Alicelindstrom

Camping Park Umag

Som jag lovade, här kommer lite bilder från campingen. Satte på ett Sigma vidvinkelobjektiv och gick en sväng när solen var påväg ner för några dagar sen.
 
Vi bor på en av Europas största campingar, med över 2000 platser och Campingen är 138 hektar stor, ungefär 197 fotbollsplaner!! Så den är alltså crazy stor!  Det finns affärer, brödbutik, glasskiosker, pannkakshus, sockervadd och allt möjligt ätbart.
 
Min favorit av de tre poolerna, mest för att den är störst och djupast // delfinbuske
För övrigt så är campingen verkligen ren och fräsh, stora grönområden, dagliga aktiviteter... Antagligen därför vi bestämde oss för att bo på samma camping igen, skulle tro att det är min favvo camping av ALLA jag bott på.
 
Och slutligen våran husvagn. Vi bor 2a från havet, så vi kan sitta inne i husvagnen och kika på havet och vi har inte många meter ner dit, mys

Isabelle

Härliga bilder!


blogg: http://bells.blo.gg
Anonym

Ohh så fint


blogg: http://nattstad.se/fashioninspiration
FrökenTV, bloggen om tv och film

Mysigt


blogg: http://efji.blogg.se/
Evelina Bohman

Verkar vara en himlans underbar resa du är på!

sv: Den kommer ifrån cubus, dock köpt förra året. Men tror det finns något liknande även iår :)


blogg: http://evelinabohman.blogg.se/







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin