Alicelindstrom

Smink och kläder

Jag älskar kläder och smink, och tycker det är riktigt roligt att shoppa. Jag köper faktiskt sällan från nätet och föredrar att gå i affärer och kika på kläder och prova dom innan jag köper dom. Men det händer ibland att jag beställer från nätet, om jag vill ha någon speciellt eller bara känner för det. En sida jag då gillar Nelly.com, där hittar jag ofta fina saker och bara en mysigt sida att klicka runt på. På nelly har dom riktigt fina plagg och ofta kan man fynda till sjuka priser!
Vart jag köper smink är lite olika, köper nog det mest i fysiska butiker då man kan se färger och testa. Men händer ibland att jag skickar efter produkter om det inte finns i butiker. Eller om man får det till ett bättre pris. En favorit bland skönhetsprodukter är eleven.se. Där hittar du smink, parfym, hårprodukter, skönhet och även manliga produkter. Frakten är crazy snabb och det är verkligen ett plus! Jag prenumerear även på Glossybox. Då får man regelbundet hem en box, det blir som en mini julafton en gång i månaden. I boxen hittar du alltid minst 5 smink- och sköhets produkter, fullsize eller test.
Här hittar du mängder av rabatter. Där hittar du rabatter på både nelly och eleven. 
Du får jätte gärna tipsa mig i en kommentar om dina favorit webbshoppar med kläder eller skönhet/smink. Alltid roligt att hitta nya favoriter eller bara klicka runt. 
 
Senaste gången jag beställde från eleven.se köpte jag detta smink ↑

vendelan.blogg.se

Svar: tack fina du! Kram på dig


blogg: http://vendelan.blogg.se/
Denise

Vilken fin header du har! Du är riktigt fin på den bilden! :)


blogg: http://flingans.nu
Malou

Svar: Härligt att höra! Jodå det är helt okej med mig också:)


blogg: http://malouzettermans.blogg.se
Sandra ♡

Alltid kul med nytt smink, blev lite för mig idag med :)

Skåne visar sig verkligen från sin bästa sida, haft strålande sol i fyra dagar nu :)

Haft en bra start på helgen?
Kram


blogg: http://sandrasrum.webblogg.se
Rebecka

Älskar de där ögonskuggorna!


blogg: http://bankefors.blogg.se
Sofia Nilsson

Fint! :)


blogg: http://skimmer.blo.gg/







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin