Alicelindstrom

Wish list

 
Julen närmar sig och jag brukar alltid ha så svårt att komma på vad jag kan önska mig och ge till andra. Jag antar att det är fler som känner så, så jag har satt ihop ett litet kollage med saker som jag önskar mig. Det kan ju även vara som ett tips till er vad ni kan önska er eller ge bort till andra.
 
1. Kläder // Urban Decay Eyeshadow primer // Urban Decay Naked 3 // Marc Jacob daisy parfymerna // Benefit Hoola bronzer // Benefit Roller Lash mascara // Doftljus // Tumbler // Uggs

Första advent

 
Imorgon är rullar en ny vecka igång igen. Händer inget speciellt i veckan och har det ganska lugnt på pluggfronten. Första advent idag, nu är julen igång på riktigt! Missa inte min första lucka som ni hittar två inlägg ner, kanske en perfekt julklapp till någon ;) tänkte strax krypa ner i sänger och sovaaa, sov gott allihopaa.

Pepparkakor

 
Igår hjälpte jag mamma att baka pepparkakor, hur mysigt? Älskar när det luktar pepparkakor i hela huset och gott är det också med pepparkakor. Idag ska jag plugga och julpynta, älskar att julpynta, älskar att ha jul i mitt rum. Doftljus, julmusik, tomtar och fina lampor. Vill typ köpa en 150 cm plastgran och ha i mitt rum, bara för att det är så mysigt! Glad första advent förresten!

Lucka 1

 
För att vara med:
Gå in på iDiwa.se och välj vad du skulle vilja köpa för ditt presentkort om du vann och länka (crtl+v) det i en kommentar i det här inlägget.
 
För extra chans att vinna:
Skriv ett inlägg på din blogg/instagram att du är med och tävlar i min julkalender. Länka till alicelindstrom.se och iDiwa.se. Du får gärna låna den här bilden. Länka ditt inlägg i din kommentar.
 
Glöm inte din mejladress så jag kan kontakta dig om du vinner!
 
Tävlingen avslutas om en vecka, 6/12. Lycka till!

November boxen

 
Novermber boxen är kommit och jag älskar att den har lite jultema! Måste vara en av de finaste boxarna och innehållet tycker jag var helt okej. Jag fick:
 
Naobay - Calming Face Toner - Ett ansiktsvatten från Naobay, ett märke som jag flera gånger tidigare fått i boxar och tycker det är ett helt okej märke. Vattnet ska lugna och vårda huden och även rengöra den.
 
Maybeauty - The Incredible Face Gel - En ansiktsgel som exfolierar huden. Den tar bort döda hudceller, fett och smuts. Jag har tidigare testat deras ansiktsmask och den gillar jag verkligen, så ska bli kul att testa den här.
 
Make Up Store - Eye Pencil - Har fått en del grej från MUS, gillar det märket men brukar alltid bli lite missnöjd över färgerna. Den här gången gick jag en kajalpenna i lila. Den skulle gå att använda, men hade föredragit en annan färg som svart, brun eller vit. 
 
Être Bella Cosmetics - Golden Skin Caviar Eye Roll-On - En utslätande och uppiggande ögon-roll-on. Den svalkande gelen ska ge fukt och dämpa svullnader, området kring ögonen ska bli fastare och få mer lyster. Brukar inte riktigt tro på sång, men alltid roligt att testa nya produkter.
 
Balmi - Lip Balm Cube - Jag har sett såna här och varit sugen på att testa, så blev glad när jag såg att jag fått en i min box! Det är ett läppbalsam med naturliga ingredienser som ska återfukta läpparna. Min luktar riktigt gott, tror det är hallon.

Plugg och plugg

Det blev inte så mycket bloggning igår för spenderade kvällen med plugg. Hade svenska prov idag om antiken. Många svåra namn som jag behövde lära och jag hade även ett stort gäng engelskaglosor som jag tränade lite på en inte ens hade förhör på idag. Fredag nu och det känns sååååå bra och skönt att det där provet är gjort! Mina planer för helgen är att julpynta, tyyyp bland det bästa som finns! Jag ska även göra klart julkalendern och baka pepparkakor. 
 
Bilden är från igår, då hade jag en stor klump hår på huvudet. 

4 favoriter

Fyra av mina favoritskal från iDiwa.se. Ett skal tycker jag är en riktigt smart julklapp, för vem vill inte ha ett skal liksom? Jag är själv en skalmänniska, alltid skal på telefonen och vill hela tiden ha nya!

December

bilder från weheartit
 

Chill dag

Idag började jag klockan 10 med att se en teater. Den var ok, bättre än skola iallafall. Efter det hade jag en lektion innan jag slutade, så kan absolut inte klaga på min dag. Ikväll väntas plugg och jag ska även försöka sova tidigt. Hoppas ni hade en bra onsdag!
 

3 favs

 
Mina tre favoriter just nu. Lipton Vanilla Caramel, Bluberry Muffin och Masala Chai från Garant. Alla är svart te, vilket är den ända jag gillar, tror jag. Vilka är dina favoriter? Behöver tips på goda teér, gärna något lite juligare te.

Biggest sale of the year

 
Det är dax för Shopbops största rea i år!!! Den pågår från 24 november till 30 november (U.S. Eastern (New York) time). Hoppas att ni är lika taggade som mig! Här hittar du information vilka märke som inte är på rea, samt annan information. Du kan tjäna upp till 25% på hela ditt köp med koden "GOBIG15"
inlägget är i samarbete med shopbop

mountains

bilder från weheartit
 
Min måndag har varit seg, kanske för att jag är trött och förkyld. Behöver plugga lite ikväll, känns som att jag har mycket i veckan. Sen blir det nog ett avnitt oitnb innan jag sover, sett klart säsong 1 och tycker bara att den blir bättre och bättre! Det var länge sedan jag rörde kameran, men skyller på att ljuset är så dåligt när jag kommer hem från skolan! Därav blev det iallafall bilder på berg i det här inlägget.

Atm

Helgen går verkligen sååå fort! Reda söndag och vet inte vad som hände med lördagen. Inte varit så pigg i helgen så jag har mest vilat, kollat serier och gjort luckorna till kalendern. Det som är kvar nu är själva innehållet, men annars är det klart!

Atm: te och Orange is the new black

Julkalender

bilderna är från weheartit
Jag hade ingen koll på att det snart bara är 1 vecka kvar till första advent, WHUUUT? Som tidigare år har jag tänkt ha en julkalender på min blogg och tänker köra på samma koncept som i fjol. 1 lucka varje advent med en tävling. Vad tror ni om det? Har börjat skriva med några företag, vill hitta den bästa blandningen. Sen behöver jag även göra själv designen på luckorna, tycker det är så roligt. Och en juldesign, det måste jag också göra! Så dagens planer är att få till en lucka, kanske även börja på en design YAAAS!

MBMJ and Disney

 
Jag såg precis Marc by Marc Jacobs sammarbete med Disney finns på Shopbop. Du hittar allt här. Jag plockade ut några av mina favoriter. Älskar trjöjan och skalet som är med samma motiv, sååå sött! Men tycker typ att allt är så gulligt och fint! Har du någon favorit från kollektionen?
inlägget är sponsrat

Julklappstips

Jag har tidigare tipsat om lite julklappstips, här kommer yttligare ett inlägg. Men den här gång med lite tips till pappa, bror, pojkvän eller vem du nu vill. Det blev ett kollage med mycket herrkläder inser jag nu, men jajaj hoppas ni uppskattar inlägget ändå. Hittade några snygga kläder men även skal och hörlurar.
 
inlägget är sponsrat

Nytt skal

Minns ni mitt skal med bilder från 16 olika platser jag har besökt som jag hade till min iPhone fem? Det var ett av mina favoritskal så är lite depp att jag inte längre kan använda det nu när jag har en ny telefon. Jag tycker det är riktigt roligt att designa eget skal, skalen blir helt unika och väldigt personliga. Så jag bestämde mig för att göra ett nytt till min nya telefon på en sida där du gör ditt egna iPhone 6S skal
 
inlägget är sponsrat
Jag beställde mitt ifrån GoCustomized, där kan du ladda upp dina bilder direkt från sociala medier och lägga till en text om du vill. Man kan välja bland olika fonts och färger. Deras sortiment innefattar ett brett omfång av många olika modeller. Så som hårda skal, mjuka silikon skal och plånboksfodral. Jag valde att göra en i hård plast. Tycker själv att det är smidigast, snyggast och det jag föredrar att använda. Som ni ser så valde jag att göra ett liknande som förra gången, med bilder från olika resor. Varje resa betyder mycket för mig och jag kunde inte bara välja en resa så det blev från de flesta länderna jag har besökt. Så jag gjorde ett kollage i photoshop som jag sedan laddade upp. GoCustomized har även snabb och gratis frakt, vilket alltid är nice!

Chai tea

Idag är jag hemma sjuk. Vaknade med världens huvudvärk och förkyld så bara vilat idag. Druckigt några koppar te, min favorit just nu är chai te. OMNOOM vilket är ditt favorit te? Ska plugga lite glosor, siktar på att gå till skolan imorgon.
 

Mushroom

Sovmorgon morgon då min första lektion blev inställd. I övrigt flöt dagen på bra. Gjorde css prov i kanske två timmar och sen hade jag en stund engelska innan jag slutade för dagen. Gick en liten sväng på stan och såg att min HM hade fått in den färg på nagellack som jag velat testa ända sedan dom kom med deras nya smink för flera månader sedan. Färgen heter Mushroom och är en gråbeigeaktig färg.
 

Christmas

bilder från weheartit

Snart är det jul

Jag har spenderat ganska mycket tid med att kolla på julsaker på olika sidor. Allt från inspobilder på wehearit till julklappstips till saker jag ska önska mig. Jag har även börjat lite smått med att lyssna på min julspellista, så om jag är tagg på julen? JAAA! Ni kanske minns att jag tidigare har tipsat om hemsidan och märket Esprit? Jag hamnade iallafall inne på deras hemsida och hittade genast en del saker som jag vill önska mig. Samt andra fina saker som är perfekta julklappstips. Jag valde ut några, både saker jag själv önskar mig samt julklappstips till kanske mamma, syster, kompis eller vem som helst egentligen. Det blev ett litet kollage så hoppas ni får lite tips!
 
 
Tröjorna längst uppe till vänster gillar jag riktigt mycket! Snygga färger, enkla och dom ser varma och mysiga ut! Sen hittade jag två par skor som jag gillade, kanske inte vinterskor, men perfa på hösten och våren. Lite annat snyggt som kan vara fint att ha på nyår. Kudden var ju ungefär den sötaste någonsin!! hittade den bland deras julheminredning. Sen så klockan. Har ju sagt förut att jag ska köpa en klocka, men aldrig tagit tag i det och beställt en. Kanske något jag borde önska mig i julklapp. Jag tycker alltid det är så svårt att komma på saker att ge till andra och jag antar att jag inte är ensam om det. Så jag hoppas att ni får lite tips ifrån det här inlägget. Eller tips på vad du kan önska dig själv.

Bowling

Igår hade jag en bra kväll med ett gäng kompisar. Vi bowlade och jag kom faktiskt 2a på min bana så är väldigt nöjd. Sen var vi på max och käka innan vi gick hem till en och spelade kort och snackade. Idag fyller min pappa år, grattis världens bästa pappiiiis ♥. Farmor och farfar kommer hit lite senare idag och då ska vi äta tårta. Sen skulle jag behöva plugga lite och tänker bara ta det lugnt ikväll, håller på att bli förkyld!
 

Favorit: Läppstift

 
Jag skulle nog klassa det här som ett läppstift. En ELF Matte Lip Color i färgen Nearly Nude. Det är då en nude färg som för sitt billiga pris sitter riktigt bra. Dock tycker jag att den är lite torr men med ett lager läppbalsam under funkar det toppen!

Höstväder

Mamma hämtade mig efter skolan så åkte vi och handlade. Tur det, spöregnar och blåser. Den här veckan har gått galet fort, men klagar absolut inte! Sitter just nu och svarar på lite mejl och kommentarer, borde även fixa lite inlägg eller bilder. Är inne i en period när jag inte har något att skriva om och har knappt några bilder heller. Vill försöka ta med kameran ut en sväng i helgen, men måste vara den tråkigaste tiden just nu, inget roligt att fota. 
 
Somsagt så har jag lite bildbrist, istället får ni 6 av mina favs just nu. Några släpptes faktiskt idag, du får gärna tipsa om några av dina favoriter!

Några cm kortare

 
Precis som jag lovat, här är en bättre bild på mitt hår sen jag klippte det. Klippte av lite mer en decimeter och det känns riktigt skönt fast kort. Men vet att det kommer att växa ut igen så inget att deppa över. La ut en bild på mitt hår innan jag klippte det här, ifall ni vill kolla in det.
Känns så konstigt att det är fredag imorgon, det var ju nyss helg? Jag tänkte iallafall läsa lite nu innan jag kollar något avsnitt av någon serie.

Yogapants dag

Idag slutade jag kvart i två och har haft fullt upp sedan dess. Eller jaa, fullt och fullt, har hunnit med en del saker. Medan jag väntade på bussen gick jag en snabbis på stan och köpte torrshampoo. När jag kom hem såg jag 1.5 avsnitt av OITNB innan jag gick ut och sprang. Kletade precis i färgbomb i håret, i färgen platina blond. Fast jag tror inte att det blir någon skillnad alls men jjajaja. 
 
Idag chillade jag i yogapants cardigan. Kom på att jag inte visat någon bild sen jag klippte mig förra veckan, sååå här har ni en. 

Grey hair

 
Jag har fått en dille för platina blont/silver/grått hår eller vad man ska kalla det. Nästan så att det går lite åt det lila hållet som Rihanna har på bilden uppe till vänster. Efter lite googling kom jag fram till att bilden på henne dock är redigerad. Tycker det är sååå snyggt att jag faktiskt beställde hem en flaska färgbomb med platina blond färg som kom idag! För feg för att färga på riktigt så färgbomb blir bra till en början. Får se om jag vågar kleta i det imorgon...

Varför är det måndag?

Helgen har gått tok för fort och nu var det måndag igen. Har varit dundertrött hela dagen och dessutom försvann några filer som jag jobbade med förraveckan + helgen från min skoldator. Så har varit sur och sitter just nu och kodar om dom. Tänkte ta en paus och gå ut och springa, lite tråkigt att det ska vara så mörk menmen. Hoppas er måndag varit bra iallafall.
 
Jag har inte hunnit tagit fram kameran så det blir en bild som jag fotade förra veckan på det jag köpte på The Body Shop. Dom hade ta 3 betala för 2, så passade på att testa deras nattkräm. 

Watch wanties

Jag har nämt det i något inlägg tidigare att jag är sugen på att köpa en ny klockan. Jag valde ut ett gäng av mina favoriter och gjorde ett collage. Det flesta av dom kommer från 4 olika märken. Så jag antar att det blir antingen en Kate Spade, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs eller Tory Burch. Jag har inte bestämt mig om jag vill ha en guld, silver eller rose guld. Eller om bandet ska vara i läder eller inte. Såååå jag har något att fundera på! Vilken är din favorit?

MAC

 
Både mitt favorit puder och concealer tog slut nyligen så jag gjorde en chansning och testade nya produkter. Jag har faktiskt aldrig testat MAC men hört mycket bra om dom, speciellt dom här två produkterna. Efter att ha testat dom några gånger så gillar jag dom verkligen, båda är mina nya favoriter! Sånt är alltid roligt, när man hittar nya favoriter!

Fredag och nytt skal

FREDAG!! Jag har gått en vecka sedan lovet? känns som typ tre. Efter lite lite sömn i veckan så ska verkligen försöka sova ikapp i helgen. Ikväll blir jag hemma och ska mysa framför idol med chips och glass. 
 
Jag fick hem ett nytt iphone 6 skal igår, ett läderskal i guld. Det kommer från teknikdelar.se, behöver bygga upp min skal samling nu när jag har bytt telefon.

hår

 
Mitt hår måste vara det jag får mest komplimager för. Både i verkligenheten och på bloggen, där jag får väldigt mycket. Tack så mycket, blir alltid så glad! Jag har länge haft långt och tjockt hår. Jag vet inte vart jag vill komma med det här inlägget. Ville typ bara lägga upp bilden för jag ska faktiskt klippa mig idag. Har varit lite osäker på hur mycket. Just nu känns det lite opraktiskt långt och ganska slitet, därför blir det nog ändå bara en dm. Men vi ser väl.

En onsdag

 
Plattade mitt hår idag, händer inte ofta. Började tio i tio vilket jag behövde idag! Inte fått ordning på sömnen sen efter lovet känner jag. Slutade kvart i två och är hemma nu en stund innan jag ska tillbaka till skolan vid kvart över fyra för utvecklingssamtal. Perfekt tid för att se två serie avsnitt. 

Forest

bilder från weheartit
 
Idag hade jag halvdag, slutade 11.10 då det är utvecklingssamtal på eftermiddan. Jag har mitt imorgon efter skolan så var bara för mig att åka hem. Jag har ätit lunch, pluggat lite glosor och kollat två avsnitt Orange is the new black. Blir kanske något avsnitt ikväll, depp för att det inte är några Hollywood fruar idag. haha

Classy

bilder från weheartit

November

 
Poff så var lovet och även oktober slut. Jag hade gärna haft en till vecka lov men nehee. Mitt lov har varit riktigt bra men för kort! Planerna idag är en riktig mysdag. Ska kolla serier och äta glass och ikväll ska jag iväg till farmor och farfar på middag. 

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin