Alicelindstrom

Klantskalle

Tröja - Bikbok // Jeans - Cheap Monday
 
Såhär såg jag ut idag. Precis efter jag fotade de där bilderna tvättade jag bort sminket och hamnade i sängen med datorn. Sen kom jag på att jag behövde fota bilder till headern. Så jag sminkade mig igen, tog med mig utrustningen och gick till min vanlig fotoplats i skogen. MEN jag glömde fjärrutlösaren. Fotade en stund innan solen gick ner men tror att de flesta blev väldigt suddiga. Himla surt men ska kolla igenom dom nu och se om någon går att använda.

Glossbox september

 
Viita Coco - Coconut Oil - En kokosolja som kan användas till matlagning, på torr hud, som make-up remover och nattkräm. Den ska verkligen bli spännande att testa, roligt att den har så många användningsområden.
 
Benefit Cosmetics - Roller Lash Mascara - När jag fick veta att vi skulle få den här mascaran i boxen blev jag riktigt glad! Benefit är ett av mina favorit sminkmärken och har varit riktigt sugen på att testa den här mascaran!
 
Naked Lips - Organic Tinted Lip Balm - Jag har redan en antal läppbalsam från Naked Lips och vet sedan tidigare att jag gillar dom. Men alltid roligt att ha fler!
 
Make Up Store - Microshadow - En högpigmenterad ögonskugga som ska sitta hela dagen. Jag gillar verkligen MUS ögonskuggor, men lite besviken på färgen än en gång. Vet inte när den kommer användas vilket är tråkigt.
 
Glam of Sweden - Caviar Pearls - Caviarpärlor i olika färgglada nyanser för att dekorera naglarna. Tycker det är snyggt och kommer helt klart testa det!
 
ACO - Protecting Day Cream Sashé - En dagkräm som skyddar huden samt tillför fukt. Den motverkar hudens första ålderstecken såsom fina linjer och minskad lyster. Roligt att testa nya hudprodukter men brukar inte använda aco.
 
Detta var då innehållet i min septemberbox. Allmänt tycker inte jag boxen var så speciell, mascaran väger upp mycket. Men av resten av produkterna var det ingen som stack ut. Kommer nog inte använda alla så super mycket. Vad fick du i din box?

Annorlunda eftermiddag

Idag på eftermiddagen hade jag den praktiska delen av CHRIS. Vi fick testa släcka eld med brandsläckare och med filt, lyssna på lite genomgångar och det roligast var nog att tippa upp och ner i en bil! Ikväll måste jag träna på min redovisning om ett objekt som jag kanske ska hålla imorgon, sen är det ju Hollywood fruar.
 
bilder från weheartit

Simning

 
Idag startade jag min dag med bad/simining, livräddning. Det var faktiskt ganska roligt fast jobbigt! efter det hade jag inga lektioner föräns efter lunch så jag och ett gäng åt buffé på stan. Hade två lektioner och sen slutade jag. Ikväll måste jag fixa lite plugg och det blir nog lite småpyssel med designen, såg några små saker som är lite konstiga ut.
 
Innan jag publicerar det här måste jag bara tacka för alla fina kommentarer jag fått om min nya design! Tack ♥ Det är alltid roligt när folk gillar det man gör!

Apple pie

 
Igår bakade jag en äppelpaj, en "amerikansk". Jag tycker den blev riktigt god, kanske inte så fin men jaja! Efter jag åt pajen åkte jag iväg och träffade lite folk, så det blev en bra kväll. Idag har jag tänkt ta det lugnt, det lär bli några avsnitt PLL. Har bara 2 avsnitt kvar sen har jag sett om alla avsnitt igen. Ska försöka hitta en ny serie, tips på en bra serie?

Ljuslyktor

Jag vet att jag sa igår att designen skulle komma upp igår. Meen jag hittade på lite andra saker och idag har jag inte fått så mycket gjort heller. Men det kommer... Idag då, pluggat lite, chillat och sprayat gamla ljuslyktor guld. Jag har tänkt att jag ska göra egna doftljus att ha i dom, troligen någon höstig doft. Lite snygga blev dom ändå.
 

Rebecca Minkoff

Ett av mina favorit märken är Rebecca Minkoff. Tycker kläderna, väskorna och smyckena där ifrån är riktigt snygga! Jag köpte ju själv en väska där ifrån för några veckor sedan. Jag satte ihop ett litet collage med snygga grejor som jag hittat. Vilken är din favorit nedan?

Studiedag

 
God morgon på er! Idag har jag studiedag, vilket känns rikigt skönt med en extra dag helg. Jag har tänkt att jag ska göra såna saker som jag skjutit upp länge, skrivit ett liten lista som jag ska bocka av. Ett av målen är att jag ska bli klar och få upp min nya design!! Det som saknas är en header, vilket jag inte kommer fixa idag så det kommer vara en tillfällig. Annars är det lite småfix i koderna.

Långhelg

Nu har jag helg!! YAAAAS!!!! Min förmiddag bestod av information från bland annat polis, brandmän och ambulans. Medan hela min eftermiddag spenderades med fysikprov. Hoppas verkligen att provet gick bra, även fast det inte kändes som så. El är verkligen inte min grej. Ska snart käka innan jag åker iväg på träning och imorgon har jag som sagt studiedag!! 
 
Glöm inte tävlingen där du kan vinna valfritt skal, LÄNK
 

Skolfoto och el

Idag hade jag skolfoto, hoppas på att det gick bra. Förutom det hände det knappt något intressant idag. Har spenderat hela kvällen med fysiken, imorgon har jag elektronikprovet som jag osett fram emot sedan vi började med det här kapitlet i våras. Det är iallafall skönt att det snart är över.
 
Såhär såg jag ut, förhoppningsvis så såg mitt hår bättre ut. Blev lite kaos när jag körde hem i spöregn. Tröjan kommer iallafall från Brandy Melville, världens skönaste. 

Favorit: BB Cream

 
Jag har inte testat så speciellt många BBcreams, men av dom jag testat är det här min favorit. Det är enkelt att bygga upp täckningen om man önskar mer. Jag har varianten som är för oljighy och jag tycker den duger helt ok!

Ny vecka

Nu var det en ny vecka efter en alldeles för kort helg. Jag tror att den här veckan kommer gå fort. Jag har lite annat än "vanlig skola". Bland annat CHRIS-förmiddag (tror vi ska få info av polis, branskåren osv), skolfoto, prov en hel eftermiddag och studiedag på fredag. Ser mest fram emot studiedagen, det andra skippar jag gärna. Ikväll ska jag plugga lite innan jag åker iväg på träning.
 

Autumn

bilder från weheartit

Bara regn

 
Det här är första gången jag sitter vid datorn "på riktigt" sedan i torsdags, jag som annars sitter här hela tiden. Vad jag har gjort sedan dess har jag faktiskt ingen aning om. Idag har jag tränat lite och sen pluggat en hel del. Nu tänker jag jobba lite på min höst design, det gå inge bra och jag blir bara irreterad!!! Bilden är från igår, då regnade det precis som nu. Bara regn, hela tiden. Jag som behöver fixa header bilder...

Super random info

 
jag äter alltid riskaka när jag dricker te
riskakan ska vara smaken lättsaltad med äppelmos och kanel på
jag dricker te medan jag skriver det här
jag älskar choklad
men dock inte chokladglass så mycket
på tala om glass så gillar jag inte jordgubbglass så mycket heller
älskar jordgubbar 
gillar inte jordgubbyoghurt heller
känner att det mesta i den här listan handlar om mat som jag gillar och inte gillar

Favorit: Flytande puder

 
L'OÉAL Magic Nude Liquid Powder
Jag har bara testat ett flytande puder men gör en egen "kategori" med det. Puder är iallafall från L´oréal och jaa, det är ett flytande puder. Jag tycker att den är perfekta vardagsbasen då den inte täcker så speciellt mycket. Ansiktet blir väligt matt efter applisering och jag brukar faktiskt sätta det med ett vanligt puder efteråt. Har du testat ett flytande puder någon gång?

Regn

Spöregn. Det är precis vad det gör just nu och gjorde när jag körde moppe hem från skolan. Jag blev till och med blöt genom mina skor?? Nu har jag bytt till mina varma fleecebyxor och tofflor som jag inte använt sen i vintras. Mysigtmysigt 
 

TÄVLING: vinn valfritt skal

 
Nu startar jag en tävling i samarbete med lux-case.se där ni kan vinna valfritt skal till valfri modell!! 
 
För att vara med:
Välj vilket skal du vill vinna från lux-case och länka det i en kommentar (ctrl+v för att klistra in).
Skriv en liten motivering varför du vill vinna skalet i din kommentar
 
För större chans att vinna:
Skrivet ett inlägg på din blogg/social media och länka till lux-case och alicelindstrom.se (glöm inte att länka ditt inlägg så jag kan kontrollera)
 
 
Glöm inte din mejladress så jag kan kontakta dig ifall du vinner. Tävlingen avslutas om ca 2 veckor.

Telefonen jag inte äger

Idag var jag hemma vid ett och har sedan dess kikat två avsnitt PLL och hunnit med lite plugg och håller just nu på med bloggstuff. Vi skulle läsa sista lektionen och det kunde jag lika gärna göra hemma i min säng med en kopp te. 
 
Jag fick även hem mina nya skal idag, till en telefon jag inte äger än. Dom passar på Iphone 6S som jag tänker köpa så fort den kommer ut i Sverige. Skalen kommer från lux-case och som ni ser är det ena rosa och det andra är matt vit silikon (syns knappt på bilden). Gillar båda två riktigt mycket!
inlägget är sponsrat men alla åsikter är helt mina egna

Äntligen en längre laddare till min iPhone!

Jag har pajat ett antal laddningskablar och tillslut stod jag där med endast 1 halftfungerande sladd som dessutom var min "i skolan/väskan sladd". Så jag beställde en ny och denna gång en som var 2 meter. Det har varit mitt problem, dom är för kort om jag ska ligga/sitta i min säng. Och det är troligen därför dom bara går sönder. Jag är iallafall nöjd med min nya iphone laddare, 2 meter var perfekta längden från golvet upp till min hand. Jag köpte min från happycords.se för er som undrar.
 

Spotify musikspelar blogg.se

Att lägga in en spotifyspelare på sin blogg är väldigt enkelt. När jag gör det går jag inte på den här sidan. Där står det även beskrivet väldigt bra med bilder hur du ska göra.
Du kopierar koden från spotify, klistar in den på sidan, ändrar storlek och kopierar den färdiga koden som ska klistras in i ett inlägg.
Om jag vill ha tre rutor i rad sätter jag min width på 230px, då min content är 700px bred. Men det ändrar du självklart efter hur du vill ha det och hur det ska passa på just din blogg. 
 

Pumpa final

 
Vet inte vad jag gjort idag, men ändå är det redan kväll. Ska strax iväg på den årliga pumpa finalen. Det är något som min faster ordnar, man får en planta på våren och sen är det vägning av pumporna på hösten. Ifjol kom vi faktiskt trea med en på 13kg. #stolt

Favorit: Puder

 
Revlon Nearly Naked Pressed Powder.
Jag har skrivit om de här pudrerna förut men dom är värda att skriva om igen. Jag tycker att dom täcker bättre än andra puder i samma prisklass och mattar ner riktigt bra. Revlon är ett märke i ungefär samma prisklass som LÓréal och jag gillar det bättre än både Isadoras, Loreal och Maybelline. Jag har den ljusaste färgen Fair (den som nästan är slut) och den näst ljusaste Light (den jag köpte först och brukar använda på sommaren).

Garderob städning

Idag har jag storstädat mitt rum. Eller egentligen bara garderoben och en byrå. Bytte ut mina sommarkläder, som jag knappt använt i år, mot vinterkläder. Rensade ut det som jag inte kommer använda mer och dammsög precis hela mitt rum! Nu ska jag duscha och sen iväg och träffa folk. Ha en bra kväll!
 
Några av mina tjockare tröjor som fick komma fram igen.

Friday 9/11

FREDAG!!!! Jag skulle nog säga att fredag är min jobbigaste dag, långa lektioner och lång dag. Ska bli skönt med helg iallafall även fast veckan har gått riktigt fort. Sitter just nu och lyssnar på all ny musik som släpptes idag, mycket bra mycket bra. Även 9/11 idag, Never forget. Always remember.
 

Favorit: Mascara

 
Rimmel - Katy mascara
Den här mascaran fick jag i en box och hade då alltså inte speciellt höga förväntningar på den. Men det visade sig att jag verkligen gillar den! Älskar borstens form och den ger mig både läng och volym! Vet ni om Rimmel går att köpa i Sverige? vart?

9/9

Mina onsdagar är väldigt chilla, börjar kvart i tio och slutar kvart i två. Mår mycket bättre så jag var i skolan idag. Sen jag kom hem har kollat två avsnitt PLL och ska snart äta innan jag åker på innebandy möte, hoppar dock själva träningen. Ikväll vid 7 (svensk tid) har Apple sitt lanseringsevent, om jag är tagg? JAAA. Det finns så mycket rykten så ska bli roligt att se vad som är sant, + att jag funderar på att köpa den nya 6S.
 
Jag snabb målade min naglar igårkväll för att jag ville testa nailart penseln jag fick i min glossybox. Inte speciellt nöjd men det får duga några dagar.

Favorit: Läppstift

 
Ett av mina favorit läppstft. Det är Revlon lip butter i färgen Creme brulee. Färgen är en nude färg med lite skimmer och precis som alla andra av Revlon´s lip butter så återfuktar den läpparna. Jag har snart använt slut på min men köpte en backup i London. hihihi

Sjuk Alice & frisk Mac

Idag har jag varit hemma, sjuk. Varit lite förkyld de senaste dagarna och imorse vaknade jag inte så pigg. Mår mycket bättre nu efter en dag med soffhäng, te och PLL. Siktar nog på att vara tillbaka i skolan imorgon. Pappa har lagat min Macis så nu kan jag äntligen fixa riktiga inlägg, redigera bilder och allt annat. Saknade den sååå mycket de senaste dagarna!

 

Fall 2015

Bilderna på kläderna kommer från shopbop 

// Ella Moss // Hunter // PJ Luxe // AG // 
// J Brand // Kate Spade // Maison Scotch // Kate Spade // Tory Burch // IRO //

Våfflor

Idag har jag varit hos min farmor och farfar hela dagen. Vi har ätit våffellunch, spelat kort, pratat, fikat och det slutade med att jag även åt middag där. Haft en helmysig dag med mycket gott! Helgen har gått på tok för fort, vill inte att det ska vara måndag imorgon igen!!!

Höstdag

Hoppas ni haft en bra lördag. Min har varit väldigt chill. Hjälpte mamma plocka lite hallon och bära ris, bakat äppelkaka till efterrätt och sett några avsnitt PLL. Har varit riktigt höstväder idag, regn. Så här kommer lite höstinspo.


Trasig dator

Den här veckan har gått riktigt fort, men är glad att det är fredag! Min älskade MacBook dog i förrgår. Pappa är bortrest så jag får väl bara vänta och hoppas att den vill funka. Jag har min skoldator fast där har jag inga redigeringsprogram, förutom GIMP då, så det kommer nog bli dåligt med nya bilder de närmste dagarna. Nu tänker jag iallafall äta glass och kolla på Pitch Perfect 2 som jag konstigt nog inte sett än. Har du sett den filmen?
I brist på bilder så postar jag trailern.
 

Wildest Dreams

 
Har ni sett Taylors nya musikvideo? Blev bara tvungen att posta den för tycker den är sååå bra. Även låten också men jaaa.

Fotobok: England

 
Ni minns kanske att jag skrev för någon månad sedan att jag höll på med en fotobok från Englandresan? Blev iallafall äntligen klar med den och den kom förra veckan. Riktigt nöjd och är så roligt att spara något som man kan hålla i. Gjorde även en ifjol från våran Kroatien resa, här har ni en liten sneak på den.

Första september

September? Redan? Nu kan man väl säga att sommaren är över och hösten är här. Min dag har varit ganska så OK förutom att vi blev tvugna att stanna EFTER skoltid och lyssna på rektorn i en timme. Nu tänker duscha nu och kolla på några avsnitt av PLL. Snart sett om alla avsnitt igen, whuut?
 
Tröja - PINK (Victoria´s Secret) // Byxor - Cheap Monday

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin