Alicelindstrom

Match

Idag har jag match, samling klockan halv 2. Det förstör typ hela dagen. Man kan inte göra något innan för det hinner man inte. Och sen när man kommer hem och har duschat är det typ kväll.
 
 
Jag har en video och ett gäng bilder som jag behöver fota och filma. Men det har små snöat i flera dagar nu! Skulle helst vilja ha lite sol, eller iallafall ljusar än vad det är nu!

Maja!

Fin bild :)


blogg: http://meemyandi.blogg.se
Sofia

svar: kul!


blogg: http://skimmer.blo.gg
Annelie Hedman

Det var mysigt när det snöade och sedan när det låg massor med snö överallt och det var vindstilla. Men nu, ja nu har det börjat regna. Kommer det bli minus blir jag bambi :P

sv: vilka inriktiningar har du kollat på? Det finns ju djurvård på internatskolor. Skitkul! Jag gick natur/djur. Gick inte klart då min astma blev värre. MEn annars så himla rolig linje.
Media skulle kanske passa dig som gilla foto. :) Så länge du har gått de där 3 åren i gymnasiet och fått minst godkänt i alla ämnnen så har du framtiden klar.


blogg: http://elefantnytt.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin