgumman dåeee.
 
 
Redan knappt en månad senare hade jag denna header. Coola Alice med krusat hår, skulle dock behövt jobba lite mer på att fadea ut mina bilder. Här tror jag faktiskt att jag använde Paint Shop Pro för att få till min header.
 
 
Denna är från mars 2011. Herregud, bytte man headers så ofta? en gång i månaden??? Och vad är det med det där citatet?? Varför har jag ingen bild på mig? Jag minns hur stolt jag var över bilden med de rosa blombladen som blev ett hjärta.
 
Detta var allt för denna gång. Är du sugen på en del två? För jag har mååååånga headers kvar!

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin