Alicelindstrom

Karva pumpa

 
Idag har vi karvat pumpa. Kändes ju lite tråkigt att skära sönder den efter alla kannor vatten jag bar till den i sommras. Hahha nejdå men tycker han blev riktigt söt. Nu står han ute och lyser.
Glad Halloween! Eller vad man nu säger?

Teddypläd

Jag följde med mamma på några affärer. Vi kollade mest men jag köpte iallafall en filt och ett ljus på rusta. Har inga speciella planer för idag. Vi ska fixa pumpan men annars ingenting speciellt.
 
Filtvampyr, duuuh

Autumn

bilderna kommer från weheartit

Random fakta om mig

När jag har tråkigt blir det ofta att jag kollar på en film eller serie.
 
Instagram är nog den app jag använder mest.
 
Jag äter inte chicken nuggest, går bara inte!
 
Måste äta något medans jag ser på film, känns så tråkigt att bara sitt dära.
 
Jag är dålig på att slänga saker, speciellt kläder. Kvar saker som jag inte använt på flera år.
 
Jag tycker att sånahär listor är fett roliga att läsa.
 

Christmas

bilder från weheartit
 
Kanske lite för tidigt för jul bildern, men börjat längta till julen... faktiskt inte sååå länge kvar!

Möblera om?

Jag hade en ganska produktiv dag igår. Blev klar med matten, bakade till mamam och tvättade mina fönster. Gjorde en hel del annat också, men efter att ha spenderat flera timmar på datorn så kännded det ganska bra. 
Idag ska jag städa och jag funderar på att möblera om i mitt rum. Haft såhär i ganska precis ett år och har börjat tröttna. Men vet inte hur, eller om jag kommer bli nöjd. Så får se hur jag gör... tips?
 
Hittade iallafall en gammal roomtour, kanske roligt att se.
 
Mitt rum i februari 2013, mitt rum september 2013. Just nu ser det ganska likt september 2013, bara det att jag har större säng nu.

Lol that's me

Mysmorgon

 
Jag har spenderat morgonen med att tillverka bilder i photoshop, kollar inspirations bilder på weheartit och kollat massa youtube. Tände ljus (doftljus) och bara myser i myskläder. Deppade ihop för att varken Taylor eller Leighton´s nya album finns på spotify? Står att jag bor i sverige blablabla. Men hittade dom på youtube och får hoppas att dom finns där snart.

Finaste byxorna

 
I fredags när jag var på stan och köpte skorna på bilden köpte jag även ett par flecepyjamasbyxor. Byxorna råkade vara världens mysigaste och nu bor jag i byxorna och skorna. Båda kommer från HM.

Make Up store

Jag fick en såndär makeup-kurs av farmor och farfar när jag gick ut nian som jag passde på att använda idag. Det var riktigt roligt men inte riktigt sådär "jaha det visste jag inte". Tycker iallafall hon var duktig.
 
 
Sen får man välja produkter, jag la till lite och valde det här under.
Serium/primer, blotting powder och två ögonskuggor. Den mörkare använde hon i globlinjen och en ljus har jag behövt ett tag.

En sväng på stan

Jag står och väntar på bussen just nu. Har några saker jag ska köpa sen ska jag luncha med mamma och efter det ska jag på Make Up store. 
Vi hörs väl senare, vad har ni för planer för idag?

Trust no one

 
Efter en stund klickan i photoshop, utan att ens visste hur jag ville den skulle se ut, blev resultatet såhär. Siktade lite på ett halloween tema och antar att det blev det. Vad tycker ni?

Höstigt värre

 
Idag har jag haft ett litet DIY moment. Jag har tråkigt vas som jag fyllde med höst grejer, eller ja, torkade löv och jätte kottar från Kroatien. Den passar perfekt på mitt nattygsbord tillsammans med ett ljus och min fina guldglitter hjort.

Photoshop

Jag fastnade med en bild i photoshop och har nu suttit nästan hela dagen. Det var riktigt länge sedan jag gjorde en större redigering och hoppas att den blir hyffsat okej. Jag är strax klar men ni får en sneaky sålänge!
Strax kommer lite folk och ska äta här, så blir en snabbt inlägg.
 

Gosiskor

 
Nu har jag äntligen lov! Firade det men att gå en sväng på stan och köpa bland annat dom där skorna/tofflorna. Verkligen såå mysiga och varma.

Fall & flannel

Fall #2014
 

Plugga spanska

Ikväll är det plugg som gäller, har spanska prov imorgon. Helt omotiverad på att plugga, det får gå lite som det går men tänker plugg en stund. Om mindre än 24 timmar har jag lov, ni kan ju gissa om jag längtar!
Har du lov nu? eller får du lov till veckan?
 

Good morning

weheartit pic

Snö

Jag hade spanska sista lektionen och vi hade läs och hörprov. Provet var inte så svårt som jag trodde och jag blev klar en timme tidigare. Så jag hann med bussen 14.25 istället för den vanliga. Verkligen super härligt att komma hem den här tiden. Ska plugga lite och sen ha en lugn kväll, min förkylning vill inte ge sig!
 
 
Det har snöat lite då och då idag. Det smällter på engång men riktigt mysigt ändå!

Sista veckan

Jag är lite avundsjuk på er som har lov nu. Jag ar fyra dagar kvar i skolan innan jag får mitt lov, men jag hade gärna haft lov den här veckan imorse när alarmet ringde. Men får kämpa sista, har ett prov i veckan annars är det ganska lugnt.
 
 
Efter skolan idag gick jag en snabbis på stan. Köpte en ny ansikstvätt på The Body Shop som jag hört mycket bra om. Hon som jobbade där var jätte gulli och jag fick ett gäng tester på produkter i samma serie. 

LOL, that's me

 
Bara jag som älskar dom här bilderna? 

Juldekoration

 
Det är lite mindre än en och en halv månad kvar till december, och jag har spenderat den senaste timmen med att kolla på julpynt. Printade lite av det jag gillade och gjorde ett collage. Har blivit riktigt taggad på att jul dekorera mitt rum, men ska nog vänta några veckor till. Jag är riktigt sugen på att köpa sånadär tofflor, vilka tycker ni var finast? Beslutsångest.
Sakerna komemr  från Åhlens, Clas Ohlson, Cubus, HM, rusta, ÖoB.

Insändare?

Igår vaknade jag med ännu mer hals ont, jag gick på en "utbildning" med innebandyn. Men när jag kom hem kännde jag mig bara sjukare, så jag valde att skippa matchen idag för att inte bli mer sjuk.
 
 
Jag fick det mesta plugget gjort igår, ända jag behöver göra idag är att komma på något att skriva en insändare om. Har ni några idéer på vad jag ska skriva om? annars ska jag ta det lugnt och vila, var länge sen jag var "fri" en hel dag.

Flowerpower

 
Igår hade jag på mig min tröja jag köpte på BikBok för några veckor sedan. Till tröjan blev det vita jeans och mina Nike air max. Slarv lockade håret för att få lite textur.

Chokladlandet

Min pappa har varit i Schweiz (aka chokladlandet) i veckan, och det bästa med det (för mig) är att han kan köpa choklad. Jag är en mjölkchoklad människa, så jag fick tre stycken från olika märken. Hunnit testa två av dom och noomnoom. Resta av min familj fick äckliga mörka choklader och min brorsa fick en 99%, om det ens är ätbart? Är du en mjölk eller mörkchoklad människa?
 

Gick ju bra...

Imorgse vaknade jag med världens halsont! Hoppas verkligen att jag inte blir sjuk, även fast det känns som så. Ikväll har jag min pluggfria kväll, så kommer troligen spendera den med att ta igen de serier jag missat i veckan. Orkar inte riktigt något annat.
 
När jag kom hem fotade jag lite outfit bilder, tänkte "om jag kastar upp lite löv så blir det säkert skitcoola bilder", ni måste bara hålla med mig...

FRIDAY

 
Kanska något överhypad över att det är fredag... Jag har en ganska lugn skoldag och slutar tjugo över två. Mina planer för ikväll ser ut att bli bara hemma. Lika bra det då jag ska upp i tid på lördag och jag har en ganska packade helg i övrigt.

Dagens

bild från weheartit

Torsdag

Jag stannade kvar på skolan 40 minuter efter att vi hade slutat och åkte sedan hem med mamma. Jag har hunnit äta och lekt lite i photoshop och ska strax ( om 16 minuter) åka på träning så borde börja byta om snart.
Även fast min helg ser full och jobbig ut så är jag taggad på fredag och helg.
 

Orientering

Idag avslutade vi skoldagen med orientering. Jag som brukar tycka det är ganska tråkigt, men idag var det faktiskt roligt. Vi hade värsta flowet, bara lite kallt men annars vad det helt okej. 
Jag har hunnit göra lite matte och tränat och resten av kvällen har jag bara tänkt ta det lugnt.

Saknar sommaren, värmen och att resa.

Smile

bild från weheartit
 
 

Pear Chocolate

 
Lipton har kommit med nya tea smaker. Var det ifjol som Blueberry muffin, Strawberry cupcake och Vanilla caramell kom? Alla dom tre ligger i allafall på min topplista och när jag såg att dom släppt två nya lite "udda" tea smaker blev jag glad!
 
Jag har testat den ena, Pear Chocolate Inspiration. Och jag tycker att den verkligen luktar päron och choklad, typ som en efterrätt. Smaken gillar jag också, passar mig perfa.
Den andra smaken som är ny för i år är Lemon Macaroon, sen ska jag testa en annan gång...
Vilket är ditt favorit tea?

Lever, right?

Provet gick nog inte så bra som jag hade hoppats på, men vi får väl se. Jag överlevde iallafall, vilket är det viktigaste, right? Ikväll ska jag ha en riktig myskväll. Jag ska räkna lite matte, kanske en timme eller något, och sen göra något som JAG vill. Behövs efter en tuff och seg dag.
 
 
Jag var riktigt frusen imorgse, tog på mig en kofta och satte upp håret i en knut. Enkelt och mysigt. 

Olängtar

Jag har verkligen inte sätt fram emot idag! Jag har fysikprov och det känns inte så bra som det hade kunnat. Jag har även en engelska redovisning, jag som inte gillar att redovisa!
Vill bara att dagen ska vara över!


Tråkigt att det är så mörkt på morgonen så bilderna ser ut som jag vet inte vad!

Up we go

#Fallingforfall

bilder från wehearitit
 

10 mil

Idag ska jag åkt bil i tio mil, ska spela en match och sen tio mil hem igen. Är hemma igen vid sju/åtta. Känns väl liiite ovärt att bara spela en match, menmen! 


Senaste från insta, alicelindstroom heter jag där!


Hiss & Diss

°Prov. jobbigt, drygt, tar tid att plugga
°Att det börjar blir kallt. vill ha tillbaka värmen
°Långa skoldagar. inte nog med att man börjar tidigt, man ska sluta sent också
 
 
°Spotify. en av världens bästa uppfinningar jue
°Myskläder. bästa som finns när man kommer hem måste vara att byta till mjukiskläder
°Helg. ingen man uppskattade speciellt mycket under sommaren men ojj vad bra uppfinning!
°Träden ute just nu. såå fint
 

Vadå helg?

Idag blir det en hel del plugg. Har fysik prov på tisdag och jag känner att jag verkligen behöver plugga! Imorgon kommer jag inte ha möjligeheten att plugga så får jag göra det idag. Morgondagens planer är bortamatch, så lär bli borta ungefär hela dagen. Vi får väl höras senare om jag inte dör av uttråkning av allt plugg....
 
Kom på att jag inte lagt upp resten bilderna jag fotade samtidigt som headern.

TVD

Hur bra är det inte att Vampire Diaries har börjat igen?? Minns knappt hur säsong 5 slutan men kommer nog in i det snart igen. Kvällens planer är ganska osäkra, men kanske blir det senaste avsnittet + TO som även börjat igen. Ser du Vampire Diaries? Eller The Originals?
 
google bild

För mycket

 
Jag har spenderat för mycket tid på weheartit idag. Och höstbilder är typ en enda jag kollar på. Mat, dryck, pumpor, kläder, löv, ljus, myys och allt som har med hösten att göra! Nu ska jag träna lite på spanskan som är till imorgon, den var inte världs svår så känns ganska lugnt. 

Prov och regn

Nu ska jag strax iväg mot skolan. Har ett matteprov i två timmar efter lunch som jag verkligen inte ser fram emot!!! Men hoppas det går bra och att dagen går fort för är sååååå trött!

Ha en bra dag alla, även fast det regnar! Får bli lite regninspo också:


Flawless

 
Två grymma gurls!

Vadå kallt?

 
Visste ni att det är kallt ute? Om ni inte gjorde det så vet ni det nu. Jag ska svara på lite kommentarer och sen har jag lite plugg att ta tag i, prov på torsdag....

Because fall is here

bild från wehearitit

Höstjackan

 
Min höstjacka som jag köpte för några veckor sen. Den är från Vero Moda men då den butiken inte längre finns där jag bor så beställde jag den från Nelly. Den är perfekt nu på hösten och älskar att ha på mig en tubhalsduk till! 

Min höstdesign

 
Nu är den uppe, årets höstdesign! Som jag sa är jag inte nöjd med bakgrunden, jag gjorde den innan jag ens fotade headern. Tycker inte dom passar, men jag får ha den tills jag kommer på något annat. 
 
Designen då, joo jag har gått tillbaka till clickdown menyn då jag tycker det är väldigt praktiskt och tar lite plats. Jag har även kvar min "blandade meny" längst ner där ni hittar instagram och reklam. Nya färger som går mycket i vinrött. Vad tycker du? Hiss/diss?

Tjuvkik

En liten sneak på min design som jag faktiskt tror att jag äntligen är klar med. Inte nöjd med bakgrunden, men jag får ha den tills jag kommer på något bättre. Ska kolla genom den en sista gång så ska jag försöka få upp den senare idag. Vad har ni för planer idag? Jag har lite plugg sen har jag tänk se det nya TVD avsnittet!! Älskar att den serien drar igång igen!

3 nya

Det blev en sväng på stan och jag kom hem med tre nya tröjor. Bikbok hade perfekta erbjudandet, 2 för 99:- så passade på att köpa dom två blommiga. Den rutiga skjortan hittade jag på HM. Blev även ett torrschampoo som jag glömde ha med på bilden. Nu väntas bild redigering (YEYY) och plugg (NEEEEJ)
 

Nu tar jag helg

TACOHEJ
Slutade precis och väntar på mamma så kan kan åka hem med hon. 
Jag har insätt att det var ett bra tag sen jag hade en tävling, kolla in senare i helgen...

Städa eller stöka?

Jag gillar att hålla rent i mitt rum. Helt ärligt skulle jag kunna säga att jag sällan har stökigt och det är sällan jag har kläder och saker på mitt golv. På morgonen brukar det bli lite stökigt då kläder, borsten och locktången brukar slängas på golvet. Men när jag kommer hem brukar jag ta tag i det på direkten så är det gjort.
 
lite städ/stök inspo från weheartit
Många tycker att städning är tråkigt, jag kan hålla med er. Hur ska man göra det roligare? Några tips jag har som jag brukar göra är att städa bort rena kläder och sånt varje dag, då får man inte så mycket den dag man bestämmer sig för att ta tag i det! Och ett annat tips är att lyssna på musik medan man städar. Allt är mycket roligare med peppande musik.
På stadhuset.se hittar ni hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, trappstädning eller liknande.
 
Vilken typ är du? Har du ett stökigt eller städat rum?

Skolan går först :(

Idag blir det plugg, plugg och plugg! För imorgon väntas spanska förhör på fraser och lite annat, 72 engelska glosor + text och prov i kemi. Måste även skicka in min bokrecension ikväll. Jag insåg att jag inte kommer hinna allt om jag skulle träna, så jag skippa träningen idag. Skolan går först, även fast man inte vill det.
 
Laddat upp med tea och hoppas jag hinner lära mig allt jag ska! Ni kan fatta att jag är taggad på fredag kväll? Har du mycket plugg?

Simning

Idag hade jag simming på sista lektionen. Det var verkligen sååå jobbigt, känner att jag kommer få träningsvärk i både armar och ben. Men nu är det iallafall gjort denna termin. Ikväll väntas träning, bokrecencion skrivining och lite övrigt plugg.
 
Ljuset igår var verkligen underbart!

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin