Alicelindstrom

Nu är det December

Eller ja, inte riktigt NUNU. Men på lördag är det december och mitt rum är redo! Idag har jag plockat fram julpynt, stjärnan, adventsljus, min lilla julgran och lite annat pynt. Bland det bästa är nog mina juliga doftljus som åkre fram, mmmm vad jag saknat dom! Ikväll tänkte jag inviga mitt julifierade rum med att se en julfilm och dricka glögg i min säng som blev aningen mysigare med julkuddar. Ska dock byta till ett annat bedset som passar lite bättre...
 

Softskin

inlägget är ett samarbete
Att ge bort skönthetsprodukter såsom hudvård, hårvård, kroppsvård eller smink tycker jag är en riktigt bra julklapp. Både för honom och henne och i alla åldrar. Jag trillad nyligen in på sidan softskin som enbart säljer ekologisk och djurvänlig hudvård, hur bra? Så är du på jakt efter Ekologisk hudvård, kanske till dig själv eller i julklapp till någon annan, så finns det där. På den sidan hittar du allt från smink och nagellack till hudvård och hårvård.
 
 
Här ovan ser ni några produkter som jag skulle antingen gett bort i julklapp eller klickat hem själv.

Nästan som julafton

Min första dag tillbaka hemma har mest spenderats med att packa upp, svara mejl och fota lite till bloggen. Jag kom hem till ett skrivbord helt fyllt av paket, nästan som julafton! Vad alla innehåller får ni se senare, de allra flesta är faktiskt samarbeten.
 

Nu åker jag hem

Idag är det min sista dag i Luleå och snart sätter jag mig på tåget och rullar hem efter snart tre veckor här uppe. Jag har haft det supermysigt och hittat på mycket roligt hela tiden, samtidigt som jag haft tid för mina bloggar och svara på mejl. Jag ska packa det sista, något jag är väldigt nervös över. Farligt att åka med en proppad väska och sen spendera black friday men förhoppningsvis ryms allt! Här nedan ser ni tre bilder från när vi åkte upp på Ormberget i lördags för att ta lite bilder i det magiska ljuset.
 

2 köp från Stockholm

Jag kom precis på att jag lovat att visa mina köp från Stockholm och nu är det över två veckor sedan jag var där. Wooopsiiee. Två av mina favorit köp är dessa nedan, båda från Sephora.
Jag gick in dit med målet att köpa ett läppstift från Kat Von D då jag köpte ett i Australien som jag ääääälskar men jag ville ha den i en beige färg. Jag tycker att det är så svårt att köpa online för jag vill se färgen i verkligheten. Det blev iallafall detta liquid lipstick i färgen Ludwig. Till det testade jag Sephoras egna läppenna och den var förvånansvärt bra. Jag har färgen 03 Rose Wine.
 

Fullt upp med shopping

Hej igen, jag har verkligen haft helt fullt upp de senaste dagarna. Black Friday u know. I fredags var jag i butiker från halv ett till halv nio, med en middagspaus på Pinchos. Det blev en hel del köp, men mest saker som jag verkligen behövde som nya springsockar, vinterspringjacka, underställ och lite annat. Kan visa mer senare. Lördagens börjades med en pannkaksbrunch (se bild nedan) innan vi begav oss mot mer shopping och för att hämta en högtalare. Dagen avslutades med utgång på en studentklubb för att se Emil Assergård, bra drag och bra häng. Idag blir det pizzalunch och middag och en sväng till i butiker. 
 

Black Friday 2018

- inlägget innehåller adlink -
 
Inlägget kommer att uppdateras under dagen med reor och erbjudanden sorterade på kategorier. Jag har samlat ihop några av mina favoriter som är på rea inom olika kategorier med länk till varje item under bilderna. Jag har även samlat ihop de bästa erbjudanderna under varje kategori så ni inte missar något. HAPPY SHOPPING!
 
Mina bästa tips på Black Friday:
Skriv ner vad du behöver köpa
Passa på att köpa några julklappar
Jämför olika butikers erbjudanden
Vänta inte för länge, saker tar slut extra fort idag
 
 
1. Partyset  /  2. Chelsea Boots  /  3. Glittertop  /  4. Jeans  /  5. Myströja  /  6. Hoodie  /  7. Baker Boy Hat  /  8. Sneakers  /  9. Jacka  /  10. Faux Fur Jacka 
 
NAKD - 30% på allt
Nelly - 20% på allt +  nya deals varje timme
BikBok - 30% på allt
Cubus - 20% på allt
ASOS - 20% på allt med koden HELLO20
Gina Tricot - 30% rabatt på ett köp
Ur&Penn - upp till 20% på redan nedsatta priset
Åhlens30% på stickade plagg
ZalandoNya erbjudanden varje dag
Bubbleroom20% på fave brands
Ellos25% på allt
Booztrabatterade produkter
 
 
 
1. Parfym  /  2. Bodybutter  /  3. Läppstift  /  4. Brun-utan-sol  /  5. Torrschampo  /  6. Ögonskuggspalett (på min önskelista)  /  7. Highlighter  /  8. Hårolja  /  9. Settingspray (min favorit)  /  10. Night Cream (min favorit)  /  11. Serum  /  12. Julkalender
 
 
Ellos - 25% på ALLT!
Åhlens - 30% på all makeup
The Body Shop - 25% på alla produkter
Kicks - 25% på parfym idag
Cocopanda - 25%-70% på hela butiken
Yves Rocher - köp två produkter och få 30% rabatt, köp 3+ och få 40%
Eleven - Stegrabatt, etc 20% rabatt vid köp över 599kr
Lyko - 25% på makeup
Apoteket - 20% vid köp över 350kr
 
 
 
1. Skor  /  2. Yogamatta  /  3. Träningströja  /  4. Träningstights  /  5. Byxor  /  6. Löpband  /  7. Träningsklocka  /  8. Vattenflaska
 
Intersport - 25% på allt
Stadium - 25% på allt
XXL - mängder av erbjudanden, etc 40% på Nike
Nike - 30% rabatt med koden CLEAR30
Ellos - 25% rabatt på allt
Outnorth - Nya erbjudanden varje dag
Team Sportia - Mängder av erbjudanden
 
 
 
1. Mobilfodral  /  2. Minneskort  /  3. Hörlurar  /  4. iPad  /  5. Fritös  /  6. Smörgåsgrill  /  7. Sodastream
 
Ellos - 25% på allt
CDON - Nya erbjudanden varje timme, spana in dom här.
Elgiganten - Mängder av deals
MediaMarkt - Erbjudanden hela veckan
Kjell&Co - Mänder av erbjudanden
 
 
1. Stavmixer  /  2. Sittpuff  /  3. Vattenkokare  /  4. Skåp  /  5. Pläd  /  6. Spegel  /  7. Bestick  /  8. Fatboy  /  9. Matta
 
Lagerhaus - Flera nersatta produkter
Åhlens - 30% på glas och porslin
Rum21 - Nya erbjudanden varje dag
Hemtex - 25% på hela sortimentet
Ellos - 25% på allt
Cervera - minst 20% på allt
Adlibris - 10% på hela sortimentet
Bokus - 10% på allt med koden BLACKFRIDAY18
 
 
1. Rock  /  2. Mössa  /  3. Skor  /  4. Halsduk  /  5. Tröja  /  6. Jeans  /  7. Skjorta
 
NLY Man - 20% på allt + nya erbjudanen varje timme
Ellos - 25% på allt

Black Week

Black Week är här, kanske inte så svårt att missa då det dyker upp olika erbjudanden hela tiden. Jag har absolut inget emot det och jag ser fram emot Black Friday för jag har en del saker jag behöver köpa och att man tjänar lite pengar är inte fel. Tips till er är att börja köpa julklappar. Har du ingen aning vad du ska köpa så tänkte jag börja publicera lite julklappstips inlägg. Och såklart kommer mitt uppskattade Black Friday "guideinlägg" upp på fredag!
 
 
 - innehåller adlinks -
1. Earrings  /  2. Blanket  /  3. Carafe  /  4. Backpack  /  5. Eyeshadow palette  /  6. Men Moisturizing Cream  /  7. Perfume  /  8. Watch  /  9. Powerbank  /  10. Bedset

NAKD x Clarion

Igår var jag och en kompis på NAKD x Clarion eventet här i Luleå. De 100 första fick ett valfritt plagg från deras senaste kollektioner, en goodiebag och en drink. SÅKLART ville vi vara bland de 100 första och därför var vi där i god tid och köade. Eventet var roligt och jag ser fram emot att få hem det plagget jag valde och goodiebagen var lite sisådär men jag är glad att jag fick ett skal som passar min mobil och hårspray. Den innehöll även lite annat smått och gott. Det var mest köande men det spelades bra musik,  fanns olika tävlingar och goda drinkar.
 

En ny vecka

God morgon på er, eller det är inte ens morgon längre och jag har varit vaken några timmar. En ny vecka är igång och jag har en del roliga saker inplanerade. Jag befinner mig fortfarande hos min kompis och har det mysigt. Mina planer för veckan som jag vet hittills är:
 
Måndag: Vårdcentralen för att lägga om mitt sår, sen lunch/tidigt middag med en annan kompis som bor i den här staden och sen ska vi på ett event med NAKD på Clarion hotell.
 
Tisdag-Torsdag: Inga specifika planer. Bloggjobb, fixa med julkalender och inför black friday. Jag och han jag bor hos har lite planer som vi kanske gör spontant, som att åka på Lager157, gå på stan, baka och lite sånt. Vi får se helt enkelt.
 
Fredag: Middag på Pinchos.
 
Lördag: Utgång för att se Emil Assergård. Blir säkert något roligt förkrök innan med härliga människor.
 

Söndagsbrunch

 
Titta bara på söndagsbrunchen jag åt i morse!!!! MUMMS vad gott det var! Amerikanska pannkakaor, varm baguette, soygurt och annat gott!! Idag har jag mest tagit det lungt och städat. Vi var nyss på en liten promenad till vattnet för att ta lite bilder. Jag har fortfarande ont i mitt sår och åker till vårdcentralen på omläggning varannan dag så jag har lite svårt att gå fortfarande. Ikväll ska vi se filmen A Simple Favor.

Bilder som betyder lite extra - iPhone edition pt. 2

 
Bild 1. Min första längre biltur (längre än 2 mil typ) gick till grannstaden och IKEA. Här hade jag haft körkort drygt en månad. Väldigt glad över det där körkortet.
Bild 2. Sommaren 2016 åkte jag och min dåvarande kille till Turkiet. Det var min första utlandsresa utan föräldrar. Väldigt roligt och en toppenresa!
Bild 3. Den sommaren åkte jag med familjen och husvagnen till Norge. Även fast vi inte var borta så länge hann vi se fantatisk natur.
Bild 4. Den sommaren var även första gången jag körde Porsche på bana. Det är verkligen roligt!
 
 
 
Bild 1. Min studentbal. Den bilden fotades under middagen (har klippt bort de andra som var med på bilden, jag var inte själv med andra ord). 
Bild 2. Studenten. Jag har postat så mycket bilder från den dagen men på den här bilden är inte en helt nykter Alice under förfesten. En väldigt bra dag det där!
Bild 3. Midsommar 2017, jag behöver väl inte säga så mycket mer.
Bild 4. Sommaren 2017 åkte jag och min dåvarande kille på roadtrip till Gotland. Det var riktigt mysigt!
 
 
 
Bild 1. I augusti 2017 hängde jag med pappa till Australien, på bilden är våran hyrbil. Fiiiiiin
Bild 2. Jag som matar en känguru. EHH VA????? trodde jag  a l d r i g  skulle hända. ever.
Bild 3. Austalien är väldigt fint, en mobilbild påvägen hem.
Bild 4. Lite fel ordning där men jag och en känguru! trodde inte heller att jag skulle ta en selfie med en.

Jag överlevde

Glad onsdag och hoppas allt är bra med er! Den här veckan har verkligen gått fort och de senaste dagarna har jag varit på besök hos en kompis i en annan stad, väldigt roligt. Tråkigt nog har jag haft ont i en knöl på mitt lår ett par dagar och knappt kunnat gå. Jag tog mig till vårdcentralen igår där läkaren berättade att jag behövde opereras. Ingen stor operation och allt är bra nu, öm och har ont, men jag är väldigt mallig över att jag nu mera är operarad. "Vad menar du med att JAG ska duka, jag opererades ju igår" är en ny standard fras som jag kommer att leva på länge, skylla allt på min operation (på skoj såklart).
 
På kvällen firade vi med en fika på Espresso House där jag maxade julen med tomtelatte och pepparkaksmuffin. Det var så mysigt att sitta där och fika julfika samtidigt som dom spelade julmusik.

iPhone X

Jag kom på att jag inte berättat eller visat min nya telefon för er. Jag har ju skrivit att jag köpt en ny men efter lite strul så har jag den äntligen i handen. Det blev en silver iPhone X och jag är dunder nöjd, en perfekt uppgradering från min iPhone 6S som jag hade innan! Jag gillar den verkligen och tycker att den är sååå snygg!
 

Ikea och utomlands

Hej på er och glad söndag. Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag. Igår var jag till Ikea och även en sväng in i Finland. Vi kollade mest i ett köpcenter och sen åkte vi hem igen. Idag har jag haft en riktigt seg dag med filmtittande, en kort promenad i regnet. Ikväll ser det ut att bli mer film och kanske gurka och dipp. Har du tips på en bra film?
 
Tre mobilbilder från de senaste dagarna. Fredags tacos och de två andra är från ikea.
 

Thank u, next

 

Bilder som betyder lite extra - iPhone edition pt. 1

Jag kom på den brillianta ideen att sätta ihop ett (nu råkade det blir tre) inlägg med bilder tagna med min mobil från speciella händelser eller bilder som betyder lite extra. Många bilder är aldrig visade på bloggen och många av dom är kanske inget jag skulle lagt upp i vanliga fall, men nu bjussar jag på det. Jag har haft iPhone sedan 2011 och jag har fört över bilderna när jag bytt telefon, alltså finns en hel del smaskigt.
 
 
Bild 1. Bella min kanin som jag hade ett antal år. Hon var väldens finaste, bilden är från 2012.
Bild 2. Sommaren 2012 åkte vi på husvagnsemester till Frankrike där vi besökte Paris och Normandie. Det blev även stopp i Belgien, Nederländerna och Tyskland. Denna bild är tagen på båten mellan Göteborg och Kiel.
Bild 3. I Paris campade vi på en ö i floden Saine.
Bild 4. Hösten 2012 åkte vi till Kanarieöarna under höstlovet. Kan tillägga att jag här var 14 år.
 
 
 
Bild 1. Ett hopp till sommaren efter. Då åkte vi till USA och vi hade turen att bli uppgraderade till bussiness class både dit och hem. MMMMM
Bild 2. Golden Corall, ett av mina favoritrestauranger som vi åt på.
Bild 3. I New York var Empire Hotel ett måste för mig att titta på, jag hade en lite obsession med Gossip Girl.
Bild 4. På vägen hem gjorde vi en väldigt fin flygning över Manhattan. Verkligen en once in a lifetime moment och wooow vad det var fint!
 
 
 
Bild 1. Ännu ett hopp till sommaren efter, man kan tro att det är de gånger jag gör saker. Denna sommar, 2014, reste vi med husvagnen till Kroatien. På bilden är vi påväg igenom och över Alperna.
Bild 2. En bild på våran husvagn på en camping i Tyskland.
Bild 3. Magisk solnedgång i Kroatien.
Bild 4. Ännu ett hopp. Denna gång till sommaren 2015 då vi resten till England. Vi bodde i Salisbury där vi hade en hyrbil och åkte på utflykter till kusten och andra ställen. Resan avslutades med några dagar i London.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen, eller jag kom hem igårkväll, efter några dagar i huvudstaden. Jag hade det bra och spenderade en hel del tid med att gå i butiker. Lite shopping blev det, men inte allt specillt mycket. Är du sugen på att se lite av det jag köpte får du gärna släga iväg en kommentar så kanske jag fixar ihop ett sånt inlägg. 
 

Oktober 2018

Betyg på månaden? 3/5

Hur summerar du oktober? Hyfsat händelselös och aningen seg med en del tråkiga insikter.

 

Månadens höjdpunkt? Att jag åt sushi. Haha nää jag vet inte.

 

 

Månadens bottennapp? Det finns nog inget som tydligt sticker ut denna månad. 

 

Månadens resa? Den lilla resa jag har gjort var 10 mil till grannstaden för att gå på Ikea och shoppa. Annars har jag inte åkt speciellt långt.

  

Månadens upptäckt? New Girl. Jag har inte sett den serien tidigare, egentligen vet jag inte varför. Meeen jag gav den nyligen en chans och såg de två första avsnitten och nu kommer jag se resten som finns på Netflix.

 

Vad har gjort dig glad den här månaden? Att det kom några snöflingor som stannade på marken.

 

Månadens inköp? Min nya telefon!!!! Dock har jag inte fått den än men den är påväg!

 

Hur såg förra årets oktober ut för dig? Jag gjorde inte så mycket speciellt. Hängde lite med min dåvarande pojkvän, fotade mycket och gjorde även en del samarbeten.

   

Hur tror du nästa års oktober ser ut? Väldigt svårt att säga! Jag hoppas på bättre iallafall.

 

Blev oktober som du tänkt dig? Nej.

 

Månadens bästa beslut? Att köpa en ny mobil och att följa med till Stockholm.

 

Månadens sämsta beslut? A

 

Månadens bild? 

Är det ego om jag väljer en bild på mig själv? Jag har knappt fotat något den här månaden förutom lite till bloggen men dom bilderna är inte speciellt roliga. 
 
 

Favoritserie denna månad? New Girl.

 

Favoritbok denna månad? Jag har inte läst någon bok. Igen.

 

4 favoritlåt denna månad? 

 

Vad ser du fram emot i november? Att förbereda inför julen. Jag kommer nog att smygstarta lite med julfilmer, julbak och sånt.

 

Hur har det gått med målet från september? Målet var att lämna allt dåligt bakom mig och jag har inte riktigt lyckats med det.

Mål för november månad? Njuta av tiden innan jul, jaa jag räknar november som en "nästanjulmånad".

Hej från Stockholm

Efter ett antal timmar i en bild är jag framme i Stockholm. Här kommer jag spendera tre nätter och dagarna har jag lite småplaner. Idag när jag kom fram blev det middag på McDonalds, en snabbis i några butiker och jag avslutade kvällen med en McFlurry framför Netflix. Imorgon däremot drar jag till Mall of Scandinavia för en heldag med shopping! Jag är väldigt nöjd om jag tar mig dit och hem.
 

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin