Alicelindstrom

Pumpis

Hunnit med mycke idag. Varit på min mormors grav och tänt ljus, sprungit en sväng, varit på några affärer med pappa och övningskört. Nu tänker jag kolla Vampire Diaries och senare ikväll ska jag iväg och träffa lite folk. Jag skärde pumpa igår, våran hemmaodlade. Den blev kanske inte finaste men den duger. Glad Halloween / Alla helgona.
 

Fredag

Den här bilden är inte från idag man jajajajaj
 
Idag har jag städat hela nerevåningen, varit inne i stan en stund, cuttat pumpa och kollat två avsnitt av oitnb. Ska strax åka iväg och träffa lite kompisar som jag inte träffat på huuuur länge som helst! Så min kväll kommer troligen bli riktigt bra! 

HALLOWEEN

bilder från weheartit

Glossybox: Oktober

 
Emité Make Up - Diamon Heart Base Primer - Jag har inte testat så många olika primers så ska bli kul att få testa den här lite mer. Den ska ge mer lyster till huden då "den guldfärgade Diamond Heart-partikeln reflekterar ljus". 
 
Talika - Photo-Hydra Day - En dagkräm som återfuktar. Energin från ljuser ska användas för att optimera återfuktningen i huden. Den verkar spännande och alltid roligt att testa olika hudvårdsprodukter!
 
Anatomicals - Get Outta My Face Dirtball Apricot Face Scrub - Aldrig fel att få en ansiktsmask/skrubb och den här verkar bra då jag testat det märket tidigare. 
 
Elizabeth Mott - All Day Color Lip Lacquer - Ett flytande läppstift som ger färg utan att läpparna känns torra. Jag har sällan (aldrig) knallröda läppar, så färgen kanske inte är något för mig. Men kanske kommer till användning någon gång ändå.
 
Dax - Alcogel Sweet Raspberry - En handdesinfektion som luktar hallon. Jag tycker den luktar riktigt gott och bär ofta runt på en liknande i min väska så bra med en backup!
 
Glossybox har landat i min brevlåda och i överlag tycker jag att boxen var helt okej! Ingen produkt som jag är speciellt hypad över och kommer få användning för nästan alla. Vad fick du i din box?

Fall shoes

 
Jag satte ihop ett litet kollage med några snygga höst skor. Jag äääälskar sneakers så blev några såna men även två par boots. Dom två som är likadana med i olika färger kommer från Tory Burch och jag tycker dom är sååå snygga!! Dom vita längst ner till vänster är faktiskt från hunters, dom är "rain sneakers". 
Alla skor på bilden är faktiskt på rea just nu på shopbop, ni hittar alla övriga plagg på rea här.

Nybakade kanelbullar

 
Idag har jag bakat bullar. Det var riktigt länge sedan jag gjorde det och mamma frågade mig om jag vill baka. #bagarenifamiljen. Dom blev riktigt goda och nu luktar hela huset nybakade kanelbullar ♥ ska gå ut en sväng och senare ikväll ska jag iväg och träffa folk, laga mat och se film. Hoppas ni haft en bra onsdag!

Autumn inspo

bilder från weheartit

En sväng till stan

 
Idag ska jag in till stan en sväng. Ska luncha och fixa något på banken så blir inte där så länge. Jag har på mig tröjan jag köpte i lördags, den är så skön, enkel men ändå fin! Vad hittar ni på idag?

Sänghäng

 
Jag har spenderat nästan hela min dag i sängen med datorn i knäet. Jag putsade mina fönster imorse, men förutom det har det varit sänghäng. Min nya obsession är serien Empire som jag snart har kollat i kapp, så har ni tips på några bra serier lämna gärna en kommentar! Tänkte iallafall försöka gå ut en sväng senare ikväll, lite luft skulle jag kanske behöva. 

Min lördag

Som vanligt är jag dålig på att planera tiden så jag hann inte blogga igår. Jag var iallafall lite spontant på stan innan lunch. Köpte två tröjor och ett ljus och bara gick runt och kollade. Efter lunch åkte jag till rusta med mamma för att köpa en matta, men blev lite andra saker också. Sen vet jag inte vad som hände med tiden men plötsligt skulle jag åka. Kvällen spenderades med ett gäng kompisar. Först bowling, som gick bättre än vad jag trodde, sedan tacobuffé och filmkväll. Myys. 
 
Det där ljuset luktar sååååå gott, precis som grillade marshmallows! Sneaky på tröjorna, båda från HM. 

Missing summer

 

Nu har jag lov!!

Nu har jag äntligen lov!!! Har skrivit matte nationella hela dagen, eller ja 4 timmar. Det var såååå skönt när skoldagen äntligen var över och provet var gjort! Sen jag kom hem har jag bara kollat på serier. Gick en sväng på coop och köpte naturgodis och ska fortsätta kvällen framför TVn, orkar verkligen ingenting annat!! Fick du också lov idag?
 
Körde på värdens chill outfit. Enkel långärmad från HM, typ mjukisbyxor och toffs. 

1 dag kvar

Idag åkte jag till skolan för att endast göra spanskaprovet. Vi hade "utvecklingssamtal eftermiddag" och jag har hål fram till lunch så det var bara att åka hem efter provet som tog typ en timme. Jag har pluggat lite inför kursprovet imorgon och resten av kvällen har jag tänkt ta det lugnt och kolla serie. Min fredag imorgon kommer endast bestå av matte nationella och det kommer vara sååå skönt när det är över och jag har LOV!
 

Pluggplugg

 
Idag var jag hemma vid två och har hunnit med lite plugg sedan dess. Jag har spanska prov imorgon som jag verkligen behöver plugga till ikväll! Skulle behöva plugga matte också men det får jag göra imorgon, har bara spanska då sen slutar jag. 

Pluggvecka

 
Sista veckan innan lov och kanske den jobbigaste veckan hittills i tvåan! På fredag har jag kursprov/nationella i matte 2c som jag oser fram emot så mycket så att jag bara vill göra det på engång typ! Jag har även ett spanska prov på torsdag och lite annat. Så som ni kanske förstår så gör jag knappt något annat än att plugga, det känns iallafall som så!!
 

Mina over the knee

 
Jag fick några kommentarer om mina Over the knee boots, här har ni bättre bild på dom. Jag köpte mina på Forever21 och är riktigt nöjd med dom. Lite smala att få på kring vristen, men dom är riktigt sköna och snygga! Vad tycker du om over the knee boots?

Släktmiddag

 
Igår kväll var jag på släkmiddag hos min morfar och träffade båda mina mostar. Alltid mysigt och god mat! Där uppe ser ni en del av det jag hade på mig. Tröjan, som jag fått mycket frågor, kommer från Forever21. Jag var hemma en snabbis innan jag åkte iväg och träffade några kompisar. Idag är jag riktigt trött efter två nätter med för lite sömn men har bara tänkt plugga lite och sen bara chilla resten av dagen.

Favorit: Sponge

 
Real Techniques Miracle Complexion Sponge
Jag har bara testat den här make up svampen som kommer från Real Techniques och jag gillar den skarpt. Har inget att jämnföra med. Jag har hört att beautyblender är bra dom med, men RT är ett tips till er som vill hitta en lite billigare! Har du testat någon smink svamp?

Over the knee

Tröja - Gina Tricot  //  Byxor - Cheap Monday  //  Over the knee boots - Forever21  //  Väska - Rebecka Minkoff
 
Sååå skönt att det är fredag, även fast min helg kommer spenderas med en del plugg då jag har 1 kursprov/nationella + annat jobbigt nästa vecka. Just nu ser mina planer för kvällen lite röriga ut men det löser sig nog! Ha en fin kväll allihopa!

Fika och lunch

 
Bilden är från igår. På mig har jag en av tröjorna jag köpte från Forever21 som jag visade lite halvdåligt i det här inlägget förra veckan och lovade bättre bilder.
Torsdag idag, vilket betyder att jag hade mitt fyra timmars hål. Idag på hålet blev det både en fika och lunch på stan, klagar inte på det! Annars har det inte hänt så mycket idag och lär inte hända så mycket mer ikväll heller.

Wanties

 
Jag är inne i en shoppingperiod. Jag vill typ köpa allt jag se och byta ut hela min garderob ungefär. Men jag har iallafall plockat ut 4 saker som jag tycker är riktigt snyggt nu i höst.
sponsrat inlägg 
Ponchos. Hittade två snygga med fina mönster och färger. Inget jag äger själv men sett många liknande nu i höst. 
Halsdukar. Fastade extra mycket för den blå längst ner till vänster som kommer från Tory Burch.
Over the knee boots. Köpte nyligen ett par. Jag önskar mig ett par Stuart Weitzman eller Burch men nöjd med mina så kostade betydligt mindre!
Klockor. Jag har inte varit en klockmänniska tidigare, man har börjat tycka det är sååå snyggt nu i höst. Funderar verkligen på att införskappa mig en. Har varit sugen på en från Marc by Marc Jacobs. Men såg den längst upp till höger från Tory Burch och nu är beslutsångesten på hög nivå!
 
Glöm inte att Shopbop just nu har 25% rabatt, mer info hittar ni här.

iPhone 6S rose gold

 
P E R F E C T I O N !
Min nya bebis, Iphone 6S Rose Gold ♥
Känns som att det var dax för mig att bytta från min 5a som jag haft hur länge som helst! Det blev en rosa och jag är sååsååsååå nöjd! 

Rabatter

Som jag nämt tidigare så är jag inne i en shopping period. Jag vill köpa nya kläder, smink och skor! Något som jag älskar är rabatter, brukar nästan alltid googla fram en rabatt innan jag beställer från nätet. Det kan vara allt från fri frakt till procentuell rabatt på hela köpet. Riktigt bra iallafall, för det är ju aldrig fel att tjäna några kronor. Även fast det kanske bara handlar om 50kr åt gången så blir det mycket om man handlar med rabatter ofta. När jag googlar runt hamnar jag ofta inne på rabattkodsidor.se där jag tycker har riktigt bra rabatter till många olika webbshoppar inom olika kategorier. Här under ser ni deras populära butiker, många av dom brukar jag handla ifrån. Jag funderar lite på att klicka hem något från Ellos, för dom har både kläder och smink. Jag såg att det just nu finns 2 kuponger. Så nästa gång ni ska klicka hem något från nätet, kolla om det finns en rabatt! För det är som sagt aldrig fel att betala lite mindre!
inlägget är sponsrat
 

Hämtat paket

Tröja - Alice by belle shoes     //    Jeans  - Hollister
 
Haft en bra dag. Troligen för att halva dagen har jag haft webbdesign och då sitter vi bara och kodar, såå roligt! Efter skolan åkte jag till ICA och hämtade ut ett paket innehållande min nya bebis ♥. Borde ta och plugga lite matte ikväll och klockan åtta är det dax för Hollywood Fruar. haha fattar inte varför jag tycker det är så bra! Ser du Svenska hollywood fruar?

25% rabatt

OMG!!! Ni vet shopbop, en av mina nya favritsidor att handla ifrån för att där finns typ alla mina favoritmärken, har just nu fetaste rean. Du får 25% rabatt på din order med koden "INTHEFAM25". Erbjudandet pågår fram till fredag 16 oktober klockan 08.55 (svensk tid). Kika in "rabattkodslistan" HÄR, för att kolla vilka märken det gäller!
 

Monday

 
Har haft en väldigt händelselös måndag så bjuder på lite random bilder från weheartit. Orkar inte ta fram kameran och har ändå inget att fota såå. Tänkte plugga ikväll, tråkigttråkigt men känner att det behövs! Hoppas ni haft en bra måndag!

Favorit: Hårolja

 
L'oréal Extraordinary Oil
Jag är fullt medveten om att håeolja inte är smink. Men det här är min absoluta favorit olja som jag skrivit om flera gåner tidigare. Den gör mitt hår glansigt, mjukt och den luktar riktigt gott! Den är inte speciellt dyr heller och går att hitta på de flesta mataffärer.

IKEA

Halloj på er. Idag är jag på IKEA, eller jag är egentligen på väg hem nu. Vi åkte redan åtta imorse. Det blev en fika innan vi började shoppa och avslutade med lunch när vi var klara. Trött och slut med är himla nöjd med mina inköp. Det blev inga stora grejor, utan mer ljus, galgar och annat som jag behöver. Kollade på skrivbord, fundarar faktiskt på att beställa ett.
 
Påväg dit // Wienerbrödfika // Lunch
 

Forever21

 
Igår hämtade jag mitt efterlängtade paket från en av mina favoritbutiker, Forever 21. Det blev en creméfärgad kofta, en lite tjockare mysig långärmad och ett par skor. Det kommer bättre bilder senare, man förstår knappt hur dom ser ut på bilden. heheh 

Sunset

 
So honey now
Take me into your loving arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Place your head on my beating heart
I'm thinking out loud
That maybe we found love right where we are

Anastasia och NYX

Igår gick jag hem två saker som jag beställt. Anastasia Brow Wiz som jag velat testa hur länge som helst men färgen jag vill ha har varit slut typ överrallt! Det blev även ett läppstift från NYX i färgen Whipped Caviar. Jag vet inte vad som hände med färgen på bilden, men den ser inte ut så där i verkligheten. Det är en matt, halvmörk färg som går lite åt maroon hållet. Googla om ni vill se hur den egentligen ser ut.
 

Pluggkväll

Det blev en sväng på stan ifag efter skolan medan jag väntade på bussen. Jag köpte bara ett par örhängen, vanliga guld "bollar" så dom är inte så roliga att visa. Ikväll har jag tänkt ha en riktigt pluggkväll. Ska läsa den bok vi läser på svenska och kanske även räknar några tal. Köpte till och med naturgodis att ha som pluggmat, så nu är jag väl tvungen.
 
Tävling om valfritt skal är avslutad, vinnaren är Prietha! GRATTIS!
 

Glad måndag

 
Glad måndag på er! Nä, jag har egentligen inget att skriva. Sitter just nu och söker inspiration till att måla naglarna. Känner för något nude men det är nästan lite för tråkigt för att vara jag, vill ha något mer. Ska hoppa in i duschen innan, bara jag som målar naglarna och sen kommer på att jag måste duscha? 

Fall in NYC

bilder från weheartit
 
Det hade ju varit drömmen att spendera hösten i New York. Egentligen vilken säsong som helst, men just på höster ser New York riktigt fin ut. Jul i New York är på min första plats och hösten kommer tvåa.

More fun

Jag älskar skor och dom får gärna vara färgglada, iallafall träningsskor. Såg att shopbop hade ett antal riktigt snygga! Ni hittar dom här. Plockade ut några av mina favoriter och gjortde ett litet collage. Om jag får välja 1 sko av dom så är min favorit nog näst längst ner till vänster. Den kommer från Adidas Originals by Mary Katrantzou.
 
inlägget är sponsrat

Fika på stan

Hoppas eran lördag varit bra hittills. Jag åkte in till stan med mamma imorse och fikade. Köpte även ett par hörlurar då mina gick sönder i veckan. Samt ett Baby Lips, bara för att jag kände att jag måste ha alla med färg. När jag kom hem tänkte jag plugga men det blev internetshopping istället. Klickade iväg en beställning från en av mina favoritbutiker som jag hoppas kommer till veckan. Nu tänker jag läsa svenskaboken fram tills maten är klar.
 

Fredag IGEN?

Whuuut? det har gått ännu en vecka. Fast jag klagar inte. Dagen har varit ganske seg och det hände inget speciellt. Mina planer för kvällen verkar inte bli av. Så jag blir nog hemma ikväll, kanske lika bra att vila för min förkylning. BJ och någon film kanske är okej det med?
 

Senaste från instagram

 
Följ mig gärna, alicelindstroom, eller lämna en kommentar med dit namn så kanske jag kolla in ditt konto!

Jobba som tränare

Det känns som att tränings hetsen har ökat de senaste åren. Eller är det bara jag?? Jag tycker själv det är roligt att träna, beronde på vad. Det finns ju många olika sätt att träna på, så jag tror nog att de flesta kan hitta en typ av träning som dem gillar. Gymma, sporta, springa eller promenara och självklart många fler. Jag har tränat olika idrotter i många år. 
Tänk att jobba med att träna folk, hur kul hade inte det varit? Jag tror inte att det är min grej, men det verkar faktiskt ganska roligt. Tänk att motivera andra att träna, träna lite själv och få betalt samtidigt? Jag tänker då på PT i gymsamanhang och jag har ingen aning koll på sånt alls. Men det verkar faktiskt roligt, även om jag just nu inte gymmar. På axelsons.se hittar du information om olika kurser för att bli en personlig tränare. Inlägget är även skrivet i samarbete med axelssons. Jag tycker iallafall det verkar som ett spännande yrke. Eller vad tycker du?
 
bilden är inte min 

Lång sovmorgon

Nu tänker jag strax åka till skolan. Jag har alltså sovmorgon till 13.35 idag. Två lektioner,  matte och fysik, sen slutar jag 15.30. Jag kände att om jag gått runt i mjukiskläder fram till klockan ett är det ingen ide att byta nu. Så jag kör på ofixad och mjukiskläder. Min sovmorgon har bestått av serier och sen gick jag på affären och köpte sallad till lunch och fortsatte kolla på serier. Har lyckats blivit förkyld igen så en halv vilo dag behövs nog!
 

Höst 2015

 
Äntligen är min nya design på plats. Nyheter i den här designen då? En meny under headern med viktiga länkar. Nya färger och typsnitt samt lite små förändringar i side-menyn. Tidigare två designerna har gått i vitt men har nu valt lite mörkare färger, gått och vinrött. En av de större förändringarna är att bilderna nu är 800px istället för 700px som jag haft flera år. Tänkt att jag ska byta i över ett år men aldrig blivit av. Är det något som ser knas ut är det bara att du lämnar en kommentar!

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin