Alicelindstrom

Maj imorgon

Hur jag fotar raketer

Någon som ska fota raketer ikväll? Vid nyår förra året skrev jag ett inlägg hur jag fotar raketer, checka det här

Kvällens planer

Jag slutar egentligen tre på tisdagar, men slutade för över en timme sen. Vi började en timme tidigare från lunchen och fick då sluta en timme tidigare, ibland är vi lite smarta.
Ikväll då, planerna är att dra till en brasa med ett gäng kompisar, men ifall det spöregnar (som det gör nu) så får jag se hur jag gör.

Sista april

Sista april idag, mitt i veckan? Jag går i skolan idag, vissa gör ju det vissa inte. Går du i skolan idag?
Får se vad jag hittar på ikväll, om jag hittar någon kompisar att gå med kanske jag sticker på en brasa, annars blir jag bara hemma 4everalone.
 
Bilden är fotad för exakt ett år sen idag. Kort hår jag hade. Ni verkar ju gilla när jag lägger upp gamla bilder.

Klarade det

Just nu är jag ungefär så häääääääääääääääääär glad. Åkte från skolan en stund tidigare och in till stan och skrev moped teoriprovet. Och jag klarade det, så sjukt glad. Alla timmar jag lagt ner på det känns så värt nu! 
Bestämmde med mamma för flera veckor sen att om jag klarar kortet skulle hon bjuda mig på en BJ och hon höll vad hon lovade. Tog min moppe (första gången jag skriver det i mitt liv) på affären och köpte en Polly och en Ben & Jerry Blondie Brownie. Så nu ska jag gossa ner mig i sängen och köra på en onyttighetskväll.
 
jaa jag vet, jag skrev igår att det var några dagar kvar och inte att det var idag. Men det var ifall jag skulle misslyckas. Det räcker ju med att hela klassen vet om det ;)

Isgala

Blev att jag åkte på isgalan (konståknings show) alla åkare är så grymt duktiga! För några år sedan åkte jag där själv, minnen!
När jag kom hem fikade jag lite och kollade igenom lite plugg, nu blir det tv resten av kvällen

Instagram bild, ska fixa bättre

Puggar

Idag ska jag plugga massa moppe, inte många dagar kvar tills jag skriver provet. Skulle ju kännas dumt att misslyckas heelt! Har jag några läsare som har gjort det/ska göra det som kan ge lite tips??
 
Jag har suttit och laddat ner ett gäng nya brushes och typsnitt till min dator, astaggad på att redigera och fixa med bilder! Men nu ska jag ta tag i lite plugg. 
kramkram

Laserdome

Nu är jag hemma, vi hade sjukt kul! Vi var ett gäng på 8 pers som gömmde oss inne på area1, och när födelsedagstjejen och en till kom in hoppade vi fram. Vi körde laserdom (ni vet såndär när man är inne i ett mörkt rum med lampor och man har en väst på sig och springer runt och skjuter varann) sen åkte några hem och jag och några till gick på Subway och käkade. 
 
Jag såg iallfall ut sådär, svart.
Byxor från GinaTricot, Spetströja från HM, Halsband från en webshop som inte längre finns.

Sneakpeak på dagens

Jag har en kompis som fyllde år för några dagar sedan. Så jag och två till kompisar har planerat en överaskning till henne. Detta är ett tidsinställt inlägg, eftersom jag inte är hemma just nu. Jag berättar mer senare om vad vi gjorde.
Sålänge får ni en liten "sneakpeak" på dagens.

Dagens planer

Sov ut imorse, så skönt. Sen dess har jag fixat lite färdiga blogg inlägg. Jag brukar alltid ha ett gäng på lager som man bara kan klicka upp om man inte har tid eller inte har något att blogga om. 
Idag har jag inga speciella planer, fetaste taggad på att fota, blivit så lite på senaste tiden. Ska klura ut något att fota, eller så går jag bara ut på jakt efter något. Vad hittar ni på idag?
 
frukt inspirations inlägg, för att väga upp måndagens sockerinlägg.
Jag älskar frukt, vilken är din favorit frukt?

Fredag

Älskar fredagar! Vi hade temadag om funktionshinder, såg "I rymde finns inga känslor" , pratade, diskuterade och gick på tipspromenad. Fick sluta en halvtimme tidigare, så jag är glad. Ännu bättre är att det är helg! När jag kom hem fastnade jag vid datorn, har suttit och läst bloggar och kikat på youtube filmer sen dess typ.
 

Temadag

Ska snart cykla iväg till skolan. Idag har vi temadag om funktionshinder. Aschiilll, vi ska se film och gå någon tipspromenad, har jag för mig? Inga riktiga lekioner på hela dagen. Hörsen kompisar.
 
Bilden är senaste från instagram (  @ bilderbyalice  )

Grattis Mamma

Idag fyller min mamma år, super grattis till hon.
Bästa med att någon annan fyller år är att man får äta tårta, typ.
 
gammal bild

Prickar och linjer

Igår testade jag mina nya nagellack, dom är sååå grymma! Jag testade även att sätta fast en akrylnagel på ett finger. Det var mycket lättare än vad jag trodde faktiskt! Och det blev snyggt, även fast det var första gången. Nageldesignen då? haha jag bara satt och testade alla färger i olika mönster. Inte ett dugg fint, men men.

Batman

Lite grejer som jag måste göra ikväll, som att plugga NO. Har prov imorgon om ljud. Jag ska testa mina nya nagelsaker och jag ska fixa lite med bloggen.
 
Sådär såg jag ut idag ↑
 
tokigt att jag glömde klicka publicera..

Nagelsaker

Sjukt grymma saker, är pepp på att testa allt, men hinner inte idag så får bli imorgon. Kommer att visa resultatet och skriva lite om vad jag tycker om sakerna då.
Sakerna kommer från adexi.se/rio. Där hittar ni hur mycket nagel (även andra saker) som helst. Jag älskar verkligen färgerna på nagellacken!

Jag klarade det

Vet ni en som är glad, OCH lever? JAG! hade världens tur med vädret, hade regnat hela dagen men alldelles innan jag skulle börja så slutade det regna. Klarade körningen, så jag är riktigt nöjd. Mamma hämta mig efteråt och då åkte vi och hämtade ut ett paket. Nu har jag lite plugg, två förhör och ett prov imorgon + prov på torsdag som ska pluggas till. OCH moppen. 
 
Visar sen vet det är, som alltid ;) Någon som kan gissa vad det är?

Önska mig lycka till

Vet ni vart jag är just nu? (tidsinställt inlägg alltså) nää klart ni inte vet det. Jag är iallfall på moppe körning. Tre timmar. Tufft jue. Alla ska hålla tummarna för mig att jag klarar det! Ni är bäst!
 
Får bli lite vespinspiration idag (kommer knapp några moppar om man söker på "moped" på weheartit) Fast hur snygga är inte dom där vesporna? ↓ Tänkt att gasa runt i en bubbelgummsrosa eller mintgrön?
 
Hörs när jag kommer hem! om jag fortfarande lever?

Ny vecka

Ny veckan, den känns sjukt stressig. Massa skolgrejer och + att jag pluggar moppe för fullt, snart provet och körningen. Så idag ska jag plugga en del moppe och lite glosor. Och jag ska iväg och hämta ett paket också, YEYY  Vad ska du göra ikväll?
 
Ni får världens färggladaste sockerkicks collage. noomnoom
 

Det blev en gegga

Eftersom jag var så hemskt hallon sugen, och vi hade 1,5 paket frysta hallon hemma bestämmde jag mig för att testa koka dom. (ni vet att min inte ska äta frysta bär va?) men det blev världens gegga. Så det fick bli en smoothie istället. YEYY Nu ska jag bädda ner mig i min nybäddade säng och kika på någon serie eller film, beslutsångest hejhej

Bullar

Blev lite bullbak idag, älskar att baka bullar. Luktar så gott, och se när man är klar kan man ju äta. 
Väntar just nu på att dom ska jäsa, då kan man ju passa på att blogga.

Vårigt

Har fått världens inspiration till att fota vår och sommar. Suttit och kollat på massa redigerings videos, inspirations bilder på weheartit, tumblr, proffsiga fotobloggar osv. Kollat igenom mina mappar från den här tiden ifjol. Planerar att gå ut och se om jag hittar något att fota. För 364 dagar sedan fotade jag dom bilderna ↓
 
Dom har förövrigt fått sig en ny redigering, som jag faktiskt är nöjd över.
 
Nu blir det lunch, vofflor. Sen går jag ut en sväng. Ingen människa som är sugen på en photoshoot? astaggad på det jag med!

Hemma och iväg igen

Hängde med pappa och lillebror på stan för lite present shopping. Blev att vi åt lunch på Waynes också, noomnoom. Kom hem för en lite stund sedan, och ska snart åka iväg igen. Hörssen
 
Soligt och gaanska varmt idag, smält snö, smält!
 
Har du mycket snö kvar?

Helg, igen

 
YEYY fredag och HELG ♥ Man blir alltid lika glad när det är fredag, konstigt det där.
I helgen har jag ett gäng planer, berättar mer senare. Måste nog få in lite plugg också någon dag, men det är nog inget större problem.
 
Vad ska ni hitta på i helgen?

Frukost

 
Jag är ganska så kass på att äta frukost. Jag är aldrig riktigt sugen på att äta på morgonen, så blir att jag mest äter en macka. Men jag blir så inspirerad av alla dom som lägger upp allt så fin, så jag har faktiskt börjat lite smått. 
Jag äter mackor med pålägg, frukt och annat gött. Man blir mycket mer sugen att äta då. 
 
Vad äter du till frukost?

Regnig dag

Idag är det super regning, var inte så speciellt kul att cykla hem då. Men är hemma nu och ska bara plugga lite och ta det lugnt hela kvällen. Fredag imorgon, jiiihaaa
Körde på OBEY tröjan idag, den är sååå mysig! (bilden är från imorse, nu är mitt hår platt av allt regn)

Ask me

Ken ring

 
Musikvideo på sjukt fin låt ↓ 

Vår i luften

Idag är det super väder, var 12 grader när jag kom hem. Jaa jag veta att mer än halva sverige har 15+.
Händer inget roligt i mitt liv, ikväll ska jag plugga moppe hade jag tänkt, lika bra när man har tid. Och jag funderar på att gå ut på en promenad eller jogga. Blir troligen jogga. Älskar kännslan efteråt!
 
Kände mig som i en shampoo reklam, fast vet inte längre..

Vårig, vit och fräsch

Jag gjorde en design till en tjej, men hon är osäker på ifall hon ska fortsätta blogga. Så istället för att bara skrota den designen gjorde jag om den lite. Och undrar nu om det är någon som är intresserad av att köpa den?
Du får självklart ha din egna header+text i headern.
 
Vad sägs om 50:-? Intresserad, mejla mig på [email protected] och döp mejlet till "vit design"

Tisdag

Nu har jag ett gäng engelska glosor jag ska lära mig. Sen ska jag fixa lite inlägg, har fetaste ideérna. Tror ni kommer att gilla det. Sen ikväll kanske jag hittar på något, annars tittar jag på någon film eller serie. Typ blivit beroende..
Ni som tjatar så mycket, dagens outfit får ni. 
 
Tröja - Present - Fast den är köpt på Carlings
Byxor - Gina Tricot

Sådär

Sådär har jag sätt ut idag. Mittbena, ohh 
Sov så dåligt inatt, så ska bara vila ikväll. Har inga läxor eller prov att plugga till. Såna kvällar älskar jag verkligen! Får se vad jag hittar på istället.
Och ännu bättre är måndagen snart slut, yeyy

i n s p i r a t i o n

Design fix

Sov riktigt länge imorse, nu har jag bara suttit och fixat med två designer. Vill du beställa en du med, klicka här. Planer för idag då? har inga speciella, kanske ska passa på att plugga lite moppe. Måste käka nu, har inte ens ätit frukost, tokigttokigt
 För övrigt så är det sol och fint väder idag, ska se om jag kommer mig ut och fotar lite. Det var riktigt länge sen.

Fräschat upp

Tog tag i att fräscha upp min designbeställnings sida lite. Det fick bli en väldigt enkel och stilren design. Faktiskt riktigt nöjd. Klicka på bilden eller här för att komma dit. I min meny finns det även en länk.
Påtala om designer, så har jag faktiskt en designbeställning att ta itag med nu. yeyy

Aztec

Jag tycker aztec-mönster är så sjuukt coolt! älskar att det är så mycket färger!
Vad tycker du om aztec?

Äntligen fredag

Fredag, det är en bra dag. Och den behövdes verkligen! Är det bara en vecka vi gått sen lov? känns som så många fler. 
Var en riktigt jobbig eftermiddag, på idrotten körde vi träningspass (vi ska göra egna till musik och sen hålla i dom inför klassen) det är såå jobbigt! och efter det skrev jag NOprov. Hoppas på att det gick bra.
Ikväll ska jag på äventyr, kan berätta mer om det sen.
 

Frysta bär

Igår var det en kompis som skrev till mig och frågade om jag vissta att man måste koka frysta bär. Fattade ingenting. Och när jag loggade in på bloggen idag såg jag ett gäng kommentarer med länkar till olika sidor där det står att man SKA koka bären. Blev paff, jag hade ju ingen aning, jag har ju käkat frysta bär flera gånger i veckan. Kommar ju självklart att sluta äta/börja koka bären. För jag har ingen lust att bli sjuk. Här kan man läsa mer

Fryst frukt

Nu är jag riktigt less på allt pluggande och pianonoter jag har pysslat med ikväll, ska ta en dusch och sen kika på några avsnitt av någon serie eller kanske en film om jag hittar någon bra. Och till det ska jag käka frystfrukt, sååå gott.
 

Mera plugg

Överlevde spanska provet, glömde lite saker, men så är det ju nästan alltid.
Har NOprov på fredag, lika bra att börja med det idag så jag slipper ha så mycket imorgon. Men först ska jag läsa lite bloggar och annat.

VÅR

Bilder från weheartit
 
Bara jag som är astaggad på våren? Här uppe i Norrland är det inte ett dugg vår, kallt och hur mycket snö som helst.
Har du snö där du bor?

Lång dag

Sådär, tisdag avklarad. Jag tycker verkligen inte om tisdagar, såå långa lektioner, lång lunch osv. Lång dag. Nu måste jag plugga spanska, har prov imorgon. Om jag pluggar hårt nu ska jag belöna mig med film/serie + frukt + "min fruktdipp". Bästa som finns typ.
 
Ser ut sådär idag. Hur ser ni ut?

Vinnaren av länken

Vinnaren av en länk blev Ellen. Super grattis.
 
Var många som var med och verkar tycker det var en rolig grej, ska jag ha "länk tävlingar" oftare? ja/nej?

Tillbaka till skolan

Måndag och skola igen då. Inte det roligaste att kliva upp tidigt imorse och gå till skolan. Men när jag kom hem hittade jag ett paket som väntade på mig, gjorde dagen liiiite bättre. Visar vad det är sen.
Trött i huvudet så sätter nog bara på en film ikväll, ska plugga lite först, men sen film. Någon som har filmtips?

Dough ble whammy

Iförrgår testade jag en BJ smak jag aldrig smakt, Dough ble Whammy. Den var såå god! Min favorit är halfbaked, behövs mycket för att slå den. Men den smaken hamnar inte långt efter. Älskar "coren" fast för mig var det för mörk choklad.
Jag ger den fyra av fem BJglassar.
Vilken är din favorit Ben & Jerry?

So undercover

Jag hade inga speciella förväntningar på filmen, mest att den skulle vara bra eftersom att flera av skådisarna är grymma. Och jag tycker faktiskt att filmen också var det. Inte den bästa jag sätt, men absolut inte den sämsta! Den var riktigt rolig, fast det var en såndär som man nästan kan ränka ut slutet i. Men helt klart värd att se!
Och jag tycker Miley (som spelar huvudpersonen) är awesome!

Pitch Perfect

Ska lite sådär spontant sätta på en film nu, har verkligen inget annat att göra och är så trött. Gick upp super tidigt imorse för att jag skulle vara trött och somna tidigt ikväll för att slippa vara så trött i skolan imorgon.
Läst att Pitch Perfect ska vara sevärd, så blir den jag kika på. Någon som sätt den?
 

Söndag

Nu börjar den dära ångesten för skolan komma. Vill inte, orkar inte. Men snart är det sommarlov, bästa lovet. Planerna för idag då? joo jag har faktiskt inga alls, kanske ska börja plugga lite men annars inga.
 
Tack alla ni som tyckte till om vilket namn jag ska byta mitt bloggnamn till, fast det blev inte så mycket lättare. "Populärast" var alicelindstrom.se lallis.se alices.se och alicee.se jag får fundera! fortsätt skriva vad du tycker några inlägg längre ner!

So undercover

Hört att den ska vara bra, och trailern verkar bra, så ger den en chans.
skriver sen vad jag tyckte om den.

Vinn en länk

Super lätt, kommentera "Jag är med" i en kommentar i dethär inlägget, så har du chansen att få en fet länk på min blogg.
Vill du vinna super mycket kan du gilla min blogg på facebook här och bloglovin här
Du kan även lägga upp tävligen på din blogg, facebook, instagram osvosv och skriva att du är med för större chans att vinna.
 
Tävlingen i övermorgon och vinnaren kommer även upp då.

Några förslag

lekmer

På sidan lekmer.se hittar man en massa awesome leksaker. Kanske inte många av mina läsare leker med leksaker, men ni kan hitta en massa bra tips på saker att ge till tex, småtsyskon, kusiner osv. 
Man handlar på nätet och får alltså grejerna hem skickade. Vilket är super smidigt och går super fort. 
Nästan allt som en barnfamilj behlver hittar man på lekmer. Om butiken skulle ha funnits som en affär så skulle den troligen vara sveriges största barnaffär. Det är ju coolt.
På butiksjakt.se hittar man även flera rabatter.
 
//reklam//

Vinnaren

.... Ellinor. Jag har mejlat dig, så cheka din mejl! 
 
Deppa in ni andra, nya tävlingar kommer snart igen..

Ett år sedan

För exakt ett år sen idag, fotade jag den bilden. iiiiii söt bella ♥
Då var jag glad, hade precis fått lov. Nu har jag redan lov, mohahah

Känner mig rik

 
Det blev en sväng in till stan på förmiddan med mamma. Kom hem med en ny ögonbrynspenna från HM, fondation och en väska. 
Minns ni när jag skrev att jag inte skulle köpa något fram till påsk? jag lyckades, ända jag köpt sen nyår är fika, mat och en lipsyl (nödvändiga saker) jag skulle ju spara mina pengar till en resa, som ställdes in.. blabla
Men det som är bra är att jag är RIK! fast funderar dock på att köpa ny mobil, bara för att jag kan.

Recept - Glass

En bild i timmen

Trodde imorse när jag började att det skulle bli mycket intressantare, men nejdå.
Ställde somsagt alarm i mobilen, så varje gång den pep tog jag en bild på något jag höll på med eller bara rakt ut i luften.
 
Tycker faktiskt ni ska testa det, det är ganska roligt ändå, om man skulle välja en dag som man gör något på. Om ni testar, länka gärna resultatet i en kommentar! Jag kommer nog testa ingen, fast en roligare dag!

Glass

 
Gjorde glass idag. Tänkte det är väl en kul grej att testa när det ändå var så lätt. Och det blev såå gott. Syrlig och god smak. Och den är inte världens onyttigaste. Vill ni att jag lägger ut receptet?
Det är "vindruvsglass" kanske borde nämnas, aldrig smakat men kommer att göras många gånger till.

Bra dag

Min farmor och farfar var nyss här och lämnade påskägg. Bättre sent än aldrig lixom. Ska snart hänga med mamma och handla, jag behöver lite saker till senare idag då jag tänkt göra glass.
Idag så mycket mer gjort idag än igår, igår låg jag bara inne, av vissa anledningar dock. Idag startade jag morgonen med frukost och sen gick jag ut en timme. Blivit lite alltmöjligt grejsande sedan dess.
 
Lite dåligt med bilder just nu, så det funkar bra med en från Tova´s och min photoshoot i somras. Tänk när snön försvinner och man kan ha massa awesome sommar photoshoots, iiii påtala om snö så snöar det nu. Haha. 
kraam

Glöm inte min tävling om valfria produkter för max 150:- klickiklick

En bild i timmen

Någon som ni önskat och det skulle faktiskt vara roliga att testa, så idag kör jag. En bild varje timme under 12 timmar, 9-21. Taggade? 
Jag fotar alla bilder med mobilen, och har ställt alarm, så när den ringer så ska jag fota en bild. lätt som en plätt. Hörssen

Idiwa

Skulle inte säga nej till något av skalen på bilderna där uppe! dom är från idiwa, visste ni att dom har ett stort utbud av mobilväskor, som förövrigt är snyggt i vår, och fodral till Galaxy Tab.
Spana in idiwa.se för massa snygga skal och andra tillbehör!

Påsklovet 2012

 
 
 
//Första bilden: rev upp massa golv i köket föratt vi tapetserade om och bytt golv//
//Andra bilden: lekte gangsta i mina solglasögon, och redigerade i massa effekter//
//Sista bilder: fotade en hel hög med super söta påskkaninhare bilder på Bella♥//
 
Kollade igenom arkivet på vad jag hade för mig ifjol på påsklovet. Då fanns det inte så mycket snö som det finns nu. Dethär lovet har jag inga speciella planer, ska försöka fota så mycket som möjligt!!
 

Två från idag

 
Två av bilderna jag fotade idag med mitt 50mm 1.8. Allt är så grått och trist ute, smuttsig snö, sand och gegga. Fanns inte så mycket att fota direkt.

Fotopromenad

Tog kameran, precis som den är utan utrustning med mitt 50mm objektiv som använts dåligt nu på slutet, drog på mig joggingskorna och min vårjacka och gick ut en sväng för att fota runt sjön, men musik i öronen, såklart. Tog väl ungefär en timme, ska redigera lite nu.

Önska inlägg

Surfplatta

Hittade våran förrasurfplatta, nu har vi en ipad och den förra har bara legat. Den är inte så speciellt bra, inte jämnfört men en ipad. 
 
Nyss sätt klart en film, ska greja lite medsurfplattan men först har jag ett gäng kommentarer och mejl att svara på. Måste varit något fel med mejlen idag för plöttsligt POFF 9 nya mejl.
Är det bara för mig man inte kan kommentera andras bloggar? dum fråga, om ni inte kan kommentera min så kan ni ju inte svara.

Photoshoptips - Bild i text

 
 
Såfär gör jag när jag lägger in en bild i texten i photoshop cs6, hoppas ni förstår! länka gärna era bilder i en kommentar.

Första april

 
April, det är ju en vår månad. Om en månad är det första maj och om två månader är det första juni, då är det bara fem dagar till sommalov. 
Får se vad jag hitta på idag, förhoppningsvis något roligt.

Glöm inte min tävling om valfria produkter för max 150:- klickiklick 

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin