Alicelindstrom

Game on, Charles

 bilder från weheartit
Jag har börjat se om Pretty Little Liars. När jag kollade med några kompisar där dom var insåg jag hur mycket jag glömt från de tidiageste säsongerna då jag började se PLL för flera år sen. Jag tänkte inte att jag skulle hinna se 6 säsonger på två veckor, men kommer se parallellt med de nya avsnitten. Vill ha någon serie som jag kan se fler avsnitt av än 1 i veckan. Längtar såå mycket till på tisdag då säsong 6 börjar! YEYYYY GAME ON CHARLES!

Morsdag

bilder från weheartit
Grattis/glad morsdag mamma! ♥ (hur säger man??). Jag har knappt några planer idag, morsdags fika och plugg. Annars hade jag tänkt gå ut en sväng med det verkar ska regna hela dagen. Juni imorgon, hur crazy? 
Kom även på att jag har en frågestund. Ska börja svara på lite frågor imorgon, så passa på att ställ HÄR.

Summer countdown

 
 
Laino - Intense Nourishing Body Care & Argan Oil - Man fick en mjukgörande hudkräm för hela kroppen samt en en olja får hår och hud. Båda i test storlek. Alltid roligt att testa nytt så ska bli spännande.
 
Coloran - Permanentfärg för Ögonbryn - En ögonbryns färg som håller 4-6 veckor. Jag fick i färgen brunsvart vilket kan vara för mörkt för mig. Men kanske testar att ha det i kortare tid.
 
True Organic of Sweden - All You Need Is Me - En ekologisk creme som ska funka på torra områden. Den innehåller 100% naturliga och 95% ekologiska ingredienser. 
 
Make Up Store - Nailpolish - Jag har testat nagellack från MUS tidigare och tycker att dom är helt okej. Fick ett i en lilaksimmrig färg vilket jag tror jag kommer få användning av.
 
Etre Belle Cosmetics - Aloe Vera Moisturizing Gel - En återfuktande gel med aloe vera. Den är oljefri och berikad med liposomer som binder fukt och slätar ut huden. Jag gillar verkligen aloe vera geler så den kommer komma till användning.
 
Detta innehöll min box. Ingen direkt utstickande box men praktiska och bra produkter som kommer komma till användning! Vad fick du i din box?
 

Oseriöst företag

bilder från weheartit som inte har med inlägget att göra
 
Minns ni tävlingen jag hade i början av april i sammarbete med dressmeup2 (länk)? Jag har fått en del frågor vad som hände med den, vem som vann. Men det verkar som att det är ett oseriös företag. Dom skrev att dom skulle skicka hem en produkt till mig, men det har dom inte gjort. Dom svarar inte på mina mejl heller och därav har jag valt att inte dra någon vinnare i tävlingen. Tävlingen är avslutad och jag tycker det är jätte tråkigt att dom valt skita i att svara på mejl. Så jag rekomenderar er att INTE handla från dressmeup då dom verkar vara himla oseriösa! 

Chillpill fredag

 
Nu rullar jag strax mot skolan. Börjar tjugo över tio så har haft en välbehövt sovmorgon. Jag har endast en lektion idag nu innan lunch. Efter lunch ska vi lyssna på några treor som ska visa sina projektarbeten och efter det slutar jag. Himla chill dag iallafall.

Osladdlös

 
Jag har tappat bort min fjärrutlösare, vilket inte är ovanligt. Så tills dess får jag köra på min osladdlösa (??).
Det jobbiga provet som jag gruvat mig för är nu över. Ingen aning om hur det gick men trodde att jag skulle fatta nada. Men det kändes väl hyffsat, har ett labbprov i kemi om en sen är det över. Tänker inte göra ett skit ikväll, så ni vet alltså.

Positive as a proton

tyckte den var lite sådär roligt :))) speciellt med tanke på att jag har kemikursprov idag. Verkligen inte taggad med skönt att få det gjort. #sistateoretiskakemiprovetEVER
hittade bilden på weheartit
 

Kurragömma

Hoppas ni haft en bra dag. Min har varit ganska hålig, varannan lektion hål och lektion. Fick iallafall en lång lunch då jag passade på att åka hem en sväng och äta. Åkte sen tillbaka till skolan för idrott och kurragömma med dunk i skogen. haha det var riktigt roligt då vissa tog det mer seriöst än andra..
Jag har duschat nu och lär sitta med kemiboken hela kvällen då jag har Kemi kursprov imorgon. Sååå glad att det kommer vara gjort imorgon!!!
 

Serier #5

Jag postar just nu (då och då) inlägg med serier jag kollar på/har sett. Del 1Del 2Del 3, Del 4.
Parks and Recrations
Det här är en serie som jag inte följt helt. Det är min mamma som ser den och jag har sett en del avsnitt med henne. Det är iallafall en humorserie om ett gäng människor som jobbar tillsammans. Den sjunde säsongen är den sista och serien tog slut i år. 2/5
 
Suburgatory
En småkonstig serie och jag insåg när jag gjortde kollaget att jag inte sett alla avsnitt som kommit ut. Tror jag kan ha sett hela säsong två, eller inte. Varje avsnitt är 20 minuter, vilket är bra. Serien las ner efter tre säsonger. Alltså borde jag se säsong 3. Den handlar iallafall om Tessa och hennes pappa som flyttar från New York till förorten där det bor crazyy people. 2/5
 
30 Rock
Den här serien är det också min mamma som följer och jag tror att jag sett de flesta säsongerna. Handlar om Liz Lemon (Tina Fey) som är huvudförfattaren för TGS. Helt gala människor och mycket skratt. Serien la ner efter 7 säsonger. 3/5

Frågestund

Det har blivit som en tradition att ha en frågestund i slutet av maj. Tror det är fjärde året så, ja, nu kör vi.

17 dagar

bilder från weheartit
 
Då var ännu en helg över. Bara jag som tycker att veckorna går crazzy fort? Jag har lite mindre än tre veckor till sommarlov, 17 dagar, 12 (?) skoldagar. 3 prov, 1 muntligt nationellt, 1 labbprov. Nedräkningen håller på för fullt. Har ni mycket i skolan nu på slutet? 

Summer

bilder från weheartit

Pull through braid

 
Testade på att göra en pull through braid igår. Tycker dom är så coola och kan varieras på många olika sätt. Bilderna är tagna efter en sväng på stan, men kommer helt klart göras igen. Faktiskt väldigt enkelt men tar en lite stund, speciellt om man har lite längre hår..

+ / -

 
- mycker i skolan
+ mindre än 3 veckor till sommarlov
- pollen
+ ljust både på morgonen och kvällen
- nationella prov
+ har fått sommarjobb
- ingen riktigt värme än

Cura Oil

 
Oljan på bilden är min senaste tillökning, haha. Den heter Infiniatura Cura Oil och den finns att köpa på bellum.se. Det är en olja som består av åtta naturliga oljor och passar på hud, naglar och hår. Den kan användas mot anti-aging, nageltillväxt samt tämja, lugna och jämna till slitet hår. Jag har testat den på nagelband samt håret och tycker att den funkar bra, håret blir riktigt mjukt. + att den luktar såå gott!!!

Tjugoförsta Maj

Linne: BikBok // Kimono: HM // Jeans: Cheap Monday
 
Sådär gick jag runt idag. 
Som jag skrev förra veckan gjorde jag en beställning på Nelly. Det kom igår med jag skickade tillbaka en sak och behöll byxorna på bilden, Cheap Mondays Spray on Mid. Jag har 2 par av dom i svart (låg midja på dom dock) och det är de ända svarta byxorna jag använder. Tycker som är så sköna och passar mig riktigt bra! Så rekomenderar dom verkligen!

Sol och värme

Äntligen har det kommit lite värme här efter flera dagar med "kyla". Och med endast en dag kvar till helg blev livet genast mycket bättre. Jag har lite grejer jag behöver fixa innan jag tar tag i lite plugg. Ska försöka plugga en stund sen belöna mig själv med serie :DD
 

Serier #4

Jag postar just nu (då och då) inlägg med serier jag kollar på/har sett. Del 1Del 2, Del 3.
Devious Maids
Den senaste serien jag började se och den hadlar om 5 hembetjänter (maids) som vet många hemlighter. Första säsongen handlade om ett mord, vill inte spoila mer. Den andra säsongen har en liten annan handling, men ändå ett mord. Jag skulle nog säga ett den påminner lite om PLL med att det är ett gäng vänner som "löser" mord. Den blir bara bättre och bättre... 3/5
 
GLEE
Blandning av sång, skratt och drama. Jag började se serien för flera år sedan när dom gick på TV. Men slutade efter säsong tre. Gav det en ny chans i vintras och såg då klart serien, så bra! Jag älskar karaktärernas olika personligheter! Riktig mysserie! 4/5

Color Lip Balm

219 Fuchsia // 223 Cherry Blossom // 207 Oleander // 218 Lilac // 222 Wild Poppy
 
Jag fick hem fem läppbalsam från märket Dizao från softskin. Som ni ser är det fem färger med bra pigment som passar perfekt till våren. Dom innehåller 100% naturliga ingredienser och 90% är ekologiskt odlade. På softskin hittar ni även annat ekologiskt smink. Ser fram emot att testa allihopa dom dom är riktigt mjuka på läpparna och återfuktar bra!
 

Ny klippt

Idag efter skolan var jag hos frisören, över 15 månader sedan jag var där sist. Har toppat mig själv hemma då och då, men kände att det behövde göras "på riktigt". Några centimeter kortare och himla nöjd! Jag köpte lite naturgodis som jag tänkte knapra på och kolla på kanske en film ikväll, kände att det behövdes efter två prov idag.
 

Angels Only

 
Den här parfymen luktar verkligen underbart! Det är Victorias Secret's EdP Angels Only. Min kommer från yourwellness och ni parfymen här. Älskar även flaskan, så söt.
Jag ska verkligen inte försöka förklara hur den luktar, men riktigt gott och fruktigt/blommigt. Jag tog en chansning och beställde den utan att ha luktat på den, vilket jag inte ångrar. 

Pin it

 
Jag började använda pinterest för några månader och är helt fast! Ni får jätte gärna följa mig, sök på Alice Lindström eller klicka här. Skriv gärna vad du heter där så kanske jag börjar följa dig!

Ain't nobody (Loves me better)

 
Ain’t Nobody (Loves Me Better) - Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson
#onrepeat

Sväng på stan

Jag åkte en sväng in till stan innan lunch. Jag köpte inget men det blev lite fika. Testade cronut för första gången, faktiskt godare än förväntat dock vääldigt stor. Nu ska försöka ta tag i lite plugg, har skjutit på det de senaste dagarna. Vet att jag kommer tacka mig själv om jag börjar plugga till prov i tid!
 

Randomness

bilder från weheartit
 
Träffade ett gäng kompisar väldigt spontant igår, alltid roligt. Idag har jag knappt gjort något typ som vanligt och ända planerna idag är att se säsongsfinalen av Vampire Diaries!

Serier #3

Jag postar just nu (då och då) inlägg med serier jag kollar på/har sett. Del 1, Del 2.
Friends
Du har nog förmodligen hörttalas om den. Men om inte så handlar den om 6 personer med galna personligheter som umgås OFTA. Dom bor på Manhattan i New York och man får följa deras liv i 6 säsonger. Hade gärna varit en i deras gäng, skulle ha skrattat sååå mycket då. 5/5
 
Modern Family
Man måste bara älska den här serien! Den handlar om tre lite galna familjer som är släkt. Den ena är typ tokigare än den andra. Men Phil är ju bara såå härlig!! En riktig komediserie med mycket skratt! Just nu sänds säsong 6 önskar typ att den aldrig tar slut! 5/5

Guacamole night

Jag hade en helmysig kväll igår. Vi lagade mat, åt och spelade spel "Med andra ord". 
Idag har jag spenderat hela dagen framför datorn. Kollat på kläder och klickade precis iväg en beställning från Nelly. Hoppas det kommer fort!
 
Kom faktiskt ihåg att ta 2 bilder igår. Inlägg blir ju alltid roligare med bilder.

Skitdagen

Den här dagen har jag osett fram emot hela veckan! Förmiddagen bestod av fysikprov. Det kändes bättre efteråt än vad jag trott, så gick nog inte heeelt åt skogen. Efter lunch hade jag engelska muntliga och idrott, kondition. Så skönt att dagen äntligen är över!! Kvällen kommer spenderas med fina tjejkompisar och tacos. Just nu är jag hemma och nyss duschat och landade precis med lite te och naturgodis framför DM innan jag åker.
 
 

Serier #2

Jag postar just nu (då och då) inlägg med serier jag kollar på/har sett. Del 1.
 
The Vampire Diaries
Jag gillar vanligtvis inte övernaturliga serier/filmer. Men denna har jag fastnat för ändå. Gillar inte vampyrdelen så mycket utan mer den övriga handlingen. Den handlar iallafall om ett gäng vampyrer, drama och även en del roliga stunder. Jag har alltid varit en Stelena men börjar gillar Delena mer och mer. Just nu sänds säsong 6 och den har även fått en sjunde, dock utan Elena. 4/5
 
Pretty Little Liars
En serie som typ alla ser. Nej men den är verkligen en av mina favoriter och började se den för flera år sedan. Det har hänt mycket genom alla fem säsonger. Men den handlar om fyra tjejer fulla med hemligheter, jagade av "A". Vill inte spoila för mycket men rekomenderar den verkligen! Längtar sönders tills nästa säsong ska börja!!!  5/5
 
Gossip Girl
Tror nog att det här är min absoluta favoritserie! Den utspelar sig på Manhattan är man får följa ett gäng ungdommar. Dom lever lyxliv och Gossip Girl vet alla deras hemligheter, vilket gör att ALLA vet det då hon skriver ut dom på sin blogg. Serien bjuder på mycket skratt och ännu mer drama, det är nog den ända serie jag har gråtit till. Den har allt och skulle dö av lycka om dom fortsatte den med 1000 säsonger till! Chuck och Blair ♥ 5/5

Träskal

 
Det här skalet fick jag hem förra veckan. Det är gjort av TRÄ? Man klistrar fast det på baksida av telefonen, docksatte jag fast det på ett genomskinligt skal så jag kan ta av och på skalet flera gånger. Tycker det är såååå snyggt och har fått ett gäng komplimanger om det idag. Stolt appelanvändare som jag är valde jag ett med apple-loggan. Skalet kommer från sticksnselfies.

1/3

Veckans första dag är avklarad och bara två innan det är helg igen. Dock har jag TRE prov på dom två dagarna som är kvar. Två är nationella som inte går ett förbereda sig inför dock. Det tredje är fysik, på onsdag, som jag pluggar crazyy inför! Så jaa, min kväll kommer spenderas med min ovän fysikboken.
 
Det var soligt och nästan varm imorse, men nu är det grått och kallt. Får kolla på en någon dag gammal bild då det var lite finare väder iallafall.

Summer

bilder från weheartit

Serier #1

Jag postar just nu (då och då) inlägg med serier jag kollar på/har sett.
 
Carrie Diaries
Serien handlar om Carrie Bradshaw (Sex and the City) som ung. Serien utspelar sig på 1980 talet i både New York och Castlebury, Connecticut. Jag tycker att det var en helt okej serie med både drama och komedi. Den la dock ner efter två säsonger. 2/5
 
Hart of Dixie
Dr. Zoe Hart som bor i New York flyttar till Bluebell, Alabama. En riktigt mysserie med lite boyfriend drama och skratt. Dom bor i en liten stad där alla känner alla och det verkar så himla mysigt där! Den la nyligen ner efter fyra säsonger och tycker nog att den slutade på bästa sätt. 3/5

White and gold

 
Kom på att jag inte visat min vårjacka när jag köpte den. Jag hittade den på rea på Lindex i vintras så passade på att köpa den då. Vit och simpel med gulddetaljer. Halsduken köpte jag för några veckor sedan på Åhlens, tyckte den var lite vårig och fin.

No breakfast

bilder från weheartit

Glasögon

 
Mina två favoriter, Efron och Ewing. Båda tror jag är grymt snygga som solglasögon eller som vanliga. Bågarna man får hem att testa kan man sedan beställa i glasögon, solglasögon eller solglasögon med styrka. Jag har tidigare haft glasögon och tror jag behöver börja använda igen, åtminstone när jag läser. Måste bara tipsa er om att Foof just nu har ett erbjudande där man får 50% på andra paret!

Amber Romance

 
Jag var med i en tävling, bara på skoj och råkade vinna. Så idag när jag kom hem hade jag ett paket som innehöll dessa två produkter från Victoria's Secret.  Dom luktar verkligen så gott och gjorde min torsdag lite bättre!

Flash Tattoos

 
Jag tycker att flash tattoos är sååååå snyggt! Mina kommer från rublie och här hittar ni ett inlägg med bilder på arken. Kommer bli så snyggt till sommaren när man kan gå med lättare kläder och kanske förhoppningsvis är lite brunare. Vad tycker du om flash tattoos?

All around the world

 
Sista lektionen idag hade jag idrott. intervaller. ute. i spöregn. Det var blött och kallt!!!! Sen jag kom hem har duschat och ikväll blir det nog lite plugg. Får trösta mig själv med att jag har sovmorgon imorgon.

Tavlor och fototapeter

Som jag sagt förut så ser jag fram emot att få flytta hemifrån och inreda min egan lägenthet. Det finns så mycket jag vill göra och mitt lilla rum kanske inte har lika mycket ytor att välja på. Jag ääälskar gossip girl och att ha en lyxig gossip girl inspirera lägenhet hade ju varit drömmen! Någon från van der Woodsen lägenheten som jag har fastnat för är deras stora tavlor! Många av er känner nog igen den klassiska Prada Marfa som hänger i deras hall/vardagsrum. Den tycker jag faktiskt var så snygg så jag beställde hem en planch med samma motiv. Dock har jag inte hunnit sätta upp den för vet inte riktigt vart jag vill ha den.
 
några snygga fototapeter och tavlor från canvasbutiken.se
 
Men i min framtida lägenhet vill jag snygga tavlor. På canvasbutik.se hittar du galet snygga oljemålningar, canvastavlor och fototapeter. Fototapet måste vara något av det snyggaste som finns i ett rum? Kanske ensam om det men jag tycker det är sååå snyggt och när jag tapetserade om i mitt rum sist så blev det en fototapet på ena väggen. Bilden är på min favoritstad, New York. Jag hade inte varit där innan jag sätte upp tapeten, men har varit där i efterhand. Tycker verkligen om den bilden och har inte tröttnat på mina tapeter än, vilket jag kan göra fort. Min tapet är fotad från Rockerfeller med utsikt mot lower manhattan med Empire State Building. Så jag tycker verkligen att en fototapet piffar upp ett rum och det finns ju verkligen många olika bilder att välja på. Om jag skulle valt en annan tapet som inte är på new york eller en annan stor stad kanske jag skulle ta djugel eller något annat exotiskt. Kanske en fin strand eller något. 
Om du skulle tapetsera om ditt rum med en fototapet, vad hade du valt då?

Sommarjobb och glajjer

Puhhh, dunder dryg dag med mycket koncentration. Efter skolan var jag som sagt på säkerhetsintervju, gick bra och nu har jag sommarjobb. WOHO. När jag kom hem hade jag ett paket med 5 par glasögon från foof.dk. Ska testa dom nu och sedan välja ett par som jag antingen tar som solglajjer eller läsglasögon. Jag vill även tipsa att foof just nu har ett erbjudandet med 50% på båga nummer två!
 

Språk hela dagen

Hoppas allt är bra med er denna tisdag och att vädret är bättre än här. Regn. Jag har en riktig språk dag idag med engelska hör och läs hela förmiddan. Efter lunch har jag engelska igen och sen spanska. Efter skolan ska jag direkt iväg på en säkerhetsgenomgång inför mitt sommarjobb. Spännande

Monday

 
Hoppas ni har haft en bra måndag. Min har varit helt okej, hål mitt på dagen. Tycker det är så jobbigt, finns inget att göra. Nu har jag redigerat lite bilder en stund och tänker fixa lite färdiga inlägg som jag kan klicka upp framöver. Kanske börjar plugga lite inför ett prov annars har jag knappt några planer ikväll. 

Better you

 
Vill bara tipsa er om att ni just får 20% + en shaker på köpet på alla varor från Better you på piggabutiken. Ni hittar erbudandet här.

Lite sol på ett berg

Jag tog med mig kameran upp på ett berg i skogen för att fota mina motljus bilder. Dock var det inte så mycket sol. Var bara tvungen att flytta över dom och test redigera en eller två bara för att kolla om dom gick att ha till något. Och jodå, vissa tror jag blir ok, med lite redigering. Ni får en liten så ska jag fixa resten till veckan. Måndag imorgon, hummp vad den här helgen gick fort!
 

Tredje maj

 
Jag fick hem tre ark med flash tattoos från rublie i veckan. Jag har tänkt fota dom men har någon idé med motljus, vilket då kräver en sol. Vilket det inte varit mycket av här det senaste dagarna. Men just nu är det sol och hoppas det håller i sig till ikväll så kan ja fota dom. Funderar lite på att fota i skogen..
- Mina läsare får 15% på allt i deras sortiment om ni uppger "alice15" i kassan! -

Forever

Shebox

 
Min första Shebox. Det är som glossybox, fast liite dyrare då man får 5 FULLSIZE produkter i varje box. Jag fick hem en och jag är riktigt nöjd med produkterna! Boxen kan du betställa på shebox.se
 
Schwarzkopf BC  - Repair rescue intense spray conditioner - Ett ultralätt spraybalsam som vårdar håret samtidigt som det gör det mjukt och elastiskt. Ska appliceras i handduktstort hår och jag tycker den luktar såå gott.
 
Calvin Klein - Delicious luxury creme lipstick - Ett matt läppstift som ska mjukgöra läpparna. Tycker verkligen om färger och gillar att det är matt.
 
Fashionista  - Custom design blusher - Färgen som heter Milan tycker jag är såå snygg! En riktigt vårig färg.
 
Rimmel - Scandaleyes mascara by Kate - En exklusiva mascara utvecklad av supermodellen Kate Moss. Borsten har en annolunda form som jag inte testat tidigare men gillar den skarpt. Ger mycket volym och längd.
 
Sen - Stress relief bath and body gel - En duschgel som ska motverka stress. Innehåller sandelträolja från Tibet. Luktar fräscht och gott och ser fram emot att testa den!
 
Jag kommer att ha nytta av alla produkter, speciellt mascaran och spray-balsamet. Har du någonsin testat en shebox?

En fredag

Efter en ganska händelselös dag tänker jag fortsätta kvällen på samma sätt. Vi har fällt ett träd på gården men jag känner att jag kanske inte var så medverkande. Fotade lite bilder ute som jag tänkt redigera nu och sen se senaste Vampire Diaries. 
 

MAY

 
Det känns som att det var nyss första april och nu är det maj. Jag hade en jätte bra kväll igår med folk från min förra klass. Många där hade jag inte pratat sen i sommras förutom ett snabbt hej. Hoppas att ni också hade en bra kväll. Idag har jag en del saker jag behöver fota, hade hoppats på sol men verkar inte som det.

Safari

En av alla platser jag vill besöka är afrika. Troligen Sydafrik mest då pappa varit där på jobb och visat bilder. Jag älskar deras natur och djur. Och något som står på min "bucketlist-i-mitt-huvud" är att åka på en safari. Hur coolt skulle det inte vara? Åka runt med kameran och fota mängder av fina bilder. Annars hade det ju varit riktigt coolt att besöka Viktoria fallen eller kanske regnskogen. Där finns det också coola djur.
Att åka till Dubai finns också med på min "platser-jag-vill-besöka-lista". haha man kan tro att jag gillar att göra listor. Det känns som att många åker dit just nu och blir såå avis på alla fina bilder. Och shoppingen såklar, världens största köpcentrum!!! I Dubai skulle jag vilja åka på öken safari. Rida på kameler i öknen hade ju varit riktigt coolt.
 
bilder från weheartit
På sidan nyati-safari.se hittar ni olika safariresor. Inte bara till Afrika utan även till Dubai. Det finns flera olika typer av resor som familjesemester, kör-själv safari och lyx tåg. På den sida hittar du även tips inför din resa. Saker du bör tänka på, frågor och svar och mycket mer. 
Om du skulle välja ett land att besöka, vilket skulle du välja då?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin