Alicelindstrom

Svar på frågestund

Vart ser du dig själv om 10 år? Om 10 år är jag 29 år, förhoppningsvis har jag pluggat klart och fått ett jobb jag trivs med. 
Vad använder du för smink "en vanlig dag"? Det är väldigt olika, jag har typ två olika "mode". Antingen har jag bara concealer, puder för att sätta och lite mascara. Andra dagar har jag concealer, puder, contour, highlighter, ögonbryn, mascara och även ögonskugga då och då. Förut använde jag ofta foundation eller BBcream men det var helt seriöst månader sedan jag hade det i hela ansiktet.
 
 
Några av mina favoritprodukter. Min favorit eyelidprimer från theBalm, Naked 3 (perfection) och en Liquid Illuminator från NYX
 
Vad ska du göra i sommar? Det enda som är 100% säkert är att jag ska sommarjobba i 5 veckor. Samma företag som de två senaste somrarna, dock en annan avdelning i år. Förutom det vill jag verkligenverkligen resa. Vart spelar egentligen inte super stor roll, jag har en som är i full planering just nu, men inget är 100. Jag hoppas att något roligt blir av!
 
Hoppas på att få chilla i ett varmt hav i sommar
 
Vad ska du göra när du blir stor? Jag har verkligen ingen aning, önskar att jag visste!
Vad har du för framtidsplaner? Precis som frågan över har jag ingen aning, jag vet inte ens vad jag ska göra det kommande året. hehe
Favorit färg? Rosa, vitt och grått.
Drömresemål? Jag kan helt ärligt inte välja bara en. Just nu står USA, Marrakech , valfri paradisö och Dubai på min lista. Jag har olika "kategorier" på mina drömresemål. Jag vill se öken, därav Dubai och Marrakech . Bada, vilket är valfri paradisö och USA bara för att jag gillar det landet. Just nu är mina topdelstater att besöka Utah och Washington, kanske lite random menmen.
 
USA 2013
 
Något du längtar efter? Studenten. Eller egentligen sommaren och sommarlov, att slippa stress och press.
Din favorit låt? Jag har för tillfället inte bara EN, men några av mina favoriter just nu är: Your Song med Rita Ora, 16 med Södra Stationen och Little do you know både versionen med Evang och Alex & Sierra.
Något du vill göra i ditt liv? 
Resa mycket.
 
Möjligen kommer en del två, har du någon fråga kan du ställa den här under :)

Sista maj

 
Jag hade en helbra dag, kväll och natt. Roliga människor och mycket dansande, vilket resulterar i lite ont i fötterna idag. Jag vaknade förvånande nog strax efter åtta och innan nio hade jag löparskorna på mig och var påväg ut genom dörren. Idag är jag somsagt ledig, så jag tänkte spendera dagen med serietittande, lite kodning på den sista uppgiften ever och ikväll ska jag in till stan en snabbis.

10 dagar kvar

 
Nu är mössan påtagen och jag är hemma en stund innan jag ska iväg igen. Hurra för att min enda lektion imorgon blev inställd!! Jag är även glad över att vädret var sol och det var faktiskt ganska varmt när vi stod på torget med mössorna på huvudet! Jag passade iallafall på att fota lite bilder innan jag åkte till skolan tidigare idag, dom ser ni här ovan.

Mösspåtagning

 
Idag är det äntligen dags för min mösspåtagning! Här ovan ser ni en bättre bild på min mössa, jag har aldrig riktigt visat den här på bloggen. Fler bilder lär komma! Idag har jag en lektion efter lunch där vi ska prata betyg, tömma datorer och sen är det dags för mösspåtagningen, vilket betyder att jag har en låång sovmorgon idag. Vad som händer ikväll är just nu oklart, vi ser väl.

+++++

+ studenten närmar sig
+ jag är klar med alla uppgifter utom 1 i skolan, WHAT?
+ det är varmare ute (kan alltid bli varmare tho)
+ betygen sätts imorgon, aka inga mer prov
+ jag behöver inte spendera tid med plugg, på LÄNGE
 
 
+ det är ljust ute
+ jag har äntligen lagt undan mina vintervantar, förhoppningsvis behöver jag inte ta fram dom igen
+ snart börjar den nya säsongen av Orange is the new black
+ snart bal
+ peppad på att ta mig ut för en photoshoot eller liknande
+ imorgon tar jag på min studentmössan

Ebay shopping tips #3

 
Inläggserien fortsätter och här är inlägg nummer tre med tema "sommar". 
 
1. Mason Jar. Dom finns att köpa i butik, och dom brukar inte vara speciellt dyra. MEN, är man som jag och vill hitta en specifik färg eller liknande kanske det vara svårt i en fysisk butik. Ebay har det mesta. Dom ligger på mellan 50-100kr vad jag sett. Sökord: Mason Style Glass
 
2. Candle Melts. Det är inte bara under vintern man vill att ens rum ska dofta gott, det finns ju faktiskt dofter som inte är "vintriga". Jag hittade mängder som jag tror luktar gott för ca 20kr. Nackdelen med att shoppa på ebay är att man inte kan lukta. Sökord: Yankee Candle Melts
 
3. Solglasögon. Mycketmycket billigare på ebay. OBS! lite inte på att dom har lika bra UV-skydd, kolla upp det och var försiktig! Dom på bilden kostar iallafall 22kr. Sökord: Sunglasses
 
4. Kläder. Det finns mänger av kläder på Ebay och faktiskt har jag aldrig köpt något. Men jag har läst om många som är nöjd med tanke på priset. Plaggen på bilden kostar 45kr, vilket är väldigt billigt. Sökord: Summer [vad det nu är för plagg du söker]
 
5. Pool flotie. Hade jag haft en pool hade jag lugnt köpt dom där eller något liknande. Nej men det finns mänger av nice och egentligen väldigt onödiga saker. Jag vet inte ens varför jag tog med dom, tyckte väl dom var söta! Sökord: Floating Drink Holder
 
6. Fakeblommor. Så jäkla dyrt, förutom på ikea. Eller på ikea också! EN plastblommo kostar minst 30kr. Vill man har flera, då blire dyrt! Jag hittade mängder på ebay och dom på bilden kostar 11kr styck. Det går säkert att hitta färdiga buketter eller bättre pris om man söker runt lite. Sökord: Fake flower

Serier #16

 De tidigare inläggen hittar du här: Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6Del 7, Del 8Del 9Del 10Del 11Del 12Del 13Del 14, Del 15
Girlboss
Den senaste serien tillagd i "min lista" på netflix. Serien handlar om Sophia som som inte riktigt vet vad hon vill göra fram tills hon börjar sälja kläder på eBay. Serien är baserad på en bok med samma namn och delar av serien är sann. Etc så finns Sophie och hennes eBaysite Nasty Gal är idag en stort företag i usa. Lite småseg serie men den funkar helt okej att se. 3/5

Händelserik vecka framför mig

Vilken rolig och händelserik vecka jag har framför mig kära läsare. På lördag är det dags för bal, vilket innebär att jag har en del saker att fixa inför det. Idag måndag ska jag på hårkonsultation (heter det så?) hos min frisör för att prata lite om vad vi ska göra med mitt hår och på onsdag ska jag spraytana mig. Hoppas på att inte bli en orange som en morot. På tisdag är det mösspåtagning, känns som att vi är sista i Sverige typ. Förutom det så behöver jag vara i skolan vissa dagar för betygsprat, fika, tömning av alla datorer (jag har tre skoldatorer som ska lämnas tillbaka). Men mycket roligt är det och nu är det mindre än två veckor tills jag springer ut, WHAT?

 

Jag väntar för fullt på att körsbärs- och äppelträden ska slå ut så jag kan fota fina blommiga bilder! I väntan på det postar jag en från ifjol.

Majboxen

 
Maj har gått så galet fort, det känns nyss som det var valborg och första maj!! Innehållet i boxen är iallafall detta, mycket bra inför sommaren:
 
Cetaphil - Gentle Skin Cleanser - Jag har tidigare testat Cetaphils återfuktande kräm men aldrig deras cleanser, så det ska bli spännande men jag tror att den är bra. Gillar storleken, perfekt för en resa.
 
Pepsodent - White Now CC Toothpaste - Tandkräm är alltid bra och perfekt med en i miniformat att ta med på resor eller liknande. Just den här ska vara en nyhet så den ska bli rolig att testa. Den ska ge en känsla av vitare tänder, tvek på det, men den skyddar även emaljen, vilket är bra.
 
Emité Make Up - Milleis Active Eye Light - En concealer med ris- och rosolja som ska aktivera cirkulationen runt ögat och på så sätt ta bort mörka ringar. Jag har verkligen mörka ringar och hoppas att den här fungerar bra!
 
Youth Lab - Daily Sunscreen Cream SPF 50 - Hur perfekt? Jag har varit i behov av ett solskydd med högfaktor för ansiktet, ni ska sett hur mitt face såg ut efter förra helgen som bjöd på lite sol. Jag kan nog inte vara ensam om att ogilla de "vanliga" som man har på kroppen i ansiktet. 
 
Válquer - Ice Hair Mask Total Repair - En kylande hårmask ska ska reparera slitet och otämjt hår. Verkligen en bra att ha sak nu under sommaren då, iallafall mitt , hår blir lite extra slitet med allt badande i salt och sol. 

Min fredagkväll

Igår träffade jag ett gäng från grundskolan för kubbspel, grillning, film och prat. Det var verkligen så roligt att träffa alla, vissa har jag inte pratat på riktigt med på över två år. Jag hade iallafall en toppenkväll med mycket skratt! Idag ser det ut att vara regn här mesta delen av dagen, vilket gör mig avis på alla er som har sol. Tänkte iallafall försöka få lite saker i datorn gjort men mest bara ta det lugnt, tror jag var ute lite för länge igår och det känns i kroppen idag. usch för pollen!
 

the story never ends

 
Tre bilder jag fotade i samband med den som jag just nu har som header. Jag gillar verkligen ljuset i bilderna, varmt och lite motljus. Jag säger gång på gång att jag ska ta med kameran ut för att fota men det blir ändå inte av lika ofta som jag kanske skulle vilja. Ska verkligen förbättra mig i sommar!

Lily and Rose

 
Som jag skrev i ett inlägg längre ner så beställde jag ett par örhängen från Lily and rose som en tidig studentpresent till mig själv. Varför jag inte önskade mig dom var för att jag vill använda dom på balen eller studenten. Tycker iallafall att dom är sååå fina och dom heter Miss Miranda Earrings i färgen Silk (Silver där jag beställde ??), du hittar dom HÄR (adlink) om du är intresserad.
 
Sista bilden är fotad med ett objektiv som pappa köpt som han tog bort några linser på, något han hade läst skulle göra objektivet till ett macro. Och wow vad bra det var! Jag har tidigare använt inläggsringar men då tappar man autofokusen men med det här objektivet funkar alla inställningar som vanligt. 

25/5

 
Hurra för Kristi himmelsfärds dag, eller egentligen för en ledig dag. Precis som jag skrev hängde jag med A igår och vi hade en super mysig kväll. Han har nu åk hem och jag tänkte jobba lite i datorn innan jag går ut en sväng. Planerna för kvällen är just nu lite oklara men vi får se hur det blir. Vad gör ni idag?

Testagram

 
KÄRLEK TILL TESTAGRAM ♥
Åh vad månadens innehåll var underbart! Santa Maria's Sydney Style är den enda från deras Street food serie som jag inte testat, därför blev jag (och mamma) glada när vi såg att det var en del av innehållet. Den där granolan ser riktigt god ut, lotionen doftar fantastiskt och återfuktar riktigt bra. Boxen innehöll även solskydd, vilket alltid är bra att ha, samt chokladdoppade kaffebönor. Förvånande var dom faktiskt goda, jag som inte gillar kaffe?!?
 
Min en st lektion blev noll st lektion och jag är ledig hela dagen, wohoo. Jag har fram tills nu gått på en 7km prommis och även suttit ute en kort stund i solen. Vädret är helt okej idag, solig och nästan 20 grader. Snart slutar min kille och då ska jag in till stan och möta upp han, vi tänkte äta glass och jag har lite småsaker att köpa.

Frågestund

 
Vad säger ni kära läsare? Traditioner bör fortsätta och därför är det dax för en frågestund. Ni som hängt här i flera år vet att jag brukar ha en i maj varje år. Vet inte varför, men det är ett bra sätt att komma ihåg att det kanske är dax för en. Så lämna dina frågor i en kommentar så svarar jag senare.

En måndag i mitt liv

 
För tillfället är faktiskt skolan helt okej, hade varje dag varit som de kommande dagarn hade jag verkligen inte klagat! Den här veckan har jag en lektion om dagen måndag-onsdag och jag är ledig torsdag och fredag (som många andra). Idag var jag i skolan för lite svenska men jag stannade kvar en stund för att slutföra en uppgift. Jag bockade av en löptur på förmiddagen innan jag åkte till skolan, så planen för eftermiddagen är att handla och bara ta det lugnt. Jag är väldigt sugen på naturgodis och en bra film. :))

Young For Good

Senaste från Instagram

 
Mina nio senaste bilder från instagram, jag heter "alicelindstroom" för er som undrar. Skriv gärna din instagram så spanar jag kanske in dina bilder, jag har alltid så svårt att hitta dom att följa. Vilken är din favorit av mina senaste? För mig står det mellan 2an, 5an och 8an, hela mittenraden alltså.
 
Idag, förutom det jag skrev i mitt förra inlägg, har jag hunnit med att städa pappas bil. Det är jag som kör den mest så det är väl inte mer än rätt att jag städar den. Nu är den iallafall sommarfin med sommarmattor och utan grus och damm. 

Någon är grön iallafall

 
Äntligen började det bli lite grönt på träden och marken! Jag tycker det är så tråkigt att fota utomhus just nu, allt är bara brunt eller grått. Själv försökte man vara lite grön iallafall för att få in lite färg i bilden, haha. Jag är väldigt glad att skolveckan är över, som jag skrev i början på veckan var de här min hells week och nu är den avklarad. Den enda jag har kvar nu är två småsaker typ. Lördag idag, mina planer är väldigt oklara, jag tänkte iallafall följa med mamma på lite småärenden och sen ska vi göra fint på den nedre altanen, vi verkar ska få lite värme i helgen!

Studentpresent tips #3

(adlinks)  1. Skor  /  2. Väska  /  3. Smink  /  4. Armband  /  5. Örhängen
Inlägg 1 & Inlägg 2
Här är ett inlägg på lite blandade presenttips, jag skulle inte ha något emot att få något på bilden. Jag älskar färgen på skorna, väskan är next up på min "införskaffningslista" (HAHA) och smink är ju perfekt för den sminkintresserade! Smycken är alltid roligt att få + att det är något man har användning för. De två på bilderna är från märket Lily & Rose, ett märke som jag är väldigt sugen att beställa ifrån. Faktiskt så tror jag nog att jag gör det idag som en tidig studentpresent till mig själv. Jag skrev ju faktiskt mitt sista prov idag! WOHOO

Matteplugg

Pluggpluggplugg, känns som att det är det enda jag gör. Mina skoldagar är korta och chilla förutom när det är prov, idag slutade jag vid elva. Imorgon har jag iallafall mitt sista prov, förutom en redovisning och någon annan liten grej, under min gymnasietid. Provet imorgon har jag matte nationella, vilket är vad jag kommer plugga till i eftermiddag. blää
 
Tack för alla fina kommentarer om den nya designen, ni är alltid så söta ♥
 

Favoriter just nu

 
 

Lite nytt

 
Äntligen har min blogg fått ett nytt utseende. Det är inte världens största skillnad emot den förra, bara lite nya färger, typsnitt och inte minst en ny header. Jag var ute igårkväll och fotade lite motljus, jag blev inte riktigt nöjd med bilderna men några kommer nog komma till användning. Ser något galet ut är det bara att säga till, jag har även uppdaterat mobilversionen för er som läser min blogg via mobil/tablet.
 
Idag har jag förövrigt varit helt ledig, alla mina lektioner blev inställda haha. Jag passade på att få lite plugg gjort och även designen som nu är på plats samt att jag avsluta två samarbeten. Dolla, dolla, bill ya'll. 

Studentpresent tips #2

(adlinks)  1. Bäddset  /  2. Bestick  /  3. Brödrost  /  4. Kastrullset  /  5. Tallrikar
 
Inlägg nummer två i min lilla miniserie. Förra inlägg, som du hittar här, hade rubriken "till hemmet under 500kr" och som ni ser är produkterna är ovan över 500kr. Min favorit är helt klart brödrosten, skulle jag måste önska mig något till mitt framtida hem så är det en smeg bördrost. För att 1. den är söt och 2. bröd är gott. Hur nice hade det varit att ha ett riktigt smeg kök? typ som i Hela Sverige bakar. Vad är din favorit i collaget?

Pollensäsongen är här

Våren är här, vilket även betyder att pollensäsongen är här. Något som leder till snuva, kliande ögon med mer för många, inklusive mig själv. Under våren gäller det att jag och min familj är extra noga med att inte lämna fönster och dörrar öppna, mina kläder och sängkläder hänger aldrig ute. Jag tvättar och sköljer håret ofta samt byter örngott för att slippa all pollen. För mig och alla andra som är känsliga mot pollen eller lider av astma eller liknande är det viktigt med ren luft för att må bra och kunna presetera bra. Luft och miljöbutiken är ett företag som specialiserats sig på luft. Dom erbjuder värmepumpar, luftkonditionering, luftrenare, avfuktare och luftfuktare. En luftrenare är kanske något för oss pollenallergiker, jag har inte testat någon tidigare, har du? Jag märker verkligen skillnad om jag är hemma eller i skolan. Sitter jag i ett klassrum under våren och alla fönster i är öppna för att det är varmt i rummet, ja men då är det ju klart att näsan och ögonen rinner. Det gör mig verkligen så glad att jag har det så bra hemma med ren luft, och att mina föräldrar bryr sig. Detta är också en av anledningarna till att jag valt att skriva detta med Luftmiljöbutiken. Jag menar, det är ju inte jag som kryper på vinden för att byta luftfilter.
 

Sommartider HEJHEJ

Sommaren närmar sig, kollar man till månaderna så är det knappt tre veckor innan vi går in i juni månad. Även fast värmen inte har kommit än så tror jag verkligen att den kommer och jag har börjat kolla på sommriga plagg och inredning. Även fast det känns som att det är länge kvar tills jag kan gå barbent, utan jacka och med ballerina på fötterna. Jag har hittat lite snygga saker från Esprit.se, här nedan ser ni ett litet collage med mina favoriter inom olika kategorier. Som ni vet har jag skrivit om den sidan förut, men faktiskt aldrig köpte något. Kanske är dax för det nu?
 
Jag fastnade verkligen för deras inredningsdetaljer. Både kuddfodralen, kopparna och allt det andra som de har för uteplatsen eller uterummet. Dom hade också väldigt fina och somriga klänningar, kanske perfekt för dig som är på jakt efter något att ha på studenten/skolavslutningen eller för dig som ska kolla på studenterna. Eller varför inte hitta något snyggt till midsommar? Det är ju faktiskt bara en månad kvar. Jag hittade även lite snygga saker på boohoo.com när jag ändå var runt och surfade på internet. Ni som är aktiva bloggläsare vet att jag har handlat därifrån förut och jag är riktigt sugen på att beställa från dom igen. Jag vet att plaggen inte alltid har den bästa kvaliten, men dom har mycket snyggt och allt är väldigt billigt!
 
 
Vilka är dina favoriter från collaget? Jag fastnade verkligen för deras skor, både sneakers, espadrillos och ballerina. Även deras kuddar, verkligen så fina och somriga! Jag får inte glömma deras fina klänningar och blusar, många fina!

Hell Week

 
Den är här nu, hell week. Även om det mesta kommer vara gjort i skolan efter fredag så är det en väääldigt jobbig vecka jag har framför mig! Jag har hemprov i religion, redovisning av gymnasiearbete, redovisning i samhäll om syrienkonflikten och inte minst matte nationella. Både min måndag och tisdag är hyffsat lugna, idag börjar jag 13.40 och ska endast lyssna på några i klassens redovisningar av deras gymnasiearbete. Imorgon börjar jag 12.30 med datorteknik där vi ska, om jag förstått rätt, nollställa våra lekdatorer. Förutom dom två dagarna är det fullrulle och mycket tid kommer att spenderas med plugg. Längtar tills fredag...

Söndag

Igår åt jag och mamma en supergod vegetarisk lasagne till middag, vi passar på när de övriga familjemedlemmarna är på vift. Jag startade min söndag med en springtur och har även hunnit med och städa, nu tänkte jag plugga en stund innan jag tittar på serier resten av dagen typ. 
 
Vi hittade receptet i boken Ännu mera vego av Lisa Bjärbo och Sara Ask, min favorit vegobok. Om någon ville veta.

Garderobsstädning

 
Jag har haft en ganska så lugn lördag men även hunnit med mycket. Jag pluggade precis klart det jag planerade att hinna idag. Tänkte nu lämna in min slutgiltiga gymnasiearbete rapport, äntligen!!! Tidigare hjälpte jag mamma ute med att skotta jord och köra skottkärra, hej träningsverk i armar och rygg. Senare tänkte jag ta tag i att rensa min garderob samt byta ut mina vinterkläder mot mina sommarkläder då jag inte kommer använda mina snöflingströjor mm på flera månader. Känns alltid så skönt när garderoben är städad. Vad gör ni denna lördag?

Plugghelg

 
Även fast min helg kommer att spenderas med en hel del plugg så känns det skönt att iallafall slippa vakna tidigt. Nästa vecka är verkligen full med inlämningar, prov, redovisning och inte minst ett kursprov i matte. Så ni kan ju gissa vad jag har för mig kommande dagar. Vad är era planer för helgen? Ikväll väntas lite festligheter för min del och lördag och söndag blir det en hel del plugg somsagt men har även planerat lite annat.

Vårlista

Våren är snart över, eller har den ens börjat? Jag vaknade upp till en vit gräsmatta. Bättre sent än aldrig, här kommer en vårlista.
 
Hur såg ditt liv ut förra våren? 
Jag gick andra året på gymnasiet, pluggade för fullt och förutom det hände det inget speciellt alls under vårmånaderna.
 

Hur hoppas du att våren blir i år? 
Solig och varm, det har den dock inte varit det så speciellt mycket hittills, men allt kan ändras. Vi har haft två varma dagar med temperaturen kring 15 grader. Kan vi inte få typ 100 till? 

 

 

Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår? 
Jag hoppas att jag är på äventyr. Mitt kommande år är väldigt oplanerat och jag hoppas att jag nästa vår gör något som jag tycker är roligt. Vad vet jag inte riktigt än...

 

Vad är ditt vårplagg nummer ett? 
Sneakers. Använder det alla dagar och är min favoritsko nr1!

 

Ett av vårens inköp
 


Har du några särskilda vårprojekt på g? 
Faktiskt inte. Pluggar för fullt i skolan, för att nämna ett projekt så är det väl gymnasiearbetet som jag jobbat på. Fast det har jag ju jobbat på hela läsåret och jag blev hyffsat klar innan påsk men det är väl det enda jag kan komma på.

Vad önskar du dig i vår? 
Värme, sol och inte jobbigt mycket i skolan. Inte fått något av dom än.
 

Föredrar du våren eller hösten? 
Våren. Mest för att det är ljust, varmare och man har mycker roligt framför sig. En fördel med hösten är att jag slipper allt pollen men jag överlever, våren slår hösten iallafall.

 

Vem/vad är din vårförälskelse? 
Glass! Konstigt nog har jag inte ätit årets första glass utomhus än, måste ta och göra det snart. Mycket glass har dock ätits hemma...

 

 

 

Tre saker som stoppar vårkänslorna: 
- Pollenallergi

- Kyla

- Snö

Har du redan några sommarplaner? 
För tillfället är det enda som är 100% säkert är att jag ska sommarjobba i fem veckor. Någon resa är på tal men inget är bokat, alltså är det inte skrivet i sten ännu.

10/5

Idag gjorde jag bort mitt nationella muntliga tal i svenska. Ni andra som läser Svenska tre har nog koll på årets tema, Böckers populäritet. Ganska svårt ämne om man inte vill prata om det mest självklara. Jag valde iallafall att argumentera för Eböcker. Det gick oväntat bra och jag är riktigt nöjd med mitt framförande! Ikväll väntas lite plugg för min del men tänkte försöka få det gjort så fort som möjligt så jag får tid för annat, typ serier.
 

Studentpresent tips #1

(adlinks) 1. Högtalare  /  2. Karaff  /  3. Vinglas  /  4. Kökshanddukar  /  5. Sodastream  /  6. Badhanddukar
 
Studenten närmar sig och därför har jag satt ihop några inlägg med tips på vad du som student kan önska dig, men även för er som söker efter något att ge till den blivande studenten. Varje inlägg har olika tema/prisklasser, först ut är För hemmet under 500kr. Efter studenten är det många som flyttar hemifrån, varför inte passa på att önska sig prylar till sitt nya hem? Jag hade inte sagt nej till vinglas, tallrikar, bestik eller annat som kan vara bra att ha om man vill äta mat när man flyttat hemifrån. Visst, det går ju att äta med händerna, men ni fattar ;)

De senaste filmerna jag sett #2

 
Split
Split är en skräck och thriller, två genres jag sällan kollar på. Då min kille ville se den här gav jag den en chans och den var faktiskt bra och inte fullt så läskig som jag trodde. Den handlar om Kevin, en man med 23 personligheter. En (eller kanske var det flera?) av hans personaliteter kidnappar tre tjejer med tanken att ge dom till den nya personaliteten, The Beast.
 
 
Passengers
Passengers är en  romantik-, science fiction- och thrillerfilm. Det är inte ofta jag ser en scifi film, men gav den här en chans bara för att det är Jennifer Lawrence och Chris Pratt som spelar huvudrollerna typ. Filmen handlar om 2 passagerare ombord på ett rymdskepp som ska transportera dem till ett nytt liv på en annan planet. Men deras stasiskapslar väcker dem 90 år innan de når sin destination.
 
Nu råkar det här inlägget legat i utkast några veckor, meeen jag har iallafall sett dom. Vill ni ha fler sånahär inlägg?

Min lediga dag

Som jag nämnde igår så är jag ledig idag. På dagens todo-lista står: beställa en ny studentklänning då min förra var i fel storlek, springa, duscha, storhandla mat, plugga matte, träna svenska nationella tal och ändra lite småsaker i min gymnasiearbeterapport så jag kan lämna in den. Känns skönt att en extra dag för att bocka av lite saker, fast det gäller att jag gör allt menmen.
 
En lite sneaky på min klänning. På jakt efter samma men en annan storlek.

Ingen söndagsångest

Kanske borde jag sitta här en söndagkväll med söndagsångest men nope. Jag är nämligen ledig imorgon då jag redan lämnat in allt i en kurs = behöver inte gå dit och min andra lektion behöver jag inte heller närvara på. Andra halvan av klassen ska hålla sina svenska tal och då jag har mitt på onsdag behöver jag alltså inte komma. Inte för att jag har så speciellt roliga saker inplanerade hemma imorgon, men det är aldrig fel med en extra dag ledig!
 

Citronmarängpaj

 
Hur gott? Somrigt och fräsch!! Jag och A bakade en citronmarängpaj till efterrätt, mummsiii! Min dag har varit väldigt lugn. Jag testade Circle K´s Pulled Oumphwrap till lunch som jag läst mycket bra om, men blev tyvärr besviken! Jakten på perfekta "köpa ute maten som jag kan äta" fortsätter. Just det jaa, igår efter skolan var vi och köpte balbiljetter och jag bokade in min tid hos frisören och jag fick precis ett sms att min klänning, som min faster syr upp, är klar. Nu är det verkligen inte länge kvar!!!

Mina skor + helg

Jag såg att jag har fått någon fråga om mina skor jag postade om härom veckan. Dom heter Adidas Tubular Shadow, jag har färger white/pearl grey/haze coral. (adlink) HÄR hittar du skorna på samma sida som jag köpte dom.
 
Fridaaay! Även fast jag inte har mycket i skolan just nu känner jag mig typ stressad. Det är ungefär två veckor kvar innan det mesta är över så det märks att det är lite högre tempo i vissa kurser. Medan andra kurser har jag avslutat och inte längre behöver gå till lektionerna. I helgen har jag tänkte att träna lite på mitt svenska tal och ta det mycket lugnt! Äntligen är våren här med 17 (!!) grader idag, men det verkar som att vi redan imorgon går tillbaka till under 10.

England 2015

 
Sommaren 2015 flög jag och familjen till England. Första delen av resan bodde vi i Salisbury och därifrån gjorde vi olika utflykter till bland annat kusten, olika slott och Highclere castle (där Downton Abbey är inspelat). Sista dagarna bodde vi i London där vi turistade och jag fick shoppa, vilket är bland det bästa jag vet. Jag är verkligen så glad att vi inte bara var i London, utan även fick se lantlivet med de smala vägarna och pubbarna i småsmå byar.

SUMMER

 
Sex snyggingar som gärna hade fått hänga i min garderob nu när det börjar bli lite vårigare och somrigare ute! Vilken av plaggen är dina favorit? Min är nog den vita playsuiten längst ner till höger.

Glossybox - April 2017

 
Ny månad på ingång och det betyder en ny box i brevlådan!
 
Got2B - Fresh It Up Dry Shampoo Extra Fresh - Ett torrshampoo med citrusdoft som inte ska lämna vita rester. Jag är spännd på att testa ett nytt torrshampoo, har inte hittat något som är bättre än min trogna Batiste, än.
 
Maybeauty - The Incredible Port Mask - Jag har testat ansiktsmasker från det här märket tidigare och alltid varit nöjd. Denna mask ska suga ut talg och döda hudceller samt minimera porerna. Det låter inte helt fel om ni frågar mig.
 
Elgon - Deliwash Cleansing Conditioner - Ett rengörande balsam, alltså shampoo och balsam i ett. Den ska inte slita på håret som en shampoo samtidigt som det är vårdande, hur bra låter inte det? Ska bli spännande att testa.
 
Rodial - Glamolash Mascara XXL - Ni vet att jag älskar att testa nya mascaror, jag har seriöst inte köpt en mascara på FLERA år. Jag använder de bästa som jag får i glossybox/av företag och behöver alltså inte köpa nya. Denna ska ge volym, precis som jag vill.
 
Seche - Seche Vive Gel Effect Top Coat - Kanske är jag sista människan att hoppa på gellack trenden, men nu är det även dax för mig. Detta är ett överlack som ger en tjock och glansig yta utan att behöva använden en UV eller LED-lampa.

Första maj

Allt går så fort just nu, det är redan maj! Jag sitter och räknar ner tiden tills de sista uppgifterna är inlämnade och alla proven är gjorda. Har jag och min klass inte tänkt fel så är de 23 dagar tills 90% av ämnena är heeelt klara. Den dagen längtar jag till! Hoppas ni alla hade en fin valborg igår. Jag träffade ett gäng för grillning och det blev en sväng till en brasa. Dock var klockan halv elva, brasan var helt utbrunna samt att vi var de enda där. Idag ska jag försöka få till en produktiv dag med träning, städning, pluggning. Vi får väl se hur det blir med det...
 

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin