Alicelindstrom

Juli boxen

 
Bellapierre Cosmetics - Mineral Lipstick - Ett mineral läppstift gjort av naturliga vaxer, mineralpigment och innehåller skyddande antioxidanter. Jag fick i en väldigt mörk färg. Jag äger faktiskt inte något riktigt mörkt läppstift, så det var ju nicelinice.
 
Seche Vite - Dry Fast Top Coat - Ett prisat topplack som ska göra att nagellacket torkar snabbare, håller längre och får en glansig finish. Det ska appliceras på vått nagellack, ohh, aldrig ägt ett toplack som ska appliceras på vått lack så det blir något nytt.
 
Teeez Trend Cosmetics - Beautiful Flat Stiff Brush - En smink pensel som verkar riktigt bra. En bra att ha grej som alltid behövs (om man är jag) och den kommer att bli perfa till creme ögonskuggor då jag föredrar att använda en platt borste för applicering istället för en rund. 
 
Elizabeth Mott - Smooth Shadow Creamy Eye Pencil - En krämig ögonskuggspenna i geléform som ska sitta hela dagen och är vattenfast. Färgen var fin, men den var riktigt glittrig, vilket jag inte alltid föredrar. 
 
Claudia Cosmetics - Color Nails - Ett snabbtorkande, hållbart och högglansigt nagellack. Alltid roligt att få nagellack men jag diggar inte färgen jag fick så mycket. Någon rosa-lila-brun-grå blandning. Hoppas på att det är bra pigmenterat, då kanske det är snyggare..
 
Jag måste faktiskt säga att jag är ganska missnöjd över den här boxen. Eller nej inte missnöjd, men jag hade högre förväntningar. USA-smink är ju verkligen omtalat. Då tänker jag på det smink som alla på youtubers använder, men ingen av dom här märkerna hade jag hört om tidigare. Är nöjd för kommer få användning för produkterna, men hade typ hoppats på andra.
Vad fick du i din box?

Felicia

Jag känner inte heller igen märkena :/ Men fina bilder :-)


blogg: http://fotamedfelicia.blogg.se
Emma

Sv: Tack :) Btw.. superfin blogg! :)


blogg: http://emmasvedlund.blogg.se
Malin Bucht

Var lite "dåligt" för att vara USA-boxen liksom..

Sv: Jo Sephora i Sverige har ju såklart dyrare priser..men allt i USA är så mycket billigare! Just därför vill jag åka dit!


blogg: http://redgisella.blogg.se/
Anita

Fina saker :D


blogg: http://siliiins.blogg.se/
Emma Grann Fotografi

Snyggt!


blogg: http://emmagrannfotografi.blogg.se/
♫♪ sandra

nice!


blogg: http://www.sandramusic.spotlife.se
Amanda [SPONTAN]

Själva lådan är ju helt fantastiskt fin!


blogg: http://spontan.blogg.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin