Alicelindstrom

GOTT NYTT ÅR

Hoppas ni får ett grymt år så hörs vi nästa år ♥
 

Sista dagen 2013

Mår riktigt dåligt idag, Lyckats bli dunder förkyld och har så ont i halsen och huvudet så jagvetintevad. Hoppas jag blir bättre till ikväll iallafall, för då ska raketer fotas!
För ett år sen la jag upp en "tutorial" hur jag fotar raketer. Ni hittar den här. Tipsar er att kolla in den om ni har tänkt fota rakter och inte har någon aning om hur man gör.
 
Ifjol var det riktigt dimmigt vid 12 slaget, så jag fick inte så många speciellt bra bilder. Men är är två.

Årsume

Fotade raketer på nyår, fast det var riktigt dimmigt. Fyllde 15 år den 25 och blev riktigt lurad av mina närmaste kompisar som hade fixat en överraskningsfest för mig. Hade en super kväll med god mat och massa skratt. 
 
Hände väl inget speciellt i februari. Fotade, målade naglarna med alla♥dag tema.
 
Mars var lika så, gick i skolan, fotade i hamnen inne i stan. Hängde med pappa på skutertur till Milleniumstugen och kameran hängde på så blev lite bilder.
 
Början på april var ganska jobbig, men så är det ibland. Pluggade till moppeprovet och den 29 april grejade jag teorin på första försöket. Firade på kvällen genom att köra till Ica och köpa Polly och BJ.
 
Hade moppetrip med Tovis till en sjö och bara satt och pratade och åt. Fotade blommor och längtade till sommarlovet sååååå mycket.
 
Äntligen sommarlov. Fotade på niornas avslutningsmiddag, skolavslutning och sen hängde jag runt med kompisar och badade, var på konserer, såg Panda Da Pand, picknickfestivalen osv. Photoshootade med mig själv på midsommar.
Fick även hem min älskade Iphone 5.
 
Åkte till USA. Hade så obeskrivligt roligt och var vekligen gryma två veckor. Först bodde vi i York där det blev shopping, vi hälsade på pappas kompis Jeff (a real american family). Sen åkte vi vidare till Aberdeen där det blev mer shopping, god mat, sightseen och slutligen avslutade vi med New York. Säger bara WOW. Sjukt cool stad med mycket att se. Kikade på Central Park, Empire State, 30 Rockefeller, Hotel Empire (gg) ground zero OSV. Blev uppgraderade på flyget båda vägarna till business, fick åka limo från hotellet på Manhattan till flygplatsen, minnen för livet.
 
Fotade blommor, hängde med kompisar, bodde i mina nya kläder från usa och sen började skolan.
 
Hände väl inget speciellt, fotade och redigerade en bild på mina dunkisar. Plattade mitt hår och ja.
 
Bakade Wienerbröd för första gången i mitt liv, och dom blev faktiskt inte så dåliga. Det började bli mörkt så var inte så roligt att fota.
 
Köpte en ny jacka som är såå cozy, även nya vinterskor från Dr Martens. Hade en rolig photoshoot med Evve och Tova, fast det var gaanska kallt.
 
Fick en ny bräda, längtar efter snön så jag kan få testa den. Hade en super mysig jul med massor av julklappar och ingen snö :( men deppade inte ihop för det. 

Igår

Hade det roligt igår med innebandyn. Blev ganska flumm när jag och två andra tjejer som inte heller ville käka på max eller donken som alla andra gjorde skulle hitta mat. Det slutade det med Subway, igen. Vi åt även lunch där. Men jag kände mig väldigt varierad eftersom jag tog en annan kaka till middan. haha
 
Kom hem igår och en stund senare skulle jag iväg och träffa kompisar. Håret och allt var kaos så slutatde med att jag lockade skiten.

Nyårslista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag har gjort mycket jag aldrig gjort förut, åkt till en annan världsdel, tagit moppe kort och massor mer.

Har du några nyårslöften?
Nej

Bästa köpet?
Min Iphone 5 blir det nog, den är fin den.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

Vilka länder besökte du?
Sverige (no shiiit) och USA

Vad önskar du att du gjort mindre?
Den var svår, hmm kanske klagat, för det kan man alltid göra mindre. 

Bästa minnet från 2013?
Sjukt svårt att bara välja ett minne från 2013. Men det blir nog något från USA, hela resan är ett minne.

 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Kanske när vi blev uppgraderade på flyget, eller mina kompisar när vi hängde runt. Svårt att bara välja en när man har varit glad så många gånger under året.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Svårt att säga, känns typ som alla år.

Favoritprogram på TV?
Har väl inget speciellt favoritprogram på TVn, kollar hellre på datorn. Men min favvo serie i år är nog Gossip Girl som jag såg under våren. Fast PLL och TVD finns också i mitt hjärta.

Är det något du sakna från 2013?
Alla minnerna, kommer nog sakna mycket!

Vad ser du mest fram emot med år 2014?
Sommarlovet, gå ut nia, sportlovet, resa och massa annat skoj.

 
Ganska värdelös lista egentligen, men den har snurrat runt på bloggar de senaste dagarna så tänkte att jag gör det väl också.

Innebandyn

Idag ska jag med innebandylaget till ume. Tågresa och hela chittet. Vi ska vandra runt där och kolla på dammatch i innebandy. Kommer säkert blir jätte skoj, sitter i bilen nu påväg, så får bli en snabbfulegopic. Hade faktiskt tänkt skriva några rader innan jag åkte men nää inte så bra på att planera ^^

Ang design

Nu är julen över och min juldesign är borta. Och eftersom att jag bara hann ha min förra design en månad innan det var dax för min juldesign så kör jag på den ett tag till. Iallafall tills jag kommer på något bättre till en annan design. Har ändrat lite smått på den men annars är den lik.
 

Julklappar

Vet inte om det är läskigt eller roligt att ni vill veta vad jag fick i julklappar, men det här inlägget är så sjuuukt efterfrågat för tillfället. Så här kommer några julklappar. Fick lite mer godis, en tidning och lite sånt. Fick massa pengar också, som jag valt att inte ha med på bilderna.
 
Real Techniques Sam's picks brush set, Brushholder från elf, locktång från Wella, Victoria secret body mist, Tangel Teezer, värmeskydd, ögonskuggsplalett, ansiktsmask, "mini spa kit" läppstift från NYX, läppstift/läppglans hållare, nagellack i märket OPI och Isadora, skumtomtar, bok, minihögtalare, prenumeration på Glossybox. 
 
Stativ. Sjukt grymt och mycket bättre än mitt förra. Stadigt och högt! 

Smoothie och film

Hängde med mamma på lite affärer idag. Köpte en ny smoothie maskin då våran förra sög. Sen har jag bott inne på mitt rum med mina bästisar, datorn, iphonen och tvn. Nu ska jag sätta på en film, tror det blir någon typsikt tjejfilm. Älskar verkligen såna! Lutar åt Easy A eller She the man. Älskar verkligen dom två. Inviger kanske också den nya mixern med en smoothie. Vad har du helst för smak på din smoothie?
 
Favoritljuset för tillfället, luktar sjut mycket vanilj. Men är det doft ljus så är det.

Mashup 2013

 
Samma snubbe som gjorde min favorit mashup med låtarna 2012 har även gjort en i år, så sjukt grym! Fjol årets hittar du [här]
 
Julkalendern, glöm inte den, avslutas på söndag

Words

bild från we♥it, tyckte den var lite sådär små rolig..

Skumtomtar

Här kommer en bild på våran gran som jag glömt lägga upp. Hurra för stjärnfilter
 
Har suttit framför min dator hela morgonen och kollat på youtube och ätit skumtomtar. Nu satte jag precis på sista avsnittet av Gossip Girl, vet inte varför. Har sätt det förut, men gg är bara bäst så kan ses igen. Vid 2 idag ska jag till min farmor och farfar och fika, sen får jag se vad som händer.

Rensar bilder

Vad har jag gjort idag? Bra fråga. Dagen har ändå flutit på. Sitter just nu och rensar bland mina bilder. Har enormt många som verkligen bara är skit från 2011. Ska försöka ta bort några gb. Senare ikväll ska jag se på film, tror det blir den här ↓ Jennifer är ju bara såå grym!
 
Någon som sätt den? är den bra? 

4 från igår

Julbord
 
Jag och mina julklappar.
 
Liten del av allt jag fick. Skulle ni vilja att jag visar allt med bättre bilder?
På bilden kan man iallafall se en Locktång, läppstift från NYX, nagellack, värmeskydd, brush holder från elf, tangel teezer, ögonskugga, en bok, pengar, mini högtalare och en stativ.
Vad fick du i julklapp?

Glad cheey

Nu är julen snart över och för en stund sedan öppnade jag de sista klapparna. Verkligen sååå nöjd! Förväntade mig inte att få så mycket då jag fick en ny bräda nyss OCH en dator (som inte har kommit än). Tack mamma och pappa och alla andra!
Nu tror jag att det blir film med familjen, klassiskt. Och imorgon ska jag sova länge för är sååå trött!!
 

Julafton

 
Här har ni dagens outfit, klänningen är från tidigare i höst och håret kör jag på samma frilla som varje år, mega lockigt. Men det brukar lägga sig efter någon timme, då ser det finare ut. Sotade ögon och silverglitter naglar.
 
Farmor och Farfar var här på förmiddan och fikade och vi fick julklappar. Käkat lunch och nu väntar jag bara på att det blir kväll och jag ska få öppna alla paketen!! Klockan 3 är det fika och Kalle Anka, fast Kalle är väl kanske inte det roligaste med julen. Men alltid sätt det och då kan man väl inte sluta nu?

God Jul

God Jul till alla mina super söta läsare ♥  ha en super bra dag! Kommer nog att uppdatera bloggen när jag får långtråkigt. 

Dan före dopparedan

Imorgon är det julafton, har längtat såå länge men det är nästan tråkigt att det snart är över.
Idag har det pyntats, klätt gran och fixats. Städat hela mitt rum så nu är det super rent. 
 
 
Julklapparna ligger under granen och jag är såå taggad på att öppna dom. Ikväll ska jag nog kolla på TV med familjen, uppesittarkväll. Till det blir det massa julgodis.
 
Jag har alltid firat jul på samma sätt, men samma personer och allt. Men i år blir det lite annorlunda, trist. Man får göra det bästa av situationen och jag tror att det kommer bli jätte bra ändå!
Hur ska du fira jul i år? 

SNOW plz

Jag vill ha en vit jul, allt blir så mycket finare och mysigare då! 
Det är bara slaskigt, isigt eller blött! Har du snö där du bor?

Ny bräda

 
I torsdags kom min nya bräda som vi beställde. Den är bara fööör fiiiin! Nu vill jag ha snö så jag kan ut i backen och testa den. Märket är Ride Snowboard om någon ville veta. 
Åker du slalom eller snowboard?

Pepparkakshus

Dekorerat pepperkakshus idag, ingen jul utan pepperkakshus. Nej men har så länge jag kan minnas dekorerat ett halvt hus varje jul (lillebror gör andra halvan). Visste inte vad jag skulle göra så körde på snö flingor och massor av istappar. Bästa är väl att äta upp det sen..

Jul musik

Ni var så snälla och kom med massa bra tips på jullåtar, här är några av mina favoriter! Skriv gärna dina favoriter i en kommentar.
 
 
  

Fire place

Idag vaknade jag kvart i sju, k v a r t i s j u. Sååå tidigt och lyckades inte somna om. Passade på att städa lite i byrolådor och sånt. Hade ju ändå kollat alla bloggar jag läser om dom uppdaterat typ var sjunde minut, men vem bloggar klockan 7 på morgonen på en söndag?
Körde fullt ös med mys, ljus, mys lampor, jul musik och när jag fick den lysande idéen att ladda ner en "fire place" app i min TV blev allt mycket mysigare. Kännde mig lika smart som typ Albert Einstein ett tag där.
 
Jul musik och sprakande brasa, mmmm
 

Lucka 4

 
I årets sista lucka kan ni vinna ett presentkort på 75kr som ni kan köpa vad ni vill för på beccadesign.se
 
För att vara med ska du göra 1 sak av följande:
- Följer Becca Design på Facebook: facebook.com/beccadesign 
- Följer Becca Design på Google+: plus.google.com/+BeccadesignSe/
- Följer Becca Design på Instagram: instagram.com/beccasdesign
- Bloggar och tipsar om tävlingen och länkar till beccadesign.se & alicelindstrom.se
- Prenumererar på Becca Designs nyhetsbrev: www.beccadesign.se/nyhetsbrev
Kommentera vad du har gjort och att du är med i en kommentar.
 
För större chans att vinna:
Skriv ett inlägg på din blogg och länkar till beccadesign.se & alicelindstrom.se

Vinnaren i lucka 3 är Amanda, du kommer att bli kontaktad!

Gran, baka, städa, match

Jag har hunnit med mycket idag. Hängde med och köpte julgran på förmiddan sen bakade jag och började på min årliga "stor städning" av mitt rum. Och spelade ganska nyss match. Som vi vann vi med 4-1.
Ikväll har jag inte tänkt göra så mycket, blir typ hemma och ser på film eller något.
 
Idag snöade det en liiiten stund, men sen började det regna. VILL HA SNÖ

4 juliga bilder

 
I år har jag varit jätte dålig på att fota "juliga" bilder hittills. Men i helgen har jag som plan att slå in julklappar och julbaka och då ska det fotas, mycket.
Dom här fyra bilderna fotade jag under december ifjol, då hade vi snö iallafall.
 

LOVE LOV

ÄNTLIGEN! idag fick jag jullov och slutade vid innan tio. Tidsinställt då jag inte har någon aning om vad jag gör eller är nu. Har troligen hittat på något med ett gäng kompisar. När fick du lov?

Tack regnet

Idag var en ganska värdelös dag i skolan. Mest spel, lekar och film men det är heelt okej för mig. Kom nyss hem från träning och har duschat. Nu blir det film eller tv resten av kvällen och imorgon får jag jullov ♥
 
Sådär såg jag ut idag, tack regnet för att du gör mitt hår så vackert. NOT.

Bra kvalité

Jag får ofta frågor hur jag gör för att få bra kvalité på bilderna när jag laddar upp dom på blogg.se. Här kommer ett litet tips ni kan tänka på:
 
Ändra storleken på bilden i ditt redigeringsprogram innan du laddar upp bilden på bloggen. När jag fotar bilder med min kamera är dom ungefär 3000-5000 px bred. Men min blogg är bara 700px bred. Då brukar jag minska bildens bred till 700px i photoshop innan jag sparar den.
 
random bild från arkivet

Volleyboll

Volleyboll turnering hela förmiddan. usshaa, inge roligt. Efter lunch hade jag svenska och sen skulle vi ha spanska, men den blev inställd för vi har inget att göra. Så då var det bara att gå hem, men jag klagar inte.
En dag kvar i skolan + avslutning på fredag tills lov, det tror jag nog att jag klarar.
 
Var ute en snabbis för att fota, men hann bli hyffsat mörk och det var kallt så blev ganska bara skit.

Room Tour

 
 
En riktig efterfrågad video.
Spelade in det för en månad sen, men har bara inte hunnit redigera ihop filmen. 

SeIkappKväll

Ikväll blir en "se ikapp kväll". Missat de senaste avsnitten av fler serie jag följer, bland annat TVD. Haft mycket i skolan och hängt med kompisar istället.
Idag var det julbord i skolan, men vi fick inte det viktigaste, julmusten. Vet inte varför men himmlarns taskigt är det ju iallafall. 
 
 

Min julkalender

Nu har mer än halva tiden till jul gått och det är fortfarande dom som inte riktigt har hängt med hur min julkalender funkar. Så har tänkt att berätta det en gång för alla. 
Varje advent kommer det upp en lucka på min blogg med en super awesome tävling. Man kan anmäla sig under hela veckan fram tills nästa advent. Då pressenteras vinnaren i den nya luckan. 
Hur man anmäler sig varierar men det står alltid i luckan hur man ska göra.
 
Har ni fler frågor? spana annars in lucka nr 2 som avslutas på söndag
 

Sista veckan i skolan

Inne på sista skolveckan i år. Tror inte det blir så mycket jobb då betygen ändå är satta. Idag vart det blandat med jobb, film och spel. Ska strax äta och sen dra på träning. Vad gör ni ikväll?
 
 
 Glöm inte min julkalender där man kan vinna en awesome goodiebag med smink här

Inlåsta på en toa

Igår var vi ett gäng hemma hos Sofia och firade hon. Fikade, snackade, fixade hår, snöbollskrig och lite sånt. Sen gick jag hem till Tova och sov där. När vi skulle ta bort smink och borsta tänderna råkade dörrhandtaget lossna, så vi blev inlåsta på hennes toa och fick ringa hennes föräldrar klockan 2 på natten och be dom öppna...
 
Har jätte dåligt med bilder, är verkligen dålig på att fota när jag är med kompisar. Blir bara mobilbilder, denhär snattade jag från tovas instagram.

Ikväll hänger jag och fina tjejer hos sofia. Film och mys. 

Lucka 3

 
 
För att vara med:
Gilla e.l.f på facebook & prenumera på youtube
Skriv "jag är med" i en kommentar, glöm inte skriva din mejl så jag kan kontakta dig
 
För större chans att vinna:
Skriv ett inlägg på din blogg om tävlingen och länka till alicelindstrom.se & eyeslipsface.se. Glöm inte att posta länken till ditt inlägg i kommentaren.
 
Tipsar om att e.l.f har en Beauty Klubb där dom har giveaways varje månad, släpper specialla rabattkoder för medlemmar och flera andra roliga saker!
 
Tävlingen avslutas om en vecka.

Vinnaren i lucka 2 är Amanda

5 timmar

Gått på stan från elva till fyra. Hittade nästan alla julklappar så är nöjd. Kan inte visa vad jag köpt då jag inte vet vem som läser min blogg. Köpte en sak till min själv, men det är kanske det roligaste att se.

Ända bilden jag har från idag 
 
Ikväll ska jag hem till Sofia som fyller år idag, grattis till hon. Sen sover jag hos tovis.

Julklappar

Jag har inte köpt en ända julklapp än. Så idag ska jag in till stan och försöka göra bort de flesta. Tova hänger på. Troligen är vi inne i stan just nu då det här är tidsinställt.
 
Jag igår, hemma från skolan innan solen helt hade hunnit gå ner för en gångs skull.

Nya skal

Tidigare i veckan fick jag hem tre nya skal. En bumber, då min förra gick sönder, ett vitt plånboksfodral då även min förra pajja och en i svart med guld kanter. Tycker den är så fin och passar jätte bra med min vita iphone. Hur ser ditt favorit skal ut?

Lucia

Nu är lucian över, vi failda inte sönder helt totalt. Var verkligen inte kul att komma till skolan halv sju imorse. Körde två föreställningar på skolan och sen en på coop. Don't know why? Slutade sen.
Varit hemma en stund nu och lite senare ska jag med några från laget och sälja fika utanför en mataffär. 
  


Har bara mobilbilder från idag, men det duger. Jag och finaste Evelina på översta bilden och mitt hår på den understa som Evve fixade grymt fina lockar i.

Snö på bloggen

Här kommer ett super enkelt design tips.
 
Kopiera koden i rutan här under och klista in den ovanför <head> i alla kodmallar du vill ha snö i.
 
 
Sen är det bara att ändra värderna i koden. Vad det är du ändrar står bredvid, tex hur mycket det ska snö, hur stora, hur fort osv. Testa runt tills du är nöjd.
 
Men om du vill ha en annan färg på din snö, eller att det ska falla ner något annat ändrar du det i där här stycket som du hittar ungefär i mitten av koden:
 
document.write("<div id='Obj" + i + "' style='position:absolute; left:0px; top:-20px; z-index:10000; visibility:hidden; color:#fff; font-weight:normal; font-family:Verdana;   (klicka f5 om du inte hittar det och skriva in en bit av koden)
 
För att ändra färg:
Ändra color:#fff; till önskad färg, ex color:#f00000; för röd färg
 
För att ändra vad som faller ner:
ändra det som står mellan >< i den här raden  font-size:"+StarSize[i]+"pt'>•</div> till valfri symbol, ex ♣Ω ♥ ♦ ☆ ♫ * ¤ •∞◊↓

Party

Nu kan man nästa fira, överlevde alla stress, prov och läxor de sista veckorna nu innan jul. Idag skrev jag mina två sista prov för den här terminen. WIHOO
Imorse när jag vaknade var all snö borta, WHAT? vart tog den vägen? Regnande lite påväg hem från skolan. Jag vill ha snö! Längtar du efter snön?
 
Det är inte samma bild som igår, för den här är grå! Men mina batterier är slut, så blir som det blir.

Snart över

Så skönt ha ha badet bort gjort, det är något som man inte precis har gått och längtat efter. Har även fått ett matteprov som jag inte heller längtat efter bort gjort. Efter skolan vad man tvungen att stanna kvar och genrepa inför lucia. Min hals gör fortfarande galet ont, och blev inte bättre av att sjunga. Vilar träningen idag och ska plugga min sista plugg kväll i år. Förhoppningsvis.
 

Bad

Nu på morgonen har jag simmning. Så har lite extra tid då jag inte behöver fixa mig ett dugg, ska ju ändå bli blöt på engång. 
Efter skolan ska alla stanna kvar till halv fyra och genrepa inför lucia som är på fredag. Vi som egentligen slutar 2, fast vi får igen det på fredag då vi slutar efter lunch.

Förlåt för den (dom) mörka och suddiga 
mobilbilderna

Hey Brother

 
Igår släpptes Avicii´s musikvideo till Hey Brother. Tycker den låten är grymt bra men börjar faktiskt blir väldig less på den. Men video var GRYM. kolla den ↑

Jul naglar

Det är så mörkt när man kommer hem, så det är knappt någon idé att ta fram kameran och fota. Men snart vänder det och blir ljusare. Ikväll blir det plugg och sen har jag tänkt att måla mina naglar.
 
Här har ni en massa julnagelinspo. Alla bilder kommer från weheartit

Pepparkakshus

I fredags spenderade jag min kväll med att bygga ihop de två husen. Igår glasynerade jag dom. Kommer att användas som ljuslyktor med batteriljus. På bilden är det riktigta som står i en röd ljushållare bara för att jag inte har några elektriska än. Tycker dom blev riktigt mysiga och söta. 

Ny vecka

Då var det måndag igen och tillbaka till skolan efter en veckas prao. Hade inte precis saknat all stress nu innan jul eller skolns mat. Sista veckan med prov och läxor och 6 skoldagar kvar. Kämpa sista! Vilar träningen idag pga min förkylning, pluggar istället och ska kolla på senaste VD som jag inte hunnit se. 

Dumma hals

Jag har lyckats skaffa mig en dunder förkylning. Snuvig och har så ont i halsen så jag vet inte vad jag ska göra!! Bafucin är min bästa vän idag. Varit en snabb sväng med pappa på stan och kollat på både brädor och datorer. Brädan är vald, men datorn står mellan en Samsung och MacBook pro.
 

Lucka 2

 
 
I årets andra lucka kan du vinna en personlig almanacka i valfri storlek från personligalmanacka.se som du kan designa helt hur du vill ha den, med egna bilder på framsidan osv.
Följ @personligalmanacka på instagram för massa inspiration till din egna almanacka.
 
För att vara med:
Skriv "jag är med" i en kommentar, glöm inte skriva din mejl så jag kan kontakta dig
 
För större chans att vinna:
Skriv ett inlägg på din blogg om tävlingen och länka till alicelindstrom.se & personligalmanacka.se. Glöm inte att posta länken till ditt inlägg i kommentaren.
 
Tävlingen avslutas om en vecka.

Vinnaren av ett presentkort på caseapp.se i lucka ett är: Alicé, kolla din mejl
Vill även passa på att tipsa mina läsare om att koden "alice20" fortfarande går att använda för att få 20% när du handlar på caseapp.se

Snö

Igår kom det faktiskt lite snö, hoppas det stannar. Bilden fotade jag förra helgen då det faktiskt kom liite snö.
Har du någon snö än?

Pretty Little Liars

 
När vi kollade igenom alla bilder vi fotade så höll alla med om att vi såg ut lite som tjejerna i PLL på denna bild. Jag klippte in loggan och voila, nya Pretty Little Liars.

Sista dagen

Fick ett himlarns bra avslut på min parovecka. Fick åka bandvagn på en provbana ute i skogen och sen när han sa att det var min tur att köra trodde jag seriöst att han skojade, men nej då. Jag körde den en sväng och det var faktiskt inte så svårt som jag trodde. 
 
Glöm inte julkalendern, den avslutas på söndag då nästa lucka kommer upp! [länk]

Mugghållare..

Fjärde dagen på praoen är nu slut. Idag har jag byggt ihop hela min mugghållare. Det är ingen vanlig, den kan nämligen luta när man kör snett, bara för att inte kaffet ska rinna ut. Himlarns komplicerat det där med programering, rita i catia och allt annat som jag har gjort. Det är inget mugghållar företag jag är på om det nu är det ni tror, nejnej dom gör stridsvagnar.. höhö. Idag efter lunch fick jag krypa runt i en bandvagn och söka efter olika dekaler. 
 
Tappat bort min kamera sladd, och då är det så krångligt att flytta över bilder, så arkiv.
 
Ikväll vid halv 7 ska jag på klassmöte med klassen och prata om klassresan.

Datorer

Jag har i flera månader funderat på att köpa en ny dator då min börjar bli seg och jobbig. Men har ett problem, vilken för dator? Jag vill nog ha en 15 tum, men 13 skulle nog också funka. Riktigt sugen på en Mac Pro eller Air, dom verkar så bra. Men en nackdel är att dom är så annorlunda och nästan alla andra datorer är PC vårat hus. Kanske blir en PC, Samsung lutar det åt isåfall. Hjälp mig! 
Någon som har en tips på en bra dator?

Praois

Praoveckan flyter på, bara två dagar nu. Eller egentligen en och en halv då jag ska få sluta efter lunch på fredag. Idag har jag fått "byggt" ihop mina delar i ett 3D program, gjort en typ av ritning på dom och programerat det jag lödde ihop i måndags. Nu ska jag fixa lite färdiga inlägg och sen har jag träning.
 
Julpyntade mitt rum lite i söndags. Älskar min glitterlila adventsstake. OCH min chokladtomte...

Christmas feelings

Alla bilder är från weheartit

Jul design

Nu är den uppe, årets juldesign. Är världens onöjdaste med headern. Eller älskar ramen (den är från deviantart) men bilden innuti ska jag byta ut så fort jag kommer på något bättre.
Annars är det väldigt enkel, bytte ut min klickdown meny mot en vanlig dropdown, enkel side meny, andra typsnitt, färger, snö annars är den väldigt lik. Kände inte att jag behövde eller har tid att ändra så mycket.

Chokladkalender

Jag har lyckats tjata till mig en chokladkalender av mamma. Eller jag tjatade inte precis, bad att få en för det är ju ingen jul utan chokladkalender! Har du något chokladkalender iår? Jag minns ett år (för länge sen) då jag hade 14 olika kalendrar, egengjorda, med saker i, choklad osvosv.
 

Glossybox

Idag fick jag hem min första Glossybox. Jag kände efter att ha tittat på unboxings videos ett tag nu, att det var dax att beställa hem en egen. Nöjd över sakerna!
Prenumererar du på glossyboxen?

Prao

Jag har prao den här veckan. På min praoplats kommer jag under veckan att göra ett litet projekt. Då kommer jag gå runt på olika avdelningar och idag började jag med vad köparen har för krav och sen har jag lödigt hela eftermiddan. Kommer säkert lära mig jätte mycket under de här dagarna.
 
kom just på att jag har massa bilder från photshooten att redigare, men orkar inteee nu.

Pepparkakor

 Idag har jag kodat och jobbat med min juldesign, äntligen är den klar! Den kommer upp senare ikväll. Jag har även gjort alla luckor till kalendern så det är gjort ifall jag får ont om tid sen. Jag har även bakat pepparkakor och nu ska jag pynta mitt rum och lyssna på julmusik. 23 dagar till julafton. 

Lucka 1

 
 
Vi kör igån årets första lucka med en tävling! På caseapp hittar ni bland annat iphoneskal och samsungskal. Med presentkortet kan man köpa ett färdigt eller eget designat skal/skin, en super bra julklapp!
Passar på att tipsa att mina läsare får 20% om ni uppger koden "alice20" i kassan.
 
För att vara med:
Skriv "jag är med" i en kommentar
 
För större chans att vinna:
Skriv ett inlägg på din blogg om tävlingen och länka till alicelindstrom.se & caseapp.se. Glöm inte att posta länken till ditt inlägg i kommentaren.
 
Tävlingen är avslutad

Dr Martens

För kanske tre veckor sen köpte jag nya vinter skor. Men började använda dom för några dagar sedan. Mina bruna Dr Martens. Älskar dom sååå mycket!!

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin