Alicelindstrom

New in: Bälte

Medans jag var borta fick jag hem ett snyggt och skilrent skärp/bälte från balteochskarp.se. Tycker verkligen om färgen och den går att matcha till de flesta färger på byxor. 
 
Produkten ovan kommer från webbutiken Bälte&Skärp och är tillverkad av äkta läder. I butikens utbud hittar man ett brett utbud av damskärp. Bälten tillverkade i läder håller sig snygga år efter år om man följer några enkla skötselråd och ser till att förvara skärpet rätt när man inte använder det. De bästa sättet att hålla produkten snygg är att någon gång ibland torka bort smuts från ytan med en lätt fuktad trasa och därefter återfukta det med ett speciellt fett för läderaccessoarer. Förvara bältet i en garderob så att det inte utsetts för solljus och uttorkning när du inte använder det. Klassiska skärp tillverkade i läder kan man i princip ha glädje av livet ut, speciellt de klassiska stilrena modellerna som inte går ur modet.

Elin

Allt bra?


blogg: http://elinkristensson.blogg.se
vendelan.blogg.se

Svar: Tack detsamma hörru, älskar din hårfärg! :)


blogg: http://vendelan.blogg.se/
Rebecka

Riktigt snyggt!


blogg: http://bankefors.blogg.se
Matilda - Skönhetsblogg

Snyggt!


blogg: http://ttille.blogg.se
♫♪ sandra

nice!


blogg: http://www.sandramusic.spotlife.se
Julia Forsberg

Så snyggt! :)


blogg: http://jandy.blogg.se/
Elin

Jag har tränat:)

allt bra?


blogg: http://elinkristensson.blogg.se
FrökenTV, bloggen om tv och film

Snyggt


blogg: http://efji.blogg.se/







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin