Alicelindstrom

Nytt

Fick hem mina saker från junkyard idag. Passade på att köpa när det var rea.
Väskan är stoor, kommer nog använda den som skolväska. Och jackan är tunnare än min vinter jacka och varmare än min sommarjacka. Så den är ju super att börja använda när det blir liite varmare.
Var halva priset på båda.  yeyy

Paket

Typ världens mysigaste paket kom hem till mig idag. Från JUNKYARD! vem har missat att dom har super rea? inte jag iallfall. Halva priset jue! så jag pasade på att klicka hem två saker som jag verkligen behöver i tisdags. Och det har redan kommit!!??
Visar sen vad det är, någon som kan gissa?

Igår

Blev ingen bloggning igår nästan. Hade utvecklingssamtal direkt efter skolan. Gick väl bra. Sen var det träning. Gick väl kanske inte lika bra. 
Idag ska jag fota lite till en sak jag ska fixa till veckan. Men måste vara rätta tillfället, så alla utrustning är klar, väntar bara på att solen ska gå ner.

infinity

weheartit bild

Seg tisdag

Var en riktigt seeeeeg dag idag, allt gick i slowmotion.
Ikväll ska jag bara ta en lugnt och kolla på det senaste avsnittet av pll som jag inte hann se förra veckan.
Vad ska ni hitta på?

Gör ett kontaktformulär

 
Gå in på www.webbtjanster.se - Gör ett konto (gratis) - klicka på "kontaktformulär" och "skapa nytt forumuär"
sen fyller du i allt som står, ändrar färg osv. Sen kopierar du den översta koden "Din gästboks URL" står det och klistarar in den länken i tex din meny.

Soligt

Man skulle kunna tro att det är sommar idag om man bara tittar på himmelen, men om man tittar på marken så inser man att det är vinter och att det kommer att ta ett tag för snön att försvinna.
Tillbaka i skolan idag efter en veckas prao, som en tröst kan man tänka att på fredag går jag på lov! wihoo
 
Hände inget speciellt idag, vi hade skidor på gympan. Det var såååå varmt. Ska väl snart äta och sen blir det träning. 
Vad ska ni hitta på ikväll?

Kladdkakemuffins - recept

No excuses

Satt och klickade lite i photoshop, en gammal bild blev genast lite nyare och häftigare. Sånt gillas.

kladdiga muffins

När jag vaknade var jag såå sugen på choklad, och något kladdigt. Så bakade kladdkakemuffins. Så gott, fast jag har inte smakat dom än, men dom ser goda ut.
Super soligt och fint idag och har peppen på topp, vill göra något kreativt känner jag. hmm
 
Vi vann för övrigt matchen igår, 1-2. Det känns ju alltid bra.
vad ska ni hitta på idag?

Sommar från min instagram

Hittade 24 super somriga bilder som jag la upp på instagram under sommarlovet. SAKNAR DET
Bara jag som vill ha sommar?

Glasögon

Var på stan en sväng, kollade på massa saker men köpte bara läsglassögon. Han vanliga men dom använder jag aldrig. Så köpte mig två läsglasögon som jag kan ha istället! smartii
ska äta nu och sen åker jag på match!
 
oldpiic

3 från pll

 
alla hittade jag på weheartit

Instagram vecka

började en tisdag, slutar en tisdag. Varför måste en vecka just börja med måndag?

HELG

Swooops så var praoveckan över och på måndag är man tillbaka i skolan. Men först är det helg, det behöver jag. 
Hur mätt som helst fortfarande, lunch åt jag med mamma på cafét jag praoade på och dagens fika blev en stoooor chokladboll och en iceontherock med tropical smak! yummy 
 
Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing
 
Har haft hur lite tid som helst hela veckan att svara på kommentarer, har en helg hög att svara på ikväll. Hur ska jag hinna? har träning vid 6.

En dag kvar

Jag känner mig så onyttig som fikar varje dag. Men jag får ju ta, så självklart att man gör det som det är gratis. Gratis är alltid godast, eller hur det nu är man säger. Imorgon är det sista dagen på praoen, synd. Jag har ingen lust att gå tillbaka till skolan. Jag praoar på ett café för er som missat det.
 
Ska lyssna på massa bra musik och ta tag i lite grejs på datorn.
Vad ska ni hitta på ikväll?

Sleep talk recorder

Bigeye

åhh var bara tvungen, älskar den effekten i photoshop!! Min fläta var typ hundra gånger finare imorse.
Att praoa är såå mycket bättre än skola. Käkade lunch på subway med Maja. Varför är subway kakor så goda???? Har träning ikväll, det är bra.

Ute på vägarna

Blir lite knäpp bloggning idag, ute på "roadtrip" och har ca två timmar bilresa innan jag är hemma igen. Pappa hämtade mig direkt efter praoen. Så inte haft så mycket att skriva. 
hörs senare ikväll eller imorgon.
instagram bild från ikea där vi käkade middag och efterrätt! :DD

Snart är det slut

Tränat, åhh vad det känndes bra! Var så länge sen och snart är ju innebandy säsongen slut, så vill ju inte missa det som är kvar. 
Nu ska jag gå och söka igenom kylskåpet efter något mummsigt att göra en smoothie av, minns inte när jag gjorde det sist. Sen ska jag bara mysa ner mig i soffan.
 
Blev klar säkert 20 minuter tidigare imorse, fixade inte håret. Hedde bara upp det i en hästsvans för har ändå "mössa" på mig. shiit vad skönt det var att inte hålla på med det. 
 
Vi hörs imorgon ♥

Första dagen

Första dagen prav är nu avklarad. Jag praoar på ett café inne i stan. Fick göra mackor, packa upp sker. fylla på och massa annat. Helt ok. Såg ut sådär idag, fast lånade en annan tröja där + förkläde och mössa. 
Lite för mycket blixt i bilden, hehehe
 
Måste snart äta och sen blir det första träningen på flera veckor, kommer bli tufft. 

nyduschad

Hemma nu, fast kom hem för flera timmar sen. Käkat och jag har nyss duschat. Körde på hårinpackning, så nu är mitt hår lyckligt. Ska fixa det sista inför imorgon och sen ska jag se på tv. Vad hittar ni på ikväll?
 
osminkad, nyduschad, blötthår, mörktrum, webbcamera - då blir det sådär ↑

Vill ha lov jag med

Happ, då var det söndag igen. Lyllo alla er som har lov till veckan. Fast lite lyllo mig med som har prao. Men jag vill också ha lov!!! Jag får vänta några veckor till.
Vi har spelat lite kort nu på morgonen, jag bara förlora. blöö passar på att blogga lite nu.
 
Jag har inga speciella planer idag, åker väl hem någon gång senare idag. Har inga läxor, UNDERBART
Vad ska ni hitta på idag?

Rihrih

Så grym.

Promenad

Har bara tagit det lugnt nu på morgonen, vi var ute på en promenad. 
Ska snart käka lunch, våfflor. Så sjukt länge sedan jag åt det. Kommer bli super, sen ska vi iväg på lite saker. Vi hörs senare.
 
Tog inte med mig kameran, så blir mobil och webcam bilder hela helgen. Men efter lite photoshop blir dom fina dom med. 
 
Vad ska ni hitta på idag?

fredagskväll

Tog med mig datorn, kanske inte skrev det innan. Kopplat in internet så jag har något att underhålla mig med. Nu blir myskväll, jaoo hörsen ♥

FREDAG

Äntligen, veckan har gått i snigelfart. Ska strax fara till farmor och farfar och ska sova där hela helgen. Kommer säkert bli asnice! Jag ska ju bara vara borta några dagar, ser ut som att jag ska flytta typ. Haha
 
hoppas ni får en super fredag

Patrik

Så blev tårtan ↑ temat var film och serier. Och vi gjorde Patrik från Svampbob. yeyy
ATT HAN BLEV SÖT!!??

Rosa naglar

Målade naglarna igår, fick bli en rosa allahjärtansdag inspirerat tema. Vad tycks?

Alla hjärtans dag

 

Årliga tårttävlingen

Idag är det den årliga tårttävlingen i skolan. Så hela eftermiddagen blir det tårtbak. Och vanliga lektioner på förmiddan, eller det blir nog inte så vanliga när vi bara är 8 pers eller något för resten är på konfaläger.
Bilderna är från ifjol, då var temat världen, iår är det filmer och serier. Visa bilder sen.
 
Måste rusa, kraam

Spösnöade

Var ute på en lite promenad till affärern med en kompis för att fixa lite småsaker till imorgondagens tårttävling i skolan. Spösnöade så just nu ser det ut som att jag har ungefär fyra ögonfransar. Ska ta en dusch nu och sen blir det pll mys. Sen funderar jag även på att måla naglarna, mina är lite småkaos just nu!!
 
weheartit bild
 
Har du snö?

Knas

Hände ingeting i skolan idag av värde att skriva om. Helt vanlig dag. Har match ikväll, men kan inte vara med! Inte tränat på två veckor nu, vill spela ju men inte bra om man är förkyld! Hoppas på att kunna träna på fredag iallfall.
Meen som plåster på såren så kan jag ju passa på att se det nya pll avsnittet som kom inatt, wihoo
 
visste ni att det inte funkar att fota egopics med vidvinkel, allt blir bara knas. Så gav upp och bytte till ett vanligt efter den där bilden.

Batterier

När jag fyllde år för några veckor sedan fick jag fyra batterier av pappa. Han berättade att dom var superbra att ha i blixten. Att den skulle starta och "ladda om" mycket fortare. Jag testade dom igår och JAA dom är grymma! 

Fettisdag

Idag är nog kanske den bästa tisdagen på hela året, fettisdag. Yeyy vi fick semla i skolan, det är bra!
Direkt efter skola hämtade pappa mig och vi åkte in till stan för att kolla min syn. Nu har jag både spanska och engelska glosor till imorgon som jag måste få in i huvudet + att jag ska renskriva en text. hööhö 
 
semlan kommer från google

Värdelös men ändå värt

Vad har ni haft för er ikväll? om någon skulle fråga mig vad jag har gjort så skulle jag säga tittat på massa klipp på youtube och lyssnat på musik när jag kanske egentligen borde gjort läxor. Men det behöver ju ingen veta. 
 
xoxo - Alice

Måndag igen

Då var det måndag igen, eller egentligen är måndagen snart slut. Men ni fattar. Hade skidor på gympan idag, var inte så speciellt kul för var inga riktiga spår. Och ångrar lite nu att jag ens var med, fått ännu mer ont i halsen! Lite saker att fixa nu, får vila träningen idag igen. Inte tränat på två veckor pga min dumma förkylning!! less.
Mitt hår var helt kaos efter skidorna, såå jag flätade det i en fiskbensfläta lite fort. Första gången jag gör en sån faktiskt! bara testat en liten bit förut.

Min kontaktfunktion

Fullt upp

Haft fullt upp hela dagen, dömde små tjejer från nio till ett. Åhh dom var så söta. När vi skulle gå hem var det några som kom fram och frågade "Vart är du ifrån? är du ifrån sverige?" haha
sen när jag kom hem kom min moster på fika.
 
just nu, allt är rosa.

Önskeinlägg

Älskar min fototapet, det är empire state building på den. Har tänkt hänga upp saker på väggarna hur länge som helst, men kommer inte på vad.

Filmtips

I onsdags när jag var hemma från skolan hittade jag inget att se, men då hittade jag 17 again. Såg den för flera år sen (troligen 2009) det ända jag minns från den är när han ramlade ner från bron. Och att den var sevärd, så såg den. Har du inte sätt den borde du se den!

Tråka sönder?

Är det bara jag som tycker att lördag är den bästa dagen? Inte gjort så mycket alls idag, städat. Blöö men nu kan jag ju ta och fota eller filma mitt rum som ni tjatat om. Vad vill ni ha? bilder eller film?
Har inga planer alls på hela dagen, undrar om jag kommer att tråka ihjäl mig? kan man det?
 
Älskar när det är fluff snö 

NY

Tårta idag

Yes, äntligen fredag. Fast jag kanske inte ska säga så mycket som varit sjuk flera dagar i veckan. Bättre idag, har iallfall röst men såå ont i halsen. Var i skolan och muppade runt där.
Idag fyller min lillebror tonår. GRATTIS Det är bra, då får jag ju äta tårta. Sen ikväll ska jag nog se en film och nu ska jag läsa alla era musiktips och fylla på mina spotify listor. yeyy
 
fotade bilden ut, var så passt ljust ute. Det är bra, att det är ljust alltså! fast håret fick en knäpp färg.

Musiktipsa mig

BOMBA KOMMENTARSFÄLTET!
typ av låtar? spelar ingen roll, lyssnar på det mesta!

Ska göra något vettigt..

Mår mycket bättre nu, har egentligen inget att skriva! Legat i soffan hela dagen, kollat på massa serier och annat som har visats. Vill vara frisk men ingen lust med skolan, är såå skoltrött!
Suttit och drägglat över underbara weheartbild och lyssnat omochomigen på några spotifylistor de senaste timmarna. Ska göra något vettigt nu, som att svara på mejl och kommentarer! 
 
två svartvita från weheartit

tråkigt

Hemma idag med, börjar bli less nu. Vill bli frisk. Tråkigt att ligga i soffan. Kommentera något kul så jag blir glad.
 
tror jag fotade den på jullovet

Svar på frågestunden - Foto/Blogg

bästa tips för att få en bra blogg (enligt dig!) ? Var dig själv
Vad tycker du är en bra blogg? En blogg som uppdateras dagligen med varierande, intressanta och välgjorda inlägg.
Hur länge har du bloggat?   Har bloggat på bilderbyalice i 2 år och 7 dagar tror jag. Men bloggat överhuvudtaget i snart tre år.
en av mina första headers på en annan blogg ↓
 
Vart får du din blogginspiration ifrån? :) Olika ställen, andras bloggar, weheartit osv.
Vad driver dig till att fortsätta blogga? Jag tycker det är så roligt, alla fina kommentarer osv!
kan du göra en videoblogg? Visst, vad ska jag prata om i den? 
kommer svaren i video? Nej inte denna gången heller, vet att ni vill men är så förkyld och hes idag.
Hur får du som en transparent ruta runt inläggsidan och menyn? Har gjort ett inlägg om det här
När började du fota? Tror jag var 5 när jag fick min första kamera, fotade allt då mest min gossedjurs kanin som fick sitta i blommor??? men började mer seriöst när jag den 31 mars 2011 köpte min första systemkamera.
en av dom första bilderna jag fotade med min system ↓
 
Vilket program redigerar du dina bilder i? Photoshop
bild jag redigerade i slutet av sommaren i photoshop ↓
 
Vilket objektiv använder du mest? Jag anväder pappas Canon EFS 17-85mm mest, har tre egna men ajja.
Pappas objektiv på min nya kamera, min gammla i bakgrunden ↓
 
 
This or that : 
Chips/godis
Cola/fanta
Justin Bieber/Conor Maynard? 
Hemmakväll/utekväll? beror på
Sylt/marmelad?

sjuk

Hemma och sjuk idag, ligger bara i soffan och bläddrar bland alla kanaler. Men finns INGET att se. Såg ikapp PLL igår. Var ju inge bra, nu måste jag vänta en vecka mella varje avsnitt. Kanske sätter på en film, fast vet inte vilken.
Vi hörs sen, inte på något speciellt bra humör nu!
 
två gammla söta bilder på Bellis ♥

Svar på frågestunden - Personligt 2

Favoritglass? Körsbärsglassen i Kroatien, glömmer den aldrig
varför lägger du nästan aldrig upp bilder på instagram? Ohh jag vet inte, har bara blivit så, ska försöka lägga upp mer.
 
 
Om du fick chansen att åka ut i rymden, skulle du det då? Beror på. Kommer man överleva? måste man träna innan? osvosv
Favoritbok? Alla i Hungerspelen
Favoritcitat? YOLO eller YODO. eller jag vet inte.
Vilket land vill du helst spendera två månader i? Jag gillar Kroatien fast kanske usa.
tionde första bilden jag laddade upp på bloggen var en från kroatien

Favoritlåt av Michael Jackson? Ingen aning, kommer inte på någon låt av han ens.
Kan du spela några instrument? Kan spela piano, men är inte så bra.
D bästa du vet (förutom fota å blogga) Vara med kompisar, glo på tv
kan du börja göra utmaningar? 
t.ex fota 1 bild i timmen en hel dag, när du sjunger i en video, lägga upp minst 3 bilder på instagram under varje dag en hel vecka? Bra tips! den där med en bild i timmen en hel dag värkar rolig, ska nog testa den till veckan. Och att lägga upp minst tre bilder på instagram varje dag, fast kanske kör på 1 bild om dagen! ska se om jag lyckas med det till veckan.
Om du måste välja ett intresse du gillar, vad blir det? Fota
Vad gör du helst på fritiden ? Fotar, bloggar, redigerar, är med kompisar

Vinnaren

Amanda, (klicka på namnet) jag har mejlat dig. GRATTIS
 
 
Tack och hej köttbombay

Born free

Där kom det en outfit, länge sen sist. Har ju lovat att bättre mig. Fick ingen riktigt bra bild men det duger.
 
Tröjan - Carlings fick jag av Maja och Tova på min "överraskningsfödelsedagsfest" förra fredan. Listat ut att den är från Carlings heeelt själv.
Byxor - Cheap Monday - weekday
Hade plattat hår idag, för ett år sedan plattade jag mitt hår varje dag. Men inte längre, var länge sen sist (förutom i lördags)

Ingen röst

Gick hem från skolan idag innan lunch. Hade ont i halsen, huvudet och ingen röst när jag vaknade imorse men tänkte väl att det skulle bli bättre. Blev inte det, så gick hem. Jag fixade världens godaste pannkakor på lite hittepårecept. Sen såg jag på tv och vilade. Lite bättre nu, kan iallfall prata.
 
fotade i morse, tur de, annars skulle jag inte ha någon bild.

Svar på frågestunden - Personligt 1

kan du lägg upp fler outfits? den frågan får jaf typ alltid, men jaa ska försöka dena här gången! kanska ska köra på en outfit vecka? lägga upp en outfit varje dag?
Har du bra självförtroende? Mjaa jag tycker väl det.
Gillar du att redovisa i skolan? Nej
Hur får du ditt hår så fluffigt? Jag använder volymtång, volymgrejs, hårspray och tupperar lite. 
 

Har du brutit något? Nej
Så min fråga är var köper du dina flesta kläder? Mycket av mina kläder har pappa köpt till mig i USA, annars brukar jag köpa på gina, hm, bikbok osv.
Är du nöjd med dina betyg? njaa dom kan ju bli bättre :)
Vilket skala går du efter i betygen, mvg, vg osv eller A-F ? :) A-F
Vilka länder besökte du förra året? I sommras var jag i Tyskland, Holland, Belgien och Frankrike. Och på höstlovet var jag på kanarieöarna + att jag är i sverige.
Kanarieöarna på höstlovet ↓
 
Vilket år är du född? 1998
Drömresemål? Usa
Drömyrke? Ingen aning
Något syskon? Lillebror
Åker du slalom? Japp, fast mest snowboard
ifjol på sportlovet när vi var i bydalen↓

Favoritfilm/TV-serie? Film vet jag inte, men serie är väl PLL och glee. 
Bryr du dig mycket om ditt eget och andras utseende? Njaa jag bryr mig ju om mitt egna och andras också, men inte så mycket som andras. Jag tycker man får se ut hur man vill bara man är nöjd!
Har du nåra komplex över ditt utseende? jaop
Hur var du när du va 12 år? Konstig, knäpp, tönt. hahah nää jag vet inte, jag minns inte
Vart har du köpt den där rosa snygga tröjan? Den köpte pappa till mig i usa.
min rosa tröja↓

Soligt

Sov fyra timmar i natt, mådde så dåligt. Vet inte varför. Helt seg och känner mig sjuk idag. UHH :(
Har bara vilat idag, ska väl göra det resten av dagen och hoppas jag blir bättre. Så fint och soligt ute, skulle vilja ut och fota men får bli en annan dag.
 
instagram @ bilderbyalice
 

Försenat inlägg + kvällen igår

Nu ska jag fixa mina naglar, behövs! Ska göra samma som förra gången, tycker att det blir såå snyggt! Älskar glitter. Du hittar den "designen" här  jag använder dom↑ nagellacken.
 
↑ detdär inlägget skulle ha kommit upp tidsinställt igår vid fem, men gjorde det det? NÄJJ, för jag klantade mig med helt fel dag. 
Hade en bra kväll igår iallfall, vi var 12 pers, kännde bara hälften. Vi åt, pratade, såg på mellon och körde Med andra ord (tror jag) och viskleken, hööhö

Ska spara mina pengar

Var snabbt på stan med Maja för att fixa en present till min kompis Emma som fyller år idag! grattis.
Jag köpte en lypsyl och halstabletter till mig själv. Har bestämmt att inte köpa något (kläder) försän i mars, eftersom vi ska utomlands då och då ska jag shoppa i mängder! så vill spara pengar!

Lördag

GODMORGON, jag känner mig mycket bättre idag. bara halsen som gör galet ont! Vaknade vid halv åtta men lyckades inte somna om, pga halsen. Så klev upp och har svarat på kommentarer, läst bloggar och lite sånt.
Har träning idag vid tolv eller något, fast den får jag skippa. Sen ikväll ska jag på födelsedagsmiddag hos en kompis och ska hinna en snabbis på stan med maja också. Hoho hörs senare kompisar
 
inte idagbild

Muppigt

Hemma och sjuk idag, har inte orkat blogga något. Men mår mycket bättre nu. Hoppas jag blir bättre imorgon!

gammal bild från instagram som ni sätt! @bilderbyalice


Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin