Alicelindstrom

Jordgubbsgegga och pll

Känner mig helt insnöad! Snöstorm ute och satelitkanalerna funkar knappt. Var så sugen på att gå på affärn och köpa något men det går ju inte! Hej tråkig fredag.
Hittade istället en påse jordgubbar i frysen som blev till både fake cheesecake (digestive, vatten, kvarg med vanilj och mosade jordgubbar på toppen) och en varm jordgubbsmos som jag ska äta med glass. Bara jag som känner mig överstolt då jag lyckas göra något gott?
Pll på det är väl faktiskt helt okej ändå!
 

Agnes

Ååh, segt med snöstorm... Här i Göteborg är det helt snöfritt! :D
Ha en bra kväll finis! :)


blogg: http://www.nattstad.se/agnes
Lina

Jättefin blogg. Vad använder du för typsnitt när man skriver i kommentarerna? Gillar det verkligen!! Gå gärna in på min och lämna någon fråga på min frågestund kram.


blogg: http://linsieh.blogg.se
Ellinora

Detta är antagligen en helt ointressant kommentar..Men jag skulle bli superglad om du skulle vilja slänga in någon fråga i min frågestund... :)


blogg: http://elllinora.blogg.se
Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Åh vad himlans gott det lät med jordgubbar! :)


blogg: http://yohannafotograferar.blogg.se/







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin