Alicelindstrom

Syskonskola

Idag har jag syskonskola, vad är då det har några frågat. Det är något som min skola har en gång om året då man får vara hemma och jobba och pengarna går till skolans syskonskola i Zimbabwe. En bra grej, inte bara att jag får vara hemma en dag, utan att pengarna går till något bra!
 
en gamal mobilbild, förlåååt
 
Jag har typ gjort mitt "jobb" redan. Så jag är typ ledig. Har tänkt att träna lite, sen baka cupcakes. Gott, roligt att göra och såå längesen jag bakade. Valborg idag också, om ni missat det alltså.

Aprilboxen

Månadens box, känns som det var nyss jag öppnade Marsboxen.
I min box fanns iallafall:
 
Emite Make Up - Lip Brush "L312" - En senskuren läppensel. Användes för att måla på läppstift eller till eyeliner. Spänd på att testa, första gången jag får en pensel i glossybox!
 
Être Belle - Liplift peel - Peeling för läpparna som tar bort döda hudceller och gör läpparna lena. Ska bli spännande då jag äger någon riktigt läppeel/lipscrub, kör på min DIY.
 
Yu-Be - Moisturizing Skin Cream - En djup återfuktande och lugnande kräm för torra partier. Kan användas på ex torra läppar och trasiga nagelband.
 
L'oréal Paris - Nude Magique Blur Cream - Hört så mycket om den, reklam överallt och har faktiskt funderat på att testa den. Men yeyy, den fanns i månadens box. DDen gör att du får en jämn och sammetslen hud utan synliga porer. Går att använda som primer under foundation eller själv.
 
LdB - Body Lotion - En återfuktande bodylotion som ska göra huden mjuk och smidig. Jag är alltid torr och älskar hudkrämer. LdB är ju ett välkänt märke som jag nog faktiskt aldrig har testat. Den luktar magiskt gott och fräscht,  Sweet citrus & Mint.
 
Prenumererar du på glossybox? Vad fick du i din box isåfall?

Lov, igen

Nu har jag lov/ledigt, whaateveer. Slipper gå till skolan på fem dagar! WIHO 
Imorgon har jag syskonskola, men jag har redan gjort mitt "jobb" så jag är ledig. Och det är valborg imorgon, känns verkligen inte som så!
OCH min box kom idag, då blev jag ännu gladare! Kommer kanske ett litet inlägg med innehållet senare.

Sunny

 
-Not a bad thing 

2 dagar

Imorgon är det tillbaka till skolan efter 10 dagar lov. Två skoldagar sen ledig 5 dagar igen. WOHOO Fast dock så är det inklämt ett nationellt prov under dom två dagarna, jaja allt kan inte vara helt perfekt.
Har iallafall haft ett heltbra lov. Tagit det lugnt och bara chillat. Vad har du gjort under ditt lov?
 
Älskar att det är varmt och sol. Hoppas att det stanna nu!

Rabble

Här kommer ett tips på en heelt underbar app! Den heter Rabble.
I den appen får du olika erbjudanden på ställen/affärer (tex just nu Max, Scandic, Makeup store), på varor/produkter i matvaroaffärer (just nu bland annat tuggummi från extra, diam, shampoo) eller på webben (just nu ex the body shop, film2home, photobox)
 
Det kan vara helt underbara saker som gratis Crispy fries på MAX eller en gratis fotobok från fotobox! Här kan du läsa mer om erbjudandet på fotoboken, som jag tycker förövrigt ät grymt! Det ända du behöver betala är frakten? Ladda ner appen i din mobil och kolla vad det finns för erbjudanden nära dig eller på nätet.

Husvagn

Idag har jag hängt med pappa och hämtat husvagnen på en flygplats? Åhh minns i somras när jag sov i den flera veckor på gården, bara fööör mysigt! Ser VERKLIGEN fram emot sommarens husvagnssemester!!!
Sen på eftermiddan kom lite släkt hit för att fira mamma och äta tårta. Ikväll ska vi fortsätta "firningen" med god middag (oxfile) och efterrätt och sånt.

Mycket mobilbilder nu på slutet, men det får ni leva med!

Love them

 
Tidigare i veckan fick jag hem två nya halsband från sidan alexinn.se. Här hittar ni fjädern och "spettsen" Tycker båda är riktigt snygga, svårt att bestämma mig för vilken jag gillar mest.
Vilken tycker du är snyggast?

Grattis mamma

Varit ute på en liten springtur. Behövde inte ens jacka? Bara tight och tshirt? Var galet varmt ändå!
Världens bästa mamma fyller år idag, stort grattis!!! så jag hängde med hon en sväng i skogen. Upp på ett berg där vi fikade och åt choklad. Noomnoom

Får bli tre mobilbilder från idag.

Pretty Hurts

 
Så bra, inte ovanligt precis! Fler som tycker att man får en ny bild av en låt när man ser och hör musikvideon? Hur ska man förklara det? det blir som att man mer lyssnar på orden på ett annat sätt. Förstår budskapet?
Och slutet? AWWWW

Macarons

Idag har jag bakat Macarons. Inte ett dugg snygga, men dom är goda ändå!
Det tog typ halva eftermiddan, annars har det inte hänt så mycket idag. Tre dagar kvar sen är det back to school. Inte taggad alls, skulle kunna ha lov fram till sommarlovet, helt okej för mig!

Ny design?

 
Jag har lov, massor av tid och ideér på tillverka designer. När jag gjorde min hade jag så många ideer, bytte från olika teman och färger hela tiden. Nu är det ju vår, ljusare, kanske dax för dig att skaffa en ny design? Du hittar all info om hur du beställer här och mina äldere designer hittar du här.

2 byxor & 2 skal

Var en sväng på stan, träffade mamma och gick på banken och sen fikade vi. Bytte en sak, köpte 2 par byxor. Ett par var så sjukt sköna och kommer vara perfekta bilåkarbyxor till sommaren!
 
Ett av mina favorit skal (likadant som det till vänster) gick sönder ganska mycket så köpte ett nytt precis likadant, men passade även på att köpa i en annan färg. Så söta och fina!

Photoshop

Bort med skuggor, koppel, knäppa saker. Hurra för photoshop ♥

Vad glad man blir

Hade så tråkigt så drog ut och sprang en sväng. Man blir verkligen så glad efteråt. Ska exprimentera lite i köket. Man blir så glad när man lyckas göra något gott. Man blir glad av mycket, det blir man glad av. Nej men göra något gott, kanske fruktsallad och ska kolla ikapp på TO som jag är lite efter i. 
 
Sugen på jordgubbar, man blir så glad av jordgubbar. Nej nu måste jag ge mig! haha BYE

Bra kväll

Jag hade en helmysig kväll igår med ett ganska stort gäng kompisar. Vi grillade, snackade massor och sen körde vi hem till en och såg på en lite små skumm film. 
 

Idag får jag se vad jag gör, lite smågrejer att fixa. Även skolgrejer som jag ska försöka att inte skjuta upp till sista dagen!

Slut på påsken

Nu är nästan påsken över. Inge mer mängderavmat och godis 24/7. Tillbaka till vardagen. Känns verkligen hur bra som helst att ha en veckas lov nu innan skolan. Inga planer alls nästan så ska bara chilla, hänga med kompisar och sånt. Börjar du skolan imorgon eller har du också lov?

Mina favorittypsnitt #2

En uppdaterad verson på min favoritttypsnitt. Den första videon hittar du här och en video på hur man laddar ner typsnitt (pc) har jag gjort en video för längesen här.

2 från igår

2 från igår //bord//efterrätt, kladdkaka med limetopping och mandelmassefigurer som jag fick göra. Hur kan det vara så roligt att leka med mandelmassa?
 
Igår var lite släkt här och käkade. Ägg, lax, lamm och sånt påskigmat. Eller vad räknas som påskmat?
Mysigt var det iallafall med god mat och prat. Idag har jag knappt gjort något. Ska väl fortsätta med det hela dagen. Eller jo, ska se TVD som jag inte hunnit se. 

Klasströja

ÄNTLIGEN fick vi våra klasströjor! Vi har helt seriöst skrivit om våra namn till baksidan 3 gånger pga av att någon slängt pappret osvosv. Trycker där fram vet jag inte ens hur många gånger vi har röstat om på..
Men nu har vi dom och helt nöjd. Ryggen är lugnt snyggast, allas namn + när vi började skolan och slutade.

Påsk en gång om året

Bara påsk en gång om året, så passade på att måla lite "påskinspirerade" naglar. Kyckling, ägg och kaniner. Resten av naglarna blev lila eller gula. Fula med duger.

Några timmar kvar

alla bilder har jag printat från appen
 
Lite små kul app, påminner lite om Quizkampen, men den här har mycket roligare kategorier som Mode, Svenska bloggare, loggor, film, tv, konstiga djur, tankenötter osv vilket gör den mycket roligare. Vissa frågor kan jag men vissa har jag verkligen ingen aning om så jag bara gissar.
 
Anger ni koden e0fxwt Kan ni låsa upp kategorin med Svenska bloggare helt gratis!!
 
Nu är det bara några timmar kvar tills tävlingen avslutas. Passa på att ge min ett extra poäng, hur du gör det hittar du här.

Glad Påsk

 
Glad Påsk söta läsare! 
Jag är ingen som firar påsk på något speciellt sätt. Ikväll ska jag på middag med pappas sida av släkten och imorgon kommer några från mammas sida hit och käkar middag. Hur firar du påsk?
 
Bilden fotade jag 2011 men efter lite photoshop så ser den faktiskt hyffsad ut! Kommer kanske en för/efter bild sen? Finaste i världen ♥

Ojsan

Det var en fototävling på min skola med temat "vårbild". Det ända man skulle göra för att vara med var att mejla in en bild. Så jag var lite yolo och gjorde det. Skickade in den här under och jag råkade visst vinna.
 
 
Igår under lunchkonseren pressenterade dom vinnaren och då fick jag gå fram och hämta ett pris, presentkort på bio. Att gå fram och hela hög+mellan stadiet kollar, nejnej inte ett dugg roligt. 
Men det var verkligen roligt att vinna, man blir så glad när andra tycker att något man gjort/fotat är fint.

Easter inspo

weheartit bilder

Finally

Nu skuttar jag på Påsklov. Underbart! Känns som att hela sverige hade lov den här veckan!
Dagen börjades med bild, sen NO nationella labben, lunch med lunchkonser och sen engelska och svenska. På svenskan såg vi film och plöttsligt kom parallellklassen in med massa fika som dom fick över. Nu har jag lov och är gladare än glad! WIHO

Utbildning/kurs/sak

Ikväll ska jag på en kurs/utbilning/sak, tre timmar lång tror jag? ganska långt men förhoppningsvis värt det. Eller det är det ju, men berättar mer om det senare. Vad ska du hitta på ikväll?
Fram tills dess ska jag kika runt på internet, ligger lite efter i både bloggar och youtube. Och imorgon får jag lov, WIHOO. 

Snabb sväng på stan

På förmiddan idag var klassen inne i stan på ungdomsmotagningen. Sen när vi skulle åka tillbaka till skolan ville inte min moppe starta. Så jag lämnade den och åkte med en kompis. Pappa stack dit och fixade den så jag åkte in nu ikväll för att hämta den. Men när jag ändå var i stan så passade jag på att gå en snabb sväng. Blev några småsaker men nöjd ändå!
 
yesterdayy

Noomnoom

Alla bilder är från weheartit
 
Påsken närmar sig ju, himlarns bra för jag ÄLSKAR PÅSKGODIS ♥

SKIT SAK

Igår hände en sån sjukt onödigt, idiotisk, värdelös, skit grej som gjorde mig så förbannad, arg, ufasbfau, ledsen och jaa många känslor där. Alla minna bilder försvann. Eller dom försvann inte riiktigt men mappen med bilder försvann, alla bilder finns kvar i "alla min filer mappen" utan mappar och blandade med allt annat på datorn. Går inte så bra att förklara men det löste sig då alla mina bilder fram till januari i år finns på en hårddisk.
 
 
Ikväll spenderar jag med att sortera alla nya bilder. Tur att jag inte har några läxor för än efter lovet!

Dröm outift

Spring time
 Klicka på bilden för att veta vart allt kommer ifrån ♥

Vår design

 
 
Nu är min nya vårigare design här. Vissa saker är helt kaos, jag vet. Ska fixa det ASAP! Blogg.se kaosar för tillfället, men det ska fixas senare! Tipsa gärna i en kommentar vad som ser konstigt ut.
 
Nytt med designen (förutom bakgrund, upplägget, färger, bilder, header osv):
Vanlig "enkel" sido meny. Ingen klickdown som tidigare.
Längst ner finns en "skräp meny" med instagram och lite reklam. Fula saker som inte ska synas.
Nytt kommentarsfält, verkligen på tiden
Vimpellänkar i menyn. Varje triangel är en länk som leder till olika ställen

Plugg och design

Idag mina damer och herrar ska jag lägga upp min nya design! Verkligen på tiden! Lite småsaker som ska fixas och bakgrunden är jag inte alls nöjd med. Men vi kör ändå!
Måste även plugga då jag har NO prov/förhör imorgon. Ända läxan/provet den här veckan och inga nationella så det kommer bli en chill vecka + bara 4 dagar sen lov ♥
 
Gamal bild, är riktigt sugen på att gå ut och fota, det var riktigt längesen men har ingen inspiration alls. Men snart kommer det mer blommor och då ska det fotas! 

Ge mig Ben&Jerry

 
Här är 8 st Ben and Jerry´s jag vill testa. Jag tror att ingen av dom finns i Sverie, eller har jag fel? Aldrig sätt någon av dom på en affär i Sverie iallafall. Ensam om att vilja att alla smakar finns i Sverie? nej, jag skulle inte tro det!!! Vilken BJ vill du testa? om du måste välja en!

Jordgubbar & Choklad

 
Säger bara en sak, sjukt gott ♥
 
Hade inte den bästa chokladen, körde på 5kr choklad men ska nog vara bakchoklad. Men då har jag ju en anledning att göra om det här!

Tävla med Quizzo

Alla med appen Quizzo har chansen att vara med och tävla om en iPad mini. 
För att vara med går du in här och anmäler dig. Reglerna och hur du anmäler dig är feta enkelt, ta chansen och anmäl dig nu! Tävlingen avslutas den 18 april! här hittar du all info du behöver + hur du anmäler dig.

 
Min favorit kategori är Svenska bloggare. Alla min läsare kan låsa upp den kategorin helt gratis med koden e0fxwt. Hur bra som helst va?
 
Jag är med och tävlar, och det skulle vara feta gulligt ifall ni ville gå in och ge mig ett poäng genom att skriva i min kod (e0fxwt)och låsa upp kategorin svenska bloggar. Hur skriver man in koden? Jag har gjort ett inlägg om det här.

Photo Booth

Hemma idag på långis rasten och fotade egopics. Haha ni ska inte tro att det vara bara därför jag for hem, pallade bara inte sitta i skolan och vänta. Finns ju mat och datorer hemma så det är alltid bättre.
Nu ska jag lära mig vilket land i Afrika som är vilket och sen blir det serier, lite efter i TO tror jag, så det blir nog det jag kolla på idag.
 

Ge mig sommar

Åhh vill så gärna ha sommar nu. Gillar vintern men är riktigt sugen på sol och värme! Och SOMMARLOV ♥ 
En resa är bokad i sommar och längtar sååå mycket! Vad ska du hitta på i sommar?

Älskar babylips

I samarbete med blogg.se lottade Maybeline ut ett gäng babylips. Det var bara att anmäla sig och jag jag gjorde det bara för skojs skull. Men sen igår fick jag hämta ut en paket på Ica innehållande 2 babylips. Jag älskar verkligen babylips, så blev riktigt glad! Man jag har redan tre, och jag fick två av dom jag har, vilket sög. Så någon som vill ha/köpa två babylips i förpackning? 
 
Babylips återfuktar, ger färg (vissa), luktar galet gott och innehåller spf 20 och är bara för underbart söta! Jag har gjort ett inlägg om de babylipsen jag har här.
 
Vecka 17 släpps babylips i Sverige, då ska jag köpa! Ska du?

Terapi ungefär

NO nationella var inte ett dugg roligt, gick allt annat är bra för mig och är inte nöjd alls. Slutade skolan vid ett och då drog jag in till stan med Tova. Brännde lite pengar, shopping är fan bästa terapin!
 
 
Köpte en jumpsuit från HM, velat ha en sån sen ifjol men det var alltid slut på storlekar överallt, ute i tid nu alltså. Köpte även torrshampoo från Batiste, hårband, nagellack- toplack och ett korallfärgat, ringar, lip penn och en ögonbrynspenna då den jag nu är så kort att den knappt går att hålla i längre! Blev lite annat smått också.

Work hard play hard

Vet ni hur länge jag har jobbat med min nya design?? jag vet knappt själv men det var säkert över 4 veckor sen jag började. Den mesta kodningen har varit klar sen länge tillbaka. Men har haft riktigt header problem. Inte haft några ideér och då är det svårt att fixa bilder också. Men nu äntligen tror jag att jag har något på G. Har lagt undan plugget en stund och tänker jobba lite på min header i photoshop. Vill bara kunna byta bort min som jag har nu, hur kul är det lixom att ha granar med snö på våren? nej precis. 

Så jobbigt

NO nationella imorgon. En av dom nationella som jag sätt fram emot minst. Min skola fick i Kemi. Vad har du om du ska göra provet?
Hur ska man träna? Jag har läsat lite sammanfattningar och anteckningar, men vad mer? Jag kan ju lixom inte sätta mig och läsa igenom hela boken. Vill bara att det ska vara över!
 
Jag idag. Körde på lockat hår idag, här är imorse innan jag hade borstat igenom dom.

Flower Power

Mina naglar at the moment. Tycker dom blev riktigt bra om man ser dom från håll iallafall. Körde på lite vår tema med orangea blommor. Hiss/Diss?

Vart skriver man in koden?

Ni minns appen jag tipsade om för någon dag sen?
Iallafall så skrev jag i det inlägg om att jag hade en kod som gör att du kan låsa upp kategorin "Svenska bloggare" min absoluta favorit kategori. Anyway så var det någon som frågade vart man ska skriva in koden. Jag har nu fixat en bild så hoppas ni förstår.
 
1. Gå i i appen
2. Klicka på knappen längst upp (den pilen pekar på)
3. Bläddra längst ner på sidan
4. Skriv in koden e0fxwt och vipps så har du den kategorin
 
Jag är med i en tävling, så för varje person som laddar ner appen och skriver den koden får jag 1 poäng, skulle bli så glad om ni som har appen skriver in den koden. ♥

Min lördag

Bilden beskriver ganska bra min dag (förutom maten då). Haft en riktigt lugn dag, bara jag datorn och mobilen. Kollat mängder av youtube, sökt efter lite saker jag ska maybe internetshoppa och bara chillat.
Fast nu har jag lust att göra något, börjar bli ganska uttråkad. Mappen med NO ligger och väntar på mig, vill inte med lika bra att plugga, eller så väntar jag till imorgon..

Skugga runt din blogg

Super lätt och blir verkligen snyggt! Man kan fixa skugga med hjälp av bilden, men personligen tycker jag att det är lättare med en kod.
Kopiera koden i rutan här nedan och klistra in den i din stilmall beroende på vart du vill ha skugga. Ex runt menyn#side ) inläggen#content ) eller runt hela bloggen ( #wrapper )
 
 
Där det står #888; ändrar du färgen på din skugga. Om du vill ha ex röd skriver du #ff0000;
 
Hoppas att du förstod (:

Me want...

Want so damn much from Nike
 Klicka på bilden som vanligt ;)
 
Vill sååå gärna ha dom där skorna. Mest av alltid just nu, nästan. Även fast jag vet att jag redan har skor, som jag gillar och att jag tar upp 1 av 2 skohyllor i hallen med alla mina skor. Så vill jag ÄNDÅ ha dom. 
Men färgen har jag riktig beslutsångest över! står mellan den vit, mint & grå eller den vit, rosa lila. Den sistnämda (näst längst ner på bilden) är nog den jag sätt mest att folk har.
Vilket tycker du är finast?

NYX smink

Det trillade det ner lite smink i min brevlåda nyligen. Det kommer från sidan brallis.se och allt var faktiskt från märket NYX. haha I paketet fanns en Matte Bronzer i färgen light och en Jumpo eye penn i färgen Milk. Alltså en vit, velat ha en sån länge för jag tycker det är galet svårt att hitta en vit ögonskugga med bra pigment och så lite glitter som möjligt!
 
Förutom de två produkterna från NYX fanns även en test på en Everyday Minerals finisging powder och en test på en foundation från Sleek.

Månadens box

Månadens glossybox. I min box fanns:
 
Fleur de Santé - Clarity eye contour cream - En återfuktande ögonkräm som dämpar linjer runt ögonen. Har inga specilla förväntningar eller något, använder inte ens ögonkräm ^^
 
Oriflame - The ONE power shine lipstick, lustrous nude - Ett läppstift med glans som återfuktar. Älskar verkligen färgen och gillar sätter det är glansigt på + att den luktar såå gott!
 
Panos Emporio - Deospray, Goldflower - Deospray, hmm den luktar riktigt gott, nästan parfym. Men den lilla sprayburken (till höger i guld) kostar 149:-, gaanska mycket för en deo. 
 
Models Own - Nail polish - Jag är riktigt svag för glitter nagellack och det där var riktigt snyggt "kinakonfetti" kallar man dom så? 
 
Mitchell and Peack - Body cream - En lyxig kroppskräm som mjukgör och ger näring. Luktar frescht och något som alltid är bra att ha.
 
Egyptian Magic - All Purpose skin cream (test.- En liten bonus i boxen. En test på en universalkräm som är återfuktande och läkande. Spännandespännande.
 
Prenumererar du på glossybox? Vad fick du i din box isåfall?

Äntligen

 
Det var med ett stort smile jag öppnade brevlådan idag. Har väntat på min box hela veckan och äntligen! Kan bara säga att jag veeerkligen är nöjd med det flesta sakerna. Några var riktigt coola grejor som jag aldrig skulle ha unnat mig annars. Kommer ett "what´s in my box" senare idag/imorgon då ni brukar uppskatta dom inläggen.

Första april

April april din dumma sill. Crazy att det är första april, känns som att det var nyss jag hade kameran full med nya raket bilder som skulle redigeras, men nej det var tre månader sen.
Har du lurat någon idag? eller blivit lurad? Jag har hört april april såå många gånger idag, haha men faktiskt blev aldrig lurad.
 
 Hittade några roliga, direkt från Wikipedia.

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin